QUOTE (Manolis2510 @ May 6 2017, 14:21 )

Εμένα προσωπικά θα μ' άρεσε αλλαγή Καμπάτσο- Φελντέιν και Νίκολς-Σιλμπ. Και Ογκαστ για 3ο 5άρι. Αλλά λογικά θα ανέβει αρκετά το μπάτζετ με αυτές τις προσθήκες. Όσο για Σίγκλετον και Τζέιμς, αν τυχόν πάρουμε το πρωτάθλημα(δύσκολο με τέτοια ψυχολογία αλλά όχι και αδύνατο), θα ξεχαστούν τα πούλμαν πολύ γρήγορα.
Δε νομίζω πως με αυτούς που προτείνεις θα ανέβει το μπατζετ. Δεν είναι παίχτες πρώτης γραμμής. Ο σιλμπ μου αρεσε και μένα. Απο τη φετινή γαλατά ήταν νομίζω από τους καλύτερους μαζί με γκιουλέρ. Αλλά είναι αρκετά μεγάλος. Λογικά του μενουν 1-2 χρόνια μπασκετ το πολύ. Ο ογκαστ τι συμβόλαιο να απαιτήσει; Εκανε μια χρονια το αγροτικό του στην τουρκία και τίποτα αλλο στην επαγγελματική του καρίερα. Πανω από μισό μύριο δε πάει. Για καμπατσο δεν έχω γνώμη αλλα δε νομίζω να ζητά κάτι εξωφρενικό. Για αναπληρωματικοί μου φαίνονται πολύ καλές οι προτάσεις σου με ερωτηματικά όμως. Ογκαστ και καμπατσο θα μου αρεσαν. αλλα σιλμπ, παρόλο που μου άρεσε πολύ, η ηλικία είναι αποτρεπτικός παραγοντας και δε θα θελα να τον δω εδώ. Αλλες οι απαιτήσεις στον παο, συν ότι σε αυτήν την ηλικία ευκολα γίνεσαι παλαίμαχος μεσα σε λίγους μήνες (φωτσης, μπουρούσης).
QUOTE (Bodiroga87 @ May 6 2017, 17:43 )

Με όσα δήλωσε ο Σίνγκλετον, μάλλον έχει ξενερώσει και θέλει να φύγει οπότε μάλλον θα είναι αδιάφορος στους τελικούς και θα αποχωρήσει.
Ένα καλό ρόστερ θα ήταν:
PG/SG: ΚΑΛΑΘΗΣ , ΠΑΠΠΑΣ, ΜΠΕΝΟ ΟΥΝΤΡΙΧ , ΒΕΣΤΕΡΜΑΝ, ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ
SF: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΙΒΕΡΣ
PF: ΣΕΝΓΚΕΛΙΑ, ΓΚΙΣΤ
C: ΝΤΑΝΣΤΟΝ, ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ, ΜΠΟΓΡΗΣ
Εγώ από όσα διάβασα να είπε, καταλαβα ότι έχει ξενερώσει μεν με τη φάση του πουλμαν, αλλα όχι σε βαθμό να γίνει σαμποτέρ ή να μην τιμησει το συμβόλαιο του. Ποιο πολύ μου έβγαλε ενα ''ο,τι έγινε, έγινε''. Σαφώς και από τα λεγόμενα του φάνηκε πως αν του έρθει πρόταση από αμερική θα την προτιμήσει. Αλλα αν μείνει ευρώπη φάνηκε ότι θα μείνει λογω συμβολαίου στην ομάδα. Δεν φανηκε να έχει χοντρό πρόβλημα με αυτό. Γνωρίζει και σεβεται ότι έχει συμβόλαιο. Καμία τάση φυγής δεν είδα. Το τι θα κάνει μολις τελειώσει το συμβόλαιο του ή βρεθεί από τώρα ομαδα απο αμερική είναι αλλη υπόθεση. Με τα υπαρχοντα δεδομένα όταν λήξει το συμβόλαιο του σε έναν χρόνο, ναι δε θα συνεχίσει σε εμάς. Εκτός και αν αλλαξει γνώμη και γουστάρει πολύ την ομάδα. Ειπε θα δει το καλοκαίρι το μέλλον του και λογικό. Μπορεί πχ να τον σουτάρει ο ίδιος ο δγ. Το εχει ξανακάνει αλλωστε με παιχτες που είχαν 1+1 με οψιον της ομάδας όπως ο ματσιουλις.
