Help - Search - Members - Calendar
Full Version: METAΓΡΑΦΕΣ/ROSTERS Β' ΕΘΝΙΚΗΣ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
fedia
“Σταχυοφόρος” ο Μιχαλούτσος



Ο Πανελευσινιακός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν, με τους “σταχυοφόρους”, μετά τον Μπένο, να “κλείνουν” και τον Γιάννη Μιχαλούτσο.

Ο 18χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων θα φορέσει τη φανέλα του Πανελευσινιακού και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του Λευτέρη Τσαουσίδη στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο νεαρός φόργουορντ έκανε αρχικά προπονήσεις με την Κηφισιά, αλλά τελικά θα αγωνιστεί στην ομάδα της περιοχής του.

ebasket.gr
tsitum
Παιδια υπαρχει καποια εικονα βασει των μεταγραφων και των περσινων πορειων για τη χρονια που ερχεται?

Ποιοι θα μπορουσανε να πανε για ανοδο?

Νωρις βεβαια αλλα καποια εικονα για τους γνωστες θα υπαρχει...
Reporter1983
QUOTE (tsitum @ Sep 8 2015, 21:46 ) *
Παιδια υπαρχει καποια εικονα βασει των μεταγραφων και των περσινων πορειων για τη χρονια που ερχεται?

Ποιοι θα μπορουσανε να πανε για ανοδο?

Νωρις βεβαια αλλα καποια εικονα για τους γνωστες θα υπαρχει...


Με τη Νικαια να παιρνει Γεωργοπαππαδακο και Ρεκουνιωτη γινεται φαβορι για ανοδο, μαζι με το Περιστερι. Απο πολυ κοντα ακολουθει ο Αμυντας, Ισως και ο Παπαγος.
Απο κει και κατω οι ομαδες ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο με το Ηρακλειο, Προμηθεα, Ικαρο και Νικη Αμαρουσιου να ναι ενα κλικ πιο κατω απο τις υπολοιπες.
Γνωριζει καποιος ποσες ομαδες πεφτουν;
Μηχανολόγος
Οι 5 τελευταίοι από κάθε όμιλο λέει η τροποποιημένη προκήρυξη της ΕΟΚ
EAST END
QUOTE(Reporter1983 @ Sep 10 2015, 01:18 ) *
Με τη Νικαια να παιρνει Γεωργοπαππαδακο και Ρεκουνιωτη γινεται φαβορι για ανοδο, μαζι με το Περιστερι. Απο πολυ κοντα ακολουθει ο Αμυντας, Ισως και ο Παπαγος.
Απο κει και κατω οι ομαδες ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο με το Ηρακλειο, Προμηθεα, Ικαρο και Νικη Αμαρουσιου να ναι ενα κλικ πιο κατω απο τις υπολοιπες.
Γνωριζει καποιος ποσες ομαδες πεφτουν;


Ξεχνάς και το Κορωπί .....
Gkos
QUOTE (Reporter1983 @ Sep 10 2015, 01:18 ) *
Με τη Νικαια να παιρνει Γεωργοπαππαδακο και Ρεκουνιωτη γινεται φαβορι για ανοδο, μαζι με το Περιστερι. Απο πολυ κοντα



Γεωργοπαπαδάκος και Γιαννίκος για Ιωνικό...

Σε δυο ακόμα προσθήκες έφτασε ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος μετά τον Ανδρέα Ρεκουνιώτη για τον οποίο σας ενημερώσαμε χθες (9/9) με σχετικό ρεπορτάζ μας, ήρθε σε συμφωνία με τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι, αλλά και τον Ανδρέα Γιαννίκο, ο οποίος είχε συμφωνήσει με το Παγκράτι, αλλά εν τέλει η περίπτωση του δεν προχώρησε.
Ο 29χρονος Γεωργοπαπαδάκος αποτελεί έναν από τους ικανότερους σκόρερ στην Β' Εθνική, ενώ ο 20χρονος Γιαννίκος (1,94) αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στο Περιστέρι, ενώ την σεζόν που μας πέρασε ήταν ο 6ος σκόρερ της ομάδας του, έχοντας 6,9 πόντους κατά μέσο όρο με 19 τρίποντα.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.6Q54vFCu.dpuf


Και Γιαννίκο τελικά !

Gspara φέτος στα ρεπό σου ,Νίκαια μεριά
! smiley.gif
Gkos
Σε επαφές με Αναγνωστάκη το Περιστέρι

Σε συζητήσεις με τον Γιάννη Αναγνωστάκη βρίσκεται το Περιστέρι, προκειμένου να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 21χρονος σούτινγκ γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα των δυτικών προαστίων, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.
Ο νεαρός άσος έχει αγωνιστεί στους εφήβους του Παναθηναϊκού, όπως επίσης σε Χολαργό και Ηλυσιακό. Τα πρώτα του βήματα στην επαγγελματική του καριέρα, τα έκανε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.mUPGZEu5.dpuf
gspara
QUOTE (Gkos @ Sep 10 2015, 18:03 ) *
Γεωργοπαπαδάκος και Γιαννίκος για Ιωνικό...



Και Γιαννίκο τελικά !

Gspara φέτος στα ρεπό σου ,Νίκαια μεριά
! smiley.gif

Εδω πηγα χθες στο φιλικο για να φωτογραφηθουμε οταν υπογραψει αλλα τελικα ειδα μονο Ρεκουνιωτη smiley.gif

Παντως ο Αναγνωστακης που αναφερεις πιο πανω επαιξε αρκετα με τον Ιωνικο.
fedia
Δυναμώνει με Μποχωρίδη η Ελευσίνα



Πολύ κοντά σε μια σημαντική προσθήκη βρίσκεται ο Πανελευσινιακός, καθώς οι «σταχυοφόροι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νίκο Μποχωρίδη, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με τον ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. O 26χρονος γκαρντ, αδελφός του Λευτέρη που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, την περσινή σεζόν είχε 8,2 πόντους και 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ πολύ καλή σεζόν έκανε και στους Ίκαρους Σερρών την περίοδο 2013-2014 με 8,6 πόντους κατά μέσο όρο. Ξεκίνησε την καριέρα του στις υποδομές του Άρη στην Θεσσαλονίκη, ενώ αγωνίστηκε σε Μακεδονικό, Αίαντα Ευόσμου, Πιερικό Αρχέλαο, αλλά και στην Βουλγαρία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Basketblog.gr
gspara
QUOTE
Ο Ντένις Ντέντα στον Πανελευσινιακό

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Ντέντα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ (ύψος 2,05 μ. | 25 χρονών {8-5-1990}).

Ο Ντέντα ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανελλήνιο ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Διαγόρας Ρόδου, Χαλκίδα, Δούκα και την περσινή χρονιά στους Αγίους Θεοδώρους Ρόδου.

Η οικογένεια του Πανελευσινιακού καλωσορίζει τον Ντένις κι εύχεται η νέα πρόκληση στην καριέρα του να είναι έναυσμα για μεγάλες συγκινήσεις.
Gkos
Εκλεισε Τσιάκο, πάει για Σκλάβο ο Πανιώνιος


Tην απόκτηση του Γιώργου Τσιάκου ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, χωρίς όμως να σταματά εκεί. Πάει για Σκλάβο, θέλει το «μπαμ» με Καλαμπόκη.

Χθες (16/9) οριστικοποιήθηκε η παρουσία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και η διοίκηση τρέχει να κλείσει το ρόστερ. Και ενώ μιλάει με τον Νίκο Μίχαλο, πριν από λίγη ώρα έκλεισε τον Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος στα 33 του χρόνια θα προσδώσει τεράστια δύναμη με την εμπειρία και την ποιότητά του. Ο Τσιάκος μέχρι πρότινος ήταν στην ΑΕΚ.


Από κει και πέρα, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Νέα Σμύρνη ο Βαγγέλης Σκλάβος, ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη, που μπασκετικά μεγάλωσε στον Πανιώνιο. Ο 38χρονος Σκλάβος έπαιζε στην Δόξα Λευκάδας.

Τέλος, οι «κυανέρυθροι» προσπαθούν να κάνουν το μπαμ με τον Γιάννη Καλαμπόκη. Ο διεθνής γκαρντ είναι στη προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο Πανιώνιος κάνει τα πάντα, ώστε και αυτός να επιστρέψει στην πλατεία.
Αναμένονται κι άλλες κινήσεις, ώστε οι Νεοσμυρνιώτες να δυναμώσουν και να επιδιώξουν την άνοδο στην Α2.

http://www.sdna.gr/mpasket/v-ethniki-andro...avo-o-panionios
Gkos
Διπλό» χτύπημα από Πανιώνιο!



