Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
rankin
Η ομάδα που πασάρει και κάνει λάθος πιο γρήγορα και απ τον ίσκιο της...
Κρατάω την επιστροφή του Λότζο και τον Μπίρτς που εχει potential
Κατα τ´άλλα, καλοί για ένα διαστημα, μετά ήρθε η κατάρευση
TakeshyKurosawa
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έβγαλε τον Λοτζέσκι! Με παντελονάτο διπλό του ΠΑΟ ίσως αρχίζει να τρέμει πάλι η καρέκλα του τσαρλατάνου νωρίς νωρίς.
pan24
Καημο το εχω να δω ελληνα 17-18 χρονων με σωμα ετοιμο για τετοιο επιπεδο να μπαινει μεσα και να παιζει με τα guts του doncic και ας κανει τα φυσιολογικα λαθη απειριας
shtarkws
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Oct 12 2016, 23:39 ) *
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έβγαλε τον Λοτζέσκι! Με παντελονάτο διπλό του ΠΑΟ ίσως αρχίζει να τρέμει πάλι η καρέκλα του τσαρλατάνου νωρίς νωρίς.


Ρε μαν ο Λοτζεσκι τα είχε φτύσει. Μόνος του έπαιζε την άμυνα της Ρεαλ.
Reggie Miller #31
Τελικά το ματσάκι το χάσαμε εκεί που φάγαμε τους μαζεμένους πόντους και μετά απλά κάναμε επιπλέον λάθη,δώσαμε τσάμπα βολές απλά για να το σιγουρέψουμε...Κρίμα γιατί δεν το πηγαίναμε άσχημα....
D-Wade
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Oct 12 2016, 23:39 ) *
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έβγαλε τον Λοτζέσκι! Με παντελονάτο διπλό του ΠΑΟ ίσως αρχίζει να τρέμει πάλι η καρέκλα του τσαρλατάνου νωρίς νωρίς.

Εντάξει ρε έπαιζε συνεχόμενη ώρα και έπαιρνε όλες τις προσπάθειες στην επίθεση. Το παλικάρι τα έφτυσε, έχασε 2-3 αμυντικά ριμπάουντ σε 1 λεπτό.
Ο Χάκετ είναι αδικημένος σήμερα
rankin
QUOTE(D-Wade @ Oct 12 2016, 22:43 ) *
Εντάξει ρε έπαιζε συνεχόμενη ώρα και έπαιρνε όλες τις προσπάθειες στην επίθεση. Το παλικάρι τα έφτυσε, έχασε 2-3 αμυντικά ριμπάουντ σε 1 λεπτό.
Ο Χάκετ είναι αδικημένος σήμερα

Ο Χάκετ ειναι αδικημένος μόνιμα
Η εικόνα του Ματζαρη δε δικαιολογεί το χρονο συμμετοχής του εδω και σχεδόν ενα χρόνο
Παρκάρισμα μεχρι να ζωντανέψει

* το ταλέντο μας στο να χανουμε λέι-απ ειναι μοναδικό
T.W.Is.M.
Ο Λοτζεσκι εκτος απο τις προσπαθειες που επαιρνε στην επιθεση(με το απαραιτητο ξεμαρκαρισμα, γιατι σκριν μακρια απο τη μπαλα δε βλεπουμε πια) ειχε να κυνηγαει και τον Καρολ γυρω γυρω στην αμυνα.
Πιο πολυ απο οποιονδηποτε αλλο με ανησυχει ο Γιανγκ που δεν εχει ιατρικο, αλλα ψυχολογικο θεμα. Μου θυμισε τον Ντερικ Ροουζ, που απο το φοβο του εχασε μια ολοκληρη σεζον και οταν γυρισε τραυματιστηκε στο αλλο ποδι!

Κατα τ αλλα αξιος ο Λουιτζι. Με τετοια διαιτησια στο ΣΕΦ εχω σιγουρο το 15-0.

ΥΓ.Η καταρα της Death Valley στο Llull για το τελευταιο σουτ...
aigio
Επισης, χρειαζεται να ριξεις λεφτα για να ανταγωνιστεις πλεον τις μεγαλες ομαδες απο Ισπανια, Τουρκια και Ρωσια, δεν ειναι ευκολο με αυτη τη φιλοσοφια να παραμεινεις κοντα τους.
Manu7
Σφαιρό αγορίνα κέντησες σήμερα. Σαν να μην περασε μια μέρα. Καθιερωμένη εικοσάρα που δεν την κατάλαβε κανείς.
shtarkws
Είναι μόνο το πρώτο ματς, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού από περισυ ακόμα μου φαίνονται να έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης
Coach Periklis
Αντικείμενο μελέτης πρέπει να γίνει πως κατάφεραν οι Μάντζαρης - Παπανικολάου να ήταν 10 κιλά πιο @@ στα 22 τπυς χρόνια, να κάνουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ τελικούς Φ4 και αντί να ωριμάσουν μπασκετικά και να να έχουμε έναν δικό μας Σέρχιο - Ρουντι ποιοτικά , να βλέπουμε αυτές τις κινούμενες θλίψεις
john wick
QUOTE (aigio @ Oct 12 2016, 20:48 ) *
Επισης, χρειαζεται να ριξεις λεφτα για να ανταγωνιστεις πλεον τις μεγαλες ομαδες απο Ισπανια, Τουρκια και Ρωσια, δεν ειναι ευκολο με αυτη τη φιλοσοφια να παραμεινεις κοντα τους.




Οτι πιο σωστο εχει γραφτει σημερα.....
rankin
Το ανησυχητικό ειναι οτι σβήσαμε μόλις μείναμε πίσω.
Σχεδόν οτι ειδαμε περσι στο τοπ16.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας εξηγηθεί αυτό
T.W.Is.M.
QUOTE(Manu7 @ Oct 12 2016, 23:49 ) *
Σφαιρό αγορίνα κέντησες σήμερα. Σαν να μην περασε μια μέρα. Καθιερωμένη εικοσάρα που δεν την κατάλαβε κανείς.


Φοβομουν οτι η διαφορα θα εφτανε εκει στο 3ο δεκαλεπτο, αλλα τελικα εγινε στο τελος. Σαν να εμειναν απο δυναμεις.
shtarkws
Προς όλους, διαιτησία όχι εδώ
mixalisgate7
Από δικά μας λάθη χάσαμε το ματς. Χρειαζόμαστε μπακ του Πρίντεζη, ο Αγραβάνης έχει μικρό ταβάνι, όχι άλλο Μιλουτίνοφ. Σπανούλης, Λοτζέσκι και Μπιρτς διασώθηκαν, οι άλλοι ήταν κακοί.
kotzito
Άμα είναι έτσι η εικόνα μας όλη την σεζόν, κλάφτα Χαράλαμπε. Και καλά, ο Γιανγκ κάποια στιγμή θα βρει ρυθμό (αν και ξεκάθαρα δεν θέλει ένα δίμηνο το λιγότερο, κυρίως ψυχολογικά) και ο Μπιρτς θα προσαρμοστεί περισσότερο. Αλλά όσο ο Μάντζαρης και ο Παπανικολάου έχουν ξεχάσει το μπάσκετ, δεν θα γίνει τίποτα. Ο Χάκετ έπαιξε 7-8 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, γυρίσαμε το ματς και μετά πάγκο. Λέγαμε για τον Λάσο ότι κοουτσάρει με το χρονόμετρο στο χέρι, αλλά κι ο Σφαιρό δεν πάει πίσω τελικά.

