Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΣΚΑ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
soouza
QUOTE (kitrinos @ Apr 3 2015, 10:44 ) *
ΥΓ Καλα εχασε ο Θριαμβος εντος εδρας απο τον Τριτωνα !!!!!!!!!!!!!!! icon_drunk.gif

Πρωταπριλιάτικο αστείο ήτο φίλος kitrinos,μην τσιμπάς! tongue.gif blink.gif evilmonkey.gif shot.gif
StefPap
Και επειδή αν περιμένουμε από την Ένωση να μας ενημερώσει για τον τελικό μιας δικής της διοργάνωσης τότε αντίο ζωή, για όσους ενδιαφέρονται το μπαράζ για τον Πρωταθλητή Β' ΕΣΚΑ διεξάγεται αύριο 8/4 στις 21.30 στο κλειστό του Χολαργού.
kitrinos
QUOTE (soouza @ Apr 4 2015, 14:12 ) *
Πρωταπριλιάτικο αστείο ήτο φίλος kitrinos,μην τσιμπάς! tongue.gif blink.gif evilmonkey.gif shot.gif


rolleyes.gif
StefPap
Κρονος αξία πρωταθλητης, 50-42
PASKET
Πολυ ευκολα ο ΚΡΟΝΟΣ.ΜΑΡΟΥΣΙ μπορεις να ανεβεις!!!
basketwoman15
QUOTE (PASKET @ Apr 8 2015, 23:19 ) *
Πολυ ευκολα ο ΚΡΟΝΟΣ.ΜΑΡΟΥΣΙ μπορεις να ανεβεις!!!


Φυσικα και ο Κρονος ηταν καλυτερος σε ολο το παιχνιδι με την διαφορα οτι τα Καλυβια επαιζαν με μιση ομοδα,αφου
οι μισες ηταν τραυματισμενες και οι αλλες μισες αρρωστες.Και παρολα αυτα στο τελος το παλεψανε.Και απλα για την ιστορια
εγω ειμαι παλεμαχος μπασκετμπολιστρια και οχι φιλαθλος των Καλυβιων.Το παιχνιδι δεν ηταν καλο και απο τις 2 ομαδες.Οσο για το οτι μπορει να ανεβει το Μαρουσι το θεωρω ακατορθοτο...εδω μεσα στην εδρα του απ οτι εμαθα εχασε χωρις να παιζουν Γανωτη-Βαμβακα_Αυγουστινου οι οποιες ειναι 3 βασικοτερες παιχτριες των Καλυβιων.Ασ μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Καλημερα και ευχομαι να δουμε ομορφο μπασκετ στα playoff.
StefPap
Έχουμε επιτέλους Πρωταθλητή στη Β' ΕΣΚΑ, λοιπόν! Με την ευκαιρία, ας το πει διακριτικά κάποιος και στους μικρούς θεούληδες εκεί στην ΕΣΚΑ, οι οποίοι έβγαλαν πουρνό-πουρνό στο site ανακοίνωση για το... πρόγραμμα των play offs, χωρίς έτσι, για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ, να προηγηθεί μια έστω τόση δα ανακοινωσούλα για τον χθεσινό τελικό και τον τίτλο που βρήκε κάτοχο μετά από μπαράζ! rolleyes.gif

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα (αν εξαιρέσει κανείς τους 2-3 μπαμπουίνους πιτσιρικάδες με IQ αμοιβάδας που έριξαν δυναμιτάκι λίγο πριν τη λήξη, τους έκραξε όλο το γήπεδο και έφυγαν τρέχοντας) σε ένα κατάμεστο κλειστό στον Χολαργό χθες, όπου οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της φετινής Β’ ΕΣΚΑ συναντήθηκαν μετά την απόλυτη ισορροπία της κανονικής περιόδου, για να λύσουν διαφορές μιας ολόκληρης σεζόν σε ένα παιχνίδι μπαράζ και να αναδείξουν τον φετινό Πρωταθλητή που θα έπαιρνε και την απευθείας άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Αυτός τελικά ήταν ο Κρόνος Γέρακα που σήκωσε το τρόπαιο καθώς επικράτησε δίκαια των μαχητικών Καλυβίων σε ένα παιχνίδι όπου δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με την αναμενόμενη νευρικότητα ενός τελικού, χαρακτηριστικό της οποίας είναι το γεγονός πως στα τρία πρώτα λεπτά του αγώνα δεν σημειώθηκε ούτε ένας πόντος. Ο Κρόνος χτύπησε κυρίως κοντά στο καλάθι με την Μουρντ, η οποία βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά, να κυριαρχεί, ενώ αμυντικά παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένος και μπλόκαρε τα Καλύβια εφαρμόζοντας με μεγάλη επιτυχία μια «υβριδική» άμυνα ζώνης, ειδικά σχεδιασμένη για το παιχνίδι των Καλυβίων με τη γρήγορη κυκλοφορία, τα πολλά split out και τα σουτ τριών πόντων. Το αποτέλεσμα ήταν ένα επιμέρους σκορ 11-9, με τα Καλύβια να παίρνουν σκορ μόνο έξω από τα 6.75 όλο το δεκάλεπτο και μάλιστα με κάποια τραβηγμένα σουτ από αρκετή απόσταση.

