Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
sporting b.c.
«Ο κόσμος για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός»

http://www.superbasket.gr/?c=312&a=125278

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Πούντου (Σπουδάστρια ΚΑΡ)

Την παραμονή του εξασφάλισε ο Σπόρτιγκ μετά από τη νίκη του επί του Ηρακλείου με σκορ 69-67. Σ’ ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ η ομάδα των Πατησίων παραμένει στη Γ’ Εθνική. Οι Παπάνογλου και Κουρής με 20 και 15 πόντους αντίστοιχα, ήταν οι καλύτεροι παίκτες για τους γηπεδούχους ενώ από το Ηράκλειο ξεχώρισε ο Κριτσάλος με 13 πόντους.

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο αρχηγός του Σπόρτιγκ, Σεραφείμ Παπάνογλου, ο οποίος δήλωσε στο superbasket.gr πως «είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ κρίσιμο για μας αλλά στο τέλος καταφέραμε και το κερδίσαμε». Αν και ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας χαρακτηριστικά « Δεν έχει σημασία αν έβαλα πολλούς πόντους εγώ, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα». Όσο για τη νίκη την αφιέρωσε στον κόσμο « Ο κόσμος για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός και τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει και πανηγυρίζει μαζί μας».

Από τη δική του πλευρά ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε « Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι στα πιο κρίσιμα σημεία γι’ αυτό και καταφέραμε να το πάρουμε». Για τα παράπονα που έχουν οι φιλοξενούμενοι για τη διαιτησία είπε « δεν μπορώ να πω εγώ κάτι αλλά όταν η ομάδα σου χάνει τον έλεγχο στα τελευταία τρία λεπτά του παιχνιδιού δε φταίει μόνο η διαιτησία. Για τον κόσμο της ομάδας δήλωσε « Για ακόμα μία φορά ήταν ηφαίστειο το γήπεδο, κρίμα που διακόπηκε το παιχνίδι όμως για ν’ αποχωρήσει».
sporting b.c.
Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

http://www.sportingbc.gr
Α.Ο. Σπόρτιγκ – Πρόσκληση σε τακτική γενική συνέλευση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Των μελών του Αθλητικού Ομίλου με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος ΣΠΟΡΤΙΓΚ που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ηλία Ζερβού 89 και εκπροσωπείται νόμιμα σε:

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου ΣΠΟΡΤΙΓΚ που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του στις 17/3/2010 και σύμφωνα με το καταστατικό του άρθρου 11 παράγραφος 1, καλούνται όλα τα μέλη του Ομίλου σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία του Ομίλου στην Αθήνα , οδός Ηλία Ζερβού 89 την 29/5/2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 31/5/2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο, ανεξάρτητα αριθμού παρευρισκόμενων μελών μας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1) Εκλογή προέδρου και γενικού γραμματέως της Συνέλευσης
2) Ανάγνωση και επικύρωση πρακτικών προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης
3) Έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ.
4) Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
5) Απαλλαγή Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
6) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
7) Αρχαιρεσία για την ανάδειξη 13 μελών για το Δ.Σ. , ισάριθμων αναπληρωματικών –τριών και τριών (3) τακτικών για την εξελεγκτική επιτροπή.

Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν έως την Πέμπτη 27/5/2010.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κ. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ
sporting b.c.
Μήνυμα "θα γίνει τίποτα για να κάτσω ;" από τον κόουτς

http://www.superbasket.gr
QUOTE
Χρυσόγελος: «Δούλεψα με παλικάρια»


Ρεπορτάζ: Ημερομηνία:
Θοδωρής Λινάρδος 19-05-2010 13:08

Κάποτε φιλοξενούσε στα Πατήσια αντιπάλους από την Α1. Ο Σπόρτιγκ δεν ήταν απλά μέλος της ελίτ. Ηταν ανάμεσα στις ομάδες που δύσκολα χαρίζονταν. Δύσκολα πουλούσαν το τομάρι τους και ειδικά στο γήπεδό του.

