Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Παναθηναϊκός - Playoffs 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
salonikatasos
QUOTE (SteelGandalf @ May 10 2016, 14:52 ) *
Δεν σας προλαβαίνω!!!

Φίλε Reggie Miller 13, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε ό,τι με αφορά; Που έχω βγει φάουλ -εκτός από το γεγονός πως σαν διαχειριστής θα έπρεπε να τα σταματήσω όλα αυτά από την αρχή- σε όσα έχω γράψει;

Που είδες να βλέπω εχθρούς που δεν υπάρχουν; Τι έγραψα που δεν αφορά την πραγματικότητα; Θέλω όμως συγκεκριμένα στοιχεία, σε παρακαλώ. smile.gif

Φίλε salonicatasos, αρχικά να σου διευκρινήσω πως τα κείμενα του Γιάννη Δασκάλου είναι έτσι δομημένα από τον ίδιο (bold, κανονικά, bold, κανονικά κ.ο.κ.). Εγώ το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να τα μεταφέρω με τον ίδιο τρόπο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. wink.gif

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του στον κόουτς Πεδουλάκη, είμαι σίγουρος πως και λόγω ηλικίας (είναι λίγο μεγαλύτερος μου) και, κυρίως, λόγω της θέσης του και του επαγγέλματος του, δύναται να γνωρίζει απείρως πολλά περισσότερο απ' ότι εγώ.

Άρα, το να αναφέρει κάποια συγκεκριμένα δεδομένα της τότε εποχής, δεν τον καθιστούν οπαδό, ούτε το έκανε στο ξεκάρφωτο όλο αυτό. Το έκανε, προφανώς, επειδή και ο κύριος Πεδουλάκης συμπεριφέρθηκε όπως συμπεριφέρθηκε στην φισούνα (το video είναι αδιάψευστος μάρτυρας) και αν θες την γνώμη μου, κακώς υπέπεσε αυτή την παγίδα ο προπονητής σας. Ένας μεγάλος προπονητής δεν λειτουργεί έτσι. Πολύ δε περισσότερο, δεν συμπεριφέρεται έτσι στους αστυνομικούς λες και είναι προϊστάμενος τους.-

το θέμα μας δεν είναι όμως η συμπεριφορά του πεδουλάκη,αλλά αν το συγκεκριμένο άρθρο είναι οπαδικό. όταν ο δημοσιογράφος ειρωνεύεται τον πεδουλάκη για τις ήττες που έκανε όταν ήταν ο άρης ο πρωταγωνιστής και να καταλήγει να τον κοροϊδεύει ακόμα και για τον τρόπο που εκτελούσε βολές,αυτό πλέον γίνεται αυτόματα οπαδικό άρθρο. τέτοιες παραγράφους και ειρωνείες επί προσωπικού έχω δει στο leoforos για τις 10 μέρες του μπουρούση,για το στυλ που σούταρε ο τσίλντρες κλπ. εκτός αν ούτε κι εκείνα τα άρθρα δεν ήταν οπαδικά
SkyFall
air_23
QUOTE (pk13 @ May 10 2016, 10:04 ) *
Ρε φιλε πραγματικα τρεμουμε απο φοβο...Ρε σεις θα γινετε η ποδοσφαιρικη Αεκ και θα λετε οτι ερχεστε....Ηρεμα...
Αυξηστε το μπατζετ σας,ξεχρεωστε,παρτε παικτες ακομη καλυτερους,χτιστε ομαδα και σε πεντε χρονια εδω θα ειμαστε να σας περιμενουμε...Με το να λετε οτι ερχεται ο Αρης και οτι φοβομαστε γινεστε γραφικοι και προκαλειται γελιο....

Τελικα ο ΔΔ δεν εχει πεσει τοσο πολυ?Απο του χρονου που θα φυγει θα μας παρει η κατηφορα....

Ρε φιλε αληθεια σου λεω δεν με πειραξε μια η ηττα χθες...Ουτε το ματς δεν ειδα...Μετα ειδα το σκορ και τις φασεις....Με πειραζουν αυτα που διαβαζω εδω μεσα οτι θα φαμε σκουπα απο τον Οσφπ και οτι σας φοβομαστε....Το οτι κανετε ετσι επειδη κερδισατε σε ενα ματς τον Παναθηναικο στην εδρα σας δειχνει την πτωση που εχει ο Αρης....Δηλαδη αν κερδιζατε μια σειρα τι θα γινοτανε?

εγαψα και στο προηγουμενο ποστ μου οτι διαφωνω με τον τουαρεγκ σχετικα με τον δδ και οτι θα ειναι τεραστιο το κενο του χρονου...

αεκ δεν προκειται να γινουμε..οταν με 800 χιλ στο παλε και οι 2 η χανετε η κερδιζετε με σπρωξιμο παρακαλα να μην ανεβασω κι αλλο το μαπτζετ..γτ δεν εχεις ζοτς πλεον ουτε θα χεις δδ απο του χρονου και η ζωη κυκλους κανει κι ερχεται ηεποχη να ξαναζησετε τα 80'σ που εχουν δημιουργησει και το απυθμενο κομπλεξ στον προπονητη σας

QUOTE (Lazeras @ May 10 2016, 10:48 ) *
Με ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ γράφω τα παρακάτω.

Παιδιά σας παρακαλώ. Μην μας τρελαίνετε. ΟΚ ο Άρης είναι ομάδα με τεράστια ιστορία, με οπαδούς μπασκετικούς (άσχετα με τα απαράδεκτα που έγιναν χθες και που γίνονται πάντα όταν ο Άρης παίζει με τους μεγάλους) αλλά ΔΕΝ είναι το μέγεθος του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. Και κατά την άποψή μου με τους οπαδούς που έχει το ταβάνι του είναι η 3η θέση. Για πολλά χρόνια ακόμα. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Όλοι οι νέοι παίχτες μεγάλωσαν με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ να σηκώνουν Ευρωλίγκες. Στην υποψία ότι ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει μια Ευρωλίγκα να ξανασυζητήσουμε το παραπάνω. Αλλά χίλια συγγνώμη. Δεν είστε σε αυτό το μέγεθος ακόμα. Σε 10 χρόνια μπορεί.

Ηρεμησε λιγο..και οι τωρινοι μεγαλοι παικτες μεγαλωσαν με ΑΡΗ και γκαλη....τι σημαινει αυτο?για τον παο εχει ξεκινησει η κατηφορα..παρτε το χαμπαρι οσο ειναι νωρις..για εμας εχει αρχισει η ανηφορα..το ποσα χρονια θα παρει να συναντηθουμε θα φανει..αλλα θα γινει..ειναι ξεκαθαρο πλεον...

QUOTE (ΔΔ 13 @ May 10 2016, 11:04 ) *
έχουμε κάποια απόδειξη για αυτό;;με την λογική σου και χθες κάτσαμε να χάσουμε για να προετοιμαστούμε καλύτερα για τους τελικούς.

Η αποδειξη ειναι οτι στο επομενο ηρθαν χωρις ξενους και μετα πηρες τον προπονητη τους...χαχαχαχα

QUOTE (tuareg @ May 10 2016, 11:04 ) *
Έπνιξαν τον πόνο τους για την ήττα στην όμορφη νύχτα της Θεσσαλονίκης!
http://www.basketplus.gr/index.php/a1-esak...E%B7%CF%82-pics

Αφου δεν ειχαν κλειει καν ξενοδοχειο ρε..τοσοσιγουροι ηταν για την σκουπα

QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 10 2016, 13:01 ) *
Πάντως ο RG, ο Φώτσης κλπ στο ΣΕΦ θα ζητήσουν τον λογο απο τους Τσουκαλάδες στην εξέδρα;;;; Γενικά κάνουν σαν να μην ξέρουν τι καφρίλα επικρατεί στις εξέδρες και γενικά το ζήτημα έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση για τα δεδομένα των ελλήνων οπαδών...

