Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
mirodias
QUOTE(geogian13 @ Jan 25 2017, 16:48 ) *
π.χ. το DEREE κερδίζει τους αντιπάλους του απο 20 πόντους και πάνω.Τι κερδίζουν αυτα τα παιδιά με το να παίζουν με πολύ κατώτερες ομάδες?.Σίγουρα αν δημιουργηθεί γ κατηγορία θα αδικηθούν κάποιοι αλλά οπως έγραψε και ένας άλλος χρήστης του φόρουμ το πόλυ σε 2-3 χρόνια αυτες θα διορθωθούν

Μα βρε κουτό, πες μου τι γεωγραφική ή άλλη σχέση έχει το DEREE με το συγκεκριμένο όμιλο.
Απλά κάποιοι όμιλοι φτιάχτηκαν για να εξυπηρετηθούν - να πέσουν στα μαλακά κάποιες ομάδες...
Τι γίνονται τέτοια πράγματα ?
Μήπως να δούμε και τα σταυρώματα ?
Χα χα. Σε αφήνω να το ψάξεις...
Εντάξει η τύχη ευνοεί τους ισχυρούς και είναι γεγονός οτι στο παρελθόν το DEREE αδικήθηκε απο κληρώσεις και έχασε άνοδο που αγωνιστικά μάλλον άξιζε.
Όλα λοιπόν είναι συμπτώσεις. Αλλά για χάρη του βασιλικού ποτίζετε και η γλάστρα, έτσι η Ροδόπολη σαν δεύτερη του ομίλου, μάλλον αντιμετωπίζει τον πιο βατό πρώτο (Πεύκη) !!!

Για τις κατηγορίες το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι είναι ληστρικό σύστημα που εξυπηρετεί μόνο 5-6 "μεγάλες" ομάδες και
βέβαια τους μανατζαρέους...(Όταν δεν είναι μόνο 14 οι ομάδες, μπορείς να παραμυθιάσεις το κάθε κουλό "έλα παικταρά μου θα σου βρω ομάδα Β΄με χρόνο συμμετοχής και του χρόνου που ξέρεις")

Τι λογική έχει άλλωστε να ανεβάζουν την ομάδα οι 98ρηδες για να παίξουν οι 2000 !!!
ΕΧΕΙ ! Οι 5-6 ισχυροί νοιώθουν ασφάλεια και γίνονται ισχυρότεροι κάνοντας παιδομάζωμα από τις μικρότερες κατηγορίες. Οι μάνατζερ έχουν συγκεκριμένο προϊόν – όνειρα να πουλήσουν.

Τα παραπάνω σενάρια συνομωσίας, είναι προϊόν φαντασίας (όχι επιστημονικής) και καμία σχέση δεν έχουν με πραγματικές ενώσεις και ομάδες. Τα ονόματα των ομάδων χρησιμοποιήθηκαν τυχαία και ζητώ συγνώμη αν παρά τη θέληση μου πρόσβαλα κάποια ομάδα ή άτομο.
iliaszervos
3ος Ομιλος

ΓΑΟΚ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 45 - 34

Τη Δευτέρα 20/2 η Β' φάση στο ανοιχτό !!! των Πετραλώνων
airmaik
Αισίως τέλειωσαν οι υποχρεώσεις των εφηβικών ομάδων της Β’ κατηγορίας στην regular season.

Τα σταυρώματα της Β’ κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ με βάση την προκήρυξη της Β ΦΑΣΗΣ έχουν ως εξής :

1) ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
2) ΕΦΑΟΖ – ΓΚΡΑΒΑ
3) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ
4) ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
5) ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
6) ΠΕΥΚΗ – ΡΟΔΟΠΟΛΗ
7) BAC – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ
8) DEREE – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
9) ΕΥΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96
10) ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
11) ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛ. – ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ
12) ΦΙΛΟΘΕΗ – ΑΙΟΛΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ
13) ΔΑΦΝΗ – ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
Επικρατέστερες για Γ φάση : ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – BAC – DEREE
coach_k
Μιας και σχεδόν τελειώσανε οι όμιλοι (το λέω γιατί νομίζω εκκρεμεί μια θέση στα νοκ άουτ από μια αναβολή στον 12ο όμιλο) να τελειώσουμε και την ανάλυση των: 9ος,10ος,11ος,12ος,13ος για να έχουν όλοι μια πλήρη εικόνα και να προχωρήσουμε σιγά σιγά στο κομμάτι των νοκ άουτ.

9ος Όμιλος: 1) ΕΥΝΙΚΟΣ, 2)ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
Σχετικά εύκολα και εδώ ξεκαθάρισε η υπόθεση πρόκριση αν και ο ΕΥΝΙΚΟΣ με τις ήττες του από ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Β' πήγε να χύσει την καρδάρα με το νερό, εντούτοις σχετικά εύκολα παίζοντας ωραίο γρήγορο μπάσκετ και με μεγάλες διαφορές προκρίθηκε πρώτος και περιμένει το Σάββατο στη Ζωφριά την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ σε ένα αμφίρροπο ματς. Οι ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ τερμάτισαν σχετικά εύκολα και αυτοί στην 2η θέση παίζοντας και αυτοί στο ίδιο στυλ με τον ΕΥΝΙΚΟ γρήγορο μπάσκετ με έμφαση στην πειστική άμυνα και τους περιμένει δύσκολη βράδυ την Τρίτη εκτός με ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
Πιστεύω ότι ο ΕΥΝΙΚΟΣ μπορεί να προχωρήσει , οι ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ αν μπορέσουν να προκριθούν στο δύσκολο νοκ άουτ που έχουν μπορεί να προχωρήσουν αλλά σίγουρα δεν είναι φαβορί.

10ος Όμιλος: 1) ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, 2) ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Εύκολα και οι 2 ομάδες προκρίθηκαν από τον όμιλο τους με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Δε εχω πλήρη εικόνα αλλά θεώρω όμως ότι πολύ δύσκολα θα έχουν τύχη καθώς η μεν ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ παίζει με τον σκληροτράχηλο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΡΑΦΗΝΑΣ και ο δε ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ με τον πολύ καλό ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ. Πιιστεύω ότι άσχετα αν και οι 2 ομάδες έδειξαν καλό πρόσωπο στα ματς του ομίλου δύσκολα θα ξεπεράσουν το εμπόδιο των νοκ άουτ.

11ος Όμιλος 1)ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, 2) ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ
Τεράστια η διαφορά και των 2 με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου τους. Και αυτός σχετικά αδύναμος όμιλος με την μεν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ (σημειωτέον έχει έδρα ανοιχτό γήπεδο) να κάνει περίπαρτο και να τερματίζει αήττητη στον όμιλο, ή δε ομάδα του Κολωνού που νομίζω κατεβάζει πρώτη φορά εφηβικό τμήμα έδειξε πολύ καλά στοιχεία αλλά με το θηρίο που έχει βρει στα νοκ άουτ (ΗΛΥΣΙΑΚΟ) είναι σχεδόν απίθανο να έχει κάποια τύχη. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ θα προσπαθήσει να εκμεταλευτεί την έδρα της και με την εμειρία κάποιοων παικτών της (που έχουν και παραστάσεις από το ανδρικό στη Β'ΕΣΚΑ) θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να περάσει το εμπόσιο των ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ.