Πλέον βρέθηκε μέχρι τελευταία στιγμή να παίζει –και να κερδίζει στο φινάλε- την σωτηρία του στην Γ’ Εθνική. Πράγμα το λιγότερο παράξενο για όσους ξέρουν και θυμούνται τον μεγάλο Σπόρτιγκ των περασμένων δεκαετιών. Ο προπονητής που φρόντισε να κρατήσει συσπειρωμένη την ομάδα γύρω από τα πολλά προβλήματα που υπήρξαν και αυτή την χρονιά, Νίκος Χρυσόγελος, μας μίλησε για όλα όσα βίωσε στο ιστορικό σωματείο και για το πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν…

«Καταρχάς δούλεψα με παλικάρια. Οι παίκτες μου είναι μεγάλες ψυχές. Με όποιον προπονητή και να συνεργαστούν την νέα χρονιά, αν όχι μαζί μου, θα αποδείξουν ότι είναι παλικάρια. Βγήκαν μέσα από αυτήν την ψυχοφθόρα χρονιά ακόμη καλύτεροι αθλητές και άνθρωποι. Στην αρχή της χρονιάς οι περισσότεροι έλεγαν ότι μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχουμε διαλυθεί. Και οι παίκτες μου παρέμειναν συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας και αυτό μας δικαίωσε όλους. Χωρίς δουλειά δεν κάνεις τίποτα. Δεν πας πουθενά. Η δουλειά σε αναδεικνύει».

Οσο για την επόμενη χρονιά «δεν γνωρίζω αν θα με βρει ξανά προπονητή του Σπόρτιγκ. Είναι τιμή μου που κοουτσάρισα αυτό το ιστορικό σωματείο, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και φέτος κάναμε υπέρβαση που μείναμε ενωμένοι και με μπάτζετ μόλις 50.000. Οι συνθήκες δυστυχώς δεν ευνοούν όχι μόνο εμένα στο να μείνω, αλλά γενικά την ομάδα να προχωρήσει. Να ξεφύγει από το τέλμα των τελευταίων ετών. Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι να την βοηθήσουν. Εγώ φέτος είχα εκτός τον ρόλο προπονητή και άλλους πολλούς στην ομάδα, ελλείψει δυναμικού. Και με 1-2 ανθρώπους, επίσης, που τρέχουν για όλα τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί ο Σπόρτιγκ να ανοίξει ξανά τα φτερά του. Μακάρι να τον δω ξανά να πρωταγωνιστεί και ας μην είμαι εγώ προπονητής του. Βγήκαμε νικητές μέσα από μια πολλή δύσκολη δοκιμασία και αυτό πρέπει να παραδειγματίσει πολλούς. Το αν θα είμαι εγώ ή όχι στην ομάδα, είναι το λιγότερο. Το πιθανότερο όμως είναι πως δεν θα είμαι εκεί, οπότε οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο του Σπόρτιγκ για την στήριξή του, αλλά και στους παίκτες μου για την ιδανική συνεργασία μας».


sporting b.c.
Ολόκληρο το βίντεο του VERNILAC ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ εδώ http://sportingbc.blogspot.com
sporting b.c.
Αναμονή στον Σπόρτιγκ

http://www.basketblog.gr

Του Νίκου Βαγγέλη
22/05/2010 (14:31)

Περιπετειώδης ήταν η φετινή σεζόν για τον Σπόρτιγκ, που κατέφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παρά... πέντε, μέσω της τεράστιας νίκης του σε βάρος του Ηρακλείου. Η έλλειψη οικονομικών πόρων αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για τον ιστορικό σύλλογο και η επόμενη χρονιά προμηνύεται ακόμα δυσκολότερη από την αντίστοιχη φετινή, αν δεν βρεθεί κάποια λύση.

Την 1η Ιουνίου ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις και προς το παρόν ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ παραμένουν στον... αέρα, ενώ υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο Σάββατο (29 Μαΐου) στην τακτική γενική συνέλευση των "κυανέρυθρων".
sporting b.c.
QUOTE(faliriotis @ May 20 2010, 08:45 ) *
Αλλη μία τρανή διαπίστωση του κάκιστου παραγοντισμού. Οποιος έχει την πρόσβαση ή του χρωστάνε καμία χάρη τον "φτιάχνουν" . Αυτά να τα βλέπουμε ΟΛΟΙ και όταν πάμε γήπεδο να μην ασχολούμαστε με τον αντίπαλο. Μέσα στην δική μας ομάδα υπάρχει και ένας "τέτοιος".

