Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gspara
Τρομερη η ατυχια του Ιωνικου με τους τραυματισμους.Την περασμενη σεζον χανει εντελως τον Δερμιτζακη που ηταν ο καλυτερος παιχτης του στα φιλικα προετοιμασιας.
Τραυματιας ο Τασοπουλος,ενω ο Ναουμ Θυμνιος χανει σχεδον εναν ολοκληρο γυρο.

Τωρα τυχαινει αυτο με τον Σακη Γεωργοπαπαδακο στην Εθνικη Ενοπλων και τις πρωτες εκτιμησεις να λενε για 3μηνη απουσια.
Περαστικα στον παιχταρα και μακαρι να ειναι το τελευταιο.

Πανω που εκανε κινηση-ματ με την αποκτηση του Γιαννη Ντιμπ.Φανταζομαι δεν θα αποκτησει αλλον γκαρντ ο Ιωνικος για να καλυψει το κενο του Σακη.Βασικο 2αρι θα ειναι ο Μουκας και αυξημενες αρμοδιοτητες θα δοθουν σε Γιαννικο-Μπολατογλου.
Gkos
Πανιώνιος - Παπάγου, δύο δεκαετίες μετά


Ποιος το περίμενε να ξανασυναντηθούν ο Πανιώνιος με τον Παπάγου στη Β' Εθνική; Οι "κυανέρυθροι" υποδέχονται τους "στρατηγούς" στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής και το Sport24.gr θυμάται τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τους δύο ιστορικούς αθηναϊκούς συλλόγους.
ShareTweet1 σχόλια
Πέρασαν δεκαεφτά (17) χρόνια από την τελευταία φορά που ο Πανιώνιος αντιμετώπισε τον Παπάγου για το πρωτάθλημα. Της Α1 τότε (το 1998-'99), της Β' Εθνικής τώρα. Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το τελευταίο τους ραντεβού στην πρώτη κατηγορία, έμελλε να τα ξαναπούν οι ομάδες που εκπροσωπούν δύο από τις πλέον μπασκετικές γειτονιές της Αττικής. Για την ακρίβεια μιλάμε για δύο ομάδες που αποτέλεσαν μια ισχυρή βάση στη δεκαετία του 1990 για την Α1.

Μαζί με το Περιστέρι, τη Δάφνη, τα Πατήσια, τους Αμπελοκήπους και την Καισαριανή μιλάμε άλλωστε για ομάδες - γειτονιές που έδωσαν διαφορετικό χρώμα στην Α1, πριν από δύο δεκαετίες. Τα προβλήματα που προέκυψαν όμως στην πορεία έφεραν αμφότερες στη Β' Εθνική. Με διαφορετική τάση βέβαια. Από τη μία ο Πανιώνιος που υποβιβάστηκε οικειοθελώς στη Β' Εθνική για να "καθαρίσει" από χρέη και να κάνει μία νέα αρχή, από την άλλη ο Παπάγου που -αφού έφτασε μέχρι τα τοπικά της ΕΣΚΑ- θέλει να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Παρεμπιπτόντως, οι "στρατηγοί" αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στην Α1 τη σεζόν 1998-'99, μετρώντας από τότε συμμετοχές στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Κι αν θέλετε να το προχωρήσουμε λίγο υπάρχουν ουκ ολίγοι (προπονητές και παίκτες) που συνδέουν ακόμη περισσότερο τις δύο ομάδες. Περισσότερο, τουλάχιστον, απ ότι νομίζετε, γιατί -η αλήθεια είναι- ότι σε πολλά ο Πανιώνιος και ο Παπάγου είναι ίδιοι. Όπως για παράδειγμα στην αγάπη που υπάρχει από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές, ή στους φιλάθλους που βρίσκονται κάθε φορά στο πλευρό τους. Κι αν για τους "κυανέρυθρους" τα βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια στην Basket League, κάτι αντίστοιχο -να ξέρετε πως- ισχύει και για τους "κυανόλευκους". Ακόμη κι όταν βρέθηκαν μέχρι τα παρκέ της ΕΣΚΑ.

Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας, αξίζει να αναφέρουμε πως δύο από τους παίκτες που θα αγωνιστούν σε λίγες ώρες (11/10, 17:00) στο "Αρτάκης" έχουν υπάρξει στην απέναντι πλευρά. Ο Νίκος Μίχαλος και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο, ενώ τώρα θα είναι αντίπαλοι.

Οι θύμησες των δύο ομάδων
"Είναι δύο ιστορικοί σύλλογοι. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω και δεν έχουν ακουστεί ξανά" λέει ο πρώτος (βλ. Νίκος Μίχαλος) μιλώντας στο Sport24.gr για το ειδικό βάρος που κουβαλούν ο Πανιώνιος και ο Παπάγου, πριν προσθέσει πως "πέραν όλων των άλλων, μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν μπασκετική παιδεία. Όπως και να έχει, δεν είναι ωραίο πράγμα να τους βλέπεις να παίζουν στη Β' Εθνική. Ο Πανιώνιος έχει περισσότερες επιτυχίες από τον Παπάγου, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά το μείζον είναι να δούμε και τους δύο να επιστρέφουν δριμύτεροι".

Επ αυτού έφερε ως παράδειγμα την ΑΕΚ, η οποία "υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική, προγραμμάτισε με ηρεμία το μέλλον της και τώρα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην Basket League. Μακάρι να γίνει το ίδιο με τον Πανιώνιο και τον Παπάγου. Εν πάσει περιπτώσει, νομίζω πως όλο αυτό γίνεται για καλό. Ίσως έτσι βρουν τον δρόμο τους". Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο έκανε αναφορά ο πλεϊμέικερ του Πανιωνίου είναι αυτός της νέας τάσης στις αθηναϊκές ομάδες, οι οποίες δεν κουβαλούν το απαραίτητο ειδικό βάρος: "Τα τελευταία χρόνια βλέπω αθηναϊκές ομάδες να ανεβαίνουν στην Α1 και σύντομα να αλλάζουν άρδην εικόνα, να χάνονται".

