Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Άρης - Playoffs 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2016

3η Φάση (Μικροί Τελικοί - 3η-4η Θέση) - 2ος Αγώνας

Σάββατο, 21/5/2016, 19:00
(Otesport4HD)

Α.Ε.Κ. - Άρης

Η ΑΕΚ, στο 1ο παιχνίδι της σειράς, παρά την απουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, κατάφερε να κάνει το break στο Nick Galis Hall και να πάρει στα χέρια της το πλεονέκτημα έδρας, εφόσον κερδίσει και το σημερινό παιχνίδι. Παρά το κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο 1ο ημίχρονο, κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της στην άμυνα και σε συνδυασμό με την απόδοση του Άρη που κυμάνθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ (1ο ημίχρονο σε σύγκριση με το 2ο), ήταν εκείνη που ξεκίνησε με νίκη την συγκεκριμένη σειρά αγώνων.

QUOTE(www.pressaris.gr - 21/5/2016)
Είστε καλύτερη ομάδα, δείξτε το στο ΟΑΚΑ! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Με την πλάτη στον τοίχο δεν είναι ακριβώς, αλλά ο Άρης οφείλει να κερδίσει σήμερα (19:00) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στον δεύτερο μικρό τελικό και να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1, αποκτώντας και πάλι το πλεονέκτημα έδρας. Διαφορετικά θα πρέπει να κάνει κάτι που στην ιστορία των ελληνικών πλέι οφ έχει συμβεί μόλις μία φορά!

Ο Άρης έχασε έναν δικό του αγώνα την περασμένη Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο, χάνοντας το μυαλό του στα τελευταία 15 λεπτά, δίχως να απαντήσει στο “τρικ” της ΑΕΚ που έπαιξε χωρίς κλασικό σέντερ. Αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν, αλλά είναι και… οδηγός αποφυγής για όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι κίτρινοι είναι καλύτερη ομάδα. Το απέδειξαν όλη τη χρονιά, το έδειξαν εμφανώς μέχρι και το 25’ στον πρώτο μικρό τελικό με την ΑΕΚ και ένα κακό 15λεπτο δεν μπορεί να σβήσει όλα όσα έχουν πετύχει φέτος ο Πρίφτης και οι παίκτες του.

Έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση ξανά, έχουν διανύσει περιόδους αγωνιστικής κρίσης από άσχημα αποτελέσματα και πάντοτε έβγαιναν πιο δυνατοί. Το αν έχουν την ενέργεια να το κάνουν ξανά τέλη Μαϊου είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Η ενέργεια έλειψε στον Άρη και μαζί με τον εφησυχασμό του +16 (50-34 στο 25’) άλλαξαν την εικόνα του αγώνα της Τετάρτης πολύ γρήγορα και αυτά εκμεταλλεύτηκε άριστα η ΑΕΚ. Έπαιξε άμυνες, έβαλε μεγάλα σουτ, έκανε ανατροπή και κέρδισε δίκαια. Δεν είναι, όμως, καλύτερη ομάδα από τον Άρη και αυτό είναι το σκεπτικό με το οποίο μπαίνουν σήμερα στο γήπεδο οι παίκτες του Αυτοκράτορα.

Στις δύο ημέρες προπονήσεων μετά τον πρώτο χαμένο αγώνα της σειράς έγινε επαρκέστατη ανάλυση σε τεχνικό επίπεδο και στην τακτική. Ο Άρης είναι προετοιμασμένος για το 1-1, γιατί αν δεν ισοφαρίσει τη σειρά θα πρέπει να κάνει τρεις νίκες για την ανατροπή, κάτι που έχει συμβεί μόλις μία φορά, από την ΑΕΚ το 2002 στους τελικούς του πρωταθλήματος.
algait
Η ομάδα άδειασε ψυχολογικά μετά τον ημιτελικό. Η μόνη περίπτωση να επιστρέψει είναι αν οι παίχτες πάρουν κίνητρο από την ήττα του πρώτου αγώνα. Άλλο κίνητρο δεν υπάρχει. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο γιατί παίχτες και προπονητές έχουν την τελευταία ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν τα λεφτά που ξόδεψε ο Αγγελόπουλος.

Ο Οκάρο θα παίξει τελικά;
SteelGandalf
Συμφωνώ φίλε Αλέξη!

QUOTE(www.pressaris.gr - 21/5/2016)
Δεν το χάνει ο Γουάιτ!

Ο Οκάρο Γουάιτ πονάει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τον σημερινό αγώνα. Οι ενοχλήσεις στη φτέρνα είναι έντονες, όμως ο Αμερικανός φόργουορντ κατά πάσα πιθανότητα θα φορέσει τα… ρούχα της δουλειάς και θα εμφανιστεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ.


Τα προβλήματα του Άρη στα πλέι οφ δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί πλήρης. Ίσως αν ήταν απολύτως υγιής σαν ομάδα να υπήρχε και διαφορετική εξέλιξη στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό, όμως η ιστορία δεν γράφεται με αν.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Άρης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζαμέλ Χάγκινς, δεν έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Θόδωρο Ζάρα, ο Τζερέλ Μακ Νιλ ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον καρπό του και εσχάτως προέκυψε και το πρόβλημα με τον Γουάιτ.


Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ δυσκολεύουν τα πράγματα. Θα αγωνιστεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά με πρόβλημα στην φτέρνα, δεν τον περιμένω να βοηθήσει και πολύ. Άλλωστε ο συγκεκριμένος παίχτης φημίζεται για τα προσόντα στην "έκρηξη" και με όχι καλά πατήματα και πόνο στην φτέρνα, δύσκολο το βλέπω το πράγμα.

Κρίμα γιατί πραγματικά θα μπορούσαμε να είμαστε με εντελώς διαφορετική εικόνα στο κλείσιμο της χρονιάς. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα έχουμε, εικάζω, την ίδια κατάληξη, εξαιτίας της λειψανδρίας. Αν σήμερα γίνει το 2-0, κάτι που θεωρώ απολύτως πιθανό, νομίζω πως θα τελειώσει άδοξα η συγκεκριμένη προσπάθεια για τον Άρη, έστω και αν αυτό θα έχει μικρή σημασία. Είναι και το ηθικό μέρος στη μέση. Να είσαι ολόκληρη την χρονιά καλύτερος, κατά γενική ομολογία, αλλά και πάλι να μην τα καταφέρνεις στο τέλος, ε αποτελεί ηθικό πλήγμα...
ashton
Νομίζω ότι ο Αρης εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα στη σειρά, καθώς είναι η ομάδα με προπονητή & πλάνο, αλλά και playmaker. Η ΑΕΚ μόνο με τον Brown που παίζει με ένεση δύσκολα θα ανταπεξέλθει, ενώ και η απουσία του Λουκά (που μπορεί να ήταν μέτριος τον τελευταιο καιρό αλλά ακομα κι έτσι ήταν μια αναφορά στην επίθεση με 8-10π στη χειροτερη) θα είναι μεγαλύτερη όσο τραβάει η σειρά .


και φυσικά δε μπορουν να βγουν όλα τα τρίποντα όπως στο πρώτο ματς - και σίγουρα ειναι προβληματικο οταν σουταρεις σχεδον τοσα τριποντα όσα και δίποντα (ενώ έχεις υποτίθεται πιο πλήρη frontline - αλλά χωρίς pg και προπονητη λογικό να μην υπάρχει ορθολογικό πλάνο στην επίθεση)
SteelGandalf
Θεωρητικά και προχθές δεν είχατε προπονητή (δεν συμφωνώ πως ο κόουτς Zdovc δεν είναι προπονητής, άσχετα αν έδειξε να προβληματίζεται με αρκετά θέματα), αλλά και point guard, αλλά μια χαρά μας κερδίσατε, έστω και αν σε αυτό ευθυνόμαστε κι εμείς.

Δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε. Ο Άρης έχει σήμερα μια δύσκολη αποστολή, η οποία γίνεται δυσκολότερη λόγω του "κοντού" ρόστερ. Αν σκεφτούμε πως και ο Okaro White δεν θα μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα, τότε δεν βλέπω το σημείο αναφοράς στους ψηλούς (ο Cohen τον τελευταίο καιρό βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό επιθετικά). Για να σας κερδίσουμε μόνο με Waters και McNeal, θα πρέπει οι δυο τους να κάνουν όργια, αλλά και οι υπόλοιποι να παίξουν την άμυνα της ζωής τους. Δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία, η οποία εύχομαι να σταθεί στο ύψος της.