Γενικά επικρατεί καφρίλα, έχασαν ένα παιχνίδι και τέλος... Δεν ξέρω γιατί τέτοια ένταση. Θέλουν να αποδείξουν κάτι; Δεν υπάρχει νόημα. Ειδικά μετά το χαμένο Φ4! Είτε πάρουμε ένα πρωτάθλημα της πλάκας, είτε όχι δεν νομίζω να μας πολυκαίει. Πιο πολύ καίει τον Σπανούλη θα έλεγα και τους Αγγελόπουλους

Στις φώτο βλέπω μόνο το παρεάκι Γουίλιαμς-Φέντελειν... Ελπίζω να έχουν πάρει άδεια να τα κάνουν αυτά, ειδάλλως δεν νομίζω να έχουν καταλάβει που παίζουν...

Ακριβως οι αντιδρασεις αυτες δειχνουν ποσο ενοχλησε τον παο η ηττα....που προσπαθουν να περασουν οτι δεν εγινε τπτ...ειχαν συνηθισει να κανουν περιπατο στο παλε..αυτο αλλαζει απο φετος...ανυπομονω παντως αν δω τον φωτση να μιλαει με τσουκαλα στο σεφ

QUOTE (salonikatasos @ May 10 2016, 13:33 ) *
μιλάνε για κακομαθημένα παιδάκια οι άνθρωποι που έχουν αναγάγει σε τεράστια επιτυχία μία νίκη τους στα ημιτελικά κόντρα σε μια ομάδα από την οποία είχαν 23 σερί ήττες(και μετά από 7χρόνια είδα κάπου?),με κάτι 30αρες και 40αρα σε τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε αυτές. η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

οι τελικοί πότε ξεκινούν αν γίνει το 3-1 στο 4ο ματς?

Μονος σου δικαιολογεις το κακομαθημενα παιδακια..γτ για μα ηττα που δεν αλαλζει ουσιαστικα τπτ κανανε ενα καρο καραγκιοζιλικια και εχουν δημιουργησει μια απιθανη προπαγανδα σημερα..Ε δεν ξερετε να χανετε τι να κανουμε..

Επιμένετε από χτες να το αναφέρετε συνέχεια. Είδες κανέναν φίλο του ΠΑΟ, να κράζει για διαιτησίες, να μιλάει για αδικίες? Ίσα ίσα που όλοι βγήκαν και είπαν ότι έχασε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Το ότι γκρινιάζουμε είναι γιατί για κάποιο λόγο βγήκατε και ήσασταν προκλητικοί ανευ λόγου και αιτίας. Είναι κάτι που πρέπει να το δείτε σοβαρά εσείς. 'Ολη την σεζόν είτε σε Ελλάδα είτε σε Ευρώπη, όλοι δίνουν συγχαρητήρια στον Αρη για την ομάδα που φτιάχνει. Τόσες παρωπίδες φοράτε ορισμένοι?

ε αμα μιλουσατε και για αδικιες και διαιτησιες που σας κραταγαν με το ζορι στο ματς παροτι δεν βλεποσασταν θα ηταν το απολυτο τρολ....ακομα περιμενω να μ πει καποιος για το αντιαθλητικο στον ραντουλιτσα

QUOTE (j-kidd13 @ May 10 2016, 13:44 ) *
Aυτος ο Γιαννης Δασκαλου ειναι οπαδος η "δημοσιογράφος"?
Ο ορισμος του εμετικου αρθρου.

εμμετικα ειναι τα αρθρα ολων των "αντικειμενικων" που ανακαλυψαν χτες οτι βριζονται παικτες στα γηπεδα..που οταν ο τρακης ειπε οτι ειπε στον σπανουλη ασχοληθηκε το 1/4..που οταν παναθηναικοι διεκοψαν τελικο μπασκετ γυναικων και βριζανε την μανα του προεδρου του ερσιτεχνη ολυμπιακου δεν ανοιξε μυτη..που οταν στους τλεικους γινουν παλι οσα εχουμε μαθει και ειναι 10000 φορες χειροτερα απο τα χτεσινα δεν θα τολμησει να μιλησει κανεις για τον υπεροχο πρασινο και κοκκινο λαο..

οπως δεν εχει μιληει και για την μπουνια του αγιου δδ χτες η για το οτι ο ελιοτ πηγε να ορμησει στην κερκιδα επειδη τον εβρισαν..επιμενω θα χουν μεγαλη πλακα οι τελικοι με τετοιες αντιδρασεις απο τους παικτες του παο

QUOTE (salonikatasos @ May 10 2016, 14:57 ) *
το θέμα μας δεν είναι όμως η συμπεριφορά του πεδουλάκη,αλλά αν το συγκεκριμένο άρθρο είναι οπαδικό. όταν ο δημοσιογράφος ειρωνεύεται τον πεδουλάκη για τις ήττες που έκανε όταν ήταν ο άρης ο πρωταγωνιστής και να καταλήγει να τον κοροϊδεύει ακόμα και για τον τρόπο που εκτελούσε βολές,αυτό πλέον γίνεται αυτόματα οπαδικό άρθρο. τέτοιες παραγράφους και ειρωνείες επί προσωπικού έχω δει στο leoforos για τις 10 μέρες του μπουρούση,για το στυλ που σούταρε ο τσίλντρες κλπ. εκτός αν ούτε κι εκείνα τα άρθρα δεν ήταν οπαδικά

ασχοληθειτε πρωτα με τον πεδουλακη και οσα γραφικα εκανε και ειπε χτες και μετα με τον δημοσιογραφο....
SteelGandalf
QUOTE(G-arenas @ May 10 2016, 13:57 ) *
τι γιατι ειναι οποδικο? οταν γραφει οτι οι παικτες του παο απαντησαν σε φτυσιδια, βρισιματα, προκλησεις κλπ και λεει οτι δεν τους εκαναν και τιποτα για εχουν τετοια συμπεριφορα ενω ταυτοχρονα εμμεσα δικαιολογει την συμπεριφορα των οπαδων του αρη και οτι προκληθηκαν απο δδ ε ειναι πολυ αστειο!

Πραγματικά δεν σας προλαβαίνω...

Τα περιστατικά με τον Φώτση και τον Γουίλιαμς δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τα σχολιάσω. Κατακριτέο το μπινελίκι (και μάλιστα σε μια νεκρή μητέρα), κατακριτέο το φτυσίδι, αλλά εσείς ρε… παρθένες του σιναφιού μου, βαστάτε λίγο. Δεν σαν είδα να κάνετε έτσι, όταν ο «Τράκης» καταριόταν την γυναίκα και το παιδί του Σπανούλη, βρίζοντας την μητέρα του με τρόπο που θα κοκκίνιζαν νταλικέρηδες σε μπουζούκια της εθνικής οδού. Δεν σας είδα τόσο ευαίσθητους όταν στο ΟΑΚΑ υβρίζονταν η μάνα του Παναγιώτη Γιαννάκη (ως προπονητή του ΟΣΦΠ), του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη (ως παίκτη του ΟΣΦΠ), του Γιάννη Μπουρούση (σε αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα), του Θοδωρή Παπαλουκά (στον τελικό της Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ), του Μάρκο Ίβκοβιτς (νεκρού οπαδού του Ερυθρού Αστέρα που δολοφονήθηκε στην Πόλη) όταν είχε κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε αγώνα με την Μπάγερν για την Ευρωλίγκα.

