Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Άρης - Playoffs 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3
ashton
ολος ο αγωνας απο loupnikis

ashton
Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τον αγώνα του Σαββάτου

QUOTE
Ανακοινωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΙΟΥ 2016
Ανακοινωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Στις 21/05/2016 όλη η αθλητική Ελλάδα παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ την Επιτάφιο Ακολουθία του Ελληνικού μπάσκετ. Για άλλη μία φορά το κατεστημένο πρωταγωνίστησε.

Η εντολή είχε ληφθεί, οι εκτελεστές υπάκουσαν, ο Άρης έχασε τον δεύτερο αγώνα του. Τόσο απλά. Δεν χρειάστηκε να δουν το video του αγώνα, ούτε να προβληματιστούν ιδιαίτερα. Δεν χρειάστηκε να μπουν στην δοκιμασία της αυτοκριτικής. Πολλοί θα αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Άρης δεν υπέβαλε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για όσα τραγικά γεγονότα έλαβαν χώρα στη διάρκειά του. Γιατί δεν ξεκίνησε ένα δικαστικό αγώνα αποκατάστασης της «αγωνιστικής τάξης». Η απάντηση είναι απλή, όσο και αναγκαία. Ο αγώνας αυτός πρέπει να μείνει στη μνήμη όλων των Ελλήνων φιλάθλων ως η τελευταία πράξη ενός δράματος που κατέληξε σε τραγωδία. Να θυμούνται όλοι πώς οι Κανονισμοί αγώνα παραβιάζονται από τους εφαρμοστές τους, πώς το μπάσκετ μπορεί να παίζεται με 3 ή 2 παίκτες εν έτει 2016, πώς γνήσια καλάθια μπορούν αζημίως να ακυρώνονται, πώς τα ρατσιστικά και αντεθνικά συνθήματα κατά της Θεσσαλονίκης, του Λευκού Πύργου και της Βορείου αλλά ΕΛΛΑΔΑΣ υποβαθμίζονται στο φύλλο αγώνα σε μικρές υβριστικές εκτροπές κατά του Άρη και του Προπονητή του. Πώς οι μεταλλικές βίδες που έπεφταν βροχή ή οι κροτίδες (3 τον αριθμό) καπνού και κρότου μπροστά στον πάγκο μας μεταλλάχθηκαν σε ρίψεις και κρότους «μπαλονιών»! Πώς αθλητές της αντιπάλου γηπεδούχου ομάδας, ανδρώθηκαν ξαφνικά στο παρκέ ανακαλύπτοντας και υποδεικνύοντας τον ανδρισμό τους στους παίκτες μας. Χωρίς συνέπειες… Πώς ένας αγώνας δηλαδή «εξελίχθηκε» σε δυσφήμηση και «σοδομισμό του ελληνικού μπάσκετ». Να τον βλέπουν και να τον χαίρονται οι σημερινοί υπεύθυνοι που απολαμβάνουν το ηθικό δικαίωμα τέτοιου προϊόντος που το ονομάζουν ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

Άραγε πόσο περήφανες μπορεί να αισθάνονται οι ηγεσίες της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ για τον συγκεκριμένο αγώνα, όχι απλά ως έναν ακόμη «τελικό», αλλά ως θέαμα ενός αθλήματος που διακονούν με τόση ζέση και επιμονή; Πόση ντροπή και αηδία γεύτηκαν οι ταγοί της ΚΕΔ για τους διαιτητές και συνεργούς τους παρατηρητές που κατάφεραν να μετατρέψουν έναν αγώνα μπάσκετ σε δυσφήμηση του αθλήματος, σε θέαμα ακατάλληλο για νοήμονες πολίτες και μικρά παιδιά; Οι απαντήσεις δυστυχώς είναι γνωστές και αναμενόμενες. Δεν πρόκειται να αφυπνιστεί κανένας. ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ συμπορεύονται σε έναν αγώνα σκιών και μαριονεττών (στην καλύτερη περίπτωση). Όμως ο ΑΡΗΣ δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει. Αυτοί στο μπάσκετ τους και εμείς στο δικό μας. Θα τους ανταμείψουμε με την «ηδονή» του θεάματος ενός προαναγγελθέντος θανάτου του μπάσκετ τους. Να παρακολουθήσουν δηλαδή την επιτυχία των έργων τους.

