Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Milwaukee Bucks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
aegeansheed
Φοβερές άμυνες από τους Bulls και στους διαδρόμους και στην περιφέρεια. Εντυπωσιάστηκα με τη διάθεση.

Οι Bucks είναι για λύπηση αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι 10 ματς να παίξουν με τους ίδιους Bulls θα χάσουν τα 7. Πεθαίνουν στις αλλαγές στην κορυφή, χτες δεν τους είχαν μείνει γόνατα.
RipCity
https://twitter.com/brewhoop/status/945864346877485056

Μάλλον για αστείο το είπε, αλλά το άσχημο είναι πως είναι απόλυτα πιστευτό το ότι ο Κιλπάτρικ δεν έπαιξε επειδή η λοταρία δεν έβγαλε το όνομά του.
PARISINOS
Παρά τον περιοσμένο χρόνο που έχω, έχω κάτσει ξημερώματα και έχω δει πάνω από 20 παιχνίδια των μιλγουόκι φέτος. Έκανα και χθες το ίδιο πράγμα και νομίζω οτι δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Είναι απίστευτα ψυχοφθόρο να κάθεσαι να βλέπεις επαγγελματική ομάδα, ένα πρότζεκτ με μπάτζετ 200 εκ ευρώ ετησίως να καταστρέφεται επειδή ο προπονητής και οι παίχτες δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά.

Απο που να αρχίσω και που να τελέιωσω.

Στελέχωση ομάδας.
Εδω είναι το μοναδικό σημείο που δίνω ελαφρυντικά και που θεωρώ ότι έγινε δουλεία σχετικά σωστή. Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στο ΝΒΑ και μία λάθος κίνηση μπορεί να την πληρώσεις ακριβά και μάλιστα για χρόνια. Κάθε κίνηση σε δεσμεύει για καιρό και δεν μπορείς αν κάνεις ένα λάθος στη στελέχωση μια χρονια, να το διορθωσεις εύκολα την άλλη. Δεδομένων των συνθηκών (πόλη στην οποία βρίσκεται η ομάδα και λέφτει που είναι διαθετημένος να ρίξει ο ιδιοκτητης) η στελέχωση παρά τις φανερές ακόμα ανορθογραφίες, έχει γίνει σχετικά καλά την τελευταία 5ατια. Έχουν ντραφτάρει σχετικά καλά (τζαμπάρι με το καλό πικ τους, γιάννης από το πουθενά αλλά και μπρόγκτον με ένα λειτ πικ) παρά τις κάποιες αστοχίες που πάντα θα γίνουν.
Στη free agency έχουν γίνει αστοχίες (συμβόλαια σε χενσον, πλαμλι, μονροε, τελετοβιτς αλλά και ντελαβεντοβα) αλλά όλες σχεδόν είχαν μια λογική έστω και αν εκ του αποτελέσματος αποδειχθηκαν κακές.
Στα τρειντ επίσης καλό βαθμο. Κατάφεραν και ξεφορτώθηκαν κακά συμβόλαια (πλαμλι, μονροε), πήραν τον μπλέντσο ( κίνηση με την οποία εξακολουθώ και διαφωνώ αλλά είναι ένας καλός παίχτης) χωρίς να δώσουν κάποιο major asset ενώ άριστα παίρνουν στο οτι ξεφορτώθηκαν γρήγορα τον καρτερ ουιλιαμς για εναν σχετικα καλό ρολίστα όπως ο σνελ (το οτι είχαν ανταλλάξει τον ναιτ με τον ουλιαμς βέβαια το αφήνω ασχολίαστο).
Γενικά πάντως στη στελέχωση τα έχουν πάει καλά και αν δεν είχαν και τις ατυχίες του τζαμπάρι, τώρα θα είχαν και πολλύ περισσότερη ευελιξια στις αποφάσεις τους.

Ένα επίσης + στον κίντ γιατι κατάφερε και εξέλιξε τους νεαρούς παίχτες (γιαννη, τζαμπάρι, μπρόγκτον) με σωστό τρόπο.

Πέραν όμως της στελέχωσης που παίρνουν θετικό πρόσημο, στα αγωνιστικά είναι πραγματικά τραγικοί.

Στην επίθεση είναι για γέλια. Με τον Γιάννη να είναι κινητό μις ματς σε όλες τις μορφές επίθεσης (τρανζισιον, πικ εν ρολ, ποστ παιχνιδι, ιζολεισον), αντι να πάρει τη μπάλα σωστά στο ποστ η να γίνει ενα σωστό πικ ρολ για ένα απλο κάρφωμα (στυλ καλάθη - γκιστ), ΟΤΑΝ έχει τη μπάλα κάνει απλά ιζολείσον και ή μπουκάρει και τελειώνει η πασάρει στους σουτερ στις γωνίες. Το σύστημα αυτό δεν είναι κακό μίας και μέχρι και στο 1 εναντίον ενός είναι καλός ο Γιάννης, ωστόσο θα έπρεπε να είναι το ΠΛΑΝ Β και όχι το βασικό σου σύστημα.
Το δε εξοργιστικό είναι ότι ίδια πλευς γίνονται και από τους μπλετσο και μιντλετον, γεγονός που είναι απαράδεκτο. Ο μεν μιντλετον είναι πολύ καλός σουτερ, αλλά θα έπρεπε να χρησιμοποιείται μόνο όπως ο ρευ άλλεν, δηλαδή οφ μπολ με σούτ μετά απο σκριν (καθώς είναι κακός δημιουργός και πασερ ενώ το shot selection είναι όπως του κομπι χωρίς καν το ταλέντο του τελευταίου), ο δε μπλετσο για μένα δεν θα έπρεπε να είχε έρθει καθώς θέλεις εναν pass first pg με καλή άμυνα και σουτ (ιδανικά κρις πολ πχ) που να μπορεί να παίξει και οφ μπολ ωστε να έχει και αρκετά ο Γιαννης τη μπαλα στα χερια του.

Αν αυτού το επιθετικό σύστημα είναι να παίρνουν εναλαξ οι τρεις παιχτες (Γιάννης, Μιντλετον, Μπλετσο) ιζολεισον πλευς με τα γνωστά αποτελέσματα. Ο μόνος λόγος που κάνουν έστω και τις νίκες που κάνουν είναι επειδή Α) ο Γιάννης εστω και έτσι ειναι καλός στα ιζολεισον πλευς, οι άλλοι δύο ειναι καλούτσικοι ενώ και οι τρεις είναι καλοί στο τρανζισιον με αποτέλεσμα να σκοράρουν αρκετά εύκολα καλαθια.

Το χειρότερο απ ολα είναι οτι το επίθετικο πλάνο, δεν είναι καν το πιο απογοητευτικό κομμάτι του παιχνιδιου τους.

Στην άμυνα έχουν φάει 100 ποντους στα τελευταία 12 παιχνιδια σερί, ενώ χθες είχαν φάει 22 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και το σικάγο τελείωσε με 120 icon_drunk.gif Εφαγαν δλδ σχεδον 100 πόντους σε τρια δεκάλεπτα.
Κανένα πλάνο, η μάλλον βλακώδες πλάνο, με τον κίντ να αρνείται τις αλλάγες παρ ότι έχουν αθλητικούς ψηλούς παίχτες που μπορούν να παίξουνα ακριβώς αυτό το παιχνίδι. Προσπαθούν μόνιμα με κάποιες παγίδες να μπερδέψουν τον αντίπαλο, και καταλήγουν να τρέχουν σαν τα κοτόπουλα.

