michalex
Jun 15 2015, 01:51
QUOTE (Kim Jong-un @ Jun 15 2015, 02:48 )

ο καιμακογλου ειναι ελληνας και αυτο μετραει πολυ για το πλανο,επισης τα του γκιστ εχουν μαζευτει αρκετα και δεν υπαρχει και πολυ εμπιστοσυνη στο προσωπο του.
Άμα υπάρχει ακόμα τέτοιο

Το ''πλάνο'' δεν είχε γραφτεί στις φυλλάδες του επίσημου οπαδού ότι θα είναι το Βερολίνο;
Kim Jong-un
Jun 15 2015, 01:53
QUOTE (michalex @ Jun 15 2015, 02:51 )

Άμα υπάρχει ακόμα τέτοιο

Το ''πλάνο'' δεν είχε γραφτεί στις φυλλάδες του επίσημου οπαδού ότι θα είναι το Βερολίνο;
το πλανο υπαρχει ακομα αλλα εχει εξελιχτει σε πλανο με εμπειρους και φτασμενους ελληνες παιχτες,καλαθης,σλουκας,καιμακαγλου κτλ.
j-kidd13
Jun 15 2015, 01:55
QUOTE(Kim Jong-un @ Jun 15 2015, 02:48 )

ο καιμακογλου ειναι ελληνας και αυτο μετραει πολυ για το πλανο,επισης τα του γκιστ εχουν μαζευτει αρκετα και δεν υπαρχει και πολυ εμπιστοσυνη στο προσωπο του.
Ειναι ελληνας ναι,και μπορει καλλιστα να αποκτηθει αντι του Φωτση.Να λες οτι προοριζεται για αντικαταστατης του Γκιστ δεν στεκει κατα τη γνωμη μου.Ειδικα απο τη στιγμη που ηταν εμφανης η ελλειψη στην αθλητικοτητα της ομαδας,θα διωξουμε και τον μονο που εχουμε.
Καλα οχι οτι θα μου κανει εντυπωση απο μπασκετικης πλευρας καθως θεωρω οτι ο προεδρος δεν εχει καμια γνωση πανω στο αθλημα.
Anubis
Jun 15 2015, 01:58
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 15 2015, 01:55 )

Ειναι ελληνας ναι,και μπορει καλλιστα να αποκτηθει αντι του Φωτση.Να λες οτι προοριζεται για αντικαταστατης του Γκιστ δεν στεκει κατα τη γνωμη μου.Ειδικα απο τη στιγμη που ηταν εμφανης η ελλειψη στην αθλητικοτητα της ομαδας,θα διωξουμε και τον μονο που εχουμε.
Καλα οχι οτι θα μου κανει εντυπωση απο μπασκετικης πλευρας καθως θεωρω οτι ο προεδρος δεν εχει καμια γνωση πανω στο αθλημα.
Tοσα χρονια ο μανος παπαδοπουλος διπλα σε μπασκετικους και δεν εμαθε τιποτα..Μας βγηκε και πεισματαρης
Kim Jong-un
Jun 15 2015, 01:58
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 15 2015, 02:55 )

εγω δεν εκφραζω γνωμη,εγραψα οτι εμαθα,ο φωτσης δεν φευγει,ειναι προσωπικη επιλογη του θαναση να μην φυγει,θα του γινει μια μικρη μειωση και θα μεινει εκτος απροοπτου.υπαρχει σεναριο φωτσης καιμακογλου και αν δεν κατσει του βεζενκοφ τοτε θα μεινει και ο γκιστ,οτι ισχυει για την ωρα τωρα αν ερθει ο προπονητης και πεισει τον προεδρο για να διωξει το φωτση τι να πω,εγω ξερω οτι υπαρχει βετο στην οποιαδηποτε σκεψη φυγης του φωτση προσωπικα απτον θαναση.
pogasgeo
Jun 15 2015, 01:59
PG:Μητσάρας,Καλάθης,Κούπερ
SG:(Παππάς),Μπράμος ή Othyus Jeffers,Μποχωρίδης
scoring G/F:Tarence Kinsey ή James Anderson
SF:Μασιούλις,Γιάνκοβιτς
PF:(Γκίστ),Anthony Tolliver ή Eric Griffin ή Chris Wright και Φώτσης
C:Shane Lawal ή Patric Young ή Samardo Samuels ή Jarrid Famous ή Khem Birch και Μαυροκεφαλίδης
Kim Jong-un
Jun 15 2015, 02:01
QUOTE (pogasgeo @ Jun 15 2015, 02:59 )

