o_theioulis
May 18 2015, 00:47
QUOTE (j-kidd13 @ May 17 2015, 23:40 )

Αντι να αναρωτιεσαι γι αυτο,καλυτερα ειναι να προσεχεις τι και πως το γραφεις,για να μην εχεις τετοιες ανησυχιες...
Και να μην ποσταρεις στα αγγλικα επισης...
Αναλογα την συμπεριφορα του χρηστη και το τι προσωπο εχει δειξει κατα την παρουσια του εδω.
Συγκεκριμενο διαστημα δεν υπαρχει,ολα ειναι υπο εξεταση.Στις αρχες καθε σεζον επανεξεταζονται οι περιπτωσεις,και αναλογως αποφασιζεται ποιοι αξιζει να επιστρεψουν.Οσοι επιστρεψουν ομως,στην πρωτη ταρζανια χαιρετουν δια παντος...
σας βρισκω πολυ αυστηρους παντως

QUOTE (nvip13 @ May 17 2015, 23:44 )

Ετσι λέγαμε και μεις για τον Σπανούλη πριν παει στον Ολυμπιακό..
Επίσης κάποια στιγμή ο ΔΓ πρέπει να πάρει εκδίκηση γι αυτό και φέτος ειναι ευκαιρία. Φυσικά με 500 δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. 1 μύριο στο νερό...
πηρε τον σοφο
τον μαυροκεφαλιδη
αρκετα φτανει η εκδικηση
τους εκδικηθηκε αρκετα
bodiroga10
May 18 2015, 00:52
QUOTE (SteelGandalf @ May 18 2015, 01:45 )

Να θεωρήσουμε, δηλαδή, ως δεδομένη την φυγή του απ' τον Ολυμπιακό;
Υ.Γ. Ο Διαμαντίδης ακόμη με ένα εκατομμύριο αμείβεται;
Υ.Γ.2 Και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα ντυθεί, του χρόνου, στα πράσινα;
Υ.Γ.3 Έβαλα πολλά θέματα, ε;
δεν θεωρω τιποτα δεδομενο προσωπικα πιστευω αν ισοφαρισει ο ολυμπιακος την μεγαλυτερη προσφορα που θα εχει προφανως θα τον κρατησει απλως με τα οικονομικα δεδομενα που υπαρχουν γενικα μπορει να αναγκαστει να τον αποχωριστει οπως εγινε με τον περπερογλου.
απλως ο παναθηναικος εχει ενα πλεονεκτημα σε σχεση με τον ολυμπιακο οικονομικα του χρονου ληγουν σχεδον ολα τα μεγαλα του συμβολαια.
ο θανασης απ οτι ξερω εχει τον λωτσο πιο πιθανο θα τον εβλεπα να πηγαινει στην θεση του νταρντεν...
για τον διαμαντιδη δεν ξερω αν εχει αποφασισει καν ο ιδιος να συνεχισει το μπασκετ. φετος προφανως και ειχε συμβολαιο ανω του 1 εκατ που ληγει το καλοκαιρι
bbplayer
May 18 2015, 00:52
πάντως από ότι άκουσα οι Αγγελόπουλοι , όλο περηφάνια και ξανά μανα περηφάνια, και κουβέντα για ενίσχυση. Οπότε αν πάρουν το πρωτάθλημα (>95%) μάλλον δεν πρόκειται να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, έχοντας στο νου την ευρωπαϊκή τους πορεία.
Οπότε αν ο Σλούκας πρωτάξει τα χρήματα, μάλλον λογικά θα την κάνει. Όχι για εμάς βέβαια, καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν είμαστε και ο ελκυστικότερος ...προορισμός
salonikatasos
May 18 2015, 00:54
o μασιούλις πάντως πέρα από ότι του έχουμε κάνει 2 χρονιές,διώχνοντάς τον,δε φαίνεται να κρατάει κακία και αφήνει όλες τις πόρτες ανοιχτές
http://www.sdna.gr/gr/basket/sunedeuxeis/a...n-spanouli-vid/
nvip13
May 18 2015, 00:55
QUOTE(o_theioulis @ May 18 2015, 01:47 )

πηρε τον σοφο
τον μαυροκεφαλιδη
αρκετα φτανει η εκδικηση
τους εκδικηθηκε αρκετα
Ελπίζω να αστειεύεσαι ασφαλώς...
Ετσι κι αλλιώς αυτούς δεν τους πήρε κατευθείαν απ τον Ολυμπιακό.
Ειδικά με τον δεύτερο σε μια τελείως υποθετική διεκδίκηση, δώσαμε πολλά και τελικά την πατήσαμε.
Ο Σλούκας είναι οτι πιο hot και έτοιμο διαθέτει αυτη την στιγμή, ωστέ να ειναι ο επόμενος ηγέτης.
Dinkins
May 18 2015, 00:56
Άμα ανοίξει το πορτοφόλι ο ΔΓ και ο Σλούκας θα έρθει και ο Βεζενκοφ και ο Καλάθης, μην αγχώνεστε ή μάλλον αγχωθείτε

.
SteelGandalf
May 18 2015, 00:57
Δεν ξέρω ποιον έχει ο Θανάσης μάνατζερ. Αλλά πρόσφατα ο Αλέξανδρος συμφώνησε ξανά με τον κύριο Λώτσο.
Θεωρώ πως είναι απίθανο ο Κώστας Σλούκας να πάει, σε αυτή τη φάση, στον Παναθηναϊκό. Πείτε το λογική. Πείτε το προαίσθημα. Πείτε το όπως θέλετε.
o_theioulis
May 18 2015, 00:59
QUOTE (nvip13 @ May 17 2015, 23:55 )

