Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Milwaukee Bucks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Manimal
Milwaukee Bucks






Πρόγραμμα αγώνων
* πρώτο ματς στη Βοστώνη, Τετάρτη 18/10

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-2017): 42-40

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-16):
Πόντοι: Giannis Antetokounmpo / 22.9
Ριμπάουντ: Giannis / 8.8
Ασίστ: Antetokounmpo / 5.4
Κλεψίματα: “The Greek Freak” / 1.6
Κοψίματα: “The Alphabet” / 1.9
Ευστοχία %: Greg Monroe / 53.4%
Χρόνος συμμετοχής: Kounmpo / 35.6

Πιθανή 5άδα:
Brogdon Snell Middleton Antetokounmpo Monroe


Πάγκος:
PG: Matthew Dellavedova, Kendall Marshall
SG: Rashad Vaughn, Jason Terry, Sterling Brown, DeAndre Liggins
SF: Jabari Parker
PF: Mirza Teletovic, D.J. Wilson
C: Thon Maker, John Henson

Draft: D.J. Wilson (#17), Sindarious Thornwell (#48)
Ήρθαν: D.J. Wilson, Sterling Brown (ανταλλαγή από Sixers), Kendall Marshall, Jason Terry (ανανέωσε)
Έφυγαν: Michael Beasley, Spencer Hawes, Jason Terry, Sindarious Thornwell (ανταλλαγή σε Clippers)

Παρουσίαση ομάδας:
Την περσινή σεζόν η απόδοση των Bucks χαρακτηρίστηκε από έντονες μεταπτώσεις. Έλλειψη ταυτότητας σε άμυνα και επίθεση, αδυναμία εύρεσης λειτουργικών σχημάτων, ίντριγκα και υποτιθέμενη κόντρα Πάρκερ-Κούνμπο έφεραν την ομάδα σε δύσκολη θέση περί της 11ης Φεβρουαρίου και την ντροπιαστική ήττα από τους Lakers στο Bradley Center. Σε εκείνο το σημείο και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Πάρκερ δύο μέρες νωρίτερα, οι αναλητές του basketforum αποφανθήκαμε ότι το tanking και ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας αποτελούν την πιο συμφέρουσα και ενδεδειγμένη λύση. Εν τέλει όμως η απουσία του Πάρκερ και η ταυτόχρονη ενσωμάτωση του Middleton, αποδείχθηκαν οι καταλυτικοί παράγοντες για το επιμέρους 20-10, φτάνωντας τελικά τις 42 νίκες και στο 6ο seed της Ανατολής. Στα offs βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα δεινοσαυράκια του Καναδά και έπειτα από μία συναρπαστική σειρά, άγγιξαν την έκπληξη, αλλά ηττήθηκαν με 2-4, χαρίζοντάς μας όμως μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια των playoffs.

Ο τρόπος που έκλεισε η season για τα ελάφια και κυρίως η ανταγωνιστική σειρά κόντρα στους Ράπτορες, η παρουσία ενός All-Star πλέον παίχτη και MIP για το 2017 καθώς και του ROY της περσινής σεζόν θέτουν τις βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον. Βέβαια για να φτάσουμε στο σήμερα μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει ο John Hammond, o οποίος χαιρέτησε μετά από 9 χρόνια. Διάδοχος στο τζενεραλμανατζεριλίκι ο John Horst ο οποίος ήταν ο Director of Basketball Operations. Συνεπώς πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει τον οργανισμό και συνεπώς το πνεύμα στο οποίο η ομάδα χτίζεται και πορεύεται.

Κατά την διάρκεια της offseason, οι Bucks κινήθηκαν με στόχο να διατηρήσουν την ισορροπία που επιτεύχθηκε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Κοινώς δεν έκαναν καμία “θορυβώδη” κίνηση, αν και προσπάθησαν την περίπτωση Irving, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν την μεγαλύτερη ομοιογένεια στην λίγκα και με ποσοστό Ret.M 93%.(ολόκληρη η λίστα εδώ). Αν και υπάρχει χρόνος μέχρι να βγει στην FA ο Κούνμπο (2021), ο οργανισμός πρέπει να ακολουθήσει την εξέλιξη και τις φιλοδοξίες του παίχτη, αν δεν θέλει να εμπλακεί σε πιθανές τάσεις φυγής του. Σε πρώτη φάση η ανανέωση του Snell (31m/4) είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Το ύψος του συμβολαίου κρίνεται τίμιο, καθώς έδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει ως 3&D guy σε ρόλο αναπληρωματικό ή ακόμα και συμπληρωματικό του Mid. Ο έτερος σταρ της ομάδας (Middleton) επίσης βρίσκεται σε πολύ καλό συμβόλαιο για τα επόμενα 3 χρόνια. Ωστόσο το μεγάλο ρίσκο που καλείται να πάρει για φέτος το front office, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Πάρκερ . Σχετικά με το salary cap της ομάδας, απέφυγαν το Tax luxury διότι έσπασαν το συμβόλαιο του Hawes στις επόμενες τρεις σεζόν. Η αγωνιστική πτώση δε, τόσο του Χένσον όσο και του Τελέτοβιτς καθιστούν τα συμβόλαιά τους unvalued for money και επιτακτική ανάγκη να βρεθεί το επόμενο κορόιδο που θα δεχτεί μία ανταλλαγή παρόμοια του Plumlee με τους Χόρνετς.

Όλες οι αναλύσεις και οι συζητήσεις, από τούτη την ταπεινή μπασκετική κοινότητα μέχρι τα καφενεία και τις στοές του Wisconsin, περιστρέφονται γύρω από ένα και μοναδικό ερώτημα. Πώς θα ανοίξουν οι χώροι προς διευκόλυνση του Αντετοκούνμπο. Οι απαντήσεις λοιπόν συνοψίζονται, αφενός στο γεγονός ότι οσονούπω ο Κούνμπο θα δημιουργεί μόνος το space που χρειάζεται διότι θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε (δηλ. 53,6% FG και 40% 3P – ναι αυτά ήταν τα ποσοστά του στα offs) και αφετέρου σουτέρηδες υπάρχουν. Αν μη τι άλλο τα περσινά ποσοστά της ομάδας με 51,2 2P% & 37.3 3P%, την κατατάσουν στην 8η και 6η αντίστοιχα θέση του συνόλου. Συνεπώς, οποιαδήποτε έλλειψη spacing θα πρέπει να διερευνηθεί στην λειτουργικότητα των σχημάτων και offensive plays. Η ταυτόχρονη παρουσία Monroe, Parker & Kounmpo πέρυσι ήταν καταδικαστική στο κομμάτι αυτό. Η κατάσταση βελτιώθηκε με την επιστροφή του Μίντλετον, όπως βελτιώθηκε και η άμυνα όπου ο Parker ήταν μαύρη τρύπα. Συνεπώς ένα μεγάλο ερωτηματικό μετατίθεται για τον Φλεβάρη και για τον ρόλο που μπορεί να έχει ο Parker στην ομάδα, όντας δύσκολο να εκτιμηθεί και η κατάσταση στην οποία θα επανέλθει μετά και τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του.

Η πρώτη season των rookies κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, δίνοντας συνέχεια στην καλή παράδοση των τελευταίων ετών των εξαιρετικών επιλογών στην διαδικασία του draft. Μένει να δούμε τα επόμενα χρόνια αν αυτή η ικανότητα ήταν αποκλειστικότητα του Hammond, η αποτέλεσμα συνολικής έρευνας, εργασίας και φιλοσοφίας του οργανισμού. Ο Brogdon αναδείχθηκε δικαίως ROY, αποτελώντας κατά κάποιο τρόπο την ληστεία του περσινού draft. Με 45,7 FG%/40.4 3P%/ 4,2 APG έδωσε πολύτιμες λύσεις τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο playmaking της ομάδας. Η ωριμότητα που επέδειξε την πρώτη του χρονιά, ως αποτέλεσμα της ηλικίας του (24ετών) αλλά και της παραμονής του για περισσότερα χρόνια στο κολέγιο, αποτέλεσε την βάση για την πορεία του. Η παρουσία δε, του Kidd, εξασφαλίζει πως θα υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη. Ο έτερος rookie, Τhon Maker, έδειξε προς το τέλος της σεζόν, πως έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί στον stretch center που αναζητούν διακαώς στο Waukee. Το μάκρος και η ταχύτητά του, είναι τα χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να παίξει τον ρόλο ενός εξαιρετικού interior defender. Η ικανότητά του,επίσης, ως spot shooter στην επίθεση (45,9 FG%-37.8 3P%) αναμένεται να βοηθήσει στο spacing της ομάδας. Όλα αυτά όμως, αν και υπάρχουν δείγματα, βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και είναι άγνωστο αν μπορεί στην προκειμένη φάση να σταθεροποιηθεί ως starter center, μία θέση που οι Μπακς πειραματίστηκαν αρκετά σε πρόσωπα.