C:Shane Lawal ή Patric Young ή Samardo Samuels ή Jarrid Famous ή Khem Birch και Μαυροκεφαλίδης
τα 2/3 απτους ξενους που γραφεις δεν τους ξερει ουτε η μανα τους
michalex
Jun 15 2015, 02:02
QUOTE (pogasgeo @ Jun 15 2015, 02:59 )

Too good to be true φιλαράκι. Ο Σέιν Λαβάλ μου αρέσει και μένα πολύ. Έχω την εντύπωση ότι στα επόμενα 2 χρόνια θα παίζει σε ομάδα τοπ 8
pogasgeo
Jun 15 2015, 02:04
QUOTE (Kim Jong-un @ Jun 15 2015, 03:01 )

τα 2/3 απτους ξενους που γραφεις δεν τους ξερει ουτε η μανα τους

είναι καλές περιπτώσεις φίλε από dleague και ευρώπη τσέκαρε τους
j-kidd13
Jun 15 2015, 02:11
QUOTE(Anubis @ Jun 15 2015, 02:58 )

Tοσα χρονια ο μανος παπαδοπουλος διπλα σε μπασκετικους και δεν εμαθε τιποτα..Μας βγηκε και πεισματαρης

Καλα προφανως και δεν μιλαω για τον Μανο...
Εγώ πάντως είμαι φουλ υπερ του ερχομού Κάιμακ. Μπορεί τα καλύτερά του χρόνια να είναι πίσω πλέον αλλά ακόμα αντέχει για το υψηλό επίπεδο. Ως αντι-Φώτσης μου κάνει μια χαρά επιλογή. Αν είναι να είναι πακέτο με Φώτση θα έχουμε θέμα. Πιστεύω και ελπίζω σε οριστική παραμονή (που νομίζω πως προς τα εκεί πάει το πράγμα) Γκιστ. Μέχρι να γυρίσει είναι ανεκτή και νορμάλ επιλογή. Απλά με την επιστροφή του και οι 3 αυτοί μαζί είναι too much. ίσως αν ο Κάιμακ χρησιμοποιείται και ως 3άρι και ο Γκιστ ως 5άρι κατά διαστήματα. Ίσως και ο Φώτσης να χρειαστεί να μείνει και λίγο εκτός 12άδας (δύσκολο να το δεχτεί).
Γενικά εμένα ψιλογρίφος μου κάνει το επόμενο ρόστερ. Από τον προπονητή μέχρι τον οποιονδήποτε παίχτη.
Από ξένους πλην Γκιστ νομίζω πως ο Μπατίστα πρέπει να μείνει (αλλά μάλλον θα τον φάει κι αυτόν ο Λουκάς και θα τραβάμε τα μαλλιά μας μια ολοκληρη σεζόν πάλι..) αλλά και ο Κούπερ. Νομίζω πως θα γίνει πρόταση να τον κρατήσουμε.
Και κάτι πρέπει να γίνει στο 3. Ο Βλάντο με έβγαλε απ' τα ρούχα μου καθόλη τη διάρκεια των πλέι οφ. Απίστευτη τρύπα αμυντικά.
qspock
Jun 15 2015, 02:52
QUOTE(Kim Jong-un @ Jun 15 2015, 02:58 )