Σε μεταγραφικό «οίστρο» βρίσκεται ο Πανιώνιος, με τον Κώστα Σορώτο να είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο εν όψει της «επανεκκίνησης» της ομάδας από τη Β' Εθνική. Οι Νεοσμυρνιώτες, συμφώνησαν οριστικά με τον Γιώργο Τσιάκο, με το Basketblog.gr να σας έχει ενημερώσει για την πορεία της συγκεκριμένης υπόθεσης από τις 10 Αυγούστου και τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να καλείται να ηγηθεί άλλης μίας... επιστροφής ενός σπουδαίου συλλόγου.

Ταυτόχρονα, η ομάδα της Πλατείας γνωστοποίησε και την απόκτηση του Γιώργου Μουρίκη, ο οποίος ήταν επίσης μέρος της «τρελής» πορείας του Λαυρίου προς την άνοδο στην Basket League, η οποία επιτεύχθηκε μέσω του εθελουσίου υποβιβασμού του ΚΑΟΔ από την κορυφαία κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση ανέφερε μέσω Twitter: «Δύο ακόμα παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ του Πανιωνίου. Πρόκειται για τον Γιώργο Τσιάκο (33, 2,03μ.) και τον Γιώργο Μουρίκη (25, 2,04μ.)».


http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.sCdJhGUH.dpuf

fedia


Το ρόστερ του Πανελευσινιακόυ μέχρι στιγμής

προπονητής Λευτέρη Τσαουσίδη

Δημοσθένης Αβραμίδης
Φώτης Ζούμπος
Ηλίας Ηλιάδης
Βασίλης Ηλιάδης
Κωνσταντίνος Δούκας
Νίκος Μαντζιώρης
Γιάννης Μιχαλούτσος
Νίκος Μποχωρίδης
Ντένις Ντέντα
Δημήτρης Μπένος
basketikos
Ειδα για πρωτη φορα τον Ιωνικο το Σάββατο απεναντι στον Παπαγου.

Ποιοτικό υλικό, θελει δουλεια για να γίνει ομάδα, καθως εκανε προσθηκες το τελευταίο διάστημα. Mε αυτο που βλέπεις αισιοδοξεις...

Αυτος που ήταν εντυπωσιακός πάντως ήταν ο Ρεκουνιώτης.
Απορεί κανείς πως τον άφησε ελευθερο το Περιστέρι, καθως είναι ενα παιδι που ναι μεν δεν ειναι έτοιμος, αλλά έχει εντυπωσιακή προοπτική. Σιγουρα μπορει να δωσει αρκετα ποιοτικά λεπτα, αλλά αν ξεπεταχθει μπορει να πρωταγωνιστησει.

Φυσικά χάρηκα που ολα τα παιδια που έρχονται 'απο τα παλιά' (Κουτουλας-Βεσκουκης-Λαρυ) είναι σαν το καλό κρασί, και ιδιαίτερα γιατι ειναι εμφανής η πρόοδος του Θ. Μπαλάτογλου.

(τι ωραία να είσαι πιστός φίλαθλος και οχι "διοικητικός παραγοντας" (sic) στην εξέδρα)
Gkos
Κλείνει Κόκκαλη...βλέπει Αναγνωστάκη



Συνεχίζει τις προσθήκες στο ρόστερ του ο Πανιώνιος να είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα μπορέσει άμεσα να επαναφέρει τους «κυανέρυθρους» στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Έτσι, παίκτης του «Ιστορικού» θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Κόκκαλης, ο οποίος έχει είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία, όταν ο Πανιώνιος σχεδίαζε την ομάδα του για την Α2 Εθνική κατηγορία. Ο έμπειρος 30χρονος γκαρντ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την περσινή σεζόν στην δεύτερη τι τάξει Εθνική κατηγορία με τον Αετό, όπου σε 22 παιχνίδια είχε 13,9 πόντους και 4,7 ριμπάουντ ανά μέσο όρο. Ο Κόκκαλης αποτελεί «παιδί» του Κώστα Σορώτου, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί στον Αμύντα.

Ακόμα ένας παίκτης που συνεργάστηκε πέρυσι με τον Έλληνα τεχνικό είναι κοντά στην «πλατεία», και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αναγωνστάκη (1,92 - 21 ετών). Ο νεαρός γκαρντ, αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηλυσιακό, και στα 11 παιχνίδια που μπόρεσε να δώσει η ομάδα των Ιλισίων στην Α2, είχε 8,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ωστόσο, οι προσθήκες δεν σταματάνε εκεί, και τους διοικούντες του «Ιστορικού» να θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=15
EAST END
QUOTE(Gkos @ Sep 21 2015, 17:27 ) *
Κλείνει Κόκκαλη...βλέπει Αναγνωστάκη



Συνεχίζει τις προσθήκες στο ρόστερ του ο Πανιώνιος να είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα μπορέσει άμεσα να επαναφέρει τους «κυανέρυθρους» στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Έτσι, παίκτης του «Ιστορικού» θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Κόκκαλης, ο οποίος έχει είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία, όταν ο Πανιώνιος σχεδίαζε την ομάδα του για την Α2 Εθνική κατηγορία. Ο έμπειρος 30χρονος γκαρντ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την περσινή σεζόν στην δεύτερη τι τάξει Εθνική κατηγορία με τον Αετό, όπου σε 22 παιχνίδια είχε 13,9 πόντους και 4,7 ριμπάουντ ανά μέσο όρο. Ο Κόκκαλης αποτελεί «παιδί» του Κώστα Σορώτου, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί στον Αμύντα.

Ακόμα ένας παίκτης που συνεργάστηκε πέρυσι με τον Έλληνα τεχνικό είναι κοντά στην «πλατεία», και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αναγωνστάκη (1,92 - 21 ετών). Ο νεαρός γκαρντ, αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηλυσιακό, και στα 11 παιχνίδια που μπόρεσε να δώσει η ομάδα των Ιλισίων στην Α2, είχε 8,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ωστόσο, οι προσθήκες δεν σταματάνε εκεί, και τους διοικούντες του «Ιστορικού» να θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=15



O Aναγνωστάκης εδώ και μέρες έχει ανακοινώσει στο προφίλ του στο f/b οτι είναι παίκτης του Πανιώνιου...
gspara
QUOTE
Στην Οικογένεια της Νίκης και ο Οικονομόπουλος!

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Έκτορα Οικονομόπουλου, ο οποίος αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της ομάδας μας, εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης, που διανύει το 24ο έτος της ηλικίας του, αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

http://www.nikiamarousiou.gr/main/?q=sthn-...-oikonomopoulos
Swko10
Στο Ηράκλειο ο Κουπίδης





http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/09/blog-post_33.html
julius ervin
κινησεις απελπισιας και οι δυο.(οικονομοπουλος-κουπιδης)
Gkos
Να πω ότι λες ψέματα,δεν θα το πω...
gspara
QUOTE (julius ervin @ Sep 23 2015, 12:03 ) *
κινησεις απελπισιας και οι δυο.(οικονομοπουλος-κουπιδης)

Ειδικα για Κουπιδη,το Ηρακλειο δεν εχει παρει ηδη Λιανο-Καραδολαμη??????
Gkos
   



“Κλείνει” Δορκοφίκη ο Παπάγος



Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Παπάγος καθώς ετοιμάζεται να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του, τον ΠερικλήΔορκοφίκη! Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, με την πολυετή πορεία στην Α1, ετοιμάζεται να “κατηφορίσει” στην τρίτη, τη τάξει, εθνική κατηγορία για να ενισχύσει τις προσπάθειες των “στρατηγών“.

Ο 35χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σεΟλυμπιακό, Περιστέρι, Αβελίνο, ΑΕΚ, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού, μετρώντας 5.2 πόντους και 2.2 ριμπάουντ, χωρίς να καταφέρει να αποσοβήσει τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Πλέον, ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τα χρώματα του Παπάγου, στη Β’ Εθνική, όπου θα βρει απέναντι (και) την πρώην του ομάδα, η οποία δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α2.




Νεανικότατο ρόστερ θα έχει πάλι η Παπαγάρα.


http://www.ebasket.gr/2015/09/klini-dorkofiki-o-papagos


QUOTE (gspara @ Sep 23 2015, 14:35 ) *
Ειδικα για Κουπιδη,το Ηρακλειο δεν εχει παρει ηδη Λιανο-Καραδολαμη??????



Ναι μάλιστα παίξανε και στο τελευταίο φιλικό...


http://www.ebasket.gr/2015/09/edixe-ta-dontia-tou
Gkos
Ο Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον αθλητή Περικλη Δορκοφικη

1998-2001 Ολυμπιακός
2002-2003 Γ.Σ. Περιστερίου
2003-2005 ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας
2005-2006 Αβελίνο
2006-2007 Ρετζιάνα
2007-2008 Ολυμπιάδα Πάτρας
2008-2011 ΑΕΚ
2011-2012 Ρέθυμνο
2012-2014 Ηλυσιακός
2014-2015 Πανελευσινιακός
basketikos
Δηλαδη ο Παπαγου του 2016, θα κανει ρεκορ:

Με Σιούτη, 36 - Υφαντη, 46 -Διαμαντοπουλο 36 -Δορκοφίκη, 36 + Λογοθετη. 45 (συνεχίζει;;;) μπορει να αγωνιζεται με μια 5ενταδα που θα αθροίζει 193 χρονια ζωής.