- Ο Νίκος Μίχαλος στην πρώτη του θητεία στον Πανιώνιο
Όταν τον ρωτήσαμε τι μπορεί να επαναφέρει τον Πανιώνιο στον αφρό του ελληνικού μπάσκετ, απάντησε δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα: "Πρώτον η καλή οργάνωση, δεύτερον η συμπαράσταση του κόσμου και τρίτον οι παίκτες που θα αγαπήσουν τον Πανιώνιο", αποκρίθηκε. Αλήθεια όμως, πως ορίζεται η "αγάπη" που αναφέρει; "Θα πρέπει να αγαπάνε την ομάδα και όχι τα λεφτά ή κάτι άλλο. Αυτό το εξασφαλίζεις με έναν καλό προπονητή που θα βρει παίκτες με... συναίσθημα που έχουν ένα κίνητρο παραπάνω. Δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να ψάξεις για τιμ μάνατζερ και τέτοια. Ένας προπονητής που ξέρει τι γίνεται, αρκεί", απάντησε για να προσθέσει:

"Αυτό είναι κάτι που συνειδητοποίησα φέτος με τον κόουτς Κώστα Σορώτο. Μάζεψε πολλά παιδιά τα οποία ζηλεύω, ακόμη και στην ηλικία που είμαι. Είναι μπασκετικά και πίστεψέ με είναι ωραίο να έχεις τέτοιους συμπαίκτες. Έχω περάσει από ομάδες που κάποιοι δεν ήξεραν μπάσκετ".

Ζευγάρι γεμάτο αναμνήσεις
Αυτοί που πάντως ήξεραν μπάσκετ -και με το παραπάνω- ήταν οι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Πανιωνίου και του Παπάγου σε όλη αυτή τη διαδρομή. Από τον Γιώργο Μποσγανά (1986-'98 στον Πανιώνιο, 1998-'99 στον Παπάγου) μέχρι τον Αλέξη Κυρίτση (2000-'03 στον Παπάγου, 2013-'14 στον Πανιώνιο) και τον Στέφεν Αριγκμπάμπου (1998-'99 στον Παπάγου, 1999-'00 στον Πανιώνιο). Δεν είναι όμως οι μόνοι που έχουν υπηρετήσει αμφότερες ομάδες.

Το παράδειγμα πάντως αποτέλεσαν κάποιοι άλλοι. Αυτοί που βρίσκονταν στην άκρη του πάγκου. Ο Μιχάλης Κυρίτσης (πατέρας του Αλέξη) και ο Κώστας Μίσσας είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Δίχως όμως να ξεχνάμε τον Νίκο Λινοξυλάκη (ασίσταντ κόουτς) και τον Κρις Χουγκάζ, ο οποίος γεύτηκε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στην Α2 κατηγορία -πριν ακολουθήσει η οικειοθελής "πτώση" στη Β' Εθνική.

Οι αναμνήσεις είναι πάντα κάτι ωραίο, κι αν κρίνουμε από την περίπτωση του Νίκου Μίχαλου κάτι... εξιδανικευμένο. "Από τον Παπάγου θυμάμαι πολύ έντονα -μιας κι είναι αρκετά πρόσφατο- πως όλα έγιναν πολύ παρεΐστικα. Ανεβήκαμε κάνοντας πολύ ωραία πράγματα, τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ γιατί ήμασταν όλοι μια παρέα", θα θυμηθεί πριν πάει πιο πίσω, για να μιλήσει για την πρώτη του θητεία στον Πανιώνιο: "Φτάσαμε μέχρι τους "4" του Κυπέλλου Κόρατς παίζοντας απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Σάσα Τζόρτζεβιτς και του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Παίκτες που είναι θρύλοι πλέον. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί ενώ σε όλες τις ομάδες υπήρχαν πολλοί κοινοτικοί, στον Πανιώνιο είχαμε φτιάξει μια βάση με γηγενείς παίκτες, οπότε όλο αυτό ήταν πολύ πιο έντονο για όλους μας".

Ο ρόλος του κόσμου
Όπως ανέφερε παραπάνω, ο κόσμος είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην επαναφορά του Πανιωνίου στην Basket League. Μαζί όμως δημιουργεί και πίεση. Έτσι συμβαίνει άλλωστε με όλες τις μεγάλες ομάδες. "Είναι λογικό να υπάρχει πίεση γιατί ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα. Ήδη σήμερα περιμένουμε περίπου 2.000 άτομα στο γήπεδο, για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά", θα πει ο Νίκος Μίχαλος, πριν καταλήξει: "Ο κόσμος δεν κάνει τη ζωή του παίκτη πιο εύκολη. Μπορεί να τον στηρίξει ή να τον κάνει να παίξει γι αυτόν, αλλά στην Ελλάδα συνήθως προσθέτει παραπάνω βάρος, παρά το αφαιρεί".


http://www.sport24.gr/Basket/paniwnios-pap...ta.3711479.html
Gkos
Κάτι τέτοιες Κυριακές σαν την σημερινή είναι που σκέφτεσαι "γιατί πρέπει όλα τα ματς της Β και Γ Εθνικής να παίζουν ίδια ώρα ?"

Τόσες εξαιρετικές επιλογές ( υπάρχει και το Παγκράτι-Φάρος για την Α2 ) και να μπορούμε να πάμε σε 1 ( άντε 1,5 ).....

Μετά από συζήτηση (αρκετών ωρών smiley.gif smiley.gif smiley.gif ) με gspara αποφασίσαμε ότι δεν θα είμαστε στο ίδιο γήπεδο.... blove.gif

Ένας Αρτάκης ,ένας Πυρκάλ !

Τα υπόλοιπα δικά σας !!!


Πάμε και προγνωστικά !

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 2

Διπλό θα πάρω ,έστω και οριακά!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1

Πολύ δύσκολο στάυρωμα !
Πρωτο εντός Πανιωνίου στην Β Εθνική , 2000 κόσμο περιμένει ο Μίχαλος ,παμε με έδρα!


ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1

Στάση Πυρκάλ.


ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ-ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1
Αντιγράφω από gspara "
Ντερμπακι το βλεπω εδω.Καλες ομαδες και οι δυο που λογικα θα κυμανθουν στην μεση της βαθμολογιας.Προβαδισμα στην εδρα της η Ενωση για να ντουμπλαρει. "

ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ 1

To μόνο που μοιάζει να έχει ξεκάθαρο φαβορί !

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1
Αντιγράφω πάλι "Μετα τη απροσμενη ηττα στην πρεμιερα δεν εχει περιθωριο να στραβοπατησει και στην εδρα του. "

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛ.-ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

Ντέρμπι και εδώ γειτονικό (άμα παίζει Περκίζας ο Προμηθέας ,είναι δίπλα δίπλα με Κοκκινιά ) θα πω άσσο !!!

Ωραια ματς να γίνουν ,καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!
gspara
Στον αγωνα που ανοιξε την 2η αγωνιστικη ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 67-72 (33-43).
margiou3
Ας κάνω κι εγώ μια προσπάθεια! tongue.gif

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 1


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Δεν χάνει στην έδρα του ο Πανιώνιος. (Μόνο από εμάς χαχαχα)

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
Για να ρεφάρει, και θα τα καταφέρει αν και δύσκολα!


ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ-ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2
Χωρίς να ξέρω γιατί, το πιστεύω.

ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ 1
Δεν θα κινδυνεύσει.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛ.-ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
gspara
QUOTE (margiou3 @ Oct 11 2015, 14:50 ) *
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
Για να ρεφάρει, και θα τα καταφέρει αν και δύσκολα!

Σε κοντραρω....οποιος το χασει κερναει τα σουβλακια την αλλη Τεταρτη icon_drunk.gif
margiou3
QUOTE(gspara @ Oct 11 2015, 14:57 ) *
Σε κοντραρω....οποιος το χασει κερναει τα σουβλακια την αλλη Τεταρτη icon_drunk.gif


Χαχαχαχα! Εύκολααα! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
panionara3
οταν θα προκαλειτε θα φευγετε με σκυμμενο το κεφαλι. δειτε την φανελα στο ταβανι και τα λεμε στο δευτερο γυρο. δορκοφικη θα τα πουμε. 2/2 και συνεχιζουμε..
Gkos
Ψάχνω να βρω ποιος σε προκάλεσε αλλά δεν βρίσκω...
fedia
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Εργοτέλης-Φιλαθλητικός 70-62
Πανιώνιος-Παπάγου 83-77
Αμύντας-Κορωπί 69-61
Ένωση Ιλίου-Κρόνος Αγίου Δημητρίου 66-59
Χολαργός-Ίκαρος Νέας Σμύρνης 70-62
Έσπερος Πατρών-Ηράκλειο 67-72
Προμηθέας Χαλανδρίου-Νίκη Αμαρουσίου 95-75
Πανελευσινιακός - Ιωνικός Νικαίας (28/10)


Βαθμολογία (σε 2 αγώνες):

1. Πανιώνιος 4 (2-0)
2. Ένωση Ιλίου 4 (2-0)
3. Ηράκλειο 4 (2-0)
4. Προμηθέας Χαλανδρίου 3 (1-1)
5. Παπάγος 3 (1-1)
6. Χολαργός 3 (1-1)
7. Εργοτέλης 3 (1-1)
8. Φιλαθλητικός 3 (1-1)
9. Νίκη Αμαρουσίου 3 (1-1)
10. Αμύντας 2 (1-0)*
11. Πανελευσινιακός 2 (1-0)*
12. Έσπερος Πατρών 2 (0-2)
13. Κρόνος Αγίου Δημητρίου 2 (0-2)
14. Κορωπί 2 (0-2)
15. Ίκαρος Νέας Σμύρνης 2 (0-2)
16. Ιωνικός Νικαίας 0 (0-0)
(*) Έχουν ένα ματς λιγότερο


3η αγωνιστική (18/10):

Φιλαθλητικός-Πανιώνιος
Παπάγος-Αμύντας
Κορωπί-Πανελευσινιακός
Ιωνικός Νίκαιας-Ενωση Ιλίου
Κρόνος-Χολαργός
Ικαρος Νέας Σμύρνης-Εσπερος Πατρών
Ηράκλειο-Νίκη Αμαρουσίου
Προμηθέας Χαλανδρίου-Εργοτέλης
basketikos
Μπασκετικό Γεγονος:
Μια χρονιά παιξαμε με τον Πανιωνιο τελευταία αγωνιστική στην Νεα Σμύρνη. Τον νικήσαμε και την επομενη χρονιά εμεις παιζαμε ψηλοτερη κατηγορια (Α Εθνικη vs B Eθνική).


Το λέω επειδη και τωρα τελευταια αγωνιστική θα παίξουμε - για να εχουμε γνωση για την παραδοση..

69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
gspara
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΚΟΡΩΠΙ 69-61 (11-14,32-30,47-44,69-61).

Πολυ δυνατος ματς στην πυρκαλ και δικαιη νικη για τον Αμυντα που ηταν απροσπελαστος αμυντικα και με εξαιρεση το 1ο δεκαλεπτο,ειχε συνεχως την πρωτοπορια.

ΑΜΥΝΤΑΣ.......ΖΟΥΠΑΣ-ΜΑΝΤΖΟΥΡΟΣ-ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ
ΚΟΡΩΠΙ.........ΑΜΠΑΡΑΣ-ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ-ΧΡΥΣΗΣ-ΥΦΑΝΤΗΣ-ΑΓΑΔΑΚΟΣ

Το Κορωπι κατεβηκε πολυ διαβασμενο και σε γενικες γραμμες καταφερε να φερει το ματς στα μετρα του.Κλειστο παιχνιδι,αργος ρυθμος και μπλοκαρισμα στα πικ-εν-ρολ του Ζουπα.Προδωθηκε ομως απο την κακη επιθετικη του αποδοση η αλλιως την εκπληκτικη αμυνα του Αμυντα.
Σημαντικες απουσιες των Τυρλα και Κερασοβιτη που μπηκε για λιγα δευτερολεπτα στην 2η περιοδο,αλλα ηταν φανερο οτι δεν μπορουσε.Παραλληλα ειχε και τον Αγαδακο σε κακη κατασταση.
Κορυφαιοι παιχτες του οι Κουσουλας-Σκλαβος!!!

Η νικη παιρνει μεγαλυτερη αξια για τον Αμυντα καθως επιτευχθηκε σε κοντρα παιχνιδι.
Πρωτοστατης στη νικη επιθετικα ο δαιμονιος Αγγελοπουλος που πετυχε κρισιμα προσωπικα καλαθια και εκτος συστηματος.
Καθοριστικοι στην 4η περιοδο οι Κουκουνιας-Πινης,ηταν αυτοι που 'τελειωσαν' το Κορωπι.
Πολυ καλο 1ο ημιχρονο ο Βογιατζης παρα το προβλημα στην μεση του.

Στα τελευταια λεπτα οι 2 ομαδες επαιξαν για την διαφορα,αλλα το Κορωπι χαρακτηριστικα ειχε 0/5 βολες!!!!
panionara3
QUOTE (basketikos @ Oct 11 2015, 21:39 ) *
Μπασκετικό Γεγονος:
Μια χρονιά παιξαμε με τον Πανιωνιο τελευταία αγωνιστική στην Νεα Σμύρνη. Τον νικήσαμε και την επομενη χρονιά εμεις παιζαμε ψηλοτερη κατηγορια (Α Εθνικη vs B Eθνική).