Τέλος, ακόμα ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουν τα ελάφια είναι η αδυναμία στο ριμπάουντ όπου με 48,7% Rebound Rate κατέλαβαν μόλις στην 26η θέση.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Εφικτός στόχος είναι η 4η θέση στην Ανατολή. Ανεξάρτητα όμως από το seed που θα καταλήξουν, αντικειμενικός στόχος ,ώστε να μπαίνουν και σε ρυθμούς contention, θα πρέπει να είναι η δεύτερη φάση των playoffs.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Πέρυσι ήταν ο leader της ομάδας σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες (πόντοι, κλεψίματα, ριμπάουντ, ασσίστ, μπλοκς). Την εκπληκτική εξέλιξη την εξαργύρωσε με την συμμετοχή του στο All-Star της NOLA. Φέτος τα προγνωστικά του δίνουν την 5η θέση στην κούρσα του MVP award. Εκτός από τα παραπάνω και πλήθος ακόμα από λιγότερο ή περισσότερο ενδιαφέροντα stats και επιτεύγματα, όλοι περιμένουν (–με) το shooting step up και την σταθεροποίηση σε μία απειλή από μέση και μακρινή απόσταση. Όταν επιτευχθεί και αυτό τότε ‘’the sky is the limit’’.



Προπονητής
Το τεχνικό team των Bucks, είναι ίσως το λιγότερο προσωποκεντρικό της λίγκας, υπό την έννοια ότι ναι μεν ο Kidd είναι ο first coach, ταυτόχρονα όμως οι βοηθοί του κατέχουν πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Κατ΄αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο Sean Sweeney θεωρείται ο αρχιτέκτονας της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που κρίσιμα plays βγαίνουν από το play book του Joe Prunty. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε, συχνά, αντικείμενο αμφισβήτησης των coaching skills του Kidd. Ωστόσο αυτό που δεν αμφισβητείται είναι η ικανότητά του να εξελίσει και να βελτιώνει νεαρούς παίχτες. Παίχτες όπως Αντετοκούνμπο, Πάρκερ, Μίντλετον, Brogdon, Knight, Snell έκαναν το step up υπό τις οδηγείες του Kidd. Η ικανότητά του αυτή, η οποία και εναρμονίζεται με το πνεύμα του οργανισμού, είναι ίσως ο κυριότερος παράγοντας της ανοχής τόσο στην πίεση της κακής σεζόν 2015-16 όσο και στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής.

Από την άλλη πλευρά, η εμμονή του σε πειραματισμούς που δεν έχουν αγωνιστικό αντίκρισμα και ενίοτε είναι λάθος στοιχίζοντας ακόμα και νίκες, βρίσκει υποστηρικτές της θεωρίας ότι αποτελεί αναγκαίο κομμάτι της εξελικτικής πορείας των παιχτών. Αυτό θα αποδειχθεί εν καιρώ όσο οι παίχτες ωριμάζουν και οι απαιτήσεις τις ομάδας αυξάνονται, αν αποτελεί τακτική ή ελλάτωμα του Kidd.

Θέλω να ρωτήσω τους...
Thon Maker, πόσο χρονών είσαι ρε φίλε? Η ηλικία σου αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας και αφορμή να γραφτούν σεντόνια επιστημονικής τεκμηρίωσης.
Jabari Parker, σίγουρα θα εισαι ο άνθρωπος που τον καλούν οι γείτονες την πρωτοχρονιά να κάνει ποδαρικό και να σπάσει το ρόδι. Ή μήπως όχι?

Πρόβλεψη νικών: 46-36
Conference rank: 4
Vazecha13
Αν έχει φιλοδοξίες ο Γιάννης για πρωτάθλημα πρέπει να ζητήσει ανταλλαγή.

Χάνει το χρόνο του στο Μιλγουόκι.
pan24
Ηττα απο καβς με συγκλονιστικο γιαννη που ηταν απελπιστικα μονος
34/8/8/3/1 με μονο 2 λαθη και 15/22 FG
Χτες επαιξε αρκετα καλυτερα απο τον λεμπρον αλλα κανενας αλλος δεν ακολουθησε πλην του μπρογκντον
Χαρακτηριστικο οτι μονο αυτος και ο γιαννης ειχαν διψηφιους ποντους

Ο μιντλετον που χρειαζεται για να τους τραβαει στο σκορ σε ρολο που δεν υπαρχει αλλος μεχρι να επιστρεψει ο τζαμπαρι ηταν αφαντος

Κατι τετοιες βραδιες θυμιζουν τους καβς στις πρωτες σεζον του λεμπρον ωστοσο εχουν μελλον


QUOTE (Vazecha13 @ Oct 21 2017, 09:34 ) *
Αν έχει φιλοδοξίες ο Γιάννης για πρωτάθλημα πρέπει να ζητήσει ανταλλαγή.

Χάνει το χρόνο του στο Μιλγουόκι.

Δεν δουλευει ετσι το πραγμα και ειναι πολυ νωρις ακομα στην διαδικασια χτισιματος τους
Φετος ο στοχος ειναι να κανουν ενα βημα μπροστα,δηλαδη 4αδα ανατολης και να περασουν απο τον πρωτο γυρω στα πλει οφ κατι που ειναι πολυ πιθανο να πετυχουν
Αν ειναι στην ιδια κατασταση στην 3η σεζον του συμβολαιου του γιαννη(2019-2020) τοτε συζηταμε για το που θα παει
shtarkws
Oσο ο Γιαννης σκοραρει μονο με λει απς και καρφωματα δεν μπορουμε να πουμε οτι πραγματικα εχει βελτιωθει. Φετος πρεπει οπωσδηποτε να αποκτησει εστω ενα mid range σουτακι, διαφορετικα οταν πρεπει θα δουμε μια επαναληψη της σειρας με το Τοροντο
pan24
QUOTE (shtarkws @ Oct 21 2017, 10:06 ) *
Oσο ο Γιαννης σκοραρει μονο με λει απς και καρφωματα δεν μπορουμε να πουμε οτι πραγματικα εχει βελτιωθει. Φετος πρεπει οπωσδηποτε να αποκτησει εστω ενα mid range σουτακι, διαφορετικα οταν πρεπει θα δουμε μια επαναληψη της σειρας με το Τοροντο

Κοιτα αυτο πιστευα και εγω αλλα στην σειρα με τους ραπτορς ειχε μεσο ορο κατι σαν 25 ποντους και 10 ριμπαουντ με 40% τριποντο με περιπου 2 προσπαθειες ανα παιχνιδι
Αυτο που τους εκαψε ηταν οτι δεν υπηρχε αλλος συμπαραστατης

Mid range πλεον εχει,το εδειξε περσι και φετος στα 2-3 φιλικα που εχει παιξει με ομαδα και εθνικη
Απο τα φετινα παιχνιδια,ειδικα αυτο στην βοστωνη και τα 2 της preseason,το σημαντικο που φαινεται να εχει προσθεσει ειναι ενα αξιοπιστο fade away οπως και ενα step back σουτακι απο τα 3-4 μετρα το οποιο λογο υψους κανενας δεν μπορει να το κοψει

Σε σχεση με περσι εχει δυναμωσει το σωμα του παρα πολυ και δεν καταλαβαινει τιποτα στις επαφες κατι που κανει πολυ πιο ευκολη την ζωη του οταν μπαινει μεσα
Mid range σιγουρα θα τον δουμε να δοκιμαζει,σε αυτα τα 2 δεν το εκανε γιατι δεν χρειαστηκε αφου με τους αμυντικους που ειχε απεναντι του εμπαινε μεσα οποτε ηθελε
Καλοι-χρυσοι οι tatum,brown,crowder αλλα κανενας τους δεν εχει το απαραιτητο υψος και δυναμη να τον κοντραρει κοντα στο καλαθι

Τριποντο φυσικα του χρειαζεται,πιστευω θα καταφερει να το φτασει μεσα στην επομενη 2-3ετια σε επιπεδα λεμπρον δηλαδη να ειναι σταθερα στο 33-36% με 3-4 σουτ/παιχνιδι

Οι μπακς φετος πιστευω εκαναν το καλυτερο.Δεν εκαναν τιποτα
Οπως ειναι η ανατολη αν ειχαν ψαχτει σε καποιο trade για all star παικτη πχ butler μετα τον τραυματισμο hayward θα ηταν απο τα φαβορι για να βρεθουν τελικους ανατολης αλλα τιποτα δεν θα αλλαζε επι της ουσιας

Το επομενο καλοκαιρι θα εχουν δει την προοδο brogdon-thon,την αποκατασταση jabari ενω θα εχουν να παρουν κρισιμες αποφασεις οπως το αν θα ανανεωσουν και με ποσα τους monroe,jabari,αν θα προσπαθησουν σοβαρα να ξεφορτωθουν henson-teletovic και αν θα κινηθουν μεσω trade η free agency για καποιον σταρ ακομα αυτο η το επομενο καλοκαιρι
Ολες οι παραπανω αποφασει συνδεονται γιατι αμεσα η εμμεσα η μια επηρεαζει την αλλη
T.W.Is.M.
Ο Monroe δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μεινει. Παραειναι αργος και αδυναμος αμυντικα για μια ομαδα που θελει να παει ψηλα. Νομιζω οτι κι απο φετος θα εχει μεγαλυτερο ρολο και συμμετοχη σε ματς με ομαδες με βαριες frontline, που του ταιριαζουν περισσοτερο.
whaler
Τι ωραίο γήπεδο το Mecca...Σε συνδυασμό και με τις vintage εμφανίσεις, είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα το χθεσινό παιχνίδι με τους Celtics.
aegeansheed
QUOTE(whaler @ Oct 27 2017, 17:00 ) *
Τι ωραίο γήπεδο το Mecca...Σε συνδυασμό και με τις vintage εμφανίσεις, είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα το χθεσινό παιχνίδι με τους Celtics.