Ο επόμενος αγώνας στο Αλεξάνδρειο με την ίδια αντίπαλη ομάδα θα διεξαχθεί χωρίς εισιτήρια, χωρίς θεατές, χωρίς περιουσιακά δικαιώματα του ΕΣΑΚΕ και των διαιτητών της ΕΟΚ, χωρίς προσκλήσεις επισήμων για να παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα την κατάντια της διοργάνωσης. Μοναδικοί καλεσμένοι θα είναι οι διοικήσεις ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ και φυσικά της ΚΕΔ. Αυτοί στο παρκέ του δικού τους αθλήματος εμείς στους δρόμους, στη γιορτή του μπάσκετ.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν μαζί με την οικογένεια του μεγαλομετόχου μας και τη διοίκησή μας το συγκεκριμένο αγώνα στον προαύλιο χώρο του Αλεξανδρείου από ειδικές γιγαντοοθόνες που θα εγκατασταθούν για το συγκεκριμένο σκοπό. Την Τρίτη, 24/05/2016, στην κλήρωση των διαιτητών η διοίκηση της ομάδας μας θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ομοσπονδίας και στη συνέχεια του ΕΣΑΚΕ για να χαιρετήσει όλο το παρελθόν και να παραδώσει ιδιοχείρως τις προσκλήσεις στους καλεσμένους μας. Για μας η επόμενη μέρα είναι ο στόχος. Η κάθαρση, η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η πίστη στον αθλητισμό και στις αξίες του είναι οι πυξίδες μας. Ο λαός μας και η ιστορία μας το οξυγόνο μας. Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία μας για την αποπομπή των ενόχων και την κάθαρση ήδη ξεκίνησε. Δεν θα πτοηθούμε από τα πεπραγμένα τους και το υβριδικό αυτοδιοίκητό τους. Ο Βορράς είναι Ελλάδα και η γενέτειρα του μπάσκετ, είτε το θέλουν είτε όχι. Τους χαρίσαμε το μπάσκετ και αυτοί το κατέστρεψαν. Για τα υπόλοιπα ας ενεργοποιηθούν οι «θεσμοί», η πολιτεία, η αστυνομία, ο αθλητικός εισαγγελέας, η αθλητική δικαιοσύνη για να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται. Το video του αγώνα είναι στη διάθεσή τους, όπως και τα πειστήρια των συμβάντων της 21/05/2016. Θα παραμείνουν στο επίσημο site της ομάδας μας για πάντα, ώστε να το βλέπουν και να παραδειγματίζονται όχι μόνο οι αυτουργοί, ή οι συνεργοί τους, αλλά και οι επόμενες γενιές που πρέπει να βιώσουν ένα καλύτερο μπάσκετ. Αυτό που όλοι παρακολουθήσαμε στις 21/05/2016 ήταν η απόλυτη διακωμώδηση του αθλήματος. Μας συγχωρείτε, αλλά ΑΙΔΩΣ Κύριοι! Και επειδή δεν αλλάζετε, θα σας αλλάξουμε εμείς.


http://www.arisbc.gr/el/nea/703/anakoinwsh-ths-arhs-k-a-e

Sorry, αλλά αυτό με τα αντεθνικά είναι τουλάχιστον υπερβολή .. Ας δει κάποιος το βιντεο παραπάνω να δει ποια ειναι η ζουγκλα με τα αντεθνικά κλπ..
pan24
Μονο εγω νομιζω οτι εκτος απο την διαμαρτυρια ο αλλος λογος που το κανουν κεκλεισμενων ειναι οτι φοβουνται τι θα γινει?
sinkazama82
QUOTE (pan24 @ May 23 2016, 14:08 ) *
Μονο εγω νομιζω οτι εκτος απο την διαμαρτυρια ο αλλος λογος που το κανουν κεκλεισμενων ειναι οτι φοβουνται τι θα γινει?


Σίγουρα είναι κι αυτός ένας λόγος, γιατί ο αγώνας μυρίζει... μπαρούτι (ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ο Παπαντωνίου άρχιζε πάλι τα δικά του), αλλά κατά τ'άλλα εγώ θεωρώ πως καλά κάνουν, γιατί αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο
radical
sinkazama82
Το θέμα με τον Παπαντωνίου έχει ξεκινήσει από το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν μπήκε στο παιχνίδι μόνο και μόνο για να τσαμπουκαλευτεί, κάτι που έχει κάνει σε όλα τα παιχνίδια με τον Άρη. Τώρα αυτό που βάζεις μια φάση ως πειστήριο των γεγονότων λες και δεν έχει προηγηθεί τίποτα είναι μάλλον γκεμπελική τακτική tongue.gif
radical
δεν ξερω τι ειχε γινει ακριβως στο Αλεξανδρειο, αλλα εδω ποιος ξεκινα την ιστορια? μηπως ο Γουοτερς?