QUOTE(www.pressaris.gr - 20/5/2016)
Πρίφτης: «Ενέργεια, άμυνα και σωστές επιλογές»

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τον αυριανό, δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας τα σημεία που θα κρίνουν τον νικητή.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στο www.arisbc.gr για τον αυριανό αγώνα: «Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο Ο.Α.Κ.Α. απέναντι στην Α.Ε.Κ. Ο αντίπαλός μας πήρε το προβάδισμα και είναι πλέον το φαβορί στη σειρά. Δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί μία ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει πολλές λύσεις και παίκτες που μπορούν να βάλουν μεγάλα σουτ, όπως έγινε στον πρώτο αγώνα της σειράς».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ στο Ο.Α.Κ.Α., ο κόουτς της ομάδας μας τόνισε: «Εμείς καλούμαστε να αντιδράσουμε, μετά από την ήττα στο «Nick Galis Hall». Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και αντεπεξήλθαμε σωστά. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Να βρούμε ενέργεια, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και να έχουμε υπομονή, καλή κυκλοφορία και σωστές επιλογές στην επίθεση».


QUOTE(www.pressaris.gr - 21/5/2016)
Ελλείψει Μαυροκεφαλίδη όλη η προσοχή του Άρη πάνω στον Μπράουν

Από την στιγμή που απουσιάζει από το ρόστερ της ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ο Άρης έχει έναν κεντρικό στόχο προς εξουδετέρωση μέσα από το αμυντικό του πλάνο, τον Τζεϊκόβαν Μπράουν.


Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο παίκτης που άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα στο Παλέ την Τετάρτη επιθετικά για την ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο ότι έβαλε μεγάλα σουτ, τα περισσότερα με άμυνα πάνω του, αλλά ήταν αυτός που δημιούργησε χώρους και ανοικτό πεδίο για να σκοράρουν και οι υπόλοιποι. Μπορεί να τελείωσε μόνο με 4 ασίστ, αλλά ήταν αυτός που έβαλε σε μια τάξη την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός που εκτέλεσε στο τέλος τον Άρη.

Την δική του δημιουργία θα προσπαθήσει να περιορίσει η άμυνα των κίτρινων σήμερα στο ΟΑΚΑ γιατί επιθετικά όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Μπράουν. Από αυτόν εξαρτάται αν θα κάνει καλό παιχνίδι ο Μαυροειδής ή ο Σάκοτα ή ο Μιλόσεβιτς και για την αντιμετώπισή του απαιτούνται εξαιρετικές συνεργασίες των παικτών που δεν θα μαρκάρουν τον Μπράουν, αλλά θα προσφέρουν βοήθειες.
ashton
Ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ΑΕΚ, αφου πέρα απο τους Λουκά (και Γκριν) δεν παίζουν οι Καλαμπόκης, Κατσίβελης

QUOTE
Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Άρης τέθηκαν νοκ άουτ (και) οι Γιάννης Καλαμπόκης, Δημήτρης Κατσίβελης.

Οι αθλητές της «Βασίλισσας» ταλαιπωρούνται από εμπύρετο λοίμωξη του αναπνευστικού και εξετάζεται η εισαγωγή τους στην Ευρωκλινική Αθηνών, προκειμένου για χορήγηση θεραπευτικής αγωγής.

http://www.aekbc.gr/el/articles-902/nok-ao...h-katsibelh.htm
SteelGandalf
Χαχαχα, σε λίγο θα μπουν να παίξουν και οι προπονητές!!!
SteelGandalf
1η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 24-14

Με ρεσιτάλ σε σουτ τριών πόντων της ΑΕΚ (4/7, με 3/4 από τον Σάκοτα) η διαφορά εκτινάχθηκε μέχρι και τους 14 πόντους (23-9) περίπου δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος. Ο Άρης ξεκίνησε εξαιρετικά άσχημα το παιχνίδι. Δέχθηκε σερί 11-0 σε 3 λεπτά κι έπειτα βρήκε σκορ, με τρίποντο του Cohen (11-3). Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να δω πως θα μπορέσει να επιστρέψει στο παιχνίδι, χωρίς να παίζει άμυνα και με κακές ή βιαστικές επιθετικές επιλογές.
pan24
Αν και ο αρης ειναι καλυτερη ομαδα και η αεκ εχει μεινει με 2,5 γκαρντ η αεκ ειναι μπροστα 48-35
Η αμυνα του αρη απουσα εχει δεχτει 48 ποντους στο ημιχρονο με την αεκ βεβαια να εχει 6/11 τριποντα
Νευρα μακνιλ και αποβολη με 2 τεχνικες ποινες
Γενικα διαιτησια που σφυριζει υπερβολικα πολυ με αποτελεσμα να σπαει ο ρυθμος και να εκνευριζονται οι παικτες
Αν η αεκ αντεξει στην κουραση και τα φαουλ στο δευτερο εχει το πανω χερι
Timemaster
όπως το είχε γυρίσει η ΑΕΚ στο προηγούμενο έτσι μπορούμε να το γυρίσουμε και εμείς.

Άν ο Σάκοτα αρχίσει να τα χάνει από τα 8 μέτρα και κλείσουμε τα ένας εναντίων ενός μπορούμε.
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 48-35

Δεν μπορούν οι παίχτες μας να παίξουν άμυνα και όταν έχεις δεχθεί σχεδόν 50 πόντους στο ημίχρονο, έχοντας μάλιστα τεράστιες δυσκολίες στο να ακολουθήσεις στο σκορ, τότε δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά. Εντωμεταξύ, ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος. Περίπου 2 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Jerel McNeal δέχθηκε ένα μαρκάρισμα που ο ίδιος θεώρησε ως φάουλ και διαμαρτυρήθηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή. Στην συνέχεια και πριν αρχίσει ο αγώνας, δέχθηκε και 2η με αποτέλεσμα να αποβληθεί, οπότε και κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή. Έτσι, ο Άρης θα στερηθεί την πολύτιμη παρουσία του στην συνέχεια του αγώνα, ενώ υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί περαιτέρω και να χάσει και επόμενο αγώνα/ες...

Game Summary



Με τα ποσοστά που έχει η ΑΕΚ, ακόμα κι αν συνεχίσει έστω με μικρή πτώση, δεν δίνω στον Άρη καμία απολύτως τύχη, ειδικά με την εικόνα που παρουσιάζει ως τώρα.

QUOTE(Timemaster @ May 21 2016, 18:52 ) *
όπως το είχε γυρίσει η ΑΕΚ στο προηγούμενο έτσι μπορούμε να το γυρίσουμε και εμείς.

Άν ο Σάκοτα αρχίσει να τα χάνει από τα 8 μέτρα και κλείσουμε τα ένας εναντίων ενός μπορούμε.


Δεν είμαι αισιόδοξος. Απόντος και του ΜcNeal, με τον Waters να έχει ήδη 3 λάθη και να είναι καλά κλεισμένος και μόνο τον White να απομένει (που δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να προσφέρει το ίδιο και στο 2ο ημίχρονο), θεωρώ πως δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε στο σκορ. Ο Ζάρας βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε, αλλά δεν τον έχω ικανό να το γυρίσει. Ο δε Σάκοτα που λες, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να τα μπουμπουνάει, αφού έχει ψυχολογία στο ζενίθ. Στη άμυνα μας δε, με τους 48 πόντους που δεχθήκαμε, σε τι να ελπίζω; Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά δεν με πείθει η εικόνα της ομάδας μας.
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ May 21 2016, 19:00 ) *
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 48-35

Δεν μπορούν οι παίχτες μας να παίξουν άμυνα και όταν έχεις δεχθεί σχεδόν 50 πόντους στο ημίχρονο, έχοντας μάλιστα τεράστιες δυσκολίες στο να ακολουθήσεις στο σκορ, τότε δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά. Εντωμεταξύ, ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος. Περίπου 2 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Jerel McNeal δέχθηκε ένα μαρκάρισμα που ο ίδιος θεώρησε ως φάουλ και διαμαρτυρήθηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή. Στην συνέχεια και πριν αρχίσει ο αγώνας, δέχθηκε και 2η με αποτέλεσμα να αποβληθεί, οπότε και κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή. Έτσι, ο Άρης θα στερηθεί την πολύτιμη παρουσία του στην συνέχεια του αγώνα, ενώ υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί περαιτέρω και να χάσει και επόμενο αγώνα/ες...

Game Summary



Με τα ποσοστά που έχει η ΑΕΚ, ακόμα κι αν συνεχίσει έστω με μικρή πτώση, δεν δίνω στον Άρη καμία απολύτως τύχη, ειδικά με την εικόνα που παρουσιάζει ως τώρα.