Τέλος πάντων, ακόμα υπάρχει πάρα πολύς δρόμος, το ματς αυτό έτσι κι αλλιώς 99% χαμένο εκ των προτέρων ήταν, αλλά η εικόνα μας μετά το 26-27' ήταν κάκιστη. Αν δεν βρούμε λύσεις εκ των έσω, πάλι θα στηριζόμαστε σε 30λεπτα Πρίντεζη, ποικιλίες Σπανούλη και τα σουτ του Λότζο αν βρίσκει άμυνες που θα τον αφήνουν.
john wick
Η πιο ανησυχητικη εμφανιση κατ εμε ηταν του Green...
Θα τον καταπιουν μου φαινεται στην Λιγκα φετος..
Πολυ καλος ο Λοτζο (τον εχω κ στο fantasy)
Πριντεζης μετριος ..
Παπανικολαου , Μαντζαρης θλιβεροι..
Αγραβανης ανωριμος (ας του τραβηξει επιτελους καποιος το αυτι, αλλο να παιρνει τεχν ποινη ο Σπανουλης κ αλλο ο εν λογω..)
nikolas12
Είχα μία ελπίδα ότι πηγαίναμε για κάτι καλό εκεί που περάσαμε μπροστά. Για 2 γλιστρήματα δεν πήγαμε στο +4. Από εκεί και μετά, έγιναν όλα λάθος. Ο Αγραβάνης στο πιο κρίσιμο σημείο, άφησε έμμεσα τη διαφορά να ξεφύγει. Ο Σφαιρό προσπαθούσε να μου το γυρίσει με άσο το Μάντζαρη. Το Μάντζαρη του 1 τριπόντου και τίποτα άλλο και να μου αφήνει το Hackett έξω! Ο Παπαπέτρου παρκαρισμένος, ο Green λίγο έπαιξε και έδειξε ότι στην Ευρωλίγκα θα είναι δύσκολο να κάνει τα ίδια με τα φιλικά και τα ελληνικά ματς, Παπανικολάου σε άλλο γήπεδο και γενικά μεγάλο κενό στο 5 με τον Young να είναι πλήρως ανέτοιμος και με μεγάλο ψυχολογικό θέμα. Οι 18 πόντοι της διαφορά δε δείχνουν την εικόνα του ματς, αλλά το πόσο τραγικά παίξαμε στο 4ο. Και ήμαρτον με τα χαμένα λει απ και τα σίγουρα καλάθια που χάνουμε συνέχεια.
ssoulliss
Το σύγχρονο μπάσκετ έχει ξεπεράσει τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Αυτό με τον Παπαπέτρου είναι απαράδεκτο! Ούτε στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας(σόρι φανς) δεν παρκάρεις στον πάγκο τον περσινό σου πενταδάτο SF. Τι καψώνια είναι αυτά? Και να ήταν μόνο αυτό?

Ο Ολυμπιακός από το 28', ουσιαστικά σκόραρε με τρίποντα(υπό πίεση) του Λοτζέσκι. Κανένα καινούριο play, καμμία φρεσκάδα και το σημαντικότερο καμμία πίστη για το ματς.

Ωραίος ο Ντόντσιτς, στο β μέρος έπαιξε πολύ καλά και βοηθούσε παντού.

rahxephon13
Δεν άντεξε μέχρι τέλους τελικά φανηκε ότι δεν ειχε ανάσες ειδικά στους ψήλους οπού χωρίς γιανγκ ουσιαστικά (είναι φανερά ανέτοιμος) έχει πρόβλημα και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ρεαλ που είχε και την εύνοια της διαιτησίας.

Πάντως για πρώτο ματς της σεζόν ήταν αρκετά κάλο άλλα είναι φανερό ότι και οι 2 ομάδες είναι ανέτοιμες απλώς ο ολυμπιακος έχει περισσότερα θέματα να λύσει κυρίως στο 5 (αν και ο γκριν φανηκε τελείως εκτός κλίματος σήμερα) όποτε κάλο είναι να μην αρχίσουμε τα βιαστικά συμπεράσματα προσωπικά πιστεύω ότι θα δούμε τελείως διαφορετικές ομάδες όταν ξανά παίξουν στο δεύτερο γύρο και μάλιστα βελτιωμένες.
Coach Periklis
Ο Χακετ ( ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ) καλό θα είναι να λυπηθεί την ηλικία του και το επίπεδο / ποιότητα του και να μας χαιρετήσει...

τέτοια προσβολή 1 χρόνο τώρα συνεχόμενα δεν αντέχεται όταν είσαι 8/10 φορές ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ & τίμιος
bodiroga10
καλα μην ειμαστε και ισοπεδωτικοι

με την ρεαλ επαιζε ο ολυμπιακος μεσα στην μαδριτη. με την ρεαλ που αφηνει εκτος 12αδας τον μασιουλις που στις ελληνικες ομαδες θα ειχε σημαντικοτατο ρολο

πηρε και 1-2 σημαντικα σφυριγματα η ρεαλ στο 3ο δεκαλεπτο, κουραστηκε και ο ολυμπιακος οποτε λογικο ηταν να χασει

για να φτασει φυσικα η διαφορα στους 18 εβαλε λιγο το χερακι του και ο σφαροπουλος

ειναι βαρομετρο για την χρονια το κατα ποσο θα βρει τα πατηματα του ο ο γιανγκ
jazz thrilos
Να βγουν και απόψε οι ειδήμονες του σκεπτόμενου μπασκετ να μας πουν οτι τον Μάντζαρη τον αποκαλούν "κομπιούτερ" στην Ιταλία ή στην Μοζαμβίκη ή κάπου αλλού τελοσπάντων. Ο Σφαιρόπουλος είμαι σίγουρος οτι είναι ο μοναδικός προπονητής που το rotation το σχεδιάζει πριν το ματς και το εκτελεί απαρέγκλιτα οτι και να γινει στο ματς!!! Ο Μάντζαρης σήμερα σχεδόν 30 λεπτα;; Ο Μάντζαρης;;;;;; Ακομη ντεφορμέ είναι απο πέρυσι;;;; Γιατί κόουτς άλλαξες το μαρκάρισμα του Γιούλ; Το ξεκίνησες με Μάντζαρη και το άλλαξες με Παπανικολάου. Γιατί;; Γιατί η περίφημη άμυνα του Μάντζαρη εχει κι αυτή εξαφανιστεί εδώ και ένα χρόνο!! Οπότε γιατι συνεχίζει να παίρνει την μερίδα του λέοντος στο rotation;;;;

Δηλαδή τι σκέφτεται απόψε ο Χάκετ;;;

Κατα τα άλλα, δεν έχουμε πεντάρι πρώτης επιλογής, δεν ξέρω πότε θα έχουμε αλλά καλό είναι να αφήσουμε τους συναισθηματισμούς και αν μπορέσουμε να φέρουμε έναν ψηλό να μπορεί να βοηθήσει, αν μπορούμε βέβαια. Τίποτα δεν χάθηκε ακόμη, αλλά με το τίποτα δεν χάθηκε ακόμη ζησαμε ολο το τοπ16 πέρυσι μέχρι που είδαμε τα play offs απο τον καναπέ. Ας φροντίσουμε εγκαίρως να επαληθεύσουμε την φράση "τίποτα δεν χάθηκε ακόμη" γιατί αν μας πάρει καμιά περίεργη κατηφόρα με τα οράματα και τα βύσματα του κόουτς θα έχουμε χάσει ακόμη μια χρονιά δίχως να αξίζουμε τέτοια τύχη σαν μπασκετικός οργανισμός.
shtarkws
25 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, καμία 10 σίγουρα από τους οποίους ο Λοτζεσκι.Λίγες ασιστ,λίγα ριμπάουντ λίγα κλεψιματα. Δεν κερδίζεις χωρίς πλουραλισμό στην επίθεση και ενέργεια στην άμυνα

Τον Σπανουλη τον κυνηγούσε ο Τόμπκινς σε όλο το ματς στο τέλος τα έφτυσε. Πριντ μονίμως κουρασμένος.