εγω δεν εκφραζω γνωμη,εγραψα οτι εμαθα,ο φωτσης δεν φευγει,ειναι προσωπικη επιλογη του θαναση να μην φυγει,θα του γινει μια μικρη μειωση και θα μεινει εκτος απροοπτου.υπαρχει σεναριο φωτσης καιμακογλου και αν δεν κατσει του βεζενκοφ τοτε θα μεινει και ο γκιστ,οτι ισχυει για την ωρα τωρα αν ερθει ο προπονητης και πεισει τον προεδρο για να διωξει το φωτση τι να πω,εγω ξερω οτι υπαρχει βετο στην οποιαδηποτε σκεψη φυγης του φωτση προσωπικα απτον θαναση.
Μια και τα μαθαινεις απο μεσα, μπορεις να μας λυσεις μερικες αποριες:
1) Ο Παυλος ειναι καλα στην υγεια του? Προσωπικα θα εκτιμουσα τη δικη του θεση περισσοτερο κι απο του Θαναση. Γεινκα καλο ειναι να επανελθουν σε ενεργο ροσο οσο μπορουν, εστω αυτο του συμβουλου. Υπαρχει τετοια προθεση? Ή συνεχιζει ο Παπαδοπουλος?
2) Τι εγινε τελικα με Ομπραντοβιτς?
3) Τι εγινε με Ιτουδη? Αν υποθεσω πως ο πρωτος λογω κρισης δεν προκειται να ξαναερθει Ελλαδα, ο δευτερος θα ηταν μια λυση. Γιατι δεν προτιμηθηκε οταν εφυγε ο Ζελικο?
4) Κατω απο ποιες συνθηκες εφυγε ο Σπανουλης και γιατι ο Ζελικο τα εχει βαλει μαζι του?
5) Ο Διαμαντιδης θα μεινει? Κι αν ναι για ποσο?
6) Ποιος δεν θελει τον Γιαννακη? Γιατι αν αποφασιζει ο κοσμος, αυτος εχει ηδη απορριψει και τον Πεδουλακη. Τελικα αν πραγματι αποφασιζει ο κοσμος, γιατι δε τον ρωτανε ποιον θελει προπονητη?
7) Τον Ν.Παπαδογιαννη τον διωξανε απο τη Νοβα γιατι δε τον ηθελε ο Δημητρης Γιαννακοπουλος? Ο ιδιος ισχυριζεται πως ηταν θεμα περικοπων, αλλα ηταν απο τους καλυτερους κι αντικειμενικοτερους σπικερ. Απο που κι ως που τα εβαλε μαζι του ο Δ.Γιαννακοπουλος και αν συμμετειχε στην απομακρυνση του απο το καναλι.
8) Γιατι αρνηθηκε ο Αλβερτης να αναλαβει ως προπονητης μετα την απομακρυνση του Ιβανοβιτς?
Αν εχεις τη δυνατοτητα να ρωτησεις τα παραπανω θα το εκτιμουσα. Πιστευω ειναι αποροιες που μονο εκ των εσω μπορουν να απαντηθουν.
a bullet for your head
Jun 15 2015, 08:50
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 15 2015, 00:22 )

Kαθολου θα ελεγα...
Λεει ξεκαθαρα οτι ειναι δεμενος με τον Ολυμπιακο και θελει να μεινει αρκει να εχει "πρωταγωνιστικο" ρολο.Φανταζομαι κατι παραπανω απο οσα εχει φετος.Και σε χρονο και σε προσπαθειες.
Αν του τα εγγυηθουν τοτε θα μεινει.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Σφαιροπουλος θα παραμείνει, ο οποίος υπερθεματιζοντας το αμυντικό σκελος, έχει βρει τις ισορροπίες που τον εξυπηρετούν. Και δεν είδαμε στους τελικούς, μια διαφοροποίηση στον τρόπο χρησιμοποίησης του Σλουκα, που να έδειχνε κάποιες ενδείξεις, για την νεα σεζόν. Θα πει κάποιος πως δύσκολο να το κάνει στην συγκυρία των τελικών. Όσο δύσκολο θα έλεγα και για την επόμενη σεζον, που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες.
QUOTE(Kim Jong-un @ Jun 15 2015, 02:12 )