Δεν είμαι αισιόδοξος. Απόντος και του ΜcNeal, με τον Waters να έχει ήδη 3 λάθη και να είναι καλά κλεισμένος και μόνο τον White να απομένει (που δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να προσφέρει το ίδιο και στο 2ο ημίχρονο), θεωρώ πως δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε στο σκορ. Ο Ζάρας βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε, αλλά δεν τον έχω ικανό να το γυρίσει. Ο δε Σάκοτα που λες, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να τα μπουμπουνάει, αφού έχει ψυχολογία στο ζενίθ. Στη άμυνα μας δε, με τους 48 πόντους που δεχθήκαμε, σε τι να ελπίζω; Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά δεν με πείθει η εικόνα της ομάδας μας.



το πρόβλημά μας δεν είναι η επίθεση αλλά η άμυνα.
με τον μακνιλ εκτός χάνουμε σε αυτό τον τομέα αλλά η ΑΕΚ είναι ομάδα ψυχολογίας.
Άνετα χάνει τις διαφορές και αποσυντονίζεται.
Συν ότι παίχτες κλειδιά έχουν φάουλ.
SteelGandalf
QUOTE(Timemaster @ May 21 2016, 19:04 ) *
το πρόβλημά μας δεν είναι η επίθεση αλλά η άμυνα.
με τον μακνιλ εκτός χάνουμε σε αυτό τον τομέα αλλά η ΑΕΚ είναι ομάδα ψυχολογίας.
Άνετα χάνει τις διαφορές και αποσυντονίζεται.
Συν ότι παίχτες κλειδιά έχουν φάουλ.


Εννοείται πως έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Το έγραψα δύο φορές (απλά την δεύτερη δεν το πρόλαβες).

===

Χαχαχα, ό,τι γράφω το ανάποδο συμβαίνει!

Η διαφορά έφτασε στο +18 για την ΑΕΚ με το ξεκίνημα του αγώνα (53-35), αλλά ο Άρης με 8 πόντους του Ζάρα (ένα δίποντο και 2 τρίποντα) καθώς και δύο βολές του Waters, επέστρεψε (53-45).

===

Με καλύτερη άμυνα στην 3η περίοδο κι έναν Θοδωρή Ζάρα να κάνει όργια σε αυτή, ο Άρης κατάφερε να μειώσει από το -18 μέχρι το -4 (60-56), ενώ το σκορ είναι 64-59 τώρα και απομένει 1:00 για την λήξη της περιόδου.
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ May 21 2016, 19:11 ) *
Εννοείται πως έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Το έγραψα δύο φορές (απλά την δεύτερη δεν το πρόλαβες).

===

Χαχαχα, ό,τι γράφω το ανάποδο συμβαίνει!

Η διαφορά έφτασε στο +18 για την ΑΕΚ με το ξεκίνημα του αγώνα (53-35), αλλά ο Άρης με 8 πόντους του Ζάρα (ένα δίποντο και 2 τρίποντα) καθώς και δύο βολές του Waters, επέστρεψε (53-45).



απλά η άμυνά μας είναι το δυνατό μας χαρτί οπότε μπορούμε να το ανατρέψουμε.
Ζάρας στους 19 το γυρνάει μόνος του.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 68-61

Με τρίποντο του Milosevic στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όμως ο Άρης στο 3ο δεκάλεπτο έδειξε σημεία ζωής. Αν συνεχίσει έτσι και στο 4ο, τότε ναι, μπορεί να το ανατρέψει πλήρως το παιχνίδι. Σίγουρα η ψυχολογία είναι περισσότερο με το μέρος των παιχτών μας αυτή την ώρα. Όμως το ερωτηματικό είναι το κατά πόσο θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό.
Timemaster
πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλο την άμυνα μας. Δεχτήκαμε εως τώρα πάνω από 20 πόντους σε κάθε περίοδο.
Ουσιαστικά η ΑΕΚ είναι ακόμα μπροστά στο σκορ από τρία δύσκολα τρίποντα και τις βολές.
SteelGandalf
Μετά από περίπου 1:30 στο 4ο δεκάλεπτο, έσβησε μέρος των προβολέων, οπότε ο αγώνας έχει διακοπεί. Το σκορ είναι 71-63 υπέρ της ΑΕΚ που με δύο συνεχόμενα τρίποντα (Σάκοτα και Carter) ξαναπήγε την διαφορά στους 10 πόντους πριν λίγο (71-61).
rahxephon13
Κωμωδία κατάντησε το ματς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ένταση ενώ πριν αρχίσει η σειρά λέγανε για αδιάφορους αγώνες αφού δεν κρίνεται κάτι πέρα από το γόητρο.
Manu7
Στο 3vs3 θα μπορούσαν να το παίξουν μονάκι στα 21! laugh.gif laugh.gif

Τι ζούμε στο Εσακιστάν...
pan24
Προτεινω να κρατηθουν τα δελτια και το τριτο παιχνιδι να παιχτει σε μονακι 3on3 σε καποιο ανοιχτο της θεσσαλονικης ή γιατι οχι να στησουν μπασκετες και να παιξουν στην αριστοτελους
massey
Καποιος να σταματησει τον νωντα τον παπαγγελη απο το μπασκετ

Ντροπη του αθληματος ειναι

Η ας παει στο ποδοσφαιρο γιατι για εκει ειναι

1, 2 , 3, 5, 10 Ποσες φορες πρεπει να προκαλεσει και ποσους διαφορετικους παικτες? Εχει αποσυρθει και ο Ρατζα για να τον κρεμασει απο καμια οροφη να ησυχασουμε
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 89-84

Ο Άρης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιεί νερό. Θεωρώ πως το παιχνίδι χάθηκε, όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό αυτό, στο κάκιστο ξεκίνημα μας, από το οποίο βρεθήκαμε πολύ πίσω στο σκορ να κυνηγάμε και μόνο στην 3η περίοδο και μετά δείξαμε να έχουμε σφυγμό. Όμως με το περιορισμένο ρόστερ, απόντος και του McNeal, ήταν πολύ δύσκολο να αντέξουμε μέχρι τέλους.

Κάποια στιγμή βέβαια, για να τα λέμε όλα, δεν μέτρησε καλάθι του Ζάρα στον αιφνιδιασμό, όταν η μπάλα χτύπησε στο ταμπλό και την έκοψε έπειτα ο Carter. Το σκορ ήταν 55-50 και ο Άρης θα μείωνε στους 3 πόντους με την ψυχολογία να είναι συντριπτικά υπέρ του και να έχει ακόμη 4 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα, ώστε να πιέσει περαιτέρω τους παίχτες της ΑΕΚ. Όμως αυτό δεν συνέβη, αλλά στην επίθεση της ΑΕΚ δέχθηκε και τρίποντο, οπότε το σκορ πήγε και πάλι στους 8 (58-50). Είναι κάποια πράγματα που μετρούν διπλά και στην συγκεκριμένη περίπτωση η ψυχολογία γύρισε υπέρ των παιχτών της ΑΕΚ.

Επιστρέφοντας στα της 4ης περιόδου, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, αφού μετά από μια μικρή σύρραξη των παιχτών των δύο ομάδων και κατόπιν ελέγχου του instant replay από τους διαιτητές, έμειναν μόλις από τρεις παίχτες στο παρκέ (3on3) για να ολοκληρώσουν τα τελευταία 14 δευτερόλεπτα που απέμεναν...

Το 2-0 έγινε και πλέον ο Άρης καλείται, σε πρώτη φάση, να πετύχει μία νίκη στην σειρά, την επόμενη Τετάρτη κι έπειτα να ξανακατεβεί στην Αθήνα για να παίξει έναν αγώνα χωρίς αύριο...

Κρίμα πάντως να ολοκληρώνονται με τέτοιον τρόπο οι αναμετρήσεις...

Key facts of the match



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 21/5/2016)
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ! Ήττα του Άρη στο ΟΑΚΑ (89-84), ενώ έμεινε… δύο παίκτες στο τέλος!

Σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι ο Άρης γύρισε από το -18 (53-35), ισοφάρισε δύο λεπτά πριν το τέλος (75-75), αλλά ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 89-84 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Με δύο παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι κίτρινοι, με τρεις η ΑΕΚ λόγω της γενικής σύρραξης 14’’ πριν το τέλος από τις προκλήσεις του Παπαντωνίου.


Ούτε ενέργεια, ούτε συγκέντρωση, ούτε διάθεση. Τίποτα δεν είχε ο Άρης στο ξεκίνημα και γι’ αυτό βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω με 11-0 (4’), επιτρέποντας την ΑΕΚ να βρει και ρυθμό και καλή ψυχολογία, κυρίως ο Σάκοτα και ο Μπράουν που ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι από το τρίποντο (4/5 και 2/3 αντίστοιχα).

