Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης:Κύπελλο 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3
Warrior
Σημερα εγινε η κληρωση του κυπελλου...

Η ομαδα αντιμετωπιζει στα προημιτελικα την Ολυμπια Λ. εκτος εδρας σε νοκ αουτ αγωνα στις 22 ή 23/12 και αν
καταφερει και προκριθει θα αντιμετωπισει εκτος εδρας(παλι σε νοκ-αουτ αγωνα) τον νικητη του ζευγαριου
ΑΕΚ-Ολυμπιακος στις 6/2/2008!

QUOTE
Χέρμπερτ: "Καλή και σκληρή κλήρωση"


Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έγινε σήμερα στις 13:00 η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και η κληρωτίδα επεφύλαξε να φέρει στον δρόμο του Άρη την Ολύμπια Λάρισας. Το παρών στην κλήρωση για λογαριασμό του Άρη έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, και ο μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης.

Μπες στο παιχνίδι 100% BONUS. Παίξε σε συναρπαστικούς αγώνες!
Οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ αγώνα την Ολύμπια Λάρισας εκτός έδρας στις 22 ή στις 23 Δεκεμβρίου (αναμένεται η σχετική απόφαση με δεδομένο ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει στις 20/12 εντός έδρας τη Λε Μαν στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα), ενώ εφόσον επικρατήσουν θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους στην ημιτελική φάση που θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου με το νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΕΚ–Ολυμπιακός.

Σε μια τέτοια περίπτωση, το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας, με το νικητή να παίρνει απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου. Τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι: Πανελλήνιος-Πανιώνιος, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Πως όμως δέχθηκαν στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" το αποτέλεσμα της κλήρωσης; "Είχαμε ως δεδομένο ότι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίζαμε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Ολύμπια Λάρισας και μάλιστα εκτός έδρας", τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης ο Γιάννης Δαμιανίδης και συνέχισε: "Εφόσον πάνε καλά και περάσουμε στην ημιτελική φάση θα πρέπει δυστυχώς να παίξουμε και πάλι εκτός έδρας.

Οφείλουμε λοιπόν να φανούμε δυνατοί για να περάσουμε αφενός στην ημιτελική φάση του θεσμού και από εκεί να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό".

Ο κόουτς του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ από την πλευρά του δήλωσε: "Πρόκειται για έναν αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας και δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις και το που παίζεις. Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ. Ο νικητής προχωράει, ενώ ο ηττημένος βγαίνει εκτός θεσμού.

Πιστεύω ότι είχαμε μια καλή, αλλά συνάμα σκληρή κλήρωση, αφού θα παίξουμε εκτός έδρας και θα είναι ένα κλειστό και δύσκολο παιχνίδι, ενώ εμείς δύο μέρες πριν θα προερχόμαστε από αγώνα της Ευρωλίγκα. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι μια διαφορετική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Θεωρώ ότι είναι μάλιστα καλό για τους φιλάθλους μας το ότι θα παίξουμε με την Ολύμπια, διότι η Λάρισα βρίσκεται κοντά στην Θεσσαλονίκη".

Όσο για τους στόχους της ομάδας στον συγκεκριμένο θεσμό; "Ασφαλώς και έχουμε υψηλές προσδοκίες και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο", υποστήριξε ο Καναδός κόουτς και υπογράμμισε: "Ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο, αφού για να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας θα χρειαστεί να πετύχουμε δύο νίκες εκτός έδρας, καθώς επίσης και άλλη μια στον τελικό ο οποίος θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος".
weirdo1977
σίγουρα είναι νοκ out οι ημιτελικοί ? και γιατί εκτος έδρας δηλ...?

edit: το διασταύρωσα, νοκ out είναι... ΑΠΑΡAΔΕΚΤΗ διοργάνωση...
basketaris
Πραγματικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! 68.gif
Ας οριζαν κατευθειαν τον τελικο Παο-Οσφπ να τελειωναμε... shot.gif
Οπως και να 'χει, οφειλουμε να παλεψουμε, γιατι ειμαστε ΑΡΗΣ και ειμαστε καταδικασμενοι να παλευουμε για τιτλους! wink.gif
Warrior
Γενικα εχουμε δυσκολο εργο....Και με την Ολυμπια θα ειναι δυσκολο το παιχνιδι,η οποια παραδοσιακα
ανεβαινει στην διαρκεια της σεζον.Βεβαια μεχρι τον Δεκεμβρη εχουμε ακομα καιρο.Θα εχουμε και προβα
τζενεραλε,καθως σε 3 αγωνιστικες θα αγωνιστουμε και παλι στην Λαρισα απεναντι στην Ολυμπια για το
πρωταθλημα...

