Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ 2008-09 (3ος Ομιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3
redi9
Αν και πολυ αργοπορημενα.. και ζητω συγνωμη για αυτο θελω να δωσω μια απαντηση στο σχολιο του φιλου kostas#9 για την οργανωση των ακαδημιων των ομαδων, δεν συμφωνω απολυτα..υπαρχουν ομαδες που εχουν αρκετα καλη οργανωση σε αυτα τα τμηματα..και αυτο το αποδεικνειη η παρουσια αυτων τον ομαδων στα πρωταθληματα που περνουν μερος,,αλλα και με το πως πολλα απο αυτα τα παιδια καταφερνουν να παιξουν στην αντρικη ομαδα η ακομα να φυγουν και να καταφερουν να παιξουν σε καλυτερο επιπεδο..η ομαδα μου( Νεοι Βυρωνος ) ειναι μια απο αυτες και νομιζω πως ειδικα στα τμηματα υποδομης ανηκει στις ομαδες που αγωνιζονται σε μεγαλυτερες κατηγοριες..δεν λεω αερολογιες ,,απλα παραθετω γεγονοτα¨: στα τμηματα 1) ακαδημιες 2) πανπαιδες 3) παιδες 4) εφηβους η ομαδα εχει τουλαχιστον 150 παιδια... η ομαδες αυτες παιζουν σε πρωταθληματα που συμμετεχουν ομαδες απο καλητερους ομιλους..η ομαδες αυτες πρωταγωνιστουν καθε χρονο..αρκετες φορες περνανε και τους ομιλους τους.. και δεν ειναι μονο αυτο οι περισσοτεροι παιχτες πριν καν φτασουν την "ηλικια" του αντρικου μπορουν και κατεβενουν και παιζουν και στο αντρικο..πολυ παιχτες επισης απο την ομαδα μας εχουν παιξει ειτε με την μορφη δανεισμου ειτε με την μορφη υποσχετικης η ακομα και με μεταγραφη σε πολυ μεγαλες ομαδες επαγκελματικων κατηγοριων ..
Αποψη μου ειναι πως σιγουρα δεν ειναι μονο οι νεοι που εχουν καταλληλες υποδομες.. βρισκω το ΠΑΚ μια πολυ καλη και νεανικη ομαδα επισης..τα Πετραλωνα δεν πανε πισω .. και αλλες, Φοιτητικος..
Αρα μπορω να πω οτι η αποψη σου δεν εχει σοβαρα επιχειρηματα .. δεν γνωριζω πως λειτουργει η ομαδα σου , αλλα σιγουρα υπαρχουν ομαδες με παρα πολυ μελλον..συμφωνω μονο σε κατι οτι υπαρχουν επισης ομαδες που δεν εχουν μεσα ουτε εναν εφηβω.. υπηρχαν και το ξαναλεω υπηρχαν( για φετος δεν γνωριζω)ομαδες ,που μαζευαν παιδια απο τους δρομους τους εφτιαχναν δελτια ,τους εκαναν εικονικες προπονησεις μονο και μονο για να κατεβενουν να παιζουν μια παρεα στο αντρικο και να κανουν την πλακα τους .. Ναι σε αυτο συμφωνω οτι υπαρχουν ακομα και τωρα ομαδες στον ομιλλο που ο μικροτερος ειναι 22 αλλα και αυτο δικαιολογημενο ειναι ολοι εχουν δικαιωμα να παιζουν μπασκετ το αθλημα που ολοι τοσο αγαπαμε ..αλλα ας σκεφτουμε και λιγο το μελλον οχι πολυ λιγο..
Και παλι συγμωμη που σας κουρασα.. φιλε kostas#9 καλη συνεχεια και κουραγιο στην ομαδα σου
odysseas 1998
Όντως οι Νέοι Βύρωνα είναι όνομα και πράγμα:ομάδα με κατά κύριο λόγο μικρούς σε ηλικία.Αυτό είναι πολύ καλό για το άθλημα γιατί μόνο έτσι θα βγουν νέα παιδιά.Απλά γίνεται λιγότερο ανταγωνιστική η ομάδα.Φυσικά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει άλλες ομάδες που δεν πολυχρησιμοποιούν νέους γιατί κοιτάζουν πιο πολύ την άνοδο,γιατί αν είναι έτσι να μην παίζουν οι άλλοι μετά τα 26 πχ στη Δ η στη γ έσκα.Πάντως επικροτώ την επιλογή του Βύρωνα για τη νεανική του ομάδα και χάρηκα που το 10 έχει τόσο καλή εξέλιξη.Και άλλος ένας μικρός 2άρι το 7 νομίζω.
st_79
καλησπερα και απο μενα.θα ηθελα για οσα ανφερθηκαν πιο πανω να πω και εγω την γνωμη μου.πιστευω λοιπον οτι η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση και εξηγω τι θελω να πω με αυτο.επειδη παρακολουθω ολες τις ομαδες που παιζουν στο ρουφ θεωρω οτι χρειαζονται σε μια ομαδα ολων των ηλικιων οι παικτες.τα πετραλωνα αυτη τη στιγμη για παραδειγμα εχει μια ομαδα που αποτελειτε απο μικρους παικτες εφηβικο παιδικο για να παιζουν στην αντρικη ομαδα.απο μια αποψη ειναι σωστο με το σκεπτικο οτι αφου θα παιζουν τοσα χρονια μαζι καποια στιγμη οταν θα γινουν ''κανονικα'' αντρες αυτη η ομαδα θα πεταει με τοσα παιχνιδια στα ποδια της.απο την αλλη ομως θεωρει κανενας δεδομενο οτι αυτα τα παιδακια γιατι περι παιδιων προκειτε θα αντεξουν τοσα χρονια να τρωνε 30αρες στο κεφαλι με το σκεπτικο καποια στιγμη να θα γινουν πρωτοι?και φυσικα αυτη η στιγμη δεν ειναι αυριο ή μεθαυριο αλλα θα περασουν πολλα χρονια για να γινει αυτο και θα φαν πολλες σφαλιαρες πριν αρχισουν τα πανηγυρια.ποσο θα αντεξει ενας μικρος να του λες σινεχεια μην ανησυχης και καποια μερα.......
ο φοιτητικος απο την αλλη μια ομαδα με φοιτητες ή φιλους που παιζουν γιατι γουσταρουν να παιζουν.σωστα αλλα ο ενθουσιασμος ειναι για ενα -δυο παιχνιδια μονο και οχι για ενα ολοκληρο πρωταθλημα που εχει αλλες απαιτησεις.πιστευω οτι τον καλυτερο συνδυασμο τον κανει η ομαδα του ρουφ και η ομαδα της αναγγενησης εχουν στην ομαδα και τα δυο.ειδικα το ρουφ εχει 2-3 εφηβους στους 12 ο ενας παιζει και πολυ υπαρχουν δυο 28αρηδες και οι υπολοιποι ειναι στο δευτερο και τριτο ετος σπουδων δηλαδη μιλαμε για 21-22.και απο κατω υπαρχουν τα εφηβικα που ναι μεν τρωνε 20αρες στο κεφαλι αλλα πολλοι απο αυτους συμμετεχουν στην αντρικη ομαδα για προπονηση.δεν νομιζω οτι πρεπει μια αντρικη ομαδα να απαρτιζεται μονο απο μικρους ή μονο απο μεγαλους αλλα με εναν συνδυασμο.αλλωστε παιδια μην ξεχναμε οτι και εναν παικτη απο τον πιο μικρο μεχρι τον πιο μεγαλο δεν τον κρατας μονο για να παιζει για την ''πλακα του''.θελει και το κινητρο της νικης - ανοδου για να αισθανεται οτι παλευει και για καποιον στοχο.δεν νομιζω οτι κανενας ειναι ευχαριστημενος αν συνεχεια λεει ''ωραια σημερα παιξαμε καλα και χασαμε με λιγοτερους ποντους απο προχτες'' ολοι θελουν καποια νικη και ισως γιατι οχι και ενα πρωταθλημα.ε αυτο νομιζω οτι δεν γινεται αν εχεις μονο μικρους αλλα απο την αλλη αν εχεις μονο μεγαλους δεν εχεις ομαδα αυριο.γιαυτο πιστευω ο συνδυασμος οσο μπορεις ειναι αυτος που θα αποδωσει.συγνωμη για την ταλαιπωρια και καλο βραδυ σε ολους.
redi9
Αυτο ακριβως λεω και εγω φιλε του οδυσσεα και θα ηταν ντροπη απο μονο του να ζησηταγαμε για την ηλικια των παιχτων..ειμαι υπερ της αποψης ο καθε παιχτης να παιζει οσο κρατανε τα ποδια του και μπορει να προσφερει, σε αυτες τις κατηγοριες. Απλα να δινονται και οι ευκαιριες στα μικροτερα παιδια αυτο ειναι που δεν συμβαινει σε ολες τις ομαδες- ευτυχως ειναι λιγες ομως.. ας πουμε υπαρχουν περιοχες που εχουν μονο "μικρες" ομαδες( καμια ομαδα δεν ειναι μικρη ολες εχουν την ιστορια τους) και εχουν καποια παιδια στις ακαδημιες τους , αν δεν παιξουν σε αυτες τις ομαδες, που θα παιξουν? η ακομα αυτα τα ερασιτεχνικα σωματεια δεν δινουν καν την δυνατοτητα σε παιδια να αθληθουν ( με το μη εχοντας παιδικα , εφηβικα) πιος ο λογως να υπαρχουν? μονο και μονο για να παιζουν 25αρηδες και ανω? μονο σε αυτο εχω τις αντιρησεις μου..κατα τα αλλα αν μια ομαδα λειτουργει σωστα και εχει και μικρους και λιγο μεγαλυτερους και δινονται ευκαιριες ας εχει και παιχτες 150 ετων π λεει ο λογος..