Οι κίτρινοι ήταν μια άλλη ομάδα στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Έχασαν όλες τις μάχες στο “ένας εναντίον ενός” και παρότι μείωσαν σε 16-9 (7’) η ΑΕΚ έφτασε στο +14 (23-9) λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (24-14) στο οποίο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχε 5 λάθη!

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Ο Άρης ήταν… άδειος στο παρκέ, η ΑΕΚ ξέφυγε με 33-19 (14’), αλλά ο Ζάρας προσπάθησε να δώσει κάποιες λύσεις (7π.) μειώνοντας σε 33-24 (15’). Το νεύρο που είχε όλη τη χρονιά ο Άρης δεν έγινε αισθητό σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι με άνεση διατήρησαν διαφορές 10-12 πόντων και στο 18’ ο Μακ Νιλ χρεώθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή από τον Γκόντα και αποβλήθηκε, έχοντας πολλά νεύρα για την απόφαση του πρώτου διαιτητή. Είχε δίκιο γιατί ο Κάρτερ του έκανε φάουλ, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αντίδρασή του. Η ΑΕΚ ξέφυγε με 48-33 και το ημίχρονο έκλεισε στο 48-35 με τον Άρη να προσπαθεί να βρει τον εαυτό του…

Η ΑΕΚ έφτασε και στο +18 (53-35 στο 22’) την διαφορά και της και κάπου εκεί ο Άρης αφυπνίστηκε. Ανέβασε την ένταση του στην άμυνα και επιθετικά ο Ζάρας με 8 πόντους και ο Μούρτος με 10 πόντους ηγήθηκαν ενός σερί 7-21 το οποίο έφερε το ματς στους 4 πόντους (60-56 στο 28’ και 65-61 στο 29’). Η ΑΕΚ αντέδρασε και με τρίποντα από Μιλόσεβιτς και Κάρτερ έφτασε στο +10 (71-61 στο 31’).

Ο Άρης γύρισε και ισοφάρισε με βολές του Γουάιτ σε 75-75 μόλις 2.16 πριν το τέλος. Ο Μπράουν έβαλε μεγάλο τρίποντο (2.02) για το 78-75, όμως απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Γουότερς ισοφαρίζοντας σε 78-78! Οι κίτρινοι έπαιξαν καλή άμυνα για 20 δευτερόλεπτα στην επόμενη επίθεση της ΑΕΚ, η μπάλα έφτασε στον χειρότερο επιθετικά παίκτη, τον Παπαντωνίου, ο οποίος σε ελεύθερο τρίποντο βρήκε στόχο και έκανε το 81-78 (1.17). Ο Γουάιτ βιάστηκε να ισοφαρίσει και έχασε το τρίποντο. Ο Σάκοτα πήρε επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε για το 83-78 (44’’). Ο Γουότερς μείωσε σε 83-79 με 1/2 βολές και οι κίτρινοι “κατάφεραν” να δεχθούν καλάθι στον αιφνιδιασμό μετά από την εύστοχη βολή. Ο Σάκοτα έκανε το 85-79, ο Γουότερς μείωσε σε 85-81, ο Σάκοτα ξανά από τις βολές έκανε το 86-81 με 1/2 βολές και εκεί διακόπηκε το παιχνίδι από τις προκλήσεις του Παπαντωνίου (14’’). Ο Γουότερς απάντησε στις προκλήσεις, απειλήθηκε γενική σύρραξη και οι διαιτητές βλέποντας το ριπλέι αποφάσισαν την αποβολή των Σάκοτα, Παπαντωνίου από την ΑΕΚ, των Γουότερς, Γουάιτ από τον Άρη και την αποβολή των πάγκων. Αποτέλεσμα; Ξεκίνησε και πάλι ο αγώνας με τρεις εναντίον τριών, ενώ ο Ζάρας αφού έκανε το 88-84 με τρίποντο, έκανε φάουλ και αποβλήθηκε. Οι κίτρινοι τελείωσαν με δύο παίκτες τον αγώνα και ηττήθηκαν με 89-84.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 48-35, 68-61, 89-84.

ΑΕΚ: Παπαντωνίου 6 (2/3τρ.), Σάκοτα 22 (4/5τρ.), Χέρστον 13 (1), Μπράουν 12 (5ρ., 5ασ.), Μαυροειδής 8, Μιλόσεβιτς 7 (1), Κάρτερ 12 (1), Σαρικόπουλος 2, Μωραϊτης, Έρικ 7 (6ρ.).

ΑΡΗΣ: Γουάιτ 20 (10/11β., 5/10δπ., 0/3τρ., 7ρ., 3κλ.), Γουότερς 15 (3/4β., 3/6δπ., 2/4τρ., 7ασ.), Κοέν 5 (1), Μούρτος 12 (3ρ., 4ασ.), Μακ Νιλ 6 (2ρ., 2ασ.), Ξανθόπουλος 1, Δήμας, Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Ζάρας 22 (3/4β., 2/3δπ., 5/7τρ., 3ρ.), Σίμτσακ 3 (2ρ., 2ασ.).
Pierce
QUOTE (massey @ May 21 2016, 21:10 ) *
Καποιος να σταματησει τον νωντα τον παπαγγελη απο το μπασκετ

Ντροπη του αθληματος ειναι

Η ας παει στο ποδοσφαιρο γιατι για εκει ειναι

1, 2 , 3, 5, 10 Ποσες φορες πρεπει να προκαλεσει και ποσους διαφορετικους παικτες? Εχει αποσυρθει και ο Ρατζα για να τον κρεμασει απο καμια οροφη να ησυχασουμε


O Νώντας είναι γνωστός ανεγκέφαλος. Δεν ξέρω ΤΙ και ΑΝ είπε κάτι . Εγώ αυτό που είδα, είναι ο waters να τον πηγαίνει καροτσάκι και μετά να το κάνει ροντέο. Δυστυχώς τη στιγμή που αρπάχτηκαν, κοίταζα το κινητό και δεν είδα ακριβώς τι έγινε, είδα απλά τον Σάκοτα να τον πετάνε πίσω.
Γενικά γιατί τόσα νεύρα; Και από τον Πρίφτη μια μόνιμη μίρλα.

Επίσης , γίνεται να παίξει με 2 παίκτες μια ομάδα; Νόμιζα το όριο είναι οι 3.
Στα του μάτς τα περισσότερα τα είπε ο Μάγος, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ίσως σε μια επίθεση που έριξε ένα τρίποντο ο White στα 5 δεύτερα της επίθεσης, να έπρεπε να γυρίσει περισσότερο η μπάλα , εκεί ψιλοτελείωσε.
Dwyane ''the flash'' Wade
Μέχρι 2 παίκτες μπορείε. Πρέπει να μπορούν να αλλάξουν μία πάσα.
SteveNashidis
O κανονισμός, Pierce, λέει ότι το παιχνίδι παίζεται μέχρι μια ομάδα να μπορεί να κάνει μια επαναφορά . Άρα μέχρι δύο παίκτες .

Άλλη φάση τα 3on3 . O Mπόγρης , με τον Κασελάκη και τον Ραλλάτο έχουν εμπειρία και θα μπορούσαν να είναι μια καλή μελλοντική μεταγραφή tongue.gif

tuareg
δε μπορω να καταλαβω την επιμονη του πριφτη στο σιμτσακ,εχει βγαλει ο κοεν ολες τις αμυνες κι εχουμε φαει σε 7 λεπτα 4 ποντους και βαζει το σιμτσακ που στις αλλαγες τρωει 8
j-kidd13
Ρε την ΑΕΚ,κοιτα που παει για σκουπα! :-p
Υπαρχει στοχος,οποιος βγει 3ος κερδιζει κατι,οσον αφορα την Ευρώπη,η ειναι απλα για πλασαρισμα?
Pierce
Οκ δεν επιμένω, ίσως θυμάμαι παλιότερο κανονισμό. Thanks. Το τελευταίο ματς που θυμάμαι με τέτοιο σκηνικό πρέπει να ήταν ένα Ελλάδα Βοσνία στο ευρωμπάσκετ του 2005;

For the record, ορίστε και το βίντεο.

SteelGandalf
Ο ελλιπής Άρης, έχασε σπουδαία ευκαιρία σήμερα, βρίσκοντας την ΑΕΚ με εξίσου σημαντικές απουσίες και τώρα έχουν σφίξει τα γάλατα. Θεωρητικά ο Άρης μπορεί ακόμα να επιστρέψει, αλλά τα πράγματα είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολα.