Ανατροπή τώρα τουλάχιστον στην δική μας ομάδα.

Ραντεβού στις εκλογές του ΣΠΟΡΤΙΓΚ.


Το "σύστημα Σακόπουλου" φτάνει στο τέλος του. Δεν έχει όραμα, δεν έχει οικονομική ισχύ, δεν έχει τίποτα... Το κράξιμο που άκουσε κατά την εκκένωση με το Ηράκλειο όμως για να αποτυπωθεί και στις εκλογές της 29ης Μαϊου πρέπει να υπάρχει η υποψηφιότητα που θα συγκεντρώνει αυτά που δεν έχει η σημερινή διοίκηση. Δεν έχει γίνει γνωστή κάποια υποψηφιότητα ως σήμερα... Υπάρχει ;
faliriotis
QUOTE(sporting b.c. @ May 23 2010, 08:43 ) *
Το "σύστημα Σακόπουλου" φτάνει στο τέλος του. Δεν έχει όραμα, δεν έχει οικονομική ισχύ, δεν έχει τίποτα... Το κράξιμο που άκουσε κατά την εκκένωση με το Ηράκλειο όμως για να αποτυπωθεί και στις εκλογές της 29ης Μαϊου πρέπει να υπάρχει η υποψηφιότητα που θα συγκεντρώνει αυτά που δεν έχει η σημερινή διοίκηση. Δεν έχει γίνει γνωστή κάποια υποψηφιότητα ως σήμερα... Υπάρχει ;

΄
Εχουμε ακόμη λίγο χρόνο εως την ΠΕΜΠΤΗ.

Ραντεβού στις εκλογές του ΣΠΟΡΤΙΓΚ
sporting b.c.
"κόβει" το μάτι μας ρε συ Ασπρούλια...

http://www.superbasket.gr/?c=304&a=125554

Κεντρική > Αφιέρωμα
Η γκάφα, της γκάφας, ω γκάφα!

Ρεπορτάζ: Ημερομηνία:
Θανάσης Ασπρούλιας (asproulias@superbasket.gr) 25-05-2010 11:49

QUOTE
4. Μασέο Μπαστόν και Σπόρτιγκ
Το 1998 ο Μασέο Μπαστόν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν μς 10.7 πόντους και 6.6 ριμπάουντ. Επιλέχθηκε στο τέλος του δεύτερου γύρου του ντραφτ από τους Μπουλς (νο. 58) , αλλά δε φόρεσε ποτέ τη φανέλα τους κι έτσι ξεκίνησε η περιοδεία του στα minor leagues και την Ευρώπη. Μετά την Κουάντ Σίτι Θάντερ, έπαιξε στην Μοντεκατόνι και του Χουβεντούν Μπανταλόνα.

Εκείνη τη διετία κάποια στιγμή ο Μπαστόν είχε προταθεί και στο Σπόρτιγκ, που τη σεζόν 1999-2000 έπαιξε για τελευταία φορά στην Α1 κατηγορία. Οι πατησιώτες όμως, τον απέρριψαν διότι κρίθηκε ότι είναι πολύ ...φθηνός άρα και αμφιβόλου ποιότητας. Ετσι μετά από λίγα χρόνια ο Μπαστόν πήγε στη Μακάμπι, όπου μεγαλούργησε στην παρέα με τον Πάρκερ, τον Σάρας και τον Βούισιτς.
sporting b.c.
http://sportingbc.blogspot.com/2010/05/blog-post_29.html


Τη Δευτέρα η συνέλευση


Λόγω μη απαρτίας
sporting b.c.
http://www.sportingclub1991.gr

QUOTE
ΤΟ SPORTING CLUB 1991 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.....?
ΔΕΥΤΕΡΑ 31/5/2010 ΩΡΑ : 18 00
faliriotis
QUOTE(sporting b.c. @ May 31 2010, 05:57 ) *



ΡΑΝΤΕΒΟΥ στις εκλογές
basketa
QUOTE(faliriotis @ May 31 2010, 11:15 ) *
ΡΑΝΤΕΒΟΥ στις εκλογές

Τι κανατε με τις εκλογες;
faliriotis
QUOTE(basketa @ Jun 2 2010, 11:04 ) *
Τι κανατε με τις εκλογες;


Νομίζω ότι είμαστε σε σωστό δρόμο.
basketa
QUOTE(faliriotis @ Jun 2 2010, 15:56 ) *
Νομίζω ότι είμαστε σε σωστό δρόμο.