Δεν επιτρεπονται και φιλοξενουμενοι φιλαλθοι στα παιχνιδια του κυπελλου,αν και με την Ολυμπια λογικα
θα μπορει να βρεθει μια λυση(ή μηπως οχι)... unsure.gif
Air Kef
Χαιρομαι που το άνοιξες εσύ Κώστα.banana.gif


Aν το άνοιγες και στο φόρουμ του γηπεδούχου θα με υποχρέωνες. tongue.gif
weirdo1977
24.gif 24.gif 24.gif
Warrior
Δεν καταλαβες καλα.....Αυτο δεν ειναι το τοπικ του αγωνα! 33.gif
Ειναι γενικο για σχολια για το κυπελλο! tongue.gif

Για τον αγωνα θα ανοιξει αλλο.... 19.gif
Και δεν παιζει να με ψησεις! laugh.gif laugh.gif
basketaris
Αντε Air_Kef, 2 φορες μες στο Δεκεμβρη θα σου 'ρθω!! smile.gif
Πραγματικα η κληρωση με βολευει πολυ -προσωπικα- γιατι θα μπορω να παω σε ακομα ενα ματς της Αρειαναρας και να πανηγυρισω μια προκριση στα ημιτελικα...

QUOTE
Δεν επιτρεπονται και φιλοξενουμενοι φιλαλθοι στα παιχνιδια του κυπελλου,αν και με την Ολυμπια λογικα θα μπορει να βρεθει μια λυση(ή μηπως οχι)...

Don't worry Warrior! wink.gif Δεν υπαρχει θεμα, θα 'μαστε στην κερκιδα...
basketaris
QUOTE
ΟΛΥΜΠΙΑ - ΑΡΗΣ: Οι αντιδράσεις για την κλήρωση Κυπέλλου

«Επί του παρόντος μας ενδιαφέρει το ματς με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Μπαρτζώκας, «θέλουμε το Κύπελλο», τόνισε ο Χέρμπερτ

Ολύμπια Λάρισας και Αρης θα βρεθούν αντιμέτωποι για μία θέση στον ήλιο των ημιτελικών του Κυπέλλου, μετά τη σημερινή κλήρωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Γιώργος Μπαρτζώκας και Γκόρντον Χέρμπερτ κατέθεσαν στις ιστοσελίδες των δύο ομάδων τις απόψεις τους για την αναμέτρηση.

«Θα αντιμετωπίσουμε τον Αρη δυο φορές μέσα στον Δεκέμβριο ως γηπεδούχοι και αυτή είναι μια πρόκληση για μας. Είναι σημαντικός ο θεσμός του κυπέλλου, αλλά είναι λάθος σκεπτικό να ασχολούμαστε με ένα παιχνίδι που θα γίνει έπειτα από έναν μήνα. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μας είναι μόνο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο κόουτς της Ολύμπιας.

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Αρη επισήμανε: «Πρόκειται για έναν αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας και δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις και το που παίζεις. Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ. Ο νικητής προχωράει, ενώ ο ηττημένος βγαίνει εκτός θεσμού. Πιστεύω ότι είχαμε μια καλή, αλλά συνάμα σκληρή κλήρωση, αφού θα παίξουμε εκτός έδρας και θα είναι ένα κλειστό και δύσκολο παιχνίδι, ενώ εμείς δύο μέρες πριν θα προερχόμαστε από αγώνα της Ευρωλίγκα. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι μια διαφορετική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Θεωρώ ότι είναι μάλιστα καλό για τους φιλάθλους μας το ότι θα παίξουμε με την Ολύμπια, διότι η Λάρισα βρίσκεται κοντά στην Θεσσαλονίκη. Ασφαλώς και έχουμε υψηλές προσδοκίες και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο, αφού για να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας θα χρειαστεί να πετύχουμε δύο νίκες εκτός έδρας, καθώς επίσης και άλλη μια στον τελικό ο οποίος θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος».

www.betsmart.gr
Warrior
Σιγα σιγα...πρεπει να μπαινουμε σε ρυθμους κυπελλου(αν και προηγειται η Λεμαν)!Την προσεχη Κυριακη(9μμ)
θα αντιμετωπισουμε τελικα την Ολυμπια με τηλεοπτικη μεταδοση πιθανοτατα απο ΕΤ1...
Warrior
QUOTE
Tέρι: "Πρέπει να προκριθούμε"

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας την Ολύμπια Λάρισας (21:00) για το Κύπελλο Ελλάδας, με στόχο να πάρει την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κατακτήσεις οχτώ φορές τον τίτλο και η νίκη είναι επιτακτική.