Εγώ άλλο νόημα βγάζω από το bold-αρισμένο σημείο και όχι αυτό που εσύ αναφέρεις...
ΔΔ 13
QUOTE(Nemesakos @ May 10 2016, 13:44 ) *
Ας μεταφερθούμε και στο γκαζετα παιδιά, να συνεχίσουμε εκεί το καφριλίκι και την δικαιολογησή του...

δεν θα το πιστέψεις..μέχρι και κάτι κλαρινάδες γράφουν για ντροπή για τα χθεσινά ohmy.gif σε φάση έχω μπερδευτεί ποιο είναι το γκαζέτα και ποιο το φόρουμ cool.gif
air_23
QUOTE (ΔΔ 13 @ May 10 2016, 15:07 ) *
δεν θα το πιστέψεις..μέχρι και κάτι κλαρινάδες γράφουν για ντροπή για τα χθεσινά ohmy.gif σε φάση έχω μπερδευτεί ποιο είναι το γκαζέτα και ποιο το φόρουμ cool.gif

εγω θα βγω και θα πω καλα κανατε και μας κραξατε οταν στους τελικους θα κανετε ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΙΔΙΑ ΠΟΣΤ για τις βρισιες σεσ σπανουλη και λοιπους που θα ναι και σε μεγαλυτερη ενταση..Αν δεν το κανετε ειστε απλα υποκριτες κι εσεις οπως και οι ΑΡΔ που μεγαλοποιησαν το θεμα
MaJesty23
Aς χαλαρώσουν και οι μεν και οι δε....είπαμε!Ψυχραιμία!

Απλά είχε υπερεκτιμηθεί το επίπεδο των οπαδών του Άρη από κάποιους(από μένα πάντως όχι)...και οπώς ξαναείπα,δεν χρειάζεται προστασία ο Δ.Δ ουτε standing ovation,μπάσκετ παίζει!Δεν έλυσε το πρόβλημα της πείνας στην Αφρική!Αυτοι είμαστε σαν χώρα,ετσι ήμασταν και ετσι θα μαστε.

Τα ίδια λέω και όταν οι δικοι μας ηλίθιοι ,εχουν βρίσει Σπανούλη.Σέβομαι τον Μπίλαρο και δεν του χω βρίσει ποτέ μάνα ,ουτε Ολυμπία ουτε τίποτα.Αλλα εγω είμαι εγω.

Παιδιά σιγά σιγά να έρθετε ....και μακάρι να επιστρέψετε στο προσκήνιο.Αλλά όχι ακόμα γλώσσα,περί φόβου κτλ.Ιεροσυλία ,όταν οι 2 μεγάλοι έχουν 9 ευρωπαϊκά και καμια 20αρια final four....ειπαμε λίγο συναίσθηση τι λέμε.Γιατί υπάρχει και άλλο παιχνίδι αύριο.
salonikatasos
QUOTE (air_23 @ May 10 2016, 15:05 ) *
εγαψα και στο προηγουμενο ποστ μου οτι διαφωνω με τον τουαρεγκ σχετικα με τον δδ και οτι θα ειναι τεραστιο το κενο του χρονου...

αεκ δεν προκειται να γινουμε..οταν με 800 χιλ στο παλε και οι 2 η χανετε η κερδιζετε με σπρωξιμο παρακαλα να μην ανεβασω κι αλλο το μαπτζετ..γτ δεν εχεις ζοτς πλεον ουτε θα χεις δδ απο του χρονου και η ζωη κυκλους κανει κι ερχεται ηεποχη να ξαναζησετε τα 80'σ που εχουν δημιουργησει και το απυθμενο κομπλεξ στον προπονητη σας

Ηρεμησε λιγο..και οι τωρινοι μεγαλοι παικτες μεγαλωσαν με ΑΡΗ και γκαλη....τι σημαινει αυτο?για τον παο εχει ξεκινησει η κατηφορα..παρτε το χαμπαρι οσο ειναι νωρις..για εμας εχει αρχισει η ανηφορα..το ποσα χρονια θα παρει να συναντηθουμε θα φανει..αλλα θα γινει..ειναι ξεκαθαρο πλεον...

Η αποδειξη ειναι οτι στο επομενο ηρθαν χωρις ξενους και μετα πηρες τον προπονητη τους...χαχαχαχα

Αφου δεν ειχαν κλειει καν ξενοδοχειο ρε..τοσοσιγουροι ηταν για την σκουπα

Ακριβως οι αντιδρασεις αυτες δειχνουν ποσο ενοχλησε τον παο η ηττα....που προσπαθουν να περασουν οτι δεν εγινε τπτ...ειχαν συνηθισει να κανουν περιπατο στο παλε..αυτο αλλαζει απο φετος...ανυπομονω παντως αν δω τον φωτση να μιλαει με τσουκαλα στο σεφ

Μονος σου δικαιολογεις το κακομαθημενα παιδακια..γτ για μα ηττα που δεν αλαλζει ουσιαστικα τπτ κανανε ενα καρο καραγκιοζιλικια και εχουν δημιουργησει μια απιθανη προπαγανδα σημερα..Ε δεν ξερετε να χανετε τι να κανουμε..

ε αμα μιλουσατε και για αδικιες και διαιτησιες που σας κραταγαν με το ζορι στο ματς παροτι δεν βλεποσασταν θα ηταν το απολυτο τρολ....ακομα περιμενω να μ πει καποιος για το αντιαθλητικο στον ραντουλιτσα

εμμετικα ειναι τα αρθρα ολων των "αντικειμενικων" που ανακαλυψαν χτες οτι βριζονται παικτες στα γηπεδα..που οταν ο τρακης ειπε οτι ειπε στον σπανουλη ασχοληθηκε το 1/4..που οταν παναθηναικοι διεκοψαν τελικο μπασκετ γυναικων και βριζανε την μανα του προεδρου του ερσιτεχνη ολυμπιακου δεν ανοιξε μυτη..που οταν στους τλεικους γινουν παλι οσα εχουμε μαθει και ειναι 10000 φορες χειροτερα απο τα χτεσινα δεν θα τολμησει να μιλησει κανεις για τον υπεροχο πρασινο και κοκκινο λαο..

οπως δεν εχει μιληει και για την μπουνια του αγιου δδ χτες η για το οτι ο ελιοτ πηγε να ορμησει στην κερκιδα επειδη τον εβρισαν..επιμενω θα χουν μεγαλη πλακα οι τελικοι με τετοιες αντιδρασεις απο τους παικτες του παο

ασχοληθειτε πρωτα με τον πεδουλακη και οσα γραφικα εκανε και ειπε χτες και μετα με τον δημοσιογραφο....

καλά πριν επιστρέψετε στα 80's πρέπει εκτός από τον παναθηναϊκό που είναι στην κατηφόρα να περάσετε και τον ολυμπιακό που κι αυτός το 2012 έλεγε για επιστροφή στα 90's. εκτός φυσικά αν έχεις μαντικές ικανότητες και μπορείς να δεις το μέλλον,οπότε πάω πάσο. γιατί ο παναθηναϊκός κυριαρχούσε και πριν τον διαμαντίδη και φυσικά θα συνεχίσει να κυριαρχεί και μετά από αυτόν
SteelGandalf
QUOTE(SkyFall @ May 10 2016, 14:03 ) *

Έχω πέσει κάτω!!! laugh.gif

Και για κάποιον που ρώτησε για το non paper:

QUOTE(www.pressaris.gr - 9/5/2016)
Με non paper αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στην ήττα! Καθαρό το φύλλο αγώνα, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

Όπως ξέρει να κερδίζει κανείς, έτσι πρέπει να ξέρει και να χάνει. Προφανώς κάποιοι στον Παναθηναϊκό δεν το ξέρουν αυτό και αντιδρούν διαφορετικά στις ήττες. Με non paper που μοιράστηκε οι πράσινοι κάνουν λόγο για άσχημη συμπεριφορά των φιλάθλων του Άρη προς την ομάδα τους, την ώρα που το φύλλο αγώνα αναφέρει μόνο τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν δύο φορές!