12ος Όμιλος: 1) ΦΙΛΕΘΕΗ, 2) ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ , 3)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Μύλος απλά ο όμιλος για τη 2η προνομιούχο θέση αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Η παραδοσιακή ομάδα της ΦΙΛΟΘΕΗΣ για άλλη μια χρονιά παρουσίασε ένα καλό σύνολο και πήρε σχετικά άνετα την πρώτη θέση στον όμιλο, έναν όμιλο με πολλά ανοιχτά που πραγατικά όλα τα παιδιά των ομάδων πέρσαν πολύ αντίξοες συνθήκες για να καταθέρουν να ανταπεξέλθουν στα γήπεδα αυτά στον κρύο χειμώνα που περνάμε. Η 2η θέση θα κριθεί σήμερα μεταξύ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ - Ν.ΒΥΡΩΝΑ σε ένα ματς τελικό για την πρόκριση αφού όποια ομάδα νικήσει περνάει 2η και συνεχίζει στα νοκ άουτ. Σημειωτεων στο 1ο ματς μεταξύ των ομάδων είχε κερδίσει με σκορ 56-45 οι Ν.ΒΥΡΩΝΑ, αλλά σήμερα θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς στον (κάκιστο) ανοιχτό του ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ με τον νικητή να πηγαίνει στον ΕΦΑΟΖ και την ΦΙΛΟΘΕΗ να παίζει εντός με ΑΙΟΛΟ ΤΑΥΡΟ. Σίγουρα πολύ πολύ δύσκολες διασταυρώσεις και για τους 2.

13ος Όμιλος 1) ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ, 2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ
Ένας όμιλος όπου μια ομάδα που ξαναχτίστηκε η ΔΑΦΝΗ παρουσιασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και πήρε δίκαια την πρώτη θέση και μια ομάδα που παρουσιάζει μια από τις τελευταίες καλές φουρνιές της ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ πήραν τα 2 εισιτήρια για να το νοκ σχετικά εύκολα με και με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Δύσκολος ο δρόμος στα νοκ άουτ μιας και πάιζουν με τις ομάδες του 1ου ομίλου αλλά και η ΔΑΦΝΗ που παίζει εντός με την ΕΝ.ΙΛΙΟΥ αλλά και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ που αντιμέτωπίσει εκτός τον ΧΟΛΑΡΓΟ θα πάνε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ας είναι αουτσάιντερ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Συνέχεια σύντομα με προγνωστικά για τα νοκ άουτ.
airmaik
Θέλω να διορθώσω ένα εκ παραδρομής λάθος στα γαφόμενα μου σχετικά με το δεύτερο χιαστί παιχνίδι.

Το σωστό σταύρωμα είναι : ΕΦΑΟΖ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

μετά την σημερινή νίκη της ΑΑΑ επί του ΒΥΡΩΝΑ.

Σορρυ και πάλι αν δημιούργησα προσδοκίες ειδικά σε φίλους της Γκράβας smile.gif
dontshoottheref
επίσης είναι Πεύκη - Διόνυσος, και όχι Ροδόπολη. Ισοβάθμησαν με ίδια διαφορά στο μεταξύ τους αλλά ο Διόνυσος είχε 10 πόντους παραπάνω goal average. Το γιατί έχει τη Ροδόπολη πιο πάνω στη βαθμολογία, δεν το ξέρω...
airmaik
QUOTE(dontshoottheref @ Feb 16 2017, 03:00 ) *
επίσης είναι Πεύκη - Διόνυσος, και όχι Ροδόπολη. Ισοβάθμησαν με ίδια διαφορά στο μεταξύ τους αλλά ο Διόνυσος είχε 10 πόντους παραπάνω goal average. Το γιατί έχει τη Ροδόπολη πιο πάνω στη βαθμολογία, δεν το ξέρω...


Πράγματι dontshoottheref έχεις δίκο το σταύρωμα είναι : ΠΕΥΚΗ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ επειδή με βάση την προκήρυξη στην ισοβαθμία δύο ομάδων κατά σειρά αξιολογούνται : α) οι βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες, σε περίπτωση ισοβαθμίας β) η διαφορά των πόντων στους μεταξύ τους αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας γ) η διαφορά των πόντων σε όλους τους αγώνες.
Σε αυτή την τρίτη και πολύ ειδική περίπτωση που κρίνει το αν θα προκριθεί στην Β φάση ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ή η ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ έχει 10 πόντους καλλύτερη επίθεση γενικά σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει και επομένως περνάει ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Έχω την εντύπωση πως αυτή η τελευταία περίπτωση δηλαδή η συνολική διαφορά πόντων είναι κάτι που προστέθηκε στην προκήρυξη μόλις φέτος.

Έως πέρυσι αυτό το τελευταίο κρητήριο δεν υπήρχε και αν η διαφορά των πόντων στους μεταξύ τους αγώνες ήταν ίδια έπαιζαν αγώνα μπαράζ.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πέρυσι για την παραμονή στην κατηγορία Α παίδων που ισοβαθμούσαν σε στα τα κρητήρια (α και β) δώθηκε αγώνας μπαράζ μεταξύ των : ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ και ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ για την ομάδα που θα μείνει στην κατηγορία. (τελικά νίκησε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ που παρέμεινε, αλλά πέφτει φέτος).

Μην βιαστείται να μου πείται άλλο Α κατηγορία παίδων και άλλο Β κατηγορία εφήβων ή άλλο Α Φάση και άλλο παραμονή σε κατηγορία, γιατί τότε θα σας απαντήσω ότι η Προκύρηξη των πρωταθλημάτων και των δύο κατηγοριών (Α και Β) και των δύο ηλικιών (παίδες - έφηβοι) είναι κοινή. (http://eska.gr/?p=23437)
Το άρθρο 13 που προβλέπει τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι κοινό και δεν εξαρτάται από την κατηγορία ή την ηλικία των αθλητών (παίδες - έφηβοι) ή την φάση (Α,Β,Γ, παραμονή , υποβιβασμός).

Επειδή πάντως κάτι μπορεί να μου ξεφεύγει (το πιθανότερο !! smile.gif) κρατάω κάθε επιφύλαξη.
Οποιοσδήποτε αντίλογος καλοδεχούμενος.
Αν κάποιος θέλει να προσθέσει κάτι θα τον ακούσω με προσοχή.

