Help - Search - Members - Calendar
Full Version: METAΓΡΑΦΕΣ/ROSTERS Β' ΕΘΝΙΚΗΣ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
gspara
QUOTE (EAST END @ Jun 18 2015, 17:05 ) *
Κάπως έτσι, το σχέδιο που έχει επνευστεί ο Λευτέρης Καλογήρου, με πολλούς παίκτες με προοπτικές να στελεχώνουν το ρόστερ που θα σχηματιστεί για την επόμενη σεζόν, αρχίζει να υλοποιείται. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές και με τον επίσης παίκτη του Ιωνικού την άρτι ληχθείσα αγωνιστική περίοδο, Γιάννη Αναγνωστάκη, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το σύνολο.
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.AQdpSayu.dpuf

Στον Ιωνικο επαιζε ο Αναγνωστοπουλος.Εκτος αν το σαιτ ηθελε να γραψει για τον Αναγνωστακη του Ηλυσιακου,οπως γραφει και ο Gkos λιγο παραπανω.
Gkos
Αφιέρωμα του Eurohoops σε Αστακό.



http://www.eurohoops.net/el/2015/06/ellada/102256
tolistriant
QUOTE (nestoras kommatos @ Jun 17 2015, 18:03 ) *
Χθες ήταν η Γ.Σ. του Φοίνικα Λάρισας.

Tolistriant, έμαθες κάποιο νέο για την ομάδα του Φοίνικα, αν όντως μετονομαστεί σε ΓΣΛ και ποιες φιλοδοξίες θα έχει;

http://rockngoal.com.gr/index.php/basket/v...leongslfoinikas
Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταβίβαση του Α.Ο.Λ. Φοίνιξ με τα μέλη να ψηφίζουν παμψηφεί την αποχώρησή του πρώην Δ.Σ από την ομάδα και την εκλογή της νέας διοίκησης που έχει όραμα για το μέλλον του συλλόγου και του Λαρισαϊκού μπάσκετ γενικότερα.Όπως εξάλλου σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες, τα τυπικά είχαν μείνει για να αλλάξει «σελίδα» η ομάδα καθώς η τέως (πλέον) διοίκηση που ήταν στο «τιμόνι» του Φοίνικα εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αρκετές επιτυχίες, αποφάσισε να μην κατέβει ξανά υποψήφια στις εκλογές.Έτσι και έγινε το βράδυ της Τρίτης(16/6), με την εκλογή των νέων ανθρώπων της διοίκησης μέσα σε άριστο κλίμα... Εκείνοι, όμως «ανοίγουν» σταδιακά τα «χαρτιά» τους με τις επόμενες εβδομάδες να είναι καθοριστικές, για το οριστικό Δ.Σ. για τους στόχους της χρονιάς, το ρόστερ και την στελέχωση του τιμ δίπλα στον Πρίμορατς (τεχνικός της ομάδας). Πλέον, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων (Γ.Σ.Λ) Φοίνικας είναι γεγονός και του ευχόμαστε ως rockngoal.com.gr, καλό ξεκίνημα με πολλές επιτυχίες.
Gkos
Ο Παπάγος διαθέτει όνομα… βαρύ σαν ιστορία και το σημαντικότερο είναι πως δεν ξεχνάει το παρελθόν του, βάζοντας ξανά στο προσκήνιο τις παλιές του δόξες. Έτσι, λοιπόν, γίνονται σκέψεις για μεγάλο μεταγραφικό κόλπο με την επιστροφήΓιώργου Διαμαντόπουλου!

Ο 35χρονος αρχισκόρερ είχε κάνει τα πρώτα του λαμπρά βήματα στους “στρατηγούς” στα τέλη της δεκαετίας του 1990 (97-99), “χτίζοντας” εξαιρετικό όνομα που του έδωσε την ευκαιρία για το άλμα στον Πανιώνιο και οι διοικούντες έχουν αποφασίσει να κινηθούν δυναμικά για την απόκτησή του.

Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος παίκτης, που κατά το παρελθόν έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Α1, επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στον Πανιώνιο και πλέον είναι αρκετά πιθανό να κάνει ένα άλλο come back, αυτό στον Παπάγο, έπειτα από 16 αγωνιστικές περιόδους. Αν αυτό λάβει σάρκα και οστά, θα συναντήσει τον Μιχάλη Υφαντή και άλλα μέλη της… παλιοπαρέας!

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδρομής του, το “κιτσάκι” έχει παίξει επίσης σεΟλυμπιακό, Ροζέτο, Πάλμα Άκουα Μάτζικα, Σαμάρα, Κολοσσό, Μαρούσι, Αχιλλέα, Βακαλό Μπάσκετ, Κεραυνό Στροβόλου και Δόξα Λευκάδας.

http://www.eurohoops.net/el/2015/06/ellada/103725


QUOTE (nestoras kommatos @ Jun 17 2015, 18:03 ) *
Χθες ήταν η Γ.Σ. του Φοίνικα Λάρισας.

Tolistriant, έμαθες κάποιο νέο για την ομάδα του Φοίνικα, αν όντως μετονομαστεί σε ΓΣΛ και ποιες φιλοδοξίες θα έχει;




Είναι γεγονός. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισαςεπιστρέφει! Η ομάδα που για πολλά χρόνια ήταν στα “σαλόνια” της Α1, επαναδραστηριοποιείται και ξεκινά από τη Β’ εθνική, καθώς χθες βράδυ ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απορρόφηση του Φοίνικα Λάρισαςσυγχώνευση” θα φοράειπράσινη φανέλα, με τον δισκοβόλο στο στήθος και το1928 ως ορόσημο, θυμίζοντας στους παλιότερους τιςμέρες της δόξας στον μπασκετικό θεσσαλικό κάμπο.

Μην ξεχνάμε πως από τα σπλάχνα της βγήκαν παίκτες, που σημάδεψαν το ελληνικό μπάσκετ, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Νέστορας Κόμματος, παλιότερα ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Άρης Ζώης και άλλοι.

Δείγμα της πρόθεσης των διοικούντων (ανέλαβε μια ομάδα επιφανών οικονομικών παραγόντων) να επιστρέψει ο ΓΣΛ στην κορυφαία κατηγορία, είναι πως θα αγωνίζεται στο κλειστό της Νεάπολης, στο… μεγάλο γήπεδο της πόλης, το οποίο παρουσίαζε μέχρι πρότινος σημεία εγκατάλειψης.

Αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν, σημειώστε και το καλύτερο: Προπονητής αναλαμβάνει μια πολύ μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα, ο Μάριο Πρίμορατς(Βόσνιος, αλλά με ρίζες στην Κροατία), ο οποίος ήταν παίκτης στην ενωμένη Εθνική Γιουγκοσλαβίας το 1989, δίπλα σε μεγαθήρια όπως ο αείμνηστος Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Τόνι Κούκοτς, ο Ντίνο Ράτζα” Ζάρκο Πάσπαλι, ο Γιούρι Ζντοβτς και άλλοι.

Ως παίκτης είχε “υπηρετήσει” την Μπόσνα Σαράγιεβο, την Άλμπα Βερολίνου, τη Μάριμπορ (στην οποία διετέλεσε και προπονητής) και άλλες, ενώ ως κόουτς έχει εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα.

http://www.ebasket.gr/2015/06/larisa-empisteftiko
EAST END
Στον Προμηθέα Χαλανδρίου ο Ζερβός χρόνια παίκτης της ΚΑΠ
nestoras kommatos
Ευχαριστώ πολύ τους tolistriant και Gkos για την ενημέρωση για τον ΓΣΛ και μακάρι να εξελιχθούν τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο για τους θρυλικούς πράσινους της Λάρισας! Ο Πρίμορατς σαφώς ως παίκτης ήταν μεγάλη μορφή, πρωταθλητής Ευρώπης έστω και με συμπληρωματικό ρόλο σε μία τεράστια ομάδα και δίπλα σε ιερά τέρατα του μπάσκετ, αλλά ως προπονητής ερωτηματικό μου φαίνεται. Μου 'κανε εντύπωση κιόλας που δέχτηκε να έρθει σε ομάδα Β Εθνικής. Η φιλοσοφία του πάντως έτσι όπως την εξέφρασε στην εφημερίδα Ελευθερία σε μία συνέντευξη είναι θετική (βάρος στις ακαδημίες). Ερωτηματικό και ο ΓΣΛ, περιμένουμε σαφώς περισσότερα τις επόμενες βδομάδες.

Φυσικά ο Ντικούδης δεν έπαιξε ποτέ ΓΣΛ. Ξεκίνησε από τον Περσέα με Καραποστόλου, Κόμματο, οι δύο τελευταίοι μεταγράφηκαν στον ΓΣΛ τη δεκαετία του 1990 στην Α1, ο Ντικ, όμως, προτίμησε την Ολύμπια όταν έπαιζε Β Εθνική.


Και από πλευράς ΑΕΛ να σημειώσουμε πάντως ότι βλέπουμε καλές κινήσεις, καθώς τον Κουτίνα τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Έμαθα επίσης ότι έχει γίνει πρόταση και στον Αγγελακόπουλο να επιστρέψει στη Λάρισα και αν δεχτεί μιλάμε για πολύ καλή μεταγραφή που δυναμώνει σημαντικά τη φροντ-λάιν της ομάδος. Ο Τσιλούλης ακόμα νομίζω είναι σταντ-μπάι, καθώς έκανε όντως καλή χρονιά στη Γ Εθνική, είναι 22 χρονών και σκέφτεται μήπως είναι καλύτερο για την καριέρα του μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας (βλέπε Τρίκαλα).
tsitum
Ανακαταταξεις βλεπω στη πολη. Οποτε οι ομαδες της Λαρισας που ανηκουν στη μεγαλυτερη κατηγορια ειναι η ΑΕΛ και ο ΓΣΛ στη Β΄? Και ο ΓΣΛ θα παιζει στο κλειστο της Νεαπολης ενω η ΑΕΛ στο Αλκαζαρ ή δεν εχουν οριστικοποιηθει ακομα?
MENEGIN11
μελετημενες κινησεις οι στρατηγοι οι οποιοι με τη βοηθεια του κοσμου,αν τους παει λιγο μπορουν να κανουν το παραπανω βημα,με τηνεπιστροφη αρσενη για μενα να ειναι το πιο σημαντικο νεο αφου θα υπαρχει σημειο αναφορας στο γηπεδο οσο λειπει ο υφαντης.

QUOTE(EAST END @ Jun 19 2015, 14:48 ) *
Στον Προμηθέα Χαλανδρίου ο Ζερβός χρόνια παίκτης της ΚΑΠ

κινηση που εξασφαλιζει τη σωστη χημεια της ομαδας κ την ισοροπια στα φοργουορτ.για μενα θα παιξει πιο πολυ στο 4,με 3 τασιοπουλο,δινοντας ιδιαιτερα πλεονεκτηματα επιθετικα,ενω αμυντικα δεν εχει προβλημα,κ αν εχουν σταθερη υποστηριξη στο 5 απο λοιζο μαλουκο.υπαρχουν επισης μπακ απ ανδρουλακης στο 4 βαρσαμουλης (με προβλημα το στρατιωτικο)ΣΤΟ 4 Κ 5 αλεξοπουλος στο 4 για τη φροντ λαιν,ενω στα γκαρντ οι καραθανασοπουλοι συν το καρουζο παντα προσαρμοζονται στις απαιτησεις,αν κ εκει ισως χρειαζονται εναν ακομα παιχτη.
tolistriant
QUOTE (tsitum @ Jun 20 2015, 02:41 ) *
Ανακαταταξεις βλεπω στη πολη. Οποτε οι ομαδες της Λαρισας που ανηκουν στη μεγαλυτερη κατηγορια ειναι η ΑΕΛ και ο ΓΣΛ στη Β΄? Και ο ΓΣΛ θα παιζει στο κλειστο της Νεαπολης ενω η ΑΕΛ στο Αλκαζαρ ή δεν εχουν οριστικοποιηθει ακομα?

Έτσι ακριβώς είναι. Ο ΓΣΛ Φοίνικας κατά πάσα πιθανότητα πάει Νεάπολη και η ΑΕΛ παραμένει στο Αλκαζάρ.
o kakos
γιωργος διαμαντοπουλος!!! η νεα μεταγραφη μας!!! ελπιζω να βοηθησει και να ξανα δωσει οραμα σε ολους τους οπαδους μας!
gratipa1929
Ο Μάικ θα παίζει και φέτος κανονικά ή θα αποσυρθεί? Σούπερ μεταγραφή!
o kakos
QUOTE (gratipa1929 @ Jun 22 2015, 09:49 ) *
Ο Μάικ θα παίζει και φέτος κανονικά ή θα αποσυρθεί? Σούπερ μεταγραφή!