Τη δεύτερη περίοδο ο Κρόνος πάτησε το γκάζι, συνέχισε να κλέβει μπάλες με την καλή του άμυνα και το διάστημα 10'-15' ήταν (παραδόξως, καθώς υπερείχε σαφώς στα τρεξίματα) το μόνο του παιχνιδιού που έβγαλε επιτυχημένους αιφνιδιασμούς με κύρια αιχμή του δόρατος τη Βαρβέρη. Παράλληλα η Μουρντ συνέχισε να σκοράρει κατά βούληση από κοντινή αλλά και μέση απόσταση ενώ όλες οι κοπέλες του Γέρακα που πήραν χρόνο συμμετοχής βοήθησαν σημαντικά. Στον αντίποδα, τα Καλύβια κόλλησαν ακόμη περισσότερο στην άψογη αμυντική λειτουργία του Κρόνου, σημείωσαν μόλις 5 πόντους και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 27-14.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον καλύτερο αγωνιστικά Κρόνο να συντηρεί μια διψήφια διαφορά η οποία σε σημεία φλέρταρε και με τους 20 πόντους, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως το παιχνίδι είχε κριθεί, ενώ τα Καλύβια δεν είχαν σταθερή επιθετική λύση και έμειναν ζωντανά κυρίως από τα μακρινά σουτ με πρώτο βιολί την Τόσι. Αλλά η ομάδα των Καλυβίων, έχοντας γυρίσει φέτος πολλά παιχνίδια, στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξε το τελευταίο της χαρτί με εύστοχα τρίποντα και συνεχές pressing, που σε συνδυασμό με την επιθετική δυστοκία και τα πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ του Κρόνου στο συγκεκριμένο διάστημα κατέβασαν τη διαφορά ακόμη και στους 5 πόντους (45-40), περίπου τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη.

Εκεί όμως ο Κρόνος Γέρακα έπαιξε πολύ σωστά το χαρτί της εμπειρίας και δικαιώθηκε, καθώς οι μεγαλύτερες σε ηλικία και παραστάσεις παίκτριές του όχι μόνο έσφιξαν την άμυνα και πρόσφεραν την αναγκαία ηρεμία στην κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση, αλλά τελικά καθάρισαν και το ματς: Αρχικά η Γκόγκου με ένα κρισιμότατο επιθετικό rebound και καλάθι που έκανε το 47-40 και στην επόμενη επίθεση η Βαρβέρη με ένα πολύ καθοριστικό τρίποντο από τη γωνία που έστειλε τη διαφορά και πάλι σε διψήφια μεγέθη (50-40) με λιγότερο από δύο λεπτά στο ρολόι και ουσιαστικά «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες των Καλυβίων για μια επική ανατροπή. Το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικό, με την κόρνα της λήξης να δείχνει σκορ 50-42 στο ταμπλό και τις κοπέλες του Γέρακα ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας τον τίτλο – δίκαιο αλλά και πολύ σημαντικό επίτευγμα για μια ομάδα που ας μην ξεχνάμε πως ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δύο ομάδες. Τις τροπαιούχους του Γέρακα καθώς είχαν το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας, έπαιξαν θεαματικό μπάσκετ έχοντας την πιο υψηλή παραγωγικότητα στην κατηγορία με πάνω από 60 πόντους μ.ο. και, το κυριότερο, στηρίχτηκαν σε μεγάλο ποσοστό σε νεαρά κορίτσια όλη τη σεζόν, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερες ελπίδες για το μέλλον της ομάδας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στον χθεσινό τελικό πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο δύσκολο β’ ημίχρονο, και μάλιστα στο νευραλγικό πόστο του play maker, η Τσαφαρά από τις κορασίδες του Γέρακα, η οποία τα πήγε περίφημα στην πίεση των αντιπάλων ενώ έβγαλε μεταξύ άλλων και μια εκπληκτική ασίστ στη Μουρντ. Με όλες τις βαθμίδες του Κρόνου από τις υποδομές μέχρι το γυναικείο να έχουν βρεθεί στις top τετράδες των σχετικών πρωταθλημάτων τους φέτος, η πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί στον Γέρακα αποδίδει καρπούς σε βάθος.