επισης συμφωνω με την αποψη σου φιλε st 79 μια καλη μιξη και των δυο ειναι το ιδανικο
TA_PANTA_OLA
Αυτό που βλέπω φιλε έχειs τρελη κομπλα όπως το λεω ακριβως με συγκεκριμενη ομάδα όπως βλεπω κ πιο πάνω..το ρουφ δεν υπαρχει σε ακαδημιες πουθενα..μα πουθενα όμως ..με γκοτση προπονητη ..εφορο προεδρο κ χιλια δυο αλλά και καλά…..δε τη παλευει καθολου.Οσο για το φοιτητικο επειδη παιζει ο κολλητος μου εκει..δε τα ξερεις καθολου καλά και λογικο να βγαζεις εμπαθεια όταν βγαζει κ ο ιδιος ο γκοτσης εμπαθεια νομιζοντας ότι είναι καποιος..αλλα δεν υπαρχει ουτε αυτος..λαμογιο ηταν και θα είναι…Τα παιδια του φοιτητικου δε το κάνουν ουτε από πλακα ουτε τπτ..μεσα σε ένα χρονο παρουσιας τους έχουν 80 παιδάκια στις ακαδημιες τους..το ρουφ πραγματικά δε υπαρχει σε ακαδημιες και δε ξερει τι του γινετε…!η αντρικη ομάδα των παιδιων πληροφοριακα σου λεω ότι έχει ένα παιχτη που χρονιά επεζε γ εθνικη το point guard στον αιολο….ενα άλλο παιδι χρονιά παιχτης του αριωνα και ο προπονητης τους επι χρονιά παιχτης του παγρατιου (και όλων των μικρων εθνικων ομαδων) σε Α2-Β-Γ εθνικη κατηγορια και ass.coach tou pagratioy apo perysi. όταν είναι καποια τετοια ατομα στην ομάδα δε το κανεις για τη πλακα σου…κ ουτε εχεις 80 παιδάκια μεσα σε ένα χρονο!!Απο κει και περα όσο αφορα την αNτρικη ομάδα του ρουφ εμενα πρωσοπικα δεν μου λεει τπτ σαν ομάδα..για ξυλο ..καλη είναι…ένας παιχτης μπασκετικος να έχει μυρουδια από μπασκετ δεν υπαρχει!!και μιλαω για τους παιχτες αποκλειστικα τωρα! γνωμη μου.απο κει περα επειδη είναι πρωτη και τελευταια φορα που απανταω καπως ετσι απλα με κουρασε ο αμπαλος για μενα παιχτης του ρουφ που σχολιαζει συνεχεία μετα από μενα..δεν εχω να πω κατι άλλο..γραψε αρχηγε μου ότι θες τωρα πες το ποιημα σου…ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΑΚ ΕΙΤΕ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
st_79
καταρχη αδελφε μου δεν εχω εμπαθεια με κανεναν και δεν ειμαι παιχτης του ρουφ και κανενος.απλα μενω στην περιοχη και βλεπω ολες τις ομαδες.ο οδελφος μου εχει περασει απο τις περισσοτερες ομαδες των πετραλωνων και απο το ρουφ πριν χρονια.δεν ξερω κανεναν κωτση πως τον ειπες και κανεναν προεδρο και εφορο και δεν με ενδιαφερουν αυτοι.οσο για το οτι γραφω μετα απο σενα καλο θα ηταν να το θεωρησης μια απλη συμπτωση και τιποτα παραπανω.γραφω για το ρουφ φιλε μου γιατι για δ εσκα 3 ομιλο γραφουμε αν το καταλαβες για ποιον να μιλησω αναλυτικα δηλαδη για το κουκακι για την στια η την αναγγενηση.στα αλλα γραφει ο αδελφος μου αλλωστε.εγω δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα το δικος σου ειλικρινα? γραφω αυτα που βλεπω στα παιχνιδια που παρακολουθω.οσο αφορα των φοιτητικο μπορουσες καλιστα να πεις φιλε κανεις λαθος και θα το δεχομουν αυτο.αυτα που γραφεις για τους παιχτες και τον προπονητη δεν εχουν σημασια γιατι δεν κολανε πουθενα με αυτα που ειπα και αν ειδες κιολαςεγραψα ο φοιτητικος απο την αλλη μια ομαδα με φοιτητες ή φιλους που παιζουν γιατι γουσταρουν να παιζουντιποτα νομιζω το κακο σε αυτο.ξαναδιαβασε το αν θες.τωρα αν ειναι τοσο καλοι παικτες πια οπως λες με τοσες εμπειριες και χανουν με 30 απο το ρουφ δεν φταιω εγω.μηπως ομως με την παρεμβαση σου αυτη -λεω μηπως- επειδη παιζεις με το ρουφ -ισως για την ανοδο- θες να δημιουργησεις κανενα ''κλιμα''? για την αλλη ομαδα τους κουφους εχω μιληση λιγο γιατι εχουν ''φωνη'' εδω μεσα που τους αντιπροσωπευει αν το εχεις καταλαβει αυτο.επομενος οσο ειπες επι προσωπικου ειναι και ατοπα και ακυρα γιατι δεν εκπροσωπω κανεναν.και στο ξαναλεω δ εσκα 3 ομιλος ειναι το ρουφ παιζει εκει για το ρουφ μιλαω γιατι οι υπολοιποι ολοι εχουν καποιον να μιλησει για αυτους.κατανοειτο φιλαρακι μου.και καλυτερα θα ηταν αλλη φορα αν παρεξηγησεις κατι να στειλεις αν πριβε να σου εξηγησω τι ενοω πριν γραψεις κατι στο οποιο θα πρεπει να απαντησω και το κανουμε ξεφτιλα το πραγμα.και καλο θα ηταν να παρεις πισω και μερικα που ειπες για μενα για ουτε παιζω ουτε τιποτα.εσυ ομως παιζεις ετσι δεν ειναι? καλη συνεχεια σε ολους και αν δεν μπορεις να απαντησης δημοσιος για δικους σου λογους μπορεις στο πριβε
siloui11
Αρχικά δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγω μιλάς έτσι για το Ρουφ...Αποθεώνεις όλες τις άλλες ομάδες της κατηγορίας πλυν του Ρουφ...Αν κάποιος έχει εμπάθεια μάλλον είσαι εσύ και όχι ο άλλος.
Αν κατάλαβα καλά, είσαι ή παίχτης ή υποστηριχτής του ΠΑΚ...και μετά από 3 αλλεπάλληλες ήττες από το Ρουφ τους χαρακτηρίζεις άμπαλους???...το να μιλάς προσωπικά για παίχτες είναι λάθος μεγάλο. Αλλά προφανώς σε έχουν πειράξει οι σερί ήττες από τους "άμπαλους"......
Αν παρακολουθούσες λιγο παραπάνω την ΕΣΚΑ θα ήξερες αν έχει το Ρουφ 4 παίχτες που έχουν παίξει Α' Εσκα γιατί αναφέρεις κάποιους παίχτες άλλων ομάδων. Προφανώς μέχρι εδώ έχεις παρακολουθήσει και δεν έχεις εικόνα παραπάνω....
Επίσης αμά είσαι πραγματικά μεγάλος με μπασκετική αξία, όταν χάνεις δίνεις το χέρι σου στον αντίπαλο. Κάποιοι καταλαβαίνουν που και σε τι αναφέρομαι.Δεν ήθελα να παρέμβω σχτικά με αυτά που γράφεις για το φίλαθλο στα Πετράλωνα, αλλά όπως έχεις δει εδώ μέσα κανείς δεν έχει αναφερθεί σε παίκτες με χαρακτηρισμούς εκτός από σένα.Μακαρί το Ρουφ να ρίχνει 30αρες και εσύ να τους λες άμπαλους, δεν έχω απαίτηση να ξέρει μπάσκετ όποιος μπαίνει σε ένα φορουμ και γράφει.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες αφού φαίνεται ότι η άνοδος θα ξεκαθαρίσει στη τελευταία αγωνιστική τελικά.
Συγνώμη για τον εκνευρισμό αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με πρόσωπα κατά αυτόν τον τρόπο.
odysseas 1998
Κατ'αρχήν όταν υπάρχουν αποτελέσματα γράφονται.Φίλε "τα πάντα όλα" δεν ξέρω αν έγινε κάτι στο παιχνίδι σας με το Ρουφ και είσαι θιγμένος,αλλά νομίζω ότι άμπαλοι δεν είναι.Αν είναι πάντως,είναι και οι άλλες ομάδες.Είναι πολύ δυνατά κορμιά και στις προσωπικές μονομαχίες υπερτερούν,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και άμπαλοι.Κατά τη γνώμη μου είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου.Το 9 τους είναι το καλύτερο play της κατηγορίας και οι 7,11 και άλλος ένας δύσκολα παίζονται στη ρακέτα.Αν είχα κάτι αρνητικό να πω για το Ρουφ θα έλεγα ότι διαμαρτύρονται συνέχεια στα σφυρίγματα,αλλά ως ομάδα πιστεύω θα ανέβει δίκαια.Ο δε Φοιτητικός για πρώτη φορά που κατεβαίνει πάει στο πρωτάθλημα πολύ καλά πιστεύω.Κι εσείς πάτε καλά και είστε δεύτεροι και αν κερδίσετε τους Κωφούς κάνετε μεγάλο βήμα.Όσοι συμμετέχουμε από οποιαδήποτε θέση σε αυτή την κατηγορία το κάνουμε επειδή μας αρέσει το μπάσκετ και με το να μειώνουμε τους άλλους που είμαστε απλά σε άλλη ομάδα,δίνουμε πάτημα να κάνουν το ίδιο.Καλή συνέχεια σε όλους και νίκη για Οδυσσεάρα την Κυριακή.