Φοβάμαι τι θα δω όταν πάει ο Παναθηναικος στην Μαδρίτη
ranaoutis
Δε μπορει να βιαζεται η λογικη μας αλλη μια χρονια πραγματικα
Δε γινεται αυτο το πραγμα με τν Χακετ και το Μαντζαρη εχει καταντησει ανεκδοτο η φαση
Coach Periklis
QUOTE (jazz thrilos @ Oct 13 2016, 00:01 ) *
θα έχουμε χάσει ακόμη μια χρονιά δίχως να αξίζουμε τέτοια τύχη σαν μπασκετικός οργανισμός.


Στο μόνο που διαφωνώ αν μου επιτρέπεις......

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό αξίζουμε γιατί δεν μαθαίνει απ τα λάθη του ο σύλλογος, από προέδρους μέχρι κόουτς και 2-3 αδιόρθωτους παίκτες
Reggie Miller #31
Εννοείται πως ήμασταν κακοί και έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε,αλλά πρώτο ματς είναι έτσι...Μην αρχίσουμε να είμαστε μηδενιστές.Άλλωστε δε νομίζω να πίστευε κανείς πως φέτος θα είναι εύκολα τα πράγματα...
Με πολλούς παίκτες να είναι κακοί έως αρνητικοί και με κενό στο 5(ας αφήσουμε προς το παρόν το 4) δείξαμε για περίπου 25 λεπτά συγκεντρωμένοι και κάποια καλά στοιχεία.Μετά μέσα σε 2 λεπτά κάναμε τα πάντα λάθος,η ρεάλ ξέφυγε με 11 και μετά πήρε ψυχολογία και φυσικά όταν παίζει στην έδρα της δεν το κάνεις αυτό το λάθος.Έχασε και ο Σφαιρό μερικά σουτ ήρθε και έδεσε...

Πήγαμε κάτι να κάνουμε έχασε ο Πριντ ένα καλάθι από κοντά και μετά τέλος...Ανασύνταξη και κάποιοι παίκτες θα πρέπει να βοηθήσουν αλλιώς θα έχουμε μεγάλο θέμα.Ο Γκριν το ξέραμε πως έχει πρόβλημα με τις επαφές και φάνηκε σήμερα.
Από την άλλη ο Μπιρτς εμένα μου φαίνεται ότι θα βοηθήσει και φαίνεται αρκετά ώριμος και ήρεμος.Ο Γιανγκ φοβάμαι πως άμα δεν συνέλθει γρήγορα μετά θα τον πάρει εντελώς από κάτω...
G-arenas
τραγικες και οι 2 ομαδες απο αποψη τακτικης. σιγουρα ειναι αρχη της χρονιας και στο μελλον θα δεσουν αλλα δεν μου αρεσε καμια απο τις 2 τουλαχιστον σημερα. και αν για την ρεαλ το ξερουμε οτι θα ειναι ετσι γιατι εχει λασο στον παγκο και οτι θα παιζει μονο με το ταλεντο, για τον οσφπ δεν το περιμενα καθολου.

ο σφαιρο κανει τα ιδια λαθη που εκανε και περσυ. μιλουτινοφ βασικος και να κανει χεντζ αουτ στον θεο, μαντζαρης βασικος αντι χακετ και παπ πολυ ωρα μες στο γηπεδο. στην επιθεση καμια συνεργασια και τιποτα καινουριο σε σχεση με περσυ. παιρνει down screen ο σπαν, ανεβαινει πανω και πικ εν ρολ, ειτε ποσταρει ο πριντ. καλα για το κοουτσαρισμα δεν λεω τιποτα. στο 4ο δεκαλεπτο δινει σεμιναριο για το πως να χασεις εναν αγωνα. χακετ πουθενα ενω παιζει ο τραγικος μαντζαρης, βγαζει λοτζο και βαζει παπ και το κερασακι στην τουρτα βγαζει τον μπιρτς και βαζει πριντεζη 5αρι και 4αρι παπ. και εκει απλως τελειωνει το ματς γιατι ο μπιρτς ηταν τρομερος στην αμυνα και εκλεινε διαδρομους συν οτι ειναι καλος στο ρολ στην επιθεση και ειχε τελειωσει φασεις.

ο γκριν θεωρω οτι οταν βρει ρυθμο θα παιξει καλα. αλλα ειναι παικτης που θελει λεπτα συμμετοχης και σουτ, μην περιμενετε να μπαινει 10 λεπτα οπως ο χακετ και να τα βαζει απο παντου. για μενα πρεπει να ειναι ο 6ος παικτης ο γκριν και οχι 10 λεπτα μαξ. το ιδιο και ο χακετ αλλα αυτος δεν θελει χρονο για να βρει ρυθμο ειναι αλλου ειδους παικτης.

ο παπαπετρου πρεπει να ειναι μπροστα απο αγραβανη και παπανικολαου. ο χακετ βασικος και ο γκριν μπροστα απο μαντζαρη.
sircharles
Ο μαθητευομενος μαγος που παριστανει τον προπονητη, συνεχιζει απο εκει που σταματησε περυσι.χωρις αρχη και τελος η ομαδα, χωρις πλανο. Η μπαλα σπανουλη και βλεπουμε. Ηταν αρκετο να κερδισει τον παο περυσι, και να κρατησει την καρεκλα.
Τα τριποντα τουλοτζεσκι ΟΛΑ με αμυντικους κρεμασμενους. Οι ποντοι του σπανουλοι ΟΛΟΙ τρομερα δυσκολοι
Ο γκρον θα διαπιστωσει γρηγορα το γιατι εφυγε ο σλουκας
Μαντζαρης μεσα κι ας τον εχουν κανει χωνι, ειπαμε η καρεκλα προηγειται
Η ομαδα ειχε εικονα της καταστασης του γιανγκ? Θα μου πεις μηπως εχει επιγνωση του επιπεδου του μιλουτινωφ
Οπως λεγαμε ολο το καλοκαιρι, χωρις την παραμικρη απειλη μεσα απο το καλαθη, πολυ απλα δεν υπαρχουν σωστες αποστασεις
Το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι η ομαδα και πνευματικα δειχνει σε τρικυμια απο το πρωτο παιχνιδι,

Δε μπορουμε να μιλησουμε για διαιτησια με τετια εικονα απεναντι σε μετριοτατη ρεαλ

Ο μπουρουσης παιζει και να κανει ρεκορ καριερας απεναντι στα θηρια μας
pan24
Το βαθυτερο προβλημα του ολυμπιακου ειναι οτι πλην λοτζεσκι(που καθε χρονο χανει παιχνιδια απο τραυματισμους),σπανουλη(που πλεον ειναι μεγαλος δεν μπορει να κουβαλαει την ομαδα ολη τη σεζον) και πριντεζη δεν υπαρχει καποιος να βαζει σταθερα την μπαλα στο καλαθι
Αυτο και η επανοδος του γιανγκ δεν προκειται να το λυσει
Αν τα καταφερει ο γκριν θα ειναι μεγαλο βημα
Φυσικα το προβλημα του γιανγκ κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα
Τωρα για το να παιζει ο μαντζαρης σημερα αντι του χακετ πραγματικα τι να πω
Να ειχε σβησει τον γιουλ να ελεγες οκ ας παιζω με 4 στην επιθεση
Αλλα ο γιουλ εκανε παρτι