Ο Ρέισον Τέρι με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη τόνισε: "Μπροστά μας έχουμε τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας όπου πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να προκριθούμε στους "4" του θεσμού.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να τα καταφέρουμε είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα. Εφόσον κάνουμε ότι μας ζητήσει ο κόουτς και συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο σκληρά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, τότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Aναφερόμενος στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε: "Ο πρώτος αγώνας με την Ολύμπια στην Λάρισα μπορεί να μην είχε κυλήσει σε προσωπικό επίπεδο όπως σχεδίαζα, αλλά ακόμη και έτσι η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας στο ελληνικό Πρωτάθλημα και από τότε πιστεύω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου και μπορώ να βοηθήσω καλύτερα την ομάδα".

Από κει και πέρα ο Τέρι σχολίασε: "Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που δώσαμε στο ελληνικό Πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα παίξαμε πολύ καλά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Όσον αφορά εμένα, θέλω να παίζω καλά και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου.

Θα κάνω τα πάντα για να κρατήσω την ίδια ενέργεια που βγάζω μέσα στο παρκέ και σίγουρα μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια έχω ξανά βρει την αυτοπεποίθηση μου που βρίσκεται πλέον σε υψηλά επίπεδα".

Όσο για τους στόχους του Άρη στο κύπελλο κατέληξε: "Το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην προτρέχουμε, αλλά να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Εφόσον κάνουμε αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στο παρκέ.

Αυτήν την στιγμή σκεφτόμαστε την Ολύμπια Λάρισας και μόνο. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εφόσον τα καταφέρουμε, αμέσως μετά θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο".

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ στην αποστολή έχει 13 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής: Καστλ, Τέρι, Σεραπίνας, Ράϊτ, Καλαϊτζής, Ηλιάδης, Σκορδίλης, Μότολα, Μάσεϊ, Αγαδάκος, Τσαλδάρης, Παντελιάδης και Καραδολάμης.


Κρισιμος αγωνας αυριο στην Λαρισα για την ομαδα μας...Το κυπελλο αποτελει εναν απο τους βασικους
στοχους της ομαδας καθε χρονο.Η Ολυμπια μπορει να εχει χειροτερο ροστερ,αλλα στην εδρα της ειναι
δυνατη(αρκετες φορες εχουμε ηττηθει εκει) και το παιχνιδι μπορει να ειναι πολυ διαφορετικο απο εκεινο
του πρωταθληματος πριν δυο βδομαδες.

Μια ηττα πιθανοτατα θα φερει νεους τριγμους στην ομαδα..

Ο νικητης θα αντιμετωπισει σε νοκ αουτ αγωνα τον Ολυμπιακο στο ΣΕΦ.
celtic_pride
61-81 την Ολύμπια. Η ομάδα συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις 41.gif 41.gif . Στα θετικά η εμφανίση του Ηλιάδη και του Καραδολάμη (11π). Μπράβο στον Χερμπερτ που τους εμπιστεύτηκε...
Γέρα τώρα στους 4 στον αγώνα στο ΣΕΦ...


P.S. Ο αγώνας δεν μεταδόθηκε?? Πίστευα ότι θα το μετέδιδε η ΕΤ1, αλλά μάταια..(μονο Παο και Οσφπ έδειξαν)
xaotiki_diastasi
Νόμιζα ότι έβαλε ο Καραδολάμης 11 πόντους και χάρηκα. Μετά είδα τα στατιστικά του Γαλάνη και ξενέρωσα. Όταν βάζει τους μικρούς στο τελευταίο 1:41 δεν γίνεται τίποτα. Τους καίμε πάλι με αυτά που κάνουμε. Πισωγύρισμα η φετινή χρονιά για τον Καραδολάμη.
weirdo1977
λέω και γω, άλλο παιχνίδι είδα... blink.gif όντως πολύ άσχημο η διαφορα να είναι στους 25 πόντους k να παίζει 15 συνεχόμενα λεπτά μότολα και ράιτ, μπράβο στην ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται κύριος αμυντικά αλλα αυτό με τους μικρούς είναι το κάτι άλλο, αν ήμουν στην θέση τους θα φεύγα από τον πάγκο... πάντως ο καραδολάμης έδειξε απίστευτο πάθος έστω k σε αυτό το 1:30 λεπτό που έπαιξε. 41.gif