Παντως ο σιγκλετον ποτέ δεν μου φανηκε να φέρεται αντιεπαγγελματικά, για να κοροιδεψει. Παντα έπαιζε όσο μπορούσε. Παντα ήτεν στα κόκκινα. Παντα ήθελε να κερδίζει και ξενέρωνε αν χάναμε ή δεν είχε την απόδοση που επιθυμούσε. Δεν είναι στον χαρακτήρα του να κάνει αυτά που λέτε. Ειναι μαχητης γενικά. Μισθοφόρος ξεμισθοφόρος είναι μαχητής. Και μη κοροιδεύομαστε. Ολοι οι ανθρωποι με κρητήριο τα χρήματα κοιτάμε τη δουλειά μας. Αμα βρουμε καπου καλύτερη δουλειά προφανώς και θα παμε. Δε σημαίνει ότι δε γουστάρει να παίζει στην ομάδα που βρίσκεται ή δε τα παει καλα με τους συνεργάτες του. Απλά όλοι κοιτάμε το μέλλον μας πρωτίστως. Δε γεννήθηκε παναθηανικός. Ουτε στην κουμπαν όταν έπαιζε είπε ποτέ ''νταξει ενα χρονο θα είμαι εδω, ας το παω χαλαρα''
Παντως αυτό με το σαμποταζ και την κοροιδία δε μου αρεσει να διαβάζω ότι υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν. Πρωτον, γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν αθλητή να το κάνει αυτό. οσο ξενερωμένοι και να είναι με την ομάδα όταν παίζουν, παίζουν κυρίως για τον εαυτό τους και δίνουν ότι μπορούν. Πολύ απλά, γιατί αν κανουν το αντίθετο θα είναι μειον για την καριέρα τους. Αν μαθουν οι μελλοντικοί εργοδότες ότι ο αθλητης μουλαρωσε και κοροιδεύει, πολύ πιθανό ο επόμενος μελλοντικός εργοδοτης, αν είναι σοβαρός, να μην τον επιλέξει. γιατί οι σοβαροί προπονητές δε κοιτάνε μονο τα αγωνιστικά στοιχεία κάποιου, αλλά και τον χαρακτήρα. Επίσης θα παίξει και για τα νουμερα του, δε γινεται να κατσει να μην παίξει σοβαρά. Θα κοιτάξει να παιξει καλά για τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του. Οι σκαουτερς κοιτάνε όλα τα παιχνίδια. Ποσο μάλλον τους τελικούς μεταξύ δύο πολύ δυνατών ομάδων. Ο σιγκλετον δεν έκατσε να κοροιδέψει ούτε στην κίνα. Θα μπορούσε να παρει τα φραγκα και να καθεται να τα ξύνει. Ακομα και στο υποδεεστερο επίπεδο αγώνων πήγε και έδωσε τα παντα. Επίσης θα παίξει για να έχει μια καλή ''συστατική επιστολή'' από τον προπονητή του. Θυμάστε ο ιτούδης με πόσο καλά λόγια μίλησε για τον νικολς. Που ο ανθρωπος μια χαρα επαγγελματίας είναι (ανεξαρτήτως αγωνιστικού). Με τη λογική σας και αυτός επρεπε να είναι παντελώς αδιάφορος, που δεν ήταν. Τελος δε νομιζω να κάνει λαλακία στον τσαβι, γιατί φανηκε να τον εκτιμάει. Μπορεί να μη γουσταρει να παιζει για τον δγ, αλλα θα το κανει για τον τσαβι και τους συμπαίχτες του. Δε θα τους κρεμάσει. Οποτε όλα αυτά δε στέκουν. Το προσωπικό συμφέρον του καθενός είναι ταυτόσημο με το να πηγαίνει καλά η ομάδα που βρίσκεται παρόλες τις διαφορές με τις διοικήσεις. Γιατί δουλεύουν απο αυτό, δουλευουν συλλογικά. Δε γίνεται να κανει ο καθένας ότι γουσταρει και να μην επηρεάσει συναδέλφους του και κατεπεκταση τον ίδιο.Μονο να χασει έχει με αυτά που λέτε. Επίσης μονο η ομάδα βγαίνει χαμένη αμα του κρεμάσεις το δελτίο. Πληρωνεις 1 μυριο για το τίποτα. Σε ενα χρόνο συνεχίζει οπου γουστάρει ο παίχτης.
Οσο για το ροστερ, καλό είναι εκτός του μπενο. Περα από το ότι δε προκύπτει από πουθενά ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, ακόμα και να ερχόταν στην ευρώπη καλό είναι να αποφεύγουμε όσους πανε προς συνταξιοδότηση. Πιο πιθανό είναι αν φύγει από nba να ακολουθήσει τα χνάρια του πριχιόνι. εμείς θελουμε ποιο νεο με λιγότερα ρίσκα ώστε αν βγει να μείνει παραπάνω από μια χρονιά.