αυτό που ξερω αυτή την στιγμη είναι ότι θα παιξει κανονικα......! καλο είναι να πηγαίνουμε σε σετ επίθεσης γιατι αν τρεχουν οι αλλοι τοτε θα εχουμε θεμα
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Jun 22 2015, 11:49 ) *
Ο Μάικ θα παίζει και φέτος κανονικά ή θα αποσυρθεί? Σούπερ μεταγραφή!


Είναι τραυματίας από τα τέλη της φετινής σεζόν...
Θα χάσει την αρχή ίσως....
Γι αυτό έγραψε ότι θα συνεχίσει διότι δεν θέλει να τελειώσει την καριέρα του τραυματίας...
nestoras kommatos
Γιάννης Βαβάτσικος ο πρώτος για τον Φοίνικα ΓΣΛ, ο 25χρονος Λαρισαίος φόργουορντ επιστρέφει έπειτα από μία σχεδόν δεκαετία στη γενέτειρά του για να ενισχύσει τη νέα προσπάθεια του λαρισινού μπάσκετ.

Έχει αγωνιστεί και στις τέσσερις εθνικές κατηγορίες: Α1 με Ολυμπιάδα Πάτρας, Μαρούσι (με συμπαίκτη τον τιτάνα Νέστορα rolleyes.gif ) και Ηλυσιακό, Α2 με Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ Άργους και Εθνικό (τη χρονιά που μόλις τέλειωσε), Β Εθνική με ΑΕΚ και Γ Εθνική με Μαντουλίδη. Καλός παίκτης με σημαντικά αθλητικά προσόντα, παίζει στις θέσεις 3 και 4.

Με αυτά που διαβάζω θα αποκτηθούν ακόμα 3-4 παίκτες ανάλογης εμπειρίας (καλό αυτό) και η υπόλοιπη ομάδα θα στελεχωθεί με νεαρούς Λαρισαίους.
MORISSON
Για το Φοίνικα Λάρισας όσον αφορά το ρόστερ έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν οι Γιάννης Παπαχρήστος, Γιάννης Γοργόλης και Θανάσης Τσιαβές.
Αναμένεται απάντηση από τους Αθανασόπουλο, Τσιαμπαλή και Παπακώστα.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους Γ.Λεπενιώτη, Θ.Περρωτή και Ν.Μαγρίζο.
Έχουν αποκτηθεί οι Γιάννης Βαβάτσικος και οι Δερμιτζάκης (4άρι από την Αθήνα) και Νταλός (center από το Σπάρτακο Λάρισας).

Όσον αφορά τα Διοικητικά, θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση με στόχο την τροποποίηση του ονόματος από Αθλητικός Όμιλος Λάρισας " Ο Φοίνιξ" μάλλον σε Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων "Ο Φοίνιξ". Για το ποια θα είναι ακριβώς η νέα ονομασία μένει να το δούμε.

Μηχανολόγος
Αφού μιλάμε για Θεσσαλία

Επιστρέφει στους Τιτάνες ο Τσέλιος

Kοντά σε μια σπουδαία επιστροφή βρίσκονται οι Τιτάνες Παλαμά, καθώς στην ομάδα της Καρδίτσας αναμένεται να επιστρέψει ένα πολύ μεγάλο όνομα του Θεσσαλικού μπάσκετ, ο Κώστας Τσέλιος.
Ο πολύπειρος σμολ φόργουορντ που τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, προσπαθώντας να φέρει την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ συμμετείχε δυο φορές στον τελικό κυπέλλου της Θεσσαλίας. Ο 38χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την σεζόν 2012-2013 στους Τιτάνες, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης, ICBS, ΟΦΗ, Κολοσσό Ρόδου και Κένταυρο Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.PWa1GB28.dpuf

Ο Λεπενιώτης γιατί δεν συμφώνησε που θα πάει;
nestoras kommatos
Μετά τον Γιάννη Παπαχρήστο (35 χρονών, φόργουορντ) στην ομάδα του ΓΣΛ-Φοίνικα θα συνεχίσει και ο 31χρονος Λαρισαίος γκαρντ Στέργιος Τσιαμπαλής.
MENEGIN11
Τρεις πλέον οι 30+ στις Εθνικές Κατηγορίες
Με μεγάλη χαρά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνουν, ότι από τη σεζόν 2015-16, οι
ομάδες των εθνικών κατηγοριών, θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μετεγγραφές
παικτών, άνω των 30 ετών.

Η απόφαση αυτή, δείχνει την άριστη συνεργασία που έχουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, αφού μόλις… έπεσε στο τραπέζι η πρόταση, ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί.

Οι μετακινήσεις, θα ισχύσουν για τις ομάδες της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.
giorgos14
QUOTE(periman @ Jun 24 2015, 13:25 ) *
Τρεις πλέον οι 30+ στις Εθνικές Κατηγορίες
Με μεγάλη χαρά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνουν, ότι από τη σεζόν 2015-16, οι
ομάδες των εθνικών κατηγοριών, θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μετεγγραφές
παικτών, άνω των 30 ετών.

Η απόφαση αυτή, δείχνει την άριστη συνεργασία που έχουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, αφού μόλις… έπεσε στο τραπέζι η πρόταση, ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί.

Οι μετακινήσεις, θα ισχύσουν για τις ομάδες της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.


Δεν τα γραφεις ολα.Για να γινει δεκτη η 3η μεταγραφη θα πρεπει οι ομαδες να πληρωσουν 300!! ευρω στην ομοσπονδια τα οποια λεει θα πηγαινουν στο αναπτυξιακο προγραμμα.Ετσι μετα τα 50 ευρω που θα πρεπει να πληρωσει πλεον μια ομαδα αν θελει να παρει παικτη μεχρι το σεπτεμβρη αν εχει δηλωθει εκ παραδρομης στον προηγουμενο συλλογο του(που ολες οι μεταγραφες ετσι γινονταν) και τα 15 ευρω για καθε νεο δελτιο που πρεπει να εκδωθει( για να εκδωθουν δελτια μιας παιδικης ομαδας 12 παικτων χρειαζονται 180 ευρω και κατα τα αλλα νοιαζει την ομοσπονδια η προωθηση του αθληματος) εχουμε ενα ακομα εισπρακτικο μετρο.Α μην ξεχασω,δινει τοσα λεφτα η ομοσπονδια στις ομαδες που ειναι λογικο πλεον τους διαιτητες να τους πληρωνουν οι ιδιες οι ομαδες... torture.gif
leonkalf
Έχει επηρρεάσει το ΔΝΤ και οι λοιποί θεσμοί.......