1. Μπραβο στα παιδιά, υγεια να εχουν να χαιρονται αυτο που κάνουν - και ειναι και ολοι παιδια σοβαρα. Υγεια, να εχουν να τους χαιρομαστε γιατι ειναι προσωπικότητες

2. Το οτι μπορουν και πρωταγωνιστουν στην Β Εθνικη, (γιατι θα πρωταγωνιστησουν), δεν το λες και προοδο των νεων ηλικιων.
PAPAGOS 13
QUOTE(basketikos @ Sep 24 2015, 21:17 ) *
Δηλαδη ο Παπαγου του 2016, θα κανει ρεκορ:

Με Σιούτη, 36 - Υφαντη, 46 -Διαμαντοπουλο 36 -Δορκοφίκη, 36 + Λογοθετη. 45 (συνεχίζει;;;) μπορει να αγωνιζεται με μια 5ενταδα που θα αθροίζει 193 χρονια ζωής.

1. Μπραβο στα παιδιά, υγεια να εχουν να χαιρονται αυτο που κάνουν - και ειναι και ολοι παιδια σοβαρα. Υγεια, να εχουν να τους χαιρομαστε γιατι ειναι προσωπικότητες

2. Το οτι μπορουν και πρωταγωνιστουν στην Β Εθνικη, (γιατι θα πρωταγωνιστησουν), δεν το λες και προοδο των νεων ηλικιων.


1ον. Ο Υφαντής είναι 43 και όχι 46- 56 κλπ...

2ον. Εσύ γιατί πας να πάρεις το Χατζή που είναι 39, αν δε κάνω λάθος, και δε "σπρώχνεις" τα ίδια να πάρεις εναν έφηβο...;;

3ον. Ο Δορκοφίκης και ο Διαμαντόπουλος είναι μεταγραφές "αεροδρομίου" για τα δεδομένα της Β Εθνικής. Αθλητές που πέρσι κοσμούσαν ρόστερ Α1! Οπότε καλύτερα να χαιρόμαστε που θα δούμε μπάσκετ και να κάνουμε λιγότερη κριτική για τις ηλικίες.

Καλή χρονιά να έχουμε με ΥΓΕΙΑ πάνω απο όλα.
Gkos
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ είναι δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό,απλά μαζεύονται αρκετοί "προχωρημένης"  μπασκετικής ηλικίας και καλή η εμπειρία,αλλα θα κλατάρει η ομάδα.

Θυμάσαι την προπέρσινη σεζόν 13-14 ,που το ρόστερ ήταν μεγάλης ηλικίας και παρά στο ότι κατέληξε με άνοδο υπήρχαν δεύτερα ημίχρονα που η ομάδα έχανε διαφορές πανεύκολα...

Τέλος πάντων, just saying.

Μακάρι όλες οι ομάδες να ναι δυνατές να δούμε καλό πρωτάθλημα !
julius ervin
ο νοτιος ομιλος της β εθν. φετος ειναι "περιεργος".αν εξαιρεσεις 3-4 ομαδες προς τα κατω και 2-3 προς τα πανω ολες οι αλλες βραζουν στο ιδιο καζανι.πεφτουν 5 και θα ανεβουν 3 η 4 αρα θα εχει ενδιαφερον μεχρι τελους. θεωρητικα σχεδον ολοι εχουν ενισχυθει. να δουμε ποιοι μεγαλης ηλικιας αλλα και ποιοι περιφερομενοι την κατηγορια για το μεροκαματο θα προσφερουν τα αναμενομενα.εξαλου τα 4 παραπανω παιχνιδια λογικα θα ευνοησουν τις ομαδες με μεγαλο ενεργο ροστερ και χωρις τραυματισμους.
WONDERER
Ας βγαζανε οι αλλες ομαδες παιχτες να μπορουν να τους ανταγωνιστουν..
αλλα προφανως δεν μπορουν η δεν θελουν να προσπαθησουν να παραγουν..
Αφου υπαρχουν οι ετοιμες λυσεις...



PetranG3
QUOTE(PAPAGOS 13 @ Sep 24 2015, 23:03 ) *
1ον. Ο Υφαντής είναι 43 και όχι 46- 56 κλπ...

2ον. Εσύ γιατί πας να πάρεις το Χατζή που είναι 39, αν δε κάνω λάθος, και δε "σπρώχνεις" τα ίδια να πάρεις εναν έφηβο...;;

3ον. Ο Δορκοφίκης και ο Διαμαντόπουλος είναι μεταγραφές "αεροδρομίου" για τα δεδομένα της Β Εθνικής. Αθλητές που πέρσι κοσμούσαν ρόστερ Α1! Οπότε καλύτερα να χαιρόμαστε που θα δούμε μπάσκετ και να κάνουμε λιγότερη κριτική για τις ηλικίες.

Καλή χρονιά να έχουμε με ΥΓΕΙΑ πάνω απο όλα.



Χαλαρωσε Παπαγε - Παναθηναικε...Κανεις δεν ειπε κατι, εκτος απο τα 3 χρονια που επεσε εξω ο μπασκετικος για τον Υφαντη...Που να ξεκινησει η χρονια, αμα εισαι απο τωρα στην τσιτα...

Πες μας κι εμας για τον Χατζη... Γιατι μια που γραφτηκε καμια 10αρια μερες πριν, μια που εχουμε σιγη ασυρματου...

Μια χαρα εχω εφηβο που παιρνει και χρονο συμμετοχης (Μπολατογλου - με κληση στις μικρες εθνικες) οπως επισης και Γιαννικο, Γκιουζελη και Ρεκουνιωτη..

Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι πολυ καλοι παικτες, ποσο μαλλον για την κατηγορια στην οποια αγωνιζομαστε....

Καλη χρονια, με υγεια και να ειμαστε λιγοτερρο κακοπροαιρετοι...
Gkos



“Έκλεισε” Γαρμπή ο Πανιώνιος

Μια  την έναρξη του πρωταθλήματος τηςΒ’ Εθνικής, ο Πανιώνιος προσπαθεί να κλείσει τις τελευταίες του τρύπες στο ρόστερ, προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Κορωπί. Έτσι ο “ιστορικός” ήρθε σε συμφωνία με τον22χρονο γκαρντ, Κανέλλο Γαρμπή.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έπαιζε στην ΔόξαΛευκάδας, στην οποία όμως δεν είχε μεγάλη συμμετοχή, και ο Πανιώνιος του δίνει την ευκαιρία να αναδείξει τοταλέντο του, ακόμα περισσότερο. Τα πρώτα καλάδείγματα γραφής τα είχε δείξει δυο χρόνια πριν, τοφθινόπωρο του 2013 όταν και πήρε τη μεταγραφή για την Ελευθερούπολη. Μέχρι το τέλος της σεζόν είχε πετύχει 288 πόντους, όντας ο 3ος σκόρερ του συλλόγου.

Ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή στην ομάδα τηςΚαβάλας, η απόδοσή του άλλαξε άρδην. Χαρακτηριστικόγεγονός είναι ότι μέχρι την 11η αγωνιστική είχε πετύχει78 πόντους και από την 12η μέχρι το τέλος της σεζόν πέτυχε άλλους 210

http://www.ebasket.gr/2015/09/eklise-garmpi-o-panionios
aionio talento
QUOTE(PetranG3 @ Sep 25 2015, 19:03 ) *
Χαλαρωσε Παπαγε - Παναθηναικε...Κανεις δεν ειπε κατι, εκτος απο τα 3 χρονια που επεσε εξω ο μπασκετικος για τον Υφαντη...Που να ξεκινησει η χρονια, αμα εισαι απο τωρα στην τσιτα...

Πες μας κι εμας για τον Χατζη... Γιατι μια που γραφτηκε καμια 10αρια μερες πριν, μια που εχουμε σιγη ασυρματου...

Μια χαρα εχω εφηβο που παιρνει και χρονο συμμετοχης (Μπολατογλου - με κληση στις μικρες εθνικες) οπως επισης και Γιαννικο, Γκιουζελη και Ρεκουνιωτη..

Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι πολυ καλοι παικτες, ποσο μαλλον για την κατηγορια στην οποια αγωνιζομαστε....

Καλη χρονια, με υγεια και να ειμαστε λιγοτερρο κακοπροαιρετοι...



Κακοπροεραιτοι ?????? αχαχχαχαχαχαχα ρε μαγκες ενταξει να το πει κανας αλλος ! ΕΣΕΙΣ ???????
Παιζοταν η 23 αγωνιστικη του Περυσινου πρωταθληματος κι εσεις ακομα γραφατε εδω μεσα τις θεωριες ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ για να μην ανεβει ο Ιωνικος την χρονια 2013-14 στην Α2 !!!!!!

