Εφόσον καθησα και διάβασα προσεκτικά όλα τα ποστ θα πω μερικά πράγματα.
Οσον αφορά την αναγκαιότητα ή μη, του να υπάρχουν 5 ετοιμοπολεμα G στην 12αδα.
Όσοι υποστηριζετε την δομή 4 G συν τον Μποχωριδη, προκειμένου να βγαίνουν οι χρόνοι και να υπάρχει ικανός χρόνος για να βρισκουν ρυθμο , αναρωτιέμαι αν είμαι στο τοπικ του 2009 , εκείνη την χρονιά δηλαδή που συνυπηρξαν οι Διαμαντίδης, Σαρας, Σπανουλης, Νικόλας συν τον Χατζηβρεττα.
Όλα είναι θέμα προσδιορισμου των ρόλων απο τους προπονητές και αποδοχής αυτών απο τους παίκτες.
Παραγνωριζετε πως ο Παππάς, αν και είναι δυνατό asset , είναι ευπαθης σε τραυματισμους.
Ο Feldeine, οσο τιμιος και να είναι, δεν γινεται να λογίζεται ως πρωτοκλασατος.
Είναι ένας τιμιος και αναλωσιμος ρολιστας , που στις προτάσεις μου τον προορίζω 5ο G.
Και αυτό, γιατί ο Μποχωριδης εκτός ότι δεν πείθει, θα χαραμιστει , αν παραμείνει στην ομάδα σε έναν τέτοιο ρόλο.
Αν επειθε ή αν ο Πεδουλακης τον εμπιστευοταν,γιατί δεν τον υπολογισε στους τελικούς?
Οπότε...εφόσον ο Παναθηναϊκός έκανε μια σχετικα μεγάλη επένδυση πάνω του, θα πρέπει να την διαφυλάξει και να την αξιοποιήσει καλύτερα.
Μίλησα για δανεισμό του με ρήτρα ανάπτυξης. Σε αυτή την ρήτρα, θα μπορούσε να προστεθεί και άλλη μια προϋπόθεση.
Να παιξει εξ'ολοκλήρου στο PG.
Οπότε με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα προπαρασκευαζοταν καλύτερα, αλλά θα γινόταν και με πολύ εξειδικευμενο τρόπο.
Και θα μπορούσαμε να βγάλουμε χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα, για το εαν είναι ικανός να τρέξει αυτή την πολύ νευραλγικη θέση.
Και αν με μια τέτοια εξέλιξη ο μ.ο. λεπτών συμμετοχής του Feldeine απο 25' , έπεφτε στα 13', στα πλαίσια μιας 3G line up της second unit για πχ. , γιατι θα έπρεπε να μας απασχολεί ιδιαίτερα?
Οσο πρωτοκλασατος και να είναι ο PG που θα αποκτηθεί, δεν μπορεί να βγει έτσι μια μεγάλη και απαιτητική σεζόν, έχοντας μόνο τον Νικ, τον ευπαθη σε τραυματισμους Παππα, τον τιμιο Feldeine και τον Μποχωρίδη!
Για όλους τους παραπάνω λόγους υποστηρίζω την ύπαρξη 5 ετοιμοπολεμων G!
Οσον αφορά το SF , είμαι και εδώ ξεκάθαρος.
Θέλω αναβάθμιση του Χαραλαμποπουλου σε βασικό συν 2 εκ των Θ.Αντετοκουνπο, Μπράμο, Γιανκοβιτς.
Καθαρά Ελληνική γραμμή, χωρίς προσθήκη ξένου.
Ποσοτικά πλήρης, με διαφορετικά χαρακτηριστικα ο καθένας και με το πεδίο αναβάθμισης του Χαραλαμποπουλου, ελεύθερο.
Επίσης, όπως έγραψα και πιο πριν, θα μπορούσε να φορεθεί και σχήμα με 3 G, άλλη μια ακόμη επιλογή δηλαδή στην φαρέτρα του Πεδουλάκη.
Για αυτους, που με την πιθανή προσθήκη του Singleton , θέλετε εναν ακόμη ΜΑΠ στην θέση C, διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως!
Το εξήγησα πολύ καλά σε έναν φίλο το απόγευμα.
Με αυτή την δομή της front line, θα υπήρχε έλλειμμα στο PF , στο face up παιχνιδι, στο Spacing.