Προσωπικά μου θύμισε αγώνες μπιλιάρδου στο eurosport, παιγνίδι σε τραπέζι με κόκκινη φόντα και τα μυαλά στα κάγκελα. Σαδισμός του διοργανωτή! laugh.gif
Προφανώς θα έχει κάποια εξήγηση, την οποία αγνοώ. Ίσως τους κάνει πιο "ταύρους", χάνεται το ζεν και επομένως είναι το απόλυτο επίπεδο δυσκολίας (το "hell mode" ίσως).
sarounas
είπα να τους δω με μια δυνατή ομάδα όπως η φετινή Οκλαχόμα που και άμυνα παίζει και ο Ουέστμπρουκ έχει βάλει και τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι blink.gif αλλά ήταν σαν να έβλεπα Κύμη-Παναθηναικός icon_drunk.gif

ειδικά στα ριμπάουντ η ομάδα δεν υπάρχει, πιο σοφτ πεθαίνεις....

άσχετο, αυτός ο Φέλτον της Οκλαχόμα πως έγινε έτσι? τύφλα να χει ο Βίνι Τζόνσον


pan24
Το TPA μετα τα πρωτα 7 παιχνιδια τους.Η μοναξια του γιαννη



yorgos
QUOTE(sarounas @ Nov 1 2017, 11:50 ) *
άσχετο, αυτός ο Φέλτον της Οκλαχόμα πως έγινε έτσι? τύφλα να χει ο Βίνι Τζόνσον

Ε μια τάση την είχε... Αλλά ναι, είναι εντυπωσιακός...
Conan1982
QUOTE (pan24 @ Nov 1 2017, 20:28 ) *
Το TPA μετα τα πρωτα 7 παιχνιδια τους.Η μοναξια του γιαννη






Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρούμε-δημιουργήσουμε τα διαγράμματα και για τις άλλες ομάδες;
pan24
QUOTE (Conan1982 @ Nov 2 2017, 08:57 ) *
Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρούμε-δημιουργήσουμε τα διαγράμματα και για τις άλλες ομάδες;

Σε ξενο φορουμ το ειδα.ειναι απο το twitter του nba math που ανεβαζει διαφορα στατιστικα για ολες τις ομαδες
RipCity
Γενικα το πλανο εχει παει κατα διαολου. Teletovic, Henson, Dellavedova και Snell εχουν βγει χρυσες μετριοτητες του δεκαρικου. Ο Monroe εχει τα θεματα του κι αυτος, αλλα ουτε καν χρησιμοποιειται σωστα και κοστιζει το 20% του καπ. Ο Kidd ειναι κακος προπονητης επισης και δενει το γλυκο.
pan24
Ο Monroe πιστευω εχει μηδαμινες πιθανοτητες να ανανεωθει,μονη πιθανοτητα παραμονης θα ηταν αν δεχοταν να ανανεωσει στο δεκαρικο
Χρησιμος ομως αλλης εποχης και σε μια ομαδα που και ο Γιαννης και ο Jabari οταν επιστρεψει παιζουν κοντα στο καλαθι δεν ταιριαζει

Teletovic,Henson καταστροφες
Ισως να μην προσπαθησουν να ξεφορτωθουν τον Henson γιατι αν φυγει και ο Monroe θα μεινουν μονο με τον αγουρο Thon Maker στο 5
Ο Teletovic παιρνει πολλα για οσα δινει αλλα χρησιμοποιειται απιστευτα λαθος.Οταν τον βλεπω να κανει μπασιμο απο το τριποντο νιωθω σαν να βλεπω τον Φωτση να κανει ντριμπλες πισω απο την πλατη
Ενα ερμο play να βγαινει μονος του στο τριποντο δεν υπαρχει

Dellavedova ειναι περιορισμενων δυνατοτητων αλλα δεν θεωρω οτι ειναι κακο συμβολαιο η οτι δεν μπορει να μετακινηθει ευκολα αν το θελησουν.Τα 9 μυρια με το σημερινο καπ ειναι λογικο ποσο για το backup pg

Ο Snell ειναι αλλη περιπτωση.Το 11αρι που καθαριζει με συμβολαιο για τα επομενα 4 χρονια δεν ειναι καθολου υπερβολικο οταν ο Korver στα 36 του παιρνει 7
Ο Snell ειναι 25 και επιπλεον παιζει καλη αμυνα και φετος δειχνει μια βελτιωση με ντριμπλα

Και εδω το προβλημα ειναι στον παγκο.Ο τυπος σουταρει με 51% τριποντο και εχει 4 προσπαθειες σε 32'
Ενα play να βγει απο σκριν να σουταρει η κατι τετοιο δεν υπαρχει

Το μονο play που τρεχουν για τους σουτερ ειναι μπαλα στον Γιαννη να μπει μεσα και να βρει αυτος τον ελευθερο η ενα γιουρουσι του Middleton και αν παει βοηθεια να πασαρει
Τιποτα αλλο


Ο Kidd ηταν καλος για να κανει γνωστο το franchise.Αποδειχτηκε οτι ηταν καλος και στην εξελιξη παικτων
Για να κανουν το επομενο βημα θεωρω οτι το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξουν προπονητη
jvalin
QUOTE (Conan1982 @ Nov 2 2017, 09:57 ) *
Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρούμε-δημιουργήσουμε τα διαγράμματα και για τις άλλες ομάδες;

https://nbamath.com/2017-18-nba-tpa/

Πάτα δεξιά εκεί που λέει team (All) και (ξε)τίκαρε όποιες ομάδες θες. Δε βγάζει graph, τα χει σε απόλυτα νούμερα.

Το πιο τρελό graph που θυμάμαι είναι το περσινό των Σέλτικς. Ο ΙΤ ήταν ασταμάτητος στην επίθεση και κώνος στην άμυνα! laugh.gif




Επί τη ευκαιρία, σε ατομικό επίπεδο ο Γιάννης είναι φέτος νούμερο 2 σε όλη τη λίγκα πίσω μόνο από τον Μπούγκι. Ιδού και το graph, αν και δε βγάζεις έυκολα άκρη ποιος είναι μπροστά στη σούμα γιατί γίνεται χαμός.
Conan1982
QUOTE (jvalin @ Nov 3 2017, 04:06 ) *
https://nbamath.com/2017-18-nba-tpa/

Πάτα δεξιά εκεί που λέει team (All) και (ξε)τίκαρε όποιες ομάδες θες. Δε βγάζει graph, τα χει σε απόλυτα νούμερα.

Το πιο τρελό graph που θυμάμαι είναι το περσινό των Σέλτικς. Ο ΙΤ ήταν ασταμάτητος στην επίθεση και κώνος στην άμυνα! laugh.gif




Επί τη ευκαιρία, σε ατομικό επίπεδο ο Γιάννης είναι φέτος νούμερο 2 σε όλη τη λίγκα πίσω μόνο από τον Μπούγκι. Ιδού και το graph, αν και δε βγάζεις έυκολα άκρη ποιος είναι μπροστά στη σούμα γιατί γίνεται χαμός.


ναι το έκανα, κατέβασα και μερικές ομάδες σε cvs και έκανα τα διαγράμματα τους (χωρίς τις εικόνες των παικτών), οι περισσότερες ομάδες πάντως έχουν κάποιον που ξεχωρίζει αν και όχι τόσο εμφατικά.
pan24
5 συνεχομενες ηττες λετε να ειναι αρκετες για να φυγει ο Kidd?
Ειναι στις 3 τωρα και τα 2 επομενα ειναι εκτος με cavs,spurs
SteveNashidis
Mεγάλη προσφορά για τους φίλους των Μπακς.
Αυτό το Σαββατοκύριακο έκπτωση έως και 50% στην αγορά all star playmaker.
Δώρο Κροατικό πολυεργαλείο του spacing.


Bledsoe+Bender για Brogdon-Monroe!!!!