Ελπίζω να αστειεύεσαι ασφαλώς...
Ετσι κι αλλιώς αυτούς δεν τους πήρε κατευθείαν απ τον Ολυμπιακό.
Ειδικά με τον δεύτερο σε μια τελείως υποθετική διεκδίκηση, δώσαμε πολλά και τελικά την πατήσαμε.
Ο Σλούκας είναι οτι πιο hot και έτοιμο διαθέτει αυτη την στιγμή, ωστέ να ειναι ο επόμενος ηγέτης.
αυτην την περιοδο τον μονο του μπορει να κλεψει απτον ολυμπιακο ειναι κανα αγραβανη
και αυτον μονο αν του υποσχεθει τζαμπα κλεραζιλ για τα σπυρια
Dinkins
May 18 2015, 01:00
QUOTE (SteelGandalf @ May 18 2015, 01:57 )

Δεν ξέρω ποιον έχει ο Θανάσης μάνατζερ. Αλλά πρόσφατα ο Αλέξανδρος συμφώνησε ξανά με τον κύριο Λώτσο.
Θεωρώ πως είναι απίθανο ο Κώστας Σλούκας να πάει, σε αυτή τη φάση, στον Παναθηναϊκό. Πείτε το λογική. Πείτε το προαίσθημα. Πείτε το όπως θέλετε.
Προκατάληψη το λέμε.
Όσο για τον Θανάση καλύτερα να έχει τον Λωτσο, δεν καταλαβαίνω την κάψα με αυτόν τον παίκτη. Αν δεν ειχε αδελφό τον Γιάννη κανένας δεν θα μιλαγε γι' αυτον.
bbplayer
May 18 2015, 01:03
QUOTE(Dinkins @ May 18 2015, 01:56 )

Άμα ανοίξει το πορτοφόλι ο ΔΓ και ο Σλούκας θα έρθει και ο Βεζενκοφ και ο Καλάθης, μην αγχώνεστε ή μάλλον αγχωθείτε

.
δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό.
j-kidd13
May 18 2015, 01:05
Ας βρει πρωτα προπονητη,γιατι απο κει πρεπει να ξεκινησουμε,και μετα παμε στους παικτες...
Εκτος αν αρχισουμε να παιρνουμε παικτες χωρις να εχουμε βρει τον προπονητη που θα καθοδηγησει την ομαδα,και τι στυλ παιζει κλπ...(Τωρα βεβαια αν ειναι σου πει οκ,δεν εχω κοουτς αλλα κλεινω Καλαθη-Ροτσεστι-Λανγκφορντ-Μπραουν ετσι για αρχη,δεν θα με χαλαγε..)
Είμαι ανοιχτός σε κάθε μελλοντική πρόταση του Παναθηναϊκού. Νομίζω πως θα γυρνούσα με χαρά και θα συναντούσα όλους τους οπαδούς που με περιμένουν και με σέβονται», ήταν τα λόγια του παίκτη της «Βασίλισσας». ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟΝ
bodiroga10
May 18 2015, 01:06
QUOTE (SteelGandalf @ May 18 2015, 01:57 )

με τον σλουκα αυτο που λες εχει λογικη και γω πιθανολογω με τα τωρινα δεδομενα η ολυμπιακο ή τουρκια.
για τον βεζενκοβ το ξερω αλλα υπηρξε ενα διαστημα 3 ημερων εσυ θα το ξερεις καλυτερα που σταματησε την συνεργασια του με τον λωτσο. εκει υπηρξε η φημολογια τοτε οτι υπεγραψε με τον παναθηναικο...
για μενα δυο ειναι οι περιπτωσεις καθαρα υποθετικα η υπεγραψε εκει με τον παναθηναικο με συμφωνια με τον λωτσο να μην συμμετεχει στην μεταγραφη ειχε γινει και στην περιπτωση μπατιστ και μετα ξαναυπεγραψαν συμφωνια λογω της δυνατοτητας του να παει καποια στιγμη στο nba ή πηγε να συμφωνησει με τον παναθηναικο δεν τα βρηκαν οποτε δεν υπηρχε λογος να μην ξαναπαρει για ατζεντη του τον λωτσο....
o_theioulis
May 18 2015, 01:07
QUOTE (j-kidd13 @ May 18 2015, 00:05 )

Ας βρει πρωτα προπονητη,γιατι απο κει πρεπει να ξεκινησουμε,και μετα παμε στους παικτες...
Εκτος αν αρχισουμε να παιρνουμε παικτες χωρις να εχουμε βρει τον προπονητη που θα καθοδηγησει την ομαδα,και τι στυλ παιζει κλπ...(Τωρα βεβαια αν ειναι σου πει οκ,δεν εχω κοουτς αλλα κλεινω Καλαθη-Ροτσεστι-Λανγκφορντ-Μπραουν ετσι για αρχη,δεν θα με χαλαγε..)
κατι ακουγεται για δρακο
Ginobili
May 18 2015, 01:07
Η φετινή χρονιά είναι πεταμένη...καταστροφή σκέτη,Γεμάτη κατάρες με μεγαλύτερη τον Ιβάνοβιτς,που κανένας μας(ναι ούτε ακόμα κι εγώ) δεν τον περίμενα τόσο καταστροφικό για την ομάδα.Το μόνο κέρδος ....ο Παπάς...κι αυτός έφαγε κατάρα..
Λοιπόν,τον Λάσο που τον έχει περάσει γενεές 14 όλος ο μπασκετικός κόσμος,τον είδαμε σε αυτό το φαιναλ4 και δη στον τελικό,να έχει πάρει μάστερ στην μελέτη του μπασκετικού Παναθηναικού επί Πεδουλάκη.Από το Α ως το Ω!!! Έχοντας σαν + βεβαίως τους έξτρα ποιοτικούς παίκτες.
Έπαιξε τρομερή άμυνα,τον Σπανούλη τον έδεσε χειροπέδες,έριξε τα σκυλιά του πολέμου μέσα...Μασιούλις,Αγιόν..Νοτσιόνι...Σλότερ σε ρόλο Λάσμε,και πάρκαρε κάτι γατάκια στον πάγκο...ακόμα και τον Ρούντι.
Λοιπόν,ο ΠΑΟ το καλοκαίρι(η χρονιά είναι τελειωμένη θαρρώ...μετά τα ερείπια που άφησε ο Ιβάνοβιτς και τις ΚΑΤΑΡΕΣ Γκιστ-Παπά) δεν έχει άλλη λύση από το να δώσει μεγάλο συμβόλαιο σε μεγάλο παίκτη,και φυσικά εννοούμε τον καλάθη.Θεωρώ ότι θα δοθεί μάχη με Φενέρ και Μπάρτσα το καλοκαίρι,εμείς οφείλουμε να του δώσουμε αυτά που πρέπει για να τον φέρουμε(δεν χρειάζεται εξάλλου να δώσουμε περισσότερα από του άλλους).
Από κει και πέρα,να δούμε τι θα γίνει με Γκιστ,και σίγουρα χρειάζονται ένα 3αρι κι ένα 5αρι.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο προπονητής,αλλά τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι το Α και το Ω είναι οι σωστοί παίκτες,να υπάρχουν παίκτες με ψυχολογία και σκληράδα.Παικταράς ο Μίροτιτς...αλλά όταν έτρωγε 2 ξυλιές,πήγαινε στην μαμά του.ο ρολίστας ο Μασιούλις και η γεροντάρα ο Νοτσιόνι μασάγανε σίδερα στα κρίσιμα).
Πραγματικά τον Ιβάνοβιτς τον θεωρώ μεγάλη εξαίρεση....ιδιαίτερη περίπτωση κομπλεξικού προπονητή,από κει και πέρα βλέπουμε να διακρίνονται πολλοί προπονητές,χωρίς ιδιαίτερο υπόβαθρο(Μπαρτζώκας,Σφαιρόπουλος,Λάσο..)
Τείνω πάντως,και επιμένω σε Ελληνο-Σερβικής φιλοσοφίας προπονητή.(το σερβικής...το βλέπετε σε Σφαιρόπουλο,Πεδουλάκη,Ιτούδη....όχι στον Μπαρτζώκα)
bodiroga10
May 18 2015, 01:08
QUOTE (ακης @ May 18 2015, 02:05 )