Τωρα αν θεωρεις οτι θα προσφερει κατι ο ... Γκιουζελης στην φετινη προσπαθεια του Ιωνικου η το πως κληθηκε
στην Εθνικη ο γιος του Μπολατογλου (εκ των ιδρυτικων μελων του ΣΕΠΚ..) ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα επειδη ειναι κυριακη
λεω να μην : ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ μεσημεριατικα .... Παω να δω το φιλικο της ομαδαρας μου με ΗΛΥ !
PetranG3
QUOTE(aionio talento @ Sep 27 2015, 15:56 ) *
Κακοπροεραιτοι ?????? αχαχχαχαχαχαχα ρε μαγκες ενταξει να το πει κανας αλλος ! ΕΣΕΙΣ ???????
Παιζοταν η 23 αγωνιστικη του Περυσινου πρωταθληματος κι εσεις ακομα γραφατε εδω μεσα τις θεωριες ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ για να μην ανεβει ο Ιωνικος την χρονια 2013-14 στην Α2 !!!!!!

Τωρα αν θεωρεις οτι θα προσφερει κατι ο ... Γκιουζελης στην φετινη προσπαθεια του Ιωνικου η το πως κληθηκε
στην Εθνικη ο γιος του Μπολατογλου (εκ των ιδρυτικων μελων του ΣΕΠΚ..) ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα επειδη ειναι κυριακη
λεω να μην : ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ μεσημεριατικα .... Παω να δω το φιλικο της ομαδαρας μου με ΗΛΥ !



Ουτε θελω ουτε με νοιαζει να σε πεισω για το αντιθετο...Το τι εγινε το ξερουμε πολυ καλα ολοι...Και δεν εχει πια σημασια...
Δεν ηταν θεωριας συνομωσιας για να μην ανεβει ο Ιωνικος, αλλα για να γαντζωθουν με νυχια και με δοντια 2 πτωματα....Το ενα στην Α1, το αλλο στην Α2...
Τελικα, ολοι σ αυτοι τη ζωη παιρνουμε οτι μας αξιζει...
Ο ενας μετα απο ενα μηνα, βαρεσε διαλυση και βολοδερνει καπου στη Γ'.
Ο άλλος πηγε απατος στην Α1, δημιουργησε χρεη (η κατα τ αλλα υγιης ομαδα) κι επεσε οικειοθελως στη Β'...Ξερετε, αυτοι που μιλουσαν για παιχνιδια που κρινονται εντος παρκε...

Δεν ειμαι προπονητης φιλε μου. Ουτε κι εσυ εισαι μαλλον...Οποτε, για να τον επελεξε ο Οικονομου κατι θα εχει στο μυαλο του... Και να μη βγει, ανθρωπινο. Εκτος αν γνωριζεις κατι που δεν ξερουμε ολοι οι υπολοιποι...

Για πες μας εσυ ρε φιλε για το πως κληθηκε στην Εθνικη ο ΑΝΗΨΙΟΣ του Μπολατογλου (αμα ειναι να λες κατι, πες το σωστα, οχι μπουρδες)...
Το παιδι ειναι 16-17, εδω και 2 χρονια παιρνει συμμετοχη και φετος εχει ακομα πιο ενεργο ρολο, με καταγραφη εκτος απο σκοραρισμα...
Επισης, δεν εχω μαθει να ποινικοποιω καμια συγγενεια...Στο παρκε ολα...Αν εχεις να πεις κατι, πες του επ αυτου...

Την Αμερικη δεν ηθελες να ακαλυψεις, αλλα μας αραδιασες εδω περα τα ψυχολογικα σου...
Ελπιζω μετα το φιλικο, να χαλαρωσες τουλαχιστον..
aionio talento
QUOTE(PetranG3 @ Sep 27 2015, 16:40 ) *
Ουτε θελω ουτε με νοιαζει να σε πεισω για το αντιθετο...Το τι εγινε το ξερουμε πολυ καλα ολοι...Και δεν εχει πια σημασια...
Δεν ηταν θεωριας συνομωσιας για να μην ανεβει ο Ιωνικος, αλλα για να γαντζωθουν με νυχια και με δοντια 2 πτωματα....Το ενα στην Α1, το αλλο στην Α2...
Τελικα, ολοι σ αυτοι τη ζωη παιρνουμε οτι μας αξιζει...
Ο ενας μετα απο ενα μηνα, βαρεσε διαλυση και βολοδερνει καπου στη Γ'.
Ο άλλος πηγε απατος στην Α1, δημιουργησε χρεη (η κατα τ αλλα υγιης ομαδα) κι επεσε οικειοθελως στη Β'...Ξερετε, αυτοι που μιλουσαν για παιχνιδια που κρινονται εντος παρκε...

Δεν ειμαι προπονητης φιλε μου. Ουτε κι εσυ εισαι μαλλον...Οποτε, για να τον επελεξε ο Οικονομου κατι θα εχει στο μυαλο του... Και να μη βγει, ανθρωπινο. Εκτος αν γνωριζεις κατι που δεν ξερουμε ολοι οι υπολοιποι...

Για πες μας εσυ ρε φιλε για το πως κληθηκε στην Εθνικη ο ΑΝΗΨΙΟΣ του Μπολατογλου (αμα ειναι να λες κατι, πες το σωστα, οχι μπουρδες)...
Το παιδι ειναι 16-17, εδω και 2 χρονια παιρνει συμμετοχη και φετος εχει ακομα πιο ενεργο ρολο, με καταγραφη εκτος απο σκοραρισμα...
Επισης, δεν εχω μαθει να ποινικοποιω καμια συγγενεια...Στο παρκε ολα...Αν εχεις να πεις κατι, πες του επ αυτου...

Την Αμερικη δεν ηθελες να ακαλυψεις, αλλα μας αραδιασες εδω περα τα ψυχολογικα σου...
Ελπιζω μετα το φιλικο, να χαλαρωσες τουλαχιστον..



Στα παρκε ολα !

Ασε λοιπον την ομαδα μας ησυχη να συνεχισει την ΠΑΡΕΑ της που διαρκως επεκτεινεται με ΔΙΚΑ ΤΗΣ παιδια που επαιξαν
εκαναν καριερα κι επεστρεψαν ... αληθεια εσεις μετα τον γιαννακη πριν 35 χρονια και τον Οικονομου πριν 25 ποιον παικτη
βγαλατε ????????????? τα κακοπροαιρετα λοιπον και τα ψυχολογικα απλα ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ !!!

Επισης το γενεολογικο δεντρο που αφορα το ... ΜΠΟΛΑΤΟΓΛΕΙΚΟ με αφηνει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!!

Τελος για το πως θα αναρδιαθρονωνται καθε χρονο τα πρωταθληματα και το ποιος θα συμμετεχει που - η Ε.Ο.Κ.
αλλη φορα προτεινω ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ !!!!!!

Υ.Γ. Εγω σιγουρα προπονητης δεν ειμαι ! Οπως δεν ειναι και ο προπονητης που εχετε ο οποιος σε καθε ομαδα
παει ''πακετο'' με χορηγο και ολως τυχαιως δευτερη χρονια σε ομαδα δεν εχει κανει .. θυμιζω Ιωνικο Ν.Φ
ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ Περυσι ΛΕΙΒΑΔΙΑ και τωρα εσεις !! Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ εχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ...
basketikos
Ρε παιδια, μια πλάκα είπα να κάνω και το κάναμε κολαση;;;; - χαλαρώστε λιγάκι...

bball.gif Ειπα οτι ο Παπαγου θα κανει ρεκορ 'ηλικιας πενταδας' - ε, ναι θα κάνει.
Αν τους χαιρόμαστε;; Ναι τους χαιρομαστε γιατι ειναι παιδια με προσφορα, ακουμπουν σε λίγο πιο ρομαντικές εποχές και μπράβο τους. Ηρθα στον τελικο του τουρνουα, και λέω: μακαρι να ειχαμε και εμεις παιδια που ταυτιζονται με την Ομάδα οπως εδω στου Παπαγου.

bball.gif Είπα οτι δεν βγαίνουν ταλέντα - ε, ναι δεν βγαίνουν.

Ουτε Παπαγου θίγω - ουτε παρασκηνια ανακαλύπτω - ουτε θα πλακωθούμε γιατι ένα παιδι κληθηκε στην Εθνική (το aionio talento εχει σε αρκετα δίκιο , αλλά δεν νομιζω οτι ειναι αυτό που τον δικαιώνει, αντιθέτως είναι αυτό που -μάλλον -τον κανει να χανει την σημασια καποιων αλλων πραγματων που βλέπει καθως εχει δει πολύ μπασκετ).

Ψυχραιμία, ας το απολαύσουμε, και αφηστε την παρελθοντολογια...