Υ.Γ.Το Σάββατο.
st_79
καλησπερα σε ολους.φιλε odyssea αν θυμασε ειχα αναφερθει και στο γαλατσι που σας ειχα δει σε δυο αγωνες και ειχα πει οτι μου αρεσατε σαν ομαδα οτι ειχατε πολι διαθεση και μπορειτε να κανετε το μπαμ.αν δεις παλιοτερα ποστ θα τα δεις.νομιζω επομενος οτι δεν εχω εμπαθεια με κανεναν.οσο αφορα το αν εγινε τιποτα μεταξυ ρουφ χαλανδρι επειδη ρωτησα παιδια του ρουφ αλλα και τον αδελφο μου που ξερει μου ειπαν ολοι οτι δεν εγινε τιποτα απολυτος μα απολυτος οτι εχουν συναντηθει 3 φορες στο παρελθον με το χαλανδρι και το εχουν καθαρισει και τις 3 πολυ ευκολα την μια στο χαλανδρι με 20, στο ρουφ με 12 και φετος στο πρωτο γυρο με 10-12 ποντους.ετσι με εκαναν περισσοτερο να πιστευω αυτο που ειπα και στον φιλο που με προκαλεσε οτι μαλλον παει να ''φτιαξει κλιμα'' για το παιχνιδι με το ρουφ που ερχεται.ο φιλος πιο πανω μιλησε μονος του για μερικους παικτες του ρουφ για το που εχουν παιξει και εσυ μιλησες και για μερικους με την σειρα σου εγω δεν ηθελα να πω για να μην θεωρηθη οτι θελω να ανοιξω καμια κοντρα αλλα ειναι γνωστα αυτα που ειπατε εσυ και ο siloui.μπορουσα καλλιστα να αναφερω και για τους παικτες του ρουφ που εχουν παιξει και για τον προπονητη αυτα που ξερω που μονο να τα ακουγε που εχει δουλεψει και ακομα δουλευει μαλλον μπορει να του εκανε και προταση για την ομαδα του.αλλα νομιζω οτι το θεμα πρεπει να κλεισει εδω θεωρω οτι κιαυτος με την σειρα του για καποιο λογο πειραχτηκε (κακος κατα την αποψη μου) και εβγαλε και ευκολα συμπερασματα οτι ειμαι παικτης οτι υποστιριζω μια ομαδα κλπ. δεν αξιζει τον κοπο να ασχολουμαστε αλλο με μια παραξηγηση κατα την γνωμη μου και εμεις αλλα και αυτος και να κοιταξουμε να γραφουμε μερικα πραγματα που θα ενημερωνομαστε ολοι και να μην κανουμε κριτικες και πολλοι περισσοτερο σε παικτες οι οποιοι προσπαθουν για το καλυτερο ειτε ειναι αμπαλοι ειτε οχι!!!! συμφωνω παντως και μαζι σου οτι οι παικτες του ρουφ εχουν μια μικρη εφεση στις διαμαρτιριες αλλα αφου εχεις παιξει αντιπαλος θα ειδες οτι ουτε ''πονηρουλιδες'' ειναι οπως αλλοι και παντα ειναι σε λογικα πλαισια οι διαμαρτιριες δεν παρεκτρεπονται και ουτε κανουν ενα παιχνιδι κολο.θα ηθελα την αποψη σου σε αυτο αν μπορεις και θες βεβαια.καλη συνεχεια