Είμαι ανοιχτός σε κάθε μελλοντική πρόταση του Παναθηναϊκού. Νομίζω πως θα γυρνούσα με χαρά και θα συναντούσα όλους τους οπαδούς που με περιμένουν και με σέβονται», ήταν τα λόγια του παίκτη της «Βασίλισσας». ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟΝ
εγω θα στοιχηματιζα οτι ειναι πολυ πιθανο μετα την σημερινη χειρονομια θα κανει και ωραιο εξωφυλλο στην πρασινη.καθως τα κριτηρια πλεον στον παναθηναικο δεν ειναι μονο αγωνιστικα....
o_theioulis
May 18 2015, 01:09
QUOTE (Ginobili @ May 18 2015, 01:07 )

Η φετινή χρονιά είναι πεταμένη...καταστροφή σκέτη,Γεμάτη κατάρες με μεγαλύτερη τον Ιβάνοβιτς,που κανένας μας(ναι ούτε ακόμα κι εγώ) δεν τον περίμενα τόσο καταστροφικό για την ομάδα.Το μόνο κέρδος ....ο Παπάς...κι αυτός έφαγε κατάρα..
Λοιπόν,τον Λάσο που τον έχει περάσει γενεές 14 όλος ο μπασκετικός κόσμος,τον είδαμε σε αυτό το φαιναλ4 και δη στον τελικό,να έχει πάρει μάστερ στην μελέτη του μπασκετικού Παναθηναικού επί Πεδουλάκη.Από το Α ως το Ω!!! Έχοντας σαν + βεβαίως τους έξτρα ποιοτικούς παίκτες.
Έπαιξε τρομερή άμυνα,τον Σπανούλη τον έδεσε χειροπέδες,έριξε τα σκυλιά του πολέμου μέσα...Μασιούλις,Αγιόν..Νοτσιόνι...Σλότερ σε ρόλο Λάσμε,και πάρκαρε κάτι γατάκια στον πάγκο...ακόμα και τον Ρούντι.
Λοιπόν,ο ΠΑΟ το καλοκαίρι(η χρονιά είναι τελειωμένη θαρρώ...μετά τα ερείπια που άφησε ο Ιβάνοβιτς και τις ΚΑΤΑΡΕΣ Γκιστ-Παπά) δεν έχει άλλη λύση από το να δώσει μεγάλο συμβόλαιο σε μεγάλο παίκτη,και φυσικά εννοούμε τον καλάθη.Θεωρώ ότι θα δοθεί μάχη με Φενέρ και Μπάρτσα το καλοκαίρι,εμείς οφείλουμε να του δώσουμε αυτά που πρέπει για να τον φέρουμε(δεν χρειάζεται εξάλλου να δώσουμε περισσότερα από του άλλους).
Από κει και πέρα,να δούμε τι θα γίνει με Γκιστ,και σίγουρα χρειάζονται ένα 3αρι κι ένα 5αρι.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο προπονητής,αλλά τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι το Α και το Ω είναι οι σωστοί παίκτες,να υπάρχουν παίκτες με ψυχολογία και σκληράδα.Παικταράς ο Μίροτιτς...αλλά όταν έτρωγε 2 ξυλιές,πήγαινε στην μαμά του.ο ρολίστας ο Μασιούλις και η γεροντάρα ο Νοτσιόνι μασάγανε σίδερα στα κρίσιμα).
Πραγματικά τον Ιβάνοβιτς τον θεωρώ μεγάλη εξαίρεση....ιδιαίτερη περίπτωση κομπλεξικού προπονητή,από κει και πέρα βλέπουμε να διακρίνονται πολλοί προπονητές,χωρίς ιδιαίτερο υπόβαθρο(Μπαρτζώκας,Σφαιρόπουλος,Λάσο..)
Τείνω πάντως,και επιμένω σε Ελληνο-Σερβικής φιλοσοφίας προπονητή.(το σερβικής...το βλέπετε σε Σφαιρόπουλο,Πεδουλάκη,Ιτούδη....όχι στον Μπαρτζώκα)
εγω πιστευω οτι μονο μ εκατσικαρη η ομαδα θα ξαναπαιξει καλο μπασκετ
bbplayer
May 18 2015, 01:10
QUOTE(j-kidd13 @ May 18 2015, 02:05 )