Προλάβετεεεεεε
pan24
QUOTE (Voyager @ Nov 4 2017, 12:41 ) *
Mεγάλη προσφορά για τους φίλους των Μπακς.
Αυτό το Σαββατοκύριακο έκπτωση έως και 50% στην αγορά all star playmaker.
Δώρο Κροατικό πολυεργαλείο του spacing.


Bledsoe+Bender για Brogdon-Monroe!!!!

Προλάβετεεεεεε

Πονεμενε φοινικα tongue.gif χρειαζονται κατι μεγαλυτερο απο αυτο
Ο Brogdon κανει την δουλιτσα,βαζει τα σουτ του,παιζει αμυνα,βγαζει καμια πασα και ειναι με rookie συμβολαιο
Ευκολα παιζει στο 2 διπλα απο αλλον χειριστη

Εγω αν ημουν GM των Bucks θα εψαχνα τι μπορω να παρω με Middleton+Pick(s) ισως και Wilson
Αν αυτο το πακετακι μπορει να σου φερει καναν Walker το κανεις
Αλλιως συμφωνω πας να ψωνισεις απο Suns την λαικη και ας ειναι στο κλεισιμο smiley.gif
SteveNashidis
QUOTE(pan24 @ Nov 4 2017, 12:59 ) *
Πονεμενε φοινικα tongue.gif χρειαζονται κατι μεγαλυτερο απο αυτο
Ο Brogdon κανει την δουλιτσα,βαζει τα σουτ του,παιζει αμυνα,βγαζει καμια πασα και ειναι με rookie συμβολαιο
Ευκολα παιζει στο 2 διπλα απο αλλον χειριστη

Εγω αν ημουν GM των Bucks θα εψαχνα τι μπορω να παρω με Middleton+Pick(s) ισως και Wilson
Αν αυτο το πακετακι μπορει να σου φερει καναν Walker το κανεις
Αλλιως συμφωνω πας να ψωνισεις απο Suns την λαικη και ας ειναι στο κλεισιμο smiley.gif



Mας υποτιμάτε αλλά δε πειράζει. Θα ανατείλουμε κάποια στιγμή. icon_drunk.gif

Ούτε εγώ θα έδινα Brogdon για Bledsoe. Aς μην κρυβόμαστε. Ο Μπρόγκτον είναι αρκετά τίμιος και δε πρέπει να φύγει.

Βledsoe-Brogdon-Giannis-Jabari και ένας σέντερ της προκοπής είναι μία τίμια πεντάδα για τελικούς Ανατολής. smiley.gif
pan24
Τωρα τελος οι δικαιολογιες για Kidd

Εχει εναν τοπ 10 παικτη και βασικο διεκδικητη mvp στον γιαννη,εναν all star pg στον bledsoe,εναν πολυ καλο σχεδον all star στον middleton και τον περσινο ROY


Χρειαζονταν εναν σαν τον bledsoe γιατι εκτος γιαννη κανενας δεν ειχε την προσωπικη φαση

Απο θεμα ταλεντου ο snell παει στον παγκο αλλα εγω θα εβαζα ως 6ο παικτη τον brogdon η τον middleton να οδηγουν την second unit και εννοειται να ειναι μεσα στο τελος των παιχνιδιων
sarounas
σιγά τα ωά.....
εδώ τόσες ομάδες παλεύουν να γίνουν διεκδικήτριες με big three και δεν τα καταφέρνουν και εδώ έχουν αν όλα πάνε καλά τον μελλοντικό mvp και ενώ το καλοκαίρι δεν έκαναν απολύτως τίποτα κατάλαβαν την γκάφα τους και τον πλαισιώνουν απλά με τον Μπλέντσο για να ανέβουν σε επίπεδο? icon_drunk.gif

για μένα μετά τα περσινά οτιδήποτε κάτω από πενήντα νίκες φέτος ανεξαρτήτως πορείας στα πλέι οφ θα είναι να χαμε να λέγαμε χελώνες να κουρεύαμε

η ομάδα πάσχει σε δύναμη αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι έναν γορίλα κάτω απ την μπασκέτα μπας και μαζεψει κανα ριμπάουντ και ρίξει λίγο ξύλο
aegeansheed
Μία διευκρίνιση, επειδή σε κάποια συζήτηση το πέτυχα ξανά. O Bledsoe δεν είναι all-star παίκτης, ούτε υπήρξε ποτέ, ούτε είναι ως επίπεδο. Θα μπορούσε να χριστεί δυνητικά στην Ανατολική κάποτε, αν κάνει πράγματα μέσα στο παρκέ σε ομάδα που παλεύει για κάτι (νο οφένς για Φοίνιξ είναι αυτό, για Βόγιατζερ εννοώ καρφί tongue.gif ) και σε γεμάτη χρονιά. Είναι κάτι που είναι... λίγο τραβηγμένο ως συζήτηση προς το παρόν κατά την γνώμη μου. Καλός παίκτης είναι, πολύ καλός, αλλά ως εκεί -προς το παρόν. Για μένα ανήκει στην κατηγορία "κάτω από Λάουρή ή έστω εκεί αν κάνει full σαιζόν", μαζί με Κέμπα και κάτω από Conley*, που επίσης δεν έχει χριστεί all-star ακόμα...

Μου αρέσει το ρίσκο των Bucks, ο Bledsoe είναι 28 ακόμα και δείχνει ότι χρειάζεται στόχους για να κινητοποιηθεί ατομικά, κάτι που θα βρει στο Γουώκη. Πιστεύω θα παίξει και θα βοηθήσει.

* ο πιο υποτιμημένος παίκτης όλων των εποχών

QUOTE(pan24 @ Nov 7 2017, 20:04 ) *
Απο θεμα ταλεντου ο snell παει στον παγκο αλλα εγω θα εβαζα ως 6ο παικτη τον brogdon η τον middleton να οδηγουν την second unit και εννοειται να ειναι μεσα στο τελος των παιχνιδιων

Ο Middleton δεν νοείται να μην παίζει λιγότερο από 35 λεπτά βασικότατος σε οποιαδήποτε ομάδα στο ΝΒΑ. Ο πάγκος θα του πήγαινε μόνο σε all-star game ή στους Warriors!
T.W.Is.M.
Το μονο που φοβαμαι με αυτη την ανταλλαγη ειναι μην παθουν οτι και με τον MCW. Δε συγκρινω τους παιχτες, αλλα το impact που περιμεναν στο Μιλγουοκι οτι θα ειχαν οι ανταλλαγες με αυτο που ειχε η μια και πιθανον να εχει η αλλη.
SteveNashidis
O Bledsoe είναι ηθικός All Star παίκτης το 2014(νομιζω) όταν και επιλέχθηκε ο χειρότερος Πάρκερ γιατί έπρεπε να εκπροσωπηθούν οι πρώτοι San Antonio Spurs. shot.gif

Επίσης
http://www.nba.com/suns/three-reasons-why-...-all-star/#gref
pan24
QUOTE (T.W.Is.M. @ Nov 7 2017, 21:11 ) *
Το μονο που φοβαμαι με αυτη την ανταλλαγη ειναι μην παθουν οτι και με τον MCW. Δε συγκρινω τους παιχτες, αλλα το impact που περιμεναν στο Μιλγουοκι οτι θα ειχαν οι ανταλλαγες με αυτο που ειχε η μια και πιθανον να εχει η αλλη.

Η διαφορα ειναι οτι για MCW ειχαν δωσει πολλα
Τωρα ουσιαστικα δεν εχουν να χασουν κατι αν για οποιονδηποτε λογο δεν πετυχει η κινηση
Rated: (en)joy
QUOTE (aegeansheed @ Nov 7 2017, 21:07 ) *
Ο Middleton δεν νοείται να μην παίζει λιγότερο από 35 λεπτά βασικότατος σε οποιαδήποτε ομάδα στο ΝΒΑ. Ο πάγκος θα του πήγαινε μόνο σε all-star game ή στους Warriors!