Πολλά μπράβο όμως αξίζουν και στα Καλύβια που επέδειξαν συνέπεια και μαχητικότητα σε όλη τη σεζόν, έκαναν μεγάλες ανατροπές σε παιχνίδια που φάνταζαν χαμένα και δεν το έβαλαν ποτέ κάτω παρά τους τραυματισμούς και τις σημαντικές απουσίες μέχρι το φινάλε. Δίκαια έφτασαν να διεκδικούν τον τίτλο μέχρι το τέλος και πλέον, έχοντας το 2-0 και το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στο Μαρούσι, δεν βλέπω τον τρόπο να κάνουν τρεις ήττες και να χάσουν την άνοδο, παρά το αξιόμαχο της ομάδας του Αμαρουσίου.

Περιμένουμε επίσης και ένα πολύ ενδιαφέρον match-up μεταξύ ΜΕΛΑΣ και Παγκράτι. Ο ΜΕΛΑΣ σταθερά καλός, ίσως η πιο ποιοτική ομάδα πίσω από τις δύο πρώτες, ενώ το Παγκράτι φανερά ανεβασμένο και με πολύ καλή ψυχολογία στο φινάλε – όλα δείχνουν δύο τουλάχιστον (πιθανότατα τρία) πολύ καλά παιχνίδια για την άνοδο.

Μπράβο φυσικά αξίζουν σε όλες τις ομάδες και όλες τις κοπέλες για μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν. Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους!
B.NT.
Βρισκόμουν στο γήπεδο και αυτό που παρατήρησα είναι ότι στα τελευταία 5 λεπτά η διαφορά μειώθηκε στους 5 πόντους με συνεχόμενα λάθη του Γέρακα κυρίως στο κατέβασμα της μπάλας.Με τις αλλαγές που έκανε στα τελευταία λεπτά,με τα Νο 6 και 8 να μπαίνουν στο γήπεδο από πλευράς Γέρακα,ο Κρόνος ηρέμησε το παιχνίδι και η διαφορά αυξήθηκε και πάλι στους 10,όπου εκεί τελείωσε και το ματς.Ενώ όπως έχει αποδειχτεί η ομάδα των Καλυβίων στο τέλος πάντα φορτσάρει,οι προπονητές του Γέρακα φάνηκαν αδιάβαστοι και στα τελευταία και πιο κρίσιμα λεπτά ρίσκαραν το παιχνίδι χωρίς λόγο.Είδα επίσης παίχτριες του Κρόνου να κυλιούνται στο παρκέ διεκδικώντας την μπάλα και άλλες να επιστρέφουν μόνες τους στην άμυνα για να αποκόψουν τον αντίπαλο αιφνιδιασμό.
Ένας αγώνας διαρκεί 40 λεπτά και όχι 5!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γέρακα για την άνοδο και καλή συνέχεια στα παρκέ της Α΄ έσκα!
Όσο για την ομάδα των Καλυβίων εύχομαι να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς και καλή επιτυχία στα μπαράζ-γιατί αξίζουν την άνοδο!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!
mixalis90
Το παγκράτι πως και έφαγε 58 πόντους από τον Φιλαθλιτικό;;;; icon_drunk.gif
PASKET
Το παλεψαμε,μπραβο για την προσπαθεια!!!
kasper7
Καλημέρα, καλημέρα!!! smiley.gif

Μετά από αρκετό καιρό επέλεξα να πάω να δω αγώνα για την Β' ΕΣΚΑ γυναικών, με το ματς ΜΕΛΑΣ - Παγκράτι να είναι αυτό που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Νίκη για την ομάδα από το Αιγάλεω με 65-59...και προβάδισμα στην σειρά των play-off με 2-1.