Τι αναφέρει το non paper; «Kαλησπέρα, Προς ενημέρωσή σας:

Ένταση προκλήθηκε στη φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα όταν παλιός παράγοντας του Άρη έβριζε τη μητέρα του Αντώνη Φώτση, γνωρίζοντας πως αυτή έχει φύγει από τη ζωή λίγους μήνες πριν. Τρομερά πράγματα…

Αυτό το γεγονός προστέθηκε στις χυδαίες ύβρεις των οπαδών του Άρη στον Δημήτρη Διαμαντίδη και νωρίτερα στις προκλήσεις και τις ροχάλες στον Έλιοτ Γουίλιαμς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου, συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη είπε στον Πεδουλάκη για γελοιότητες Διαμαντίδη που προκάλεσαν τον κόσμο, γεγονός που έφερε την ήπια αντίδραση του κόουτς».

Σαφώς και τα υβριστικά συνθήματα είναι καταδικαστέα προς τον οποιονδήποτε και σε οποιοδήποτε γήπεδο. Καταδικαστέα είναι δηλαδή και όταν εν χορώ βρίζεται π.χ. η μητέρα του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ. Εκεί δεν είναι οπαδοί του Άρη…

Ψέματα είναι πως βγήκε τέτοια ανακοίνωση; Ρωτάω χωρίς ίχνος ειρωνείας. Δεν το έχω διασταυρώσει. Δεν το γνωρίζω. Αν είναι ψέματα βγείτε και ενημερώστε μας.
G-arenas
QUOTE (air_23 @ May 10 2016, 15:09 ) *
εγω θα βγω και θα πω καλα κανατε και μας κραξατε οταν στους τελικους θα κανετε ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΙΔΙΑ ΠΟΣΤ για τις βρισιες σεσ σπανουλη και λοιπους που θα ναι και σε μεγαλυτερη ενταση..Αν δεν το κανετε ειστε απλα υποκριτες κι εσεις οπως και οι ΑΡΔ που μεγαλοποιησαν το θεμα

εχεις δει απο εδω μεσα καποιον φιλαθλο του παο να λεει οτι καλα καναμε και βριζαμε τον σπανουλη και οτι ο ΔΓ καλα εκανε και τον εβριζε ?? δεν νομιζω... το θεμα ειναι ολοι μαζι να τα καταδικαζουμε αυτα και οχι καθε φορα να δικαιολογουμε τετοιες συμπεριφορες αναλογα με το αν τα εκαναν φιλαθλοι της ομαδας μας ή της αντιπαλης... wink.gif
SteelGandalf
Πάντως αν έπαιρνα ποσοστά από την συμμετοχή στο φόρουμ, τώρα θα μπορούσα να φύγω διακοπές!!!

Θέλω να παρακαλέσω θερμά, επειδή το υπερ-εξαντλήσαμε το θέμα (έχω να ανοίξω και την θεματική ενότητα για το αυριανό παιχνίδι!!!), σιγά σιγά να το λήξουμε. Νομίζω πως τα είπαμε όλα. Όσοι έχουν πεισθεί ή έχουν αλλάξει γνώμη (λέμε τώρα) το έκαναν. Οι υπόλοιποι ας μάθουμε να σεβόμαστε την διαφορετική άποψη, έστω και αν δεν μας αρέσει. wink.gif
air_23
Το εχουμε εμπεδωσει παντως απο χτες..Ντροπη για τους καφρους αριανους που βρισανε για 2 λεπτα τη μανα του ΔΔ....και το λενε ποιοι?οι παναθηναικοι..προφανως τα οσα σουρανε στον παναγιωτη γιαννακη(αρχηγο τους οταν πηρανε την πρωτη ευρωλιγκα και συγχρονη ιστορια του ελληνικου μπασκετ)επειδη τολμησε να παει σοτν ολυμπιακο και διαματυροταν στον παγκο δεν εχουν γινει ποτε..στον υπνο μας τα ειδαμε...

QUOTE (G-arenas @ May 10 2016, 15:16 ) *
εχεις δει απο εδω μεσα καποιον φιλαθλο του παο να λεει οτι καλα καναμε και βριζαμε τον σπανουλη και οτι ο ΔΓ καλα εκανε και τον εβριζε ?? δεν νομιζω... το θεμα ειναι ολοι μαζι να τα καταδικαζουμε αυτα και οχι καθε φορα να δικαιολογουμε τετοιες συμπεριφορες αναλογα με το αν τα εκαναν φιλαθλοι της ομαδας μας ή της αντιπαλης... wink.gif

στο σκηνικο με το σπανουλη περσυ ειδαι πολλους να λενε προκαλεσε ο σπανουλης...απο εκει κ περα αυτο που δεν εχετε κτλβει πολλοι ειναι οτι αυτο που λεμε δεν ειναι καλα κανανε οι δικοι μας αφου γινετε κι αλλου....Εγω προσωπικα ΔΕΝ θα εβριζα αν ημουν στο γηπεδο...

το προβλημα μας ειναι η γιγαντωση του θεματος που μπροστα σε εγκληματα που γινονται στα περισσοτερα ματς αιωνιων σε ολα τ αθληματα και δεν ανοιγει μυτη ουτε γραφοντι 100 αρθρα το χτεσινο ειναι πλημελλημα
Nemesakos
QUOTE (SteelGandalf @ May 10 2016, 15:12 ) *
Έχω πέσει κάτω!!! laugh.gif

Και για κάποιον που ρώτησε για το non paper:

Ψέματα είναι πως βγήκε τέτοια ανακοίνωση; Ρωτάω χωρίς ίχνος ειρωνείας. Δεν το έχω διασταυρώσει. Δεν το γνωρίζω. Αν είναι ψέματα βγείτε και ενημερώστε μας.

Να πάρω σοβαρά τώρα θες άρθρο του pressaris... Και εντελώς τυχαία το non paper το έχει και πάλι το pressaris.. Και θες τώρα να μου πεις ότι δεν το βλέπεις οπαδικά το συγκεκριμένο θέμα... Πάσο...

η μοναδική ανακοίνωση που βγήκε είναι αυτή: Αυτά που έγιναν εχθές στο Nick Galis Hall ήταν απαράδεκτα και είμαι βέβαιος πως τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζει και η ίδια η διοίκηση του Άρη. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μην επαναληφθούν στον επόμενο αγώνα» και είναι γραπτή δήλωση του ΔΓ...
pk13
QUOTE(air_23 @ May 10 2016, 12:05 ) *

Φιλε καλα τα ονειρα αλλα κοιτα την πραγματικοτητα....
Δεν παρακαλαω να μην ανεβασεις το μπατζετ του γιατι πολυ απλα και να το ανεβασεις παλι θα χανεις....Οι Παναθηναικοι δεν εχουμε κανενα κομπλεξ για το τι πετυχατε τη δεκαετια του 80 γιατι πολυ απλα εχουμε πετυχει δεκαπλασιες επιτυχιες απο εσας....Εχω τριπλασια πρωταθληματα,διπλασια κυπελλα και εξαπλασια ευρωπαικα κυπελλα απο εσενα....Στα μεταξυ μας με κερδιζεις μια φορα στα πεντε χρονια...Δεν εχω να ζηλεψω κατι απο εσενα....Αν εισαι ο Αυτοκρατορας της Ελλαδας εγω ειμαι ο βασιλιας της Ευρωπης και της Ελλαδας την τελευταια 20ετια...Τι να φοβηθω?