Μμμμ...39.gif 33.gif
Middleton '16-'18 vs Καλυτερος του Middleton '16-18 tongue.gif
Αν μάλιστα τους συγκρίνουμε αποκλειστικά για φέτος ακόμα χειροτερα για τον Khris... '17-'18
Ενταξει δεν λέω προφανώς υπάρχουν limitations σε αυτά που μπορεί να κάνει στο παρκέ ο δεύτερος -όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον Middleton- ωστόσο αφενός δείχνει να το αντιλαμβάνεται πολυ καλά αφετέρου αυτά τα συγκεκριμένα που κάνει τα κάνει επίσης πολύ καλά. Ψιλο off-topic η σύγκριση ξέρω αλλά όντας απο την περσινή σεζόν στο bandwagon του δεν μπόρεσα να κρατηθώ biggrin.gif
Manimal
QUOTE (sarounas @ Nov 7 2017, 20:37 ) *
σιγά τα ωά.....
εδώ τόσες ομάδες παλεύουν να γίνουν διεκδικήτριες με big three και δεν τα καταφέρνουν και εδώ έχουν αν όλα πάνε καλά τον μελλοντικό mvp και ενώ το καλοκαίρι δεν έκαναν απολύτως τίποτα κατάλαβαν την γκάφα τους και τον πλαισιώνουν απλά με τον Μπλέντσο για να ανέβουν σε επίπεδο? icon_drunk.gif

για μένα μετά τα περσινά οτιδήποτε κάτω από πενήντα νίκες φέτος ανεξαρτήτως πορείας στα πλέι οφ θα είναι να χαμε να λέγαμε χελώνες να κουρεύαμε

η ομάδα πάσχει σε δύναμη αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι έναν γορίλα κάτω απ την μπασκέτα μπας και μαζεψει κανα ριμπάουντ και ρίξει λίγο ξύλο


Προσπάθησαν για Ιρβινγκ δίνοντας Μπρογκτον και Μιντλ. Προφανώς όμως αυτούς τους παίχτες τους δίνεις για κάτι εξαιρετικό όπως ο Ιρβινγκ στην προκειμένη περίπτωση. Από κει και πέρα δεν έχουν και κάτι της προκοπής για να δώσουν για ανταλλάγματα, ούτε υπήρξαν εξαιρετικές ευκαιρίες ώστε να βάλουν μέσα τους προαναφερθέντες.

Για εφέτος το πρόβλημα της ομάδας είναι πολλαπλό, που ως ένα σημείο διορθώνεται. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα και σίγουρα κάπου θα μετριαστεί η κατάσταση με τις ομάδες. Αλλά 50 νίκες για Γουόκι είναι υπερβολικά πολλές. Το μαξ ήταν 46 που ακόμα με ένα ντεμαράζ -κάποια στιγμή όλες το κάνουν- είναι εφικτό.

Τα προβλήματα της ομάδας είναι που οι Μιντλ και Μπρογκντον δεν βοηθάνε καθόλου σε άμυνα. Και ειδικά ο πρώτος είναι αρνητικός γενικότερα. Ο Θον βρίσκεται σε φάση στασιμότητας σε σχέση με πέρσυ και συνεπώς μένει μόνος ο Γιάννης για να παλεύει την κατάσταση. Ο Σνελ δεν βοηθάει επίσης στην άμυνα, αλλά είναι ο κυριότερος παράγοντας του όποιoυ space μπορεί να δημιουργηθεί στο Γουόκι. Και έχει μείνει με βασικό ψιλό πλέον τον Henson, ο οποίος είναι ο καλύτερος αμυντικός των Μπακς και ο μόνος που βοηθάει τον Αντε στα μετόπισθεν, αλλά επιθετικά είναι ο πιο αρνητικός. Συνεπώς τίθεται θέμα λειτουργικότητας σαν σύνολο μπρος-πίσω. Σνελ και Μιντλ δεν είναι κακοί αμυντικοί, οπότε ίσως θα πρέπει να αναζητηθεί λύση στην εν γένει αμυντική λειτουργία της ομάδας ή ίσως να τίθεται και θέμα διάθεσης, καθώς όσο νωρίς είναι ακόμα το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες (βλέπε OKC, CLE). Αυτό συνηγορεί, τουλάχιστον, και η λειτουργία στα ριμπάουντ. Ο Μπρόγκντον έχει τα θεματάκια στην άμυνα και σίγουρα η προσθήκη Μπλέντσο είναι upgrade. Upgrade γενικότερα και μία κίνηση που έπρεπε να γίνει.

Δεν έχω όμως προσδοκίες ότι με Μπλέντσο θα ανέβουν επίπεδο, τουλάχιστον πέρα από τα αρχικά predictions, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί εκείνος ο ψιλός που θα βοηθάει μπρος-πίσω σταθερά.

Ο Κιντ θα φύγει μόνο όταν οι Μπακς δείξουν ότι έχουν αποτύχει οικτρά. Κατ΄αρχήν να μείνουν στάσιμοι οι περσινοί ρούκις, ή να μην μπουν καν οφς.
pan24
Η αμυνα τους ειναι 25η και για αυτο δεν υπαρχει σοβαρη δικαιολογια.Ειναι θεμα κοουτσαρισματος
Απο τους περιπου 10 που εχουν ρολο ολοι ατομικα ειναι απο μετριοι και πανω αμυντικα
Ενα θεμα ειχαν απεναντι σε εκρηκτικους κοντους που Brogdon/Dellavedova δεν μπορουσαν να μαρκαρουν ευκολα λογω ελλειψης ταχυτητας,τωρα λυνεται και αυτο με τον Bledsoe


QUOTE (aegeansheed @ Nov 7 2017, 21:07 ) *
Ο Middleton δεν νοείται να μην παίζει λιγότερο από 35 λεπτά βασικότατος σε οποιαδήποτε ομάδα στο ΝΒΑ. Ο πάγκος θα του πήγαινε μόνο σε all-star game ή στους Warriors!

Δεν ειπα να μην παιζει 30+ λεπτα
Ο Eric Gordon περσι βγηκε 6th man of the year με μεσο ορο 31'

Δηλαδη να ερχεται απο τον παγκο,να ειναι μεσα στο τελευταιο 5λεπτο καθε παιχνιδιου αλλα ταυτοχρονα να παιζει καθε δευτερολεπτο απο τα 12-13' που ο Γιαννης θα ειναι στον παγκο

Ο Monroe εδινε σκορ στην second unit,τωρα τουλαχιστον μεχρι τον φλεβαρη που επιστρεφει ο Jabari αν μπει ο Snell στην second unit ο παγκος τους θα σκοραρει λιγοτερο απο ομαδα Πεδουλακη
aegeansheed
pan24
Η αλλη τρυπαρα που εχουν ειναι στο 5 τουλαχιστον μεχρι ο Thon Maker να παρει ογκο και να μαθει(αν και οταν) να κατεβαζει κανα ριμπαουντ
Χτες αν ειχαν...εναν Κουφο θα κερδιζαν
Μαζι Henson,Maker ειχαν 4 ριμπαουντ ενω ο Κεβιν ο Αγαπουλας κατεβασε 16 ριμπαουντ και σουταρε 16 βολες
Ηταν πρωτος σκορερ της λεμπρονοπαρεας με 32 ποντους χωρις να σουταρει ουτε ενα τριποντο.Ουτε που θυμαμαι απο ποτε εχει να τελειωσει παιχνιδι χωρις τριποντο

Τωρα που εφυγε ο Monroe χρειαζονται καποιον να μπορει να σπρωξει και να παρει κανα ριμπαουντ
Οχι απαραιτητα επιπεδου starter αλλα να μπορει να δωσει 20' σε ενα καλο επιπεδο

Ιδανικα εναν Capela(αραγε θα μπορουσε να γινει ανταλλαγη στο deadline η sign&trade το καλοκαιρι?) η καποιον απο τους Knicks που εχουν 4 σεντερ τωρα,δηλαδη τον O'Quin(ουσιαστικα expiring) τον Willy Hernangomez που δεν παιζει φετος
RipCity
Αν γινόταν ρε γαμώτο θα ήταν ιδανικό να έπαιρναν έναν Chandler δίνοντας Dellavedova στο χθεσινό trade. Θα τους βοηθούσε τρομερά.
Andre Miller
Ο αγαπούλης την είχε καταβρεί στην ευρύχωρη ρακέτα των Bucks εχθές! Μάζευε ριμπάουντ και κερδισμένα φάουλ με τη γνωστή του καπατσοσύνη. Δεν θυμάμαι αν σούταρε ποτέ τρίποντο. Οι Bucks στα λεπτά που ήταν έξω Henson και Κούμπο έπαιζαν με σέντερ τον Τελέτοβιτς ohmy.gif
Με εκνευρίζει το small ball.

QUOTE (RipCity @ Nov 8 2017, 14:11 ) *
Αν γινόταν ρε γαμώτο θα ήταν ιδανικό να έπαιρναν έναν Chandler δίνοντας Dellavedova στο χθεσινό trade. Θα τους βοηθούσε τρομερά.
Θα ήταν μια ανταλλαγη που θα συνέφερε και τους δύο. Οι general managers στο nba είναι λίγο στραβοί ώρες-ώρες οπότε δεν θα μού 'κανε εντύπωση να μην σκέφτηκαν καν αυτό το ενδεχόμενο wacko.gif
SteveNashidis
QUOTE(Andre Miller @ Nov 8 2017, 16:44 ) *
Ο αγαπούλης την είχε καταβρεί στην ευρύχωρη ρακέτα των Bucks εχθές! Μάζευε ριμπάουντ και κερδισμένα φάουλ με τη γνωστή του καπατσοσύνη. Δεν θυμάμαι αν σούταρε ποτέ τρίποντο. Οι Bucks στα λεπτά που ήταν έξω Henson και Κούμπο έπαιζαν με σέντερ τον Τελέτοβιτς ohmy.gif
Με εκνευρίζει το small ball.