p.s. το παιχνίδι το έδειξε το σπορ+
celtic_pride
Μας δουλεύουνε??? Σε όλα τα σαιτ έχει τον Καραδολάμη ότι έβαλε 11π ενώ στον Γαλάνη έχει μόνο 3. Τι έγινε?

(Σορυ για την παραπληροφόρηση, αυτά παθαίνεις βασίζεσαι στα διάφορα σαιτ..Αλλά τέτοιο λάθος πως έγινε?)
weirdo1977
contra.gr
Σταρ
Τη σκυτάλη από τα χέρια του Ρέισον Τέρι πήρε ο Μπρέισι Ράιτ. Ο Αμερικανός τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 4 τρίποντα και είχε ως άξιο συμπαραστάτη του τον νεαρό Καραδολάμη, που βοήθησε την ομάδα του με 11 πόντους.

goalday.gr
ΑΡΗΣ (Γκόρντον Χέρμπερτ): Καστλ 7 (1), Τέρι 4 (1), Τσαλδάρης 6 (1), Σεραπίνας 7 (1), Ράιτ 16 (4), Καλαϊτζής 7 (1), Ηλιάδης 11 (1), Καραδολάμης 11 (1), Σκορδίλης, Μότολα 7, Μάσεϊ 9, Αγαδάκος 2

sport.24
Άρης (Γκόρντον Χέρμπερτ): Καστλ 7 (1), Τέρι 4 (1), Τσαλδάρης 6 (1), Σεραπίνας 7 (1), Ράιτ 16 (4), Καλαϊτζής 7 (1), Ηλιάδης 11 (1), Καραδολάμης 11 (1), Σκορδίλης, Μότολα 7, Μάσεϊ 9, Αγαδάκος 2.

blink.gif blink.gif blink.gif τελικά όντως είδα άλλο mats ?
hagi
Δε νομίζω ρε παιδιά να έβαλε 11 ο Καραδολάμης..Θα το θυμόμουνα blink.gif blink.gif Τέλος πάντως σημασία έχει ότι η ομάδα δείχνει πολύ θετικά στοιχεία σιγά σιγά όπως το περίμενα μετά την συμμετοχή του Τέρι στο πρωτάθλημα.Το σημαντικό είναι ότι αρχίζει και παίζει άμυνα επιθετική μάλιστα και δεν τα παρατάει όση και αν είναι η διαφορά.Έτσι έγινε και με την Λε Μαν γι’αυτό και δεν μειώθηκε πολύ η διαφορά σε κανένα σημείο του αγώνα.

Αυτό που περιμένω να δω είναι μέσα στην Τσιμπόνα πως θα παρουσιαστεί η ομάδα.Αν έχει την ίδια απόδοση σε άμυνα αλλά και επίθεση (πολύ ευστοχία blink.gif ) πάμε για διπλό.

Τώρα για το κύπελλο έχουμε καιρό ακόμη.Σίγουρα δύσκολο ματς και ειδικά μέσα στο ΣΕΦ αλλά θα δούμε.Τώρα γιορτές και ξεκούραση..

Και φαϊ για μας όχι όμως για τους παίχτες,για να μην έχουμε προβλήματα στη συνέχεια biggrin.gif biggrin.gif 69.gif 69.gif
PeTraN
min treleneste.. ok..

la8os einai oi 11 pontoi tou karadolami..