Σφάλματα είμαστε και ανθρώπους κάνουμε.... εεεεε!! smile.gif
coach_k
QUOTE (airmaik @ Feb 16 2017, 11:28 ) *
Πράγματι dontshoottheref έχεις δίκο το σταύρωμα είναι : ΠΕΥΚΗ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ επειδή με βάση την προκήρυξη στην ισοβαθμία δύο ομάδων κατά σειρά αξιολογούνται : α) οι βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες, σε περίπτωση ισοβαθμίας β) η διαφορά των πόντων στους μεταξύ τους αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας γ) η διαφορά των πόντων σε όλους τους αγώνες.
Σε αυτή την τρίτη και πολύ ειδική περίπτωση που κρίνει το αν θα προκριθεί στην Β φάση ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ή η ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ έχει 10 πόντους καλλύτερη επίθεση γενικά σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει και επομένως περνάει ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Έχω την εντύπωση πως αυτή η τελευταία περίπτωση δηλαδή η συνολική διαφορά πόντων είναι κάτι που προστέθηκε στην προκήρυξη μόλις φέτος.

Έως πέρυσι αυτό το τελευταίο κρητήριο δεν υπήρχε και αν η διαφορά των πόντων στους μεταξύ τους αγώνες ήταν ίδια έπαιζαν αγώνα μπαράζ.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πέρυσι για την παραμονή στην κατηγορία Α παίδων που ισοβαθμούσαν σε στα τα κρητήρια (α και β) δώθηκε αγώνας μπαράζ μεταξύ των : ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ και ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ για την ομάδα που θα μείνει στην κατηγορία. (τελικά νίκησε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ που παρέμεινε, αλλά πέφτει φέτος).

Μην βιαστείται να μου πείται άλλο Α κατηγορία παίδων και άλλο Β κατηγορία εφήβων ή άλλο Α Φάση και άλλο παραμονή σε κατηγορία, γιατί τότε θα σας απαντήσω ότι η Προκύρηξη των πρωταθλημάτων και των δύο κατηγοριών (Α και Β) και των δύο ηλικιών (παίδες - έφηβοι) είναι κοινή. (http://eska.gr/?p=23437)
Το άρθρο 13 που προβλέπει τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι κοινό και δεν εξαρτάται από την κατηγορία ή την ηλικία των αθλητών (παίδες - έφηβοι) ή την φάση (Α,Β,Γ, παραμονή , υποβιβασμός).

Επειδή πάντως κάτι μπορεί να μου ξεφεύγει (το πιθανότερο !! smile.gif ) κρατάω κάθε επιφύλαξη.
Οποιοσδήποτε αντίλογος καλοδεχούμενος.
Αν κάποιος θέλει να προσθέσει κάτι θα τον ακούσω με προσοχή.

Σφάλματα είμαστε και ανθρώπους κάνουμε.... εεεεε!! smile.gif


Σωστή επισήμανση φίλε μου!
Εδώ είναι το τελικό πρόγραμμα των αγώνων της Β'ΦΑΣΗΣ το οποίο αναρτήθηκε στην ΕΣΚΑ προ ολίγου.

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘ. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006
Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛ.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ
ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Για να ξεκινάνε τα προγνωστικά αιγά σιγά....
erasitexnis
QUOTE(airmaik @ Feb 16 2017, 11:28 ) *
Πράγματι dontshoottheref έχεις δίκο το σταύρωμα είναι : ΠΕΥΚΗ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ επειδή με βάση την προκήρυξη στην ισοβαθμία δύο ομάδων κατά σειρά αξιολογούνται : α) οι βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες, σε περίπτωση ισοβαθμίας β) η διαφορά των πόντων στους μεταξύ τους αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας γ) η διαφορά των πόντων σε όλους τους αγώνες.
Σε αυτή την τρίτη και πολύ ειδική περίπτωση που κρίνει το αν θα προκριθεί στην Β φάση ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ή η ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ έχει 10 πόντους καλλύτερη επίθεση γενικά σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει και επομένως περνάει ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Έχω την εντύπωση πως αυτή η τελευταία περίπτωση δηλαδή η συνολική διαφορά πόντων είναι κάτι που προστέθηκε στην προκήρυξη μόλις φέτος.

Έως πέρυσι αυτό το τελευταίο κρητήριο δεν υπήρχε και αν η διαφορά των πόντων στους μεταξύ τους αγώνες ήταν ίδια έπαιζαν αγώνα μπαράζ.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πέρυσι για την παραμονή στην κατηγορία Α παίδων που ισοβαθμούσαν σε στα τα κρητήρια (α και β) δώθηκε αγώνας μπαράζ μεταξύ των : ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ και ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ για την ομάδα που θα μείνει στην κατηγορία. (τελικά νίκησε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ που παρέμεινε, αλλά πέφτει φέτος).

Μην βιαστείται να μου πείται άλλο Α κατηγορία παίδων και άλλο Β κατηγορία εφήβων ή άλλο Α Φάση και άλλο παραμονή σε κατηγορία, γιατί τότε θα σας απαντήσω ότι η Προκύρηξη των πρωταθλημάτων και των δύο κατηγοριών (Α και Β) και των δύο ηλικιών (παίδες - έφηβοι) είναι κοινή. (http://eska.gr/?p=23437)
Το άρθρο 13 που προβλέπει τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι κοινό και δεν εξαρτάται από την κατηγορία ή την ηλικία των αθλητών (παίδες - έφηβοι) ή την φάση (Α,Β,Γ, παραμονή , υποβιβασμός).

Επειδή πάντως κάτι μπορεί να μου ξεφεύγει (το πιθανότερο !! smile.gif) κρατάω κάθε επιφύλαξη.
Οποιοσδήποτε αντίλογος καλοδεχούμενος.
Αν κάποιος θέλει να προσθέσει κάτι θα τον ακούσω με προσοχή.

Σφάλματα είμαστε και ανθρώπους κάνουμε.... εεεεε!! smile.gif

ΠΡΟΣΟΧΗ. Αλλο πράγμα η διαφορά πόντων και άλλο το goal average. Η προκηρυξη αναφέρει GOAL AVERAGE (θετικoί πόντοι:αρνητικοί πόντοι)
airmaik
QUOTE(erasitexnis @ Feb 16 2017, 14:00 ) *
ΠΡΟΣΟΧΗ. Αλλο πράγμα η διαφορά πόντων και άλλο το goal average. Η προκηρυξη αναφέρει GOAL AVERAGE (θετικoί πόντοι:αρνητικοί πόντοι)


Αγαπητέ φίλε erasitexnis, όταν οι ισοβαθμούσες ομάδες είναι δύο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί το κλάσμα των πόντων : έβαλε / έφαγε (goal average) της κάθε ομάδας, να δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα για παραμονή ή υποβιβασμό, από την διαφορά των πόντων τους.

Δηλαδή το κλάσμα (goal average) της ομάδας που τελικά θα παραμείνει (ως μεγαλύτερο από εκείνης που θα υποβιβαστεί), πάντα συνοδεύεται και από μεγαλύτερη διαφορά πόντων υπέρ της παραμένουσας.