Α...και ας κερδίζει παντα ο καλύτερος (δηλαδή .....ο ΙΩΝΙΚΟΣ).
aionio talento
QUOTE(basketikos @ Sep 27 2015, 17:45 ) *
Ρε παιδια, μια πλάκα είπα να κάνω και το κάναμε κολαση;;;; - χαλαρώστε λιγάκι...

bball.gif Ειπα οτι ο Παπαγου θα κανει ρεκορ 'ηλικιας πενταδας' - ε, ναι θα κάνει.
Αν τους χαιρόμαστε;; Ναι τους χαιρομαστε γιατι ειναι παιδια με προσφορα, ακουμπουν σε λίγο πιο ρομαντικές εποχές και μπράβο τους. Ηρθα στον τελικο του τουρνουα, και λέω: μακαρι να ειχαμε και εμεις παιδια που ταυτιζονται με την Ομάδα οπως εδω στου Παπαγου.

bball.gif Είπα οτι δεν βγαίνουν ταλέντα - ε, ναι δεν βγαίνουν.

Ουτε Παπαγου θίγω - ουτε παρασκηνια ανακαλύπτω - ουτε θα πλακωθούμε γιατι ένα παιδι κληθηκε στην Εθνική (το aionio talento εχει σε αρκετα δίκιο , αλλά δεν νομιζω οτι ειναι αυτό που τον δικαιώνει, αντιθέτως είναι αυτό που -μάλλον -τον κανει να χανει την σημασια καποιων αλλων πραγματων που βλέπει καθως εχει δει πολύ μπασκετ).

Ψυχραιμία, ας το απολαύσουμε, και αφηστε την παρελθοντολογια...

Α...και ας κερδίζει παντα ο καλύτερος (δηλαδή .....ο ΙΩΝΙΚΟΣ).



Γενικα μεταξυ σωματειων δε νομιζω οτι υπηρχε ουτε υπαρχει καποια κοντρα ! απλα ολοι οι ''Ιωνικοι'' εδω μεσα (οπως και
οι αντιστοιχοι δικοι μας) δεν ''γραφουν'' το ιδιο !

Στ υπολοιπα ειτε μας αρεσει ειτε οχι και θα το δειτε οταν αρχισουν τα ματσακια ... μολις ζορισει το πραμα οι μεγαλοι σας
θα βγουν μπροστα να ''καθαρισουν τη μπουγαδα'' Τασοπουλος Βεσκουκης και παει λεγοντας ...
margiou3


Τα φιλιά μου στα γραφικά Ζαγοροχώρια! icon_wave.gif icon_wave.gif


Υ.Γ. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.
aionio talento
QUOTE(margiou3 @ Sep 27 2015, 18:04 ) *


Τα φιλιά μου στα γραφικά Ζαγοροχώρια! icon_wave.gif icon_wave.gif


Υ.Γ. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.



Και στην Μονεμβασια να πας !! τιγκα στα ΓΡΑΦΙΚΑ τοπια ειναι ! και στο απεραντο ... Μ Π Λ Ε
PetranG3
QUOTE(aionio talento @ Sep 27 2015, 20:15 ) *
Στα παρκε ολα !

Ασε λοιπον την ομαδα μας ησυχη να συνεχισει την ΠΑΡΕΑ της που διαρκως επεκτεινεται με ΔΙΚΑ ΤΗΣ παιδια που επαιξαν
εκαναν καριερα κι επεστρεψαν ... αληθεια εσεις μετα τον γιαννακη πριν 35 χρονια και τον Οικονομου πριν 25 ποιον παικτη
βγαλατε ????????????? τα κακοπροαιρετα λοιπον και τα ψυχολογικα απλα ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ !!!

Επισης το γενεολογικο δεντρο που αφορα το ... ΜΠΟΛΑΤΟΓΛΕΙΚΟ με αφηνει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!!

Τελος για το πως θα αναρδιαθρονωνται καθε χρονο τα πρωταθληματα και το ποιος θα συμμετεχει που - η Ε.Ο.Κ.
αλλη φορα προτεινω ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ !!!!!!

Υ.Γ. Εγω σιγουρα προπονητης δεν ειμαι ! Οπως δεν ειναι και ο προπονητης που εχετε ο οποιος σε καθε ομαδα
παει ''πακετο'' με χορηγο και ολως τυχαιως δευτερη χρονια σε ομαδα δεν εχει κανει .. θυμιζω Ιωνικο Ν.Φ
ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ Περυσι ΛΕΙΒΑΔΙΑ και τωρα εσεις !! Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ εχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ...




Ποιος ασχοληθηκε ρε φιλε με την ομαδα σου ή ποιος ειπε κακη κουβεντα γι αυτην. Ισα-ισα...Μαθε να διαβαζεις καλυτερα στην τελικη...Αντε ξαναδιαβασε τι λεχθηκε πιο πανω....
Τοσο πολυ σας πειραξε πια αυτο με την ηλικια..;

Αδιαφορο σ αφηνει, αλλα το γραψες το σχολιακι σου...
Γι αυτο σου λεω, οχι εδω τα ψυχολογικα...

Ποια αναδιαρογανωση ρε φιλε; Να κατεβαινει μια ομαδα για 1 μηνα και μετα να αποσυρεται λεγεται αναδιοργανωση;

Μπορει να μην ειναι. Μπορει και να ειναι...
Με γεια σας και χαρα σας που εχετε κανονικο προπονητη...
Γιατι το αναφερεις δεν καταλαβαινω και τι σχεση εχει με το ποστ περι 5αδας του Παπαγου...
Εκτος αν απαγορευεται να κανουμε σχολια, εκτος απο τις ομαδες μας...


QUOTE(aionio talento @ Sep 27 2015, 20:55 ) *
Γενικα μεταξυ σωματειων δε νομιζω οτι υπηρχε ουτε υπαρχει καποια κοντρα ! απλα ολοι οι ''Ιωνικοι'' εδω μεσα (οπως και
οι αντιστοιχοι δικοι μας) δεν ''γραφουν'' το ιδιο !

Στ υπολοιπα ειτε μας αρεσει ειτε οχι και θα το δειτε οταν αρχισουν τα ματσακια ... μολις ζορισει το πραμα οι μεγαλοι σας
θα βγουν μπροστα να ''καθαρισουν τη μπουγαδα'' Τασοπουλος Βεσκουκης και παει λεγοντας ...



Εισαι πολυ λιγος, για να βαλεις "εισαγωγικα" για οποιον δηλωνει Ιωνικος. Μα παρα πολυ λιγος...
Εμεις, σε αντιθεση με εσας, ουτε οργανωμενους βαζελους εχουμε στα παιχνιδια μας, ουτε αλλων ομαδων και τελος παντων οσοι στηριζουν ολα αυτα τα χρονια την προσπαθεια, ειναι κατα βαση, αμιγως ΙΩΝΙΚΟΙ...


Εισαι μεγαλη περιπτωσαρα φιλε...Απο τις πιο σπανιες εδω μεσα...
Κριμα...
aionio talento
QUOTE(PetranG3 @ Sep 27 2015, 18:24 ) *
Ποιος ασχοληθηκε ρε φιλε με την ομαδα σου ή ποιος ειπε κακη κουβεντα γι αυτην. Ισα-ισα...Μαθε να διαβαζεις καλυτερα στην τελικη...Αντε ξαναδιαβασε τι λεχθηκε πιο πανω....
Τοσο πολυ σας πειραξε πια αυτο με την ηλικια..;

Αδιαφορο σ αφηνει, αλλα το γραψες το σχολιακι σου...
Γι αυτο σου λεω, οχι εδω τα ψυχολογικα...

Ποια αναδιαρογανωση ρε φιλε; Να κατεβαινει μια ομαδα για 1 μηνα και μετα να αποσυρεται λεγεται αναδιοργανωση;

Μπορει να μην ειναι. Μπορει και να ειναι...
Με γεια σας και χαρα σας που εχετε κανονικο προπονητη...
Γιατι το αναφερεις δεν καταλαβαινω και τι σχεση εχει με το ποστ περι 5αδας του Παπαγου...
Εκτος αν απαγορευεται να κανουμε σχολια, εκτος απο τις ομαδες μας...





Εισαι πολυ λιγος, για να βαλεις "εισαγωγικα" για οποιον δηλωνει Ιωνικος. Μα παρα πολυ λιγος...
Εμεις, σε αντιθεση με εσας, ουτε οργανωμενους βαζελους εχουμε στα παιχνιδια μας, ουτε αλλων ομαδων και τελος παντων οσοι στηριζουν ολα αυτα τα χρονια την προσπαθεια, ειναι κατα βαση, αμιγως ΙΩΝΙΚΟΙ...







Εισαι μεγαλη περιπτωσαρα φιλε...Απο τις πιο σπανιες εδω μεσα...
Κριμα...





Σε ολοκληρο κειμενο το μονο που τσεκαρες ειναι τα .. εισαγωγικα και εχεις το ΘΡΑΣΟΣ να μιλας και για Ψυχολογικα κιολας ....

KAΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ !!!
sacarame
Κατεβάστε και οι 2 τους τόνους παρακαλώ...


Επίσης να λείπουν οι χαρακτηρισμοί και προς τις δύο κατευθύνσεις.


Επόμενο τέτοιο ποστ θα έχει ποινή..
gratipa1929
Τσάμπα τσακώνεστε, πολύ πιθανόν να ανέβετε και οι δύο φέτος (καθαρά προσωπική εκτίμηση) smiley.gif

Ωραίες ομάδες. Και ο Παπάγου μου αρέσει πολύ φέτος, πολύ ενισχυμένος με τεράστια ονόματα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πιστεύω ότι παίκτες τέτοιου επιπέδου, ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία, κάνουν παπάδες σε μια κατηγορία όπως η β'.

Επίσης ο Αμύντας είναι σταθερή αξία και με ίδιο κορμό ίσως επιχειρήσει το βήμα παραπάνω φέτος.

Gkos
Τιτάνας» ο Χουχούμης...


Σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση έφτασαν οι Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι απέκτησαν τον Νίκο Χουχούμη, θέλοντας να καλύψουν το κενό του τραυματία Βαγγέλη Ακρίβου.

Ο 19χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Βasket League με τα Τρίκαλα όπου σε 16 παιχνίδια είχε 1,4 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ έχει αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία με Πανελευσινιακό και Περιστέρι. Ο νεαρός γκαρντ, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα το συγκρότημα του Κώστα Σερίφη, κάνοντας παράλληλα και ένα restart στην καριέρα του.



http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.nzh7Yqgb.dpuf
Gkos
Υπέγραψε και με Μπασδέκη το Ίλιον



Σε άλλη μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Ένωση Ιλίου, με την απόκτηση του Κώστα Μπασδέκη. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, είχαν αίσιο τέλος κι έτσι ο Τάκης Πανούλιας, θα διαθέτει στο ρόστερ του άλλο ένα σημαντικό «εργαλείο», στην νέα προσπάθεια της ομάδας να καθιερωθεί στη Β' Εθνική κατηγορία.

Ήταν γνωστή, άλλωστε, η ανάγκη της εν λόγω ομάδας για την απόκτηση άλλου ενός παίκτη στην περιφέρεια, με τον οποίο θα «έκλεινε» το σύνολο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η λύση που προτιμήθηκε, ήταν αυτή του πρώην παίκτη του Αετού, τον οποίο και βοήθησε στην πορεία μέχρι την παραμονή στην προηγούμενη Α2, πριν αποχωρήσει η ομάδα των Εξαρχείων από το πρωτάθλημα, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=15


gspara
QUOTE
Στο ρόστερ του Πανιωνίου προστέθηκαν οι
Κανέλλος Γαρμπής (Δόξα Λευκάδας, 23 χρόνων, πόιντ γκαρντ)
Παναγιώτης Φιλιππάκος (Δούκας, 21 χρόνων, πάουερ φόργουορντ)
Νικόλας Παπαρέγκας (Καβάλα, 21 χρόνων, 2-3)
Ευάγγελος Μανσαράι (Ελληνικό, 19 χρόνων, σμολ φόργουορντ)
Την Τετάρτη (30/9), στις 19.00 οι "κυανέρυθροι" θα αντιμετωπίσουν τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, σε φιλικό προετοιμασίας.
gspara
QUOTE
Ο Φιλαθλητικος Ζωγραφου βρισκεται στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την αποκτηση του διεθνη γκαρντ υψους 1.90 , Κωστα Κεφαλα που την περασμενη χρονια αγωνιστηκε με επιτυχια στον ΔΟΥΚΑ .

Η Διοικηση του Συλλογου , καλοσωριζει στην οικογενεια του ΦΟΑ τον Κωστα κ του ευχεται καλη αγωνιστικη χρονια στην ομαδα μας , με υγεια κ πολλες επιτυχιες.
MENEGIN11
QUOTE(gratipa1929 @ Sep 27 2015, 23:41 ) *
Τσάμπα τσακώνεστε, πολύ πιθανόν να ανέβετε και οι δύο φέτος (καθαρά προσωπική εκτίμηση) smiley.gif

Ωραίες ομάδες. Και ο Παπάγου μου αρέσει πολύ φέτος, πολύ ενισχυμένος με τεράστια ονόματα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πιστεύω ότι παίκτες τέτοιου επιπέδου, ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία, κάνουν παπάδες σε μια κατηγορία όπως η β'.

Επίσης ο Αμύντας είναι σταθερή αξία και με ίδιο κορμό ίσως επιχειρήσει το βήμα παραπάνω φέτος.

Χωρίς λογο τσακώνονται,τώρα με σκλάβο τυρλά αγαδακο ινφάντη Μελά κουσουλα κερασοβιτη.... shot.gif ,να δουμε πως θα κουμανταρουν το κορωπι shot.gif shot.gif shot.gif
fedia
[

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προπονητής: (Κώστας Σορώτος - νέος)

Έμειναν:

Ήρθαν: Γιώργος Τσιάκος (ΑΕΚ), Λάμπρος Βλάχος (Ηλυσιακός), Νίκος Κόκκαλης (Αετός), Γιάννης Αναγωνστάκης (Ηλυσιακός), Κανέλλος Γαρμπής (Δόξα Λευκάδας), Γιώργος Μουρίκης (Λαύριο), Νικόλας Παπαρέγκας (Καβάλα), Ευάγγελος Μανσραραϊ (Ελληνικό), Πάνος Φιλιππάκος (Κόροιβος)

Έφυγαν: Ανδρέας Πετρόπουλος (Δόξα Λευκάδας), Δημήτρης Σταμάτης, Τάσος Σπυρόπουλος (Δούκας), Χρήστος Ταπούτος (Καβάλα), Δημήτρης Βεργίνης (Απόλλων Πατρών), Τζάστιν Τάμπς, Νέιτ Στράντ, Σωτήρης Μπιλλής (Κολοσσός Ρόδου), Ουίλιαμ Κόλεμαν (Όλιβερ Μπάσκετ), Τζος Ασέλιν (Κανέιρος), Μάρκους Γκίνιαρντ (Ναντ), Δημήτρης Μωραϊτής (ΑΕΚ), Τόνι Γούντς, Κωνστνατίνος Δούκας (Πανελευσινιακός), Ουίλ Σίνι (Μπουλόν), Βασίλης Ξανθόπουλος (Άρης), Κώστας Οικονομόπουλος (Κολοσσός), Σπύρος Μοτσενίγος (Παγκράτι).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Προπονητής: (Λευτέρης Τσαουσίδης – νέος)

Έμειναν: Δημήτρης Αβραμίδης, Νίκος Σοφός, Νίκος Λιάσκος

Ήρθαν: Νίκος Μαντζιώρης (Ψυχικό), Νίκος Ηλιάδης (Μανδραϊκός), Βασίλης Ηλιάδης (Σπόρτιγκ), Κωνσταντίνος Δούκας (Πανιώνιος), Δημήτρης Μπένος (Λαύριο), Φώτης Ζούμπος (Εθνικός), Βίκτωρας Γκουαλτιέρι, Ντένις Ντέντα (Άγιοι Θεόδωροι), Νίκος Μποχωρίδης (ΟΦΗ)

Έφυγαν: Φώτης Βασιλόπουλος (Εθνικός), Φρανκ Ρόμπινσον, Νεντ Κόξ, Νίκολα Μάρκοβιτς (ΠΑΟΚ), Περικλής Δροκοφίκης, Ελιά Τζόνσον, Γιάννης Αθανάσουλας (Απόλλωνας Πατρών), Στέλιος Ιωάννου (Δόξα Λευκάδας), Νίκος Καλλές, Ευθύμης Τσακαλέρης

ΑΜΥΝΤΑΣ

Προπονητής: (Αλέξανδος Ζαβός – συνεχίζει)

Έμειναν: Λεωνίδας Ζούπας, Θοδωρής Βαρδιάνος, Παναγιώτης Κουκουνιάς, Νίκος Ματζούρος, Αντριάνο Τοπάλι, Γιάννης Αγγελόπουλος, Χρήστος Μπάρμπας, Δημήτρης Πίνης, Κώστας Βογιατζής, Νίκος Καμπούρης, Σπύρος Διαμαντόπουλος, Γιάννης Αλεξάνδρου, Θοδωρής Μπούρας, Ανδρέας Μέλλος, Άρης Μέλλιος, Λεονάρδος Ρούσσος

Ήρθαν:

Έφυγαν:

ΠΑΠΑΓΟΥ

Προπονητής: (Λευτέρης Καλογήρου – νέος)