Καλά για την διαχείριση εντώς του παιχνιδιού (αλλάγες, πλευ μετλα από ταιμ αουτ κλπ) γελάω. Χθες στην κρίσιμη επίθεση μετά απο ταιμ αουτ, 50 δευτερα πριν το τελος, έκανε ιζολευσον από το πλευρο ο μιντλετον με τραγικό αποτέλεσμα.

Γενικά η ομάδα με έχει κουράσει απίστευτα καθώς με πιάνειο η ψύχη μου να βλέπω τόσο ταλέντο να πηγαίνει χαμένο.

Πραγματικά καλό το ΝΒΑ, το επίπεδο των παίχτων είναι πράγματι πολύ υψηλό, αλλά απο επίπεδο τακτικής, αν εξαιρέσεις 5-6 ομάδες που φυσικά κερδιζουν κιολάς, όλες οι υπόλοιπες είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. 5 βασικά πράγματα, που τα κάνει μεχρι και προπονητής μέτριας ομάδας α1 και δεν μπορούν να τα κάνουν.

Προσωπική μου άποψη λοιπόν για να τελείωνω, αν η ομάδα δεν αλλάξει προπονητή, προκοπή δεν θα δει. Προφανώς δεν έχω την απαίτηση με το ταλέντο που έχουν να πάρουν πρωτάθλημα. Ναι έχει δικια ο κιντ ότι είναι κάπως νέα η ομάδα ακόμα, ότι λείπουν κάποιες πινελιές ακόμα, αλλα δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι στο 50 τοις εκατο στην ανατολή με τους παίχτες που έχουν.
koostas
ωραια αναλυση
pan24
QUOTE (koostas @ Dec 27 2017, 12:20 ) *
κι αλλη ηττα

κουμπο τον κανουν πολυ κακη διαχειριση

ή θα τραυματισθει ή θα φτασει κατακοπος στα πλει-οφ
ουτε οταν το κλιβελαντ στηριζονταν αποκλειστικα στον λεμπρον, στην πρωτη του θητεια, δεν θυμαμαι τετοια υπερχρησιμοποιηση παικτη

επισης, μετα καποια καλα αποτελεσματα με τον νεο τους τον μπλεντσοου, αρχιζουν καποια δειγματα ανορθογραφιας... σαν να παιζει για τον εαυτο του σε καποια παιχνιδια

Πραγματικα ειναι πρωτος σε λεπτα συμμετοχης σε ολο το nba
Τα δεδομενα που εχω ειναι λιγα και μπορει να ειναι τυχαιο ομως πιστευω οτι η στρατηγικη τους ειναι να τον αφηνουν εκτος ενα παιχνιδι καθε μηνα τουλαχιστον μεχρι τον φλεβαρη που επιστρεφει ο τζαμπαρι και θα μπορεσει να ξεκουραζεται περισσοτερο

Επαιξαν πρωτο επισημο παιχνιδι 18 οκτωβρη.Ο γιαννης εμεινε εκτος 22 νοεμβρη και 23 δεκεμβρη
Και τις δυο φορες επισημη αιτιολογια ενοχλησεις στο γονατο ομως και τις δυο φορες σε εκτος εδρας παιχνιδι(που πλεον απαγορευεται να αφηνουν εκτος σταρ για ξεκουραση) και την πρωτη φορα ο γιαννης εμμεσα ειχε πει οτι ειναι οκ και μενει εκτος για ξεκουραση

Τωρα με τους τελετοβιτς,παρκερ εκτος και τον γουιλσον ακομα τραγικα ανετοιμο δεν γινεται να παιζει λιγοτερο

QUOTE (Redoctor @ Dec 27 2017, 13:27 ) *
Μπλεντσοου να μπει πακετο για ανταλλαγη για ψηλο + αναγκη για τοπ σουτερ
Ο κιντ γινεται να εχει τετοια αδυναμια να καταλαβει απλα μαθηματικα;

Μην τα ξαναλεμε, Γιάννη ελα ΝΥ να φτιαξουμε δυναστεια. Θα σε αφηνουμε να παιζεις και εθνικη (3 παιχτες μας επαιξαν περυσι)

Ο μπλεντσο ειναι καλος το προβλημα ειναι οπως παιζουν που ουσιαστικα παιζουν μονο iso
Εχουν πολυ καλο σουτερ,τον σνελ που δεν ειναι κορβερ αλλα σουταρει σταθερα πανω απο 40% τριποντο
Ομως δεν υπαρχει πλανο να βγαινει ελευθερος
Το μονο που υπαρχει ειναι να του πασαρουν στον αιφνιδιασμο η οταν ο παικτης του δωσει βοηθεια στον γιαννη
Δεν υπαρχει σε κανονικη ροη επιθεσης ενα συστημα να βγει απο τα σκριν


Συμφωνω με parisino
aegeansheed
To ίντερνετ βράζει...
https://twitter.com/search?f=tweets&ver...dd&src=typd
QUOTE
🦌 Fvck Jason Kidd 🦌


@AllenHiiiverson
44 δευτερόλεπταΠριν από 44 δευτερόλεπτα
Περισσότερα
Let me find out that Brogdon's name wasn't "Pulled out of the lottery"


Maybe Kidd's coaching days are over.

Jet από την πρώτη περίοδο ήδη!
Manimal
Όσο τον στηρίζει ο Γιάννης ο Κιντ δεν κουνιέται. Τον στήριξε και χθες σε σχετικές δηλώσεις μετά το παιχνίδι. Ωστόσο υπάρχουν και χειρότεροι προπονητές στη λίγκα. Και ένας από αυτούς είναι ο Thibs.
pan24


Περα απο την πλακα ο γιαννης τον εχει εικονισμα μπορει και να εχει φωτογραφια του πανω απο το κρεβατι του και φανηκε και στις χτεσινες δηλωσεις
Δεν προκειται να πιεσει για να φυγει.Ο μονος τροπος για να αλλαξουν προπονητη ειναι να μεινουν και φετος περιπου στα ιδια,δηλαδη γυρω στις 42-25 νικες και αποκλεισμο στον πρωτο γυρο
Δεν μπορει,οι ιδιοκτητες θα το καταλαβουν
Ο μονος προπονητης που στα ταιμ αουτ παντα μα παντα τα πλεις τα σχεδιαζουν οι βοηθοι
drunk guy
https://twitter.com/AllTheBucks/status/946571022790266880

loool 21.gif Ο μπρογκντον μπηκε για πρωτη φορα στο παιχνιδι 3:19 πριν τη ληξη του ημιχρονου επαιξε συνολικα 26 λεπτα και ειχε το μεγαλυτερο +/- για την ομαδα του με +20. Πριν μπει για πρωτη φορα στο παρκε ειχαν ηδη παιξει κανα 5λεπτο οι dellavedova και sterling brown fucking logic
ugly_tocktock.gif
RipCity
Και του λένε γιατί έβαλες τον Brown και λέει γύρισα στον πάγκο και ήταν ο πρώτος που είδα. Μπορεί να την έχει δει Πόποβιτς και να νομίζει ότι είναι αστείος, αλλά όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι πράγματι τα εννοεί αυτά που λέει γιατί ελάχιστοι τον έχουν σε εκτίμηση προπονητικά. Το hate είναι τεράστιο πια στο twitter, τον κράζουν άπαντες.
drunk guy
εν τω μεταξυ χαζευοντας χθες το ματς(παιζει και να λεω βλακειες γιατι δεν το εβλεπα σοβαρα) παρατηρησα οτι ο γιαννης δε πηγαινε τοσο πολυ σε μετωπικες επιθεσεις στο ποστ οπως συνηθιζει να κανει αλλα προτιμουσε να γυρναει και να τελειωνει τη φαση με fade-away. Για μενα αυτο οφειλεται ξεκαθαρα στην κουραση απο τα πολλα λεπτα που παιζει σε καθε αγωνα , καθως παιζοντας σε τακτικη βαση 40 λεπτα δεν μπορει συνεχεια να σπρωχνει στο ποστ ,μιας που πλεον παιζει μονιμα στο 4 αρα αντιμετωπιζει και πιο δυνατους αντιπαλους
drunk guy
https://www.facebook.com/NBABarberTalk/posts/202070040342809