σαφως. ουτε κι εμένα. αλλά όπως λες πρώτα κόουτς. γιατί και κάποιοι άλλοι έχουν Κυριλένκο, Γουιμς, Καουν και γενικώς ότι πετάει, κολυμπάει και περπατάει αλλά κεφάλι δε λένε να σηκώσουν. Οπότε πρώτα κοουτς
j-kidd13
May 18 2015, 01:21
QUOTE(o_theioulis @ May 18 2015, 02:07 )

κατι ακουγεται για δρακο
Ο μονος δρακος που δεχομαι,ειναι ενας απο τους 3 της Daenerys.
o_theioulis
May 18 2015, 01:23
QUOTE (j-kidd13 @ May 18 2015, 01:21 )

εχουν και την ιδια μυτη
nvip13
May 18 2015, 01:27
Προπονητές:
Πρίφτη η Μαρκόπουλο με βοηθό Saras..
Απο ξένους μόνο sasa obradovic.
Δράκο??

QUOTE(j-kidd13 @ May 18 2015, 02:21 )

Με πρόλαβες!
Dinkins
May 18 2015, 01:32
O θεός να μας φυλάξει από τον δράκουλα.
Σάσα Τζόρτζεβιτς ή Σάσα Ομπράντοβιτς.
Ginobili
May 18 2015, 01:34
Ο Τζόρτζεβιτς ξέρουμε αν έρχεται? Στον Ολυμπιακό έριξε άκυρο μέσα στην χρονιά βέβαια...αλλά δεν το θεωρώ απόλυτα λογικό να θέλει να προπονεί μόνο την Εθνική Σερβίας....αυτά μας τα παν και άλλοι...(Ντούντα).
Ο Περάσοβιτς συνεχίζει ελεύθερος?
j-kidd13
May 18 2015, 01:39
QUOTE(Ginobili @ May 18 2015, 02:34 )

Ο Τζόρτζεβιτς ξέρουμε αν έρχεται? Στον Ολυμπιακό έριξε άκυρο μέσα στην χρονιά βέβαια...αλλά δεν το θεωρώ απόλυτα λογικό να θέλει να προπονεί μόνο την Εθνική Σερβίας....αυτά μας τα παν και άλλοι...(Ντούντα).
Εδω ειμαστε...Περασοβιτς,Τζορτζεβιτς, Ομπραντοβιτς ,και για μενα και Ζντοβτς.
Dinkins
May 18 2015, 01:40
QUOTE (Ginobili @ May 18 2015, 02:34 )

Aν παρουσιάσει σοβαρό προτζεκτ και οχι γελοιότητες ο ΔΓ δεν βλεπω γιατι να αρνηθεί ο οποισδήποτε προπονητης.
Τον Περάσοβιτς δεν τον λες και πετυχημένο με βάση την φετινή πορεία της Βαλένθια στην Ευρωλίγκα.
SG3ptshooter
May 18 2015, 01:47
QUOTE(Ginobili @ May 18 2015, 02:34 )

Είναι ναι. Αλλά έπαιζε ωραιότατα screen plays με ballhandler το 4αρι σε Ισπανική ομάδα, δε μου ακούγεται πολύ Ελληνικό αυτό. Έχει προπονήσει και τους Βάσκους. Ο μπασκετικός εθνισμός σου με έχει μπερδέψει τελείως λέμε, οι εξαιρέσεις τελικά (Laso

) είναι τόσες που δε μπορώ να ξέρω αν ρωτάς για να κράξεις ή να εγκρίνεις..
Προσωπικά απ' τον επόμενο προπονητή ελπίζω στην προσαρμοστικότητα. Να μπορείς να παίξεις σε διαφορετικούς ρυθμούς και καταστάσεις. Ο Perasovic αυτό το είχε καταφέρει στη Valencia, όπου την καλή χρονιά και άμπαλο choke guard χώρεσε και απ' το Sato πήρε το max και από τη frontline που δεν ήταν όσο σκληρή ήλπιζα βρήκε hustle και τον γηγενή τον ανερχόμενο τον ανέδειξε. Όταν τον χαντάκωσε μεταγραφικά η διοίκηση φέτος δεν τα πηγαίναμε καθόλου καλά, μα η ομάδα που είχε φτιάξει πριν σίγουρα δεν ήταν ακριβή, ήταν πολύ καλύτερα δομημένη.
bodiroga10
May 18 2015, 01:53
QUOTE (j-kidd13 @ May 18 2015, 02:39 )

Εδω ειμαστε...Περασοβιτς,Τζορτζεβιτς, Ομπραντοβιτς ,και για μενα και Ζντοβτς.
ζντοβτς και γω πιστευω ειναι και φτηνη λυση και μπασκετικα το στυλ που του αρεσει ειναι κοντα στο ελληνικο. μπορει να ψησει και τον ζοραν ντραγκιτς το καλοκαιρι με την εθνικη σλοβενιας να ερθει στον παναθηναικο.
απλως δυο χρονια του κανει κακο που εχει μπλεξει στην μετριοτητα εκει στην τουρκια...
Dred11
May 18 2015, 06:56
Σούλης στον πάγκο, με Κούπερ στρατηγό να παίζει pnr με Μαυροκεφαλίδη!😀
bbplayer
May 18 2015, 09:37
QUOTE(SG3ptshooter @ May 18 2015, 02:47 )

Είναι ναι. Αλλά έπαιζε ωραιότατα screen plays με ballhandler το 4αρι σε Ισπανική ομάδα, δε μου ακούγεται πολύ Ελληνικό αυτό. Έχει προπονήσει και τους Βάσκους. Ο μπασκετικός εθνισμός σου με έχει μπερδέψει τελείως λέμε, οι εξαιρέσεις τελικά (Laso