Την ώρα που έφτασα στο γήπεδο απέμεναν περίπου 2 λεπτά για το ημίχρονο και ο ΜΕΛΑΣ ήταν μπροστά στο σκορ με 36-23. Κλειστή ζώνη ο ΜΕΛΑΣ, παιδαριώδη λάθη για το Παγκράτι και αδυναμία στο μακρινό σουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΜΕΛΑΣ να δείχνει πως θα κερδίσει εύκολα... ενώ η διαφορά σκαρφάλωσε περίπου στους 20 πόντους με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αν δεν κάνω λάθος.
Και κάπου εκεί...ο ΜΕΛΑΣ αποφάσισε πως πρέπει να δοκιμάσει να δει αν αυτό το παιχνίδι μπορεί να χαθεί. Έκανε πραγματικά ότι μπορούσε για να χάσει...με αποτέλεσμα ένα λεπτό πριν την λήξη, το Παγκράτι να φτάσει την διαφορά στους 4!! Ευτυχώς για τον ΜΕΛΑΣ...το ματς τελείωσε!!

Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ότι έπρεπε για κάποιον ουδέτερο παρατηρητή...είναι όμως τροφή για σκέψη για τους εμπλεκόμενους!! Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο Παγκράτι την Κυριακή.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες!! smiley.gif
leonkalf
Όπως τα είπε ο moderator έγιναν τα πράγματα. Κι εγώ kasper είδα το 2ο ημίχρονο. Η περιγραφή σου είναι όπως ακριβώς έγιναν τα πράγματα.


Το δυσάρεστο χθες ήταν το χτύπημα της παίκτριας του ΜΕΛΑΣ, της Σταυράτη, στην προτελευταία φάση του αγώνα. Σε μια διεκδίκηση δέχθηκε χτύπημα (μάλλον με αγκώνα) στο κεφάλι (κάτω από το μάτι) και έπεσε στο παρκέ από όπου σηκώθηκε μετά από 20-30 λεπτά σηκωτή και κατευθείαν για νοσοκομείο με διάσειση (όπως είπε ο γιατρός που ήταν παρών) και με κολάρο στο λαιμό.

Πολλές φορές όταν βλέπω γυναίκες να παίζουν νομίζω ότι θα χτυπήσουν πιο εύκολα από τους άντρες και αυτό είναι παράξενο (λόγω δύναμης).. Χρειάζεται προσοχή κορίτσια γιατί η υγεία είναι πάνω από ΟΛΑ!!!!

Είναι σοκαριστικό να βλέπεις κάποιον κάτω και να μην σηκώνεται και να αρχίζεις να ανησυχείς...


bball.gif Tα Καλύβια, μετά τον Γέρακα, είναι Α' ΕΣΚΑ πλέον.
Μένει μια θέση. Την Κυριακή ίσως τελειώσει το πρωτάθλημα, αν ο ΜΕΛΑΣ δεν έχει πάλι τάσεις "αυτοκτονίας" όπως χθες στο 4ο δεκάλεπτο.


Υ.Γ kasper7, μην εξαφανιστείς πάλι smile.gif
Η γνώμη και οι αναλύσεις σου είναι απαραίτητες να ξαναπάρει ζωή το γυναικείο κομμάτι του forum. Και ελπίζοντας να ακολουθήσουν και άλλοι, που απλά μπαίνουν ΜΟΝΟ για να διαβάσουν..
Παιδιά, το forum ειναι για ανταλλαγή απόψεων, και όχι κλειδαρότρυπα..
kasper7
QUOTE(leonkalf @ Apr 16 2015, 14:57 ) *
Υ.Γ kasper7, μην εξαφανιστείς πάλι smile.gif
Η γνώμη και οι αναλύσεις σου είναι απαραίτητες να ξαναπάρει ζωή το γυναικείο κομμάτι του forum. Και ελπίζοντας να ακολουθήσουν και άλλοι, που απλά μπαίνουν ΜΟΝΟ για να διαβάσουν..
Παιδιά, το forum ειναι για ανταλλαγή απόψεων, και όχι κλειδαρότρυπα..