Ρίξε George... torture.gif
giorgos14
QUOTE(giorgos14 @ Jun 24 2015, 15:00 ) *
Δεν τα γραφεις ολα.Για να γινει δεκτη η 3η μεταγραφη θα πρεπει οι ομαδες να πληρωσουν 300!! ευρω στην ομοσπονδια τα οποια λεει θα πηγαινουν στο αναπτυξιακο προγραμμα.Ετσι μετα τα 50 ευρω που θα πρεπει να πληρωσει πλεον μια ομαδα αν θελει να παρει παικτη μεχρι το σεπτεμβρη αν εχει δηλωθει εκ παραδρομης στον προηγουμενο συλλογο του(που ολες οι μεταγραφες ετσι γινονταν) και τα 15 ευρω για καθε νεο δελτιο που πρεπει να εκδωθει( για να εκδωθουν δελτια μιας παιδικης ομαδας 12 παικτων χρειαζονται 180 ευρω και κατα τα αλλα νοιαζει την ομοσπονδια η προωθηση του αθληματος) εχουμε ενα ακομα εισπρακτικο μετρο.Α μην ξεχασω,δινει τοσα λεφτα η ομοσπονδια στις ομαδες που ειναι λογικο πλεον τους διαιτητες να τους πληρωνουν οι ιδιες οι ομαδες... torture.gif



Ξεχασα και τα 5 ευρω για ανανεωση ΚΑΘΕ δελτιου.Συνοψιζοντας οποτε:

bball.gif 5 ευρω ανανεωση το καθε δελτιο( μια ομαδα με 15 αθλητες αντρικου και 15 εφηβικου 30Χ5 =150 ευρω με την προυποθεση οτι δεν κανει καμια μεταγραφη)

bball.gif 15 ευρω το καθε καινουργιο δελτιο( η ιδια ομαδα με 15 παιδακια παιδικο 15Χ15=225 ευρω)

bball.gif 300 ευρω αν θες να παρεις τριτο παικτη ανω των 30(και ενα 15αρι φυσικα το δελτιο του)

bball.gif 50 ευρω αν πας να παρεις παικτη μετα τη ληξη της μεταγραφικης περιοδου που ληγει αυριο(αραγε ποσες ομαδες ειναι πληρεις μεχρι τωρα) + τα 15 του δελτιου που ισως γινουν και 315 αν ειναι 3ος 30αρης

bball.gif Περα απο τις γραμματειες απο φετος οι ομαδες θα πληρωνουν και τους διαιτητες(50 ευρω ο καθε διαιτητης και 25 στο καθε μελος της γραμματεας στη β εθνικη.Αρα 200 ευρω το ματς Χ 15 εντος εδρας ματς =3000 ευρω)

Ακριβό αθλημα αυτο το μπασκετ τελικά...
Η ομοσπονδια ακομα να καταλαβω τι πληρωνει και σε ποιον...
leonkalf
QUOTE (giorgos14 @ Jun 24 2015, 18:29 ) *
Η ομοσπονδια ακομα να καταλαβω τι πληρωνει και σε ποιον...

Πλέον τίποτα....

ή μάλλον τίποτα... μόνο τις wild cards... 39.gif


Μέχρι και ο προπονητής της εθνικής των γυναικών μαθεύτηκε σήμερα ότι είναι 2 χρόνια απλήρωτος!! rolleyes.gif
Basketpinezas13
Με Νικαια τι γίνεται ; Οικονόμου ανέλαβε ;
Gkos
Στον Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ο Παντελής Σκορδας,όπως μόλις τωρα ανέβασε ο μανατζερ του στο fb.

Ο δυναμικός PF του Ικάρου Καλλιθέας , ήταν και δευτερος πανελληνιονίκης φέτος με το εφηβικό της ομάδας.
Gkos
Στον Χολαργό ο Καρτέρης!

O Νίκος Χατζηπανηγύρης τον ήξερε πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Αγία Παρασκευή, και σίγουρα γνωρίζει την ποιότητα του, αλλά και τις ικανότητες του. Ο λόγος για τον Τάσο Καρτέρη, ο οποίος μετά την περσινή του περιπέτεια με τον Ηλυσιακό θα ξανά συναντήσει τον Έλληνα τεχνικό, αλλά αυτή τη φορά στον Χολαργό.
Ο 22χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν βρέθηκε στο «παιδομάζωμα» που ξεκίνησε ο Κώστας Σορώτος στον Ηλυσιακό, και σε 10 παιχνίδια είχε 5,8 πόντους και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.2ouIRQ2Q.dpuf
basketikos
QUOTE(Basketokavlos13 @ Jun 25 2015, 05:42 ) *
Με Νικαια τι γίνεται ; Οικονόμου ανέλαβε ;


Tρεις εντεκα, τρεις δωδεκα, τρεις δεκαπέντε, και έντεκα. (δεν υπάρχει νομίζω εγκυρότερη απάντηση)

gspara
QUOTE
ΣΤΟ ΚΡΟΝΟ Ο ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, προχώρησε η ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, καθώς απέκτησε τον Μανώλη Ματαλλιωτάκη, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα της Πεύκης στη Γ’ Εθνική.
Ο 21χρονος forward πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα των βορείων προαστείων και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θ' αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Μπραχαμίου,για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
gspara
O ΦΟΑ μεχρι στιγμης εχει αποκτησει.....Δημητρη Βαρναβα(21-2.06-Αετος)-Κωστα Τσαπρουνη(23-2.10-Σπορτιγκ)-Δημητρη Λεγκικα(20-2.05-Ηλυσιακος)-Γιαννη Γκαβασιαδη(20-2.06-Αργυρουπολη).
Επισης εχουν παραμεινει Τραφαλης-Λαμπροπουλος-Μπαζιωτης-Πρεκας-Λιακοπουλος-Κελαιδης-Πανταζης-Σμυρλης-Τηλιοπουλος.
giorgos14
QUOTE(gspara @ Jul 2 2015, 21:35 ) *
O ΦΟΑ μεχρι στιγμης εχει αποκτησει.....Δημητρη Βαρναβα(21-2.06-Αετος)-Κωστα Τσαπρουνη(23-2.10-Σπορτιγκ)-Δημητρη Λεγκικα(20-2.05-Ηλυσιακος)-Γιαννη Γκαβασιαδη(20-2.06-Αργυρουπολη).
Επισης εχουν παραμεινει Τραφαλης-Λαμπροπουλος-Μπαζιωτης-Πρεκας-Λιακοπουλος-Κελαιδης-Πανταζης-Σμυρλης-Τηλιοπουλος.



