QUOTE(rahxephon13 @ Jul 23 2016, 20:39 )
bullet δώσε μας τα φωτά σου τι εστι φωτου ? έχεις μάτι εσύ για κάτι τέτοιους τον έχεις τσεκάρει καθόλου?
Είμαι εκτός σπιτιού,οπότε θα πω δυο πράγματα εν τάχει.
Είπε ένας φίλος οτι πρόκειται για ψαγμενια.
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Τα πράγματα μάλλον είναι πιο απλά.
Ο Fotu έχει μάνατζερ τον Rade Filipovic.
O Filipovic έχει πελάτη επίσης τον Gist....οποτε, ο παίκτης λογικά προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.
Ενα το κρατούμενο.
Το δεύτερο κρατούμενο είναι λίγο πιο ενδιαφέρον.
Ο Fotu έπαιξε στο Hawaii.
Την χρονιά που τιμωρήθηκε και έφυγε, ήρθε ο Stefan Jankovic απο το Μισούρι.
Οπότε δεν συνηπηρξαν συμπαίκτες.
Ο μάνατζερ του Jankovic είναι ο Rade filipovic
....
Ο Jankovic αυτή την σεζόν έβγαλε καλύτερα νουμερα απο την τελευταία χρονια του Fotu στο Hawaii
, σε μόλις 25' συμμετοχής μ.ο, την στιγμή που ο Fotu είχε σχεδόν 31' συμμετοχής μ.ο.
Αν μπεις στα college reference και των δύο παικτών και συγκρίνεις τα per40 minutes , τα νούμερα του Σερβου-Καναδου είναι μακράν καλύτερα!
Συνολικά ο Stefan Jankovic, είναι καλύτερος, πιο versatile, πιο ψηλός, καλύτερος μακρινός σουτερ απο τον σχεδόν συνομιληκο του Fotu....
Με την απόκτηση και του KC Rivers, ο Stefan Jankovic θα κολλουσε ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.
Καθώς μπορεί να καλύψει ΑΝΕΤΑ και τις δύο θέσεις των F , καθώς και να παίξει C σε small ball σχήματα.
O Fotu έχει μια τριβή ήδη ως επαγγελματιας, όμως αυτό για μένα, δεν είναι και το πιο καθοριστικό κριτήριο!
Αν διαβαζει λοιπόν κάποιος απο την ΚΑΕ αυτή την στιγμή, έχω να του πω το εξής.
Να πιάσετε τον Filipovic και να του πείτε "Μεγάλε, μαθαμε πως έχεις έναν ψηλό Σερβο-Καναδό undrafted, με μη εγγυημενο συμβολαιο στους Heat. Δεν του βγαζεις το Σερβικό διαβατηριο τσακ-μπαμ , και να τον φέρεις σε εμάς, με ένα ωραίο 4ετες συμβόλαιο???"...
Αυτή είναι η άποψη μου φίλε