α ξεχασα θα ηθελα να μου εξηγησης αν εχεις την καλοσυνη τι ενοεις οταν λες ''Κατ'αρχήν όταν υπάρχουν αποτελέσματα γράφονται''ευχαριστω.
odysseas 1998
Καλησπέρα "αντίπαλοι"!Έγραψα "όταν υπάρχουν αποτελέσματα γράφονται" γιατί είχε προηγηθεί ένα ποστ από κάποιον που δεν έχει ξαναγράψει στον όμιλό μας που έλεγε "αντί να γράφετε μα... να γράφετε κανένα αποτέλεσμα",αλλά το ποστ διεγράφη και γι'αυτό φαίνεται άκυρη η επισήμανσή μου.Επί της ουσίας τώρα.Εννοείται δεν βγάζεις εμπάθεια για καμμιά ομάδα,ακόμα και κάτι αρνητικό να γράφεις,το διατυπώνεις έτσι ώστε να μην είναι παρεξηγήσιμο.Όντως οι όποιες διαμαρτυριες των παικτών του Ρουφ είναι σε κόσμια πλαίσια και δεν παρεκτρέπονται ή προκαλούν.Κι εμάς πελάτες μας έχετε κάνει αφού και πρόπερσι και φέτος μας κερδίσατε μέσα-έξω δίκαια.Στο κύπελο μόνο σας κερδίσαμε και μας ψιλοέφυγε η ρετσινιά!
Βλέποντας την βαθμολογία,όποιος κάνει μόνο 4 ήττες σίγουρα ανεβαίνει και πιθανό είναι να ανέβει κάποιος(ως τρίτος) με 5 ήττες(όχι σίγουρο όμως).Μάλλον τον πρώτο λόγο έχουν οι Κωφοί αφού έχουν 3 ήττες τώρα και πολλά θα κριθούν στο ματς Κωφοί-ρουφ όπου ο νικητής θα ανέβει.Το Πακ έχει επίσης 3 ήττες μόνο αλλά έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα(έξω Κωφούς,Ελληνορώσσους και Φοιτητικό και μέσα Ρουφ και Οδυσσέα),ενώ ο Οδυσσέας πρέπει να κερδίσει τον Φοιτητικό εντός για να περιμένει το εκτός έδρας ματς με Πακ για να τα παίξει όλα για όλα.
melayess
Παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας και χαίρομαι για το ύφος και τις παρατηρήσεις. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν διαφορές σε Δ και Γ ΕΣΚΑ και δε θα έπρεπε να είναι αυτός ο σκοπός των ομάδων. Η ομάδα που προπονώ (Εθνικός) φυσιολογικά θα ανέβει αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβυν οι παίκτες μου είναι ότι πολλοί δεν έχουν τις βάσεις για την υπέρβαση και υπέρβαση δεν είναι η Γ ΕΣΚΑ. Είναι μία καλή ευκαιρία να δουλέψουν οι παίκτες όλων των ομάδων τις αδυναμίες του και βέβαια να παίξουν ΟΛΟΙ οι μικροί (αν δε παίξουν τώρα πότε θα παίξουν). Σε ότι αφορά την άνοδο νομίζω ότι (εκτός του Εθνικού) θα ανέβει όποια ομάδα προπονείται απλά 2 φορές την εβδομάδα. Ακούγεται αστείο αλλά η προπόνηση παίζει σημαντικό ρόλο. Και όταν λέω προπόνηση δεν εννοώ 3 εναντίον 3 και μονά αλλά προπόνηση με 10 τοθλάχιστον άτομα. Ίσως αυτό να είναι και το κλειδί για την ομάδα μου που πάει καλά. Κάνουμε 2-3 προπονήσεις με 12-14 άτομα.
Να είστε καλά και να διασκεδάζετε πάνω από όλα παίζοντας μπάσκετ για 2 ώρες... είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε άνοδο.
panther2910
Μήπως ξέρετε πόσες ομάδες ανεβαίνουν???
jhantzop
QUOTE(panther2910 @ Mar 12 2009, 20:21 ) *
Μήπως ξέρετε πόσες ομάδες ανεβαίνουν???