Σας ευχομαι να μη τον ξαναχασετε...
faliriotis
QUOTE(basketa @ Jun 3 2010, 11:09 ) *
Σας ευχομαι να μη τον ξαναχασετε...


Είμαστε σε καλό δρόμο για να δούμε που βρισκόμαστε όχι ότι βρήκαμε το δρόμο.
Eye Of The Courts
Τι σχεδιάζει ο Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ;;...για τη νέα χρονιά...Καμία εξέλιξη;;.... rolleyes.gif
sporting b.c.
Ο VERNILAC ΣΠΟΡΤΙΓΚ ξεκινάει καλύτερα από πέρσι με το συμβόλαιο της VERNILAC να βρίσκεται από την αρχή του σχεδιασμού στην λίστα των εσόδων και ανάλογα με το μήκος αυτής της λίστας θα κάνει τις επιλογές του...
basketa
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 14 2010, 22:27 ) *
Ο VERNILAC ΣΠΟΡΤΙΓΚ ξεκινάει καλύτερα από πέρσι με το συμβόλαιο της VERNILAC να βρίσκεται από την αρχή του σχεδιασμού στην λίστα των εσόδων και ανάλογα με το μήκος αυτής της λίστας θα κάνει τις επιλογές του...

Αλλαξε κατι με τις χτεσινες εκλογες;
Faliriotis Coach
ΔΥΣΚΟΛΑ τα πράγματα για ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ....Επικρατεί ένα περίεργο κλίμα...
Eye Of The Courts
ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ!!

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του Ιωνικού. Οι διοικούντες την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με... αστραπιαίες κινήσεις προσέγγισαν τον Μιχάλη Κουρή που βρισκόταν κοντά στην Κηφισιά και τον έκαναν δικό τους. Ο νεαρός γκαρντ, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Σπόρτινγκ, αναμένεται σύντομα να υπογράψει, με τους "κυανόλευκους" να ευελπιστούν πως θα αποτελέσει μία καλή προσθήκη τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον.
sporting b.c.
μεγάλο ταλέντο, μεγαλη μάχη φέτος, μεγάλη συμμετοχή στη σωτηρία... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΙΚ !
sotis
QUOTE(Faliriotis Coach @ Jun 15 2010, 10:49 ) *
ΔΥΣΚΟΛΑ τα πράγματα για ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ....Επικρατεί ένα περίεργο κλίμα...


Προπονησεις γινονται η ακομη περιμενουν τις εκλογες και το τι 8α γινει?
sporting b.c.
Ο Ιωνικός δεν ξέρω αν θα πετύχει την άνοδο, αλλά με τον Μιχάλη είναι σε πολύ καλό δρόμο...

Επιβεβαιώνει το basketblog μεσω fb status ο μαικ

QUOTE
Michalis Kouris magkes sas euxaristw OLOUS gia ola osa zisame mazi ton teleutaio xrono..
timi mou pou foresa autin tin fanela...!!! kali tixi kai kali sinexeia sportingara.....
eis to epanidein.............
basketa
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 17 2010, 06:40 ) *
Ο Ιωνικός δεν ξέρω αν θα πετύχει την άνοδο, αλλά με τον Μιχάλη είναι σε πολύ καλό δρόμο...