Προσωπικά απ' τον επόμενο προπονητή ελπίζω στην προσαρμοστικότητα. Να μπορείς να παίξεις σε διαφορετικούς ρυθμούς και καταστάσεις. Ο Perasovic αυτό το είχε καταφέρει στη Valencia, όπου την καλή χρονιά και άμπαλο choke guard χώρεσε και απ' το Sato πήρε το max και από τη frontline που δεν ήταν όσο σκληρή ήλπιζα βρήκε hustle και τον γηγενή τον ανερχόμενο τον ανέδειξε. Όταν τον χαντάκωσε μεταγραφικά η διοίκηση φέτος δεν τα πηγαίναμε καθόλου καλά, μα η ομάδα που είχε φτιάξει πριν σίγουρα δεν ήταν ακριβή, ήταν πολύ καλύτερα δομημένη.
με σένα έχω το εξής θέμα : στο 75% των ποστ σου, τρέχω σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες μπας και καταλάβω τι εννοείς
ερώτηση: Τον Περάσοβιτς να τον πάρουμε ή όχι? ειναι καλός προπονητής ή όχι?
(εγώ θέλω Σάσα πάντως, όχι αυτή στο Dolce Vita

)
QUOTE(more stars @ May 18 2015, 10:16 )

Βάση των παραπάνω, χαλαρώστε λίγο, μπορούμε να αυτοδιαχειριστούμε... αντιληπτό το δύσκολο του θέματος, όταν έχει φανατήλες ορκ να συνουσιάζονται, αλλα εδώ, σε αυτό το φόρουμ, δεν γίνεται. Δεν μπορεί να γίνει...
ενδιαφέρουσα άποψη, προσωπικά συμφωνώ απόλυτα. Οι τελικοί είναι κοντά, μένει να δούμε αν μπορεί να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο
MaJesty23
May 18 2015, 09:43
QUOTE(bbplayer @ May 18 2015, 10:37 )

με σένα έχω το εξής θέμα : στο 75% των ποστ σου, τρέχω σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες μπας και καταλάβω τι εννοείς
ερώτηση: Τον Περάσοβιτς να τον πάρουμε ή όχι? ειναι καλός προπονητής ή όχι?
(εγώ θέλω Σάσα πάντως, όχι αυτή στο Dolce Vita

)
εγω bbplayer στην Σάσα της εποχής εκείνης της έριχνα κάνα 3ποντο,if you know what i mean!

.Mπαλκονάτη Gilf!Είμαι μερακλής.
Εγω θα προτιμούσα Τζόρτζεβιτς...!Αλλά για να έρθει κάποιος εγνωσμένης αξίας ,θα θέλει εγγυήσεις...Οχι μόνο χρηματικές αλλά και σοβαρότητας
Υ.Γ Επίσης
manj13/ΔΓ έχεις μπλοκάρει προσωπικά μηνύματα!Ξεμπλόκαρε τα!
more stars
May 18 2015, 09:45
Τον θέλω τον Σάσα, έχει το μυαλό, πλέον έχει και τη γνώση.
Είναι αμφιλεγόμενος πάντως...
Επίσης δεν ξέρω αν οι πλειοψηφία των παικτών μας αυτή τη στιγμή μπορούν να ανταποκριθούν στη φιλοσοφία του.
Τα ίδια πάνω κάτω (αν εξαιρέσεις το background του) ισχύουν και για τον Σάρας.
Όσο μεγαλώνει το πρόβλημά μας, τόσο περισσότερο θέλω να πάρουμε κάποιον αξιόλογο μεν, αλλά που θα τον αναδείξουμε εμείς στο υψηλότερο επίπεδο.
bbplayer
May 18 2015, 09:54
QUOTE(more stars @ May 18 2015, 10:45 )

Είναι αμφιλεγόμενος πάντως...
ότι τι? το μουχλιάζει το ροκφόρ? πάει και σε διαγωνισμούς της Eurovision?
QUOTE(MaJesty23 @ May 18 2015, 10:43 )

εγω bbplayer στην Σάσα της εποχής εκείνης της έριχνα κάνα 3ποντο,if you know what i mean!

.Mπαλκονάτη Gilf!Είμαι μερακλής.

εεε κι εσύ πρωινιάτικο!!
QUOTE(andykrg @ May 18 2015, 10:47 )

Όλοι ξέρουμε καταβάθος ότι δεν είναι εφικτό, έχει δίκιο σε ένα βαθμό ο morestars κάποιοι με "ειρωνικό" στιλ προκαλούν σε ποστ των αντιπάλων , αλλά δεν θα μας σώσει κανένας admin-mod αν δεν γίνουμε εμείς πρώτα "άνθρωποι" , να καταλάβουμε μέχρι που είναι κάτι χαβαλές και που ενοχλητικό...
δυστυχώς κατά καιρούς σκάνε μύτη κάτι "φρούτα" (είναι και άνοιξη τώρα