Β. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
α) Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση καθενός από τους τρεις (3) ομίλους ανέρχονται στην Γ΄Κατηγορία.
...
δ) Σε περίπτωση που υποβιβασθούν δύο (2) ομάδες της ‘Ενωσης από την Γ’Εθνική κατηγορία τότε ανέρχονται στην Γ’ κατηγορία και οι τριταθλήτριες ομάδες των τριών (3) ομίλων.
ε) Σε περίπτωση που υποβιβασθούν τρεις (3) ή περισσότερες ομάδες της ‘Ενωσης από την Γ’ Εθνική κατηγορία τότε θα διεξαχθούν αγώνες μπαράζ ( όπως και στις παραπάνω παραγράφους) μεταξύ των τριταθλητριών ομάδων των τριών (3) ομίλων της Δ’κατηγορίας από τους οποίους αγώνες (μπαράζ) θα ανέρχονται στην Γ’ κατηγορία τόσες ομάδες ώστε οι ομάδες της να είναι σαράντα δύο (42).


Με τις μέχρι τώρα βαθμολογίες πέφτουν 3 ομάδες της Ένωσης από Γ' Εθνική (Φιλαθλητικός, Ζωγράφου και Ιωνικός Ν.Φ.) οπότε ανεβαίνουν οι 2 πρώτοι του κάθε ομίλου της Δ' και 2 τρίτοι που θα προκύψουν από αγώνες μπαράζ. Άλλη ομάδα της Ένωσης που κινδυνεύει είναι ο Παπάγου. Αν καταφέρει και σωθεί ο Ιωνικός Ν.Φ. και ο Παπάγου τότε θα ανέβουν όλοι οι τρίτοι.

Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι συγχωνεύσεις που μπορεί να γίνουν. Για κάθε μία από αυτές προστίθεται και μια θέση ανόδου.

Ελπίζω να σε βοήθησα!


st_79
καλησπερα σε ολους.ξερει κανενας αποτελεσμα γαλατσι φοιτιτικος που εγινε σημερα?
odysseas 1998
Κατ'αρχήν πολύ καλή η παρέμβαση του κυρίου Μελάγιες,του κόουτς του Εθνικού Ελληνωρώσσων και ας σταθούμε σε αυτό που λέει για τις προπονήσεις,είναι πολυ σημαντικό και όντως η ομάδα που κάνει κομπλέ προπονήσεις αποκτά αβαντάζ αφού είναι καλύτερα δουλεμένη.Συγχαρητήρια στον πολύ καλό αυτό κόουτς που αν και δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του,έχω ακούσει τα καλύτερα από αυτούς που τον έχουν γνωρίσει.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά ο Οδυσσέας κέρδισε τον Φοιτητικό με 52-39 αν θυμάμαι καλά.Στο πρώτο ημίχρονο έφτιαξε και συντήρησε μια διαφορά 15 πόντων ο Οδυσσέας,αλλά στα πρώτα 13-14 λεπτά του δευτέρου κόλλησε επιθετικά με αποτέλεσμα να πέσει η διαφορά και στου 2 πόντους.Εκεί αφυπνίστηκε η ομάδα και ανέβασε σταδιακά τη διαφορά μέχρι τους 16 πόντους για να κλείσει στους 13 τελικά.Ο Φοιτητικός δυστυχώς κατέβηκε με 6 παίκτες μόνο,εκ των οποίων ο ένας δεν έπαιξε καθόλου δηλαδή έβγαλε το ματς με την ίδια πεντάδα.Πάντως και οι 5 δεν το παράτησαν ποτέ το ματς και έφτασαν κοντά στην ανατροπή.Πλέον πάμε για την έκπληξη την άλλη Δευτέρα νομίζω εκτός με Ελληνωρώσσους.
st_79
ευχαριστω για την απαντηση και συγχαρητηρια για την νικη oddy.εχεις δικιο για το μελαγιες ειναι και καλο παιδι οπως εχεις δικιο και για τον φοιτιτικο οτι δεν το παρατανε το παιχνιδι.σου ευχομαι καλη συνεχεια και να κανεις την εκπληξη που θες!!!!!!
nikefalin
QUOTE(DEJAN13 @ Mar 16 2009, 11:51 ) *
Καλημερα με ευκαιρια την παρουσια του κοουτς μελαγιες θα ηθελα να ρωτησω πως βλεπει την συμπεριφορα ********** δημοσιαγραφου ελληνικης τηλεορασης που η αντικειμενικοτητα του περιοριζεται σε παροτρυνση προς παιχτη της μιας ομαδας να....... τους αντιπαλους???κ μιλαω για τον ιδιο βεβαια στον τελικο κυπελου που λεει στον μπουρουση "....... τους"....
θα παρακαλεσω να μην σβηστει ωστε να παρουμε απαντησεις ολοι οσοι πληρωνουμε την ερτ κ θελουμε να μην ακουμε τους οπαδους δημοσιογραφους.θα περιμενω απαντησεις..ελπιζω να μην το αρνηθει κανεις υπαρχουν βιντεακια στο youtube



προσωπικά θέματα στο τόπικ της Δ ΕΣΚΑ δε χωρούν.
λύστε το με πμ
επίσης χαρακτηρισμοί κρυμμένοι στην ανωνυμία δεν επιτρέπονται.