Koψε μερικους ποντους απο ολους smiley.gif
Μηχανολόγος
Κλείνει το ρόστερ με Κατσαρέ ο Αίολος

Ο Απόστολος Πανταζής έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ρόστερ στον νεοφώτιστο στην Β΄Εθνική, Αίολο Αστακού, και πλέον έχει ως σκοπό να κλείσει τις μεταγραφές, φέρνοντας στην ομάδα του ένα έμπειρο γκαρντ, θέλοντας να δημιουργήσει ένα δυναμικό δίδυμο μαζί με τον Άλκη Παππά.
Ο εκλεκτός για τον Μιχάλη Κουταλιανό δεν είναι άλλος, από τον πολύπειρο Νίκο Κατσαρέ, ο οποίος είναι μπολιασμένος με τις ανόδους, καθώς την φετινή σεζόν κέρδισε την άνοδο με την Καβάλα στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ το ίδιο με Τρίκαλα και ΚΑΟΔ. Ο 32χρονος γκαρντ, αναμένεται εκτός απροόπτου να αποτελέσει την τελευταία πινελιά στο ρόστερ του Αίολου, ενώ την σεζόν που μας πέρασε είχε 4,5 πόντους και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 22 παιχνίδια στην Α2.
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.Jqhk5pVO.dpuf


Πιστεύω ότι έχει το ρόστερ για άνοδο (θα χτυπηθούν με τις 2 ομάδες της Λαρισας , αν και η ΑΕΛ έχει μείνει λίγο πίσω), μένει να το δείξουν στο παρκέ

Ο ΓΣΛ 1928 Φοίνιξ πήρε
Μπόγδανο
http://www.ebasket.gr/2015/07/bogdanos-i-epistrofi
Βαβάτσικο
http://www.ebasket.gr/2015/07/anakinothike-o-vavatsikos
και κράτησε Παπαχρήστο
http://www.ebasket.gr/2015/07/meni-sti-larisa-o-papachristos
Gkos
Απέκτησε Δερμιτζάκη ο Γυμναστικός Λάρισας

Τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει δυναμικά ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Δερμιτζάκη.
Ο 23χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν στον Ιωνικό Νίκαιας τις δύο τελευταίες σεζόν, όμως πλέον θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας, βοηθώντας την στο επόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο ΓΣΛ1928 ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου, Δερμιτζάκη Μάριου από τον Ιωνικό Νίκαιας, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο Power Forward ύψους 2.04., αν και νέος διαθέτει ήδη ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό αφού έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με τα εκπαιδευτήρια " Ο Πλάτων", κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με τον "Κ.Ο. Βύρωνα" ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α2 με την ομάδα του Αίολου Τρικάλων.
Ο Μάριος Δερμιτζάκης έχει αγωνισθεί στο Παγκράτι και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τις φανέλες του Αίολου Τρικάλων, της Ένωσης Ιλίου και τον Πλάτωνα.
Αξιοσημείωτες είναι επίσης οι διακρίσεις του με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, με την κατάκτηση της 8ης θέσης σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων και την ίδια θέση με την Εθνική Νέων Ανδρών.
Ο ΓΣΛ1928 καλωσορίζει τον Μάριο, στην οικογένεια του Γυμναστικού και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.UDMUswG4.dpuf



Στον Ίκαρο ο Θεοδωράκος

Την απόκτηση του Ιάσονα Θεοδωράκου, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ικάρου Νέας Σμύρνης. Στην προσπάθεια για καθιέρωση στη Β' Εθνική κατηγορία, ο άρτι προβιβασθείς σύλλογος συνεχίζει τις προσπάθειές του στην υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού, με σημαντικές προσθήκες, όπως αυτή του πρώην παίκτη του Αετού.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση Ιάσωνα Θεοδωράκου που θα καλύψει τις Θέσεις 1 κ 2.
Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Αετός Αθηνών στην Α2. Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται υγεία και επίτευξη προσωπικών και ομαδικών στόχων».


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.H0iHgx6X.dpuf




«Πατρινός» ο Κελεσίδης!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χρίστοφορου Κελεσίδη στον Έσπερο Πατρών, με το basketblog.gr να σας ενημερώνει για την εν λόγω μεταγραφή από τις 5/6 με το ρεπορτάζ (Φεύγει ο Μέλνικς...σκέψεις για Κελεσίδη). Ο 20χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Β΄Εθνική με τους Μαχητές Δόξας Πευκών, κερδίζοντας μαζί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Χριστόφορος Κελεσίδης εντάχθηκε στον Έσπερο ΑΟΠΑ και τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας. Αγωνίζεται στην θέση του πλεϊμέικερ και ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία της ομάδας μας. Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1995, έχει ύψος 1,85 μ. και την χρονιά που πέρασε πανηγύρισε με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων την άνοδο από την Β” στην Α2 Εθνική.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη και υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Κεσαπίδηστέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας. Μία στην Κατηγορία των παίδων και μία στην Κατηγορία των Εφήβων. Στη Β’ Εθνική έχει αγωνιστεί και με το Περιστέρι.

“Θα προσπαθήσω να βοηθήσω, όσο και όπως μου ζητηθεί, την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της”, δήλωσε ο Χριστόφορος Κελεσίδης και συμπλήρωσε: “Ένας από τους βασικούς λόγους που αποδέχτηκα την πρόταση του Έσπερου ΑΟΠΑ, ήταν η παρουσία του κόουτς Κεσαπίδη με τον οποίο στον Άρη είχα άριστη συνεργασία. Προσωπικά θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι και να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται».

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.IQypKElQ.dpuf






Λαρισαίος και ο Χανέλι!



Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων δείχνει να έχει πάρει... φόρα στο μεταγραφικό «παζάρι», συνεχίζοντας απρόσκοπτα την υλοποίηση του σχεδιασμού του. Η διοίκηση, παρουσίασε άλλο ένα απόκτημα της ομάδας, τον Αλέκο Χανέλι, ο οποίος προηγουμένως αγωνιζόταν στον Κεραυνό. Στην προσπάθεια επιστροφής του, μέσω της Β' Εθνικής, ο Γυμναστικός επιθυμεί πρωτίστως να «θωρακίσει» το ρόστερ του με παίκτες που μπορούν να εγγυηθούν το μέλλον του στο αγωνιστικό κομμάτι.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Γ.Σ.Λ.1928 ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Αλέκου Χανέλι, από τον Κεραυνό.

Με την μεταγραφή του 17χρονου παίκτη ύψους 1.83 αποδεικνύεται η φιλοσοφία της διοίκησης για επένδυση σε νέα ταλέντα της περιοχής της πόλης μας.

Καλωσορίζουμε τον Αλέκο στην οικογένεια του Γυμναστικού και του ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία»


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.82KagBAr.dpuf




Ζερβός και ανανέωση τεσσάρων στον Προμηθέα

Ως πολύ σημαντική μέρα για το αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή για τον Προμηθέα Χαλανδρίου, ο οποίος έκλεισε επιτυχημένα... πέντε «μέτωπα» που τον απασχολούσαν. Η διοίκηση του συλλόγου προχωρά στη διαμόρφωση του ρόστερ που θα προσπαθήσει να τον καταστήσει ανταγωνιστικό στη νέα περιπέτεια της Β' Εθνικής, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιώργου Ζερβού και τις ανανεώσεις των Φανούρη Τασιοπουλου, Θάνου Καραθανασόπουλου, Κώστα Ανδρουλάκη και Νίκου Καρούζου.

Αναλυτικά:

«Ο παίκτης έμβλημα της Αγίας Παρασκευής γίνεται Χαλανδραιος. Ο Προμηθέας ξεκινάει τον χορό των μεταγραφών με τον πολυπειρο και εμβληματικό Γιώργο Ζερβό (38,195) ο οποίος μετά από μια παρένθεση στην Α ΕΣΚΑΝΑ επιστρέφει βορειοανατολικα για λογαριασμό όμως του Προμηθέα.
“Τα λόγια αλλά και οι κινήσεις των ανθρώπων του Προμηθέα με κέρδισαν από το πρώτο λεπτό. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά. Έχουμε πολλά να κάνουμε και ελπίζω να βοηθήσω τον Προμηθέα στους στόχους του. Κίνητρο και διάθεση υπάρχει, υγεία να χουμε και όλα θα πάνε καλά”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Ζερβού.
Ο Προμηθέας πέρα του Γιώργου Ζερβού ανακοίνωσε και την παραμονή των Φανουρη Τασιοπουλου, Θάνου Καραθανασοπουλου, Κώστα Ανδρουλάκη και Νίκου Καρούζου.
Και έπεται συνέχεια…».


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.q4hXzEIL.dpuf









Στον Προμηθέα Χαλανδρίου ο Αλεξόπουλος



Την απόκτηση του Ηλία Αλεξόπουλου ανακοίνωσε ο Προμηθέας Χαλανδρίου, συνεχίζοντας δυναμικά την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες του έδωσαν ένα συμβόλαιο στη Β' Εθνική με την ομάδα του Χαλανδρίου.

"Για μένα είναι τιμή που ξανασυνεργάζομαι με τον Τάσο Νικητοπουλο που ήταν ο πρώτος προπονητής μου σε αντρικό τμήμα. Ο Προμηθέας είναι μια οικογένεια και αυτό μπορεί να σας το πει κάθε αντίπαλος του αλλά και εγώ που τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον συναντώ με διαφορετικές ομάδες. Ήρθε η ώρα να ζήσω αυτό το κλίμα και εκ των έσω. Η Β’ Εθνική είναι πρόκληση για κάθε παίκτη και εγώ Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και όπως μου ζητηθεί ", δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ηλίας Αλεξόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Ηλίας Αλεξόπουλος είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Προμηθέα Χαλανδρίου που γεμίζει την ρακέτα του με τον 28χρονο φοργουορντ/σεντερ. Ο πρώην παίκτης του ΓΣΧ κ του ΑΟ Ζωγράφου είναι σίγουρα ανάμεσα στους παίκτες- αποκάλυψη της περσινής Γ’Εθνικής και τώρα ενώνει τον δρόμο του με την… ομάδα αποκάλυψη της περσινής κατηγορίας! Ο Ηλίας Αλεξόπουλος θα βρει στην front line του Προμηθέα τόσο τον Χρήστο Λοΐζο και τον Φώτη Βαρσαμούλη που επίσης ανανέωσαν αλλά και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Σωμάτων Ασφαλείας, Δημήτρη Μαλούκο, που θα συνεχίσει για τρίτη χρόνια στον Προμηθέα απορρίπτοντας δεκάδες προτάσεις”.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.WZKEs2cm.dpuf



Gkos
Ο Προμηθέας Χαλανδρίου επενδύει και στα νιάτα και ενισχύεται με δύο ταλαντούχους παίκτες που θα τον βοηθήσουν και στο πρωτάθλημα με ενεργό ρόλο. Ο λόγος για τους Πέτρο Ανδρικόπουλο (1,83, 18, από το Μαρούσι, αριστερά στην φώτο) και τον Χρήστο Ξυδη (1,93,20, δεξιά στην φώτο) από τον Αετό.


"Μετά από μια ατυχή για μένα σεζόν πέρυσι φέτος ο Προμηθέας είναι η ιδανική λύση για να δουλέψω και να φτάσω πάλι στο επίπεδο που ήμουν και παράλληλα να βελτιωθω" ήταν τα λόγια του δεύτερου που θα είναι έτοιμος να παίξει από τον Γενάρη.
"Μετά την παρουσία μου πέρυσι στο Μαρούσι σκοπός μου ήταν να παραμείνω στην κατηγορία, να δουλέψω και να κερδίσω μια θέση στο βασικό rotation της ομάδας όχι επειδή είμαι... μικρός αλλά επειδή το αξίζω. Ο Προμηθέας και οι άνθρωποι του, ήταν η καλύτερη επιλογή", είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ανδρικόπουλος.