Ο Φωτσης θα έπρεπε σε αυτό το σενάριο να έχει πιο οργανικό ρόλο και είναι κάτι που δεν θα ήθελα!
Με εναν επιπλέον ΜΑΠ στο C, πλην την προσθήκη του Singleton , ο Παπαγιάννης θα παραγκωνιζοταν πάλι!
Και αυτό επίσης είναι κάτι που δεν το θέλω!
Αν δεν υπάρξει προνεια του να έχει συγκεκριμένο ρόλο, πολύ απλά θα φυγει.
Και αν δεν φύγει τώρα, θα φύγει σιγουρα του χρόνου!
Έχω πει άπειρες φορές, πως το καλύτερο και εξυπνότερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός ειναι, να αποκτήσει τον Ζακ Ογκαστ με Ελληνικό διαβατηριο.
Με αυτόν τον τρόπο, θα είχε στις τάξεις του, το επόμενο δίδυμο C της Ελλάδας.
Αν δεν συμφωνείτε με αυτό, περιμένω να μου πείτε το δικό σας επόμενο, μεγαλύτερο Ελληνικό δίδυμο στα C...
Αν συμφωνείτε όμως, ίσως θα μπορείτε και να αντιληφθειτε ισως, πόσο στρατηγικής σημασίας θα ήταν μια τέτοια κίνηση!
Ενα τέτοιο δίδυμο C, εκτός του οτι θα ηταν μια τεραστια επένδυση σε μεσο-μακροπροθεσμο οριζοντα, θα μπορούσε άμεσα να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο, μοιραζομενο τα λεπτα συμμετοχής που θα άφηνε ο βασικός C.
Επιπλέον, έχω τονισει επανειλλημενως, πως αν ο Χαραλαμποπουλος μονιμοποιηθει ως βασικός SF, θα πρέπει να βρεθεί εκείνος ο παρτενέρ στα F , που θα ταιριάζει πολύ μαζί του, όπως θα πρέπει να ταιριάζει και με το βασικό C.
Αυτός ο παρτενέρ δεν μπορεί να είναι ούτε ο Gist , ούτε ο Singleton, ούτε ο Φωτσης!
Οπότε...αν υποθέσουμε πως θα αποκτηθουν οι Draper, Singleton, θα μένουν 2 θεσεις ξενων, ενός Αμερικανού και ενός κοινοτικού ή νατουραλιζε.
Προσωπικα θα το ήθελα κάπως έτσι:
First unit: Καλάθης, Adams"αν αποκτήσει Βουλγαρικο διαβατηριο" ή Hickman, Χαραλαμποπουλος, Perry Jones, Singleton.
Second unit: Draper, Παππάς, Feldeine, Gist, Παπαγιάννης ή Όγκαστ.
Την 12αδα να την συμπληρώνουν οι Θ.Αντετοκουνπο, Παπαγιαννης ή Ογκαστ.
13ος παικτης ο Γιανκοβιτς.
14ος παικτης ο Φωτσης
15ος και 16ος παικτης οι Λουντζης, Κονιαρης
Δανεικός ο Μποχωριδης με την πολύ συγκεγκριμενη ρήτρα ανάπτυξης.
QUOTE(SkyFall @ Jun 6 2016, 22:43 )

Εννοείται ότι αν πάρουμε Ντρέιπερ θα πρέπει η επόμενη κίνηση στα γκαρντ να είναι από το πάνω, πολύ πάνω ράφι.
Με τα όσα έγιναν στη Μακάμπι και φέτος, θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ σίγουρα και θα σπάσουν συμβόλαια. Ναι, ο Ρότσεστι θα μπορούσε να ήταν μια επιλογή.
Μόνο αν στην Μακαμπι υπήρξουν τέτοιες ανακαταταξεις.
Ναι, σε αυτή την περίπτωση, μέσα για Ροτσεστι.
QUOTE(CG. @ Jun 6 2016, 22:43 )

Παντως στο 5 κατι μου λεει για μπερτς....
Κρατηστε το
Εύχομαι να διαψευστεις!
Αν κλείσει ο Παναθηναϊκός τον Singleton, το τελευταίο που θα ήθελα, θα ήταν ένας ΜΑΠ σαν τον Birch.
Να φανταστείς πως ούτε το πουλεν μου τον Hamilton δεν έβαλα στην εξίσωση, μολις διάβασα την είδηση για τον Singleton!