Εχεις ένα φάουλ , απορίες με πμ στους μόντ
melayess
Δεν υπάρχει λόγος να αρνηθώ κάτι που έχω παραδεχτεί από την επόμενη ακριβώς μέρα DEJAN13. Ζήτησα επίσημα συγνώμη από Την ΚΑΕ Παναθηανικός και από τον κόσμο της ομάδας. Αν δεν ενημερώθηκες νομίζω ότι δε φταίω εγώ. Σίγουρα ήταν τεράστιο το λάθος μου και απαράδεκτο. Όλοι κάνουμε λάθη όμως αλλά λίγοι τα παραδέχονται...
Συνδέομαι με φιλία χρόνων με τον Μπουρούση και θέλω να παίζει καλά με όλες τις ομάδες. Με τα παιδιά του Παναθηναικού μίλησα και δεν αισθάνθηκαν στο παραμικρό προσβεβλημένοι γιατί ξέρουν και το ποιόν μου ως δημοσιογράφος και ως λάτρης του μπάσκετ. Σίγουρα έκανα λάθος όμως και το πλήρωσα..
Παρακαλώ πολύ τους moderators να μη σβηστεί η απάντησή μου και να πάρουν πίσω το ban του DEJAN13

Ευχαριστώ πολύ
nikefalin
QUOTE(melayess @ Mar 16 2009, 14:00 ) *
Δεν υπάρχει λόγος να αρνηθώ κάτι που έχω παραδεχτεί από την επόμενη ακριβώς μέρα DEJAN13. Ζήτησα επίσημα συγνώμη από Την ΚΑΕ Παναθηανικός και από τον κόσμο της ομάδας. Αν δεν ενημερώθηκες νομίζω ότι δε φταίω εγώ. Σίγουρα ήταν τεράστιο το λάθος μου και απαράδεκτο. Όλοι κάνουμε λάθη όμως αλλά λίγοι τα παραδέχονται...
Συνδέομαι με φιλία χρόνων με τον Μπουρούση και θέλω να παίζει καλά με όλες τις ομάδες. Με τα παιδιά του Παναθηναικού μίλησα και δεν αισθάνθηκαν στο παραμικρό προσβεβλημένοι γιατί ξέρουν και το ποιόν μου ως δημοσιογράφος και ως λάτρης του μπάσκετ. Σίγουρα έκανα λάθος όμως και το πλήρωσα..
Παρακαλώ πολύ τους moderators να μη σβηστεί η απάντησή μου και να πάρουν πίσω το ban του DEJAN13

Ευχαριστώ πολύ


και με αυτό κλείνει αυτό το ζήτημα σε αυτό το τόπικ, να μην συνεχιστεί εδώ.

odysseas 1998
Tι έγινε στο Ρουφ-Βύρωνας?
siloui11
Νίκη του Ρουφ εύκολα με +20 μετά τη πρώτη περίοδο. Ο Βύρωνας είχε κατά ένα μεγάλο ποσοστό έφηβους στη σύνθεσή του ,με επιφύλαξη για αυτό που λέω πρέπει να είχαν συμμετοχή 2 άνδρες ουσιαστικά.
Σήμερα ο Οδυσσέας παίζει μάλλον το τελευταίο του χαρτί για άνοδο.
aspirini
Είδα και εγώ το παιχνίδι του Ρουφ με το Βύρωνα. Εύκολα το Ρουφ αλλά δεν με έπεισε με την εμφάνιση του ότι μπορεί να έρθει 2ο στον όμιλο. Δεν βλέπω να κερδίζει την ομάδα των Κωφών. Καλή εντύπωση μου έκανε από το Ρουφ το Νο 6 και αρνητική, σε σχέση με την προηγούμενη φορά που τους είχα δει, μου έκανε το Νο 11 που έχανε λεϊ απ μόνος του
panther2910
Άλλη μια μεγάλη νίκη για τους Κωφούς αυτή τη φορά επί του Πακ με 56-44 καλύπτοντας και την διαφορά του πρώτου γύρου και πλέον είναι μόνοι στη δεύτερη θέση με 3 ήττες!!!
odysseas 1998
Φοβερό παιχνίδι και Εθνικός Ελληνορώσσων-Οδυσσέας 81-74.Κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας στο παιχνίδι αυτό,αλλά η ποιότητα των παικτών τοης γηπεδούχου δεν μας άφησαν να πάρουμε μια τεράστια νίκη.Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε τον έλεγχο,αλλά στο δεύτερο παίξαμε 4 λεπτά ζώνη μπας και πάρουμε τα ριμπάουντ και μας εκτέλεσε το 9 με συνεχόμενα τρίποντα και πήγαμε στο ημίχρονο με - 9.Ντέρμπι και στην τρίτη περίοδο με τους γηπεδούχους να συντηρούν πολύ δύσκολα μια μονοψήφια διαφορά χάρη στα επιθετικά ριμπάνουντ και τα τρίποντα.Στο 36 βρεθήκαμε πίσω με 12 αλλά εκεί τα δώσαμε όλα.Με τρομερή άμυνα και γρήγορο μπάσκετ μειώσαμε στον 1 πόντο στα 50 δεύτερα!!!!Εκεί όμως είχαμε 0/4 βολές και ο Εθνικός 5/6 στο τελευταίο λεπτό και δεν κάναμε τη μεγάλη ανατροπή.Ο Εθνικός πιστεύω μπορεί να χτυπήσει και του χρόνου άνοδο γιατί έχει πολλές καλές μονάδες και είναι πολύ δουλεμένος.Εμείς δυστυχώς κατεβήκαμε χωρίς τον βασικό μας center και το δεύτερο πεντάρι μας γύρισε το πόδι του στο 5 λεπτό(περαστικά μητσάρα) και δεν ξαναμπήκε με αποτέλεσμα να παίζουμε με 3 4άρια όλο το ματς ενάντια στα θηρία.Παραλίγο...Συγχαρητήρια στον Εθνικό.
panther2910
Συγχαρητήρια στον Εθνικό...
panther2910
Α.Ο. ΚΩΦΩΝ - ΒΥΡΩΝΑΣ 88-60
panther2910
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΚΩΦΟΙ 42 - 41
panther2910
Μην ψαρώνετε...καλό μήνα!!! ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - Α.Ο. ΚΩΦΩΝ 37-80
g_80
QUOTE(panther2910 @ Apr 2 2009, 12:37 ) *
Μην ψαρώνετε...καλό μήνα!!! ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - Α.Ο. ΚΩΦΩΝ 37-80



smiley.gif
odysseas 1998
Καλό το πρωταπριλιάτικο!Αύριο Πακ Χαλανδρίου-Ρουφ ντέρμπι.Η έρχεται άσσος και όλα είναι πιθανά για τις θέσεις 2-5 για τις 2 ομάδες,ή κερδίζει το Ρουφ και Κωφοί και Ρουφ θα παίξουν μεταξύ τους για τις θέσεις 2-3 και Οδυσσέας και Πακ Χαλανδρίου επίσης θα παίξουν μεταξύ τους για τις θέσεις 4-5.
panther2910
Πόσο ήρθε Πακ - Ρουφ ???
top_thanos_90
QUOTE(panther2910 @ Apr 4 2009, 21:05 ) *
Πόσο ήρθε Πακ - Ρουφ ???


ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΡΟΥΦ 80 47-62
απ' ότι φαίνεται τα πράγματα ξεκαθάρισαν μετά απο αυτή τ νίκη τ ρουφ στ ντέρμπυ....
odysseas 1998
Νίκη και για τον Οδυσσέα με 97-36 αν θυμάμαι καλά επί του Βύρωνα που κατέβασε πολύ νεανική ομάδα και ξεχώρησε το 5 που είχε πολύ καλές κινήσεις.Κάτι θα βγει από την προσπάθεια του Βύρωνα μελλοντικά.Πλέον στο Κωφοί-Ρουφ θα κριθεί η δεύτερη και τρίτη θέση,ενώ στο ΠΑΚ Χαλανδρίου-Οδυσσέας η τέταρτη και πέμπτη.Στο παρελθόν αρκετές φορές έχει ανέβει κάποιος από τους τέταρτους στους ομίλους μέσω μπαράζ,ελπίζουμε να κερδίσουμε το χαλάνδρι και να να είμαστε τυχεροί.
st_79
καλησπερα σε ολους.τελικα το παιχνιδι με το χαλανδρι καθε αλλο παρα ντερμπι (παρολο που οι περισσοτεροι δεν εκαναν ζεσταμα γιατι εφτασαν 5 λεπτα πριν ξεκινηση ο αγωνας λογο της αλλαγης της ωρας που οριστηκε πολυ νωρις) ετσι εμαθα,1,10 πριν το τελος 22 ποντοι διαφορα και εκλεισε με 16, 46-62 ,δεδομενου οτι με τα πετραλωνα ηταν πολυ ευκολο 107-39 ολα θα κριθουν στο επομενο παιχνιδι με τους κουφους.να πω στον φιλο aspirini οτι με τους νεους που το ειδε ηταν ενα ''αδιαφορο'' παιχνιδι που επαιζε μια ανωτερη με μια χειροτερη -αλλα με πολυ μελλον-ομαδα.ολων το μυαλο ηταν στο παιχνιδι που ακολουθουσε με το χαλανδρι και απλα ηθελε το ρουφ μια νικη και να τελιωνει.γιαυτο ενδεχομενος μπορει να μην του αρεσε.καλο πασχα και καλη συνεχεια σε ολους
siloui11
Καλό Πάσχα σε όλους .....

Ο όμιλος ξεκαθάρισε τελικά....η ομάδα μου πληρώνει την ήττα με το Φοιτητικό ακόμα και περιμένουμε τον αγώνα με τους Κουφούς για να ξεκαθαρίσει η άνοδος. Όταν γίνεται πρωτάθλημα με τόσο λίγες ομάδες , δυστυχώς ένα λάθος στοιχίζει πολύ περισσότερο αφού δεν υπάρχει χρόνος να επανορθώσεις.
Σχετικά με το παιχνίδι στο Χαλάνδρι, νομίζω ότι δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από το ΠΑΚ σε όλα τα επίπεδα είτε σαν μονάδες είτε σαν ομάδα, χωρίς να νιώσουμε απειλή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Καλές γιορτές

panther2910
Κυριακή κοντή γιορτή...
st_79
καλησπερα σε ολους.τελικα οντως η κυριακη ηταν γιορτη.το ρουφ νικησε με 9 καλυψε τη διαφορα της ηττας και ειναι στη γ εσκα απο του χρονου.νομιζω οτι δικαια ανεβηκε αφου νικησε σε ολα τα παιχνιδια του β γυρου και με μεγαλες διαφορες με μεσο ορο 15+ ποντους υστερα απο την ηττα την πρωτη αγωνιστικη.ειχε την καλυτερη επιθεση και νομιζω την πρωτη ή τη δευτερη αμυνα.δε νομιζω οτι αξιζει να απαντησω για τους''αμπαλους'' και ''ασχετους'' και διαφορα αλλα ''οτι δεν θα νικησουν τους κουφους'' κλπ.αλωστε για οποιον ειδε το παιχνιδι θα ειδε οτι παρολο που ηταν ντερμπι επαιρνε διαφορες 7 και 10 ποντων συνεχεια.νομιζω οτι ηταν μια επιτυχημενη χρονια για την ομαδα.συγχαρητιρια στους κουφους που παρουσιασαν πολυ καλο συνολο οπως και στον οδυσσεα.οι νεοι εχουν πολυ μελλον ενω το χαλανδρι νομιζω δεν παρουσιασε κατι ιδιαιτερο ενω τελος συγχαρητηρια και στον εθνικο για την ανοδο ειχε μπασκετικη και εμπειρη ομαδα και αυτος.το μονο που με πειραξε στο σημερινο παιχνιδι οπως και αλλους στην εξεδρα ηταν οτι ενω ειναι φιλικα σωματια και οι παικτες και οι προπονητες μεταξυ τους ηταν φιλικοι καναν πλακα πριν και μετα τον αγωνα στην διαρκεια φυσικα ηταν ''εχθροι'' και ''αντιπαλοι'' οι φιλαθλοι των κωφων δεν ηταν και τοσο ''κυριοι''-πολλα φτυσιματα παιδια ριξατε σε παικτες που μεταξυ τους ειναι φιλοι και βλεπονται καθε μερα.ειναι κριμα αυτα τα πραγματα.παντως τελος καλο ολα καλα.ρουφ ανοδος κεραμικος ανοδος αναγγενηση κυνηγαει και αυτη.μονο η εστια τα χαλασε που επεσε.συγχαρητιρια σε ολα τα παιδια του ρουφ τον προπονητη και ελπιζω να μεινουν ολοι μαζι για να κανουν καλη πορεια στην γ.



siloui11
Καλησπέρα σε όλους....Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρουφ για τη μεγάλη νίκη-άνοδο. Μεγάλη νίκη από παίχτες που έδειξαν χαρακτήρα πρωταθλητών και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Β' Γύρος ήταν καταπληκτικός με την ομάδα να παίζει πολύ καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, δικαιώνοντας όλους όσους πίστευαν ότι είμασταν το φαβορί για τη 2η θέση. Πέρσι δεν έφτανε ο Β' Γύρος όμως για να σωθούμε και αυτό πρέπει να γίνει σε όλους μας μάθημα τη νέα χρονιά ώστε να μη δώσουμε εμείς τέτοια δικαιώματα σε αντιπάλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους απαρτίζουν αυτήν την ομάδα και ιδιαίτερα στους συμπαίκτες μου που έπαιξαν και για αυτούς που έλειπαν στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς.

Για τον ΑΟΚ, νομίζω ότι τα νέα είναι επίσης θετικά αφού το πιο λογικό σενάριο είναι ότι θα ανέβουν χωρίς αγώνες μπαράζ 3ης θέσης, αν σωθεί στο μπαράζ ο Ιωνικός.