θα γινει συζητηση και αν ειναι ενας απτους 3 σεντερ για του χρονου θα μεινει,αλλιως θα φυγει αφου ειναι δυσαρεστημενος απτον λιγο χρονο συμμετοχης.
Και βέβαια θα είναι δυσαρεστημένος.
QUOTE(pogasgeo @ Jun 15 2015, 02:59 )

Ο Lawal κλείνει 3ετες στην Μπάρτσα και ο Thompkins, 3ετες στην Ρεαλ.
SkyFall
Jun 15 2015, 09:17
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 15 2015, 02:42 )

Δεν θελω να σε αποπαρω αλλα παραειναι ενδοομαδικες πληροφοριες για να κυκλοφορουν ετσι...
Ανα τακτα διαστημα εχουν ανεβει εδω "πληροφοριες εκ των εσω" με ποσοστο επιτυχιας -100%...Θα δουμε αν σε αποθεωνουμε σε λιγο καιρο,ή θα πεσει καραμουζα...

Skonokinis
Jun 15 2015, 09:21
QUOTE (bodiroga10 @ Jun 15 2015, 00:52 )

και μονο που διαβαζω να μεινει ο νελσον απορω.
Σημερα επαιξε 6 λεπτα και προλαβε σε δυο συνεχομενες φασεις να δωσει βολες στον σπανουλη.Ο καλος αμυντικος νελσον ειναι ενα παραμυθι ενος μανατζερ-μπλογκερ οπως ειχε θεοποιησει και αλλους πολλους παικτες που να ξεκινησω και που να τελειωσω....Ο νελσον δεν μπορει να μαρκαρει καλα την μπαλα λογω σωματοδομης δεν μπορει να στριψει καθε φορα που επιχειρει αλλαγη κατευθυνσης σε μπασιμο ο σπανουλης.Και περυσι ο μπογκντανοβιτς στους τελικους με την παρτιζαν του εβαζε 30 ποντους σε καθε αγωνα...
αυτό ακριβώς
a bullet for your head
Jun 15 2015, 10:05
Χθες ο Σκουντης, μιλώντας με τον Λαζο για τα παιδομαζωματα είπε κάτι σωστό. Ο Ολυμπιακός επένδυσε κυρίως σε παιδιά της Εθνικής εφήβων και νέων, ενω ο Παναθηναϊκός κατα κύριο λόγο, σε μικρότερης ηλικίας παίκτες. Οι 17αρηδες χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο προπαρασκευης, ενώ οι 20χρόνοι, μπορουν πιο ομαλά να ενταχθούν σε ενα ροτεισον και μετά από μια 2ετια-3ετια, να έχουν ψηθεί και να γίνουν βασικότατα στελέχη. Με βάση αυτό το σκεπτικό, σε ''κατάλληλη'' ηλικία ο Παναθηναϊκός έχει τον Μποχωριδη. Στην ίδια ηλικία είναι και ο Βεζενκοφ, που θα ήταν πολύ καλή προσθήκη. Απ'τους μικρότερους, μόνο ο Παπαγιαννης θα μπορούσε κατα την γνώμη μου να ''σημαδευτεί'', και να ενταχθεί στο ροτεισον έχοντας ρόλο. Από κει και περα, μια-δυο προσθήκες έτοιμων Ελλήνων πρώτης γραμμής θα ήταν ευχης εργον! Την περίπτωση Καιμακογλου πάντως δεν την βλέπω με τόσο καλό μάτι. Και στην εξίσωση αυτή να υπήρχε και μια πραγματική αναβάθμιση στους ξένους! Δεν χρειάζονται δραματικές αλλαγές, ''ξηλωματα και κοψε-ραψε'' απ'την αρχή.
more stars
Jun 15 2015, 10:33
Έχει ανεβάσει το gazzeta ένα imo καλό άρθρο του Λαούδη
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...anazita-dna-toyΕν ολίγοις λέει ότι χάθηκε ο σεβασμός στην ομάδα και πως έγινε μπάχαλο το σχέδιο ανοικοδόμησης.
Πιστεύω για όλους μας είναι τα αυτονόητα.
Οι ατυχίες με Παπα, Γκιστ, Μπατίστα απλά μεγέθυναν τα προβλήματα.
Ο ΔΓ το χαβά του... Ένας πραγματικός ηγέτης δεν αρκείται σε τσιτάτα και αόριστες υποσχέσεις.
Να κάνουμε όσο υπομονή θέλει, για όποιο πλάνο θέλει, αλλά πρέπει να βγει μπροστά και να μαζέψει τα αποκαίδια άμεσα.
Νομίζω αυτό έχει μεγαλύτερη αξία απο κάθε πιασάρικη μεταγραφή.
Αντί αυτού 11.25 η ώρα και ούτε μια δήλωση υποστήριξης, ούτε υποψία για αυτοκριτική και διορθώσεις, ούτε όνειρο για προπονητή, στην ομάδα συνεχίζει να ισχύει ότι οι 5δάτοι παίκτες που είναι κατάλληλοι για να υποστηρίξουν οποιοδήποτε πλάνο (είτε αναδειξης μικρών, είτε πρωταθλητισμού) είναι τρεις, οι εξής δύο, ο Μήτσος που χρειάζεται στήριγμα και ο Φώτσης που δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει... κτλ κτλ
Ελπίζω να ερμηνεύω λάθος τα σημάδια, αλλά για πέμπτο καλοκαίρι στη σειρά το βαπόρι μπατάρει επικίνδυνα.
j-kidd13
Jun 15 2015, 10:47
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 15 2015, 09:50 )