Το λέω επειδη και τωρα τελευταια αγωνιστική θα παίξουμε - για να εχουμε γνωση για την παραδοση..

69.gif 69.gif 69.gif 69.gif

Kai nomizeis oti 8a epanalif8ei e xaxaxa apo artakhs den pernaei kaneis smiley.gif
gspara
QUOTE (panionara3 @ Oct 11 2015, 22:48 ) *
Kai nomizeis oti 8a epanalif8ei e xaxaxa apo artakhs den pernaei kaneis smiley.gif

Σε παρακαλω πολυ να γραφεις στα Ελληνικα.

Για το ματς θα μας πει κανεις?
margiou3
Στην Νέα Σμύρνη, όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο Πανιώνιος - Παπάγος είδαν πολύ δυνατό ματσάκι σε κάθε επίπεδο.

Ο Πανιώνιος είναι πολύτέλεια γι αυτή την κατηγορία (το ξέρουν και οι πέτρες αυτό) με εκπληκτική - εκρηκτική κερκίδα περίπου στα 1500 άτομα..!!

Παλμός, δύναμη, ανατροπές στο σκόρ και τελικά απόλυτα δίκαιη νίκη.

Μοναδική παραφωνία φυσικά (είμαι εμπαθής το παραδέχομαι) μια γνωστή γραφικότητα στον πάγκο του Πανιωνίου, που φάνηκε να διαχειρίζεται λάθος το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ευτυχώς για τους γηπεδούχους δεν ήταν μοιραίο.

Μπορώ να πω πως περίμενα ο Πανιώνιος να πάρει περισσότερα σφυρίγματα λόγο φανέλας, όμως δεν τα πήρε. Η διαιτησία έκανε λάθη εκατέρωθεν αλλά όχι σε τραγικό - καθοριστικό βαθμό.

Ο Λάμπρος, ο Βλάχος έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα του, και προσωπικά απορώ με τα 4 τρίποντα που έβαλε (μάλλον θα κοιμήθηκε ο θεός) γιατί στην Νίκαια παίζει να μην έβαλε 4 σε όλο το πρωτάθλημα.

Μου άρεσαν αρκετοί πιτσιρικάδες από τον Πανιώνιο, αλλά δεν ξέρω τα ονόματά τους (μου έμεινε το 15), ο Μίχαλος άφαντος σχεδόν σε όλο τον αγώνα, έβαλε όμως ένα σημαντικό τρίποντο στο τέλος και έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων ανεβάζοντας την διαφορά στους 6.


Από την άλλη ο Παπάγου είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα.
Έχει μια μπασκετική αδυναμία μου, τον Βιδάλη, που είναι καλό παιδί αλλά και μπασκετικά ευφυής. Αν δεν έκανε κάτι αψυχολόγητα σουτ από το... σπίτι του (δεν αλλάζουν τα χούγια) θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Ο Δορκοφίκης πολύ καλός ειδικά προς το τέλος πήγε να το πάρει πάνω του, αλλά δεν.
Το 18 μου έκανε τρομερή εντύπωση αλλά επίσης δεν ξέρω το όνομά του, κοντούλης play maker έτρεχε μάρκαρε μοίραζε, πολύ καλός, έχοντας βέβαια και αρκετά λάθη. Διαμαντόπουλος σε ρηχά νερά..

Νομίζω πως σήμερα έπαιξαν οι δυο ομάδες που θα χτυπήσουν την άνοδο μέχρι τέλος και περιμένουμε να δούμε αν μπορούν να μπουν σφήνα Ιωνικός, Αμύντας και Κορωπί που δείχνει όμως ότι δεν μπορεί.

Υ.Γ. Gspara χρωστάω σουβλάκια... icon_drunk.gif
Gkos
Το 18 του Παπάγου ο Τζιβελέκας.
Και να μην ήξερα το νούμερο μόνο η περιγραφή αρκει.

Το 15 από Πανιώνιο δεν θυμάμαι.
Να ήταν ο Αναγνωστακης;
gspara
QUOTE (margiou3 @ Oct 11 2015, 22:52 ) *
Υ.Γ. Gspara χρωστάω σουβλάκια... icon_drunk.gif

Xαχαχα.....ξεκιναω διαιτα απο τωρα rolleyes.gif

Πολυ ωραια η αναλυση σου,μας εδωσες την εικονα 41.gif

Το 18 που λες του Παπαγου ειναι ο Τζιβελεκας και το 15 Αναγνωστακης.
margiou3
QUOTE(Gkos @ Oct 11 2015, 23:06 ) *
Το 18 του Παπάγου ο Τζιβελέκας.
Και να μην ήξερα το νούμερο μόνο η περιγραφή αρκει.

Το 15 από Πανιώνιο δεν θυμάμαι.
Να ήταν ο Αναγνωστακης;


Ωραίος ο Gkos! smile.gif


Τα υπόλοιπα τα είπα καλά, εσύ που ήσουν και στο γήπεδο!! tongue.gif


gspara στην Νίκαια δεν περνάνε αυτά! Θα φας και θα πιεις! χαχαχαχαχαχαχα smiley.gif
Gkos
Μια χαρά τα είπες.
Την εξέλιξη δεν είπες,που εξαρχής προηγήθηκε ο Παπάγου(2-8), και είχε συνέχεια μια διαφορα ως το τέλος του ημιχρόνου όπου με ένα ντεμπαράζ ο Πανιώνιος έκανε το 35-33(ήταν 28-33).
Όπως τελείωσε το πρώτο ξεκίνησε το 2ρο,η διαφορά ανέβηκε και αλλο με τρομερό σερι,εφτασε κοντά 15-20 ,οι φιλοξενουμενοι όμως αφυπνίστηκαν ,εβαλαν καποια σουτ (ωραίος ο Δεδες),μείωσαν 6 στο 30' αν θυμάμαι καλά,μετα πλησίασαν και στον πόντο και ήταν ντέρμπι ωσοτου καθαρίσει ο Πανιώνιος.
Αυτά.
Κανά σαιτ δεν έχει γράψει κειμενο;
Τόσο λαο είχε;

(Δεν σημείωνα σκορ γιατί ήξερα ότι το βλέπετε από youtube)
margiou3
Εχουν ανέβει και φωτογραφίες..

Ξέχασα να αναφέρω πως το 8ευρω εισιτήριο είναι απαράδεκτο για Β' εθνική.

Συνέλθετε!
panionara3
QUOTE (margiou3 @ Oct 12 2015, 13:58 ) *
Εχουν ανέβει και φωτογραφίες..