Επισης απο που προκυπτει οτι ερχεται η πτωση του Παναθηναικου?Απο την στιγμη που ανελαβε ο ΔΓ εχουμε 2/3 πρωταθληματα και 4\4 κυπελλα....Ενα πρωταθλημα χασαμε και αρχισε η πτωση μας....??

Οπως οι σημερινοι 30ρηδες μεγαλωσαν με τον Αρη ετσι και οι 20ρηδες μεγαλωσαν με τον Παναθηναικο....Τι σημαινει αυτο?

SteelGandalf
Φίλε air_23 και όλοι οι υπόλοιποι συνΑρειανοί.

Αφού δεν μπορώ να "επηρεάσω" τους υπόλοιπους, σας παρακαλώ, τουλάχιστον εσείς, να σεβαστείτε τον κόπο μου και, κυρίως, τον χώρο. Φτάνει πραγματικά. Έλεος...

Έχουμε ξεφύγει θαρρώ. Δεν μας "μεγαλώνουν" ως ομάδα όλα αυτά.

Η ομάδα βρίσκεται εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ κι εμείς πρέπει να φωνάζουμε για να την εμψυχώνουμε και να της δίνουμε ορμή!

Ούτε ύβρεις χρειάζονται ούτε τίποτε ανάλογο. Αν μπορούσα να επιβάλλω τη γνώμη μου στους 5.500 συνοπαδούς μου που θα βρεθούν στο Nick Galis Hall, θα τους έλεγα να μην ασχοληθούν με κανέναν παίχτη της αντιπάλου ομάδας.

Ίσως μάλιστα κάποιοι σε αυτό να αποσκοπούν. Γιατί να τους κάνουμε την χάρη;
spysta

ο ΔΓ λεει καταδικασε τα υβριστικα συνθηματα !!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
j-kidd13
O πρωτος σε ολα,συνηθως ειναι και στοχος.
Ο Διαμαντιδης ειναι μισο σταδιο πριν κριθει υπαιτιος για τα μνημονια,για την ανεργια,την τρύπα του οζοντος,τις καθυστερήσεις της Αegean,και το οτι μας χωρισε η γκόμενα.Πιθανως και να θεωρείται ηδη υπαίτιος.

Χαλαρωστε ολοι,πατε να βγαλετε οτι η δική σας ομάδα την εχει μεγαλύτερη.
Ο Αρης κέρδισε δικαιοτατα,ο Παναθηναϊκος δεν ειναι σε καλή κατάσταση,επαιζε χωρις 3αρι και χωρις τον Καλαθη,οποτε δεν ειναι και τοσο παραδοξο οτι χασαμε.Μην προσπαθουμε οι Παναθηναικοι να χρυσωσουμε το χαπι.Δεν ειμαστε καλα,και αυτο μας ανησυχει εν οψει τελικων,γιατι το πραγμα φανταζει δυσκολο.

Η συμπεριφορά του κόσμου ειναι απαράδεκτη,διοτι σταματαει ο μεγαλυτερος μπασκετμπολιστας απο την εποχή των Γκαλη Γιαννακη.Ειναι μια πιο λεπτη χρονικη συγκυρία,οποτε δεν ταιριάζουν τέτοια περιστατικα.Παντού γινονται και γίνονταν,αλλα τώρα ειναι κατι διαφορετικο.Και στο οακα τα ιδια εχουν ειπωθει για Σπανουλη,Μπαρτζωκα,Μπουρουση κλπ.Και στο Οακα αντίστοιχα για ΔΔ,Αλβερτη κλπ.Απλα τωρα μιλάμε για τα τελευταία παιχνίδια του μεγαλυτερου Ελληνα μπασκετμπολιστα των τελευταιων 20 χρονων.
Βέβαια τι περιμενεις απο ενα κοινο το οποιο κάποτε εβριζε εν χορω τον Γκάλη επειδή γυρισε ως αντίπαλος με αλλη ομαδα.Τον ιδιο παικτη που τωρα εχουν σημαία και νο 1.
Επισης παρατηρω καποια έπαρση σε πολυ κόσμο του Αρη.Κατι του στυλ ερχομαστε,της Αεκ.
Ρίξτε λίγο τους τονους.Ο Άρης μπασκετικα δεν υπαρχει εδω και 25 χρονια,πλην 2-3 σεζόν.Ας δείξει επιτυχίες,και συνεχεια σε αυτες,και μετα συζηταμε σε αλλη βάση.Για την ωρα,μια απλη νικη σε σειρα πλευ οφ που μειωσε σε 2-1,πανηγυριστικε σαν να ηταν κατακτηση τιτλου...Δηλωτικο της διαφοράς επιπεδου.
air_23
QUOTE (Nemesakos @ May 10 2016, 15:24 ) *
Να πάρω σοβαρά τώρα θες άρθρο του pressaris... Και εντελώς τυχαία το non paper το έχει και πάλι το pressaris.. Και θες τώρα να μου πεις ότι δεν το βλέπεις οπαδικά το συγκεκριμένο θέμα... Πάσο...

η μοναδική ανακοίνωση που βγήκε είναι αυτή: Αυτά που έγιναν εχθές στο Nick Galis Hall ήταν απαράδεκτα και είμαι βέβαιος πως τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζει και η ίδια η διοίκηση του Άρη. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μην επαναληφθούν στον επόμενο αγώνα» και είναι γραπτή δήλωση του ΔΓ...

καταδικαζει βρισιες ο ΔΓ και ειναι αστεια οσα γραφτηκαν στο πρεσαρις...χαχαχα
SteelGandalf
QUOTE(Nemesakos @ May 10 2016, 14:24 ) *

Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες. Πάντως ο όρος "non paper" ουσιαστικά αυτό σημαίνει. Πως δεν υπάρχει επίσημο έγγραφο και ο μόνος λόγος που το παρέθεσα, είναι επειδή κάποιος ρώτησε τι ακριβώς "αναφέρεται" σε αυτό.

Δεν το υιοθέτησα και ούτε στήριξα την επιχειρηματολογία μου σε αυτό. wink.gif
tuareg
QUOTE (Nemesakos @ May 10 2016, 15:24 ) *
Αυτά που έγιναν εχθές στο Nick Galis Hall ήταν απαράδεκτα και είμαι βέβαιος πως τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζει και η ίδια η διοίκηση του Άρη. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μην επαναληφθούν στον επόμενο αγώνα» και είναι γραπτή δήλωση του ΔΓ...

btw
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον προπονητή, τους αθλητές και τον κόσμο της για μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση και ένδοξη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Οφείλει όμως να επισημάνει στους φιλάθλους της ότι οι μεγάλες νίκες διακυβεύονται από άσχημες μεμονωμένες οπαδικές συμπεριφορές που απολογιστικά αναιρούν την αξία τους.