το ποσταρω στα ελληνικα γιατι δεν βρηκα καποιον αμερικανο δημοσιογραφο να το εγραψε

"Αντιμετωπίσατε προβλήματα απέναντι σε ψηλούς Center αυτήν τη σεζόν. Πάνω σε τι θα μπορούσατε να δουλέψετε για να αντιμετωπίσετε παίκτες σαν τον Valanciunas όταν κυριαρχούν στο παρκέ;"

"Λοιπόν, να ελπίζουμε ότι ο αντίπαλος προπονητής θα τους αποσύρει από το παιχνίδι. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις"

Jason Kidd μετα την σχεδον 20αρα απο τους Raptors(129-110)
RipCity
Ε ναι τι αλλο να κανεις; biggrin.gif Δε σεβεται καθολου παντως ο Kidd, ας μη μιλαει στην τελικη αν βαριέται ν απαντησει στο οτιδηποτε.
Redoctor
κακιστο ματς. Μπρογκντον μονος διασωθης αντε και ο δικος μας

Αυτο το αστειο με Maker ποτε θα σταματησει;

Ουτε σεντερ ουτε σουπερ σουτερ. Μονιμα iso στην επιθεση πονανε τα ματια μας

Maker, Parker, Bledsoe και 1-2 απο τους μετριους παγκιτες για 1 σουπερ σουτερ και 1 πραγματικο σεντερ
A και Κιντ μαζι εννοεται

Tιμιο Miami
Με dragic-whiteshide and g-league all star friends απειλει τον αλλο πονοματο των καβς
pan24
4/28 τριποντα αρα μηδεν spacing ενω μεσα στο καλαθι περιμεναν whiteside,adebayo να κοψουν οποιον πλησιαζε
Οι 22 ποντοι του γιαννη και οι 15 του brogdon με το efficiency που ειχαν(6/12 και 10/10 βολες ο γιαννης και 7/12 ο μπρογκντον) ηταν πολυ καλα δεδομενων των συνθηκων
Μιντλετον 16 ποντους αλλα με 3/16 σουτ

Επισης ειχαν μονο 9 ασσιστ
Με κιντ τα συστηματα ειναι iso γιαννη,iso middleton,iso bledsoe,iso brogdon συνηθως με αυτη την σειρα και στο ενδιαμεσο μπορει να προσπαθησουν και ενα πλαγιο πικ με τον γιαννη να ρολαρει το οποιο αν ο κοντος που το τρεχει δεν ειναι ο bledsoe η ο delly δεν εχει νοημα γιατι οι υπολοιποι κοντοι δεν μπορουν/δεν θελουν να του περασουν την μπαλα εκει

Οι σουτερ τους δεν παιρνουν σουτ γιατι σουταρουν...μονο κατα λαθος αν αυτος που παιζει iso κλειστει και καταφερει να βγαλει την μπαλα εξω
Ο middleton ειναι αργος για να παιζει iso αλλα φονικος στατικος σουτερ και καλος σαν δευτερο-τριτος δημιουργος στην πενταδα
Αντι για αυτο τον εχει με την μπαλα στα χερια να κανει ταρζανιλικια και fade away

Καποιες φορες λογω κλασης τα βαζει οπως και ο γιαννης αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι επιθεση αυτο που παιζουν
Redoctor
Θα γυρισει ο τζαμπαρι και ολα θα αλλαξουν
iso γιαννη iso middle iso jabari iso bledsoe iso brogdon
jasonick
Ήταν η πρώτη φορά που τους είδα φέτος και όντως η επίθεση ήταν πολύ κακή. Οι Heat έχουν αμυντικούς που είναι καλοί στο 1vs1 και με τα plays που ανέφερε ο pan24 ουσιαστικά οι Bucks κάναν χάρη στους αντιπάλους τους. Ότι επιθετικό (ψιλο)μομέντουμ είχαν ήταν όταν έπαιζε ο Olynyk και τον χτυπάγανε στην άμυνα.
Από την άλλη το Miami εκμεταλλεύτηκε την πιεστική άμυνα των Bucks και με καλή κυκλοφορία της μπάλας έβγαλε σουτ υπό καλές προυποθέσεις από τα μέσα της 2ης περιόδου και μετά. Πάλι θετικός ο βίβα λα Μπαμ, έπαιξε συμπαθητική άμυνα μέχρι και στους Γιάννη και Middleton (!) ενώ έδωσε και 6 ασσίστ, όσες πρέπει να έχει ο Whiteside σε όλη την χρονιά δηλαδή. tongue.gif
gerorge
QUOTE (pan24 @ Jan 14 2018, 23:42 ) *
4/28 τριποντα αρα μηδεν spacing ενω μεσα στο καλαθι περιμεναν whiteside,adebayo να κοψουν οποιον πλησιαζε
Οι 22 ποντοι του γιαννη και οι 15 του brogdon με το efficiency που ειχαν(6/12 και 10/10 βολες ο γιαννης και 7/12 ο μπρογκντον) ηταν πολυ καλα δεδομενων των συνθηκων
Μιντλετον 16 ποντους αλλα με 3/16 σουτ

Επισης ειχαν μονο 9 ασσιστ
Με κιντ τα συστηματα ειναι iso γιαννη,iso middleton,iso bledsoe,iso brogdon συνηθως με αυτη την σειρα και στο ενδιαμεσο μπορει να προσπαθησουν και ενα πλαγιο πικ με τον γιαννη να ρολαρει το οποιο αν ο κοντος που το τρεχει δεν ειναι ο bledsoe η ο delly δεν εχει νοημα γιατι οι υπολοιποι κοντοι δεν μπορουν/δεν θελουν να του περασουν την μπαλα εκει

Οι σουτερ τους δεν παιρνουν σουτ γιατι σουταρουν...μονο κατα λαθος αν αυτος που παιζει iso κλειστει και καταφερει να βγαλει την μπαλα εξω
Ο middleton ειναι αργος για να παιζει iso αλλα φονικος στατικος σουτερ και καλος σαν δευτερο-τριτος δημιουργος στην πενταδα
Αντι για αυτο τον εχει με την μπαλα στα χερια να κανει ταρζανιλικια και fade away

Καποιες φορες λογω κλασης τα βαζει οπως και ο γιαννης αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι επιθεση αυτο που παιζουν



Ο Middleton φετος εχει 5 ποντους ΜΟ ανα παιχνιδι σε συνθηκες catch and shoot με 40% ευστοχια ενω περσι ειχε 4,9 με 45%.Εχει ανεβει φετος στις προσπαθειες catch and shoot που παιρνει αλλα σουταρει με χειροτερα ποσοστα.Τον προτιμω ομως με αυτα τα ποσοστα να περιμενει στς γωνιες(οπου εχει σταθερα στην καριερα του γυρω στο 45%) και κανα συστημα ωστε να βγαινει να σουταρει.Η αληθεα ειναι βεβαια οτι σε pullups εχει γυρω στο 1 PPP παρολο που σουαρει με πολυ ασχημα ποσοστα απο το τριποντο.Οποτε τουλαχιστον αν τον θελει να παιζει ISO ας ειναι εντος τριποντου που το χει καλυτερα.O Bledsoe απο την αλλη πρεπει επισης να κοψει τα pullups απο το τριποντο και να αρκεστει στα στατικα και στα mid range που ειναι απαραιτητα
pan24
Στοιχεια απο twitter @AllTheBucks
Rating της επιθεσης των bucks αναλογα με το usage% του γιαννη