Επιβεβαιώνει το basketblog μεσω fb status ο μαικ

Ο Ιωνικος ειναι σε καλο δρομο για την ανοδο. Ο SPORTNG σε τι δρομο ειναι; εχεις κατι να μας πεις;Αν δεν κανω λαθος το τοπικ ειναι για τον SPORTING τ΄αλλα τα διαβαζουμε και αλλου!!!!
sporting b.c.
O VERNILAC ΣΠΟΡΤΙΓΚ εφόσον δεν έχει έναν "Δρόσο" όπως το 2006, παλεύει για τη σωτηρία... Άρα το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί...
sporting b.c.
Όλο σε γνωστές φυσιογνωμίες θα πέφτουμε φέτος...

http://sportingbc.blogspot.com/2010/06/blog-post_20.html

Ανάρπαστοι οι Σπορτιγκίτες...

Μετά τον Κουρή και ο Πανάγος κλείνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάζουμε στο basketblog.gr

Του Νίκου Βαγγέλη
20/06/2010 (00:55)

Στην τελική ευθεία… Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές της Αθλητικής Ένωσης Λιβαδειάς, όπως επισημαίνει και η διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για τον Πανάγο από το Σπόρτιγκ και τον Κότα από το Άργος Ορεστικό με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία. Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
basketa
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 20 2010, 13:31 ) *
Όλο σε γνωστές φυσιογνωμίες θα πέφτουμε φέτος...

http://sportingbc.blogspot.com/2010/06/blog-post_20.html

Ανάρπαστοι οι Σπορτιγκίτες...

Μετά τον Κουρή και ο Πανάγος κλείνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάζουμε στο basketblog.gr

Του Νίκου Βαγγέλη
20/06/2010 (00:55)

Στην τελική ευθεία… Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές της Αθλητικής Ένωσης Λιβαδειάς, όπως επισημαίνει και η διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για τον Πανάγο από το Σπόρτιγκ και τον Κότα από το Άργος Ορεστικό με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία. Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Μας γραφεις για αυτους που φευγουν. Ποιοι μενουν [αν μεινει κανεις]ποιοι ερχονται;ξερεις τιποτε η τζαμπα Σποτριγκ εισαι!
sporting b.c.
Με πονηρεύει αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και κατα τη διαρκεια της αγωνιστικής περιόδου ησυχία... Αν λοιπόν δεν ανακοινώσει ο Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ "μεροκάματο" σε μάνατζερ δεν δίνω wink.gif
basketa
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 20 2010, 14:13 ) *
Με πονηρεύει αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και κατα τη διαρκεια της αγωνιστικής περιόδου ησυχία... Αν λοιπόν δεν ανακοινώσει ο Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ "μεροκάματο" σε μάνατζερ δεν δίνω wink.gif

Οι μανατζερς μιλανε με τον Σακοπουλο και δεν περιμενουν απο το φορουμ.Οσο για τον χειμωνα τα νεα τα μαθαινουμε στο κλειστο...!!
Faliriotis Coach
Τί νέα από την αγαπημένη μας ομάδα;;..Προπονητής έκλεισε;;...Έχει μπει κάποιο πλάνο,για τη νέα χρονιά;...Αφού δεν υπάρχουν χρήματα...υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά ελεύθερα...Κάντε κάτι...Δοκιμές έχουν ξεκινήσει;...Προπονήσεις;;..
Κι επιτέλους φίλε "Sporting Bc",μη γράφεις γενικότητες...Με κάθε εκτίμηση το λέω....
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ...Toν ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ....
lelos
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 20 2010, 12:31 ) *
Όλο σε γνωστές φυσιογνωμίες θα πέφτουμε φέτος...

http://sportingbc.blogspot.com/2010/06/blog-post_20.html

Ανάρπαστοι οι Σπορτιγκίτες...

Μετά τον Κουρή και ο Πανάγος κλείνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάζουμε στο basketblog.gr

Του Νίκου Βαγγέλη
20/06/2010 (00:55)

Στην τελική ευθεία… Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές της Αθλητικής Ένωσης Λιβαδειάς, όπως επισημαίνει και η διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για τον Πανάγο από το Σπόρτιγκ και τον Κότα από το Άργος Ορεστικό με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία. Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.