Από την αρχή της σεζόν, μέχρι τους συγκεκριμένους αγώνες των playoffs, κατάφερε να κάνει σερί 3-0 (σε πρωτάθλημα και κύπελλο), αλλά τώρα, που οι αγώνες μετρούν περισσότερο, είναι κουρασμένες οι ομάδες (περισσότερο ο Άρης). Απόντος και του βασικού ψηλού του (Hagins) αλλά πιθανόν πλέον και άλλων παιχτών του (ίσως του ΜcNeal), θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης για να μην "σκουπιστεί" άδοξα και ολοκληρώσει την χρονιά με τον χειρότερο τρόπο, έστω και αν η συγκεκριμένη σειρά διεξάγεται μόνο για το θεαθήναι...
jasonick
QUOTE(Pierce @ May 21 2016, 21:38 ) *
Το τελευταίο ματς που θυμάμαι με τέτοιο σκηνικό πρέπει να ήταν ένα Ελλάδα Βοσνία στο ευρωμπάσκετ του 2005;


Νομίζω πιο παλιά και πρέπει να είχαμε τον Πετρόπουλο τότε στον πάγκο.
tuareg
εν τω μεταξυ μεχρι τωρα δεν ειδα καμμια αναφορα για τις υβρεις στη μητερα του πριφτη απο τους ευαισθητουληδες
ashton
μόλις γυρισα. στη φάση στο τέλος με το 3χ3 δεν καταλάβαμε τι παίχτηκε

από ότι έμαθα μετά μιλώντας με διάφορους δημοσιογράφους στην έξοδο, οι διαιτητές είδαν το βιντεο με το βρισιμο (που δεν παίχτηκε live στην τηλεοραση, αλλα το δειξανε στη γραμματεια) και με βάση τον κανονισμό αφήσανε 3 από κάθε ομάδα αποβάλλοντας όλους τους άλλους που είχαν εμπλακεί στα επεισόδια.

Αγωνιστικά τώρα η ΑΕΚ έφτυσε αίμα στο 2ο αφού είχε κουραστεί ο Μπράουν και φορτωθει με φαουλ οι άλλοι βασικοί και παραλίγο να πάρει το ματς ο Ζάρας .

Anyway, έγινε το 2-0 και τουλάχιστον κάναμε δυο νίκες ψυχολογίας απέναντι σε ομάδα τετράδας. Είναι ένα κέρδος κι αυτό .

περισσότερα αργότερα .

QUOTE (j-kidd13 @ May 21 2016, 21:37 ) *
Ρε την ΑΕΚ,κοιτα που παει για σκουπα! :-p
Υπαρχει στοχος,οποιος βγει 3ος κερδιζει κατι,οσον αφορα την Ευρώπη,η ειναι απλα για πλασαρισμα?


όχι δεν κερδίζει τίποτα ο 3ος σε πρακτικό επιπεδο .
SteelGandalf
Διορθώνω.

Το δελτίο του McNeal δεν κρατήθηκε.

QUOTE(www.pressaris.gr - 21/5/2016)
Δεν κρατήθηκε το δελτίο του Μακ Νιλ, αλλά η τύχη κρίνεται στον αθλητικό δικαστή

Οι διαιτητές δεν κράτησαν το δελτίο του Τζερέλ Μακ Νιλ μετά τον αγώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα ο Αμερικανός θα κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος και θα αποφασίσει για την ποινή που θα επιβληθεί στον παίκτη του Άρη.


Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται μόνο ότι διαμαρτυρήθηκε στα αγγλικά ο Μακ Νιλ προς τον διαιτητή Γκόντα αντί να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια ως όφειλε να κάνει μετά την αποβολή του με δεύτερη τεχνική ποινή. Αυτό σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν επισύρει ποινή αποκλεισμού από κάποιον αγώνα, αλλά σε κάθε περίπτωση οι κίτρινοι θα περιμένουν…
ashton
Από φίλο που έβλεπε το βιντεο μπρος πίσω με ote hd, πρακτικά θα έπρεπε να αποβαλλει Waters- Δημα + Σακοτα- Παπαντωνίου που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.
Τυπικά βέβαια η διαιτησία είχε δίκιο, αφού στο επεισόδιο όσοι μπουκάρανε από τον πάγκο (έστω και για να χωρισουν/ηρεμησουν πνευματα) πάνε για αποβολή .

highlights απο loupnikis


QUOTE
Συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ - Άρης
Σάββατο 21 Μαΐου 2016 22:04

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη:

Γιούρι Ζντοβτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς. Είχαμε προβλήματα με το ρόστερ πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά παλέψαμε. Ήταν πολύ θετικό πριν το ματς που δεν φοβόμουν διότι χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες. Το ματς εξελίχθηκε σαν το προηγούμενο αλλά βρήκαμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε και να βάλουμε σημαντικά σουτ στο τέλος. Εάν δεν γινόταν αυτό στο τέλος μπορεί να μην κατέστρεφε την εικόνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Έπρεπε να κερδίσουμε. Νιώθουμε έτοιμοι για τον τρίτο αγώνα. Σίγουρα δεν είναι έξυπνο που αντιδράσαμε στις προσκλήσεις τους. Ξέρουμε ότι... ξυπνήσαμε όλοι τη Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε, να δούμε τους παίκτες που είναι εκτός αν είναι έτοιμοι και να παίξουμε ένα καλό ματς στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

(Για την απουσία Μαυροκεφαλίδη και γιατί ο Άρης ξαναμπήκε στο ματς από το -16): «Είναι λίγο άδικο να αναλύσω το ματς χωρίς να δω το βίντεο. Απλά κάναμε αμυντικά λάθη. Αφήσαμε τον Ζάρα να σκοράρει τρίποντα. Προσπάθησαν να επιτεθούν στα δύσκολα σημεία της άμυνα μας. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Χαλαρώσαμε λίγο στην άμυνα που εμφανίσαμε αδυναμίες, χάσαμε την... τύχη που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Εμείς τα χάσαμε και χάσαμε και την αυτοπεποίθηση μας. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο ότι θα πρέπει να παίξουν έξυπνα και να μην δώσουν αφορμή στους διαιτητές να σφυρίξουν εναντίον μας. Δεύτερος λόγος ήταν ότι δεν είχαμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ κυρίως στα γκαρντ. Κάποιοι έπαιξαν περισσότερο και κουράστηκαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι πιστέψαμε στη νίκη, δεν χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας, ο κόσμος ήταν δίπλα μας, βρήκαμε τα πατήματα μας και πήραμε τη νίκη. Ο Λουκάς είναι εκτός».

Ο Μάικλ Έρικ ανέφερε: «Ήταν ένα καλό ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Δυστυχώς η κατάσταση αυτή στο τέλος συμβαίνει όταν είναι ανταγωνιστικά τα ματς. Είμαστε σίγουροι ότι και το τρίτο ματς θα είναι έτσι στη Θεσσαλονίκη»..

(Για το αν έχει εικόνα από τι συνέβη στο τέλος): Η ανθρώπινη φύση είναι έτσι όταν υπάρχουν ανταγωνιστικά ματς. Κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Oι παίκτες του Άρη ήταν νευριασμένοι για την ήττα και συμπεριφέρθηκαν αντιεπαγγελματικά, μετέτρεψαν σε διένεξη αυτόν τον αγώνα. Τα έχω ξαναδεί αυτά και τα θεωρώ κομμάτι του αγώνα. Δεν μπορώ να πω ποιος έχει την ευθύνη. Έγινε ότι έγινε».

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε: «Έγινε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλές εντάσεις. Ήταν μία εμπειρία γι αυτούς που έπαιξαν και γι αυτούς που το είδαν. Θα ανασυνταχθούμε και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

(Για τα επεισόδια): Δεν θα ήθελα να πω κάτι. Είμαι εν βρασμό. Καλύτερα να δούμε το βίντεο και να τα ξαναπούμε».

http://www.aekbc.gr/el/articles-904/sunent...pou-aek-arh.htm

QUOTE
Ζαβλανός: «Βάσει κανονισμού είναι σωστή η αποβολή»
Το επεισόδιο ανάμεσα σε Ντόμινικ Ουότερς, Ντούσαν Σάκοτα, Οκάρο Ουάιτ και Νώντα Παπαντωνίου επισκίασε τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη, με τον Νίκο Ζαβλανό να τονίζει πως η αποβολή των πάγκων των δύο ομάδων ήταν σωστή, βάσει των κανονισμών.

«Βάσει κανονισμών η απόφαση των διαιτητών είναι απολύτως σωστή. Αν είναι μια απλή περίπτωση fighting δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Αν έχει γίνει κάτι ή έχει βαιοπραγήσει κάποιος θα επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής. Δε νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια του μέλους της ΚΕΔ.