Ξέχασα να αναφέρω πως το 8ευρω εισιτήριο είναι απαράδεκτο για Β' εθνική.

Συνέλθετε!

Emeis me 30 eyrw pairnoume diarkeias eseis twn allwn omadwn 8a deinete 8 kathe fora panionio pas na deis oxi pagkrati smiley.gif
gspara
QUOTE (panionara3 @ Oct 12 2015, 14:13 ) *
Emeis me 30 eyrw pairnoume diarkeias eseis twn allwn omadwn 8a deinete 8 kathe fora panionio pas na deis oxi pagkrati smiley.gif

Panionara3 σε παρακαλεσα απο χθες να μην γραφεις greeklish.Oπως επισης να μην κανεις απαξιωτικα σχολια για αλλες ομαδες.
panionara3
QUOTE (gspara @ Oct 12 2015, 14:21 ) *
Panionara3 σε παρακαλεσα απο χθες να μην γραφεις greeklish.Oπως επισης να μην κανεις απαξιωτικα σχολια για αλλες ομαδες.

1on eimai apo syskeuh pou den exei ellhnika kai 2on den eipa kati p den isxuei
margiou3
panionara3 δεν σε βλέπω να βγάζεις Χριστούγεννα εδω μέσα rolleyes.gif


Και κάτι ακόμα. Η κατηγορία είναι κοινή, οι παίκτες που αγωνίζονται στις ομάδες ανάλογοι της κατηγορίας, άρα δεν δικαιολογείται σε κανένα επίπεδο τέτοιο εισιτήριο.

Με την λογική αυτή Ιωνικός και Πανιώνιος θα βάζαμε 10 ευρώ εισιτήριο, και ο άσιμος Προμηθέας Χαλανδρίου θα έπρεπε να μας δίνει και 5 ευρώ για να πάμε.

Ας σοβαρευτούμε!

Κανείς δεν ψήνεται να δίνει 8 ευρώ για να βλέπει τον Σορώτο! 69.gif 69.gif
gspara
QUOTE (panionara3 @ Oct 12 2015, 14:28 ) *
1on eimai apo syskeuh pou den exei ellhnika kai 2on den eipa kati p den isxuei

Ειναι κανονισμος του φορουμ και πρεπει να τον διαβασεις.......
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=5133

Αυτα που σου επισημανα ειναι στο 7 και στο 4.
Αν δεν βρεις τροπο να γραφεις Ελληνικα δεν μπορεις να συνεχισεις να ποσταρεις.
Gkos
QUOTE (margiou3 @ Oct 12 2015, 13:58 ) *
Εχουν ανέβει και φωτογραφίες..


http://www.sdna.gr/mpasket/v-ethniki-andro...nea-smyrni-pics


QUOTE (panionara3 @ Oct 12 2015, 14:28 ) *
kai 2on den eipa kati p den isxuei


Είσαι εριστικός .
Απλά .


QUOTE (margiou3 @ Oct 12 2015, 14:59 ) *
Κανείς δεν ψήνεται να δίνει 8 ευρώ για να βλέπει τον Σορώτο! 69.gif 69.gif


Αντιθέτως και μόνο για να δεις Σορώτο ,αξίζει και 10ρικο smiley.gif
panionara3





Είσαι εριστικός .
Απλα

και εσυ παναθηναικος απλα. αληθεια τι δουλεια εχεις σε β εθνικη ανδρων τον αγαπημενο σας παπαγο?
Gkos
QUOTE (panionara3 @ Oct 12 2015, 15:21 ) *
και εσυ παναθηναικος απλα. αληθεια τι δουλεια εχεις σε β εθνικη ανδρων τον αγαπημενο σας παπαγο?



Nαι Παναθηναικός είμαι ,ε και ?
Δεν επιτρέπεται να βλέπω ή να γράφω στο φορουμ για Β Εθνική ?
Υπάρχει ασυμβίβαστο ? smiley.gif

Ενημερωτικά χτες ήμουνα γήπεδο ,δεν είδα Παναθηναικό....

(Την δευτερη πρόταση δεν την πολυκατάλαβα ,έχει θέμα η σύνταξη ) .

panionara3
QUOTE (Gkos @ Oct 12 2015, 15:26 ) *
Nαι Παναθηναικός είμαι ,ε και ?
Δεν επιτρέπεται να βλέπω ή να γράφω στο φορουμ για Β Εθνική ?
Υπάρχει ασυμβίβαστο ? smiley.gif

Ενημερωτικά χτες ήμουνα γήπεδο ,δεν είδα Παναθηναικό....

(Την δευτερη πρόταση δεν την πολυκατάλαβα ,έχει θέμα η σύνταξη ) .

χαχαχαχα εχει θεμα η συνταξη λεει. οκ ρε φιλε εσυ που τα εχεις πιο προσφατα του γυμνασιου λυκειου (εκει σε κοβω) το πολυκαταλαβα ειναι μια λεξη?
Gkos
QUOTE (panionara3 @ Oct 12 2015, 15:30 ) *
χαχαχαχα εχει θεμα η συνταξη λεει. οκ ρε φιλε εσυ που τα εχεις πιο προσφατα του γυμνασιου λυκειου (εκει σε κοβω) το πολυκαταλαβα ειναι μια λεξη?


Πρώτη λυκείου ,με πέτυχες smiley.gif

Υ.γ. ! .Ναι ,γράφεται (και ) σαν μία .

Υ.γ.2 . "αληθεια τι δουλεια εχεις σε β εθνικη ανδρων τον αγαπημενο σας παπαγο?"

Αυτή η πρόταση βγάζει νόημα ?

Αν έγραφες πχ " αληθεια τι δουλεια εχεις σε β εθνικη ανδρων,πήγες να δεις τον αγαπημενο σας παπαγο? " θα είχε .

Υ.γ.3 .
Δεν σε βλέπω ούτε παρέλαση να προφταίνεις στο φόρουμ ;p


panionara3
QUOTE (Gkos @ Oct 12 2015, 15:36 ) *
Πρώτη λυκείου ,με πέτυχες smiley.gif

Υ.γ. ! .Ναι ,γράφεται (και ) σαν μία .

Υ.γ.2 . "αληθεια τι δουλεια εχεις σε β εθνικη ανδρων τον αγαπημενο σας παπαγο?"

Αυτή η πρόταση βγάζει νόημα ?

Αν έγραφες πχ " αληθεια τι δουλεια εχεις σε β εθνικη ανδρων,πήγες να δεις τον αγαπημενο σας παπαγο? " θα είχε .