Η παρατήρησή σου είναι σωστή μόνο στην περίπτωση που οι ισοβαθμούσες ομάδες είναι περισσότερες από δύο.

erasitexnis
QUOTE(airmaik @ Feb 16 2017, 15:03 ) *
Αγαπητέ φίλε erasitexnis, όταν οι ισοβαθμούσες ομάδες είναι δύο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί το κλάσμα των πόντων : έβαλε / έφαγε (goal average) της κάθε ομάδας, να δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα για παραμονή ή υποβιβασμό, από την διαφορά των πόντων τους.

Δηλαδή το κλάσμα (goal average) της ομάδας που τελικά θα παραμείνει (ως μεγαλύτερο από εκείνης που θα υποβιβαστεί), πάντα συνοδεύεται και από μεγαλύτερη διαφορά πόντων υπέρ της παραμένουσας.

Η παρατήρησή σου είναι σωστή μόνο στην περίπτωση που οι ισοβαθμούσες ομάδες είναι περισσότερες από δύο.

Σωστα τα λες. Το ανέφερα προς ενημέρωση γιατί συχνα ακούω και στην ισοβαθμία τριών να υπολογίζουν τη διαφορά στα μεταξύ τους και οχι το goal-average στα μεταξύ τους.
airmaik
QUOTE(erasitexnis @ Feb 16 2017, 15:33 ) *
Σωστα τα λες. Το ανέφερα προς ενημέρωση γιατί συχνα ακούω και στην ισοβαθμία τριών να υπολογίζουν τη διαφορά στα μεταξύ τους και οχι το goal-average στα μεταξύ τους.



Μιας και ανοίξαμε κουβεντούλα αγαπητέ μου φίλε erasitexnis και επειδή γνωρίζω ότι καταγίνεσαι με τα διοικητικά της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ τι βλέπεις για τον αγώνα σας με την BAC στην Παλλήνη??


Πιστεύω να μην σου βάζω δύσκολα! smile.gif
Harys_no gate
ΕΥΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΟΠ 2
ΠΕΥΚΗ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1
ΝΤΕΡΗ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ 1
BAC - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 1
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 1
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥ 1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ -ΚΟΥΚΟΥ 2
Ε.Φ.Α.Ο.Ζ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤ. 1
ΓΣ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ -ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 1
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
erasitexnis
QUOTE(airmaik @ Feb 16 2017, 15:47 ) *
Μιας και ανοίξαμε κουβεντούλα αγαπητέ μου φίλε erasitexnis και επειδή γνωρίζω ότι καταγίνεσαι με τα διοικητικά της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ τι βλέπεις για τον αγώνα σας με την BAC στην Παλλήνη??


Πιστεύω να μην σου βάζω δύσκολα! smile.gif

Καθόλου δύσκολα. Αναμφισβήτητα φαβορί το BAC, αυτό όμως δεν αρκει για να κερδίσεις. Τα παιδιά του εφηβικού έκαναν μια εξαιρετική χρονιά αλλά δυστυχώς έκαναν την κακή τους εμφάνιση στον κρίσιμο αγώνα που τους στέρησε την πρώτη θέση (δικαίως την κατέκτησε η ΠΕΥΚΗ), κάτι που θα οδηγούσε σε ένα μάλλον πιο εύκολο αγώνα Β΄φάσης. Αυτό που πάντα επιδιώκει η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ σε κάθε αγώνα κάθε κατηγορίας είναι στο τέλος να την χειροκροτούν για τον τρόπο που αγωνίζεται είτε κερδίζει είτε χάνει.

Αν την Κυριακή αποδώσουν αυτό που μπορούν και ξέρουν, τότε μας περιμένει ένας όμορφος και συναρπαστικός αγώνας.
erasitexnis
QUOTE(erasitexnis @ Feb 16 2017, 17:28 ) *
Καθόλου δύσκολα. Αναμφισβήτητα φαβορί το BAC, αυτό όμως δεν αρκει για να κερδίσεις. Τα παιδιά του εφηβικού έκαναν μια εξαιρετική χρονιά αλλά δυστυχώς έκαναν την κακή τους εμφάνιση στον κρίσιμο αγώνα που τους στέρησε την πρώτη θέση (δικαίως την κατέκτησε η ΠΕΥΚΗ), κάτι που θα οδηγούσε σε ένα μάλλον πιο εύκολο αγώνα Β΄φάσης. Αυτό που πάντα επιδιώκει η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ σε κάθε αγώνα κάθε κατηγορίας είναι στο τέλος να την χειροκροτούν για τον τρόπο που αγωνίζεται είτε κερδίζει είτε χάνει.

Αν την Κυριακή αποδώσουν αυτό που μπορούν και ξέρουν, τότε μας περιμένει ένας όμορφος και συναρπαστικός αγώνας.

Ο αγώνας BAC - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ άλλαξε ημερομηνία και ώρα.
Σάββατο 18/2 19:30 στην ΕλληνοΓερμανική



Ο αγώνας BAC - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ άλλαξε ημερομηνία και ώρα.
Σάββατο 18/2 19:30 στην ΕλληνοΓερμανική
coach_k
Μια μέρα απέμενεινε και από αύριο ξεκινάει η φάση των νοκ άουτ που τουλάχιστον στο Εφηβικό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Εδώ είναι και τα προγνωστικά μου:

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 1
Πολύ δυνατό ματς από 2 καλές ομάδες. Θεωρώ ότι ο ΕΥΝΙΚΟΣ έχει λίγο μεγαλύτερο βάθος σαν ομάδα συν το ότι πάιζει στη έδρα του, του δίνει ένα πλεονέκτημα. Βέβαια δεν υποτιμάω την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που επιβίωσε από έναν δυνατό όμιλο αλλά δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 1
Διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και είναι δεδομένη και μαζί με την έδρα δίνουν φαβορί στο ματς την ΠΕΥΚΗ.

ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ - ΝΤΕΡΗ ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
Και εδώ ξεκάθαρο φαβορί ή ομάδα του ΝΤΕΡΗ. Και λόγω δυναμικότητας μιας και θεωρείτε εκ των φαβορί για την άνοδο και λόγω έδρας. Μην υποτιμάμε πάντως τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ που ειναι μια πολύ καλή ομάδα. Ένα ματς νοκ άουτ είναι μια κακή μέρα, όλα γίνονται είδικά αν ο αντίπαλος έχει την ποιότητα των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.

ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘ.- ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
Ίσως το καλύτερο ματς της Β' Φάσης. Δυο πολύ δυνατές ομάδες που έκαναν εξαιρετική Α' Φάση. Το BAC αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο έχει το προβάδισμα σε αυτό το ματς και λόγω μεγαλύτερου βάθους στο ρόστερ και λόγω έδρας αλλά ή ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ είναι σκληρή ομάδα και θα το παλέψει πολύ το ματς.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2
Αμφίρροπο ματς. Δεν έχω καθαρή εικόνα ειδικά από τους γηπεδούχους και ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ είναι ομάδα με αξιοπρόσεχτη παρουσία στα μπαράζ τα τελευταία χρόνια. Ποντάρω στο δίπλό κυρίως λόγω πείρας της φιλοξενούμενης ομάδας σε τέτοιου είδους ματς.