Α΄ΕΣΚΑ του χρονου........... 68.gif
sporting b.c.
QUOTE(lelos @ Jul 17 2009, 00:06 ) *
του χρονου Α΄ΕΣΚΑ Ο SPORTING, δυστηχως............. rolleyes.gif



QUOTE(lelos @ Jun 20 2010, 15:54 ) *
Α΄ΕΣΚΑ του χρονου........... 68.gif


να κρατάμε το γούρι thnx
Faliriotis Coach
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 20 2010, 17:02 ) *
να κρατάμε το γούρι thnx

Tα γούρια δεν θα μας σώσουν....Αλλά αυτή είναι η απάντησή σου.......
sporting b.c.
Σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ειδήσεις παιδιά. Αν κάποιος αγωνιά περισσότερο ας βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί στην δύσκολη αυτή χρονιά...
sporting b.c.
http://sportingbc.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html

Καθυστέρηση λόγω φερεγγυότητας...
Το ρεπορτάζ από την Ηλία Ζερβού αναφέρει πως το δόγμα "καλή ομάδα είναι η πληρωμένη ομάδα" είναι ο λόγος που δεν έχει ανακοινώσει κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι η ομάδα μας. Η επιθυμία της διοίκησης την πρώτη χρονιά που θα ζήσουμε έντονα την κρίση να μην χρωστάμε ούτε ένα ευρώ, κάνει πολύ μεθοδικό το ψάξιμο και τις επιλογές.
basketa
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 29 2010, 06:28 ) *
http://sportingbc.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html

Καθυστέρηση λόγω φερεγγυότητας...
Το ρεπορτάζ από την Ηλία Ζερβού αναφέρει πως το δόγμα "καλή ομάδα είναι η πληρωμένη ομάδα" είναι ο λόγος που δεν έχει ανακοινώσει κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι η ομάδα μας. Η επιθυμία της διοίκησης την πρώτη χρονιά που θα ζήσουμε έντονα την κρίση να μην χρωστάμε ούτε ένα ευρώ, κάνει πολύ μεθοδικό το ψάξιμο και τις επιλογές.

Οχ,δεν υπαρχει ΜΙΑ και μας προετοιμαζεις για κατι να υποθεσουμε! Και τωρα περιμενουμε απο τις αποδεσμευσεις; απο 1/7εως 10/7, ελπιζω να καταλαβα λαθος και να ειναι καλυτερα τα πραγματα...
sporting b.c.
http://sportingbc.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

Το ταμείο αποφασίζει...


Με αξιόμαχη 12αδα ;
Με αξιόμαχη 5αδα ;
Με εφήβους ;
Δεν υπάρχει απόφαση. Ρυθμιστής τα έσοδα του συλλόγου. Κάθε διαφήμιση και μια ανάσα...
Eye Of The Courts
QUOTE(sporting b.c. @ Jul 1 2010, 09:55 ) *
http://sportingbc.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

Το ταμείο αποφασίζει...


Με αξιόμαχη 12αδα ;
Με αξιόμαχη 5αδα ;
Με εφήβους ;
Δεν υπάρχει απόφαση. Ρυθμιστής τα έσοδα του συλλόγου. Κάθε διαφήμιση και μια ανάσα...

Οι πληροφορίες μου λένε..με πολύ εφήβους....Δεν τα καταφέρνει ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ,όπως όλα δείχνουν....
sporting b.c.
Μπορεί eye... ΑΛΛΑ δεν παίζουμε ούτε Α1, ούτε Α2... Η απόσταση μιας ομάδας που θα δώσει τη μάχη και μιας που θα μείνει χαμηλά από νωρίς είναι θέμα μερικών διαφημίσεων που ακόμα και τώρα την ύστατη ώρα μπορεί να κλείσουν...
sporting b.c.
QUOTE(aganaktismenos patisiotis @ Nov 9 2009, 10:54 ) *
Εχουμε τελειωσει σαν σωματειο, απλως δεν το εχουμε παρει χαμπαρι!!!!!!!!!!!


Όταν το έγραφες φίλε, δεν μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου, τώρα ψάχνω λόγο για να διαφωνήσω !!! Αυτή η ομάδα δεν είναι δυνατόν να παλεύει για να μην πέσει τοπικό και να μη βρίσκει λύση !
sporting b.c.
http://sportingbc.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία...
Στο υπό κατασκευή site Localbasket.gr καταχωρούνται οι πόντοι αναλυτικά και βλέπουμε ότι ο Μιχάλης Κουρής ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας μας αλλά ΚΑΙ του ομίλου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (έχουν καταχωρηθεί οι 13 πρώτες αγωνιστικές) !