Υ.γ.3 .
Δεν σε βλέπω ούτε παρέλαση να προφταίνεις στο φόρουμ ;p

εχω να παω παρελαση αρκετα χρονακια smiley.gif
gspara
Δεν νομιζω οτι οδηγουν καπου τα συγκεκριμενα σχολια και καλο θα ηταν να σταματησουν εδω.
Παρακαλω πολυ να περιοριστουμε σε μπασκετικα θεματα.
Gkos
Πάμε στα μπασκετικά .

Το ματς της Νεας Σμύρνης υπάρχει ολόκληρο ( υποθέτω ,διότι υπήρχαν κάποια τεχνικά θεματάκια ) στο youtube!

https://www.youtube.com/watch?v=LPmyftIJF90
gspara
QUOTE
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ Α.Ο ΙΚΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μετά από τον αγώνα της ομάδας μας με το ΧΟΛΑΡΓΟ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β Εθνικής αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η παραίτηση του προπονητή της ομάδας κου Παναγιώτη Μακρυδήμα που υποβλήθηκε αμέσως μετά το παιχνίδι.
Το Δ.Σ ευχαριστεί τον προπονητή και άνθρωπο Παναγιώτη Μακρυδήμα για τη συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου στη δίχρονη παρουσία του.
Μαζί του ο σύλλογος πήρε την άνοδο στη Β ΕΘΝΙΚΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Παναγιώτη σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό σου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΟ ΙΚΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Αχιλλέας Λαπαρδάς Όλγα Βεζύρη
EAST END
QUOTE(panionara3 @ Oct 12 2015, 15:38 ) *
εχω να παω παρελαση αρκετα χρονακια smiley.gif


Αλήθεια τα μπουκάλια που έπεσαν στην ομάδα του Παπάγου την ώρα που πήγαινε στην φυσούνα τί ήταν???
Το καλό κλίμα φιλοξενείας που τυχαία??? γράφουν(γλύφουν) όλοι????
Τα άτομα δίπλα στην φυσούνα που έφτυναν-προκαλούσαν τι ήταν???
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κυριοι....
Κρίμα

Κρίμα γιατί χθές έγινε παιχνιδάρα μέσα στο παρκέ ....
aionio talento
QUOTE(EAST END @ Oct 12 2015, 14:36 ) *
Αλήθεια τα μπουκάλια που έπεσαν στην ομάδα του Παπάγου την ώρα που πήγαινε στην φυσούνα τί ήταν???
Το καλό κλίμα φιλοξενείας που τυχαία??? γράφουν(γλύφουν) όλοι????
Τα άτομα δίπλα στην φυσούνα που έφτυναν-προκαλούσαν τι ήταν???
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κυριοι....
Κρίμα

Κρίμα γιατί χθές έγινε παιχνιδάρα μέσα στο παρκέ ....



Aυτα (δυστυχως) υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα ! ο κοσμος οτι βλεπει κανει . . .
Γι αυτο και η γραφικοτητα του παγκου κατ εμε ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ αυτον που κοουτσαρει (Σορωτος) ο οποιος στην τελικη
τα χει λυωσει τα παντελονια τους στους παγκους με σημαντικο εργο πισω του (ο χαρακτηρας ειναι αλλο πραγμα για
προπονητη λεμε οχι για ΓΑΜΠΡΟ ...) αλλα σε αυτον που εκτελει χρεη ... βοηθου ?? γενικου αρχηγου ?? εφορου ???
ουτε που καταλαβα !! το στοματακι του παντως ΡΟΔΑΝΙ ΠΗΓΑΙΝΕ !!!! Επομενο ειναι παντως και δεν αφορα τον
Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ... απλα οταν το 99% του μπασκετικου ταλεντο παει ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ της οικογενειας ειναι αναμενομενο
να αφηνει ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ !!!!!!!

Κλεινοντας στα της ομαδας μου θα πω οτι απο αυτο που ειδα με εξαιρεση 5 αγωνιστικα λεπτα με αφησε ΠΛΗΡΩΣ
ικανοποιημενο .. διεκδικησαν το ματς στα ισια και πηγαν να το κερδισουν οχι να το κλεψουν παιζοντας ολοι οι παικτες
στο 100% ανταποκρινομενοι ενας προς ενας στις ειδικες συνθηκες ενος τετοιου αγωνα ! η συνεχεια ειναι μεγαλη και
δυσκολη !!!

Την ΠΑΡΕΑ μας εμεις την ''ΛΕΖΑΝΤΑ'' τους οι ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ !!!!!!!
panionara3
QUOTE (EAST END @ Oct 12 2015, 17:36 ) *
Αλήθεια τα μπουκάλια που έπεσαν στην ομάδα του Παπάγου την ώρα που πήγαινε στην φυσούνα τί ήταν???
Το καλό κλίμα φιλοξενείας που τυχαία??? γράφουν(γλύφουν) όλοι????
Τα άτομα δίπλα στην φυσούνα που έφτυναν-προκαλούσαν τι ήταν???
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κυριοι....
Κρίμα

Κρίμα γιατί χθές έγινε παιχνιδάρα μέσα στο παρκέ ....

αληθεια εσυ ως βαζελος τα βλεπεις πρωτη φορα αυτα απο την στιγμη που καθε χρονο με τον ολυμπιακο γινονται τα αισχη μιλας κιολας? οσο για τα μπουκαλια επεσαν εκει που επρεπε σε συγκεκριμενο παιχτη που προκαλουσε συνεχεια και εκανε χειρονομιες ασε να τα ξερουμε αυτα εμεις που πηγαμε γηπεδο. τον πανιωνιο βασει αυτων που εχεις κανει σαν ομαδα θα επρεπε να τον προσκυνας. αντε με τον καθε ανιστορητο σου θυμιζω μονο ενα τον γιαννακοπουλο να τραβαει το μανικι του διαιτητη σε ενα ματς στο οακα ημιτελικα ενω ειμασταν μπροστα 20 ποντους αλλα μαλλον εισαι πολυ μικρος
Gkos
Σε όλα σου τα ποστ εσυ τον Παναθηναικό αναφέρεις πάντως.
Λάθος topic εισαι φιλε,στηςΑ1 γραφουμε για ΠΑΟ.
panionara3
QUOTE (Gkos @ Oct 12 2015, 18:24 ) *
Σε όλα σου τα ποστ εσυ τον Παναθηναικό αναφέρεις πάντως.
Λάθος topic εισαι φιλε,στηςΑ1 γραφουμε για ΠΑΟ.