Η ρεαλ οτι και να λεμε εχει προβλημα στην περιφερεια
Ο τωρινος τειλορ(οχι αυτος που πριν 2-3 χρονια ηταν στους χορνετς) ειναι βυσμα επιπεδου μαντζαρη
Ο ντρειπερ ειναι ο γνωστος με ταβανι ντρειπερ
Ο ρουντι ειναι σε ελευθερη πτωση και σημερα στην μεγαλυτερη διαρκεια ηταν κακιστος
Ο καρολ ειναι απο τους καλυτερους σουτερ της ευρωλιγκας αλλα δεν κανει τιποτα αλλο
Ο ντοντσιτς ειναι καλος,ταλαντουχος αλλα θελει πολα ψωμια για να πεις οτι θα βγει μπροστα στα δυσκολα
Ο μονος τοπ κοντος που εχουν ειναι ο γιουλ
Coach Periklis
ο "μαθητευόμενος μάγος " είναι κλασσική περίπτωση ....βλάβης biggrin.gif κόουτς που μετά τον ΟΣΦΠ θα πάει σε καμιά Αρμάνι Μιλάνο και θα πάει καρφωτός Φ4 tongue.gif Ο Μπαρτζώ έδειξε τον δρόμο

Δε ξέρω τι συμβαίνει με την ομάδα μας και δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις
SteveNashidis
Σφυράνε στραβά και οι γκρι , είμαστε και εμείς ένα χάλι στο rotation όπου από τη μία κουράζονται οι μισοί που αγωνίζονται και από την άλλη παγώνουν τα βασικά στελέχη που έρχονται από τον πάγκο.
Η διαφορά από τον περσινό Ολυμπιακό, ούτε στο 10% .
djibriliant
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική πας στους ψηλούς χωρις αλλη μεταγραφη.
- Ευάλωτοι ψυχολογικά αγραβανης παπανικολάου
-Ο μαντζαρης εχει μερικα χρόνια να παιξει μπασκετ αλλα ο παικταρας χακετ συνεχιζει να τρωει παγκο
-Με εναν μπιρτς και εναν πριντεζη δεν βγαζεις χρονια στους ψηλους
-ο γκριν με αυτη σωματοδομη δεν μπορει να παιξει αμυνα

+ο λοτζεσκι ξαναβρισκει τον εαυτό του
+ο χακετ δεν εχει επηρεαστει απο την αδικια σε βάρος του
+με τόσα λάθη παρέμενε κοντα στο σκορ για αρκετή ωρα
+αυτος ο αγώνας ηταν στην μαδριτη και οχι στο σεφ
1600
Καλη χρονια ευχομαι.....εννοω.....αν ξημερωσει 2017 σε κα'να διμηνο+.....ισως αλλαξει κατι.

Απογοητευση, με μια λεξη. Συνεχιζουμε απο εκει που σταματησαμε την περυσινη σαιζον. Σαν να μην περασε μια μερα.
Το γνωστο σεναριο "η μπαλλα στον Σπανουλη και βλεπουμε", εχει κατοχυρωθει πλεον συνταγματικα. Οποιος προπονητης και να ερθει, οποιοι συμπαικτες και να υπαρχουν, παραμενει μια Σταθερά στο Ελληνικο Μπασκετ.

Μονοδιαστατη, μονοθεματικη, προβλεψιμη λογικη κι αντιμετωπιση ενος αγωνα. Και ΟΚ, υπαρχουν και οι καλες βραδιες του Σπανουλη, αν και λογω ηλικιας η αναλογια με τις κακες βραδιες εχει αρχισει και αλλαζει, προς το χειροτερο. (λογικο)

Μου αρεσει που με δηλωσεις του κι ο Σφαιροπουλος κι ο Πεδουλακης "εχουν αντιληφθει οτι αλλαζει ταχυτητα το μπασκετ". Και καλα απο τον Πεδουλακη, δεν εχεις και πολλες απαιτησεις, wannabe Γιαννακης ηταν, και σαν παικτης και σαν coach, απλως λιγοτερο αποτελεσματικος, αλλα απο τον Σφαιροπουλο που ειναι νεοτερος κι εχει θητευσει και διπλα στον Καζλαουσκας, περιμενεις λιγο πιο μοντερνα προσεγγιση σε ενα ματς εν ετει 2016. Ευχομαι, να αντιληφθει συντομα τα λαθη τακτικης και επιτελους ας "ανοιξει" λιγο το παιχνιδι στην επιθεση και παραλληλα να το "κλεισει" λιγο στην αμυνα. Οχι σε 2-3 μηνες που θα "φορμαριστουμε".....Χθες! να το κανει! Ας αλλαξει αποψη για τους "βασικους" που "πρεπει" να ξεκινανε και που ολως τυχαιως πρεπει παντα να ειναι Ελληνες. Γιατι ακομη και στις πενταδες ειμαστε σχεδον προβλεψιμοι κι επαναλαμβανομαστε. Πρωτο 10λεπτο οι Ελληνες (με εναν ξενο) και δευτερο δεκαλεπτο οι Ξενοι (με εναν Ελληνα).

Δεν παιζεται ετσι το επαγγελματικο-ομαδικο μπασκετ. Η πενταδα που παιζει υπηρετει το Πλανο τους κοουτς.- Οι παικτες δεν λειτουργουν σαν μοναδες (ατομικα) αλλα υπηρετουν τον ρολο που τους δινει ο προπονητης μεσα στο συνολο. Βεβαια αυτο προυποθετει να υπαρχει Πλανο. Σωστο κι αυτο.

Αυτος ο Μπιρτς, εμενα μου αρεσε. Μου θυμισε τον περυσινο Χαντερ στην εναρξη, που ηξερε οτι θεωρητικα ηταν παγκιτης και συνολικα επαιξε αρκετα καλα ως βασικος. Μεγαλη υπερβαση που τον πηγε ταμειο βεβαια (μεταγραφη Ρεαλ).
Ο Γιανγκ εχει χασει σε μυικο ογκο οπως φαινεται, και ισως δεν νοιωθει τοσο killer οσο περυσι με εκεινα τα μουσκουλα και την τεστοστερονη να ξεχειλιζει απο τα αυτια. Χρειαζεται επειγοντως boost αλλιως...
Για τον Χακετ, πιστευω πως λογω της προσφατης γεννησης του πρωτου του παιδιου και με τα προφανη αεροπορικα περα-δωθε, -κατα τον Σφαιροπουλο- πρεπει να ειναι λιγο εκτος κλιματος (στις προπονησεις) και μοιραια τον ξεχασε.
Για τον Παπαπετρου, ακομη αναρωτιεμαι κι εγω τι εφταιξε και δεν μπηκε ποτέ στον αγωνα, γιατι τα 3 λεπτα ειναι αστεια.
Ο Γκριν σιγουρα ειναι τρακαρισμενος και σιγουρα δεν τον βοηθησε και η συνολικη εικονα της ομαδας.
Λοτζεσκι, Σπανουλης και Πριντεζης (με σειρα αποτελεσματικοτητας σημερα) τραγικα μόνοι.

