QUOTE(a bullet for your head @ Jul 2 2016, 13:10 )

Ενω γενικά είσαι πολύ προσεκτικός και σαν αναγνώστης και σαν poster, εδω παρουσιάζεις μια στρεβλη εικόνα..
Διότι όταν παρέθεσα αυτές τις προτάσεις, ουδέποτε παρουσίασα μια τέτοια line up.
Σχεδον παντα παραθέτω συνολικά το concept καθώς και τις first-second unit.
Επίσης ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ τις φετινές προτάσεις έχω τον Φώτση είτε εκτός 12αδας, είτε εσχάτως ως 12ο παικτη, που προσφερω παράλληλα και εκείνες τις δικλειδες , που θα τον εκτοπιζαν σταδιακά απο το rotation
Οπότε μια τέτοια 5αδα δεν την φαντάστηκα καν!
Τον Wolters στην Second unit θα τον πλαισιωνα με τους Παππα, Αντετοκουνπο, Perry Jones και Μπουρούση!
Με starters τους Καλάθη, Rochestie, Χαραλαμποπουλο, Gist και Singleton.
Νομίζω ότι θα υπήρχε πολύ καλή ισορροπία και στις 2 5αδες, οσον αφορα τα ατομικά χαρακτηριστικα των παικτών.
Μια καλή ισορροπία και στις δύο γραμμές του γηπέδου.
Το σενάριο που εσυ παρέθεσες , δεν ξέρω αν ακόμη και ο Σαλε θα το δοκιμαζε

Αλίμονο να το επιχειρήσει..(ειδικά ο Πεδουλάκης) κάποιος ηθελημένα τον συνδυασμό αυτό των παικτών.Δεν χρειάζεται όμως όπως καταλαβαίνεις η βούληση,αλλά η ανάγκη να το δούμε.
Και ο Σάλε...δεν προτιμούσε ιδιαίτερα(καθόλου δηλ) τον συνδυασμό Φώτση-Ραντούλιτσα...αλλά στην πράξη,πόσες φορές το είδαμε αυτό το δίδυμο??
Στην γενική εικόνα του ρόστερ σου,ο οποισδήποτε αντιλαμβάνεται την γενικότερη αμυντική ικανότητα,με τους συνδυασμούς των παικτών.
Όπως καταλαβαίνεις η περιφέρεια Α με Τζέιμς-Φελντέιν σε σχέση με την περιφέρεια Β που θα διαθέτει Ουόλτερς-Ρότσεστι ααντίστοιχα,έχει άλλο ταβάνι.
Επίσης...θεωρώ αδιανόητο,και μπασκετικά ασόβαρο,προπονητής να πάρει τον Μπουρούση..και να τον πλαισιώσει με παίκτες στην περιφέρεια,χωρίς ταχύτητα,αθλητικότητα και κίνηση χωρίς την μπάλα.Πετάς 1,2 εκ περίπου έτσι.
Ο Μπουρούσης βλέπει όλο το γήπεδο,είτε είναι με πρόσωπο είτε με πλάτη.Ξέρρει πότε θα ποστάρει,ξέρει πότε θα τραβηχτεί έξω.Για να τον αξιοποιήσεις χρειάζεσαι παίκτες σαν τον Τζέιιμς και τον Φελντέιν,γιατί ξέρει και ο ίδιος να τους αξιοποιήσει.
Ο Μπουρούσης δεν θα ανέβει να σκρινάρει στον Ρότσεστι...για να ρολάρει ταχύτατα και να βυθιστεί στην ρακέτα.Θα έχει το ένα μάτι του στον Τζέιμς,και θα ξέρει που θα μπορεί να βρεθεί,και τι χώρους θα μπορεί να καλύψει...και το άλλο μάτι,στο κλάσμα δευτερόλεπτου θα αλλάξει απόφαση,για να πασάρει σε ένα "ΣΙΜΟΝ" στο τρίποντο ή έναν Φελντέιν να σουτάρουν ελέυθεροι.Όχι στον Αντετοκούμπο.
QUOTE(salonikatasos @ Jul 2 2016, 13:16 )