Ενω ισως καποιος θα περιμενε οσο ανεβαινει το usage του η επιθεση να κολλαει και να χαλαει βλεπουμε οτι η επιθεση τους ειναι στα καλυτερα της οταν ο γιαννης πιανει usage westbrook
Αυτο εξηγειται γιατι αντι να τσακαρει χωρις ελεος εχει 55% FG% με πολυ καλα τελειωματα κοντα στο καλαθι και mid range που πλεον το σεβονται και στελνουν αμυνα

Θα περιμενε λοιπον οτι καποιος προπονητης θα κραταγε το usage του γιαννη ψηλα
Αμ δε

Απο το 30ο παιχνιδι μεχρι και τωρα,στο οποιο διαστημα εχουν ρεκορ 6-7 το usg% του γιαννη εχει πεσει και middleton,bledsoe,γιαννης εχουν περιπου το ιδιο με ελαχιστες αποκλισεις

Οταν επιστρεψει ο jabari αν δεν εχει αλλαξει τροπο παιχνιδιου και παιζει οπως πριν τον τραυματισμο θα γινεται τρακαρισμα με bledsoe,jabari,γιαννη να μπαινουν στην ρακετα ενω και ο middleton φετος προτιμαει να παιζει μεσα
Ο jabari πριν τον τραυματισμο ειχε δειξει συμπαθητικο τριποντο και φαινεται να εχει χασει κιλα.Αν μπορει να παιξει στο 3 κυριως στην περιφερεια θα βοηθησει

Με τον middleton το αλλο θεμα ειναι οτι φετος πισω δεν κοβει με τιποτα δειχνει σαν να ειναι μια ταχυτητα κατω απεναντι σε 3αρια
Απεναντι σε γρηγορους στο 2 ειναι σαν slow motion
Η εχει γινει πιο αργος μετα τον τραυματισμο η δεν προσπαθει καν

Καπου κατι διαφορετικο χρειαζεται και ροστερικα εκτος απο προπονητη.Αν λεμε τωρα ο jabari επιστρεψει και παιζει στο 3 κανονικα ισως ηταν χρησιμο ενα trade middleton για εναν καλο ψηλο η αλλου τυπου κοντο
koostas
με τον μεικερ εχουν φαει τρελο παππα

εχουν τον χειροτερο ψηλο εβερ...
pan24
QUOTE (koostas @ Jan 15 2018, 14:45 ) *
με τον μεικερ εχουν φαει τρελο παππα

εχουν τον χειροτερο ψηλο εβερ...

Thon faker για την ωρα
Μονη πιθανη εξηγηση που ειναι χειροτερος απο περσι ειναι το να δουλευει πολυ με βαρη και μεσα στην σεζον ουσιαστικα καιγοντας την φετινη για να ειναι ετοιμος του χρονου
Τωρα εχει αδυναμο σωμα ακομα και για 4
koostas
http://nba.sport24.gr/article/5032344/mvp-...elegxos-proodou

η στατιστικη επιβεβαιωση οτι τα νουμερα του Γιαννη βαινουν ραγδαιως μειουμενα
κουραση? κακη χημεια με μπλεντσοου?

για μενα η αποκτηση μπλεντσοου τελικα τους κανει κακο.. ενω ειναι καλος παικτης, ενας μπουκαδορος ατομιστης ασσος δεν χρειαζονταν με τιποτα σ' αυτην την ομαδα
τα iso του στα τελευταια 12καλεπτα, λες και ειναι αυτος ο ηγετης της ομαδας, ή παιζει σε καμμια ομαδα που τανκαρει, και απλα παιζει για τα νουμερα του, ειναι πολυ εκνευριστικα
RipCity
QUOTE (koostas @ Jan 17 2018, 20:59 ) *
http://nba.sport24.gr/article/5032344/mvp-...elegxos-proodou

η στατιστικη επιβεβαιωση οτι τα νουμερα του Γιαννη βαινουν ραγδαιως μειουμενα
κουραση? κακη χημεια με μπλεντσοου?

για μενα η αποκτηση μπλεντσοου τελικα τους κανει κακο.. ενω ειναι καλος παικτης, ενας μπουκαδορος ατομιστης ασσος δεν χρειαζονταν με τιποτα σ' αυτην την ομαδα
τα iso του στα τελευταια 12καλεπτα, λες και ειναι αυτος ο ηγετης της ομαδας, ή παιζει σε καμμια ομαδα που τανκαρει, και απλα παιζει για τα νουμερα του, ειναι πολυ εκνευριστικα


Το ότι πέφτουν τα νούμερα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως κάτι κακό. Αν θέλει μόνο νούμερα θα πάει να είναι αρχηγός του τσίρκου στους Kings ή θα απαιτούσε να μη φέρει κανέναν καλό παίκτη η ομάδα για να τα κάνει όλα μόνος του. Λογικό κι επόμενο είναι αν η ομάδα φέρνει καλύτερους παίκτες να πέφτουν τα νούμερα των υπολοίπων. Κι ο LeBron μόλις πήγε στους Heat έγραφε πχ χειρότερα νούμερα απ' ότι στους Cavs. Η ουσία είναι να βελτιωθεί η ομάδα κι εκεί είναι που έχει υπάρξει κόλλημα. Είναι μεν καλύτεροι πιστεύω απ' ότι στο ξεκίνημα, αλλά καμία σχεσή με αυτό που πρέπει να είναι.
pan24
QUOTE (RipCity @ Jan 17 2018, 22:29 ) *
Το ότι πέφτουν τα νούμερα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως κάτι κακό. Αν θέλει μόνο νούμερα θα πάει να είναι αρχηγός του τσίρκου στους Kings ή θα απαιτούσε να μη φέρει κανέναν καλό παίκτη η ομάδα για να τα κάνει όλα μόνος του. Λογικό κι επόμενο είναι αν η ομάδα φέρνει καλύτερους παίκτες να πέφτουν τα νούμερα των υπολοίπων. Κι ο LeBron μόλις πήγε στους Heat έγραφε πχ χειρότερα νούμερα απ' ότι στους Cavs. Η ουσία είναι να βελτιωθεί η ομάδα κι εκεί είναι που έχει υπάρξει κόλλημα. Είναι μεν καλύτεροι πιστεύω απ' ότι στο ξεκίνημα, αλλά καμία σχεσή με αυτό που πρέπει να είναι.