Κι αν για τον Μαντζαρη παντα κρατω επιφυλαξεις στην κριτικη μου, αλλωστε ο ρολος του εκ των πραγματων σχεδον ποτέ Δεν ειναι πρωταγωνιστικος, αλλα οργανωτικος και ουσιαστικα το στανταρ playmaker που παιζει διπλα στον Σπανουλη, για τον φιλτατο Παπανικολαου ενα πραγμα εχω να πω.....πρεπει να εχει πολυ αλανι μανατζερ!!!
yorgos
Πολλή μουρμούρα για ήττα σε πρεμιέρα μέσα στη ΜΑδρίτη. Εγώ τον Ολυμπιακό τον είδα καλύτερο απ' ό,τι περίμενα, στο ημίχρονο έχανε δυο πόντους . Δε νομίζω ότι ο Γκριν θα είναι πολλές φορές τόσο κακός επιθετικά, ο Γιανγκ θα μπει σε ρυθμούς, ο Λοτζέσκι επανήλθε σταθερός, ο Σπανούλης πιο φρέσκος. ΟΚ κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί παίζει τόσο λίγο ο Χάκετ, ο Αγραβάνης κάτι έχει μέσα στο κεφάλι του αλλά εγκέφαλος δεν είναι και το πιο ανησυχητικό είναι ο Παπανικολάου, που μετά από ένα καλοκαίρι ανασύνταξης πρέπει να δείξει ότι δε θα είναι το χώμα που επέστρεψε από το ΝΒΑ. Αλλά γενικά δεν νομίζω ότι είναι τραγικά τα πράγματα για μια ομάδα που λογικά έχει στόχο την 8άδα κι ό,τι βγει. Πρεμιέρα ήταν, στη Μαδρίτη κι Ολυμπαικός μέχρι και κάποιο σημείο στο 32-35' κάπου εκεί ήταν μπροστά χωρίς να παίζει και καμιά μπασκετάρα, περιθώρια βελτίωσης έχει πολλά και δε νομίζω να ήταν και καμιά ήττα εκτός προγράμματος.
spysta
λοιπον ... αρχισαν οι 20αρες παλι Σφαιροπουλε ε ??

1)Σφαιροπουλε πραγματικα ΔΕΝ εχεις παρουσιασει ΤΙΠΟΤΕ καινουργιο !!ισως μονο μια μικροτερη ελευθερια στην επιθεση οσον αφορα το γρηγορο σουτ .. σιγα την καινοτομια δηλαδη !!
κατα τ αλλα παιζεις ακριβως το ιδιο ΚΑΚΟ μπασκετ , μονοτονο και προβλεψιμο επιθετικα και ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΦΕΛΕΣ αμυντικα.
ΔΕΝ υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ μελλον για την ομαδα μας με ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Σφαιροπουλο. και προφανως μιλαμε για Ευρωπαικα δεδομενα
2)τσεκαρετε τωρα πλανα ομαδας που θελει να διεκδικησει final4 :
η μπαλλα στον Σπαν , η μπαλλα στον Πριντ , Μαντζαρης μεσα Χακετ Γκριν εξω να κοιτανε , χετζ αουτ Μιλουτινοφ , ΚΑΝΕΝΑ μπακ 4αρι.
γεια σας
3)χασαμε ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ .. απο μια ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΧΑΛΑΡΗ χωρις γκαζια Ρεαλ.
ιστορια μου αμαρτια μου τα τελευταια 2 χρονια Σφαιροπουλε.
ΔΕΥΤΕΡΟ σοβαρο ματς ... 20αρα.
το πρωτο σοβαρο ματς της χρονιας ηταν με ΕΦΕΣ .. που ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ χασαμε.
4)Να βλεπεις τον Μαντζαρης να τρωει 15 ποντους σερι στα 8 πρωτα λεπτα απο τον Τζουλ .. και ο Χακετ να κοιταει απο τον παγκο.
μαγεια Σφαιροπουλε
5) ΠΡΕΠΕΙ να εχει γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος με Γιανγκ. το παιδι ειναι ανετοιμο για επιπεδο Ευρωλιγκας .. αμφιβαλλω αν θα μπορει να παιξει σε φουλ ρυθμους φετος.
6)να κρινω τι απο τον Γκριν ?? τα 10λεπτα που επαιξε ?? το θετικο που μ αρεσε ειναι οτι ηθελε να σκοραρει και δυο φορες περασε σαν σταματημενο τον Καρολ.
7)Αγραβανης .. Μ Α Γ Ε Ι Α .
κανει ΗΛΙΘΙΟ φαουλ , κανει ΗΛΙΘΙΑ τεχνικη ποινη .. και κατα τ αλλα αντι να τον πραεις σηκωτο απο το παρκε και να περασεις Παπαπετρου στη θεση του .. τον βλεπεις τον Αγραβαναρο να συνεχιζει κανονικα.
μαγεια Σφαιροπουλου
8)Μιλουτινοφ ... 7ος ξενος. να επαιξε 4-5 λεπτα ?
μαγεια Σφαιροπουλου. (btw ειναι βελτιωμενος ο Σερβος και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ αυτος αν ο coach του ζηταει να βγαινει στα 12 μετρα να μαρκαρει.)
9)μετριος Πριντεζης σημερα ? --> ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΘΕΣΗ 4.
μαγεια Σφαιροπουλου ΚΑΙ αυτη
αντι να εχεις ενα σοβαρος παικτη στο 4 .. καθεσαι και ανεχεσαι τις ηλιθιοτητες του Αγραβαναρου
10)Παπαπετρου ... τρομερη συμμετοχη σημερα coach ε ???


btw ΚΑΚΗ διαιτησια .. αλλα κλαιν δεν θα επεκταθω περαιτερω τωρα.
μ εχει εκνευρισει η ομαδα και πως αυτη αντιμετωπιζει το παιχνιδι.


με λιγα λογια σημερα
α)ΑΝ δεν ηταν ο Ματς θα ειχαμε χασει 25 ποντους
β)το παιχνιδι 99% χαθηκε απο τον Σφαιροπουλο (ακομα μια φορα) και 1% απο τους παικτες.
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ προετοιμασια , ΜΗΔΕΝ καινοτομιες .. μια απο τα ιδια .. δηλαδη τις περσινες 20αρες στα δυσκολα ματς.



περιμενω devine intervation μπας και αλλαξει κατι με Σφαιροπουλο .. ειτε μυαλα ο ιδιος .. ειτε ο ιδιος.
αλλιως δεν ...



ΥΓ.ΠΟΛΥ καλος Μπιρτς ...
ΥΓ2.γενικα ΤΡΟΜΕΡΟ πραγμα να κανεις αρκετα καλες επιλογες στη στελεχωση του ροστερ και να εισαι τοσο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ στο τεχνικο κομματι. ΝΑΙ coach για εσενα μιλαω
qspock
QUOTE(spysta @ Oct 13 2016, 02:41 ) *
λοιπον ... αρχισαν οι 20αρες παλι Σφαιροπουλε ε ??