3 evale to palikari.. an tous pros8esete vgenoun 79 kai loipoun ki alloi 2 tou terry o opoios eixe 6
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Το πρόγραμμα της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών έχει ως εξής:
Τετάρτη 6/2/2008
Πανελληνίου 17.00 Πανελλήνιος ΓΣ – Παναθηναϊκός
ΣΕΦ 19.15 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΣ Άρης


πάλι καλά που δεν τα χουν την ίδια ώρα...
Warrior
Νομιζω οτι την ιδια βδομαδα αγωνιζομαστε και στο ΣΕΦ για το πρωταθλημα με τον Ολυμπιακο??
Aν ειχατε δυνατοτητα επιλογης...που θα προτιμουσατε διπλο?? 15.gif biggrin.gif

Εγω στον αγωνα το κυπελλου χωρις να το πολυσκεφτω! tongue.gif
weirdo1977
αν μου έλεγες πως υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσω δεύτερη θέση θα το σκεφτόμουν, όπως k να χει, 2 ευκαιρίες συνεχόμενες θα χούμε, όπου k να ρθει το διπλό καλοδεχούμενο... ακόμη k να μην έρθει σε αυτά τα παιχνίδια... ας έρθει στα play offs tongue.gif
basketaris
Εννοειται στο ματς κυπελλου! Οι τιτλοι μενουν και ενα διπλο σε ματς νοκ-αουτ ειναι πιο πορωτικο! Στο πρωταθλημα, αποδειχτηκε οτι και να τον κερδισεις μεσα-εξω, ολα κρινονται στα play-offs...

Παντως, δεν μου αρεσουν και πολυ τετοια διλημματα, γιατι εμμεσως περναει και τετοια νοοτροπια στους παικτες... Αρα, διπλο και στα 2 παιχνιδια! smile.gif
Warrior
Χωρις Τερι οριστικα στο ματς της Τεταρτης!Σημαντικη η απωλεια.Μακαρι να επιστρεψει τουλαχιστον μεχρι το
παιχνιδι του πρωταθληματος...
basketaris
H συζητηση για το ματς μεταφερεται εδω, Warrior? unsure.gif

Σημαντικη η απουσια του Τερι, θα μας ηταν υπερβολικα χρησιμος για αυτο το ματς...
Warrior
QUOTE(basketaris @ Feb 5 2008, 00:32 ) *
H συζητηση για το ματς μεταφερεται εδω, Warrior? unsure.gif

Σημαντικη η απουσια του Τερι, θα μας ηταν υπερβολικα χρησιμος για αυτο το ματς...


Oχι βρε... smile.gif

Ειπα να δωσω λιγο ζωη και συνεχεια και σε αυτο το τοπικ!Καθως....οταν περασουμε μεθαυριο( rolleyes.gif )
που θα γραφουμε μεχρι να ανοιχτει το τοπικ του τελικου? laugh.gif tongue.gif
basketaris
Σωστο σε βρισκω! wink.gif icon_wave.gif
xaotiki_diastasi
Παιδιά εγώ χωρίς τον Τερι το φοβάμαι πάαρα πολύ το ματς.. Στον αγώνα του πρωταθλήματος οι ψηλοί του Ολυμπιακού έκαναν την διαφορά. Βέβαια τότε έλειπε και ο Μπόισα... Κ γενικά ήταν αρκετά πράγματα διαφορετικά.
Από τον Ολυμπιακό ξέρουμε ποιος θα λείπει; (κανένας ψηλός τους μήπως;; )
basketaris
Ο Ματσε σιγουρα, δεν ξερω αν θα λειπουν και οι Μπλακνει, Τσακαλιδης που απουσιαζαν στο ματς με Σιενα. Μαλλον, ομως, επιστρεφουν... Αν ξερει καποιος καλυτερα, ας ενημερωσει...
scales84
Ο τσακαλιδης ξεκινησε ατομικο χτες.δεν νομιζω να λειπει.ο μπλακνει γυριζει,ο γουντς δεν θα παιζει ενω λογικα τωρα ε γιαννακη θα παρει χρονο ο μαυροκεφαλιδης.απο την αλλη σε σχεση με το πρωταθλημα θα παιζει ο τζακσον που μπορει να μας κανει ζημια αλλα ειναι και πολυ ευαλλωτος στην αμυνα...

θα ειναι κανεις απο δω περα στο γηπεδο?
scales84
Παντως τα νεα απο δω δεν ειναι και τα καλυτερα.απο το πουθενα με την προσληψη γιαννακη αναμενεται sold out αυριο.και κατι τετοιο σιγουρα δεν ειναι καλο
basketaris
QUOTE
05.02.2008 - Με σύμμαχο την παράδοση…

Στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» έχουν αφήσει πίσω την χθεσινή κλήρωση για την ανάδειξη των ομίλων στο TOP 16 της Ευρωλίγκα και στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό (19:15) στο ΣΕΦ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μια μεσημεριανή προπόνηση, ενώ η αποστολή του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα στις 17:30. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Γκόρντον Χέρμπερτ δεν υπάρχουν, πλην του Ρέισον Τέρι που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την θλάση στο γαστροκνήμιο και για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του προτιμήθηκε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. Στην πρωτεύουσα η αποστολή της ομάδας (στην οποία συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Τσαϊρέλης-Καραδολάμης) θα συναντήσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Α.Ε. Γιάννη Δαμιανίδη που αναχώρησε σήμερα από τη Μαδρίτη όπου βρέθηκε για την κλήρωση της Ευρωλίγκα στο TOP 16.