Το πρόβλημα είναι ότι ο Σφαιροπουλος θα παραμείνει, ο οποίος υπερθεματιζοντας το αμυντικό σκελος, έχει βρει τις ισορροπίες που τον εξυπηρετούν. Και δεν είδαμε στους τελικούς, μια διαφοροποίηση στον τρόπο χρησιμοποίησης του Σλουκα, που να έδειχνε κάποιες ενδείξεις, για την νεα σεζόν. Θα πει κάποιος πως δύσκολο να το κάνει στην συγκυρία των τελικών. Όσο δύσκολο θα έλεγα και για την επόμενη σεζον, που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες.
Kαι οσο ευκολο θα συμπληρωνα εγω προκειμενου να κρατησει στην ομαδα του ενα τοσο κομβικο παικτη οπως ο Σλουκας.Δεδομενου και οτι ο Σπανουλης στα 33 θα προερχεται και απο τουρνουα με την εθνικη το καλοκαιρι.
Για Παπαγιαννη δεν ξερω αν αξιζει να τον κρατησουμε.Το παιδι αδιαμφισβητητα θελει παρα πολυ δουλεια ακομα,αλλα εχει ταλεντο που αξιζει να του δωσεις τις ευκαιριες του,αλλα αποκλειεται να μην εχει στο μυαλο του το nba σε μια 2 ετια.Για να βγει σε παικτη 5αδας ο Παπαγιαννης σε ομαδα επιπεδου Παναθηναικου,στα ματια μου χρειαζεται 3-4 χρονια τουλαχιστον δουλειας και εμπειριας.Μεσα σ αυτο το διαστημα σιγουρα θα εχει συμμετοχη στο ντραφτ και ενδεχομενως θα την εχει κανει για απεναντι,οποτε δεν ξερω ποσο πραγματικα μπορουμε να ωφεληθουμε απο την παρουσια του.
Γενικα μ αρεσουν οι δηλωσεις του ισχυρου αντρα της καε οπως διαβαζω να αποκαλειται τωρα ο ΔΓ!Δειχνει οτι θα κανει καλες κινησεις...
RipCity
Jun 15 2015, 10:51
Την επομένη της απώλειας του τίτλου, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Κώστα Σλούκα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 1.6 εκατομμυρίων ευρώ
SkyFall
Jun 15 2015, 10:59
και έσπευσαν να δώσουν αμέσως ποσά και χρονική διάρκεια στους δημοσιογράφους; καμία σοβαρότητα.
a bullet for your head
Jun 15 2015, 11:00