1)Σφαιροπουλε πραγματικα ΔΕΝ εχεις παρουσιασει ΤΙΠΟΤΕ καινουργιο !!ισως μονο μια μικροτερη ελευθερια στην επιθεση οσον αφορα το γρηγορο σουτ .. σιγα την καινοτομια δηλαδη !!
κατα τ αλλα παιζεις ακριβως το ιδιο ΚΑΚΟ μπασκετ , μονοτονο και προβλεψιμο επιθετικα και ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΦΕΛΕΣ αμυντικα.
ΔΕΝ υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ μελλον για την ομαδα μας με ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Σφαιροπουλο. και προφανως μιλαμε για Ευρωπαικα δεδομενα
2)τσεκαρετε τωρα πλανα ομαδας που θελει να διεκδικησει final4 :
η μπαλλα στον Σπαν , η μπαλλα στον Πριντ , Μαντζαρης μεσα Χακετ Γκριν εξω να κοιτανε , χετζ αουτ Μιλουτινοφ , ΚΑΝΕΝΑ μπακ 4αρι.
γεια σας
3)χασαμε ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ .. απο μια ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΧΑΛΑΡΗ χωρις γκαζια Ρεαλ.
ιστορια μου αμαρτια μου τα τελευταια 2 χρονια Σφαιροπουλε.
ΔΕΥΤΕΡΟ σοβαρο ματς ... 20αρα.
το πρωτο σοβαρο ματς της χρονιας ηταν με ΕΦΕΣ .. που ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ χασαμε.
4)Να βλεπεις τον Μαντζαρης να τρωει 15 ποντους σερι στα 8 πρωτα λεπτα απο τον Τζουλ .. και ο Χακετ να κοιταει απο τον παγκο.
μαγεια Σφαιροπουλε
5) ΠΡΕΠΕΙ να εχει γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος με Γιανγκ. το παιδι ειναι ανετοιμο για επιπεδο Ευρωλιγκας .. αμφιβαλλω αν θα μπορει να παιξει σε φουλ ρυθμους φετος.
6)να κρινω τι απο τον Γκριν ?? τα 10λεπτα που επαιξε ?? το θετικο που μ αρεσε ειναι οτι ηθελε να σκοραρει και δυο φορες περασε σαν σταματημενο τον Καρολ.
7)Αγραβανης .. Μ Α Γ Ε Ι Α .
κανει ΗΛΙΘΙΟ φαουλ , κανει ΗΛΙΘΙΑ τεχνικη ποινη .. και κατα τ αλλα αντι να τον πραεις σηκωτο απο το παρκε και να περασεις Παπαπετρου στη θεση του .. τον βλεπεις τον Αγραβαναρο να συνεχιζει κανονικα.
μαγεια Σφαιροπουλου
8)Μιλουτινοφ ... 7ος ξενος. να επαιξε 4-5 λεπτα ?
μαγεια Σφαιροπουλου. (btw ειναι βελτιωμενος ο Σερβος και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ αυτος αν ο coach του ζηταει να βγαινει στα 12 μετρα να μαρκαρει.)
9)μετριος Πριντεζης σημερα ? --> ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΘΕΣΗ 4.
μαγεια Σφαιροπουλου ΚΑΙ αυτη
αντι να εχεις ενα σοβαρος παικτη στο 4 .. καθεσαι και ανεχεσαι τις ηλιθιοτητες του Αγραβαναρου
10)Παπαπετρου ... τρομερη συμμετοχη σημερα coach ε ???


btw ΚΑΚΗ διαιτησια .. αλλα κλαιν δεν θα επεκταθω περαιτερω τωρα.
μ εχει εκνευρισει η ομαδα και πως αυτη αντιμετωπιζει το παιχνιδι.


με λιγα λογια σημερα
α)ΑΝ δεν ηταν ο Ματς θα ειχαμε χασει 25 ποντους
β)το παιχνιδι 99% χαθηκε απο τον Σφαιροπουλο (ακομα μια φορα) και 1% απο τους παικτες.
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ προετοιμασια , ΜΗΔΕΝ καινοτομιες .. μια απο τα ιδια .. δηλαδη τις περσινες 20αρες στα δυσκολα ματς.



περιμενω devine intervation μπας και αλλαξει κατι με Σφαιροπουλο .. ειτε μυαλα ο ιδιος .. ειτε ο ιδιος.
αλλιως δεν ...



ΥΓ.ΠΟΛΥ καλος Μπιρτς ...
ΥΓ2.γενικα ΤΡΟΜΕΡΟ πραγμα να κανεις αρκετα καλες επιλογες στη στελεχωση του ροστερ και να εισαι τοσο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ στο τεχνικο κομματι. ΝΑΙ coach για εσενα μιλαω


+1
Να προσθέσω πως οι επιλογές δεν δώσανε χημεία, και είναι ή δεύτερη χρονιά που είναι καθαρά σφαιροπουλου. Να προσθέσω πως ο σλουκας έφυγε γιατί του έτρωγε χρόνο εκτός από το σπανουλη, ο μαντζαρης. Άρα κι αυτόν έμμεσα τον έδιωξε ο σφαιροπουλος που προτιμάει να αφήνει τα ταλέντα στους πάγκους και να παίζει με ατάλαντους. Τώρα αν ο μαντζαρης παίζει λόγω άμυνας, σήμερα με τον γιουλ ήταν αστεία τα πραγματα. Ασε που η ομάδα μπορεί να έχει ακόμα οδηγίες για επίτηδες φαουλ δηλαδή αντιαθλητικό πλέον! Πλακα τους έκαναν σήμερα οι θεατρινοι.

Γεινκα οι πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας δεν θα έπρεπε να είναι οι έλληνες, και κυρίως αυτοί που ουδέποτε ηταν πρωταγωνιστές, όπως ο Παπανικολάου, ο αγραβανης και ο μαντζαρης. Τωρα πως νομίζει ο σφαιροπουλος ότι έχει φτιάξει χημεία με αυτούς και σπανουλη πριντεζη μόνον ο ίδιος το βλέπει. Το διδυμο σπανουλη μαντζαρης είναι σφραγίδα για ήττα, ενώ οι ξένοι πλην ματ μπιρτς και με επιφύλαξη γκριν είναι κι αυτοί ατάλαντοι. Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και περσυ και ουδέποτε λύθηκε.

Ατάλαντοι παίχτες συν ατάλαντο κόουτς μας κάνει μηδεν! Και φέτος απέναντι υπάρχει και ο πεδουλακης στην ελλαδα, οπότε διαγράφεται 100% αποτυχία...
Conan1982
Ήταν μια ήττα μέσα στο πρόγραμμα, εγώ θα επικεντρωθώ στα θετικά, αφού τα αρνητικά έχουν ειπωθεί αρκετά.

1. Ο Μπιρτς μου φαίνεται καλύτερος ριμπάουντερ από τον Χάντερ και είναι σίγουρα καλύτερος μπλοκέρ, το μόνο θέμα θα είναι πόσο γρήγορα θα καταλάβει και θα ανταποκριθεί στην ομαδική άμυνα ώστε να βρίσκεται στην σωστή θέση. Επιθετικά επίσης θα βελτιώνεται η συνεργασία του με τους κοντούς.
2. Ο Γιανγκ θέλει μερικά παιχνίδια σίγουρα αλλά αν σωματικά είναι εντάξει θα την βρει την αυτοπεποίθηση του
3. Ο Μιλουτίνοφ εμένα μου φάνηκε και βελτιωμένος και ότι μπορεί να επωμιστεί τον ρόλο ακόμα και του δεύτερου ψηλού αναλόγως βέβαια και τι άμυνα θα του ζητήσει ο κόουτς. Απόρησα που δεν έπαιξε περισσότερο.
4. Ο Λοτζέσκι, χωρίς σχόλια, και μ' αρέσει που πέρυσι έλεγα ότι πρέπει να τον διώξουμε για να κρατήσουμε τον Παπανικολάου....
5. Ο Χάκετ, έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο κομβικός παίκτης μπορεί να είναι και δεν μπορεί να συνεχίσει να εθελοτυφλεί ο Σφαιρόπουλος.
6. Ο Σπανούλης, φαίνεται πιο φρέσκος από πέρυσι αντίστοιχη περίοδο.
7. Ο Γκριν, δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτός ο παίκτης θα επαναλάβει τέτοια εμφάνιση επιθετικά. Αμυντικά θα τον κρίνουμε στην πορεία.


Το όλο θέμα με τα αντιαθλητικά στον αιφνιδιασμό μου φαίνεται βλακεία, άλλο να τιμωρείται η εμφανής πρόθεση και άλλο κάθε φάουλ που ο αμυνόμενος δεν βρίσκει μπάλα, δεν κρίνω τους διαιτητές αλλά τον νέο κανόνα.
ranaoutis
Περυσι εγραφα οτι αν παρει και 2ο συνεχομενο πρωταθλημα ο Σφαιροπουλος ειναι αδιανοητο να τον διωξεις.