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Οριακός άσσος, λόγω έδρας κυρίως, πολύ ανεβασμένος ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ειδικά στα τελευταία ματς του ομίλου αλλά η ποιότητα που έχουν 2-3 πάικτες των γηπεδούχων είναι ικανή να τους δώσει την πρόκριση στη Γ' Φάση.

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 2
Εξαιρετική η παρουσία της ΔΑΦΝΗΣ στην Α' Φάση αλλά με την ΕΝ.ΙΛΙΟΥ (που είναι μια ομάδα που παλέυει χρόνια να μπει στα νοκ άουτ λόγω ότι τυχαίνει πάντα στον 1ο όμιλο που είναι ίσως ο πιο δύσκολος) να έχει πιο ποιοτικό ρόστερ το ματς πάει προς το 2. Αστάθμιτος παράγοντας η έδρα που αν γεμίσει αλλάζει τελείως τις ισορροπίες.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2
Ματς παγίδα. Βλέποντας τις 2 ομάδες θα πει κάποιος ότι δεν υπάρχει συζήτηση οι ΚΟΥΚΟΥ είναι φαβόρι ξεκάθαρο. Βλέποντας όμως ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχει παιδιά με εμπειρίες από Α' ΕΣΚΑ και παιδιά που ψήνονται στο ανδρικό αλλάζει γνώμη και τώρα μπαίνει και ο παράγοντας έδρα. Έδρα ανοιχτό στο Αστεροσκοπίο που αναμένεται να γίνει καμίνι για το συγκεκριμένο ματς. Βέβαια οι ΚΟΥΚΟΥ δεν είναι χθεσινή ομάδα και φημίζονται για το ποσο σκληρη ομάδα είναι. Οπότε πάω πολύ οριακά στο 2.

ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
Και εδώ ξεκάθαρο φαβορί αφού η ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ είναι πολύ πιο δυνατή από την ομάδα της ΦΙΛΟΘΕΗΣ. Δεν θα το πάρει αέρα γιατί η ΦΙΛΟΘΕΗ είναι φιλότιμη ομάδα ειδικά στην έδρα της αλλά είναι ξεκάθαρο φαβορι.

Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛ. 1
Άσσος, ο ΕΦΑΟΖ είναι εξαιρετική ομάδα ομάδα και είναι ομάδα που κοιτάει ακόμα και την άνοδο. Αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τη μεγάλη πρόκριση που πήρε στο προχθεσινό ματς και επίσης συγχαρητήρια γιατί παλεύουν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες (έμαθα ότι έχουν έδρα το τραγικό ανοιχτό του ΣΠ.ΛΟΥΗΣ), αλλά θεωρώ ότι έχουν μηδαμινές πιθανότητες μέσα στον ΕΦΑΟΖ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 1
Και εδώ ξεκάθαρο φαβόρι με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ εύκολα ή δύσκολα να παίρνει την πρόκριση έναντι στη νεανική ομάδα (τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ πιο δυνατός μιας και έχει πολλούς 2000) του ΙΑΣΩΝΑ.

ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1
Η λογική λέει άσσο. Ακούγεται ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ έχει καλή φουρνιά σε αυτή την ομάδα, αλλά και πάλι ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ είναι φαβορί στην έδρα του. Δεν ξέρω πολύ τις ομάδες αλλά θεωρώ ότι έστω και δύσκολα θα πάρει την πρόκριση ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ.

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1
Ματσάρα ολκής από 2 ομάδες με όλη τη σημασία της λέξης. Οι ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ προκρίθηκαν από πολύ δύσκολο όμιλο δείχνοντας ομάδα δεμένη ικανή να κερδίσει τον οποιονδήποτε αλλά και οι ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ με όπλο το καλό μπάσκετ και την ταχύτητα τους θα τα δώσουν για την πρόκριση. Ντέρμπι προβλέπω με οριακή νίκη των γηπεδούχων.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!
gavronick
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ Β' - ΦΙΛΟΘΕΗ 58 - 53
erasitexnis
QUOTE(coach_k @ Feb 17 2017, 13:45 ) *
Μια μέρα απέμενεινε και από αύριο ξεκινάει η φάση των νοκ άουτ που τουλάχιστον στο Εφηβικό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Εδώ είναι και τα προγνωστικά μου:

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 1
Πολύ δυνατό ματς από 2 καλές ομάδες. Θεωρώ ότι ο ΕΥΝΙΚΟΣ έχει λίγο μεγαλύτερο βάθος σαν ομάδα συν το ότι πάιζει στη έδρα του, του δίνει ένα πλεονέκτημα. Βέβαια δεν υποτιμάω την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που επιβίωσε από έναν δυνατό όμιλο αλλά δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 1
Διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και είναι δεδομένη και μαζί με την έδρα δίνουν φαβορί στο ματς την ΠΕΥΚΗ.

ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ - ΝΤΕΡΗ ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
Και εδώ ξεκάθαρο φαβορί ή ομάδα του ΝΤΕΡΗ. Και λόγω δυναμικότητας μιας και θεωρείτε εκ των φαβορί για την άνοδο και λόγω έδρας. Μην υποτιμάμε πάντως τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ που ειναι μια πολύ καλή ομάδα. Ένα ματς νοκ άουτ είναι μια κακή μέρα, όλα γίνονται είδικά αν ο αντίπαλος έχει την ποιότητα των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.

ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘ.- ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
Ίσως το καλύτερο ματς της Β' Φάσης. Δυο πολύ δυνατές ομάδες που έκαναν εξαιρετική Α' Φάση. Το BAC αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο έχει το προβάδισμα σε αυτό το ματς και λόγω μεγαλύτερου βάθους στο ρόστερ και λόγω έδρας αλλά ή ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ είναι σκληρή ομάδα και θα το παλέψει πολύ το ματς.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2
Αμφίρροπο ματς. Δεν έχω καθαρή εικόνα ειδικά από τους γηπεδούχους και ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ είναι ομάδα με αξιοπρόσεχτη παρουσία στα μπαράζ τα τελευταία χρόνια. Ποντάρω στο δίπλό κυρίως λόγω πείρας της φιλοξενούμενης ομάδας σε τέτοιου είδους ματς.

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Οριακός άσσος, λόγω έδρας κυρίως, πολύ ανεβασμένος ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ειδικά στα τελευταία ματς του ομίλου αλλά η ποιότητα που έχουν 2-3 πάικτες των γηπεδούχων είναι ικανή να τους δώσει την πρόκριση στη Γ' Φάση.