) που "αναβουν" φωτιές, ε τι να σου κάνει και ο mod αν έχει "αρπάξει" το θρεντ

από
4 , τα
3 τα έφαγα εξαιτίας
2 "φρούτων" που έχουν παραπάνω από χρόνο να πατήσουν φόρουμ
Air Kef
May 18 2015, 09:55
Να φάω ένα φάουλ? Ας φάω,,, καμιά φορά κόβει το ρυθμό με ευεργετικές συνέπειες.
Πολλοί ολυμπιακοί συντονιστές, ευτυχώς...
my 2 cents
To forum το έχουν κάνει τα μέλη, που τηρούν τους κανόνες, που τους έχουν βγάλει μέλη-συντονιστές, ώστε να τηρείται σε ένα κάποιο επίπεδο στο φόρουμ. Δυστυχώς οι συντονιστές έχουμε μεγαλώσει και δεν έχουμε χρόνο για το 100% της τήρησης των κανόνων και πολλά ποστς και μέλη που δεν θα έπρεπε να ανήκουν στην κοινότητα, είναι ακόμα εδώ.
Το φόρουμ δεν φτιάχτηκε για να γίνεται εμφανής χαβαλές με καφενειακούς χαρακτηρισμούς πρωτοσέλιδων, ούτε αποτελείται από χρωματισμένα υποφόρουμ για τους φίλους της κάθε ομάδας - τέτοια υπάρχουν άπειρα, μπορεί να πάει εκεί όποιος θέλει. Αν ο "Spanoulis 7" θέλει να ποστάρει στις μεταγραφές του ΠΑΟ, μπορεί να το κάνει ελεύθερα και να πει την άποψή του.
Τα ποστ σβήνονται, μπορείτε να διαβάσετε τους κανόνες σχετικά με το πως και με ποιον τρόπο εκφράζουμε διαφωνίες στην διαχείριση, χωρίς να διακόπτουμε την ροή ενός τόπικ.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ.: Όποιος τα καταλαβαίνει αυτά και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει, μπορεί να μας στείλει ενα pm, τον χρειαζόμαστε.
more stars
May 18 2015, 10:39
Φίλε μου η πρώτη φράση που έγραψα ήταν ότι είμαι φάουλ.
Όχι για τη γλώσσα μου, αλλα γιατί ως νέος που δεν πρόλαβε να σκουπίσει τα πόδια του στο χαλί μπούκαρα να κάνω κρίσεις και συστάσεις.
Οπότε δεκτή η όποια αντίρρησή σου, όπως δεκτή και η φιλοσοφία του φόρουμ που εκφράζεις. Εσείς ταλαιπωρήστε με σκούπες και κανόνες και σέρβερ κτλ... θέλει πάθος αυτό και είναι απολύτως κατανοητό και repsect.
Η παρέμβασή μου πάντως ήταν ειλικρινής και με καλή διάθεση, αν θες το πιστεύεις.
Αν δεν θέλετε να το σκεφτείτε καν δικαίωμά σας και σεβαστό.
Τουλάχιστον ας το σκεφτούμε όλα τα απλά μέλη και ας αποφύγουμε τις μπούκες... ούτε αξίζει ούτε προσφέρουμε τίποτα.
Το λιλί είναι στο dna μας, δεν πρόκειται να μεγαλώσει μικραίνοντας του άλλου.
Αυτά και πάλι sorry.
Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω σε δουλειές άλλων, ούτε να διευθύνω συζητήσεις κτλ, ειλικρινά.
SkyFall
May 18 2015, 10:41
QUOTE (SG3ptshooter @ May 18 2015, 02:47 )

Έχει αναλάβει την εθνική Κροατίας. Τέλος πάντων, το περιστατικό που είχε με την υγεία του τον άφησε πίσω και δεν ξέρω αν ο πάγκος του Παο θα του κάνει καλό. Είναι σε καλή ηλικία όπως και οι ανερχόμενοι Ομπράντοβιτς και Τζόρτζεβιτς (αλλά και Ζντοβτς).
Αν πάμε σε Έλληνα δεν ξέρω, ο Κατσικάρης είναι λίγο σοφτ για τα γούστα μου, ψηφίζω Πρίφτη που τον έχουμε δει πέρσι ή Σάρας (αρρώστια) με δίπλα του τον Σούλη.
Ginobili
May 18 2015, 11:03
QUOTE(SkyFall @ May 18 2015, 09:41 )

Έχει αναλάβει την εθνική Κροατίας. Τέλος πάντων, το περιστατικό που είχε με την υγεία του τον άφησε πίσω και δεν ξέρω αν ο πάγκος του Παο θα του κάνει καλό. Είναι σε καλή ηλικία όπως και οι ανερχόμενοι Ομπράντοβιτς και Τζόρτζεβιτς (αλλά και Ζντοβτς).
Αν πάμε σε Έλληνα δεν ξέρω, ο Κατσικάρης είναι λίγο σοφτ για τα γούστα μου, ψηφίζω Πρίφτη που τον έχουμε δει πέρσι ή Σάρας (αρρώστια) με δίπλα του τον Σούλη.
Είναι ένα δίλημμα ο Περάσοβιτς για μένα,παρ'ότι έχω γράψει επανειλημμένα ότι θεωρώ κατάλληλο προπονητή Ελληνικής φιλοσοφίας με υπόβαθρο τις διδαχές της Σέρβικής σχολής με προσήλωση στην άμυνα,ο Περάσοβιτς που παίζει πιο γρήγορο μπάσκετ δεν παύει ποτέ να με ελκύει.
Πολύ πιθανό στον πάγκο του Παναθηναικού να λυγίσει,αλλά έχει δείξει στις ομάδες του ότι όλες ήταν δουλεμένες,και είχαν πλάνο.Όχι σκορποχώρι τρίποντα και άγιος ο Θεός σαν τον Λοχία.
Προσωπικά δεν μπορώ να τον απορρίψω εύκολα,όταν στις εποχές που η Ευρωλίγκα,βρισκόταν σε πολύ υψηλό επίπεδο,με τεράστιο ανταγωνισμό και το Ευρωπαικό μπάσκετ γινόταν και πιο επιστημονικό και πιο αθλητικό ταυτόχρονα,όταν ο Ομπράντοβιτς ξεδίπλωνε νέα πράγματα με τον Παναθηναικό,
ο Περάσοβιτς με την Ταού έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη την 2ετιά 2005-07.Από κει και πέρα,όσο περισσότερο τα ζυγίζω,τόσο καταλήγω ή στον Πρίφτη.ή στον Σάσα Ομπράντοβιτς.Τον τελευταίο τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση παρακολουθόντας το πόσο δουλεμένη ομάδα είναι η Άλμπα,αλλά και το ότι είναι σκληρός,παθιασμένος και εμπνέει τους παίκτες του.
Υ.Γ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΛΕΜΕ!!!
o_theioulis
May 18 2015, 11:11
QUOTE (Ginobili @ May 18 2015, 10:03 )

Υ.Γ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΛΕΜΕ!!!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον παίκτη της Ρεάλ να κάνει άσεμνη χειρονομία κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Σπανούλη
Μια κίνηση που συζητήθηκε και εξελήφθη ως προκλητική έκανε ο Γιόνας Ματσιούλις
μετα απο αυτο ειναι σιγουρο οτι θα του κανει προταση ο δημητρακης
shtarkws
May 18 2015, 11:13
QUOTE(SteelGandalf @ May 18 2015, 01:45 )