QUOTE
Ο δεύτερος μικρός τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη ήταν αρκετά επεισοδιακός, καθώς όλα σημαδεύτηκαν από το επεισόδιο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Πρωταγωνιστές όσων διαδραματίστηκαν ήταν οι Ντούσαν Σάκοτα, Νώντας Παπαντωνίου, από πλευράς ΑΕΚ, αλλά και οι Οκάρο Ουάιτ και Ντόμινικ Ουότερς, από πλευράς Άρη.

Οι τέσσερις παίκτες αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ, όπως αναφέρουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα που συνέταξαν, ωστόσο αναμένεται να μην τιμωρηθούν περαιτέρω, παρά το γεγονός πως η υπόθεσή τους θα πάει στον αθλητικό δικαστή.

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον Τζέρελ ΜακΝιλ, ο οποίος στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι εξύβρισε τον διαιτητή Γκόντα και κινδυνεύει με τιμωρία.

enwsi.gr
tuareg
δλδ αν γινοταν στο τελος του γ και οχι του δ θα τον εφαρμοζε το κανονισμο ο γκοντας?
SteelGandalf
QUOTE(tuareg @ May 21 2016, 21:35 ) *
δλδ αν γινοταν στο τελος του γ και οχι του δ θα τον εφαρμοζε το κανονισμο ο γκοντας?


Ρητορικό το ερώτημα σου υποθέτω. Παρόλα αυτά θα απαντήσω. Εννοείται πως ΔΕΝ θα τον εφάρμοζε στο 3ο δεκάλεπτο.
ashton

3. ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΣ
Είχε να μπει 12άδα απο το ματς με ΠΑΟ το Γενάρη - Δεν αγωνίστηκε πάλι .7ο ματς που ειναι 12άδα .


4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ξεκίνησε πεντάδα ελλείψει Κατσίβελη και ήταν από τους πρωταγωνιστες στο τζέρτζελο στο τελος (αν και προσπαθησε να αποφυγει - δεν ξερω αν ειπε κατι - δεν αποκλειεται)
Επαιξε 20'52" και μέσα στο παρκέ προσπάθησε. έβαλε 6π με 2/3 3π (αξιοπρεπεστατο ποσοστο), είχε 2 ασιστ, 3 φαουλ κι ενα κερδισμενο.


5. SAKOTA
Αρχηγική εμφάνιση για τον Dusan - αν δεν τσίμπαγε και στην κοκορομαχία στο τέλος.. Είχε 22 πόντους στο πιο παραγωγικό του ματς φέτος (είχε 20 στη Γαλατά εκτος). Πολύ καλά ποσοστά : 6/7 βολές, 2/3 δίποντα, 4/5 τριποντα, πήρε 6 ρημπάουντ (3 επιθετικά ανανεωνοντας & τελειωνοντας επιθεσεις), 1 ασιστ, 3 φαουλ, 5 κερδισμενα, 2 λαθη σε 34'22".


7. HAIRSTON
Θετικός σε γενικές γραμμές όσο έπαιξε, έβαλε τα περισσότερα σουτ που επιχειρησε (3/5 2π, 1/1 3π) και 13π με 4/4 1π, είχε 0-1ρ, 2ασ αλλά φορτώθηκε με φαουλ (αποβληθηκε με 5, ενώ κερδισε 3) παίζοντας μονο 21'25" .


8. MILOSEVIC
Αν και ψιλοάστοχος, έβαλε πάλι ένα μεγάλο τρίποντο και είχε 7π με 2/3 1π, 1/3 2π, 1/4 3π. 2-1 ρημπαουντ, 1 κλεψιμο, 2 λαθη, 3 φαουλ, 2 κερδισμενα σε 15'34" που έπαιξε (ψιλοξεχάστηκε στον πάγκο όταν φορτώθηκε ο Ερικ)


13. CARTER
Σε ματς ψιλοροντέο και σκληρο, δεν ειχε πρόβλημα με φαουλ (3 έκανε, 4 κερδισε), έδωσε λύσεις με τα σουτ από τα 4-5μ (4/5 2π, 1/2 βολές) αλλά τα έσπασε απ'εξω (ευτυχώς έβαλε κι ενα στην αρχη του 4ου τελειωνοντας με 1/5). Πήρε 7 ρημπάουντ, εδωσε 4 ασιστ, έκανε 2 κοψιματα, 3 λαθη σε 35'08".


14. BROWN
Έσκασε στο δεύτερο, καθώς έπρεπε και να οργανωνει και να σουτάρει.. Ήταν πολύ κακός σε μπασιματα και κοντινά σουτ (0/8 2π), έχασε πολλές βολές (3/6), αλλά είχε πάλι καλά ποσοστά σε τρίποντα (3/7 -αρκετά 'σκοτωμένα'). Πήρε 5-0 ρημπ, είχε 5 ασιστ, 1 κλεψιμο, 4 λαθη, 4 φαουλ και κέρδισε 6 (ενώ έφαγε και μια ταπα) σε 35'11"

15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πήρε κάποιο χρονο, σκόραρε και ένα καλάθι (1/1 2π), δεν πηρε ρημπαουντ, εκανε ενα κλεψιμο και χρεωθηκε κι ενα φαουλ σε 4'46".


21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Θετικός ο μικρός - μάλλον έπρεπε να πάρει λίγο χρόνο παραπάνω στο 3ο δεκάλεπτο να ηρεμήσει/ξεκουραστεί ο Μπραουν.
Επαιξε 5'38", είχε 0/1 3π, 1 κλεψιμο . Του χρονου πρεπει να ειναι μονιμα 12άδα και να παίζει 10+λεπτα στα μικρα ματς .

22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Ψιλοεκνευρισμενος και αν και στην εξεδρα μου ειχε φανει αστοχος ειχε 8π με 2/2 1π, 3/4 2π (έχασε βεβαια ένα αχαστο απο κατω κι εγινε στα καπακια αλλαγη - σωστα). Πήρε 3-0ρ, είχε 3 λαθη, 1 κλεψιμο, 1 φαουλ και 2 κερδισμενα σε 14'29" που επαιξε.

34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Μπήκε 12άδα για πρώτη φορά σε εντός έδρας ματς. Άλλες τρεις απλές αναφορές στο φυλλο αγώνα στα προηγουμενα. Για να παιξει σεντερ θελει πολλά κιλα & μυικη ενδυναμωση. Ξέρει ομως μπασκετ, έχει κινήσεις κλπ και θα πρέπει επίσης να μπει στο ροστερ κανονικά του χρονου


50. ERIC
Ο Αμερικανός ήταν αρκετά καλός, σκέπασε τα καλάθια όσο έπαιξε κι αν δε φορτωνόταν με φάουλ εύκολα θα ήταν διαφορετικό το ματς στο β. Σε 12'35" έκανε 4 φαουλ (κερδισε 1), ειχε 1 λαθος, 1 θεαματικότατη τάπα, 6 (3-3) ρημπαουντ και 7 ποντους με 3/3 2π, 1/2 βολές (σταθερά 1/2 σε καθε ματς που σουτάρει εχει - το ξεραμε αυτο 55-60% καριερα εχει)
ashton
το σκηνικο με McNeal


το φυλλο αγωνα via gazzetta.gr


pan24
QUOTE (tuareg @ May 21 2016, 22:35 ) *
δλδ αν γινοταν στο τελος του γ και οχι του δ θα τον εφαρμοζε το κανονισμο ο γκοντας?

Σε αγωνα κηφισια-απολλωνας το 2012(στην Α2 βεβαια) το ειχε κανει ο πουρσανιδης στο δευτερο δεκαλεπτο και επαιξαν τον υπολοιπο αγωνα 4on4
air_23
1)ακομα περιμενουμε απο τους αντικειμενικους και ευαισθητους να μιλησουν για τον οχετο υβρεων προς παικτη και προπονητη του ΑΡΗ
2)περιμενουμε του φιλους αεκτσηδες να μιλησουν για αλλοιωση αποτελεσματος με τις 2 τεχνικες ποινες σε μακνιλ σε 1 λεπτο και σε φαση που εχει και δικιο οπως λεγανε στο ματς του παλε με τον μαυροκεφαλιδη
3)οτι ο παπαντωνιου παιζει Α1 και προκαλει μ αυτο τον τροπο διαρκως πρεπει ν απασχολησει το ελληνικο μπασκετ
4)Αν ισχυει οτι στα 2 καλαθια που ζητησαν να μετρησουν απο πλευρας ΑΡΗ(κι ειχαν δικιο)οι ρεφ δηλωσαν οτι δεν μπορουμε να δουμε ριπλευ γτ επιτρεπεται μονο στο τελευταιο 2λεπτο της 4ης περιοδου επρεπε ειτε να κανουμε ενσταση σημερα για κακη χρηση των κανονισμων η θα πρεπε να εχουν τιμωρηθει οι διαιτητες του 1ου ΠΑΟ-ΑΡΗΣ που ειδαν ριπλευ στο ρπωτο ημιχρονο για τη φση του ελιοτ με το καρφωμα τοτε και οι ρεφ του 3ου ΑΡΗΣ-ΠΑΟ που ειδανε ριπλευ για το τροποντο του φλιωνη στα μεσα τη τριτης περιοδου..