Ο οπαδικός παροξυσμός σε βάρος συγγενών των αντιπάλων αθλητών δεν προσθέτει τίποτα στον αγώνα μας να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Και σε κάθε περίπτωση αποτελεί και επιλήψιμη συμπεριφορά κινούμενη εκτός των αθλητικών αξιών που διαχρονικά η ομάδα μας και η ιστορία της υπηρετεί.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να διαφυλάξει τα σύμβολα και τους θρύλους της, παίκτες, προπονητές και παράγοντές της, ιστορικές μορφές της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας από παρόμοιες υποτιμητικές συμπεριφορές οπαδών αντιπάλων ομάδων. Το ίδιο οφείλει να πράττει και για τις εμβληματικές προσωπικότητες των άλλων ομάδων.

Παρακαλεί λοιπόν το φίλαθλο κόσμο της στον αυριανό (11/05) αγώνα της ομάδας μας να αποδείξει την μπασκετική του ανωτερότητα και να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα μας στη δύσκολη προσπάθειά της να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Μέσα όμως από δράσεις και εκδηλώσεις αθλητικού πολιτισμού.

http://www.arisbc.gr/el/nea/672/anakoinwsh-ths-arhs-k-a-e
Nemesakos
QUOTE (air_23 @ May 10 2016, 15:19 ) *
Το εχουμε εμπεδωσει παντως απο χτες..Ντροπη για τους καφρους αριανους που βρισανε για 2 λεπτα τη μανα του ΔΔ....και το λενε ποιοι?οι παναθηναικοι..προφανως τα οσα σουρανε στον παναγιωτη γιαννακη(αρχηγο τους οταν πηρανε την πρωτη ευρωλιγκα και συγχρονη ιστορια του ελληνικου μπασκετ)επειδη τολμησε να παει σοτν ολυμπιακο και διαματυροταν στον παγκο δεν εχουν γινει ποτε..στον υπνο μας τα ειδαμε...

στο σκηνικο με το σπανουλη περσυ ειδαι πολλους να λενε προκαλεσε ο σπανουλης...απο εκει κ περα αυτο που δεν εχετε κτλβει πολλοι ειναι οτι αυτο που λεμε δεν ειναι καλα κανανε οι δικοι μας αφου γινετε κι αλλου....Εγω προσωπικα ΔΕΝ θα εβριζα αν ημουν στο γηπεδο...

το προβλημα μας ειναι η γιγαντωση του θεματος που μπροστα σε εγκληματα που γινονται στα περισσοτερα ματς αιωνιων σε ολα τ αθληματα και δεν ανοιγει μυτη ουτε γραφοντι 100 αρθρα το χτεσινο ειναι πλημελλημα

Ναι είδες μόνο αυτό που σε συμφέρει φίλε μου όμως. Και γω είπα ότι προκάλεσε ο Σπανούλής και όλοι το είπαν, αλλά αυτά που ακολούθησαν με τον ΔΓ , τουλάχιστον εμείς σαν φίλαθλοι/οπαδοί είχαμε το σθένος να τα καταδικάσουμε και να τα κράξουμε και εντός γηπέδου...

Επίσης από πότε αποτελεί δικαιολογία, το ότι επειδή το κάνατε εσείς δεν μπορείτε να μιλατε κιόλας. Εγω ούτε έβρισα ούτε έριξα καντήλια ούτε τίποτα. Και τι με αυτό? Δεν μπορει να με πειράζει? Εσύ βάζεις στην ίδια κλίμακα αυτή την στιγμή αυτούς που κράζεις, τους παναθηναΊκούς και του ολυμπιακούς για τα αίσχη τους, με τους οπαδούς του Αρη. Προφανώς δίκιο έχεις, τα ίδια σκατά είμαστε όλοι... wink.gif
air_23
QUOTE (pk13 @ May 10 2016, 15:24 ) *
Φιλε καλα τα ονειρα αλλα κοιτα την πραγματικοτητα....
Δεν παρακαλαω να μην ανεβασεις το μπατζετ του γιατι πολυ απλα και να το ανεβασεις παλι θα χανεις....Οι Παναθηναικοι δεν εχουμε κανενα κομπλεξ για το τι πετυχατε τη δεκαετια του 80 γιατι πολυ απλα εχουμε πετυχει δεκαπλασιες επιτυχιες απο εσας....Εχω τριπλασια πρωταθληματα,διπλασια κυπελλα και εξαπλασια ευρωπαικα κυπελλα απο εσενα....Στα μεταξυ μας με κερδιζεις μια φορα στα πεντε χρονια...Δεν εχω να ζηλεψω κατι απο εσενα....Αν εισαι ο Αυτοκρατορας της Ελλαδας εγω ειμαι ο βασιλιας της Ευρωπης και της Ελλαδας την τελευταια 20ετια...Τι να φοβηθω?

Επισης απο που προκυπτει οτι ερχεται η πτωση του Παναθηναικου?Απο την στιγμη που ανελαβε ο ΔΓ εχουμε 2/3 πρωταθληματα και 4\4 κυπελλα....Ενα πρωταθλημα χασαμε και αρχισε η πτωση μας....??

Οπως οι σημερινοι 30ρηδες μεγαλωσαν με τον Αρη ετσι και οι 20ρηδες μεγαλωσαν με τον Παναθηναικο....Τι σημαινει αυτο?

αυτη η αλαζονεια ειναι που θα σας οδηγησει στην πτωση πριν το καταλαβετε...κι ο αρης ειχε 4 χρονια αηττητος συνεχομενα νταμπλ,3 φαιναλ φορ και μετα επεσε..εσυ νομιζεις οτι θα συνεχισεις αιωνια να πρωταγωνιστεις?κυκλος κανει η ζωη και ο αθλητισμος....το τι πηρατε με τον ΔΓ σ ενα πρωταθλημα που δεν υπηρχε καν στον οριζοντα τριτος πολος δεν μ λεει κατι...πλεον υπαρχει αρης κι αεκ που δυναμωνουν....κι εσεις καθε χρονο ειστε και χειροτεροι...δεν θελετε να το κτλβετε αλλα οι σφαλιαρες στην ευρωλιγκα το δειχνουν....και του χρονου τελειωνει κι ο δδ που σας κραταει ενωμενους και σας χαριζει και νικες ακομα..δεν πειραζει συνεχιστε να ειστε αλαζωνες...

ειπες οτι τα πιτσιρικια μεγαλωσαν με οσφπ και παο οποτε θα πανε σ αυτους...δλδ τα πιτσιρικια που μεγαλωσαν με αρη ηρθαν σε μας να παιξοιυνε?κτλβαινεις την ακυροτητα του σχολιου σου?
Nemesakos
QUOTE (tuareg @ May 10 2016, 15:31 ) *

btw
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον προπονητή, τους αθλητές και τον κόσμο της για μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση και ένδοξη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Οφείλει όμως να επισημάνει στους φιλάθλους της ότι οι μεγάλες νίκες διακυβεύονται από άσχημες μεμονωμένες οπαδικές συμπεριφορές που απολογιστικά αναιρούν την αξία τους.

Ο οπαδικός παροξυσμός σε βάρος συγγενών των αντιπάλων αθλητών δεν προσθέτει τίποτα στον αγώνα μας να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Και σε κάθε περίπτωση αποτελεί και επιλήψιμη συμπεριφορά κινούμενη εκτός των αθλητικών αξιών που διαχρονικά η ομάδα μας και η ιστορία της υπηρετεί.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να διαφυλάξει τα σύμβολα και τους θρύλους της, παίκτες, προπονητές και παράγοντές της, ιστορικές μορφές της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας από παρόμοιες υποτιμητικές συμπεριφορές οπαδών αντιπάλων ομάδων. Το ίδιο οφείλει να πράττει και για τις εμβληματικές προσωπικότητες των άλλων ομάδων.