Ακριβως αυτο
Τα νουμερα ειναι μια χαρα.Το να εχει στον μηνα 3 ποντους 1 ριμπαουντ 0,5 κλεψιμο και 0,5 μπλοκ λιγοτερο απο τον μεσο ορο της σεζον του δεν το λες και ραγδαια πτωση
Συμφωνω ομως οτι καποιες φορες πρεπει να παιρνει 3-4 περισσοτερες προσπαθειες αντι για μπλεντσο-μιντλετον αλλα την ισορροπια την βρισκουν μεταξυ τους δεν ειναι αυτο το μεγαλο προβλημα
Δευτερος σκορερ του nba ειναι με 28,4 ποντους

Σε αυτο το φουλ iso συστημα λες και παιζουν μονακι στην γειτονια κανει ολους πλην γιαννη,μιντλετον,μπλεντσο,μπρογκντον δηλαδη ολους οσους δεν μπορουν να φτιαξουν μονοι τους τις προσπαθειες τους να φαινονται περιπου αχρηστοι

Οπως τους χρησιμοποιει ο κιντ θα φτασουν στα πλει οφ πεθαμενοι
Γιαννης και μιντλετον ειναι νουμερο 1 και νουμερο 2 σε λεπτα συμμετοχης σε ολη την λιγκα
Redoctor
Καλα ο κιντ καταλαβε οτι αν εχανε και απο wsn θα ηταν με 1,5 ποδι άνεργος και χωρις προπονητικο μελλον. Ετσι εβαλε 40+ τους βασικούς σε B2B και πιθανως να συνεχισει τους αυξημένους χρονους καίγοντας προφανως τα πλει οφ.
Conan1982
Γενικότερα εμένα δεν μ΄άρεσε από την αρχή όλη αυτή η ιστορία με το MVP που είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι νομίζω.
Το ζητούμενο για τον Γιάννη δεν (πρέπει να) είναι να κάνει τα τρελά νούμερα, ούτε να παίζει όλα αυτά τα iso, ούτε να παίζει τόσα λεπτά. Υπάρχει κάποιος λόγος για όλη αυτήν την βιασύνη να βγει MVP ένα παιδί 23 χρονών;
pan24
QUOTE (Conan1982 @ Jan 18 2018, 18:18 ) *
Γενικότερα εμένα δεν μ΄άρεσε από την αρχή όλη αυτή η ιστορία με το MVP που είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι νομίζω.
Το ζητούμενο για τον Γιάννη δεν (πρέπει να) είναι να κάνει τα τρελά νούμερα, ούτε να παίζει όλα αυτά τα iso, ούτε να παίζει τόσα λεπτά. Υπάρχει κάποιος λόγος για όλη αυτήν την βιασύνη να βγει MVP ένα παιδί 23 χρονών;

Η μανια με τα iso ειναι θεμα προπονητη και ανυπαρξια επιθετικου πλανου
Δεν ειναι μονο ο γιαννης,και μιντλετον,μπρογκνοτν,μπλεντσο δηλαδη οσοι μπορουν να κανουν μονοι τους φαση το κανουν
Μπροστα παιζουν το συστημα εμπρος παλικαρια μου παμε για καλαθη οποιος απο αυτους τους 4 παρει την μπαλα προσπαθει να το βαλει και αν κλειστει δινει πασα.Εδω μιντλετον,μπλεντσο καλα καλα δεν πασαρουν σε 1vs3 στον αιφνιδιασμο

Παντως τα νουμερα που κανει ειναι με πολυ καλα ποσοστα με κατι σαν 55% FG δεν ειναι οτι γραφει νουμερα απλα επειδη παιρνει πολλες προσπαθειες

Καθαρα σαν ηλικια το 23 φαινεται μικρο και για τα ευρωπαικα δεδομενα ειναι ομως ειναι η 5η του σεζον εκει οπου ειναι δευτερος σκορερ και μεσα στην 5αδα στα περισσοτερα στατιστικα αποδοσης πχ per
Οποτε ειναι απολυτως φυσικο να βρισκεται στην 5αδα για mvp και αν η ομαδα του πηγαινε καλυτερα θα ηταν ακομα πιο ψηλα
mixalisgate7
QUOTE(@wojespn)
Μilwaukee has fired coach Jason Kidd, league sources tell ESPN. Bucks assistant coach Joe Prunty will be installed as interim coach, league sources tell ESPN. He will coach Bucks against Phoenix tonight


ΠΗΓΗ & ΠΗΓΗ
gerorge
QUOTE (mixalisgate7 @ Jan 22 2018, 23:04 ) *



Επιτελους.Δεν ξερω αν ο Γιαννης ειπε κατι αλλα δεν πιστευα οτι ειχαν το θαρρος εκει μεσα να το κανουν.Καιρος να δουμε που θα στοχευσουν τωρα
RipCity
QUOTE (gerorge @ Jan 22 2018, 22:07 ) *
Επιτελους.Δεν ξερω αν ο Γιαννης ειπε κατι αλλα δεν πιστευα οτι ειχαν το θαρρος εκει μεσα να το κανουν.Καιρος να δουμε που θα στοχευσουν τωρα



QUOTE
Sources: Jason Kidd hasn’t been officially told yet. Giannis Antetokounmpo is devastated.
pan24
Ο γιαννης θα το ξεπερασει.Συμπαθουσε τον κιντ αλλα και για τον προηγουμενο τα ιδια ελεγε οπως και πολλοι παικτες
Εχουν συμπαθειες αλλα οταν νικανε δεν τους πειραζει


QUOTE
@wojespn
Bucks made move on Kidd based upon dropping into the 8th seed in the East, frayed relationships in organization and general non-alignment, league sources tell ESPN. Bucks job will be most sought after of offseason, largely because of @Giannis_An34.


Παντως φουλ εραιστεχνικο αν ισχυει οτι και ο κιντ το εμαθε απο το τουιτερ

Αν και απο παγκιτη μαλλον δειχνει το κλιμα στα αποδυτηρια για τον κιντ
https://twitter.com/SeanKilpatrick/status/955524887212363776
QUOTE
Sean Kilpatrick Jr
@SeanKilpatrick

GOD, THANK YOU!
11:37 π.μ. - 22 Ιαν 2018
Redoctor
Αντε. Παμε τωρα μπλεντσο faker για κανα ψηλο. Ακομα και ντεαντρε
YorM3
Υπάρχουν αμφιβολίες για το αν όντως δεν το είπαν του Κιντ ή απλώς ο Κιντ ήθελε να φανεί ετσι...
QUOTE
NoTechBen
‏ @NoTechBen
2h2 hours ago

Jason Kidd spreading the false news through his media cronies that the Bucks didn’t tell him or Giannis about his firing is the final pile of poop he is leaving in Milwaukee.

It’s 100% false and a final reminder of Kidd’s character and stubbornness.

Good riddance.

This is a Bucks player tweet a full hour before Woj’s tweet. He’s a scrub who has been buried by Kidd despite playing well.

And we’re supposed to believe the Bucks told him and not Giannis?


Επίσης

QUOTE
Chris Haynes reported the Bucks locker room was devastated when GP2, Kidd’s heroes son, was cut as well. Kidd mouthpiece.


Και το γεγνός ότι έπαιζε το Γιάννη τόσα λεπτά παρά το χρονιαίο πρόβλημα στο γόνατο του είναι δείγμα του οτι δεν άκουγε κανένα από το front office όπως υπονοεί και ο Woj
pan24
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2218320...ired-jason-kidd

QUOTE
Jason Kidd said that Milwaukee Bucks star Giannis Antetokounmpo called him about 15 minutes before Kidd was officially notified he'd been fired by the Bucks and offered to help save his job.

"He called me and said, 'Coach, this isn't right what they're about to do, but [they] are gonna let you go,'" Kidd told ESPN.

Kidd said he replied, "I had a feeling that was gonna take place."

To which Antetokounmpo responded, "'What can I do? I'll call the owners, I'll call my agent."

Kidd said he told him, "There's nothing you can do. All you can do is tell the truth. That's it."


Kidd said he thanked Antetokounmpo for his loyalty and that he was "thankful to be able to coach him and help him become the player he is today. And I know when our paths cross again, he'll be much better."

Kidd said he was officially informed he'd been fired about 15 minutes later when he met with general manager Jon Horst and team president Peter Feigin at a pizza restaurant.

Kidd said he felt the firing was "handled wrong," but that he was thankful for his time in Milwaukee.

