«Ο κόσμος για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός»
http://www.superbasket.gr/?c=312&a=125278
Ρεπορτάζ: Φωτεινή Πούντου (Σπουδάστρια ΚΑΡ)
Την παραμονή του εξασφάλισε ο Σπόρτιγκ μετά από τη νίκη του επί του Ηρακλείου με σκορ 69-67. Σ’ ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ η ομάδα των Πατησίων παραμένει στη Γ’ Εθνική. Οι Παπάνογλου και Κουρής με 20 και 15 πόντους αντίστοιχα, ήταν οι καλύτεροι παίκτες για τους γηπεδούχους ενώ από το Ηράκλειο ξεχώρισε ο Κριτσάλος με 13 πόντους.
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο αρχηγός του Σπόρτιγκ, Σεραφείμ Παπάνογλου, ο οποίος δήλωσε στο superbasket.gr πως «είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ κρίσιμο για μας αλλά στο τέλος καταφέραμε και το κερδίσαμε». Αν και ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας χαρακτηριστικά « Δεν έχει σημασία αν έβαλα πολλούς πόντους εγώ, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα». Όσο για τη νίκη την αφιέρωσε στον κόσμο « Ο κόσμος για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός και τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει και πανηγυρίζει μαζί μας».
Από τη δική του πλευρά ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε « Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι στα πιο κρίσιμα σημεία γι’ αυτό και καταφέραμε να το πάρουμε». Για τα παράπονα που έχουν οι φιλοξενούμενοι για τη διαιτησία είπε « δεν μπορώ να πω εγώ κάτι αλλά όταν η ομάδα σου χάνει τον έλεγχο στα τελευταία τρία λεπτά του παιχνιδιού δε φταίει μόνο η διαιτησία. Για τον κόσμο της ομάδας δήλωσε « Για ακόμα μία φορά ήταν ηφαίστειο το γήπεδο, κρίμα που διακόπηκε το παιχνίδι όμως για ν’ αποχωρήσει».