Περιμενα οτι θα εμφανιστει βελτιωμενος φετος μετα το περσινο καζο αλλα δυστυχωσ βλεπω τα ιδια και τα ιδια.

Απο τη μια ειναι εντελως αστοιχειωτος επιθετικα κι εχουν πονεσει τα ματια μας να βλεπουμε συνεχεια το ιδιο συστημα με τα πικ του Σπανουλη κι απο την αλλη εχει μια σειρα απο κολληματα οπως αυτο με το Χακετ που πραγματικα τρελαινουν κοσμο.

Δυστυχως οσο ειναι στο παγκο της ομαδας μπασκετ της προκοπης δε προκειται να δουμε. Και χωρις καλο μπασκετ μπορει να παιρνεις το πρωταθλημα απεναντι στο παναθηναικο του Πεδουλακη αλλα στην ευρωπη θα εισαι καρπαζοεισπρακτορας
tzagasdog
ναι είναι ώρα να πάρει δρόμο από πέρυσι το λέμε. Επιθετικά δεν παίζουμε τίποτα και η άμυνά μας μέτρια είναι.

Αυτά ισχύουν ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η ήττα στην Μαδρίτη μπορεί να ήταν εντός προγράμματος.
kyuss
QUOTE (jazz thrilos @ Oct 13 2016, 00:01 ) *
Να βγουν και απόψε οι ειδήμονες του σκεπτόμενου μπασκετ να μας πουν οτι τον Μάντζαρη τον αποκαλούν "κομπιούτερ" στην Ιταλία ή στην Μοζαμβίκη ή κάπου αλλού τελοσπάντων.

Αν θες να πεις κατι να το λες αντρικια και καταμουτρα και οχι με μισολογα φιλαρακι. Ξερεις πολυ καλα οτι εγω ειχα κανει το συγκεκριμενο ποστ για το Μαντζαρη και το κομπιουτερ και μαλιστα ειχαμε αυτη τη στιχομυθια μεταξυ μας και μετα εφτασες να θες να με κερασεις τσιπουρα και μεζεδες (γελαω!).
Και τωρα ξαφνικα βγαινεις και ειρωνευεσαι και μιλας κοροιδευτικα για ειδημονες? Και μη μου πεις οτι μιλας γενικα (γελαω) γιατι για να λες τη συγκεκριμενη φραση καποιον εχεις ειδικοτερα στο μυαλο σου. Αντε λοιπον πιες κανα τσιπουρακι και φαε καμια σαρδελα να συνελθεις λιγο προπονητη του καναπε.
TakeshyKurosawa
QUOTE (kyuss @ Oct 13 2016, 10:53 ) *
Αν θες να πεις κατι να το λες αντρικια και καταμουτρα και οχι με μισολογα φιλαρακι. Ξερεις πολυ καλα οτι εγω ειχα κανει το συγκεκριμενο ποστ για το Μαντζαρη και το κομπιουτερ και μαλιστα ειχαμε αυτη τη στιχομυθια μεταξυ μας και μετα εφτασες να θες να με κερασεις τσιπουρα και μεζεδες (γελαω!).
Και τωρα ξαφνικα βγαινεις και ειρωνευεσαι και μιλας κοροιδευτικα για ειδημονες? Και μη μου πεις οτι μιλας γενικα (γελαω) γιατι για να λες τη συγκεκριμενη φραση καποιον εχεις ειδικοτερα στο μυαλο σου. Αντε λοιπον πιες κανα τσιπουρακι και φαε καμια σαρδελα να συνελθεις λιγο προπονητη του καναπε.


Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί μεταξύ σας φίλε, αλλά ο Μάντζαρης είναι πολύ κακός ποιοτικά παίχτης η αλήθεια να λέγεται.

ps. Οφείλω όμως να παραδεχθώ ότι έχει καρδιά και έχει βοηθήσει σε κρίσιμα σημεία την ομάδα πολλές φορές. Απλά η απόδοση του το 90% των περιπτώσεων είναι κάτω του μετρίου!
Zephyr
QUOTE(tzagasdog @ Oct 13 2016, 10:44 ) *
ναι είναι ώρα να πάρει δρόμο από πέρυσι το λέμε. Επιθετικά δεν παίζουμε τίποτα και η άμυνά μας μέτρια είναι.

Αυτά ισχύουν ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η ήττα στην Μαδρίτη μπορεί να ήταν εντός προγράμματος.


Όταν είπα μετά την φιλική ήττα από Εφες ότι ο Σφαιρό δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό την προσέγγιση του παιχνιδιού και ότι φέτος θα δουμε μια από τα ίδια, έπεσαν να με φάνε. Έχει πόνο φέτος...

QUOTE(kyuss @ Oct 13 2016, 10:53 ) *
Αν θες να πεις κατι να το λες αντρικια και καταμουτρα και οχι με μισολογα φιλαρακι. Ξερεις πολυ καλα οτι εγω ειχα κανει το συγκεκριμενο ποστ για το Μαντζαρη και το κομπιουτερ και μαλιστα ειχαμε αυτη τη στιχομυθια μεταξυ μας και μετα εφτασες να θες να με κερασεις τσιπουρα και μεζεδες (γελαω!).
Και τωρα ξαφνικα βγαινεις και ειρωνευεσαι και μιλας κοροιδευτικα για ειδημονες? Και μη μου πεις οτι μιλας γενικα (γελαω) γιατι για να λες τη συγκεκριμενη φραση καποιον εχεις ειδικοτερα στο μυαλο σου. Αντε λοιπον πιες κανα τσιπουρακι και φαε καμια σαρδελα να συνελθεις λιγο προπονητη του καναπε.


Άσχετα από τις μεταξύ σας διαφορές (που δεν με αφορούν - βρείτε τα μόνοι σας) αυτή η κοροϊδία με τον "κομπιούτερ με πόδια" Μάντζαρη είναι πολύ παλιά και δεν την κατάλαβα ποτέ.
Ξεκίνησε το 2012 όταν ο Σπαν είχε τα πόδια του σημερινού Γιουλ και οποιοσδήποτε περιφερειακός υπήρχε δίπλα του ανέβαινε 30 level αυτόματα γιατί έπρεπε να κάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Για μένα ο Μάντζαρης ποτέ δεν υπήρξε playmaker, δεν είσαι playmaker επειδή περνάς το μισό γήπεδο και μετά πασάρεις στον Σπανούλη. Playmaker ήταν ο Σλούκας ενώ όλοι λύσσαγαν ότι είναι SG, γιατί ο άνθρωπος έβλεπε γήπεδο και τροφοδοτούσε τους συμπαίκτες του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Υποσημείωση ότι "τροφοδοτώ τον συμπαίκτη μου" δεν σημαίνει "δίνω την μπάλα γρήγορα σε όποιον είναι δίπλα μου". Γιατί ο Μάντζαρης αυτό κάνει από το 2012 μέχρι σήμερα. Κάποτε ήταν και καλός αμυντικός, πλέον εκτίθεται. ΠΟΛΥ. Το ότι παίχτης όπως ο Χάκετ τρώει πάγκο για πάρτη του Βαγγέλη είναι ακατανόητο, και φοβάμαι ότι θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε όσο είναι προπονητής ο Σφαιρόπουλος (κρατήστε το το "όσο είναι " γιατί μια ήττα από τον ΠΑΟ στο προσεχές ματς θα φέρει μνήμες Μπαρτζώκα...).