Παράλληλα αποκτήθηκε με ελευθέρας ο Γιάννης Σαμιωτης (1,90, 20) που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα μας ως δανεικός.

Τέλος αποκτήθηκαν για τα τμήματα ακαδημιών με σκοπό να βοηθάνε και στις προπονήσεις του αντρικού οι Αναστάσης Τσακαλακης (1,95, 17) από το Μαρούσι και ο Γιώργος Μπραμος (1,90, 16) από την Εστία Φιλιας, ενώ στο αντρικό προωθήθηκε και ο Θεόφιλος Μιμανι (2,02, 17).

https://www.facebook.com/PromitheasChalandr...e=1&theater
gratipa1929
Ο Ανδρικόπουλος πως και δεν έμεινε στο Μαρούσι gkos? Φέτος ήταν ευκαιρία να αξιοποιηθεί στην γ
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Jul 9 2015, 15:18 ) *
Ο Ανδρικόπουλος πως και δεν έμεινε στο Μαρούσι gkos? Φέτος ήταν ευκαιρία να αξιοποιηθεί στην γ


Νο idea ....
Γενικώς υπάρχει μια τάση φυγής από τους μικρούς της ομάδας..
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Jul 9 2015, 15:18 ) *
Ο Ανδρικόπουλος πως και δεν έμεινε στο Μαρούσι gkos? Φέτος ήταν ευκαιρία να αξιοποιηθεί στην γ


Κοίτα , χωρίς να ξέρω (ξαναλέω ) τώρα που το ξανασκέφτομαι ,υπάρχουν λόγοι που μπορεί να μην εμεινε.


*Να μην είχε καλή επαφη με τον προπονητη ή/και να του εγγυήθηκαν παραπάνω χρόνο στον Προμηθέα

*Να θέλει να παίξει Β Εθνική που όπως και να το κάνουμε είναι μια κατηγορια πάνω από την Γ ,και δεν έχει και τα ταξίδια στα νησιά...

*Να θέλει να παίξει εφηβικό και να πάρει ματς στα πόδια του τωρα που δεν θα έχει πανελλήνιες ( Στην Β εφήβων ,εκεί που είναι ο Προμηθέας δηλαδή ,παίζουν και 18ρηδες )

Μπορεί να ισχυει κατι απόλα αυτά ,μπορεί παραπανω από ένα ,μπορεί τίποτα...
Απλά σου είπα τις σκέψεις μου μπας και ρώτησες.
gratipa1929
Καταλαβαίνω. Και εγώ αναρωτήθηκα γιατί μου φάνηκε άσχημο να χαθεί η ευκαιρία να επενδύσει σε αυτούς τους παίκτες το Μαρούσι. Και ναι μεν η β εθνική είναι δέλεαρ, αλλά το Μαρούσι είναι μεγάλο όνομα και ανεξαρτήτως κατηγορίας θα έπρεπε να προσελκύει την αφρόκρεμα των νεαρών παικτών. Άλλο να αναδειχθείς ως παίκτης με την φανέλα μιας άσημης ομάδας και άλλο με το Μαρούσι.
gspara
O Φιλαθλητικος ανακοινωσε την μεγαλη επιστροφη του Μπαμπη Σαμοθρακη!!!
Gkos
QUOTE (gspara @ Jul 9 2015, 20:11 ) *
O Φιλαθλητικος ανακοινωσε την μεγαλη επιστροφη του Μπαμπη Σαμοθρακη!!!


Ειχαν ενα φιλικό με την εθνική Κυπρου την προηγούμενη βδομάδα ( την επομενη μερα που επαιξε με Φαρο η Κύπρος) όπου πήγα και ήταν σαν βοηθός προπονητη ...
Εννοείς σαν παίκτης ε ?


QUOTE (gspara @ Jul 9 2015, 20:11 ) *
O Φιλαθλητικος ανακοινωσε την μεγαλη επιστροφη του Μπαμπη Σαμοθρακη!!!



H ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ..
Ο Φιλαθλητικος Ζωγράφου ανακοινώνει την επιστροφή του Μπάμπη Σαμοθράκη! Ο χαρισματικός γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, και αναμένετε να αποτελέσει μια υπεπολυτιμη μονάδα στην φετινή προσπάθεια του ανανεωμένου Φιλαθλητικου.
Ο Σαμοθράκης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης ομάδας του ΦΟΑ που μαζί με τον "ιστορικο" αρχηγό Στέλιο Φράγκου, τον Γιάννη Παρασκευοπουλο τον Βαγγέλη Θάνο και τα άλλα παιδια,οδήγησαν την ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες το 2006,επανηλθε το 2012 να συμβάλει με τον τρόπο του στην τεράστια προσπάθεια του Φιλαθλητικου στο πρωτάθλημα της α2,οπου μας στερήθηκε η άνοδος με τις γνωστές παρασκηνιακες μεθοδευσεις....
Η Διοίκηση και ο κόσμος του ΦΟΑ καλωσορίζουν τον Μπάμπη στο ροστερ της ομάδας και του εύχονται μια χρονιά γεμάτη υγεία και αγωνιστικές επιτυχιες!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=596...e=1&theater
gspara
QUOTE (Gkos @ Jul 9 2015, 20:47 ) *
Ειχαν ενα φιλικό με την εθνική Κυπρου την προηγούμενη βδομάδα ( την επομενη μερα που επαιξε με Φαρο η Κύπρος) όπου πήγα και ήταν σαν βοηθός προπονητη ...
Εννοείς σαν παίκτης ε ?

Nαι,σαν παιχτης, οπως εβαλες και την ανακοινωση.Βοηθος ηταν την φετινη χρονια.
Φιλικο επαιξε και την Τριτη με τον Ικαρο στο Αρτακης(εχασε 69-67).Οπως ανακοινωσε πρωτοι σκορερ ηταν οι Γκαβασιαδης(21)-Λεγκικας(13).
Gkos
Πάντα ενημερωμένος !

(Με Κύπρο δεν ξέρω τι κάνανε έφυγα στο 30' διοτι ηταν την μέρα που είχαμε το Ελλάδα-Σερβία στην Κρητη smiley.gif )
gspara
QUOTE (Gkos @ Jul 9 2015, 21:59 ) *
Πάντα ενημερωμένος !