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 2
Εξαιρετική η παρουσία της ΔΑΦΝΗΣ στην Α' Φάση αλλά με την ΕΝ.ΙΛΙΟΥ (που είναι μια ομάδα που παλέυει χρόνια να μπει στα νοκ άουτ λόγω ότι τυχαίνει πάντα στον 1ο όμιλο που είναι ίσως ο πιο δύσκολος) να έχει πιο ποιοτικό ρόστερ το ματς πάει προς το 2. Αστάθμιτος παράγοντας η έδρα που αν γεμίσει αλλάζει τελείως τις ισορροπίες.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2
Ματς παγίδα. Βλέποντας τις 2 ομάδες θα πει κάποιος ότι δεν υπάρχει συζήτηση οι ΚΟΥΚΟΥ είναι φαβόρι ξεκάθαρο. Βλέποντας όμως ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχει παιδιά με εμπειρίες από Α' ΕΣΚΑ και παιδιά που ψήνονται στο ανδρικό αλλάζει γνώμη και τώρα μπαίνει και ο παράγοντας έδρα. Έδρα ανοιχτό στο Αστεροσκοπίο που αναμένεται να γίνει καμίνι για το συγκεκριμένο ματς. Βέβαια οι ΚΟΥΚΟΥ δεν είναι χθεσινή ομάδα και φημίζονται για το ποσο σκληρη ομάδα είναι. Οπότε πάω πολύ οριακά στο 2.

ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
Και εδώ ξεκάθαρο φαβορί αφού η ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ είναι πολύ πιο δυνατή από την ομάδα της ΦΙΛΟΘΕΗΣ. Δεν θα το πάρει αέρα γιατί η ΦΙΛΟΘΕΗ είναι φιλότιμη ομάδα ειδικά στην έδρα της αλλά είναι ξεκάθαρο φαβορι.

Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛ. 1
Άσσος, ο ΕΦΑΟΖ είναι εξαιρετική ομάδα ομάδα και είναι ομάδα που κοιτάει ακόμα και την άνοδο. Αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τη μεγάλη πρόκριση που πήρε στο προχθεσινό ματς και επίσης συγχαρητήρια γιατί παλεύουν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες (έμαθα ότι έχουν έδρα το τραγικό ανοιχτό του ΣΠ.ΛΟΥΗΣ), αλλά θεωρώ ότι έχουν μηδαμινές πιθανότητες μέσα στον ΕΦΑΟΖ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 1
Και εδώ ξεκάθαρο φαβόρι με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ εύκολα ή δύσκολα να παίρνει την πρόκριση έναντι στη νεανική ομάδα (τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ πιο δυνατός μιας και έχει πολλούς 2000) του ΙΑΣΩΝΑ.

ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1
Η λογική λέει άσσο. Ακούγεται ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ έχει καλή φουρνιά σε αυτή την ομάδα, αλλά και πάλι ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ είναι φαβορί στην έδρα του. Δεν ξέρω πολύ τις ομάδες αλλά θεωρώ ότι έστω και δύσκολα θα πάρει την πρόκριση ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ.

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1
Ματσάρα ολκής από 2 ομάδες με όλη τη σημασία της λέξης. Οι ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ προκρίθηκαν από πολύ δύσκολο όμιλο δείχνοντας ομάδα δεμένη ικανή να κερδίσει τον οποιονδήποτε αλλά και οι ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ με όπλο το καλό μπάσκετ και την ταχύτητα τους θα τα δώσουν για την πρόκριση. Ντέρμπι προβλέπω με οριακή νίκη των γηπεδούχων.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!

Το BAC επαληθευσε τον τιτλο του φαβορι και κερδισε με περιπου +20 την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
coach_k
QUOTE (erasitexnis @ Feb 18 2017, 23:02 ) *
Το BAC επαληθευσε τον τιτλο του φαβορι και κερδισε με περιπου +20 την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ



ΕΥΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 1 +20 Εύκολα ανώτερος ο Εύνικος πήρε το εισιτήριο για την Γ' Φάση

ΠΕΥΚΗ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ= 45-59 Bόμβα έσκασε στην ΠΕΥΚΗ. Ο Διόνυσος έκανε την έκπληξη και πήρε το εισιτήριο για τους 16.
perry1
QUOTE (erasitexnis @ Feb 18 2017, 23:02 ) *
Το BAC επαληθευσε τον τιτλο του φαβορι και κερδισε με περιπου +20 την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ



Τελικὀ σκὀρ 60 - 42. Εὐκολα η Ακαδημἰα πἐρασε στην επὀμενη φἀση. Η Ολυμπιἀδα, απελπιστηκἀ αστοχη και στα σουτ και στις ελεὐθερες βολἐς.






perry1
QUOTE (perry1 @ Feb 19 2017, 08:33 ) *
Τελικὀ σκὀρ 60 - 42. Εὐκολα η Ακαδημἰα πἐρασε στην επὀμενη φἀση. Η Ολυμπιἀδα, απελπιστηκἀ αστοχη και στα σουτ και στις ελεὐθερες βολἐς.


Ντερη Βρηλισια 65 46 και ΑΕΚ Περιστεριου Αργοναυτης Ραφηνας 63 45
coach_k
QUOTE (perry1 @ Feb 19 2017, 22:24 ) *
Ντερη Βρηλισια 65 46 και ΑΕΚ Περιστεριου Αργοναυτης Ραφηνας 63 45


Δάφνη - Εν. Ιλίου = 67-66. Πρέπει να έγινε κατσαρά!
Kotsidas12
Πρέπει να έγινε ματσαρα και μέσα και έξω.
coach_k
QUOTE (Kotsidas12 @ Feb 20 2017, 07:27 ) *
Πρέπει να έγινε ματσαρα και μέσα και έξω.


Και γω άκουσα ότι εκτός από ντέρμπι στο παρκέ έγιναν επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα.... Κρίμα....

Σε άλλο ματς:

ΟΚΑ - Νικηφόρος = 62-38
Gkos
QUOTE (Kotsidas12 @ Feb 20 2017, 07:27 ) *
Πρέπει να έγινε ματσαρα και μέσα και έξω.


Αχχαχαχαχα και μεσα και εξω ντερμπι ηταν ! Στις λεπτομερειες 😆
Kotsidas12
Αν όμως γινόντουσαν αυτά προς τα δυτικά σήμερα θα είχε βγει μέχρι και ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου........Η έχω λάθος Ggos ???[size="4"][/size]
Gkos
Χαχαχα αμα ησουνα εκει θα γελουσες ....
Οκ επεσαν κατι ψιλες αλλα δεν ηταν γενικευμενα ήτα αστείο πιο πολύ και μετά τραγικό...
Gkos
http://www.superbasket.gr/zisame-mia-organomeni-alitia-vid/

😳😳😳😱😱😱
iliaszervos
Β φάση

Αν. Πετραλώνων- ΓΑΟΚ 46-50

Ο ΓΑΟΚ με σχεδόν πλήρη σύνθεση, νίκησε την πραγματικά αξιόμαχη Αν.Π/νων στα τελευταία δευτερόλεπτα παρότι είχε ξεφύγει μεχρι και με 10 πόντους.
Να δούμε τώρα τη κλήρωση...
dream04
QUOTE (iliaszervos @ Feb 20 2017, 22:50 ) *
Β φάση

Αν. Πετραλώνων- ΓΑΟΚ 46-50

Ο ΓΑΟΚ με σχεδόν πλήρη σύνθεση, νίκησε την πραγματικά αξιόμαχη Αν.Π/νων στα τελευταία δευτερόλεπτα παρότι είχε ξεφύγει μεχρι και με 10 πόντους.
Να δούμε τώρα τη κλήρωση...