Δέκα φορές έχουν αναμετρηθεί συνολικά ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός στο Κύπελλο Ελλάδας, με την προϊστορία να ευνοεί τους «κίτρινους» που μετράνε έξι νίκες έναντι τεσσάρων των «ερυθρολεύκων».

Η τελευταία και πιο σημαντική μάλιστα ήταν την περίοδο 2003-04, όταν ο ΑΡΗΣ με τον Τσαρλς Μπάρτον στην τεχνική ηγεσία είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού στον τελικό της Λαμίας με 70-73 (οι «κίτρινοι» θεωρούνταν τυπικά φιλοξενούμενοι) κατακτώντας για όγδοη φορά το Κύπελλο Ελλάδας.

Στον παρακάτω πίνακα ακολουθούν τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του ΑΡΗ απέναντι στον Ολυμπιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος…

1976-1977 (8)
ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ 0-20 (στα χαρτιά)

1984-1985 (16)
ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ 86-67

1986-1987(4)
ΟΣΦΠ – ΑΡΗΣ 71-95

1989-1990 (16)
ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ 110-80

1991-1992 (8)
ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ 121-95

1992-1993 (4)
ΟΣΦΠ – ΑΡΗΣ 66-71

1993-1994 (8)
ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ 56-58

1996-1997 (16)
ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ 47-58

2001-02 (8)
ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ 87-63

2003-04 (Τελικός)
ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ 70-73
(...)

www.arisbc.gr
Coldplay-3-
ΚΑλη τυχη στην ομαδα και για σημερα...
Μπορει να χτυπησει το ματς...

Αντε Τζερι...αντε Μητσαρα...

Το κυπελλο πρεπει να επιστρεψει στον αυτοκρατορα...
Δυο φορες πηγε σε λαθος χερια...δικτατορια των κοντων...
valsam
Ημιχρονο!
Μια ομαδα υπαρχει μεσα στο γηπεδο!!!!
Αντε Αριαναρα!!!!!
Μακαρι να μην τα σκ@τωσουν οι διαιτητες γιατι μου φενετε οτι ψαχνουν αφορμη(ωραιο αντιαθλητικο!)
Αντε να κανουμε ενα δωρακι στον Γιαννακη!
valsam
3ο δεκαλεπτο!!!!
Οργια της διαιτισιας!!!!
Συχαθηκα!!!!
belalik
Ρε παιδιά, αυτός ο washington, καλός παίκτης μπορεί να είναι δε λέω, αλλά πρέπει να ηρεμήσει smile.gif ..

Αφηνιάζει όταν παίρνει την μπάλα, και τρέχει 'γιούρια' μέσα και όποιον πάρει ο χάρος, έχει χάσει 3-4 αψυχολόγητα ley-up ... Και με την maccabi κάτι τέτοια δεν έκανε;
Go Aris
Paidia parakoloutho edo k kairo ta post sas, alla ystera apo to simerino irtha sta oria mou k eipa na miliso k go! Giati auti i emmoni tou Herbert ston DWash, apo tin stigmi pou den einai apotelesmatikos se krisimes faseis? Eleos pia!
xaotiki_diastasi
Κρίμα... Κρίμα... ΚΡΙΜΑ... Γιατί παρά όλες τις αντιξοότητες (...) μπορούσαμε να το πάρουμε και χαλαρά.
Ο Καλαιτζής έπαιξε καθόλου στο 3ο δεκάλεπτο; Γιατί από την ένταση δε θυμάμαι τπτ τώρα...

Όντως επέμεινε παραπάνω από ότι έπρεπε με τον DWash. Ενώ κ στο τέλος διάλεξε τον Ραιτ που ήταν ΧΕΣΜΕΝΟΣ σε όλο το 2ο, ενώ ο Τσαλδάρης είχε βάλει ένα μεγάλο τρίποντο πιο πριν. Βέβαια για το τελευταίο κανείς δεν μπορεί να ξέρει εκ των προτέρων...