"I enjoyed my time in Milwaukee. There's no regrets. We took an organization that was in a bad place and shined a light on it. They're still young in running their race. Giannis is young in running his new race, as one of the best players in the world."

Kidd said that when he met with team officials after 3 p.m. CT on Monday, he already knew what they were about to tell him.

"There was no explanation. It was just, 'We're going in another direction.'"

Kidd said Antetokounmpo had called him at about 2:45 p.m. CT on Monday because he was about to head to the arena for the game against Phoenix. Once he saw that call come in, he suspected something was amiss.

"That's the truth. You wanna look at my phone and see the time stamps?" Kidd said.

Kidd said he harbors no ill will toward the Bucks.

"It's a business," he said. "That's what people have to understand. People get fired, they get traded. It's a job.

Να λεει τοσο ανοιχτα ψεματα ο κιντ;Δυσκολο
Επισης ο γιαννης χτες στο εντος εδρας με suns που δεν επαιζε για ξεκουραση δεν βρισκοταν στον παγκο η πισω απο αυτον οπως συνηθως οι εκτος 12αδας στα εντος παιχνιδια
Τελικα μηπως τοσο καιρο ο γιαννης ηταν που κραταγε τον κιντ στην θεση του;

Απο την αλλη...
QUOTE
@Schultz_Report
Source close to Jabari Parker tells me that he and Jason Kidd had a completely broken relationship, and have not spoken or communicated positively for quite some time.
koostas
εμεις σας λεικερς πρεπει να χτυπησουμε κιντ το καλοκαιρι

μονη ελπιδα να παρουμε all-star παικτη αν οχι φετος σιγουρα του χρονου το καλοκαιρι...

οι μπακς, εκτος της περιπτωσης να τους κατσει ανταλλαγη λαχειο, μια ζωη στην μετριοτητα θα ειναι
εμεις σαν λεικερς, πολυ πιο μεγαλο ονομα, αμα ειμαστε 8-10 στη δυσκολη δυση, μια χαρα μπορουμε να δελεασουμε τον κουμπο με κιντ να ερθει για πρωταθλημα
geo82
Μακάρι η απόλυση του Κιντ να γινόταν αιτία ο Γιάννης να ζητήσει να φύγει, αλλά δεν το πολυπιστεύω.
RipCity
QUOTE (koostas @ Jan 23 2018, 14:49 ) *
εμεις σας λεικερς πρεπει να χτυπησουμε κιντ το καλοκαιρι

μονη ελπιδα να παρουμε all-star παικτη αν οχι φετος σιγουρα του χρονου το καλοκαιρι...

οι μπακς, εκτος της περιπτωσης να τους κατσει ανταλλαγη λαχειο, μια ζωη στην μετριοτητα θα ειναι
εμεις σαν λεικερς, πολυ πιο μεγαλο ονομα, αμα ειμαστε 8-10 στη δυσκολη δυση, μια χαρα μπορουμε να δελεασουμε τον κουμπο με κιντ να ερθει για πρωταθλημα


Εννοείς πως ο μόνος λόγος που θες Kidd είναι για να έρθει κι ο Γιάννης ή ψήνεσαι να τον έχεις για προπονητή παρότι δε σκαμπάζει και πολλά από το επάγγελμα? Άλλος all star πάντως λόγω Kidd δε νομίζω να έρθει, είναι φανερό ότι είναι ανεπαρκής, ο Γιάννης περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους τον στηρίζει, δεν μπορεί να βασιστεί κάπου άλλου.
SteveNashidis
Δεν μου αρέσει αυτή η λογική εκμηδένισης των πάντων, είτε προσωπικής δυσαρέσκιας είτε για άλλους λόγους.
Ναι ο Κιντ έκανε λάθη, τα οποία για μένα βρίσκονται μέσα στη γκάμα λαθών που συναντούμε και στους υπόλοιπους της λίγκας.
Mήπως ο Τhibodeau, δεν σκάει τους παίκτες του; Ή μήπως ο Πόποβιτς δε το παίζει τρελίτσα σε πολλές συνεντεύξεις μετά τον αγώνα;

To 44-38 με Μπρούκλιν και το 139-158 με το Γουόκι δεν είναι άσχημο ρεκόρ, σε δύο ομάδες που ήταν στην αφάνεια. Ειδικά τους Μπακς τους ανέβασε επίπεδο και είναι λάθος να αφορίζουμε τη προσπάθεια που έκανε και ότι όλο είναι έργο του Γιάννη.

Στα θετικά του έχει την εξέλιξη των Maker, Brogdon, Giannis, Snell και ότι προσπάθησε να παίξει ένα παράτολμο σύστημα με 5 παίκτες να αλλάζουν σε όλα τα μαρκαρίσματα. Σύστημα που θέλει κότσια για να το κάνεις και δεν το είδαμε στην τελειότητα του αν ετοίμαζε πεντάδες με Γιάννη στον άσο και μέσα τους Μίντλετον, Πάρκερ και όχι στα χειρουργεία..
Tώρα κάτι πιτσιρίκια που μιλάνε περισσότερο στο τουίτερ παρά στο γήπεδο (killpatrick, Brown) τα ακούω βερεσέ. Θα τους δούμε και αυτούς τώρα που έφυγε ο Κιντ.

Στα αρνητικά λάθη είχε με τη διαχείριση ορισμένων παικτών, τον χειρισμό του τραυματισμού του Γιάννη (θέμα που ιατρικώς προβληματίζει από το καλοκαίρι με τη φύση του) και αν ισχύουν αυτά που διαρρέουν με τον Πάρκερ. Προπονητικώς οι ατάκες που γράφτηκαν εδώ μέσα σε μερικό βαθμό είναι ατεκμηρίωτες . Εγώ κρατάω τη παρακάτω άποψη και περιμένω τον επόμενο του σταθμό.


QUOTE
@JaredDudley619
12h12 hours ago
More Jared Dudley Retweeted Peter Sandvick
Kidd put the franchise in the right direction. No player/coach wanted to come to Milwaukee before him.. He help Giannas become a Star.. he left it better then when got the job
pan24
Προς υπερασπιση του στο θεμα της διαχειρισης του γιαννη ειχε βγει οτι το θεμα που εχει στο γονατο δεν επηρεαζεται απο τον ποσο χρονο παιζει και οτι ηταν κοινη αποφαση γιαννη,κιντ,ιατρικου τιμ να χασει 3-4 παιχνιδια της ρεγκιουλαρ για να εχει χρονο ξεκουρασης

Ισως δεν μαθουμε ομως πρεπει να εγινε κατι ειτε με παικτες ειτε με διοικηση/front office για να φυγει τωρα και ουτε καν μετα απο παιχνιδι.Η απολυση ανακοινωθηκε μερικες ωρες πριν απο παιχνιδι τους
Αν εφευγε το καλοκαιρι δεν θα υπηρχε τετοια συζητηση.Το ταιμινγκ θα ηταν πολυ σωστο
Τους ξαναεβαλε στον χαρτη και βοηθησε στην εξελιξη του γιαννη
Για το επομενο βημα χρειαζοταν καποιος καλυτερος ομως αυτο μπορουσε να γινει στο τελος της σεζον

Βγαινει και για τον Brogdon οτι ειχε θεματα μαζι του εκτος απο τον Jabari.Ειναι και καποιοι του παγκου που εχουν δειξει χαρα που εφυγε
Φαινεται οτι εκτος του Γιαννη ισως και του Middleton δεν ειχε πολλες συμπαθειες

Πιστευω θα ψαχτουν στο deadline για καποιο μεγαλο trade
gerorge
QUOTE (Voyager @ Jan 23 2018, 18:55 ) *
Δεν μου αρέσει αυτή η λογική εκμηδένισης των πάντων, είτε προσωπικής δυσαρέσκιας είτε για άλλους λόγους.
Ναι ο Κιντ έκανε λάθη, τα οποία για μένα βρίσκονται μέσα στη γκάμα λαθών που συναντούμε και στους υπόλοιπους της λίγκας.
Mήπως ο Τhibodeau, δεν σκάει τους παίκτες του; Ή μήπως ο Πόποβιτς δε το παίζει τρελίτσα σε πολλές συνεντεύξεις μετά τον αγώνα;

To 44-38 με Μπρούκλιν και το 139-158 με το Γουόκι δεν είναι άσχημο ρεκόρ, σε δύο ομάδες που ήταν στην αφάνεια. Ειδικά τους Μπακς τους ανέβασε επίπεδο και είναι λάθος να αφορίζουμε τη προσπάθεια που έκανε και ότι όλο είναι έργο του Γιάννη.