Μπράβο στους ΚουΚου!!! Νομίζω ότι είναι μια απο τις δυνατές ομάδες για την Γ φάση.
Για τα Πετράλώνα έχω να πω πολύ αξιόμαχη αλλά λίγη για να πάει Γ φάση.
coach_k
40 λεπτά ζωναρα οι Κούκου και με πολύ ευστοχία (ακόμα και σε ανοιχτό) από τη γραμμή των 6,75 επικράτησαν δύσκολα επί των αξιομαχων αλλά λίγων τελικά για τη Γ' Φάση Πετραλώνων ...
dream04
QUOTE (coach_k @ Feb 21 2017, 07:38 ) *
40 λεπτά ζωναρα οι Κούκου και με πολύ ευστοχία (ακόμα και σε ανοιχτό) από τη γραμμή των 6,75 επικράτησαν δύσκολα επί των αξιομαχων αλλά λίγων τελικά για τη Γ' Φάση Πετραλώνων ...


Η ζώνη σε τέτοιους αγώνες είναι όπλο σε αυτούς που την παίζουν σωστά.Οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να σπάνε τις ζώνες.
Έχω άδικο;;
iliaszervos
QUOTE(dream04 @ Feb 21 2017, 23:34 ) *
Η ζώνη σε τέτοιους αγώνες είναι όπλο σε αυτούς που την παίζουν σωστά.Οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να σπάνε τις ζώνες.
Έχω άδικο;;


Συμφωνώ απόλυτα!

Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω, ειναι οτι το "ξέρω" με το "μπορώ" δεν συμβαδίζουν πάντα...

γιαυτό και μιλάμε για ενα "παιχνίδι"... σωστά;
Kotsidas12
Ηλυσιακος- Ιάσονας 74-44
dontshoottheref
δεν το λες και 6.75 στο Αστεροσκοπείο cool.gif
Shorty
QUOTE(dontshoottheref @ Feb 22 2017, 02:17 ) *
δεν το λες και 6.75 στο Αστεροσκοπείο cool.gif


Στο ρουφ παιχτηκε . Λογω μη διαγραμμισης στο σστεροσκοπειο .
coach_k
Νομιζω οι ΚΟΥΚΟΥ ρίσκαραν και τους βγήκε ... Δεν βγήκαν τα σουτ στην Αναγέννηση!

Σε αλλά ματς:
Χολαργός - Πανελλήνιος 1 + 20 περίπου
ΕΦΑΟΖ - Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών. 1 + 40
Φιλοθέη - Ταύρος 2
Αγ.Αναργυροι - Θρακομακεδόνες 1. +35

Λογικά όλα βγήκαν χθες !
iliaszervos
Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.

Διαβάζοντας πάντως την προκήρυξη, δηλαδή το "δέντρο" της Γ φάσης, φαίνεται οτι η 13η ομάδα θα παρακάμψει αυτή τη φάση και θα περιμένει τον νικητή του αγώνα μεταξύ 11 και 12 για να παιξει απ'ευθείας στην επόμενη και τελευταία φάση, οπότε θα είναι μάλλον η ομάδα των Αγ. αναργύρων ή θα κληρωθεί;
gavronick
Β' ΦΑΣΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 65 - 73 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (59 - 59)
storm2
QUOTE (iliaszervos @ Feb 23 2017, 00:37 ) *
Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.

Διαβάζοντας πάντως την προκήρυξη, δηλαδή το "δέντρο" της Γ φάσης, φαίνεται οτι η 13η ομάδα θα παρακάμψει αυτή τη φάση και θα περιμένει τον νικητή του αγώνα μεταξύ 11 και 12 για να παιξει απ'ευθείας στην επόμενη και τελευταία φάση, οπότε θα είναι μάλλον η ομάδα των Αγ. αναργύρων ή θα κληρωθεί;


για την γ φαση θα υπαρξει κληρωση την πεμπτη 23/2. το παραπανω για την 13η ομαδα, ισχυει.
iliaszervos
QUOTE(storm2 @ Feb 23 2017, 08:28 ) *
για την γ φαση θα υπαρξει κληρωση την πεμπτη 23/2. το παραπανω για την 13η ομαδα, ισχυει.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση,

ρώτησα ομως αν η 13η ομάδα είναι αυτή των Αγ.Αναργυρων που είναι στη σειρά αυτη στη λίστα της ΕΣΚΑ, η αν θα κληρωθεί - ποιός θα ειναι στη θέση 13 - δηλαδή!
coach_k
QUOTE (iliaszervos @ Feb 23 2017, 08:47 ) *
Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση,

ρώτησα ομως αν η 13η ομάδα είναι αυτή των Αγ.Αναργυρων που είναι στη σειρά αυτη στη λίστα της ΕΣΚΑ, η αν θα κληρωθεί - ποιός θα ειναι στη θέση 13 - δηλαδή!


Kαλημέρα,
Κλήρωση για ολους!
erasitexnis
Η κλήρωση Γ΄Φάσης από ΕΣΚΑ.
Για τις επόμενες διασταυρώσεις το μόνο που ξέρω είναι οι νικητές των δύο τελευταίων αγώνων


ΗΜ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2 ΣΚΟΡ
ΣΑ 04/03/2017 17:00 3ο ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 0 - 0
ΚΥ 05/03/2017 12:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘ. ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 0 - 0
ΚΥ 05/03/2017 18:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 0 - 0
ΚΥ 05/03/2017 20:30 ΜΙΧ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 0 - 0
ΤΡ 07/03/2017 21:30 ΙΛΙΣΣΙΩΝ Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 0 - 0
ΤΡ 07/03/2017 21:45 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 0 - 0
Gkos
Ακου λοιπον να γελασεις αν και για κλαματα ειναι !


ΚΥ 05/03/2017 18:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ

ΚΥ 05/03/2017 20:30 ΜΙΧ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Ο νικητης αυτης της 4αδας το 1ο εισιτηριο (στους 3 αγωνες )

ΤΡ 07/03/2017 21:30 ΙΛΙΣΣΙΩΝ Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.-ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΤΡ 07/03/2017 21:45 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π

Ο νικητης αυτης της 4αδας το 2ο εισιτηριο (στους 3 αγωνες )


ΣΑ 04/03/2017 17:00 3ο ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΚΥ 05/03/2017 12:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘ.-ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Ο νικητης αυτης της 4αδας θα παει τελικο με Δαφνη (που πέρασε αυτοματα)
για το 3ο
εισιτηριο και ετσι θα εχει παιξει 4 αγώνες ενώ η Δαφνη ...2!!!!!!!(επιβραβευτηκε για τα Κυριατικα λογικα 😂😂😂)


Εκεί στην ΕΣΚΑ πίνετε σκληρά ετσι;

4 με 2 ;;;;;
iliaszervos
QUOTE(Gkos @ Feb 23 2017, 15:05 ) *
Ακου λοιπον να γελασεις αν και για κλαματα ειναι !