Θα ήταν μια ανταλλαγη που θα συνέφερε και τους δύο. Οι general managers στο nba είναι λίγο στραβοί ώρες-ώρες οπότε δεν θα μού 'κανε εντύπωση να μην σκέφτηκαν καν αυτό το ενδεχόμενο wacko.gif


Εμείς λεει αν δεν βρούμε ομάδα να πάρει τον Μονρο θα τον αφήσουμε ελεύθερο. Οπότε του πετάς ένα ξερολούκομο και ξαναγυρίζει μπακς. Υπάρχει σχέδιο. Οχι αστεία smiley.gif
pan24
QUOTE (Andre Miller @ Nov 8 2017, 16:44 ) *
Θα ήταν μια ανταλλαγη που θα συνέφερε και τους δύο. Οι general managers στο nba είναι λίγο στραβοί ώρες-ώρες οπότε δεν θα μού 'κανε εντύπωση να μην σκέφτηκαν καν αυτό το ενδεχόμενο wacko.gif

Υπηρχαν λογοι να το κανουν και λογοι να μην το κανουν
Αν εδιναν Dellavedova το σχημα με Brogdon-Bledsoe μαζι στην 5αδα το οποιο στα χαρτια φαινεται οτι μπορει να ειναι αρκετα αποδοτικο θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ελαχιστα αφου ο ενας θα ειχε τον ρολο του backup του αλλου

Απο την αλλη οι μπακς θα περιοριζαν τον χρονο του Thon και του Henson(σε αυτον κατι τετοιο θα περιοριζε την οποια αξια του σε trade) χωρις να ελυναν μακροπροθεσμα το προβλημα τους με τον 35χρονο Chandler που θα ηταν ενα καλο μπαλωμα αλλα μονο για αυτη ισως και την επομενη σεζον

Οι Suns αν ανταλλαζαν Chandler για Dellavedova θα επαιρναν συμβολαιο που ληγει εναν χρονο αργοτερα και επιπλεον θα γινοταν ο κακος χαμος στο 1
Εκει εχουν Ulis που θελει χρονο για να εξελιχθει,τον James που θελουν να τον κρατησουν και τον Knight που με τον τραυματισμο του ισως χασει ολοκληρη την χρονια αλλα εχει ακριβο συμβολαιο μεχρι το 2020.Ο Dellavedova προβλημα θα τους ηταν οχι asset
RipCity
QUOTE (pan24 @ Nov 8 2017, 16:13 ) *
Υπηρχαν λογοι να το κανουν και λογοι να μην το κανουν
Αν εδιναν Dellavedova το σχημα με Brogdon-Bledsoe μαζι στην 5αδα το οποιο στα χαρτια φαινεται οτι μπορει να ειναι αρκετα αποδοτικο θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ελαχιστα αφου ο ενας θα ειχε τον ρολο του backup του αλλου

Απο την αλλη οι μπακς θα περιοριζαν τον χρονο του Thon και του Henson(σε αυτον κατι τετοιο θα περιοριζε την οποια αξια του σε trade) χωρις να ελυναν μακροπροθεσμα το προβλημα τους με τον 35χρονο Chandler που θα ηταν ενα καλο μπαλωμα αλλα μονο για αυτη ισως και την επομενη σεζον

Οι Suns αν ανταλλαζαν Chandler για Dellavedova θα επαιρναν συμβολαιο που ληγει εναν χρονο αργοτερα και επιπλεον θα γινοταν ο κακος χαμος στο 1
Εκει εχουν Ulis που θελει χρονο για να εξελιχθει,τον James που θελουν να τον κρατησουν και τον Knight που με τον τραυματισμο του ισως χασει ολοκληρη την χρονια αλλα εχει ακριβο συμβολαιο μεχρι το 2020.Ο Dellavedova προβλημα θα τους ηταν οχι asset


Απλά θα μπορούσαν να ζητήσουν unprotected το πικ οι Suns και δε θα έβρισκα και πάλι λόγο να αρνηθούν οι Μπακς. Τώρα ουσιαστικά παιδιά πικ δεν πήραν οι Σανς. 11-16 πρέπει να πέσει φέτος και 4-16 του χρόνου για να το πάρουν. Αυτό σημαίνει Μπακς εκτός πλει οφ στην Ανατολή. Καλό 2020 για το first round τους, μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει.

To +1 του Ντέλι πάλι δε θα έβλαπτε κάπου αφού τα RFA των Chriss-Bender είναι του χρονιά που λήγει ο Ντέλι, ιδανικό timing δηλαδή. Παίζει να μην το σκέφτηκαν καν.

(τον Ντελαβεντόβα τον είπα λόγω σάλαρι, ας ήταν ο οποιοωσδήποτε μην κολλάς στο αν χωράει στο 1)
pan24
QUOTE (RipCity @ Nov 8 2017, 17:56 ) *
Απλά θα μπορούσαν να ζητήσουν unprotected το πικ οι Suns και δε θα έβρισκα και πάλι λόγο να αρνηθούν οι Μπακς. Τώρα ουσιαστικά παιδιά πικ δεν πήραν οι Σανς. 11-16 πρέπει να πέσει φέτος και 4-16 του χρόνου για να το πάρουν. Αυτό σημαίνει Μπακς εκτός πλει οφ στην Ανατολή. Καλό 2020 για το first round τους, μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει.

To +1 του Ντέλι πάλι δε θα έβλαπτε κάπου αφού τα RFA των Chriss-Bender είναι του χρονιά που λήγει ο Ντέλι, ιδανικό timing δηλαδή. Παίζει να μην το σκέφτηκαν καν.

(τον Ντελαβεντόβα τον είπα λόγω σάλαρι, ας ήταν ο οποιοωσδήποτε μην κολλάς στο αν χωράει στο 1)

Ετσι ισχυει οπως το λες ομως δυσκολο να μην το σκεφτηκε κανενας τους,απο την στιγμη που οι bucks ψαχνουν ψηλο και οι suns θελουν να δωσουν τον chandler απο το καλοκαιρι
Η οι suns δεν ηθελαν καποιον απο τους teletovic,henson,dellavedova που θα μπορουσαν να δωσουν για να ταιριαξουν τα λεφτα η οι bucks δεν ηθελαν να δωσουν dellavedova η δεν ηθελαν chandler για να ψαξουν κατι καλυτερο
jvalin
Δε με τρελαίνει το φιτ του Μπλέντσο στους Μπακς. Παρότι κάνει ένα σωρό δουλειές στο παρκέ, ουδέποτε είχε ιδιαίτερη ευχέρεια στο σουτ. Έψαξα λίγο να βρω τα shot charts του από πέρυσι και πρόπερσι (φέτος έχει παίξει μόνο σε 3 ματς).

Εδώ για το 2015-16
Εδώ για το 2016-17

Για να δώσεις σωστό spacing στον Γιάννη, πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε σουτέρ να περιμένει στη γωνία της weak side. Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν όλα τα εύστοχα τρίποντα του Μπλέντσο είναι από τις 45 μοίρες και μέσα. Προφανώς παίζει ρόλο το γεγονός ότι στο Φοίνιξ ήταν ο primary ball handler οπότε έπαιρνε προσπάθειες απ τον άξονα μετά από ντρίπλα. Ακόμα κι έτσι, σε 2 χρόνια έχει βάλει 7/34 τρίποντα από τις γωνίες (20,59%). Εννοείται ότι δε θα στέλνεις τον Μπλέντσο στη γωνία, αλλά όσο να ναι με τις περιστροφές θα πάρει περισσότερα τέτοια σουτ απ ό,τι έπαιρνε στους Σανς. Το 20,59% είναι για κλάματα. Με τέτοιο ποσοστό δε φτουράει κανείς μακριά απ την μπάλα.

Έπειτα, θέλουν και οι 2 την μπάλα στα χέρια για να δημιουργήσουν. Θα πάει off-ball ο Γιάννης? Ούτε καν (τουλάχιστον όχι επί μονίμου βάσεως). Η λογική λέει ότι όσο βρίσκονται μαζί στο παρκέ απέναντι σε σετ άμυνες, οι ρόλοι τους σε μεγάλο βαθμό θα επικαλύπτονται.

Πριν το trade οι Μπακς είχαν payroll $122,259,715. Μετά το trade έπεσαν στα $118,875,539. Το tax line για φέτος είναι στα $119,266,000. Διώχνοντας τον Μονρό, γλίτωσαν το φόρο πολυτελείας για το 2018, αλλά πρόσθεσαν 15 μύρια στο payroll to 2019. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι Μπακς πρέπει να πληρώσουν φόρο πολυτελείας για να κρατήσουν τον Τζαμπάρι. Δεδομένου ότι μιλάμε για ομάδα που εδρεύει σε μικρή αγορά, δεν παίρνω κι όρκο ότι οι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Κοινώς, ή θα αφήσουν τον Τζαμπάρι να κάνει walk (από χλωμό έως απίθανο) ή θα αναγκαστούν να ξεφορτωθούν (με το αζημίωτο) κάποιο συμβόλαιο για cap relief.