Στα θετικά του έχει την εξέλιξη των Maker, Brogdon, Giannis, Snell και ότι προσπάθησε να παίξει ένα παράτολμο σύστημα με 5 παίκτες να αλλάζουν σε όλα τα μαρκαρίσματα. Σύστημα που θέλει κότσια για να το κάνεις και δεν το είδαμε στην τελειότητα του αν ετοίμαζε πεντάδες με Γιάννη στον άσο και μέσα τους Μίντλετον, Πάρκερ και όχι στα χειρουργεία..
Tώρα κάτι πιτσιρίκια που μιλάνε περισσότερο στο τουίτερ παρά στο γήπεδο (killpatrick, Brown) τα ακούω βερεσέ. Θα τους δούμε και αυτούς τώρα που έφυγε ο Κιντ.

Στα αρνητικά λάθη είχε με τη διαχείριση ορισμένων παικτών, τον χειρισμό του τραυματισμού του Γιάννη (θέμα που ιατρικώς προβληματίζει από το καλοκαίρι με τη φύση του) και αν ισχύουν αυτά που διαρρέουν με τον Πάρκερ. Προπονητικώς οι ατάκες που γράφτηκαν εδώ μέσα σε μερικό βαθμό είναι ατεκμηρίωτες . Εγώ κρατάω τη παρακάτω άποψη και περιμένω τον επόμενο του σταθμό.



Φυσικα τα καλα του ηταν πολλα και δεν τα πηγε ασχημα συνολικα.Την εξελιξη του Γιαννη την πιστωνεται και αυτος σε μεγαλο σημειο.Οπως και την σταθεροτητα της ομαδας σε αυτο το επιπεδο.Αυτη η σταθεροτητα ομως μπορει να ερμηνευτει και ως στασιμοτητα και η στασιμοτητα για νεαρους παικτες ειναι κατι που δεν ειναι αρεστο.Γενικα παντως η ομαδα χωρις τον Γιαννη ηταν πολυ κακη σε αποτελεσματικοτητες,πραγμα που φαινοταν και μεσα στο παιχνιδι.Για την αμυνα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καθαρα δικια του ευθυνη γιατι και ο Sweeney πρεπει να την εχει χεσμενη τη φωλια του.Το υλικο παντως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση τοσο κακη αμυνα.Οποτε ειτε φταιει το defensive scheme ειτε η διαθεση των παικτων(λογικα συνδυασμος των 2) ειναι προπονητικη ευθυνη
SteveNashidis
QUOTE
Το υλικο παντως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση τοσο κακη αμυνα.Οποτε ειτε φταιει το defensive scheme ειτε η διαθεση των παικτων(λογικα συνδυασμος των 2) ειναι προπονητικη ευθυνη


Συμφωνώ 100% και ειδικά με αυτή τη φράση. Κάπου εκεί χάθηκε η χημεία της ομάδας. Κάποιοι παίκτες έπαιζαν για τον προπονητή ενώ άλλοι ήταν δυσαρεστημένοι.
Η στασιμότητα είναι σοβαρό θέμα για απόλυση. Η γκρίνια ορισμένων μικρών παικτών δεν είναι. Στηρίζεις το πλάνο του προπονητή γιατί ποιος σου εγγυάται ότι δε θα βγουν τα ίδια προβλήματα στο μέλλον. Πάντως ήταν καλύτερο και για τις δύο πλευρές να φύγει ο Κιντ ώστε να έρθει κάποιος που θα τιθασέψει τους μικρούς. Και εκτός από εναν στιβαρό προπονητή χρειάζονται και μερικοί έμπειροι παίκτες να κρατάνε και τα αποδυτήρια σε πειθαρχία.
koostas
QUOTE (RipCity @ Jan 23 2018, 17:28 ) *
Εννοείς πως ο μόνος λόγος που θες Kidd είναι για να έρθει κι ο Γιάννης ή ψήνεσαι να τον έχεις για προπονητή παρότι δε σκαμπάζει και πολλά από το επάγγελμα? Άλλος all star πάντως λόγω Kidd δε νομίζω να έρθει, είναι φανερό ότι είναι ανεπαρκής, ο Γιάννης περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους τον στηρίζει, δεν μπορεί να βασιστεί κάπου άλλου.


εννοειται..
ο μονος λογος για τον κιντ ειναι οχι φυσικα οι ιδιαιτερες προπονητικες του ικανοτητες, αλλα για να τσιμπησω κουμπο

αμα στους τωρινους λεικερς προστεθει ο κουμπο, αμεσως γινονται υποψηφιοι πρωταθλητες (αντε με 1-2 απλες κινησεις, που μπορουν ομως να κανουν)

ο κουμπο του χρονου θα ειναι στο 3ο χρονο του 4τους συμβολαιου του.. αμα δει στασιμοτητα στους μπακς, κανεναν προβληματικο προπονητη, που δεν θα ασχολειται μαζι του, και τον κιντ στους λεικερς να ειναι σε αξιολογη θεση, θα αρχισει να πιεζει να φυγει, και οι μπακς, αφου την επομενη χρονια θα τον χανουν ελευθερο, στανταρ θα πανε για ανταλλαγη
D-Wade
QUOTE(koostas @ Jan 23 2018, 21:04 ) *
εννοειται..
ο μονος λογος για τον κιντ ειναι οχι φυσικα οι ιδιαιτερες προπονητικες του ικανοτητες, αλλα για να τσιμπησω κουμπο

αμα στους τωρινους λεικερς προστεθει ο κουμπο, αμεσως γινονται υποψηφιοι πρωταθλητες (αντε με 1-2 απλες κινησεις, που μπορουν ομως να κανουν)

ο κουμπο του χρονου θα ειναι στο 3ο χρονο του 4τους συμβολαιου του.. αμα δει στασιμοτητα στους μπακς, κανεναν προβληματικο προπονητη, που δεν θα ασχολειται μαζι του, και τον κιντ στους λεικερς να ειναι σε αξιολογη θεση, θα αρχισει να πιεζει να φυγει, και οι μπακς, αφου την επομενη χρονια θα τον χανουν ελευθερο, στανταρ θα πανε για ανταλλαγη

Γενικά δεν έχουν λογική αυτά που γράφεις αλλά να σημειώσω ότι του χρόνου θα είναι στο δεύτερο χρόνο του το συμβόλαιο. Ξεκίνησε φέτος και τελειώνει το 21
sarounas
αποκλείεται να είναι μυρωδιάς ο Κιντ. Νομίζω ότι πριονιζόταν εδώ και πολύ καιρό, το πρόβλημα μάλλον ήταν διοικητικό και απλά χάθηκε το παιχνίδι στην διαχείριση όχι μόνο των παικτών αλλά και όλου του οργανισμού. Ξέρετε φαντάζομαι πόσοι εμπλέκονται σε μια ομάδα ΝΒΑ και αν δεν έχεις θωρακιστεί κατάλληλα τότε δεν αργείς να γίνεις ξένο σώμα
koostas
http://www.gazzetta.gr/basketball/nba/arti...-o-giannis-pote

εχει αρχισει να γραφεται οτι μπορει να ψαχτει για αλλου ο κουμπο
jvalin
QUOTE (koostas @ Jan 23 2018, 22:28 ) *
http://www.gazzetta.gr/basketball/nba/arti...-o-giannis-pote

εχει αρχισει να γραφεται οτι μπορει να ψαχτει για αλλου ο κουμπο

Καλκαβούρας εγγύηση.