Δυστυχώς πλέον leonkalf δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθώ το γυναικείο μπάσκετ, πέρα από κάποια σκόρπια ματς...μιας και οι ασχολίες μου πλέον έχουν μεταφερθεί σε διαφορετικές κατηγορίες και φύλο!! bball.gif
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

mets
Στο Μετς δεν περναει ευκολα κανεις. Αποδείχθηκε και χθες.

Οπως εχουμε ξαναπει, η φανελα ειναι βαρια και με οποιο ροστερ εμφανιστει η ομαδα θα ειναι ανταγωνιστικη. Ο Τολιας εχει ποτισει με παθος την ομαδα και εχει μεσα καμικαζι..

Η εξεδρα βοηθαει την ομαδα. Οπαδοι και ομαδα ειναι παντα ενα.

Η ομαδα του Αιγαλεω εχει πιο πολυ βαθος, πιο "μεγαλα" ονοματα (για την κατηγορια) αλλα αυτα δεν μετρανε πανω στο παρκε, πανω στη μαχη. Οποιος παιζει με περισσοτερο παθος και θεληση (κι αυτο ειναι το Παγκρατι) παιρνει και τα παιχνιδια και τις ανοδους. Κι αυτο θα γινει και τωρα. Το ειχα ξαναγραψει εδω οτι ο μελας εχει ξεφουσκωσει. Θα ανεβουμε με τον τσαμπουκα μας.

Μπραβο στην ομαδα, περιμενουμε να γυρισει την Τεταρτη στο μετς να πανηγυρισουμε αλλη μια επιτυχια!


α, και να μην το ξεχασω.. Κανατσελου για παντα στο μετς. Εισαι ενα απο μας. Βρηκαμε την ιδανικη παικτρια γι αυτη την ομαδα

AbS
Δίκαιη επικράτηση του Παγκρατίου στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον ΜΕΛΑΣ. Πολύ δυνατό παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, με τα πλέιμέικερ των δύο ομάδων, Παζαρίδη και Κονταλή να ξεχωρίζουν και να οδηγούν τις ομάδες τους. Η 2η περιέργως έμεινε αρκετή ώρα έξω στο 2ο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα το Παγκράτι να πάρει διαφορά περίπου 10 πόντων. Στο 3ο δεκάλεπτο πέρασε ο ΜΕΛΑΣ μπροστά αλλά το Παγκράτι άντεξε, ξαναπέρασε μπροστά για να πάρει τελικά το παιχνίδι.

Στα συν του αγώνα το κατάμεστο γήπεδο, με πάθος και πολλές φωνές από τους φίλους και των 2 ομάδων !
kitrinos
QUOTE (AbS @ Apr 20 2015, 13:21 ) *
Δίκαιη επικράτηση του Παγκρατίου στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον ΜΕΛΑΣ. Πολύ δυνατό παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, με τα πλέιμέικερ των δύο ομάδων, Παζαρίδη και Κονταλή να ξεχωρίζουν και να οδηγούν τις ομάδες τους. Η 2η περιέργως έμεινε αρκετή ώρα έξω στο 2ο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα το Παγκράτι να πάρει διαφορά περίπου 10 πόντων. Στο 3ο δεκάλεπτο πέρασε ο ΜΕΛΑΣ μπροστά αλλά το Παγκράτι άντεξε, ξαναπέρασε μπροστά για να πάρει τελικά το παιχνίδι.

Στα συν του αγώνα το κατάμεστο γήπεδο, με πάθος και πολλές φωνές από τους φίλους και των 2 ομάδων !


Ποτε διεξαγεται ο επομενος αγωνας ?? Ευχαριστω
tasosguard
Θεωρω οτι ο Μελλας ειναι πιο πληρης Ομαδα, αλλα το Παγκρατι εχει Ψυχωμενες παικτριες , μην ξεχναμε οτι το Παγκρατι εφτασε στα play off πολυ πιο δυσκολα απο τον Μελλα με αγωνες διχως αυριο (π.χ καλυβια ) και αυτο εχει συντελεση στο να "ψηθει" η ομαδα, Βεβαια ο Μελλας ειναι μια δυνατη και εμπειρη ομαδα αλλα απο την αλλη σε "τελικους" νομιζω οτι μετραει παραπανω η ΨΥΧΗ !!!

......Ιδωμεν ???