όνομα αγώνες πόντοι
ΚΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 13 235
ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 13 219
ΚΡΙΤΣΑΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 12 218
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ 13 211
ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 13 207
varabas
QUOTE(sporting b.c. @ Jul 2 2010, 09:29 ) *
Μπορεί eye... ΑΛΛΑ δεν παίζουμε ούτε Α1, ούτε Α2... Η απόσταση μιας ομάδας που θα δώσει τη μάχη και μιας που θα μείνει χαμηλά από νωρίς είναι θέμα μερικών διαφημίσεων που ακόμα και τώρα την ύστατη ώρα μπορεί να κλείσουν...

Η ομάδα που θα δώσει την μάχη είναι των 80.000 ευρώ σε διαφημίσεις και αυτή που θα μείνει χαμηλά των καθόλου διαφημίσεων. Καταλαβαίνεις ότι η πρώτη επιλογή θέλει τρέξιμο και είναι χρονοβόρα.
Εύχομαι να μπορέσετε να αποφύγετε την δεύτερη λύση γιατί με τον σύλλογο αυτό μεγαλώσανε γενιές μπασκετόφιλων .
sporting b.c.
QUOTE(meplhgoneismeporoneis @ Dec 16 2009, 11:41 ) *
Σιγά ρε φίλε δεν αντιμίλησε στον Γκάλη,στον Σεραφείμ αντιμίλησε.Καταλαβαίνω ότι είναι γέννημα-θρέμα αλλά μέχρι εκεί.Παίχτης της σειράς είναι και μάλιστα πολλές φορές προκλητικότατος.Αλλού ψάξε για το τι φταίει στο Σπόρτινγκ.




http://sportingbc.blogspot.com/2010/07/vernilac-2009-10.html


<h3 class="post-title entry-title"> Σεραφείμ Παπάνογλου ο πρώτος σκόρερ του VERNILAC ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2009-10 </h3>

Ολοκληρώθηκε η καταχώρηση της γ΄ εθνικής νότου στο υπό κατασκευή localbasket.gr και πλέον έχουμε τον πρώτο σκόρερ και στους άνδρες. Είναι ο αρχηγός ! Ο Σεραφείμ με 392 πόντους στην πρώτη θέση, ο Κουρής με 365 στην 2η.
Faliriotis Coach
Bλέπω ασχολείσαι με σοβαρά πράγματα sporting bc......Ασχολείσαι με περυσινά θέματα και φέτος τίποτα...
Τέλος η περυσινή χρονιά,φίλτατε....Φέτος τι κάνουμε..που θα κατέβουμε με παιδοεφηβικά...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα για την ομάδα μας....Που είμαστε στο -0-..
sporting b.c.
Δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου αδερφέ... Φίλαθλος είμαι. Δεν έχει ανακοινώσει τίποτα η ομάδα... Αν κάποιος φίλος γνωρίζει περισσότερα ας γράψει...
sporting b.c.
Σύμφωνα με το basketblog τέλειωσε και ο Καραμπάτσος ! Πήγε Φάληρο... Από την Ηλία Ζερβού ακόμα τίποτα !!!
sporting b.c.
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 20 2010, 12:31 ) *
Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές της Αθλητικής Ένωσης Λιβαδειάς, όπως επισημαίνει και η διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για τον Πανάγο από το Σπόρτιγκ και τον Κότα από το Άργος Ορεστικό με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία. Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.


http://sportingbc.blogspot.com/2010/07/blog-post_7476.html

Ελεύθερος ο Δημήτρης Πανάγος
Το φλερτ του χαρισματικού shooting guard με τη Λιβαδειά δεν έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας, έτσι λοιπόν παραμένει ελεύθερος σ΄ ένα μακρύ καλοκαίρι για τη γ΄ εθνική.
sporting b.c.
(ευτυχώς που κάναμε και συνέλευση)

http://www.basketblog.gr

Δυσοίωνο το μέλλον
Του Νίκου Βαγγέλη
09/07/2010 (19:05)

Την περασμένη σεζόν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του κυριολεκτικά στο παρά... πέντε, νικώντας την τελευταία αγωνιστική του Ηράκλειο. Ωστόσο, το μέλλον προμηνύεται πολύ δύσκολο, καθώς η έλλειψη οικονομικών πόρων δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον κόσμο των "κυανέρυθρων", με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τη νέα σεζόν η ομάδα των Πατησίων θα κατέβει στο Πρωτάθλημα με Έφηβους.