Έμειναν: Μιχάλης Υφαντής, Γιάννης Οικονομάκης, Βασίλης Σιμόπουλος, Άκης Αρσένης,

Ήρθαν: Γιώργος Διαμαντόπουλος, Γιάννης Τζιβελέκας (Ηλυσιακός), Αλέξανδρος Αποστολίδης (Ιωνικός Νικαίας), Κωστής Δέδες (Παγκράτι), Χρήστος Βιδάλης (Πεύκη), Θοδωρής Σιούτης (Φάρος Κερατσινίου), Θοδωρής Ρουμπέας (Χολαργός)

Έφυγαν: Βαγγέλης Τσιάκας, Βασίλης Εμμανουηλίδης (Πρωτέας Βούλας), Πέτρος Καραμπάς (Χολαργός), Δημήτρης Χριστόδουλος (Φιλαθλητικός wink.gif, Βαγγέλης Κουκουράβας (Ιπποκράτης Κω), Παντελής Κακκαβάς, Κώστας Ακτύπης, Μάριος Δόξας, Σαράντος Θεολογίτης, Γιάννης Γραμματικός (ΑΕ Καλλιθέας). Βαγγέλης Λογοθέτης

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Προπονητής: (Νίκος Οικονόμου - νέος)

Έμειναν: Λάζαρος Τασόπουλος, Νίκος Κούτουλας. Θανάσης Μπολάτογλου

Ήρθαν: Γιώργος Γκιουζέλης (Αγία Παρασκευή), Στράτος Τσαμπής (Ηρόδοτος), Τάσος Μούκας (Εθνικός Πειραιά) Χριστόφορος Λυκογιάννης (Φάρος Κερατσινίου),Σάκης Βεσκούκης, Στέφανος Άρχος (Αγία Παρασκευή), Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (Περιστέρι), Ανδρέας Ρεκουνιώτης (Ιωνικός Νικαίας)

Έφυγαν: Αλέξανδρος Αποστολίδης (Παπάγου), Θοδωρής Βασιλόπουλος, Χρήστος Σκάνδαλος (Αγία Παρασκευή), Χρήστος Ντακούλιας (Λιβαδειά), Δημήτρης Τσαρουχάς. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Μάριος Δερμιτζάκης (ΓΣ Λάρισας), Ναούμ Θυμνιός (Απόλλωνας Σμύρνης), Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης (Εθνικός Πειραιώς), Γιόβαν Θεοδοσίου (Άρης Νικαίας), Γιάννης Καρτζόγλου, Αργύρης Μπεζαντάκος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Προπονητής: (Βασίλης Ράλλης - συνεχίζει)

Έμειναν: Μύρωνας Παπαδάκης, Κώστας Πάλλης, Μιχάλης Σπυριδάκκης, Μάριος Πρωτογεράκης, Κώστας Αγαπιάδης

Ήρθαν: Παντελής Μαραγκάκης (Ακαδημία Ρεθύμνου), Γιάννης Λιανός (ΟΦΗ), Δημήτρης Καραδολάμης (Δόξα Λευκάδας), Γιούσι Κυρίτσης (ΟΦΗ), Αλέξανδρος Αυγενικός (Πεντέλη), Θέμης Κουπίδης (Μαρούσι)

Έφυγαν: Δημήτρης Μπόγδανος (ΓΣ Λάρισας), Γιάννης Σαχπατζίδης, Μάριος Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Πετράκης (Εργοτέλης), Γιώργος Αρναουτάκης (Απόλλων Αθηνών), Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου (Εργοτέλης)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Προπονητής: (Τάκης Ζήβας - συνεχίζει)

Έμειναν: Χριστόφορος Κελαϊδής, Γιάννης Παρασκευόπουλος (wink.gif, Παναγιώτης Λιακόπουλος, Νίκος Πανταζής, Παύλος Τραφαλής, Νίκος Οκεκουοιέν, Χρήστος Τηλιόπουλος, Ιάκωβος Πρέκας,

Ήρθαν: Μπάμπης Σαμοθράκης (Τρίτωνας), Δημήτρης Λεγκίκας (Ηλυσιακός), Γιάννης Γκαβασιάδης (ΑΟΝΑ), Γιώργος Βαρνάβας (Αετός), Δημήτρης Σμυρλής (επέστρεψε από Νήαρ Ήστ), Δημήτρης Χριστόδουλος (Παπάγου wink.gif

Έφυγαν: Αντώνης Γρύλλης (Αγία Παρασκευή), Βασίλης Λαμπρόπουλος (ΓΣ Λάρισας), Δημήτρης Μπαζιώτης (Άρης Πετρούπολης), Σταύρος Γεωργιάδης (Χαρίλαος Τρικούπης), Γιώργος Μιχαλόπουλος, Ηλίας Σοφρωνάς (Πανευθραϊκός)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Προπονητής: (Νίκος Χατζηπανηγύρης - συνεχίζει)

Έμειναν: Θοδωρής Αγόρης, Θανάσης Γραμματίκας, Γεράσιμος Κιαπέκος, Κώστας Μουμπάρακ, Νίκος Μπουργάνος, Γρηγόρης Παπάς, Χαράλαμπος Φωτητζόγλου, Γιάννης Τσουβελεκάκης, Δημήτρης Αγγέλου , Χριστόφορος Βλάχος , Παντελής Χαρταβέλλας

Ήρθαν: Τάσος Καρτέρης (Ηλυσιακός), Πέτρος Καραμπάς (Παπάγου), Αναστάσης Πρισκομάτης (Πιερικός Αρχέλαος), Δημήτρης Γιανναλέτσος (Λιβαδειά), Βαγγέλης Δρόσος (Ηλυσιακός), Νάσος Χριστοδούλου (Ιωνικός ΝΦ), Γιώργος Λάππας (Προμηθέας Πατρών)

Έφυγαν: Θοδωρής Ρουμπέας (Παπάγου), Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Νέα Ιωνία), Άλκης Κόκκαλης (ΑΟΝΑ), Γιώργος Πολιτόπουλος (Αργοναύτης Καλαμαριάς), Γιώργος Μούκας, Γιώργος Βίτσος, Μιχάλης Χατζόπουλος,

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ

Προπονητής: (Ανδρέας Κεσαπίδης - συνεχίζει)

Έμειναν: Παναγώτης Μανέκας, Φίλιππος Ροκανάς, Βασίλης Γιαλελής, Σταύρος Κατσαϊτής, Αποστόλης Βεργανελάκης, Φώτης Στυλίδης, Δημήτρης Μακρής, Φώτης Αγγελόπουλος, Φίλιππος Φραντζής

Ήρθαν: Παναγιώτης Καραβανάς (Περιστέρι), Θεοδόσης Γκόβας (Αγρίνιο), Χριστόφορος Κελεσίδης (Μαχητές), Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος (Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου), Ανδρέας Ψαρόπουλος (Τιτάνες Παλαμά), Παναγιώτης Μαγιτόνμπε (Ντάρχαμ)

Έφυγαν: Αλεξάντερ Μέλνικς (ΑΕ Καλλιθέας), Δημήτρης Λαμπρόπουλος (Κεραυνός Αιγίου), Δημήτρης Λυμπέρης (Κεραυνός Αιγίου), Σταύρος Κάλλης (Γλαύκος), Διονύσης Αποστολόπουλος, Δημήτρης Χατζηκάλφας, Δημήτρης Σταυράκης (Γλαύκος), Παναγιώτης Σκόνδρας (Κεραυνός Αιγίου), Μάκης Αδαμόπουλος (Χαρίλαος Τρικούπης), Ανδρέας Οικονομόπουλος (Απόλλωνας Πατρών), Χρήστος Πετρόπουλος, Νίκος Δίπλαρος (Άρης)

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ


Προπονητής: (Τάκης Πανούλιας - συνεχίζει)

Έμειναν: Οδυσσέας Μπέλλας, Γιάννης Μπέλλας, Ιορδάνης Γεωργιάδης, Ταξιάρχης Στρατομήτρος, Άρης Φουντάς, Γιάννης Τσολάκης, Λεωνίδας Βαϊδάκης, Άκης Μητρόπουλος ,Θεόδωρος Πανουσόπουλος, Κωνσταντίνος Πανουσόπουλος, Χρήστος Ραλλάκης

Ήρθαν: Διονύσης Καπινιάρης (Κύμη), Παντελής Σκορδάς (Ίκαρος Καλλιθέας), Ανδρέας Κόκκας (ΑΕ Λάρισας), Κώστας Μπασδέκης (Αετός)

Έφυγαν: Βασίλης Βαρβαρίδης (Γαλάτσι), Χρήστος Ζαρκάδας, Βασίλης Μίχος (Ηρόδοτος), Γιάννης Παπαηλίου, Τριαντάφυλλος Περλορέντζος, Δημήτρης Σταθόπουλος, Δημήτρης Φιλιππάκος


ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Προπονητής: (Παναγιώτης Σαββάτης - συνεχίζει)

Έμειναν: Μανώλης Φρουσκλίας, Τάσος Χαλβατζής, Γιώργος Μπάλας, Βασίλης Ξιούρας, Αντώνης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Θανάσης Στραγανιώτης, Περαντωνάκης, Κόης