Να θεωρήσουμε, δηλαδή, ως δεδομένη την φυγή του απ' τον Ολυμπιακό;
Υ.Γ. Ο Διαμαντίδης ακόμη με ένα εκατομμύριο αμείβεται;
Υ.Γ.2 Και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα ντυθεί, του χρόνου, στα πράσινα;
Υ.Γ.3 Έβαλα πολλά θέματα, ε;
Καταρχας και εγω θεωρω οτι ο Σλουκας δεν προκειται να ερθει στον Παναθηναικο. Αν δεν τα βρει με οσφπ μαλλον για εφες τον βλεπω, απο κει και περα ομως το τοπικ μεταγραφες ειναι ενα ασαφες θεμα στο οποιο μπορουν να εκφραζονται υπερβολες και ευσεβης ποθοι. Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει η ειρωνια? Θυμαμαι καποτε στο λοκ αουτ οι φιλοι του Ολυμπιακου στο αντιστοιχο τοπικ συζητουν για κομπι Μπραιαντ και Λεμπρον
Τουλαχιστον για το μπασκετακι ας μας επιτραπει να ονειροβατουμε

δεν ειμαστε δα και τζενεραλ μανατζερ ομαδων
o_theioulis
May 18 2015, 11:17
QUOTE (shtarkws @ May 18 2015, 10:13 )

Καταρχας και εγω θεωρω οτι ο Σλουκας δεν προκειται να ερθει στον Παναθηναικο. Αν δεν τα βρει με οσφπ μαλλον για εφες τον βλεπω, απο κει και περα ομως το τοπικ μεταγραφες ειναι ενα ασαφες θεμα στο οποιο μπορουν να εκφραζονται υπερβολες και ευσεβης ποθοι. Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει η ειρωνια? Θυμαμαι καποτε στο λοκ αουτ οι φιλοι του Ολυμπιακου στο αντιστοιχο τοπικ συζητουν για κομπι Μπραιαντ και Λεμπρον
Τουλαχιστον για το μπασκετακι ας μας επιτραπει να ονειροβατουμε

δεν ειμαστε δα και τζενεραλ μανατζερ ομαδων
μην βαζεις στο ιδιο ποστ τον σλουκα με τον λεμπρον και τον κομπε
ειναι ιεροσυλια
silversurfer
May 18 2015, 11:27
Να ρωτήσω κάτι;
Ο Ζοτς έχει ανανεώσει τελικά ή όχι?
Δεν το λέω για να έρθει σε μας (πόσα χρόνια θα τον θέλω πίσω ακόμα..) αλλά γιατί έγινε λίγο έξαλλος στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα που τον ρώτησαν για τον Ερντέν. - Σημείωση: καλά και γω έξαλλος θα γινόμουν αν με ρώταγαν γιατί δεν παίζει ο Ερντέν.
Αλλά απάντησε αν δεν αρέσει στη διοίκηση κάτι τότε θα φύγω...
o_theioulis
May 18 2015, 11:42
QUOTE (silversurfer @ May 18 2015, 10:27 )

Να ρωτήσω κάτι;
Δεν το λέω για να έρθει σε μας (πόσα χρόνια θα τον θέλω πίσω ακόμα..) αλλά γιατί έγινε λίγο έξαλλος στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα που τον ρώτησαν για τον Ερντέν. - Σημείωση: καλά και γω έξαλλος θα γινόμουν αν με ρώταγαν γιατί δεν παίζει ο Ερντέν.
να φυγει να παει που
πιο πολλα λεφτα δεν του δινουν πουθενα
απολυτο αφεντικο ειναι
οποιον παιχτη θελει του φερνουν
ρεαλ μπατσελονα τσσκα εχουν προπονητες
οποτε

πως τους βλεπετε για πακετακι το καλοκαιρι?
QUOTE (silversurfer @ May 18 2015, 12:27 )

Να ρωτήσω κάτι;
Δεν νομίζω να έρθει πίσω , θα πρέπει να είναι τρελός να έχει τον ΔΓ και τις "ομορφιές" του πάνω από το κεφάλι του ! Εκτός κι αν το εκλάβει ως την υπέρτατη πρόταση ... να πάρει ευρωλίγκα με ΔΓ πρόεδρο !!!

... άρα πάλι για τρέλα μιλάμε ...
silversurfer
May 18 2015, 12:55
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα έρθει. Απλά ίσως έχει εκνευριστεί από κάτι στη Φενερ.. Τελικά έχει ανανεώσει ή όχι? Ξέρει κανείς κάτι επίσημο;;;;
Για Μασιούλης Μπουρούση ναι τον Γιόνας θα τον ήθελα πίσω, τον Γιάννη Μπουρούση ποτέ. Προτιμώ να μείνω με Λουκά, μα τον θεό! Δεν υπάρχει παίκτης Γιάννης Μπουρούσης. Αργός, άνευρος, καθόλου αθλητικός..
more stars
May 18 2015, 12:59
QUOTE (silversurfer @ May 18 2015, 13:55 )

Για Μασιούλης Μπουρούση ναι τον Γιόνας θα τον ήθελα πίσω, τον Γιάννη Μπουρούση ποτέ. Προτιμώ να μείνω με Λουκά, μα τον θεό! Δεν υπάρχει παίκτης Γιάννης Μπουρούσης. Αργός, άνευρος, καθόλου αθλητικός..
Και μπαχαλάκιας...
τα ίδια και απο εδώ.
και ο Ματσιούλις δεν είναι λύση που θα σε ανεβάσει. Εργάτης είναι.
Αν τον θέλετε για f4 πρέπει να έχουν κλείσει πρώτα άλλες 4 τρύπες.
(ο 3d όσο φοράει κοντό παντελονάκι δεν θα είναι τρύπα ποτέ