ΥΓ: Το ξέρω ότι μιλάω εκ των υστέρων και είμαι πολύ παλιοχαρακτήρας που το κάνω αυτό... Αλλά με αυτό το σίχαμα που έχουν κάνει στο κύπελλο τι θα γίνει; Για πόσα χρόνια θα συνεχιστεί; Μέχρι να γίνει το επί μέρους ρεκορ: 30 - 20 -10; Ήδη μετράμε 3 χρόνια γελοιότητας. Κάντε ένα final-8 στο Ελληνικό αλλιώς καταργήστε το. Κ αν θέλετε σασπενς κάντε κλήρωση για τις διασταυρώσεις.
B for Basketball
QUOTE(Go Aris @ Feb 6 2008, 19:22 ) *
Paidia parakoloutho edo k kairo ta post sas, alla ystera apo to simerino irtha sta oria mou k eipa na miliso k go! Giati auti i emmoni tou Herbert ston DWash, apo tin stigmi pou den einai apotelesmatikos se krisimes faseis? Eleos pia!

Δυστυχως του δινει ευκαιριες με την ελπιδα οτι θα σταθει ανταξιος των προσδοκιων και δεν θελει να βγει χαμενος στην περιπτωση του Καστλ.Αλλα αν συνεχισει ο Νταριους ετσι τοτε βλεπω πολλοι (αν δεν τον εχουν κανει ακομη) να νοσταλγουν τον Captain!
Consultant
QUOTE(valsam @ Feb 6 2008, 20:09 ) *
Ημιχρονο!
Μια ομαδα υπαρχει μεσα στο γηπεδο!!!!
Αντε Αριαναρα!!!!!
Μακαρι να μην τα σκ@τωσουν οι διαιτητες γιατι μου φενετε οτι ψαχνουν αφορμη(ωραιο αντιαθλητικο!)
Αντε να κανουμε ενα δωρακι στον Γιαννακη!



blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(valsam @ Feb 6 2008, 20:43 ) *
3ο δεκαλεπτο!!!!
Οργια της διαιτισιας!!!!
Συχαθηκα!!!!


w00t.gif
celtic_pride
Αυτοκτονία.. sad.gif sad.gif ...Πραγματικά πίστευα με την εμφάνιση στο Α ημίχρονο θα κερδίζαμε... sad.gif
Τεσπα, νομίζω ότι ένα μερίδιο ευθύνης φέρει και ο Χερμπερτ (ως προς το θέμα του Καλαιτζή στο τέλος)
Ο Dwash έκανε ένα 2ο άσχημο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε να σοβαρευτεί για τη συνέχεια....

Πάμε να ρεφάρουμε την Κυριακή. (μαζί με Τερυ..)..
Go Aris
QUOTE(B for Basketball @ Feb 6 2008, 21:28 ) *
Δυστυχως του δινει ευκαιριες με την ελπιδα οτι θα σταθει ανταξιος των προσδοκιων και δεν θελει να βγει χαμενος στην περιπτωση του Καστλ.Αλλα αν συνεχισει ο Νταριους ετσι τοτε βλεπω πολλοι (αν δεν τον εχουν κανει ακομη) να νοσταλγουν τον Captain!



Νομιζω πως εχεις δικιο...
xaotiki_diastasi
Ο κακός DWASH από τον καλό φετινό Καστλ απέχουν έτη φωτός. Αν σήμερα έπαιζε ο Καστλ θα είχαμε χάσει με 15... Είναι αλήθεια ότι θέλει κοντρολάρισμα καλύτερο. Επίσης πρέπει να του πουν ότι δε σφυρίζονται όλες οι επαφές και να μην κάνει γιουρούσια απέναντι σε 3.
theov
Παιδιά συγχαρητήρια για την εμφάνιση της Ομάδας του Άρεως σήμερα και κρίμα για την τελική κατάληξη και την ήττα!

Όταν το παιχνίδι κρίνεται στο καλάθι θέλει και λίγη τύχη... Η διαιτησία πάλι έβαλε το χεράκι της στο Γ΄δεκάλεπτο άλλα τελικά το παιχνίδι το έχασε ο Άρης περισσότερο παρά το κέρδισε ο Ολυμπιακός...

Κρίμα! Ελπίζω να κερδίσει ο Άρης τουλάχιστον στο Πρωτάθλημα...