κατα τ αλλα πληρωνομε την σωματικη και ψυχολογικη κουραση και την απογοητευση του φτασαμε στο 5ο ματς τον παο,μπας και....σημερα μπηκαμε σαν σε συνεχεια του πρωτου ματς...στο δευτερο ημιχρονο με μετριο μπασκετ το ματς γυρισε ευκολα κιολας..απλα βαλανε τα 2 μεγαλα σουτ οι της αεκ κι οχι εμεις..

υγ.Τεραστιο λαθος του πριφτη με την εισοδο σιμτσακ στα τελευταιο 2λεπτο αντι του κοεν κι ενω παιζανε με σακοτα και μιλοσεβιτς οι αλλοι...φαγαμε και τα 2 τριποντα χτυπωντας στις αλαλγες τον σιμτσακ στα ποδια
ashton
η ΑΕΚ φαντάζομαι θα φάει τιμωρία για τα μπινελίκια που έπεσαν στον Πρίφτη.
Για τα περί ΑΕΚ και Τουρκίας, που ακούγονται ΣΕ ΟΛΑ τα γήπεδα που παίζει, και δε γράφεται τίποτα ούτε στα φύλλα αγώνα δεν είδα καμια αναφορά από κανένα. Αυτό για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δε θεωρείται αντεθνικό .

Τη φάση με τον ΜακΝηλ δεν τη πρόσεξα στο ξεκίνημα - η αποβολή του ειναι σωστη ομως αφου εκανε οτι εκανε μετά
(η διαιτησία δεν ειναι μονο τα δυο καλαθια - εγώ μονο το κοψιμο του Καρτερ θυμαμαι- είναι και άλλες φάσεις. Πχ η κακή διαιτησία που είχε στοχεύσει τον Αρη γιατί τον είχε με 3 φάουλ μέχρι το 8' στο 4ο δεκαλεπτο και χαρίστηκε σε 5ο στον White κάμποσες φορές στο τελος κλπ κλπ . Αλλά νομίζω υπάρχει χωριστός χώρος για τη διαιτησία)
ashton
QUOTE (pan24 @ May 21 2016, 23:41 ) *
Σε αγωνα κηφισια-απολλωνας το 2012(στην Α2 βεβαια) το ειχε κανει ο πουρσανιδης στο δευτερο δεκαλεπτο και επαιξαν τον υπολοιπο αγωνα 4on4


σωστος !

QUOTE
Όταν Κηφισιά και Απόλλων έμειναν με τέσσερις παίκτες (vid)
21 Μαΐου 2016, 22:08
Τελευταία ανανέωση: 2 ώρες πριν
Όταν Κηφισιά και Απόλλων έμειναν με τέσσερις παίκτες (vid)
0 shares

Ο μικρός τελικός της ΑΕΚ με τον Άρη ολοκληρώθηκε με 5 παίκτες στο παρκέ και το sdna.gr θυμίζει ένα ανάλογο περιστατικό σε αγώνα της Κηφισιάς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη πέρασε ήδη στην ιστορία, λόγω του 3vs2 που διεξήχθη στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ελληνικό ματς ολοκληρώνεται με λιγότερους από 10 παίκτες.

Τον Νοέμβριο του 2011, η Κηφισιά φιλοξένησε τον Απόλλωνα Πατρών για το πρωτάθλημα της Α2' και λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου επικράτησε... χάος. Κρόλο και Διαμαντόπουλος πιάστηκαν στα χέρια, 6:46 πριν το τέλος του δεκαλέπτου, αποβλήθηκαν και ακολούθησε γενική σύρραξη με τους πάγκους των δύο ομάδων να εμπλέκονται σε αυτήν.

Το διαιτητικό τρίο (Πουρσανίδης, Τζαφλέρης, Μακρής) αποφάσισε να αποβάλει τους πάγκους, και έτσι -σε συνδυασμό με τις αποβολές Κρόλο και Διαμαντόπουλου- οι δύο ομάδες έμειναν με 4 παίκτες για τα υπόλοιπα 26 λεπτά της αναμέτρησης.

Λυμπερόπουλος, Νικητάκης, Μοσχοβίτης και Κουκουνιάς ήταν οι τέσσερις που έμειναν για τους γηπεδούχους, ενώ Δανιήλ, Καπερώνης, Πετρόπουλος και Θανόπουλος έμειναν στο παρκέ για τον Απόλλωνα Πατρών.

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...ris-paiktes-vid
air_23
QUOTE (ashton @ May 22 2016, 00:13 ) *
η ΑΕΚ φαντάζομαι θα φάει τιμωρία για τα μπινελίκια που έπεσαν στον Πρίφτη.
Για τα περί ΑΕΚ και Τουρκίας, που ακούγονται ΣΕ ΟΛΑ τα γήπεδα που παίζει, και δε γράφεται τίποτα ούτε στα φύλλα αγώνα δεν είδα καμια αναφορά από κανένα. Αυτό για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δε θεωρείται αντεθνικό .

Τη φάση με τον ΜακΝηλ δεν τη πρόσεξα στο ξεκίνημα - η αποβολή του ειναι σωστη ομως αφου εκανε οτι εκανε μετά
(η διαιτησία δεν ειναι μονο τα δυο καλαθια - εγώ μονο το κοψιμο του Καρτερ θυμαμαι- είναι και άλλες φάσεις. Πχ η κακή διαιτησία που είχε στοχεύσει τον Αρη γιατί τον είχε με 3 φάουλ μέχρι το 8' στο 4ο δεκαλεπτο και χαρίστηκε σε 5ο στον White κάμποσες φορές στο τελος κλπ κλπ . Αλλά νομίζω υπάρχει χωριστός χώρος για τη διαιτησία)

δεν θελω αν τιμωρηθει η αεκ..θελω τους αυαισθητους που κανανε 100 αρθρα για οσα γινανε στο παλε να τους ξαναδιαβασω..αλλα τελικα ισχυει οτι δεν ειναι ολες οι μανες ιδιας αξιας..

η αποβολη του μακνιλ ειναι σωστη..αλλα και του μαυροκεφαλιδη σωστη ηταν στο παλε και η αιτιολογια που φωναζαν οι αεκτσηδες ηταν οτι δεν αποβαλλεις τον αλλο με 2 τεχνικες ποινες σε 1 λεπτο.γτ ο μακνιλ δεν αποβληθκε μετα το ντου στον γκοντα..ειχε φαει ηδη 2 τεχνικες οταν ορμησε...

το καλαθι του ζαρα στο 55-50 αλαλζει τις ισορροπιες του ματς αφου τελικα δεχτηκε και τριποντο ο αρης και πηγε 58-50...και δεν μπορω να κτλβω γτ δεν ειδαν ριπλευ
ashton
σε αυτο με τα άρθρα από τους περιώνυμους δημοσιογράφους έχεις δίκιο . Είναι προφανές πως μονο η μάνα του Διαμαντίδη ή η γυναίκα του Σπανούλη πειράζει να βριζονται. όλοι οι άλλοι δεν τρέχει και κάνα κάστανο .

Και τώρα που έβλεπα το βιντεο με τα χαιλαιτς στη φαση με το ντου του ΜακΝιλ στη γραμματεία που μπήκε όλος ή ο μισός πάγκος του Αρη μεσα, μάλλον θα έπρεπε να γινουν κι εκει αποβολές όπως έγιναν και στο τέλος και ειχαμε το 3χ3
SteelGandalf
Αν αρχίσουμε να γράφουμε τα αυτονόητα που και δια γυμνού οφθαλμού φαίνονταν, ζήτω που καήκαμε.

Ο McNeal στην φάση που διαμαρτυρήθηκε, δεν πρέπει να του έγινε καν φάουλ. Το βλέπω στα video's που ανεβάσατε, το είδα και στα replays της αναμέτρησης (παρακολούθησα τον αγώνα από κάποιο link).