επιθετικογενή παίχτη στην περιφέρεια έχει τον παππά και ο αντετοκούμπο δεν είναι περιφερειακός. δεν είναι καν μπασκετμπολίστας,αλλά για χάρη της συζήτησης ας πούμε ότι είναι 3αρι,που παίζει και στο 4. από κει και πέρα,[b]το μπάτζετ που λες ότι ήταν πρόβλημα για να φέρει παίχτες στον παναθηναϊκό και να παίξει επιθετικό μπάσκετ,δε νομίζω ότι ήταν μικρότερο(αναλογικά με την εποχή πάντα) από εκείνο του μακεδονικού ή του περιστερίου,μην τρελαθούμε τώρα.[/b]
ο πεδουλάκης είναι πλήρως ανεπαρκής στον επιθετικό τομέα,το έδειξε στην πρώτη του θητεία στον παναθηναϊκό,το έδειξε και τώρα στους τελικούς,που δεν υπήρχε κανένα απολύτως πλάνο εκτός από το (αποτυχημένο,αφού δεν μπορεί να το κάνει) ποστ γκέιμ του γκιστ και τα καουμποϊλίκια του παππά κατά κύριο λόγο και φελντέιν-καλάθη κατά δευτερεύοντα,σε παιχνίδι ένας εναντίον (κυριολεκτικά όλων). την πρώτη του χρονιά είχε πάρει και έναν μεγάλο σκόρερ,τον πάνκο,αλλά δεν του έκανε και τον έδιωξε για τον γκιστ. ευτυχώς μας βγήκε,αλλά έδειξε ότι επιθετικά δε μπορεί να δώσει αυτό που πρέπει με αποτέλεσμα με μια ζώνη ο πασκουάλ να πάει στο φ4. καπόνο τα ίδια,είχε έναν από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία του νβα και τον έβαζε να στήνει πικ-ν-ρολ με τον σχορτσιανίτη. τι θέλω να πω με όλα αυτά? ότι ήταν επιλογή του να παίζει αργό-"σκεπτώμενο" μπάσκετ και επιθετικά ό,τι κάτσει. να φάμε 65 κι αν βάλουμε 66 έχει καλώς. είχε ματς που τρώγαμε κάτω από 60 και χάναμε. πέρσι τα ίδια έκανε ο σφαιρόπουλος και είδαμε που κατέληξε. το μπάσκετ εξελίσσεται και η λιμόζ και το "σκεπτώμενο" μπάσκετ ανήκουν στο παρελθόν. σαφώς και χρειάζεται άμυνα,αλλά θέλει και επίθεση. αμυντικούς καλούς έχουμε,η ομάδα θέλει από τις επόμενες 4-5 μεταγραφές που θα κάνει 1 καλό αμυντικό στο 3-4(που να παίζει και μπάσκετ,όχι τον αντετοκούμπο) και οι υπόλοιποι να μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι.
για να κλείσω το θέμα αντετοκούμπο,ελπίζω σε 2 πράγματα τώρα ενόψει εθνικής. πρώτον είτε να είναι τόσο κακός που να τους ανοίξει τα μάτια ότι δεν κάνει (ειδικά για βασικό ρόλο,θα είναι πραγματικά τραγική κίνηση),είτε να είναι καλός μπας και ανεβάσει το κασέ του ή κεντρίσει το ενδιαφέρον καμιάς ομάδας από την αμερική για να πάει εκεί για δοκιμές.
κρυφό χαρτί μας είναι και ο λώτσος,ελπίζω να μην έχουν φτιάξει οι σχέσεις του με τον ΔΓ(δεν ξέρω βέβαια γιατί ακούγεται και για βουγιούκα που κι αυτός λώτσο έχει). τον αντετοκούμπο στο ρόστερ της ομάδας του χρόνου μπορώ να τον δω μόνο ως 14ο στο ροτέισον με συμβόλαιο 100 χιλιάδων(που κι αυτό πολύ είναι βάσει της καριέρας του)
Γι'αυτό ο Πεδουλάκης παίρνει κούπες,και εσύ και εγώ καθόμαστε στο φόρουμ,και γράφουμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Αδυνατώ να ανταποκριθώ στο επιχείρημα Μακεδονικός-Περιστέρι....με Παναθηναικό.
Σε πληροφορώ ότι στον Παναθηναικό έπρεπε να πάρει και ένα πρωτάθλημα(και το κατάφερε).Να κάνει πρωταθλητισμό δηλ.Προσπαθούσε να πάει final4 με αντιπάλους καλύτερους,που από τις μέρες του,έχουμε να δούμε ένα σοβαρό διπλό κοτζάμ εξάστερος...(διπλό εννοώ σε Ρεάλ,Μπάρτσα..Εφές,όχι Νταρουσάφακα και Τσετεβίτα,ούτε την PGE TUROW ZGORZELEC).
Δεν μπορείς να κάνεις νίκη μέσα στην Ρεάλ,ή στην Μπάρτσα...με το συγκεκριμένο ρόστερ που είχε ο ΠΑΟ τότε,παίζοντας επιθετικογενές και γρήγορο μπάσκετ.Τι να κάνουμε τώρα.Ο ΣΟΦΟ και ο Τσαρτσαρής δεν μπορούσαν να τρέξουν.
Αν πας να κερδίσεις τέτοιες ομάδες με αυτούς τους παίκτες,με το μπάσκετ που θες εσύ.....τότε...
Ή πρόκειται για βλάκα προπονητή
Ή για προπονητή που δεν τον νοιάζει να κερδίζει και να κάνει πρωταθλητισμό.