Καλη επιτυχια και στις δυο ομαδες,ι χωρις τραυματισμους αυτη την φορα, θα ειμαστε παλι ολοι εκει να σας απολαυσουμε !!!!! smile.gif

leonkalf
QUOTE (kitrinos @ Apr 21 2015, 11:46 ) *
Ποτε διεξαγεται ο επομενος αγωνας ?? Ευχαριστω

Αύριο Τετάρτη 21:30 στο κλειστό του Αιγάλεω.
kitrinos
QUOTE (leonkalf @ Apr 21 2015, 12:47 ) *
Αύριο Τετάρτη 21:30 στο κλειστό του Αιγάλεω.


Στω !! smiley.gif

stev basket
Και ο ΜΕΛΑΣ στην Α' Κατηγορία Γυναικών μετά τη νίκη του επί του Παγκρατίου με σκορ 58-56.

Διαιτητές: Μπούκας, Χρηστίδης

Δεκάλεπτα: 10-11, 30-28, 51-42, 58-56

ΜΕΛΑΣ(Τσιαντούκα/Σκαμπά): ΚΟΝΤΑΛΗ 14 (1), ΑΥΓΕΡΗ, ΓΟΥΝΑΡΑ , ΚΟΡΡΕ ΕΥΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, ΚΑΝΑΒΑΡΟΥ 4, ΣΤΑΥΡΑΤΗ 12 (3), ΣΙΟΥΚΑ 12, ΓΙΑΚΑΛΟΥ 2, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ 9 ,ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ 5, ΚΟΥΡΟΥΒΑΝΗ.

Παγκράτι(Τόλιας): ΠΑΖΑΡΙΔΗ 14[2],ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 10, ΙΝΤΣΑΜΠΟΥΝ 2, ΜΕΙΜΑΡΗ 20, ΧΑΣΑΠΙΔΟΥ 7(1), ΓΑΖΕΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ 3.

Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες για τη προσπάθεια τους και στο προπονητικό τρίδυμο.
Συγχαρητήρια και στους εφόρους της ομάδας που έδωσαν τη ψυχή τους για την ομάδα και την άνοδό της.
Πήρατε την άνοδο γιατί την αξίζατε, είσασταν καλύτερες !!!
stathan23
Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Μελά και ειδικα στα δυο κορίτσια που για δεύτερη χρόνια εκαναν ανοδο...
kitrinos
QUOTE (stev basket @ Apr 23 2015, 00:31 ) *
Και ο ΜΕΛΑΣ στην Α' Κατηγορία Γυναικών μετά τη νίκη του επί του Παγκρατίου με σκορ 58-56.

Διαιτητές: Μπούκας, Χρηστίδης

Δεκάλεπτα: 10-11, 30-28, 51-42, 58-56

ΜΕΛΑΣ(Τσιαντούκα/Σκαμπά): ΚΟΝΤΑΛΗ 14 (1), ΑΥΓΕΡΗ, ΓΟΥΝΑΡΑ , ΚΟΡΡΕ ΕΥΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, ΚΑΝΑΒΑΡΟΥ 4, ΣΤΑΥΡΑΤΗ 12 (3), ΣΙΟΥΚΑ 12, ΓΙΑΚΑΛΟΥ 2, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ 9 ,ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ 5, ΚΟΥΡΟΥΒΑΝΗ.

Παγκράτι(Τόλιας): ΠΑΖΑΡΙΔΗ 14[2],ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 10, ΙΝΤΣΑΜΠΟΥΝ 2, ΜΕΙΜΑΡΗ 20, ΧΑΣΑΠΙΔΟΥ 7(1), ΓΑΖΕΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ 3.

Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες για τη προσπάθεια τους και στο προπονητικό τρίδυμο.
Συγχαρητήρια και στους εφόρους της ομάδας που έδωσαν τη ψυχή τους για την ομάδα και την άνοδό της.
Πήρατε την άνοδο γιατί την αξίζατε, είσασταν καλύτερες !!!


ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ smiley.gif
leonkalf
Κρόνος Γέρακα
Καλύβια
ΜΕΛΑΣ Αιγάλεω

πήραν την άνοδο και του χρόνου θα 'ναι στην Α' ΕΣΚΑ.