(Με Κύπρο δεν ξέρω τι κάνανε έφυγα στο 30' διοτι ηταν την μέρα που είχαμε το Ελλάδα-Σερβία στην Κρητη smiley.gif )

Φοα-Εθνικη Κυπρου 45-62 (13-16,33-32,38-48,45-62).
Φοα (Ζηβας): Γκοντγουιν, Λεγκικας 4, Γκαβασιαδης 5(1), Λαμπροπουλος 6(2), Τηλιοπουλος, Μπαζιωτης 6(1), Λιακοπουλος 3(1), Σμυρλης, Πρεκας, Τραφαλης 6, Βαρναβας 11(1), Τσαμπρουνης 4
gratipa1929
Ο Σμυρλής επέστεψε από Νηαρ Ηστ?
Gkos
ΝΑΙ!
gspara
QUOTE
“Πρίγκιπας” ο Παπαδιονυσίου

Το Περιστέρι είναι αποφασισμένο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στοχεύοντας τα επόμενα χρόνια στην επιστροφή του στα σαλόνια της Α1. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές μεταγραφές του καλοκαιριού, προχωρώντας στην απόκτηση του Γιώργου Παπαδιονυσίου.

Ο 20χρονος διεθνής γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς. Ο ταλαντούχος κόμπο γκαρντ προέρχεται από τον Δούκα, ενώ είχε αφήσει τρομερές εντυπώσεις πριν δύο χρόνια, φορώντας τη φανέλα του Φιλαθλητικού.
http://www.ebasket.gr/2015/07/prigkipas-o-papadionisiou
Gkos
Πολύ καλή κίνηση!!!!
gspara
QUOTE (Gkos @ Jul 10 2015, 15:46 ) *
Πολύ καλή κίνηση!!!!


Συμφωνω και επαυξανω......στο ροστερ παιρνει την θεση του Παναγιωταρα.
Μηχανολόγος
«Σταχυοφόρος» και πάλι ο Μαντζιώρης

Στον Πανελευσινιακό επέστρεψε μετά από δυο χρόνια ο Νίκος Μαντζιώρης, θέλοντας να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα κάνουν οι «σταχυοφόροι» στην Β' Εθνική. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με το Ψυχικό, ενώ μετά τον Πανελευσινιακό αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή.
Αναλυτικά:
Πριν 2 χρόνια ακριβώς, ο Πανελευσινιακός αποχαιρέτησε ένα από τα καλύτερα παιδιά του, το Νίκο Μαντζιώρη δηλώνοντας ότι οι πόρτες του Συλλόγου είναι ανοικτές σε όσους τίμησαν τη φανέλα του.
Ο Νίκος Μαντζιώρης υπήρξε ένας από τους παίκτες που ίδρωσαν για τις επιτυχίες του Πανελευσινιακού. Πανηγύρισε μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας (2011-2012) ενώ συνέβαλε στην καταξίωση της ομάδας με την κατάκτηση της παραμονής της στην Basket League ΟΠΑΠ (2012-2013).
Στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση της ομάδας ο Νίκος Μαντζιώρης δήλωσε παρόν αφού εδώ στην Ελευσίνα νιώθει σαν στο σπίτι του! Προτίμησε λοιπόν τη σιγουριά του Πανελευσινιακού και ο Σύλλογος συμφώνησε μαζί του ώστε αρχικά για τα επόμενα 2 χρόνια να είναι ένας από τους μπροστάρηδες στη νέα προσπάθεια και γιατί όχι να συνεχίσει, κλείνοντας την καριέρα του, στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε!
Ο Νίκος Μαντζιώρης είναι ένας πολυτάλαντος forward με ύψος 2 μέτρα και στις 5 Αυγούστου κλείνει τα 32 χρόνια. Έχει μία σημαντική καριέρα στην καλαθοσφαίριση και πάντα υπήρξε δυναμικός παίκτης και πολύ καλός σκόρερ. Μετά τον Πανελευσινιακό αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή ενώ την προηγούμενη χρονιά (2014-2015) στο Ψυχικό. Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Παγκρατίου, του Δούκα, του Ολυμπιακού Βόλου και του ΔΑΣΑΛ.
Η Διοίκηση και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού καλωσορίζουν εκ νέου το Νίκο Μαντζιώρη στην ομάδα και στην πόλη της Ελευσίνας και είναι σίγουροι ότι θα εμπνεύσει με το χαρακτήρα του και το δυναμισμό του.
Στον Πανελευσινιακό δημιουργείται μία νέα ομάδα με πολύ καλή χημεία, άριστο περιβάλλον, με παίκτες που αγαπούν το άθλημα και διψούν για διακρίσεις. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και ο στόχος θα επιτευχθεί με κατάθεση ψυχής στο παρκέ!
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.363MSyTf.dpuf
gspara
QUOTE
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΖΟΥΚΑΣ
Ο Ανδρέας Ζούκας επέστρεψε στο Κρόνο,καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου και θα φοράει την φανέλα της ομάδας του Μπραχαμίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μηχανολόγος
Συνεχίζουν Κούτουλας και Τασιόπουλος

Εκτός από τις μεταγραφές, σημαντικές είναι κι ανανεώσεις. Δύο από τους παίκτες που θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ιωνικό Νικαίας είναι οι Νίκος Κούτουλας και Λάρυ Τασόπουλος. Ο πρώτος είναι γκαρντ (28 ετών, ύψος 1.78μ.), ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται ως σέντερ (32 ετών, ύψος 2.04μ.).

http://www.superbasket.gr/sinechizoun-kout...ke-tasiopoulos/

Γράφει και για προπονητή κουστένη ή Σορώτο
Gkos
Μετά κόπων και βασάνων, ο ΚΟΧ έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος και παρέμεινε στη Β’ Εθνική. Μαζί του θα βρίσκεται ξανά ο Μάκης Κιαπέκος.

Το επί σειρά ετών βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας τουΧολαργού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικά χαρτιά της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ / σέντερ είχε αρκετές κρούσεις τόσο από τη Β’ Εθνική, όσο και από την Α2, όμως τελικά προτίμησε να συνεχίσει στο αθηναϊκό συγκρότημα.

http://www.eurohoops.net/el/2015/07/ellada/110257


Η μόνη κρουση που θα μπορούσα να φανταστώ από Α2 ειναι στο Παγκράτι και να πληρώνει κιολας.
Σορρυ αν γινομαι κακός ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.