Παρακαλεί λοιπόν το φίλαθλο κόσμο της στον αυριανό (11/05) αγώνα της ομάδας μας να αποδείξει την μπασκετική του ανωτερότητα και να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα μας στη δύσκολη προσπάθειά της να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Μέσα όμως από δράσεις και εκδηλώσεις αθλητικού πολιτισμού.

http://www.arisbc.gr/el/nea/672/anakoinwsh-ths-arhs-k-a-e

το look who's talking γιατί το βάζεις? Λες να μην ξέρω ή να μην λέω τι @@κιες έχει κάνει τόσα χρόνια ο ΔΓ? Αλλά και πάλι τι σημαίνει αυτό? Ποιος την έχει μεγαλύτερη ψάχνουμε?
Εγώ έχω ξαναπει. Χάιρομαι που υπάρχει ο ΔΓ γιατί βλέπουμε πως μπορεί να είναι ο πάτος στο βαρέλι. Αν επειδή τα κάνει ο ΔΓ αυτά, τότε δικαιολογούνται και όσοι άλλοι τα κάνουν, καλωσήρθατε και σεις στον πάτο μαζί του...
air_23
QUOTE (j-kidd13 @ May 10 2016, 15:28 ) *
Βέβαια τι περιμενεις απο ενα κοινο το οποιο κάποτε εβριζε εν χορω τον Γκάλη επειδή γυρισε ως αντίπαλος με αλλη ομαδα.Τον ιδιο παικτη που τωρα εχουν σημαία και νο 1.
Επισης παρατηρω καποια έπαρση σε πολυ κόσμο του Αρη.Κατι του στυλ ερχομαστε,της Αεκ.
Ρίξτε λίγο τους τονους.Ο Άρης μπασκετικα δεν υπαρχει εδω και 25 χρονια,πλην 2-3 σεζόν.Ας δείξει επιτυχίες,και συνεχεια σε αυτες,και μετα συζηταμε σε αλλη βάση.Για την ωρα,μια απλη νικη σε σειρα πλευ οφ που μειωσε σε 2-1,πανηγυριστικε σαν να ηταν κατακτηση τιτλου...Δηλωτικο της διαφοράς επιπεδου.

με οσα εχεις σουρει κι εν χορω 20000 σε γιαννακη και σπανουλη ντροπη να μιλας για οσα ειπε μια μεριδα στον γκαλη....

επισης ο αρης δεν εχει φανερωσει επιτυχιες γτ του χει κλεψει το συστημα σας 2 κυπελλα σε λαρισα και λιντο,γτ τον στελνατε να παιξει τελικο στο ηραλειο θεωρητικα με σχολεια και γεμιζε με 5000 πρασινοκαφρους,γτ οποτε πλησιαζε σε νικη στο οακα μπουκαραν ο παυλος και ο θανασης...Οπως επισης και γτ εχετε μαζι εμ τους αλλους 10 κατατρεψει το ευρωπαικο μπασκετ με τα συμβολαια και τις κλειστες λιγκες κι ευτυχως που ξυπνησε η φιμπα και αρχισε η εκκαθαριση του καρκινωματος...
tuareg
QUOTE (Nemesakos @ May 10 2016, 15:35 ) *
το look who's talking γιατί το βάζεις? Λες να μην ξέρω ή να μην λέω τι @@κιες έχει κάνει τόσα χρόνια ο ΔΓ? Αλλά και πάλι τι σημαίνει αυτό? Ποιος την έχει μεγαλύτερη ψάχνουμε?
Εγώ έχω ξαναπει. Χάιρομαι που υπάρχει ο ΔΓ γιατί βλέπουμε πως μπορεί να είναι ο πάτος στο βαρέλι. Αν επειδή τα κάνει ο ΔΓ αυτά, τότε δικαιολογούνται και όσοι άλλοι τα κάνουν, καλωσήρθατε και σεις στον πάτο μαζί του...

κοιτα το να αναφερεται ο ΔΓ και να καταδικαζει συμπεριφορες οπαδων αλλων ομαδων ειναι σα να παει Ελληνας στο πανεπιστημιο της Σοφιας και να θελει να παρει πτυχιο στις Βαλκανικες σπουδες υποβαλλωντας πτυχιακη με θεμα το Βασιλειο το Βουλγαροκτονο.
SteelGandalf
Χαχαχα, ρε μάγκες, εδώ πέρα μέσα θα γίνω πιο σοφός στο τέλος!!!

Φτάνει ρε, σαν 11χρονα κάνετε... Παρακαλώ, φτάνει... sad.gif
Nemesakos
QUOTE (tuareg @ May 10 2016, 15:38 ) *
κοιτα το να αναφερεται ο ΔΓ και να καταδικαζει συμπεριφορες οπαδων αλλων ομαδων ειναι σα να παει Ελληνας στο πανεπιστημιο της Σοφιας και να θελει να παρει πτυχιο στις Βαλκανικες σπουδες υποβαλλωντας πτυχιακη με θεμα το Βασιλειο το Βουλγαροκτονο.

Εγώ απλά παρέθεσα την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ρώτησε άλλωστε και ο steelgandalf αν υπάρχει. Όπως άλλωστε παρέθεσες και συ την ανακοίνωση του Άρη. Όπως και να έχει είναι επίσημη θέση ΚΑΕ. Τώρα αν εσύ βλέπεις μόνο Γιαννακόπουλο και όχι Παναθηναϊκό αυτό είναι άλλο θέμα. Εκτός και αν επειδή ο Γιαννακόπουλος είναι πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θα παίρνουμε και σοβαρά τις ανακοινώσεις, λόγω του πρότερου άτιμου βίου του.
tuareg
QUOTE (Nemesakos @ May 10 2016, 15:43 ) *
Εγώ απλά παρέθεσα την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ρώτησε άλλωστε και ο steelgandalf αν υπάρχει. Όπως άλλωστε παρέθεσες και συ την ανακοίνωση του Άρη. Όπως και να έχει είναι επίσημη θέση ΚΑΕ. Τώρα αν εσύ βλέπεις μόνο Γιαννακόπουλο και όχι Παναθηναϊκό αυτό είναι άλλο θέμα. Εκτός και αν επειδή ο Γιαννακόπουλος είναι πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θα παίρνουμε και σοβαρά τις ανακοινώσεις, λόγω του πρότερου άτιμου βίου του.

Ο ΔΓ ποιον εκροσωπει?Το ΠΑΟ δεν εκπροσωπει?
Η σοβαροτητα των ανακοινωσεων του ειναι αναλογη του παραδειγματος που ανεφερα.
pk13
QUOTE(air_23 @ May 10 2016, 12:33 ) *
αυτη η αλαζονεια ειναι που θα σας οδηγησει στην πτωση πριν το καταλαβετε...κι ο αρης ειχε 4 χρονια αηττητος συνεχομενα νταμπλ,3 φαιναλ φορ και μετα επεσε..εσυ νομιζεις οτι θα συνεχισεις αιωνια να πρωταγωνιστεις?κυκλος κανει η ζωη και ο αθλητισμος....το τι πηρατε με τον ΔΓ σ ενα πρωταθλημα που δεν υπηρχε καν στον οριζοντα τριτος πολος δεν μ λεει κατι...πλεον υπαρχει αρης κι αεκ που δυναμωνουν....κι εσεις καθε χρονο ειστε και χειροτεροι...δεν θελετε να το κτλβετε αλλα οι σφαλιαρες στην ευρωλιγκα το δειχνουν....και του χρονου τελειωνει κι ο δδ που σας κραταει ενωμενους και σας χαριζει και νικες ακομα..δεν πειραζει συνεχιστε να ειστε αλαζωνες...