Ήρθαν: Γιάννης Μητσάκης (Αετός), Ανδρέας Ζούκας (Διαγόρας Δρυοπιδέων), Μανώλης Ματαλλιωτάκης (Πεύκη)

Έφυγαν: Σάββας Δορκοφύκης (Ίκαρος Νέας Σμύρνης), Κωνσταντίνος Πίτσας (δανεικός),Γιώργος Τσιλίγας (δανεικός)

ΚΟΡΩΠΙ


Προπονητής: (Φώτης Καρακώστας- συνεχίζει)

Έμειναν: Μουράτης Κούσουλας, Γιώργος Κερασοβίτης, Παναγιώτης Ντάσης, Γιώργος Μελάς, Γιώργος Τύρλας, Λάζαρος Αγαδάκος , Παναγιώτης Υφαντής, Σταύρος Κάτσαρης, Μιχάλης Χρήστος

Ήρθαν: Γιάννης Στούκας (Μαρούσι), Αντώνης Χρύσης (Ηρόδοτος), Θωμάς Αμπαράς (Πιερικός Αρχέλαος), Αναστάσης Μαργαρώνης (Ηλυσιακός), Τηλέμαχος Σαρλής (Πανιώνιος) ,Αλέξανδρος Καράμπελας (ΑΟΝΑ), Σπύρος Αγγελής (Πανιώνιος)

Έφυγαν: Αλέξης Τσιουμπρής (Πεύκη), Αστέριος Κούργιας (Αγία Παρασκευή), Θέμης Παπαβλασόπουλος (σταμάτησε), Γιώργος Τριπολιτσιώτης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Προπονητής: (Τάσος Νικητόπουλος- συνεχίζει)

Έμειναν: Θάνος Καραθανασόπουλος, Φανούρης Τασιόπουλος, Νίκος Καρούζος, Κώστας Ανδρουλάκης, Δημήτρης Ρώσσης, Δημήτρης Μαλούκος, Φώτης Βαρσαμούλης, Χρήστος Λοϊζός, Δημήτρης Σιδέρης, Αποστόλης Σπηλιόπουλος, Βλάντ Σερπάν, Θεόφιλος Μιμανί

Ήρθαν: Γιώργος Ζερβός (Αλίμος), Ηλίας Αλεξόπουλος (Ζωγράφου), Πέτρος Ανδρικόπουλος (Μαρούσι), Χρήστος Ξύδης (Αετός), Γιάννης Σαμιώτης, Χρήστος Παπαθανασόπουλος, Βαγγέλης Αντύπας, Αναστάσης Τσακαλάκης, Γιώργος Μπράμος

Έφυγαν: Αλέξανδρος Καραθανασόπουλος, Σπύρος Σπετσιέρης, Ανδρέας Παπαδρόσος, Κώστας Παπαλουκάς, Τάκης Παρασκευόπουλος, Γιώργος Θεοφάνης, Χρήστος Παρασκευόπουλος, Ιάσωνος Ροσιέρ

ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΝΡΗΣ

Προπονητής: (Παναγιώτης Μακρυδήμας- συνεχίζει)

Έμειναν: Βασίλης Καννάς, Χρήστος Δαρμογιάννης, Γιώργος Μπελίτσης, Χρήστος Ντεφούδης, Γιώργος Μπούζας, Ηλίας Βουρλίτης, Θοδωρής Δρίβας, Κώστας Μιχαλόπουλος, Παπαβασιλείου

Ήρθαν: Παναγιώτης Τσιμπούκης (Περιστέρι), Κώστας Σταμάτης (Λιβαδειά), Θανάσης Τζέμης (Δούκας), Παναγιώτης Σημαιόπουλος (Σπόρτιγκ), Ιάσωνας Θεοδωράκος (Αετός), Σάββας Δορκοφίκης (Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Έφυγαν: Άγγελος Συριστρατίδης, Ανδρέας Μπουραζάνης (Νήαρ Ήστ), Αλέξης Φαλέκας (σταμάτησε)

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Προπονητής: (Γιώργος Κωλέτσης - συνεχίζει)

Έμειναν: Βασίλης Κοντογιάννης, Παντελής Κυπριτζόγλου, Μίλος Παβλίσεβιτς, Κώστας Σαλτουρίδης, Ηλίας Μούγιος, Ανδρέας Τσέκενης, Γιάννης Τσέκενης, Θωμάς Θωμόπουλος, Κώστας Μαύρος, Νίκος Γάτος, Βαγγέλης Τσιάτσιος

Ήρθαν: Χάρης Ατζαμόγλου (Αγία Παρασκευή), Γιώργος Σταθόπουλος (Δούκας), Διονύσης Σταύρος (Παναθηναϊκός – εφηβικά), Εκτόρας Οικονομόπουλος (Δούκας)

Έφυγαν: Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πεντέλη), Άρης Γιατράκος (Μανδραϊκός), Γιώργος Δέλιος (Πανερυθραϊκός), Δημήτρης Κατωπόδης, Μάρκος Γεωργακόπουλος (Πανερυθραϊκός)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προπονητής: (Γιώργος Μακράκης - συνεχίζει)

Έμειναν: Αλέξης Χασάπης, Μάρης, Γιάννης Σαμαριτάκης, Μάριος Σακελλαράκης, Κυριάκος Καρακωνσταντάκης, Αλέξης Βασιλειάδης, Μάριος Αρναουτάκης, Γιάννης Καραλής, Ανδρέας Ξενάκης

Ήρθαν: Αλέξης Πετράκης (Ηράκλειο), Αντώνης Σκλήβας (ΟΦΗ), Νίκος Κριθινάκης, Γιώργος Δόσπρας

Έφυγαν: Σπύρος Γεωργούτσος (Άρης Νικαίας), Χάρης Χαλκιαδάκης, Παναγιώτης Χαρωνίτης, Βασίλης Κομψέλης, Βασίλης Σκαρλάτος

Basketblog.gr
gspara
QUOTE
Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Νίκου Σακελλαρόπουλου που θα καλύψει τη θέση 1 και Μάνου Αντωνούσου που θα καλύψει τις θέσεις 1 & 2.

Ο Νίκος Σακελλαρόπουλος με ύψος 1.88 την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Αιγάλεω ενώ έχει αγωνιστεί στη Β΄Εθνική με τις ομάδες του Ιωνικού Ν.Φ και του Χολαργού.

Ο Μάνος Αντωνούσος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Σάμου με την οποία πήρε μέρος στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στη Γ΄Εθνική δανεικός από την ομάδα του Πολυκράτη Σάμου. Ο Ίκαρος τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και επίτευξη προσωπικών και ομαδικών στόχων.
gspara
QUOTE
Τσουράκης και Ζώρζος στον Πανιώνιο

Ακόμα δύο παίκτες απέκτησε ο Πανιώνιος που την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη της Β' Εθνικής. Ο λόγος για τον Ραφαήλ Τσουράκη και τον Κωνσταντίνο Ζώρζο. Ο πρώτος είναι σέντερ (2.08μ.) και προέρχεται από το κολέγιο Benedictine και μέχρι πρότινος έκανε προπονήσεις στην Κηφισιά. Ο Ζώρζος (19χρ., 1.88μ.) έπαιξε πέρσι στον Ηλυσιακό.
- See more at: http://www.basketnet.gr/greece/greece-a1/g...h.ANnEDiCT.dpuf

Γι'αυτο ηταν με πολιτικα ο Ζωρζος σημερα στο Φαρος-Τρικαλα ενω προχθες με Λαυριο αγωνιστηκε.
Καλη επιλογη και για τον παιχτη και για τον Πανιωνιο.
EAST END
QUOTE(gspara @ Oct 1 2015, 00:15 ) *
Γι'αυτο ηταν με πολιτικα ο Ζωρζος σημερα στο Φαρος-Τρικαλα ενω προχθες με Λαυριο αγωνιστηκε.
Καλη επιλογη και για τον παιχτη και για τον Πανιωνιο.


Ερώτηση ρε παιδιά γιατί κάπου το έχω χάσει...

1) Πόσες μεταγραφές έχει δικαίωμα μία ομάδα μετά την ημ/νία κατάθεσης της λίστας???(48ώρες πρίν την αρχή 1 σωστα? και 2 αν έχει καταθέσει την λίστα πρίν στις ημ/νίες).Η Νίκαια αν δεν κάνω λάθος ανακοίνωσε μετά τις ημερομηνίες 3 παίκτες (Γεωργοπαπαδάκο,Ρεκουνιώτη και Γιαννίκος)

2)Ο Πανιώνιος είναι σε διαφορετικό καθεστώς γιατί ανακοινώνει πολλούς αθλητές και έχει και άλλους ακόμα...

3)Η ΕΟΚ ελέγχει τίποτα ή και πώς αυτό ελέγχεται από τις ομάδες αν όλα είναι οκ από όλους?????

Λέω εγώ τώρα....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.