Ήδη πάντως οι πρωτοκλασάτοι περσινοί παίκτες αποχωρούν ένας, ένας, ο Κουρής για τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ο Παπάνογλου και ο Καραμπάτσος για το Παλαιό Φάληρο και ο Μιχαλόπουλος για την Κηφισιά.
sporting b.c.
wos_sport5.gif ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ wos_sport5.gif

http://www.sportingbc.gr/

Αγαπητοί φίλοι,

Ο A.O. Σπόρτιγκ θα λειτουργήσει τη φετινή χρονιά με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, βασισμένη σε ένα νέο μοντέλο οργάνωσης, το οποίο στηρίζεται σε καινοτόμες θεσμικές αντιλήψεις.

Η χορηγία είναι ένα σπουδαίο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Δρα ως ένα πρόσθετο διαφημιστικό μέσο, αυξάνει την δημοσιότητα, βελτιώνει την εικόνα της επιχείρησης και παρακινεί στο εσωτερικό της επιχείρησης τους εργαζόμενους.

Την φετινή χρονιά σχεδιάστηκε και ξεκίνησε να εφαρμόζεται μια καλά μελετημένη πολιτική management και marketing με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων αθλητικών υπηρεσιών. Επιδιωκόμενο επακόλουθο είναι το διαφημιστικό / χορηγικό ενδιαφέρον από εμπορικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ενέργειες όπως η διαμόρφωση ενός αξιόλογου προγράμματος αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών εκδηλώσεων οι συμφωνίες με ΜΜΕ, η συνεχής προσπάθεια σε επίπεδο του αγωνιστικού τμήματος για διακρίσεις και η τόνωση των μαζικών αθλητικών-πολιτιστικων εκδηλώσεων αποτελούν παραμέτρους της πολιτικής αυτής.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό χορηγικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 που περιλαμβάνει τιμές.

Χορηγικό πρόγραμμα Α.Ο. Σπόρτιγκ
http://www.sportingbc.gr/wp-content/upload...nce-program.pdf


Με αθλητικούς χαιρετισμούς
A.O. Σπόρτιγκ
sporting b.c.
http://sportingbc.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html

Ο Σπόρτιγκ στο σημερινό ΒΗΜΑ !!!
tovima.gr

Μπελάδες με την Εφορία στα παρκέ του μπάσκετ

Οσο και αν φαίνεται παράξενο οι ΚΑΕ που πλήττονται περισσότερο είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, διότι καταθέτουν τα αληθινά συμβόλαια των καλαθοσφαιριστών και όχι «εικονικά» ή «μηδενικά»

...

Ακόμη και ο ιστορικός Σπόρτιγκ αδυνατεί να συγκεντρώσει 160.000 ευρώ για να κατεβάσει ανδρική ομάδα στη Γ΄ Εθνική και τη γυναικεία στην Α2 κατηγορία. «Το καλοκαίρι δεν εκλέξαμε διοίκηση, δεν υπήρχε κανένας πρόθυμος να θέσει υποψηφιότητα. Από τις εκδηλώσεις που γίνονται στο γήπεδό μας,τη διαφήμιση και τις ακαδημίες, συγκεντρώνουμε ετησίως 100.000 ευρώ. Είμαστε από χέρι 60.000 μέσα, τα οποία δεν υπάρχουν πλέον πρόθυμοι όχι μόνο να τα βάλουν αλλά και να τα αναζητήσουν» τονίζει ο πρώην αρχηγός του Σπόρτιγκ κ. Βασίλης Σακόπουλος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.