QUOTE (pan24 @ Nov 8 2017, 14:19 ) *
Η αλλη τρυπαρα που εχουν ειναι στο 5 τουλαχιστον μεχρι ο Thon Maker να παρει ογκο και να μαθει(αν και οταν) να κατεβαζει κανα ριμπαουντ
Χτες αν ειχαν...εναν Κουφο θα κερδιζαν
Μαζι Henson,Maker ειχαν 4 ριμπαουντ ενω ο Κεβιν ο Αγαπουλας κατεβασε 16 ριμπαουντ και σουταρε 16 βολες
Ηταν πρωτος σκορερ της λεμπρονοπαρεας με 32 ποντους χωρις να σουταρει ουτε ενα τριποντο.Ουτε που θυμαμαι απο ποτε εχει να τελειωσει παιχνιδι χωρις τριποντο

Τωρα που εφυγε ο Monroe χρειαζονται καποιον να μπορει να σπρωξει και να παρει κανα ριμπαουντ
Οχι απαραιτητα επιπεδου starter αλλα να μπορει να δωσει 20' σε ενα καλο επιπεδο

Ιδανικα εναν Capela(αραγε θα μπορουσε να γινει ανταλλαγη στο deadline η sign&trade το καλοκαιρι?) η καποιον απο τους Knicks που εχουν 4 σεντερ τωρα,δηλαδη τον O'Quin(ουσιαστικα expiring) τον Willy Hernangomez που δεν παιζει φετος

Το πρόβλημα στα ριμπς απορρέει πρωτίστως απ το γεγονός ότι παίζουν με αλλαγές σε όλα τα σκρινς οπότε μπορεί να δεις πχ να διεκδiκεί ριμπάουντ ο Μπρόγκντον από το αντίπαλο 5άρι. Καλώς κακώς, αυτή είναι η φιλοσοφία του Κιντ. Θέλει oversized guards και αθλητές με μεγάλο wingspan για να πνίγει τον αντίπαλο από την άμυνα. Θυμάμαι το 2015 είχε δώσει 1 first στους Ραπς για τον Γκρέιβις Βάσκεζ μόνο και μόνο επειδή είναι 6'6'' και παίζει point guard! Υπό αυτό το πρίσμα, τώρα με τον Μπλέντσο το πρόβλημα των ριμπς θα γίνει ακόμα πιο έντονο.

Για μένα θέλουν πενταδάτο στρετς 5 να ξεκινάει αντί του Μέικερ. Δυστυχώς δε βρίσκεις εύκολα τέτοιο παίκτη στην αγορά. Ο πιο κοντινός σε στρετς 5 που μου ρχεται στο μυαλό και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να γίνει διαθέσιμος είναι ο Ντιένγκ των Γουλβς. Δε σουτάρει τρίποντα, αλλά έχει τουλάχιστον το mid range. Το καλοκαίρι υπέγραψε 4ετή επέκταση για 64 μύρια. Φέτος τρώει πάγκο απ τον Ταζ και έχει αρχίσει γκρίνια ότι τον χρυσοπληρώσανε, ότι είναι toxic contract και δε συμμαζεύεται... Καλό φιτ θα ταν και ο Ο'Κουίν που ανέφερες κι εσύ. Ο Ερνανγκόμεζ έχει μεν ποτένσιαλ αλλά σαν φιτ στους Μπακς να σου πω την αλήθεια δε με ψήνει ιδιαίτερα.
RipCity
O Willy ένας χειρότερος Monroe είναι αυτή τη στιγμή, δεν πολυκολλάει. Ο Bledsoe πάντως είναι πολύ καλύτερος ριμπάουντερ του Brogdon, οπότε δε νομίζω να έχασαν από τη θέση 1 στο θέμα αυτό μετά το τρέιντ.

Πάντως εντάξει καταλαβαίνω ότι ο Γιάννης είναι ο σταρ και γύρω από αυτόν πρέπει κυρίως να κινούνται όλα, αλλά τι να κάνουμε δε γίνεται να στηθεί μια 3 and D ομάδα γύρω του μόνο και μόνο επειδή ακόμη δε σουτάρει τρίποντο αξιοπρεπώς. Να στρώσει κι αυτός τον πωπό του κάτω και να αρχίσει να παίρνει και να βάζει τα σουτ. Xθες δεν επειχείρησε καν τρίποντο. Πχ να έρχεται ένας παίκτης σαν τον Bledsoe στους Bucks και να ανησυχούμε για το φιτ ε είναι και πρόβλημα του Γιάννη από ένα σημείο κι έπειτα. Το οποίο πρόβλημα πάντως για να πω την άποψή μου δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο μπορεί να παρουσιάζεται. Ο Bledsoe είναι παικταράς και θα ανεβάσει την ομάδα.
pan24
Δεν θεωρω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το fit bledsoe-γιαννη
Ο Bledsoe δεν θα σουταρει με 40% αλλα δεν ειναι Rubio-MCW να τον αφηνεις μονο του στο τριποντο για να δινει βοηθεια ο παικτης του στον γιαννη

Μια χαρα κινηση ειναι γιατι με το γιαννη μεσα θα εχει πιο πολλα ελευθερα σουτ και δεν θα χρειαζεται να εκβιαζει καταστασεις
Το βλεπω να κλεινει την σεζον με 36-37% τριποντο
tanasen01
Καθόλου άσχημο ντεμπούτο θα έλεγα
aegeansheed
QUOTE(tanasen01 @ Nov 11 2017, 14:41 ) *
Καθόλου άσχημο ντεμπούτο θα έλεγα


Από το condensed recap που είδα μου φάνηκε ότι επικοινωνούν αρκετά καλά. Ειδικά σε δύο φάσεις στον αιφνιδιασμό η μπάλα χάθηκε και έφτασαν πολύ γρήγορα στο καλάθι. Γενικότερα είναι πολύ καλό για τους Bucks να βρίσκονται αυτή τη στιγμή με τρεις παίκτες που και μπορούν να χειριστούν τη μπάλα σε πολύ καλό επίπεδο δημιουργώντας (πάσα) και μπορούν να πάρουν το "κρίσιμο" σουτ σε iso κατάσταση.

Μου έκανε εντύπωση η ικανότητα του Γιάννη να αντιδρά γρήγορα κι αποτελεσματικά στο βοήθεια όταν έκανε drive προς το καλάθι. Γενικότερα η ωριμότητά του είναι εκπληκτική μέσα σε λίγους μήνες.
yorgos
Το τρανζίσιον των Μπακς με τον Μπλέντσο γίνεται από πολύ καλό εξαιρετικό, ήδη από το πρώτο ματς εντυπωσίασε. Πλέον έχουν στο τρανζίσιον έναν παίκτη αστραπή κι έναν οδοσρτρωτήρα, που κλέβουν μπάλες σαν παλαβοί. Πολύ καλλή κίνηση, αλλά λείπουν ακόμη πράγματα.
pan24
Μαλλον κουρασμενος ισως και με αγχος ο χωρις αγωνιστικο ρυθμο Bledsoe,παλι αστοχος ο Middleton,βοηθησε ο Brogdon

Ομως ο Γιαννης εχει φτασει πλεον σε ενα επιπεδο που απεναντι σε ομαδες οπως οι Lakers μια απλα καλη(που φτασαμε να λεμε απλα καλη το 33/15/3 με 12/19 FG) δικη του εμφανιση αρκει για να κερδισουν χωρις να χρειαστει να παιξει πολυ καλα καποιος συμπαικτης του
aegeansheed
QUOTE(pan24 @ Nov 12 2017, 12:57 ) *
Μαλλον κουρασμενος ισως και με αγχος ο χωρις αγωνιστικο ρυθμο Bledsoe,παλι αστοχος ο Middleton,βοηθησε ο Brogdon

Ομως ο Γιαννης εχει φτασει πλεον σε ενα επιπεδο που απεναντι σε ομαδες οπως οι Lakers μια απλα καλη(που φτασαμε να λεμε απλα καλη το 33/15/3 με 12/19 FG) δικη του εμφανιση αρκει για να κερδισουν χωρις να χρειαστει να παιξει πολυ καλα καποιος συμπαικτης του