αφου ολοι οι βαζελοι εδω μαζευτηκατε στην β εθνικη και σχολιαζετε για πανιονιο ρε φιλαρακι ναι το ξερω η βρωμα ειναι στην α1 αποφευγω ειμαι αλλεργικος
gspara
Ο χρηστης panionara3 τιμωρειται με +1 φαουλ γιατι παρα τις επανειλλημενες συστασεις συνεχιζει να γραφει εριστικα ποστ οπαδικου χαρακτηρα.
panionara3
QUOTE (gspara @ Oct 12 2015, 18:34 ) *
Ο χρηστης panionara3 τιμωρειται με +1 φαουλ γιατι παρα τις επανειλλημενες συστασεις συνεχιζει να γραφει εριστικα ποστ οπαδικου χαρακτηρα.

αλλα 3 και μετα βολες? 1ο ομαδικο
gspara
Και μια εβδομαδα εκτος φορουμ για να σκεφτει αν θελει να συνεχισει να συμμετεχει συμφωνα με τους κανονισμους.
gate14
Επικες στιγμες smiley.gif

Λοιπον αντε για να αποφορτιστει λιγο η ατμοσφαιρα
Το Σαββατο η ομαδα μου επαιξε φιλικο με τον Ιωνικο
Τελικο αποτελεσμα 72-67 υπερ του Εθνικου
Απο εμας δεν επαιξαν οι Βουγιουκας-Λατοβιτς -Ραπτης
Απο τον Ιωνικο οι Τασοπουλος -Γεωργοπαπαδακος (ευχομαι να επιστρεψει υγιης ο δευτερος).
Η γνωμη μου απο αυτα που ειδα ειναι πως ο Ιωνικος θα τερματισει ΠΡΩΤΟΣ
O λογος?
Κουτουλας - Ντιμπ - Μουκας-Λυκογιαννης -Τασοπουλος -Βεσκουκης-Ρεκουνιωτης - Γιαννικος (και Γεωργοπαπαδακος )ειναι παιδια που εχουν με το παραπανω την Β Εθνικη .Και οι νεαροι Μπολατογλου - Γκιυζελης εχουν την κατηγορια
Παικτες με εμπειρια λοιπον συν τον κοσμο συν ΒΑΘΟΣ στον παγκο .Εκει υπερτερει σε σχεση με τις υπολοιπες ομαδες
Απο εκει και περα δευτερος ο Πανιωνιος με Παπαγου (6 εμπειροτατοι παικτες και απο εκει και περα μερικα παιδια που θα δειξει αν μπορουν να αντεξουν τον πρωταθλητισμο) και Αμυντα (και ισως Ελευσινα) απο κοντα (ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ).

Ο Πανιωνιος και για να μην με κακισει κανεις εχει ενα ειδικο βαρος. Μεγαλη ομαδα με πολυ κοσμο αλλα εχει πολλα νεα παιδια.
Καλος ο ενθουσιασμος αλλα απο τα 3 παιδια που ειναι εμπειρα (Μιχαλος-Κοκκαλης-Τσιακος) αν ενας δεν τραβηξει σε κρισιμα παιχνιδια θα εχει προβλημα ο Πανιωνιος.Θα μπορουν τα νεα παιδια του Πανιωνιου που αποτελουν στην ουσια τα 9/12 της ομαδας σε εδρες οπως πχ Νικαια - Παπαγου-Ελευσινα η σε περιεργες εδρες σαν το Ηρακλειο και τον Αμυντα (ακομα και τον Κρονο να μην τον υποτιματε) να καθαρισουν ?
Βεβαια μεγαλο οπλο του Πανιωνιου ειναι ο Σορωτος που ειναι μανουλα στο να δουλευει με νεα παιδια οποτε μπορει και να διαψευστω .
Καλο πρωταθλημα

gspara
QUOTE (gate14 @ Oct 12 2015, 19:38 ) *

Μην χανεσαι ομως....αντε δικαιολογεισαι γιατι ειχατε μαζεμενα ρεπο smile.gif
Με Λατοβιτς τι γινεται?Ποτε μπαινει?

Θα συμφωνησω μαζι σου.Η πρωτη 4αδα δεν σπαει με τιποτα.Θα βαλω ομως και Κορωπι μεσα παρα το ξεκινημα.Εχει καλη ομαδα.Τυρλας-Κερασοβιτης ειναι σημαντικες απωλειες.Απο οτι διαβασα και ο Αγαδακος ηταν τραυματιας,γι'αυτο τον ειδα τοσο κακο στο 1ο ημιχρονο.Δεν μπορεσε να κοντραρει τον Αμυντα στο μπασκετικο ξυλο.

Απο κει και περα η Ελευσινα δεν εχει παγκο.Ζει και πεθαινει με την αρχικη 5αδα.Φιλαθλητικο-Κρονο(παρα την εντος ηττα)-Ιλιον-Χολαργο-Ηρακλειο τους εχω για πιο ψηλα.Η εστω αρκετους απο αυτους.
Θετικοτατη εκπληξη ο Προμηθεας που αποδεικνυει οτι η οργανωση και το καλο κλιμα μπορουν να σε ανεβασουν επιπεδο.
gratipa1929
Τα 8 ευρώ εισιτήριο δυστυχώς είναι υπερβολή. Δεν πρέπει να ψάχνει καμία ομάδα να βγάλει τα σπασμένα της ληστεύοντας τους θεατές.

Πραγματικά ζηλεύω τους φίλους που βρέθηκαν στο ματς, γιατί πρέπει να είχε τρομερή μπασκετική ατμόσφαιρα.

Με τις δύο νίκες απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους ο Πανιώνιος αυτόματα εντάσσεται στα φαβορί για άνοδο. Και όλα αυτά παρά τον ελλιπή χρόνο προετοιμασίας.
ATHINOULA
TO ματς χθες στη ν.σμυρνη κριθικε σε 2 σουτ το τριποντο του τσιακου απο τη γωνια που πεταει την μπαλλα για να μην του μεινει στα χερια και στο τριποντο που παει να βαλει ο βιδαλης απο το σπιτι του εχοντας ευστοχησει στο αμεσως προηγουμενο.κακη η διαιτησια και για τις 2 ομαδες,χωρις να κρινει το αποτελεσμα.μου εκανε εντυπωση ο Βλαχος που εκανε εξαιρετικο 3 10λεπτο και ο κοουτς καπου τον ξεχασε στο 4ο και ο Δεδες απο τον παπαγο.πολυ αγχος ο πανιωνιος ειδικα στο 1 ημιχ δεν εβαζε σουτ ,ο παπαγος πιο εμπειρος σου εδινε την εντυπωση οτι θα το παρει το ματς αλλα μαλλον το εχασε απο υπερβολικη σιγουρια.
leonkalf
Κύριοι.. Πέρα από τις ειρωνείες, κόντρες εκτός αθλητικού πνεύματος κλπ που τιμωρούνται έχουμε πει (πολλές φορές στο παρελθόν και το θυμίζω πάλι) ότι δεν αναφερόμαστε στον συνομιλητή μας με χαρακτηρισμούς του στυλ βάζελος γαύρος κ.α
Υπάρχει και γραμμένο στον κανονισμό λειτουργίας.