Αυτός κι ο Woj. tongue.gif
RipCity
QUOTE (jvalin @ Jan 23 2018, 22:39 ) *
Καλκαβούρας εγγύηση.

Αυτός κι ο Woj. tongue.gif



Χαχα ναι

Παντως ειναι παρα πολυ νωρις για να πηδηξει απο το πλοιο ο Γιαννης. Τοσο νωρις που δε θα τον τιμαει, γιατι κανενα "μεγαλο" δε θυμαμαι να ψαχνεται γι αλλου απο την πεμπτη χρονια στην πρωτη του ομαδα.
Conan1982
QUOTE (RipCity @ Jan 24 2018, 00:40 ) *
Χαχα ναι

Παντως ειναι παρα πολυ νωρις για να πηδηξει απο το πλοιο ο Γιαννης. Τοσο νωρις που δε θα τον τιμαει, γιατι κανενα "μεγαλο" δε θυμαμαι να ψαχνεται γι αλλου απο την πεμπτη χρονια στην πρωτη του ομαδα.


Εντάξει επειδή ένας αρθογράφος προσπαθεί να μπει στο μυαλό του Γιάννη δεν σημαίνει ότι το πετυχαίνει κιόλας.
Μπορεί να μην αρέσει στον Γιάννη να φεύγει ο προπονητής που τον βελτίωσε αλλά θα συνηθίσει ότι επαγγελματικά έτσι είναι στο NBA. Εδώ οι ομάδες μπορούν να δώσουν τους παίκτες ανταλλαγή χωρίς αυτοί να έχουν κανένα λόγο σε αυτό πλην εξαιρέσεων και να βρεθούν από την μια μέρα στην άλλη σε άλλες πολιτείες.
Ιατρικά επίσης δεν νομίζω ότι ο Κιντ έπαιρνε μόνος του τις αποφάσεις, μιλάμε για απίστευτη οργάνωση σε αυτό το επίπεδο σε θέματα ιατρικής παρακολούθησης και αποκατάστασης.
Τελικά μπορεί να κάνει και καλό στον Γιάννη να βρεθεί ένας προπονητής που θα τους βελτιώσει πέραν από το ατομικό επίπεδο και στο τακτικό.
Air Kef
QUOTE(Voyager @ Jan 23 2018, 18:55 ) *
Δεν μου αρέσει αυτή η λογική εκμηδένισης των πάντων, είτε προσωπικής δυσαρέσκιας είτε για άλλους λόγους.
Ναι ο Κιντ έκανε λάθη, τα οποία για μένα βρίσκονται μέσα στη γκάμα λαθών που συναντούμε και στους υπόλοιπους της λίγκας.
Mήπως ο Τhibodeau, δεν σκάει τους παίκτες του; Ή μήπως ο Πόποβιτς δε το παίζει τρελίτσα σε πολλές συνεντεύξεις μετά τον αγώνα;

To 44-38 με Μπρούκλιν και το 139-158 με το Γουόκι δεν είναι άσχημο ρεκόρ, σε δύο ομάδες που ήταν στην αφάνεια. Ειδικά τους Μπακς τους ανέβασε επίπεδο και είναι λάθος να αφορίζουμε τη προσπάθεια που έκανε και ότι όλο είναι έργο του Γιάννη.



lol. Ο Πόποβιτς είναι 25 χρόνια προπονητής της ομάδας του, έχει 4 δαχτυλίδια, καθολική αναγνώριση από πρώην και νυν παίκτες και αντιπάλους, έχει δικαίωμα αν θέλει να το παίζει τρελίτσα. Ο Κιντ, που προπονητικά δεν εχει πετύχει τίποτα πέραν από μία πρόκριση στα ημιτελικά Ανατολής, όταν η ομάδα του παραπέει το να το παίζει τρελίτσα είναι από παράξενο μέχρι ανησυχητικό και προκλητικό. Και είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα από ότι φαίνεται.

Στο Μπρούκλιν σου θυμίζω είχε θεωρητικά τοπ ομάδα που μίλαγε για ανοικτά για Πρωτάθλημα, το 44-38 ήταν άσχημο ρεκόρ.

Ο τύπος γενικώς έχει φύγει τσακωμένος από όπου έχει πάει από τους New Jersey Nets και μετά (Ντάλας, ΝΥ κτλ. κτλ.) και προφανώς πρόκειται για τρομερά προβληματικό χαρακτήρα, πέραν των ικανοτήτων του (ή των ανικανοτήτων του) σαν προπονητής, το οποίο προφανώς και έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση. Δηλαδή αν τον κάλεσαν οι Μπακς απλώς να του λύσει απορίες γιατί η ομάδα δεν πάει όπως ίσως είχαν πει μαζί ότι θα πήγαινε και ο Κιντ το έπαιξε τρελίτσα, προφανώς το φροντ όφις θα τον έστελνε μεσούσις της σεζόν.

RipCity
QUOTE (Air Kef @ Jan 24 2018, 10:42 ) *
lol. Ο Πόποβιτς είναι 25 χρόνια προπονητής της ομάδας του, έχει 4 δαχτυλίδια, καθολική αναγνώριση από πρώην και νυν παίκτες και αντιπάλους, έχει δικαίωμα αν θέλει να το παίζει τρελίτσα. Ο Κιντ, που προπονητικά δεν εχει πετύχει τίποτα πέραν από μία πρόκριση στα ημιτελικά Ανατολής, όταν η ομάδα του παραπέει το να το παίζει τρελίτσα είναι από παράξενο μέχρι ανησυχητικό και προκλητικό. Και είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα από ότι φαίνεται.

Στο Μπρούκλιν σου θυμίζω είχε θεωρητικά τοπ ομάδα που μίλαγε για ανοικτά για Πρωτάθλημα, το 44-38 ήταν άσχημο ρεκόρ.

Ο τύπος γενικώς έχει φύγει τσακωμένος από όπου έχει πάει από τους New Jersey Nets και μετά (Ντάλας, ΝΥ κτλ. κτλ.) και προφανώς πρόκειται για τρομερά προβληματικό χαρακτήρα, πέραν των ικανοτήτων του (ή των ανικανοτήτων του) σαν προπονητής, το οποίο προφανώς και έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση. Δηλαδή αν τον κάλεσαν οι Μπακς απλώς να του λύσει απορίες γιατί η ομάδα δεν πάει όπως ίσως είχαν πει μαζί ότι θα πήγαινε και ο Κιντ το έπαιξε τρελίτσα, προφανώς το φροντ όφις θα τον έστελνε μεσούσις της σεζόν.


Ο τύπος πραγματικά μια φορά εντελώς σοβαρά δεν έχει μιλήσει. Θα πήγε εκεί και θα τους είπε φταίει που χει κρύο στο Milwaukee κτλ κτλ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.