ΥΓ. Το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος λήγει το συμβόλαιο του. Έχει μπροστά του μια χρονιά για να αποδείξει ότι αξίζει να ανανεωθεί με τα μισά από αυτά που παίρνει τώρα. Και πολλά είναι.
kyuss
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Oct 13 2016, 13:06 ) *
Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί μεταξύ σας φίλε, αλλά ο Μάντζαρης είναι πολύ κακός ποιοτικά παίχτης η αλήθεια να λέγεται.

ps. Οφείλω όμως να παραδεχθώ ότι έχει καρδιά και έχει βοηθήσει σε κρίσιμα σημεία την ομάδα πολλές φορές. Απλά η απόδοση του το 90% των περιπτώσεων είναι κάτω του μετρίου!

Ο Μαντζαρης χθες, ναι, δεν ηταν καλος, εννοειται οτι οσο επαιξε ο Ντανιελ ο ΟΣΦΠ ηταν αλλη ομαδα, εννοειται οτι ο χρονος συμμετοχης 24-13 ειναι ανεξηγητος, οπως ομως και οτι ο Παπαπετρου αρχισε να τρωει καψονια (αλλο θεμα αυτο και ισως κατι εχει παιξει στην ομαδα). Ο Μαντζαρης ομως γενικα ως πολυ κακος παικτης φιλε δεν ισχυει αλλιως δεν θα επαιζε, οπως και το αιωνιο ταλεντο Κατσιβελης. Γιατι μακροπροθεσμα καθε επιχειρηση κοιταει το συμφερον της.
Αλλα εδω εγω κριτικαρω καθαρα τη συμπεριφορα του φιλου που πριν μια βδομαδα με κερναγε τσιπουρο με μεζε (ξαναγελαω), και σημερα δεν ειχε καν τα κοτσια να μου την πει καταμουτρα και εγινα ξαφνικα ο "σκεπτομενος ειδημονας". Με τσαντιζει η ειρωνεια φιλε, οπως και τον καθενα υποθετω...
back2back
QUOTE(back2back @ Oct 11 2016, 11:57 ) *
Η ήττα μέσα στη Μαδρίτη είναι μέσα στο πρόγραμμα, νομίζω οι παίκτες θα δουν το ματς "χαλαρά", εννοώ δεν θα σκοτωθούν, από τη στιγμή που ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παο, από ότι κατάλαβα και στο απέναντι στρατόπεδο το ντέρμπι έχουν στο μυαλό τους


Τελικά το "φιλικό" κύλησε όπως το περίμενα ...χαλαρά
Weekendman
Σχετικά με τον Μάντζαρη, υπάρχει ένα θεματάκι, δεν είναι μόνο το ότι μοιράζεται την ιδιότητα του αμυντικού γκαρντ, και κατά συνέπεια τον σχετικό χρόνο, με τον Χάκετ. Είναι ότι και σε ενδεχόμενο συνδυασμό με Γκριν, η δημιουργία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Και ήδη ξέρουμε ότι τα επιθετικά πλάνα του προπονητή της ομάδας, δεν διακρίνονται από φαντασία. Όποτε είναι σχετικά λογικό να παίζει τον περισσότερο χρόνο μαζί με τον Σπανούλη, και για άλλους λόγους, εκτός από το θεωρητικά καλό σουτ. Όσο και αν η κατανομή του χρόνου παραμένει μυστήριο…

Φυσικά όμως σύγκριση Χάκετ και Σλούκα, για την αδικία που υπέστησαν από Μάντζαρη δεν υφίσταται. Όχι γιατί μόνο ο Σλούκας, ήταν υποτίθεται ο επιθετικός γκαρντ της ομάδας, δίπλα στον Σπαν. Αλλά και γιατί ως γνωστόν δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες , που προέκυψαν από τα προβλήματα Λο και Μάντζαρη, απουσίες Σπανούλη σε Ευρωλίγκα η κακίες μέρες με ΠΑΟ, 3 γκαρντ στο Ευρωμπάσκετ το 2013, και ότι κανένας Σπανούλης, δεν έπαιξε στο Μουντομπάσκετ του 2014. Και αν το συγκρίνεις με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού, όταν εμπιστέυτηκε η είχε Λο, Μάντζαρη και Λαφαγιετ σε φυσιολογική κατάσταση. Ασφαλώς προτιμότερη είναι η δεύτερη συνταγή της επιτυχίας…

Οι δικαιολογίες όμως πρέπει να τελειώνουν, τουλάχιστον όσο αφορά σε βάθος σαιζόν. Έχουμε περιφέρεια με φρέσκο Σπανούλη άνευ Εθνικής, 2 ακόμα ακριβούς γκαρντ , σέντερ που παίρνει σχεδόν 1.000.000* και τον Πρίντεζη, να μπορούσε να παίζει άλλου με 500.000 τουλάχιστον περισσότερα+ τον συνωστισμό στο τρία. Δεν είναι ακριβώς ρόστερ με οικονομική κατάσταση και μπασκετική αξία Κορυδάλλου.

*Αν συνέλθει ποτε βέβαια...
D-Wade
Δεν είναι άσχετος ο Μάντζαρης , ούτε πρέπει να φύγει αλλά δεν είναι παίχτης για να είναι τρίτος σε χρόνο συμμετοχής σε ομάδα που έχει στόχο(?) τα playoffs ή και το final 4.

Τώρα πρέπει να πάρουμε τα 2 συνεχόμενα στην έδρα μας γιατί αλλιώς . . .
akratacity
Πρωτα απ' ολα να πω οτι δεν περιμενα να ειμαστε ανταγωνιστικοι για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα αφου θεωρω οτι η Ρεαλ τουλαχιστον αυτη τη στιγμη ειναι μια ταχυτητα πανω απο εμας. Μου αρεσε η ομαδα για τρια δεκαλεπτα και εδωσε πολλα ελπιδοφορα μηνυματα. Ηταν μια ηττα εντος προγραμματος και το μονο που με πειραζει ειναι που ξεφυγε η διαφορα.
Οφειλουμε σαν φιλαθλοι να ειμαστε λιγο ρεαλιστες. Ο Σπανουλης μεγαλωνει οποτε αυτοματα η ομαδα χανει σε δυναμικη. Δεν νομιζω οτι αν ειχαμε ενα τεσσαρι η ενα αλλο πενταρι θα αλλαζε κατι γτ ο Οκαρο Γουαιτ δεν θα μπορουσε να κανει τη διαφορα απεναντι στον Ραντολφ πχ. Στοχος της ομαδας δεν ειναι να περασει τη Ρεαλ αλλα να μπει στην οχταδα αφηνοντας εκτος ομαδες οπως η εφες, η μπασκονια, η νταρουσαφακα, η γαλατασαραι κατι που ειναι απολυτα εφικτος σαν στοχος. Τη Ρεαλ αν θα την κερδισουμε ποτε εκτος, θα την κερδισουμε την καταλληλη στιγμη (πχ οχταδα) και οχι σε ενα παιχνιδι που ειναι απλα το πρωτο απο τα 30 του φετινου μαραθωνιου.

Εμενα ο Αγραβανης μου αρεσε παντως παρα τα λαθη του και οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι εχει βελτιωθει.
Με καλυτερο Γιανγκ (δεν θα αργησει) θα ειμαστε πολυ καλυτεροι. Ο Μπιρτς ηδη φαινεται να εχει εγκλιματιστει.
Λοτζεσκι πολυ σημαντικος για την ομαδα.
Παπαπετρου πρεπει παση θυσια να βρει χρονο, ισως να μην επαιξε γτ δεν ταιριαζε με τα βαρια 4αρια της ρεαλ.

Το πιο σημαντικο παιχνιδι γινεται τη δευτερα παντως.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.