Όσο για τον τελικό, που γίνεται το match & πότε;
xaotiki_diastasi
Από ότι ξέρω δεν έχει οριστεί ακόμα γήπεδο. Μετά όμως το σημερινό αποτέλεσμα, η Ρόδος πρέπει να αποκλειστεί από τις υποψήφιες πόλεις... Το πιο λογικό είναι το ελληνικό. Εγώ πιστεύω ότι πάντα εκεί πρέπει να γίνεται.
Warrior
Τι να πω....πραγματικα και γω εφτασα στα ορια μου σημερα!! angry_red.gif

Mου χει ανεβει το αιμα στο κεφαλι και δεν λεει να κατεβει!!( biggrin.gif )
Πραγματικη αυτοκτονια....Ο Ολυμπιακος ηταν κακος και ηταν μεγαλη ευκαιρια να κερδισουμε.

Για μενα το παιχνιδι το εκαναν δωρο ο Ουασινγκτον και ο Χερμπερτ με την απιστευτη επιμονη του σε αυτον
στο 2ο ημιχρονο.Ειλικρινα δεν μπορω να βρω μια λογικη εξηγηση...

Οπως και για το οτι εμεινε εκτος ο Καλαιτζης σε ολο το δευτερο ημιχρονο.
celtic_pride
Ερώτηση:
Μήπως έπρεπε να γίνει φάουλ στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακου??
Warrior
QUOTE(celtic_pride @ Feb 6 2008, 23:56 ) *
Ερώτηση:
Μήπως έπρεπε να γίνει φάουλ στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακου??


Kαι γω το ιδιο πιστευω...Για την ακριβεια ημουν σιγουρος οτι θα φαμε καλαθι με την ροη που ειχε παρει ο
αγωνας!

QUOTE
Ο κακός DWASH από τον καλό φετινό Καστλ απέχουν έτη φωτός. Αν σήμερα έπαιζε ο Καστλ θα είχαμε χάσει με 15...


Αν δεν εβαζε τα δυο τριποντα ο Τσαλδαρης οταν μας ειχε παρει η κατηφορα,θα ειχαμε χασει πανω απο 10
ποντους με τον τροπο που παιζαμε απο το 23' και μετα!Ηταν περα για περα τραγικος ο Ουασινγκτον
σημερα...Και εκανε μπαμ απο τα πρωτα λεπτα του αγωνα!Με το που βγηκε πηραμε την διαφορα και ισορροπησε
η ομαδα.Και οταν ξαναμπηκε στην θεση του Καλαιτζη ηρθε ολο το παιχνιδι "τουμπα"!
celtic_pride
Κάτι που έκανε εντύπωση και στο σημερινό παιχνίδι. Αν παρατηρήσετε απο πέρσι, ο Αρης δεν μπορεί να κερδίσει τα κρίσιμα ματς που πηγαίνουν στην τελευταία φάση (σύγνωμη αν δεν θυμάμαι κάποιο παιχνίδι)..Μήπως η ομάδα μας έχει τον χαρακτήρα του λούζερ.?. tongue.gif tongue.gif
chinaski
hammer.gif angry_red.gif


Σκεφτομε και εγω ο μ$%#& τι να γραψω. Πρωτη φατσουλα για τον Χερμπερτ...δευτερη φατσουλα για τον Dwash. Αυτα και συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο.
valsam
Λοιπον αυτα που εγιναν σημερα εφεραν το μπασκετ 10 χρονια πισω!!!
Εγιναν τουλαχιστον δεκα καταφανεστατα φαουλ που δεν δοθηκαν,μεχρι και ο σπικερ ηταν στο κολπο!
στο μπασιμο του Ουασινγκτον που εκανε φολοου ο Μασει υπαρχει καταφανεστατο φαουλ του Γκριρ και οι σχολιαστες δεν ειδαν τιποτα,σε ποσα μπασιματα του Μασει εγιναν φαουλ?
Αηδιασα!
Μετα το ποδοσφαιρο εγινε και στο μπασκετ η σφαγη τον βατραχων!!!
Τετοια πραγματα φερνουν φανατισμο και κοντευω να εκραγω!
Εχετε ξαναδει τοσους παικτες μας εκνευρισμενους Μασει,Μποισα,Ραιτ,Ουασινγκτον,Μοττολα,Καλα
τζης,Τσαλδαρης μεχρι και ο Ηλιαδης διαμαρτυριθηκε για τα σφυρηγματα!
Φτανει πια με αυτην την αηδια!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.