Σαφώς έχει δεχθεί μαρκαρίσματα τραγικά έχοντας φάει ξύλο και στα οποία δεν σφυρίχτηκαν φάουλ. Τότε δεν αντέδρασε έτσι. Προφανώς έχει να κάνει και με ψυχολογική κούραση, τώρα στο τέλος της χρονιάς. Κρίμα που έδωσε δικαίωμα για να τον αποβάλουν... Φταίει 100% όταν ενώ βλέπει τις διαθέσεις των διαιτητών, τους δίνει έξτρα πατήματα.-

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή του Cohen με τον Σίμτσακ, την στιγμή που τον έβγαλε τον Αμερικανοισραηλινό ο κόουτς Πρίφτης, μαζί με τον Ζάρα, αν δεν κάνω λάθος, περνώντας τον Ξανθόπουλο μέσα, αναρωτιόμουν τι κάνει. Περνάει έξω δύο παίχτες που έχουν μια άλφα ικανότητα στο σκοράρισμα και βάζει δύο που σκοράρουν με σαφώς μεγαλύτερη δυσκολία. Εντωμεταξύ, ειδικά ο Cohen, όπως πολύ σωστά λέχθηκε από τον Βασίλη αλλά και από τον air_23, εκείνο το διάστημα έβγαζε μάτια με την εξαιρετική του άμυνα... Και ο αγώνας βρισκόταν στο πιο κρίσιμο σημείο του. Τι να πεις, ορισμένα πράγματα δεν θα τα κατανοήσουμε ποτέ. Μόνο ο ίδιος ο κόουτς ξέρει τι μπορεί να προσδοκούσε εκείνη την στιγμή.

Πάντως και από πλευράς ΑΕΚ, ο κόουτς Zdovc ξέχασε για πολλή ώρα στον πάγκο τον Milosevic.
ashton
ο Zdovc έφαγε τα γνωστά κολλήματα στο 2ο ημίχρονο ..
Το χειρότερο σε περίπτωση που πάρει η ΑΕΚ τη σειρά, είναι πως ο κατά βάση τραγικός Ζντοβτς θα παραμείνει στον πάγκο και θα είναι και καβάλα στο άλογο (μέχρι να σκάσουν οι γκέλες το φθινοπωρο τουλαχιστον)..
air_23
QUOTE (SteelGandalf @ May 22 2016, 01:50 ) *
Αν αρχίσουμε να γράφουμε τα αυτονόητα που και δια γυμνού οφθαλμού φαίνονταν, ζήτω που καήκαμε.

Ο McNeal στην φάση που διαμαρτυρήθηκε, δεν πρέπει να του έγινε καν φάουλ. Το βλέπω στα video's που ανεβάσατε, το είδα και στα replays της αναμέτρησης (παρακολούθησα τον αγώνα από κάποιο link).

Σαφώς έχει δεχθεί μαρκαρίσματα τραγικά έχοντας φάει ξύλο και στα οποία δεν σφυρίχτηκαν φάουλ. Τότε δεν αντέδρασε έτσι. Προφανώς έχει να κάνει και με ψυχολογική κούραση, τώρα στο τέλος της χρονιάς. Κρίμα που έδωσε δικαίωμα για να τον αποβάλουν... Φταίει 100% όταν ενώ βλέπει τις διαθέσεις των διαιτητών, τους δίνει έξτρα πατήματα.-

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή του Cohen με τον Σίμτσακ, την στιγμή που τον έβγαλε τον Αμερικανοισραηλινό ο κόουτς Πρίφτης, μαζί με τον Ζάρα, αν δεν κάνω λάθος, περνώντας τον Ξανθόπουλο μέσα, αναρωτιόμουν τι κάνει. Περνάει έξω δύο παίχτες που έχουν μια άλφα ικανότητα στο σκοράρισμα και βάζει δύο που σκοράρουν με σαφώς μεγαλύτερη δυσκολία. Εντωμεταξύ, ειδικά ο Cohen, όπως πολύ σωστά λέχθηκε από τον Βασίλη αλλά και από τον air_23, εκείνο το διάστημα έβγαζε μάτια με την εξαιρετική του άμυνα... Και ο αγώνας βρισκόταν στο πιο κρίσιμο σημείο του. Τι να πεις, ορισμένα πράγματα δεν θα τα κατανοήσουμε ποτέ. Μόνο ο ίδιος ο κόουτς ξέρει τι μπορεί να προσδοκούσε εκείνη την στιγμή.

Πάντως και από πλευράς ΑΕΚ, ο κόουτς Zdovc ξέχασε για πολλή ώρα στον πάγκο τον Milosevic.

ΔΕΝ του γινεται φαουλ στο σουτ..την ωρα που περναει τον μαυροειδη του ριχνει μαπτσα στο προσωπο..κι αν δεις οσο φαινεται στο πλανο πριν παει προς το αλλο καλαθι την ιδια κινηση κανει κι ο μακνιλ

για κοεν δεν μπορει να ξερει κανεις..σαν κινηση ειναι το ιδιο ακατανοητη οπως η αλαλγη ξανθοπουλου στο κλαιπεντα πριν το λεπτο της τρικυμιας..αλλα ποιος ξερει αν ζητησε αλαλγη ο ιδιος ο κοεν και τωρα ο πως ο ξανθο τοτε
SteelGandalf
Πω πω, έχει δεχθεί χαστούκι όντως, ενώ εγώ κοιτούσα τα πόδια και το σώμα του Μαυροειδή...!

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι διαιτητές σφύριξαν εις βάρος του Άρη (ειδικά ο Γκόντας). Αποκορύφωμα τα δύο καλάθια που δεν μέτρησαν (lay-up White και Ζάρα), η πρώτη τεχνική ποινή στον White (με το καλησπέρα), η δεύτερη στον McNeal, αλλά και το 4ο φάουλ στον White, που κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια. Αποτέλεσμα, να απομένουν γύρω στα 6 λεπτά και ο παίχτης να πρέπει να παίξει άμυνα με απόλυτη προσοχή.

Εγώ μπορώ να αντιληφθώ πως μπορεί να ξεφύγει κάτι από τους διαιτητές. Αν και τρεις, είναι άνθρωποι. Όμως ορισμένες αποφάσεις τους, είναι εντελώς έξω από την λογική των αγώνων και δεν χρειάζονται καν replays για να επιβεβαιωθούν...
air_23
QUOTE (SteelGandalf @ May 22 2016, 02:40 ) *
Πω πω, έχει δεχθεί χαστούκι όντως, ενώ εγώ κοιτούσα τα πόδια και το σώμα του Μαυροειδή...!

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι διαιτητές σφύριξαν εις βάρος του Άρη (ειδικά ο Γκόντας). Αποκορύφωμα τα δύο καλάθια που δεν μέτρησαν (lay-up White και Ζάρα), η πρώτη τεχνική ποινή στον White (με το καλησπέρα), η δεύτερη στον McNeal, αλλά και το 4ο φάουλ στον White, που κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια. Αποτέλεσμα, να απομένουν γύρω στα 6 λεπτά και ο παίχτης να πρέπει να παίξει άμυνα με απόλυτη προσοχή.

Εγώ μπορώ να αντιληφθώ πως μπορεί να ξεφύγει κάτι από τους διαιτητές. Αν και τρεις, είναι άνθρωποι. Όμως ορισμένες αποφάσεις τους, είναι εντελώς έξω από την λογική των αγώνων και δεν χρειάζονται καν replays για να επιβεβαιωθούν...

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...il.4071886.html
και δες σ αυτο το βιντεακι την αντιδραση του οσο φαινεται..δεν δειχνει οτι μ χτυπησαν το χερι...το προσωπο του πιανει

σχετικα με τα καλαθια που δεν μετρησαν εγω επιμενω..ακουσε να λεει κανεις στη μεταδοση γτ το βλεπα χωρις ηχο οτι δεν ειδανε ριπλευ γτ ο κανονισμος λεει οτι επιτρεπεται μονο στο τελευταιο 2λεπτο?

γτ αν το πανε υπαρχουν 2 περιπτωσεις..

1)κανουν κακη χρηση του κανονισμου σημερα αφου ο πηλοιδης ειδε ριπλευ για το τριποντο του φλιωνη στο παλε που ηταν τριτη περιοδος..
2)εκανε ο πηλοιδης κακη χρηση οποτε επρεπε να χει ριμωρηθει
ashton
Αφού τα πιάνουμε όλα φάση- φάση, να μου πει κάποιος αν ένας προπονητης μπορεί να πατάει παρκέ και πότε ;
Εγώ ξέρω πως μπορεί να πατάει στον αγωνιστικό χώρο όταν εχει ταιμαουτ, ή αν χτυπησει κάνας παίκτης .
Αν γίνεται κάτι τέτοιο πχ

δεν ειναι τεχνική ποινή ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.