QUOTE(Thodoros @ May 27 2017, 16:09 )

Το έχεις καταλάβει ότι ο Αντωνάκης φέτος πληρώθηκε για να μην κάνει τίποτα! και η γνώμη σου, είναι ότι θα πει δεν θέλω άλλα λεφτά φτάνει? Εγώ δεν έχω την ίδια γνώμη, θα ζήτησή το ποσό που ανάλογή για να αποχώρηση και καλά θα κάνει! άλλοι φταίνε που το έφεραν, δεν φταίει αυτός που τα παίρνει... ούτε είπε ποτέ ότι δεν παίζω ( τώρα αν δεν κάνει στην ομάδα δεν είναι πρόβλημα του )
Ε μην ρισκάρεις δεν βαρέθηκες να ρισκάρεις για τον Νικ ...εγώ διάβαζα πριν 1 μήνα τουλάχιστον 5-6 ακόμα άτομα που έλεγαν (λένε) ότι δεν είναι για ούτε 1.3/χρόνο. Να είσαι σίγουρος όμως ότι ο Νικ παίζει πολύ περισσότερο το κεφάλι του από τους άλλους τώρα στο Σεφ! Τώρα τα 3 καλύτερος pg ,1.... και τα σχετικά, έχουν γραφτεί εδώ 10000000 φορές , όπως και ότι έχει σουτ ανάλογο του Θαντέ που δεν είπες! εγώ έγραψα κάτι συγκεκριμένο και μου απαντάς με κάτι γενικό. Τέσπα .. επειδή έχω πει πολλές φορές εδώ υπάρχει άβατο σε μερικές γνώμες το αφήνω εδώ!
Να σου απαντήσω όμως και κάπως διαφορετικά... τότε με το πούλμαν, αυτοί που μίλησαν ( ήταν αυτοί που ξέρουν ότι τα λεφτά που παίρνουν εδώ θα τα πάρουν και αλλού! εκτός μπάτμαν ) οι άλλοι μια χαρά θα πήγαιναν και με το Κτελ! ''για τα 2.2 εκατ. κάνεις και κάποιες θυσίες! και για το 1.3! ''
Κουράζει το θέμα .. γνώμη σου ότι είναι κορυφαίος ...γνώμη μου ότι είναι άσχετος
Στα σχήματα λογίζεται απλά επειδή έχει συμβόλαιο και μόνο! μακάρι να τον ζήτηση η ccka για τρίτο και να δίνει το 2.2 ...αλλιώς ξέρει ότι πάει κάτω από 1.5!
υ.γ. αν δεν γίνει αυτό που λέει ο garou πάνω ότι όλοι πρέπει να εκτιμηθούν και νέου και να γίνουν και μερικές αλλαγές ... τότε χαμένη θα είναι και η επόμενη χρονιά!
Να σου πω,πολυ "φοβαμαι" οτι θα καθησει στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.Δεν διστασε να μας αφησει 2 φορες για να παει το εξωτερικο για τα χρηματα.Γιατι να σταματησει τωρα.Απλα,πονταρω μηπως καταλαβει οτι εκτιθεται ανεπανορθωτα με την εικονα παλαιμαχου που εχει,και σταματησει γιατι και του χρονου θα ναι χειροτερα τα πραγματα.
Και το ανεφερα οτι προφανως το εγκλημα ειναι αλλου,οχι του Φωτση.Απλα υποψιαζομαι οτι επαιξε μεγαλο ρολο το οτι δεν υπηρχε αλλος μπροσταρης στα αποδητηρια,μετα τον ΔΔ,συν οτι πασχουμε απο Ελληνες,εξου και το 2ετες.Και ειχα διαβασει για ετησιες απολαβες υψους 700-800 χιλ!!Τραγικο αν ισχυει...
Καθολου γενικο δεν ηταν φιλε μου.Ο Καλαθης ειναι ενας εξαιρετικος οργανωτης,εξαιρετικος πασερ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ αμυντικος,ενδεχομενως ο καλυτερος περιφερειακος στην ευρωλιγκα,τοσο σε μαν του μαν οσο και σε συνολικη αμυντικη παρουσια,ταχυτατος με μεγαλη ικανοτητα στο επιθετικο transition και γενικα στο ανοιχτο γηπεδο,και παικτης με προσφορα παντου,και σε σκορ και σε ριμπαουντ και σε κλεψιματα,με μο 2ετιας 9,5-4ρ-6ασ-1,8 κλεψιματα.Δεν τον θεωρω κορυφαιο,και δεν τον θεωρω ηγετη,οπως πιστευω οτι παιρνει πολλα.Ειναι ομως ο καλυτερος πισω απο Μιλος και Γιουλ.
Εχει κακο σουτ.Το ξερουμε.Καλα Αντετοκουμπο δεν ειναι σε καμια περιπτωση,αλλα ειναι κακος σουτερ,το ξερουμε.Αυτο επιρρεαζει και την ψυχολογια του και κανει το κακο του σουτ ακομα χειροτερο.Εκει χρειαζεται λοιπον να τον βοηθησεις και να εχει βοηθειες.Και καλους σουτερ,και παικτη με πικ εν ρολ,και δευτερο οργανωτη.Εμεις φετος ειχαμε μονο το πρωτο.
Ο Καλαθης παντως φετος μεχρι να παθει το μπλακ αουτ,σουταρε με 34% στα τριποντα σε σχεδον 4 προσπαθειες ανα ματς.
Τωρα,προφανως αν ερθει μια ομαδα και μας δωσει το buy out και βγαλουμε και το συμβολαιο του Καλαθη,και εχουμε ενα πακετο 5+ εκατομμυρια ευρω για να διαθεσουμε,μακαρι να ερθει...
ΥΓ:Αβατο υπαρχει στο ιερο στις εκκλησιες,και στο Αγιο Ορος για τις γυναικες.Τωρα αν υπαρχει καπου αλλου γενικα στην Ελλαδα δεν γνωριζω,αλλα εδω σιγουρα οχι...Οποτε πες ελευθερα ο,τι θες,αρκει να μην εχει μεσα ειρωνιες,προσβολες και βρισιες...
QUOTE(tanasen01 @ May 27 2017, 16:19 )

Νομίζω αυτό το διετές το είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 15. Σε ευρώ ήταν 1,7εκ. το χρόνο. Αν λήγει τώρα λογικά με 1,2-1,5εκ. υπογράφει.
Αυτόν τον παίκτη τον θέλω από την πρώτη του χρονιά στην Κουμπάν. Και από τότε δεν έχει κάνει κάποια κοιλιά στην απόδοσή του. Και φυσικά λογίζεται αποκλειστικά για τη θέση 4. Αν είναι να έρθει σαν αντι-Σίνγκλετον η κίνηση θα είναι λάθος.
Το θεμα ειναι οτι αν φυγει τελικα ο Σινγκλετον,υπαρχει καλυτερος στην αγορα απο τον Μπραουν,και πιο κοντα στο στυλ του Σινγκλετον?Δεν νομιζω...Οποτε σαν λυση,θα ειναι μια χαρα.Το θεμα ειναι οτι προσωπικα,προτιμαω τον Σινγκλετον,γιατι μου φαινεται πιο αξιοπιστος,και πιο πληρης.Ο Μπραουν δεν ειναι καλος αμυντικος.