Ο Γουαιτ πρεπει να τιμωρηθει ή οχι?
tuareg
βασικα το βιντεο εκτος απο το οτι ο παλλικαρος ο γουοτερς σπρωχνει με ενα μπατσακι το προβοκατορα παπαντωνιου δε δειχνει τιποτα.
Δλδ δε δειχνει το πιο βασικο του τι εγινε στην αλλη ρακετα (που το προκαλεσε ο προβοκατορας)
Ο δε Γουαιτ ασφαλως και επρεπε να τιμωρηθει,οπως και τιμωρηθηκε αλλωστε με ντισκαλιφιε απο το παιχνιδι.Γιατι νομιζεις τον απεβαλλαν?
radical
και αλλη αγωνιστικη θα μπορουσε να φαει?
ashton
αγαπητέ radical, ας μην αφήνουμε την αλήθεια να χαλάει μια καλή ιστορία .
https://www.youtube.com/watch?v=lGLTyTkqnmM
tuareg
QUOTE (radical @ May 24 2016, 01:32 ) *
και αλλη αγωνιστικη θα μπορουσε να φαει?


αφου εισαστε καλυτερη ομαδα και δεν εχετε καμμια σχεση μ εμας οπως δηλωσε ο εταιρος προβοκατορας μαυροειδης (το καιει ακομα που δε του δωσε συμβολαιο ο Πριφτης και κατεληξε στη Κηφισσια) τι ρωτας?
Κι οχι δε θα μπορουσε να φαει...με τη λογικη σου επρεπε να τιμωρηθει κι ο Μπραουν που στη πρωτη φαση του πρωτου παιχνιδιου στo Νιck Galis σπρωχνει με τον ιδιο τροπο το γουοτερς κι αντι να χρεωθει αντιαθλητικο παιρνουν τεχνικη ποινη κι οι δυο.
sinkazama82
QUOTE (radical @ May 24 2016, 01:25 ) *
δεν ξερω τι ειχε γινει ακριβως στο Αλεξανδρειο, αλλα εδω ποιος ξεκινα την ιστορια? μηπως ο Γουοτερς?

Ο Γουαιτ πρεπει να τιμωρηθει ή οχι?


Εφόσον δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί ίσως και είναι λανθασμένο το συμπέρασμα σου. Η κίνηση του Ουοτερς είναι μια αντίδραση στη συνεχιζόμενη συμπεριφορά του Παπαντωνίου. Αν το δεις μεμονωμένα έχεις δίκιο αλλά δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό
radical
ε αφου εχει προκαλεσει τοσο ο Παπαντωνιου δικαιουνται να τον κανουν ...μαυρο στο ξυλο στο Αλεξανδρειο στο αλλο ματς. Τελικα θα γινει πραγματι χωρις κοσμο συμφωνα με την ανακοινωση?

υπαρχει προχειρη η φαση του Μπραουν?
ashton
αφου δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, γιατί θεωρούμε a priori πως προβοκάτορας στη συγκεκριμένη περιπτωση ήταν ο Παπαντωνίου και όχι ο Waters ;
(πάντως υποτίθεται πως γινανε 3 οι διαιτητές και για να προσέχουν κάτι τέτοια πράγματα)
sinkazama82
QUOTE (ashton @ May 24 2016, 01:43 ) *
αφου δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, γιατί θεωρούμε a priori πως προβοκάτορας στη συγκεκριμένη περιπτωση ήταν ο Παπαντωνίου και όχι ο Waters ;
(πάντως υποτίθεται πως γινανε 3 οι διαιτητές και για να προσέχουν κάτι τέτοια πράγματα)


Ποιος το θεώρησε αυτό; Εγώ σου λέω πως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια ο Παπαντωνίου προκαλεί και η κίνηση του Ουότερς είναι αντίδραση στη συνεχιζόμενη συμπεριφορά του. Αν το συγκεκριμένο ήταν το πρώτο παιχνίδι που συναντιούνται οι δυο τους θα είχες δίκιο. Αλλά δεν είναι. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι ο Παπαντωνίου δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και απλά έχουν εμπάθεια απέναντί του οι Αμερικάνοι του Άρη, τι να σου πω
fear_me
μοδερατορες ντροπη σας που αφηνεται τα μηνυματα του τουαρεγκ ...
Παροτι ΑΕΚτζης,συμφωνω μαζι του πως ο παπαντωνιου ηταν απαραδεκτος και ευθυνεται για το σκηνικο αλλα δεν εχει καθολου σωστο τροπο εκφρασης και τυγχανει της αμεριστης ευνοιας σας,σαν user του forum διαμαρτυρομαι εντονα!
Pierce
QUOTE
Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.


Eπίσης υπάρχει και το κουμπάκι report, αν κάποιο ποστ κρίνεις ότι δεν είναι στο πνέυμα του forum, ενώ τέλος δεν ξέρεις αν για τα επίμαχα posts ο χρήστης έχει παρατηρηθεί ή όχι.

+1 φάουλ.

Παρακαλώ το θέμα να μην συνεχιστεί.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.