Εδώ μιλάμε πολιτισμένα. Ο κάθε ένας σε όποιον απευθύνεται δεν είναι ο φιλαράκος του.
Παρακαλούμε να κρατάμε επίπεδο και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Όποιος δεν το σέβεται αυτό δεν έχει θέση εδώ.

Καλή συνέχεια στο πολύ όμορφο πρωτάθλημα της β εθνικής και στις συζητήσεις μας εδώ.
gate14
[quote
Μην χανεσαι ομως....αντε δικαιολογεισαι γιατι ειχατε μαζεμενα ρεπο smile.gif
Με Λατοβιτς τι γινεται?Ποτε μπαινει?

Θα συμφωνησω μαζι σου.Η πρωτη 4αδα δεν σπαει με τιποτα.Θα βαλω ομως και Κορωπι μεσα παρα το ξεκινημα.Εχει καλη ομαδα.Τυρλας-Κερασοβιτης ειναι σημαντικες απωλειες.Απο οτι διαβασα και ο Αγαδακος ηταν τραυματιας,γι'αυτο τον ειδα τοσο κακο στο 1ο ημιχρονο.Δεν μπορεσε να κοντραρει τον Αμυντα στο μπασκετικο ξυλο.

Απο κει και περα η Ελευσινα δεν εχει παγκο.Ζει και πεθαινει με την αρχικη 5αδα.Φιλαθλητικο-Κρονο(παρα την εντος ηττα)-Ιλιον-Χολαργο-Ηρακλειο τους εχω για πιο ψηλα.Η εστω αρκετους απο αυτους.
Θετικοτατη εκπληξη ο Προμηθεας που αποδεικνυει οτι η οργανωση και το καλο κλιμα μπορουν να σε ανεβασουν επιπεδο.
[/quote]

Κοιτα ολες οι ομαδες μια εξαδα παικτων εχουν και απο εκει και περα παγκο παιδιων σχετικα απειρων .
Και το Ηρακλειο εχει δυνατη πενταδα αλλα απο παγκο ?
Γι'αυτο λεω
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ-ΑΜΥΝΤΑΣ και απο εκει και περα οι υπολοιποι σε ενα καζανι βραζουν (για τους πανω μιλαω )
Οσον αφορα τον Λατοβιτς με Παγκρατι βια με Προμηθεα θα ειναι κανονικα στην 12αδα και με χρονο συμμετοχης
GSPara ο Εθνικος εχει και ποδοσφαιρο στην Γ Εθνικη και Πολο στην Α1 (ανδρες -γυναικες) και Volleyball στην Α2 που φετος θα χτυπησει ανοδο στην Α1 οποτε με τι να πρωτοασχοληθουμε και τι να πρωτογραψουμε ?
Εχουμε πολλα να λυσουμε σαν οπαδοι του Εθνικου και πολλα να συζητησουμε μεταξυ μας oi Eθνικοι
Ζουμε στην σκια του συμπολιτη μας μπορει να μην εχουμε ουτε γηπεδο μπασκετ ουτε ποδοσφαιρου ουτε πισινα μπορει να μην εχουμε ΚΑΝΕΝΑ δημο και κανεναν τοπικο παραγοντα διπλα στην ομαδα εχουμε ομως παρουσια παντου και σαν ομαδα και σαν οπαδοι.
Αν μου βρειτε εστω μισο συλλογο σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ χωρις δικη του εδρα σε κανενα αθλημα χωρις καποιο δημο διπλα του θα σας παραδεχτω (και να ειναι και τοσο ψηλα σε ολα τα ομαδικα αθληματα) .
Γι'αυτο για μενα ο Εθνικος ειναι ο μεγαλος ηρωας του Ελληνικου Αθλητισμου, και επειδη ειναι ηρωας ειμαστε διπλα του παντου σε ολα τα αθληματα.
Οποτε λοιπον υπαρχει χρονος θα τα λεμε smile.gif
EAST END
QUOTE(gspara @ Oct 12 2015, 18:43 ) *
Και μια εβδομαδα εκτος φορουμ για να σκεφτει αν θελει να συνεχισει να συμμετεχει συμφωνα με τους κανονισμους.

Αυτο ειναι που λεμε ουτε παρελαση...!!!!
julius ervin
πιστευω οτι πρεπει να περιμενουμε ακομα λιγες αγωνιστικες για να εχουμε ασφαλη συμπερασματα.φαινεται οτι πανιωνος αμυντας ιωνικος παπαγος εχουν τον πρωτο λογο.το ερωτημα ειναι ποιοι ειναι 4 μαζι με ικαρο για υποβιβασμο.οσο αφορα τον πανιωνιο κινδυνευει απο την αρωστη νοοτροπια φιλαθλων και παραγοντων.αν εφτασε εδω αυτο φταιει.προχθες στο γηπεδο παραγοντες καπνιζαν μεσα στο παρκε.οι πανθηρες πεταγαν μπουκαλια στους παικτες του παπαγου.εχουν την αποψη οτι ο πανιωνιος ειναι κατι μεταξυ ρεαλ και τσσκα.ειναι κριμα για το ελληνικο μπασκετ ο πανιωνιος να μην πρωταγωνιστη στην α1.παντως πρεπει να ειναι προσεκτικοι και να διδαχθουν απο τις περιπετειες αιγαλεω πανελληνιου μαρουσι νηαρηστ.αγωνιστικα πολυ δυνατος στο 3-4-5 λιγα πραγματα στο 1-2.οι ομαδες με τους μεγαλης ηλικιας παιχτες οσο περνανε οι αγωνιστικες θα ρολαρουν γιατι αυτοι οι παικτες φορμαρονται μεσα απο τους αγωνες εχοντας κανει οι περισσοτεροι ελλιπη προετοιμασια.ενδιαφερον το κρονος-χολαργος την κυριακη.αν χασει ο κρονος βαζει υποψηφιοτητα για τους 4 που λεγαμε σε συναρτηση με το αδυναμο ροστερ. blove.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.