ειπες οτι τα πιτσιρικια μεγαλωσαν με οσφπ και παο οποτε θα πανε σ αυτους...δλδ τα πιτσιρικια που μεγαλωσαν με αρη ηρθαν σε μας να παιξοιυνε?κτλβαινεις την ακυροτητα του σχολιου σου?

Ο Παναθηναικος δεν ειναι στην κορυφη ουτε για πεντε ουτε για δεκα χρονια....20 χρονια τωρα ειναι στην κορυφη της Ελλαδας και παντοτε ψηλα στην Ευρωπη....Και θα συνεχισουμε να ειμαστε για αλλα 20 χρονια...

Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι Παναθηναικος και Αρης δεν εχουν ουτε ιδια φανελα,ουτε ιδια ιστορια ουτε τον ιδιο κοσμο....

Ο Παναθηναικος υπηρχε και πριν τον Διαμαντιδη και θα υπαρχει και μετα....

Εσυ γραφεις οτι οι 30-35αρηδες μεγαλωσαν με τον Αρη και εγω σου απανταω οτι οι 20ρηδες μεγαλωσαν με τον Παναθηναικο....Τι σημαινει αυτο?
SteelGandalf
Να το κλείσουμε εδώ; Δεν θέλω να το κλειδώσω τώρα. Ειπώθηκαν τόσα πολλά και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο. Ορισμένοι ξεφύγαμε, αλλά εντάξει, δεν έγινε και τίποτα.

Φτάνει όμως παιδιά μου. Ειρήνη!!!
pk13
QUOTE(air_23 @ May 10 2016, 12:36 ) *
με οσα εχεις σουρει κι εν χορω 20000 σε γιαννακη και σπανουλη ντροπη να μιλας για οσα ειπε μια μεριδα στον γκαλη....

επισης ο αρης δεν εχει φανερωσει επιτυχιες γτ του χει κλεψει το συστημα σας 2 κυπελλα σε λαρισα και λιντο,γτ τον στελνατε να παιξει τελικο στο ηραλειο θεωρητικα με σχολεια και γεμιζε με 5000 πρασινοκαφρους,γτ οποτε πλησιαζε σε νικη στο οακα μπουκαραν ο παυλος και ο θανασης...Οπως επισης και γτ εχετε μαζι εμ τους αλλους 10 κατατρεψει το ευρωπαικο μπασκετ με τα συμβολαια και τις κλειστες λιγκες κι ευτυχως που ξυπνησε η φιμπα και αρχισε η εκκαθαριση του καρκινωματος...

Ειστε και εσεις οι κατατρεγμενοι του συστηματος οπως οι Ολυμπιακοι....Που ο κακος Παυλος και ο κακος Θανασης σας στερησαν τους πολλους τιτλους...Τι τραβατε??
j-kidd13
QUOTE(air_23 @ May 10 2016, 15:36 ) *

Καμια σχεση.Γιαννακης Σπανουλης έκατσαν λιγο στην ομαδα,ουτε ταυτιση εγινε μαζι τους,ουτε εγιναν ιστορικες μορφες,οπως ειναι ο Αλβέρτ ης,ο ΔΔ,ο Γκάλης σε εσας,κλπ.
Mιλαμε για τον Γκαλη...Για το ειδωλο,την απόλυτη μπασκετικη προσωπικοτητα σας.Τον θεο σας.
Τι μου λες τωρα.Ειναι σαν να έμπαινε ο Διαμαντιδης στο ΟΑΚΑ με τη φανελα του Αρη,και να τον εβριζε ο κόσμος.
Ουτε σε παράλληλο συμπαν.Η απόλυτη ντροπη.

Αρα σε 25 χρονια θα ειχες να επιδειξεις αλλα 2 κυπελλα Ελλαδος.Συγκλονιστικές επιτυχίες πραγματικα.
Nemesakos
QUOTE (tuareg @ May 10 2016, 15:45 ) *
Ο ΔΓ ποιον εκροσωπει?Το ΠΑΟ δεν εκπροσωπει?
Η σοβαροτητα των ανακοινωσεων του ειναι αναλογη του παραδειγματος που ανεφερα.

Είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο? Ωραία κρίση...
salonikatasos
QUOTE (pk13 @ May 10 2016, 15:51 ) *
Ειστε και εσεις οι κατατρεγμενοι του συστηματος οπως οι Ολυμπιακοι....Που ο κακος Παυλος και ο κακος Θανασης σας στερησαν τους πολλους τιτλους...Τι τραβατε??

πάντα οι άλλοι φταίνε. το αστείο είναι βέβαια ότι αυτά που γράφει πιο πάνω ήταν τα ίδια ακριβώς που έλεγαν οι παοκτζήδες όταν ήταν στην κορυφή ο άρης,τα ίδια που έλεγαν οι δικοί μας όταν ήταν στην κορυφή ο οσφπ επί ιωαννίδη,τα ίδια που λένε εδώ και 15 χρόνια οι ολυμπιακοί που έχουν χάσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο από τον παναθηναΪκό και πάει λέγοντας. βέβαια η ιστορία γράφει ότι ο παναθηναϊκός διαχρονιά έχει κατακτήσει συνολικά περισσότερα πρωταθλήματα από όσα έχουν όλοι οι άλλοι μαζί,διπλάσια κύπελλα από τον 2ο και 6 ευρωπαϊκά,τα διπλάσια από τον ολυμπιακό που είναι ο μόνος από τους υπόλοιπους που έχει κατακτήσει κι αυτός τον ίδιο τίτλο. η ζήλια φυσικό είναι να βγαίνει ως πικρία ή και θυμό από κάποιους για αυτή την απόλυτη κυριαρχία του παναθηναΪκού σε ελλάδα και τα τελευταία 20 χρόνια και σε ευρώπη
tuareg
QUOTE (Nemesakos @ May 10 2016, 15:53 ) *
Είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο? Ωραία κρίση...

ειναι σα το ανεκδοτο με το βοσκο και το λυκο,οταν ηρθε πραγματικα δε το πηρε στα σοβαρα κανεις
benchwarmer
Το ότι υπάρχει κλιμακούμενη ανοχή στα υβριστικά συνθήματα ανάλογα με την αξία ή προσφορά κάθε παίχτη πρώτη φορά το ακούω πάντως, και μάλιστα από σοβαρά άτομα...

Στα της σειράς, με τον Άρη πλήρη θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον και για μπασκετικούς λόγους, τώρα νομίζω απλά παίζονται οι εντυπώσεις εκατέρωθεν.
SteelGandalf
QUOTE(SteelGandalf @ May 10 2016, 14:47 ) *
Να το κλείσουμε εδώ; Δεν θέλω να το κλειδώσω τώρα. Ειπώθηκαν τόσα πολλά και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο. Ορισμένοι ξεφύγαμε, αλλά εντάξει, δεν έγινε και τίποτα.

Φτάνει όμως παιδιά μου. Ειρήνη!!!

Λυπάμαι ειλικρινά. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να σας σταματήσω και να το λήξουμε χωρίς να χρειαστεί να το κάνω με τέτοιον τρόπο... Δεν σεβαστήκατε ούτε εμένα, ούτε το φόρουμ το οποίο, υποτίθεται, αγαπάτε...

Υ.Γ. Δεν θα ανεχτώ αντίστοιχα σχόλια, πέραν του αγωνιστικού, στην θεματική ενότητα που θα ανοίξω για τον 4ο αγώνα της σειράς.-
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.