Ποιον όμως θεωρείτε ότι θα ανέβει από την Α' ΕΣΚΑ στην Α2?
Ψηφίστε σήμερα στο poll του basketforum (απόψε το βράδυ γίνεται ο 2ος τελικός), κάνοντας κλικ ΕΔΩ
mets
Δυστυχώς το ιστορικό παγκρατι δε τα κατάφερε χθες, αν και εφτασε 1 σουτ μακριά από την πολυποθητη άνοδο. Η ομαδα υπερεβη τον εαυτο της φετος, με φτωχο ροστερ πολεμησε και κηνυγησε μεχρι τελους κυριολεκτικα να κανει υπερβαση. Φτασαμε χθες να κατεβουμε σε τελικο με 9 παικτες στην αποστολη, και επαιξαν 7-8, με Τουλα Γαζετα μεσα που δεν ειχε παιξει σχεδον καθολου φετος (respect σε αυτη τη μεγαλη παικτρια, που εχει δωσει τον εαυτο της στην ομαδα).

Παιξαμε περιεργο μπασκετ, με οτι οπλα εχει ο καθενας βεβαια παιζει, και φανηκε οτι δεν μπορουσε να γινει διαφορετικα με βαση το υλικο. Τα κοριτσια εκαναν οτι μπορουσαν, και εδειξαν οτι αν υπηρχε μια παραπανω ενισχυση με λιγες καλυτερες παικτριες να συμπληρωσουν τις υπαρχουσες, θα ανεβαινε η ομαδα στα σιγουρα (αυτό δείχνει και καπως το επιπεδο της κατηγοριας). Το βαρος βεβαια γι αυτο πεφτει στη διοικηση και προπονητη που εκαναν το σχεδιασμο. Καλη η φανελα και η αυρα της ομαδας αλλα πρεπει να υπαρχει και ανταξιο υλικο.

Εμεις ποναμε με τις ηττες και τις αποτυχιες. Δε μπορουμε να βλεπουμε την ομαδα σε τετοια κατηγορια. Αν καποιοι δε το καταλαβαινουν και δε μπορουν, να μπορεσουν. Με σωστές ενέργειες και χτίσιμο ομάδας και όχι με ταξιματα χωρις αντίκρυσμα..

Του χρόνου παλι.

Ευχαριστουμε τα κοριτσια και τον θρυλικο Νικο Τολια για το πεισμα τους και οσα προσφεραν και ελπιζουμε σε ανακαμψη για την ομαδα μας.
alwaysloveit
QUOTE(mets @ Apr 23 2015, 17:31 ) *
Δυστυχώς το ιστορικό παγκρατι δε τα κατάφερε χθες, αν και εφτασε 1 σουτ μακριά από την πολυποθητη άνοδο. Η ομαδα υπερεβη τον εαυτο της φετος, με φτωχο ροστερ πολεμησε και κηνυγησε μεχρι τελους κυριολεκτικα να κανει υπερβαση. Φτασαμε χθες να κατεβουμε σε τελικο με 9 παικτες στην αποστολη, και επαιξαν 7-8, με Τουλα Γαζετα μεσα που δεν ειχε παιξει σχεδον καθολου φετος (respect σε αυτη τη μεγαλη παικτρια, που εχει δωσει τον εαυτο της στην ομαδα).

Παιξαμε περιεργο μπασκετ, με οτι οπλα εχει ο καθενας βεβαια παιζει, και φανηκε οτι δεν μπορουσε να γινει διαφορετικα με βαση το υλικο. Τα κοριτσια εκαναν οτι μπορουσαν, και εδειξαν οτι αν υπηρχε μια παραπανω ενισχυση με λιγες καλυτερες παικτριες να συμπληρωσουν τις υπαρχουσες, θα ανεβαινε η ομαδα στα σιγουρα (αυτό δείχνει και καπως το επιπεδο της κατηγοριας). Το βαρος βεβαια γι αυτο πεφτει στη διοικηση και προπονητη που εκαναν το σχεδιασμο. Καλη η φανελα και η αυρα της ομαδας αλλα πρεπει να υπαρχει και ανταξιο υλικο.

Εμεις ποναμε με τις ηττες και τις αποτυχιες. Δε μπορουμε να βλεπουμε την ομαδα σε τετοια κατηγορια. Αν καποιοι δε το καταλαβαινουν και δε μπορουν, να μπορεσουν. Με σωστές ενέργειες και χτίσιμο ομάδας και όχι με ταξιματα χωρις αντίκρυσμα..

Του χρόνου παλι.

Ευχαριστουμε τα κοριτσια και τον θρυλικο Νικο Τολια για το πεισμα τους και οσα προσφεραν και ελπιζουμε σε ανακαμψη για την ομαδα μας.