O Bledsoe θα ανοίξει πολύ τους χώρους, έχει πολύ καλό πρώτο βήμα και είναι αλτικός, έχει μια φυσική ροπή προς το drive, αλλά από την άλλη είναι καλός πασέρ και έχει μεγάλα άκρα, όπως και ο Γιάννης, που τον διευκολύνει τρομερά να την βγάζει έξω ή να αχρηστεύει την βοήθεια όταν έρχεται πάνω του. Αν βρει λίγο το σουτ του, τότε νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερο fit από αυτό που σκεφτόμουν. Η παρουσία του στο Phoenix είχε κάνει πολλούς (μεταξύ των οποίων κι εγώ) να λησμονήσουμε τις αθλητικές ικανότητες του Bledsoe.
Το σημαντικότερο είναι ότι δείχνει να χαίρεται και να απολαμβάνει να παίζει σε αυτήν την ομάδα, είναι ο πρώτος που πανηγυρίζει από τον πάγκο στα timeout και το μόνο σίγουρο είναι ότι πήγε εκεί για να κερδίζει. Αυτό διαβάζω και από τις εκφράσεις & αντιδράσεις του Κούμπο επίσης, δείχνει πολύ προσγειωμένος και προσηλωμένος στην καλή εκτέλεση της κάθε φάσης, σχεδόν καθόλου πανηγυρισμοί, ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού τον είδα να πηγαίνει μέσα στα αποδυτήρια (με SAS) χωρίς να μένει στην νίκη παραπάνω από όσο πιστεύει ότι αξίζει να μείνει κανείς. Γνωρίζει ότι η επιτυχία κρίνεται σε πρώτη φάση από το ρεκόρ μετά τους 82 αγώνες και στη συνέχεια μετά το τέλος των playoffs. Μακάρι αυτή η εικόνα ωριμότητας να αποτελέσει νοοτροπία όλων των παικτών, γιατί φάνηκε από τη Σειρά με τους Raps πέρυσι ότι υπάρχει κάτι ελπιδοφόρο σε αυτούς τους Bucks, η φρεσκάδα της νέας ομάδας που έχει βλέψεις και υψηλούς στόχους.
SteveNashidis
QUOTE(aegeansheed @ Nov 12 2017, 17:02 ) *
O Bledsoe θα ανοίξει πολύ τους χώρους, έχει πολύ καλό πρώτο βήμα και είναι αλτικός, έχει μια φυσική ροπή προς το drive, αλλά από την άλλη είναι καλός πασέρ και έχει μεγάλα άκρα, όπως και ο Γιάννης, που τον διευκολύνει τρομερά να την βγάζει έξω ή να αχρηστεύει την βοήθεια όταν έρχεται πάνω του. Αν βρει λίγο το σουτ του, τότε νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερο fit από αυτό που σκεφτόμουν. Η παρουσία του στο Phoenix είχε κάνει πολλούς (μεταξύ των οποίων κι εγώ) να λησμονήσουμε τις αθλητικές ικανότητες του Bledsoe.

Το σημαντικότερο είναι ότι δείχνει να χαίρεται και να απολαμβάνει να παίζει σε αυτήν την ομάδα, είναι ο πρώτος που πανηγυρίζει από τον πάγκο στα timeout και το μόνο σίγουρο είναι ότι πήγε εκεί για να κερδίζει. Αυτό διαβάζω και από τις εκφράσεις & αντιδράσεις του Κούμπο επίσης, δείχνει πολύ προσγειωμένος και προσηλωμένος στην καλή εκτέλεση της κάθε φάσης, σχεδόν καθόλου πανηγυρισμοί, ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού τον είδα να πηγαίνει μέσα στα αποδυτήρια (με SAS) χωρίς να μένει στην νίκη παραπάνω από όσο πιστεύει ότι αξίζει να μείνει κανείς. Γνωρίζει ότι η επιτυχία κρίνεται σε πρώτη φάση από το ρεκόρ μετά τους 82 αγώνες και στη συνέχεια μετά το τέλος των playoffs. Μακάρι αυτή η εικόνα ωριμότητας να αποτελέσει νοοτροπία όλων των παικτών, γιατί φάνηκε από τη Σειρά με τους Raps πέρυσι ότι υπάρχει κάτι ελπιδοφόρο σε αυτούς τους Bucks, η φρεσκάδα της νέας ομάδας που έχει βλέψεις και υψηλούς στόχους.


Ακριβώς. Ευχαριστώ για την πάρα πολύ ωραία ανάλυση του Ερρίκου. Θα δούμε όλο και περισσότερα πράγματα στη συνέχεια της χρονιάς. Τους μένει ένα κομμάτι να προσθέσουν(σέντερ) και ένα κομμάτι να γυρίσει(πάρκερ), στο παζλ που θέλει να φτιάξει ο Κιντ.
4 ή 5 παίκτες με ικανότητες αλλαγών στα μαρκαρίσματα σε κάθε συνθήκη που θα χρησιμοποιήσει η επίθεση.

Μπρόγκτον,Σνελ,Ντελαβεντόβα,Μaker,Henson είναι μια πολύ καλή αμυντική δεύτερη πεντάδα η οποία θα φθείρει τους αντιπάλους παρά τις επιθετικές της δυσκολίες.

Και αναριωτιέμαι υποθετικά ποιος ψηλός ταιριάζει στην τετράδα Bledsoe,Middleton,Giannis,Parker;; Ποιον θα μπορούσαν να πάρουν από όλη τη λίγκα(υποθετικό/ουτοπικό σενάριο)και ποιον από αυτούς που θα ήταν διαθέσιμος για ανταλλαγή(ρεαλιστικό σενάριο).
pan24
QUOTE (Voyager @ Nov 12 2017, 19:17 ) *
Και αναριωτιέμαι υποθετικά ποιος ψηλός ταιριάζει στην τετράδα Bledsoe,Middleton,Giannis,Parker;; Ποιον θα μπορούσαν να πάρουν από όλη τη λίγκα(υποθετικό/ουτοπικό σενάριο)και ποιον από αυτούς που θα ήταν διαθέσιμος για ανταλλαγή(ρεαλιστικό σενάριο).

Θελει και ερωτημα?
Ο Δεμαρκος Ξαδερφιας θα ηταν ο ιδανικος που θα τους εκανε contender την επομενη μερα
Αν πει οτι δεν θελει να ανανεωσει NOLA και θελει Bucks(σχεδον καμια περιπτωση αλλα λεμε τωρα) θα ηταν διαθεσιμος με νορμαλ ανταλλαγματα στο deadline η σε sign&trade το καλοκαιρι

Τωρα ποιος ψηλος θα ηταν διαθεσιμος για ανταλλαγη ειναι δυσκολη ερωτηση.Εξαρταται απο το αν ειναι προθυμοι να δωσουν Parker η Middleton
pan24
Μου εχει κανει τεραστια εντυπωση στον Bledsoe οτι οποτε πηγαινει στον παγκο εχει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και μια εκφραση σαν ρουκι που επαιξε το πρωτο του επαγγελματικο παιχνιδι
Φανταζομαι πως ενιωθε στους suns

Δειχνει οτι ακομα δεν ειναι εντελως ετοιμος αλλα η ταχυτητα και η αμυνα απο το 1 που δινει δεν υπηρχε στους bucks
Χτες επαιξε υποδειγματικα πανω στον Conley
Στα 3 παιχνιδια που εχει παιξει ο Bledsoe ειναι στο 3-0 και η αμυνα απο εκει που συνηθως ετρωγε 110+ εχει φαει 87,90 και 103 απο Spurs,Lakers,Grizzlies

Εκτος απο βοηθεια στον γιαννη συνολικα η ομαδα δουλευει καλυτερα γιατι ο Middleton παει σε εναν πιο off ball ρολο που ειναι πιο αποτελεσματικος και δεν χρειαζεται να παιρνει τραβηγμενες προσπαθειες
Καλος πασερ μεν αλλα οταν εχει πολυ την μπαλα παρασυρεται και chuckαρει με τραβηγμενα εκτος ισορροπιας

Επισης με Bledsoe εχουν εναν κοντο καλο στο pnr.Ενας απο τους λογους που στα 3 τελευταια εχει αναστηθει και επιθετικα ο Henson

Για χτες ο Γιαννης επαιξε 44.49' στο τελευταιο παιχνιδι απο ενα σερι 3 παιχνιδιων σε 4 μερες...
Quincy
Άξιζε το ξενύχτι το Bucks-Pistons. Ωραίος αγώνας. Αλλά πέρα από την νίκη -4η σερί- μου έκανε εντύπωση ότι αυτή ήρθε με τον Γιάννη να μην είναι πρώτος σε καμιά από τις μεγάλες στατιστικές κατηγορίες (μόλις 1 assist) απέναντι στους πολύ καλούς Pistons. Ο Bledsoe είναι πολύ καλή προσθήκη, που οκ το ξέραμε, αλλά δεν είχα δει ολόκληρο παιχνίδι τους μετά το trade και μου άρεσαν πολύ οι Bucks μ αυτόν.

Ειδικά το νικητήριο καλάθι, επί της ουσίας, μετά από pnr Γιάννη-Bledsoe που ο πρώτος τραβάει μέσα και τους 2 αμυντικούς και ο δεύτερος εκτελεί ολομόναχος από τα 5-6 μέτρα δείχνει πόσο πολύτιμος είναι. Ενώ αν δεν κάνω λάθος οι δυό τους υποχρέωσαν σε λάθος τον Bradley μετά από το double team στην αμέσως επόμενη κατοχή του Detroit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.