)
silversurfer
May 18 2015, 13:06
το onsports και
o Δημήτρης Κοντός γράφουν:QUOTE
Το καλοκαίρι, λοιπόν, θα είναι πολύ κρίσιμο για να δούμε τι πρέπει να γίνει. Οι οιωνοί τώρα μοιάζουν απόλυτα αρνητικοί διότι ο Παναθηναϊκός έχει χάσει δύο τεράστια όπλα του για τους επόμενους έξι μήνες (Παππάς, Γκιστ), ωστόσο, κανείς δεν πρόκειται να τα βάψει μαύρα. Όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό έχουν πεισμώσει μέχρι και τις …πέτρες στο ΟΑΚΑ.
Δεν ξέρω αν είναι ναχαμε να λέγαμε ή όντως είναι μια γραμμή από την διοίκηση ότι έχει πεισμώσει όντως και θα ψάξει να βρει λύσεις για να σταματήσει η κατρακύλα. Μακάρι έστω και λίγο μέσα στην τρέλα του ο ΔΓ να δει από το παρελθόν και την οικογένειά του ότι χρειάζεται ηρεμία και σταθερότητα για να γίνει μια ομάδα πραγματική ΟΜΑΔΑ. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις μεταγραφές και το πλάνο που υπάρχει.
Εγώ θα ήθελα να βρεθεί 1 προπονητής ο οποιος να μείνει 3-4 χρόνια και όχι να τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα επειδή χάσαμε το F4, λες και είχαμε ομάδα για να πάμε εκει. Μόνος σου είπες ότι θέλεις ελληνοποίηση και τώρα πας και παίρνεις αμερικάνους για να πάρεις το πρωτάθλημα που το πιθανότερο είναι να το χάσουμε σκουπάτοι.
Τέσπα έχω πολλά στο κεφάλι μου, δεν είναι της παρούσης είμαι και στο γραφείο και δεν έχω και χρόνο να τα γράψω ολοκληρωμένα.. Αλλά με στενοχωρεί πολύ που έχουμε χάσει την ταυτότητα μας..
o_theioulis
May 18 2015, 13:11
QUOTE (silversurfer @ May 18 2015, 12:55 )

Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα έρθει. Απλά ίσως έχει εκνευριστεί από κάτι στη Φενερ.. Τελικά έχει ανανεώσει ή όχι? Ξέρει κανείς κάτι επίσημο;;;;
ο λουκας που λες οτι προτιμας τι ακριβως απο τα 3 εχει?
salonikatasos
May 18 2015, 13:48
το άρθρο του κοντού αν μη τι άλλο είναι κάπως ενθαρρυντικό,αφού ούτε λίγο ούτε πολύ βάζει στόχο το 7ο για του χρόνου και ότι όλοι στο ΟΑΚΑ έχουν πεισμώσει με όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.
τα πράγματα για μένα είναι ξακάθαρα πάντως. ούτε κανά τρελό μπάτζετ χρειαζόμαστε,ούτε 5 παίχτες των 2 εκατομμυρίων.
καλάθης,βεζένκοφ,καλό 5αρι και άλλος ένας στο 4-5 (για βοηθητικός όσο θα λείπει ο γκιστ που πρέπει να μείνει).
οπότε πας του χρόνου με
διαμαντίδη(κυρίως στο 2)
καλάθη
κούπερ(αν δείξει καλά στοιχεία φέτος)
μποχωρίδη(εγώ θα τον έδινα δανεικό πάντως)
σλότερ
παππάς(ίδια περίοδο με γκιστ θα γυρίσει κι αυτός)
γιάνκοβιτς
χαραλαμπόπουλος
βεζένκοφ(αλλιώς κάποιος που να παίζει στο 3-4 όπως ο μασιούλις)
φώτσης
γκιστ
5αρι
μπατίστα
4-5αρι(αν είναι καλός ο μόργκαν ας τον κρατήσουμε)
ο παπαγιάννης πιστεύω θα φύγει για ΗΠΑ,γι αυτό δεν τον βάζω
υγ. αντί του σλότερ αν έχουν σκοπό να αυξήσουν το μπάτζετ και τους στόχους της ομάδας,πρέπει να έρθει 2-3αρι στυλ άντερσον που αναφέρετε αρκετοί
προπονητή φυσικά πρώτα από όλα. εγώ θα ονειρεύομαι μια ζωή τον ομπράντοβιτς φυσικά(τον αυθεντικό,όχι τον άλλο της άλμπα). αν όχι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα σούλη(το μπάσκετ έχει προχωρήσει,δεν έχουμε 1993),πρίφτη(δεν με εμπνέει) και σάρας ή αλβέρτη γιατί δεν είναι προπονητές.
μου αρέσει ο κατσικάρης(με την προϋπόθεση να μην μας φορτωθεί κανάς βασιλειάδης

). από ξένους πέσιτς,περάσοβιτς,πλάθα είναι καλοί από το δεύτερο ράφι μετά από ομπράνοβιτς,ίβκοβιτς,μπλατ,μεσίνα. εδώ έχουν πάρει ευρωλίγκες πλέον ο μπαρτζώκας και ο λάσο
katharop
May 18 2015, 14:15
δεν πιστεύω να διαβάζετε κοντό για σοβαρή μπασκετική ανάλυση?Ο μόνος λόγος να διαβάσεις κοντό είναι για να δείς τι σκέφτεται ο δγ.
o_theioulis
May 18 2015, 14:18
QUOTE (katharop @ May 18 2015, 14:15 )

δεν πιστεύω να διαβάζετε κοντό για σοβαρή μπασκετική ανάλυση?Ο μόνος λόγος να διαβάσεις κοντό είναι για να δείς τι σκέφτεται ο δγ.
ο κοντος παιρνει ετοιμο το κειμενο απτα γραφει της κεντρικης διοικησης του δημητρακη
βαζει το ονομα του και το δημοσιευει
bul_69
May 18 2015, 14:19
Το πείσμα από μόνο του δεν λέει τίποτα, αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο του τι θέλεις και τι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα, όσο πείσμα και να υπάρχει, σωστή δουλειά δεν θα γίνει. Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή και σταθερότητα, όταν έρθουν αυτά τα δυο θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.