συγχαρητηρια για την προσπαθεια του παγκρατιου είναι αξιεπαινη αλλα όπως ειπατε,οπως στρωνει κανεις κοιμαται.. με αλλαγες προπονητών, αμεσο και εμμεσο διωξιμο παικτριών με 'περιεργες' νοοτροπίες παικτριών ..ομαδες δεν χτιζονται μαλλον γκρεμιζονται! συγχαρητηρια ωστοσο για τη πορεια! η ομαδα(μας) Μ.Ε.Λ.Α.Σ Αξιζε χθες και κερδισε! Καλη συνεχεια και ανασυγκροτηση σε ολες τις ομαδες! Καλυβια κ Γερακας πρωτη φορα στην Α'? Για να δουμε!!
mono maroussi
Το Μάρουσι νίκησε 55-56 το Παγκράτι μέσα στο Μετς και κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα, κλέινοντας με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά.
istorikos@
Ομαδα Β ΕΣΚΑ παυει την λειτουργια του τμηματος γυναικων..ο Αρης Χολαργου κατα 99% στην Β ΕΣΚΑ...
GeoX21
QUOTE (istorikos@ @ May 6 2015, 12:14 ) *
Ομαδα Β ΕΣΚΑ παυει την λειτουργια του τμηματος γυναικων..ο Αρης Χολαργου κατα 99% στην Β ΕΣΚΑ...


ακουγεται για ακομα μια, δλδ 2 συνολο.. Τοτε τι γινεται? Αν δεν κατεβει και η ΦΕΑ στην Β (συνολο 3), τοτε ποιος μενει-ανεβαινει?
team8
QUOTE (GeoX21 @ May 10 2015, 21:59 ) *
ακουγεται για ακομα μια, δλδ 2 συνολο.. Τοτε τι γινεται? Αν δεν κατεβει και η ΦΕΑ στην Β (συνολο 3), τοτε ποιος μενει-ανεβαινει?

Και ποιές είναι αυτές?
Δηλαδή εσείς οι δύο είστε σίγουροι οτι δεν γνωρίζετε την ίδια ομάδα που αποχωρεί?
istorikos@
QUOTE (team8 @ May 11 2015, 10:21 ) *
Και ποιές είναι αυτές?
Δηλαδή εσείς οι δύο είστε σίγουροι οτι δεν γνωρίζετε την ίδια ομάδα που αποχωρεί?


Εγω εχω ακουσει για τον Τριτων,,,Δεν ειπα το ονομα της ομαδας γιατι υπαρχει φιλος στο φορουμ που γραφει και σχολιαζει για τον Τριτωνα και ισως ηθελε να το ανακοινωσει αυτος εαν οντως ισχυει...



QUOTE (GeoX21 @ May 10 2015, 22:59 ) *
ακουγεται για ακομα μια, δλδ 2 συνολο.. Τοτε τι γινεται? Αν δεν κατεβει και η ΦΕΑ στην Β (συνολο 3), τοτε ποιος μενει-ανεβαινει?


Εαν προκυψει και δευτερη ομαδα που αποχώρηση παμε για πρωταθλημα τον 11.... Εαν δεν κατεβει ουτε η ΦΕΑ ειναι σιγουρο οτι θα ανεβασουν τις δυο ομαδες που βγηκαν τριτες στους ομιλους τους..Αχαρνης και Ακαδημια..
soouza
QUOTE (istorikos@ @ May 11 2015, 13:27 ) *
Εγω εχω ακουσει για τον Τριτων,,,Δεν ειπα το ονομα της ομαδας γιατι υπαρχει φιλος στο φορουμ που γραφει και σχολιαζει για τον Τριτωνα και ισως ηθελε να το ανακοινωσει αυτος εαν οντως ισχυει...


Καλησπέρα.

Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο προς το παρόν.Αυτό είναι το μόνο που ακόμα κι εγώ γνωρίζω.Περαιτέρω ανακοινώσεις θα μάθει ο κόσμος όταν υπάρξουν.Επειδή έχουν ενημερωθεί όλοι οι ατζέντηδες των αθλητριών και κυρίως ο δικός μου να διευθετήσουν τις υποθέσεις,το θέμα μπαίνει σε αναμονή για ευννόητους λόγους. biggrin.gif 24.gif blove.gif bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.