Ας περιμένουμε και την επόμενη αγωνιστική για να κάνουν ταμείο όλες οι ομάδες και μετά τα ξαναλέμε εδώ.






odysseas 1998
ΠΑΚ Χαλανδρίου-Οδυσσέας Γαλατσίου:58-52

Ματς για γερά νεύρα,αφού το ΠΑΚ έπρεπε να κερίσει με 18 για να βγει τέταρτο και έφτασε να προηγήται με 14 στο τέταρτο δεκάλεπτο,αλλά εκεί χτύπησε το καμπανάκι και οι αθλητές του Οδυσσέα μείωσαν στους 4 γρήγορα.Επί της ουσίας η ομάδα βγήκε τέταρτη και θα πάει στα μπαράζ των τέταρτων όπου για κάθε πιθανή συγχώνευση σε Α,Β,Γ Έσκα θα ανεβαίνει και ένας τέταρτος από την Δ Έσκα.Ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί και φυσικά να κερδίσουμε τα Πετράλωνα την τελευταία αγωνιστική.Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια που έκανε στο πρωτάθλημα.Έκανε ένα βήμα μπροστά από πέρυσι,ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλα...
Όσο αφορά τον όμιλο τώρα,συγχαρητήρια σε Εθνικό,Ρουφ και Κωφούς για την άνοδό τους(ανεβαίνουν και οι 3) και καλή συνέχεια στην Γ έσκα.Ο μεν Εθνικός Ελληνωρώσσων κατέβασε πολύ δυνατή ομάδα και είναι δίκαια πρώτος,το Ρουφ είχε επίσης πολύ καλή ομάδα,καλύτερη από όλες τις άλλες του ομίλου και στο δεύτερο γύρο έκανε εύκολα τις νίκες που καιγόταν να κάνει και οι Κωφοί ξεχώρισαν από τις άλλες ομάδες και ανταγωνίστηκαν μέχρι τέλους και το Ρουφ.Το ΠΑΚ έχει 3 πολύ καλούς παίκτες και αν χτίσουν ομάδα γύρω από αυτούς θα ανέβουν την επόμενη χρονιά,ο Φοιτητικός είχε καλό πρώτο γύρο και έχει μέλλον(μην ξεχνάμε ότι κατέβηκε πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα) και ο Βύρωνας είναι σαν τον κουμπαρά,επενδύει για το μέλλον και κάτι πιστεύω θα βγει.Όσο για την ομαδάρα τον Οδυσσέα,μπορούσε να βγει λίγο πιο ψηλά,αλλά δεν έκανε την μεγάλη νίκη που ήθελε,αφού έχασε 2 φορές από Ρουφ και εκτός έδρας από τους Κωφούς.Περιμένουμε τα μπαράζ των τέταρτων και τις πιθανές συγχωνεύσεις.
Και πάλι καλή επιτύχια στην Γ Έσκα σε Εθνικό Ελληνωρώσσων,Ρουφ και Κωφούς που ανέβηκαν δίκαια.
run 'n' gun
Geia xara paidia....Prin liges meres arxisa na asxoloumai me thn katgoria auth alla kai me th G(einai epeidh psaxnw omada gia tou xronou).Me megalh mou luph parathrhsa oti to ekana eteroxronismena,mias kai to prwta8lhma twra telewnei.Gi auto to logo 8elw th boh8eia oswn gnwrizoun...

1)8a akolou8hsoun ki alloi agwnes ?(p.x. anadeiksh uperprwta8lhth kathgotrias)
2)O agwnas byrwnas-foititikos den egine x8es.Kserete to logo???8a ginei telika??An nai pote???

euxariztw prokatabolika



(sorry gia ta greeklish,alla to plhktrologio mou exei mono latinikous xarakthres)
nikefalin
QUOTE(run 'n' gun @ Apr 30 2009, 12:28 ) *
Geia xara paidia....Prin liges meres arxisa na asxoloumai me thn katgoria auth alla kai me th G(einai epeidh psaxnw omada gia tou xronou).Me megalh mou luph parathrhsa oti to ekana eteroxronismena,mias kai to prwta8lhma twra telewnei.Gi auto to logo 8elw th boh8eia oswn gnwrizoun...

1)8a akolou8hsoun ki alloi agwnes ?(p.x. anadeiksh uperprwta8lhth kathgotrias)
2)O agwnas byrwnas-foititikos den egine x8es.Kserete to logo???8a ginei telika??An nai pote???

euxariztw prokatabolika

(sorry gia ta greeklish,alla to plhktrologio mou exei mono latinikous xarakthres)


1) ναι θα υπάρχουν αγώνες για τον υπερπρωταθλητή και μάλλον και μπαράζ των 3ων ίσως και των 4ων.

run 'n' gun
QUOTE(nikefalin @ Apr 30 2009, 14:33 ) *
1) ναι θα υπάρχουν αγώνες για τον υπερπρωταθλητή και μάλλον και μπαράζ των 3ων ίσως και των 4ων.



kai brhka thn apanthsh sto allo erwthma mou.thn para8etw gia osous endiaferontai
06/05/2009 21:45:00 ΜΥΡΑΚΤΗΣ ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΟΚ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ

me poio skopo ginontai ta mparaz 3wn-4wn???
panther2910
Καλησπέρα,μήπως ξέρετε τελικά πόσες ομάδες ανεβαίνουν απευθείας και ποιά θέση παίζει μπαράζ ????
jhantzop
QUOTE(panther2910 @ Apr 30 2009, 15:00 ) *
Καλησπέρα,μήπως ξέρετε τελικά πόσες ομάδες ανεβαίνουν απευθείας και ποιά θέση παίζει μπαράζ ????


Οι τρεις πρώτες ομάδες όλων των ομίλων της Δ' ΕΣΚΑ ανεβαίνουν κατηγορία απ' ευθείας. Οι 4οι θα παίξουν μπαράζ για την περίπτωση συγχώνευσης αθηναϊκών ομάδων και άνοδο επιπλέον ομάδων στη Γ' ΕΣΚΑ.


panther2910
Δηλαδή Εθνικός,Ρουφ και Κωφοί είναι στην Γ ΕΣΚΑ ???
jhantzop
QUOTE(panther2910 @ Apr 30 2009, 16:02 ) *
Δηλαδή Εθνικός,Ρουφ και Κωφοί είναι στην Γ ΕΣΚΑ ???


Ακριβώς.


panther2910
Μάγκες τα λέμε του χρόνου στο Forum της Γ ΕΣΚΑ!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
siloui11
Τώρα είδα το Κυριακή κοντή γιορτή.........χαχαχαχαχαχα..........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.