ΚΥ 05/03/2017 18:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ

ΚΥ 05/03/2017 20:30 ΜΙΧ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Ο νικητης αυτης της 4αδας το 1ο εισιτηριο (στους 3 αγωνες )

ΤΡ 07/03/2017 21:30 ΙΛΙΣΣΙΩΝ Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.-ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΤΡ 07/03/2017 21:45 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π

Ο νικητης αυτης της 4αδας το 2ο εισιτηριο (στους 3 αγωνες )


ΣΑ 04/03/2017 17:00 3ο ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΚΥ 05/03/2017 12:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘ.-ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Ο νικητης αυτης της 4αδας θα παει τελικο με Δαφνη (που πέρασε αυτοματα)
για το 3ο
εισιτηριο και ετσι θα εχει παιξει 4 αγώνες ενώ η Δαφνη ...2!!!!!!!(επιβραβευτηκε για τα Κυριατικα λογικα 😂😂😂)


Εκεί στην ΕΣΚΑ πίνετε σκληρά ετσι;

4 με 2 ;;;;;


Αμμ... γιαυτό ρωτούσα για το πώς θα οριστεί ο 13ος...

φαίνεται στο "δέντρο" της Γ φάσης στο site της ΕΣΚΑ


Αυτό το μαύρο το ΝΤΕΡΗ έχει στη μοίρα του τη συγκεκριμένη φουρνιά του ΓΑΟΚ... smiley.gif
Gkos
QUOTE (iliaszervos @ Feb 23 2017, 15:34 ) *
Αμμ... γιαυτό ρωτούσα για το πώς θα οριστεί ο 13ος...

φαίνεται στο "δέντρο" της Γ φάσης στο site της ΕΣΚΑ


Αυτό το μαύρο το ΝΤΕΡΗ έχει στη μοίρα του τη συγκεκριμένη φουρνιά του ΓΑΟΚ... smiley.gif



Δεν το ειχε στο στοιχημα και το ειχα δει το ονειρο θα το πονταρα δυνατα το ζευγαρι αυτοwink.gif
Για να δουμε αν θα γινειwink.gif
airmaik
Όπως φαίνεται η ΕΣΚΑ δεν μπορεί να μοιράσει ούτε δυο γαϊδουριών άχυρο !

Κάποια από τις κληρωμένες τρεις τετράδες μετά τον πρώτο αγώνα τους και πριν διασταυρωθούν ανά 2 οι νικητές της κάθε τετράδας μεταξύ τους, έπρεπε να παίξει κάποιος από τους 6 αυτούς νικητές με την Δάφνη.
Και μετά το ματς αυτό θα έμεναν 6 ομάδες . Δηλαδή ζυγός αριθμός ομάδων.
Οπότε θα έπαιζαν ανά δύο μεταξύ τους για τις 3 προνομιούχες θέσεις.

Αν στο ματς με την Δάφνη νικούσε η Δάφνη τότε και οι 6 της τελικής φάσης θα παίξουν 3 αγώνες μέχρι να ανέβουν οι 3.
Αν έχανε η Δάφνη τότε ο νικητής της θα έπαιζε 4 αγώνες μέχρι να ανέβει.

Αναγκαίο κακό μιας και οι όμιλοι είναι μονός αριθμός (13).
Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα ανέβαινε ομάδα με δύο αγώνες λιγότερους !

Ήμαρτον !! μα ούτε μέχρι εκεί, δεν το έχετε ??
Πέρυσι έτσι ήταν . Το DEREE για να ανέβει στην Α παίδων έδωσε και τέταρτο αγώνα με την Πετρούπολη. Φέτος τι έγινε ? Τι συμφέροντα εξυπηρετούνται ??
Αν και αν μάθαινα ότι το κάνατε από λάθος δεν θα με εξέπληττε. Είστε απόλυτα ικανοί και για αυτό λόγω προχειρότητας!
Gkos
Ισως γινει κατι.... Θα δουμε !
mirodias
χα χα πράγματι ο 13ος (ΔΑΦΝΗ) πέρναγε 2 φάσεις μπαϊ.
Ευτυχώς έστω αργά, αλλά έγκαιρα, ξενέρωσαν εκεί στο Γαλάτσι και αλλάξαν τα brackets
Έτσι ο νικητής του BAC - OKA θα παίξει με ΔΑΦΝΗ
και στον τελικό θα συναντήσει το νικητή του ΑΙΟΛΟΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ
iliaszervos
QUOTE(airmaik @ Feb 24 2017, 16:49 ) *
Όπως φαίνεται η ΕΣΚΑ δεν μπορεί να μοιράσει ούτε δυο γαϊδουριών άχυρο !

Κάποια από τις κληρωμένες τρεις τετράδες μετά τον πρώτο αγώνα τους και πριν διασταυρωθούν ανά 2 οι νικητές της κάθε τετράδας μεταξύ τους, έπρεπε να παίξει κάποιος από τους 6 αυτούς νικητές με την Δάφνη.
Και μετά το ματς αυτό θα έμεναν 6 ομάδες . Δηλαδή ζυγός αριθμός ομάδων.
Οπότε θα έπαιζαν ανά δύο μεταξύ τους για τις 3 προνομιούχες θέσεις.

Αν στο ματς με την Δάφνη νικούσε η Δάφνη τότε και οι 6 της τελικής φάσης θα παίξουν 3 αγώνες μέχρι να ανέβουν οι 3.
Αν έχανε η Δάφνη τότε ο νικητής της θα έπαιζε 4 αγώνες μέχρι να ανέβει.

Αναγκαίο κακό μιας και οι όμιλοι είναι μονός αριθμός (13).
Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα ανέβαινε ομάδα με δύο αγώνες λιγότερους !

Ήμαρτον !! μα ούτε μέχρι εκεί, δεν το έχετε ??
Πέρυσι έτσι ήταν . Το DEREE για να ανέβει στην Α παίδων έδωσε και τέταρτο αγώνα με την Πετρούπολη. Φέτος τι έγινε ? Τι συμφέροντα εξυπηρετούνται ??
Αν και αν μάθαινα ότι το κάνατε από λάθος δεν θα με εξέπληττε. Είστε απόλυτα ικανοί και για αυτό λόγω προχειρότητας!


Το πιο απλό και αυτονόητο θα ήταν ειτε με σύμπτηξη να γινουν οι ομιλοι 12 ειτε με αραίωση να γινουν 14... χρόνια τώρα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.