Ας αποπειραθω άλλη μια φορά για προτεινόμενο ροστερ. PG: Καλαθης-Renfroe-Διαμαντιδης. Combo G: Σλουκας-Παππάς-Μποχωριδης. G-F: Anderson. SF: Γιανκοβιτς. F: Βεζενκοφ- Χαραλαμποπουλος. PF: Φωτσης. F-C: Hines-Μαυροκεφαλιδης. C: Παπαγιάννης-Μπογρης. Starting unit: Καλαθης-Σλουκας-Anderson-Hines-Μαυροκεφαλιδης. Second unit με τους Διαμαντιδη-Renfroe-Γιανκοβιτς-Βεζενκοφ-Παπαγιάννη. Συμπλήρωση 12αδας με τους Μποχωριδη-Φωτση. Με την επιστροφή Παππα, αν δεν έχουν προκύψει συγκυρίες τραυματισμών, ο Μποχωριδης θα έβγαινε εκτός 12αδας. Ένα τιμημα που θα πρέπει να υπάρξει για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν μονο, διότι απ'την μεθεπόμενη, θα επαναπροώθουνταν στην 12αδα, αν ο Διαμαντιδης αποχωρήσει απ'την ενεργό δράση.''Αν υποθέσουμε, πως ανανεώσει το καλοκαίρι, για μια ακόμη χρονιά''. Το ιδιο θα ίσχυε και με τον Χαραλαμποπουλο, σε σχέση με τον Φωτση! Για τον Μπογρη ,έχω εξηγήσει γιατί θα τον προτιμούσα αντί του Καιμακογλου. Διότι δεν θα λειτουργούσε απαγορευτικά στην εξέλιξη του Παπαγιάννη και στην μονιμοποίηση του Μαυροκεφαλιδη στο βασικό σχήμα. Συν ότι θα έδινε το απαραίτητο βάθος στο C, αν οι συνθήκες-συγκυρίες το επέτρεπαν, θα καλούνταν να συνεισφέρει και θα ήταν σε θέση πιστεύω να το κάνει. Είναι 26ετων πλέον, δεν είναι ο Μπογρης της πρώτης θητείας στον Παναθηναϊκό. Ούτε ο τότε Παναθηναϊκός, είναι ιδιος με τον τωρινό. Είναι ενα ροστερ που θα κοστιζε 10εκ περίπου, θα ήταν πραγματικά Ελληνοποιημενο, μιας και δεν θα καλυπτονταν όλες οι θέσεις των ξένων! Γιατί να καλυφθούν άλλωστε; Αυτό, θα έδινε και μια πραγματική ευελιξία στον Παναθηναϊκό, αν χρειαζόταν να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις μεσούσης της σεζόν. Αν δεν χρειαζοταν, μια χαρά θα μπορούσε να ανταποκριθεί και αυτό το προτεινόμενο ροστερ.
silversurfer
Jun 15 2015, 11:12
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...
Αφενός καμία μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, ειδικά όταν την βγάζεις βούκινο.
Αφετέρου ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ έχεις βρει?? Ή κάνεις μόνος σου μεταγραφές??????????????????????????????
Πόσο κρίμα να βλέπω την ομάδα μου να ξεφτιλίζεται από 1 μέλος της οικογένειας που την ανέδειξε κ την έκανε από τις καλύτερες στην Ευρώπη...
Manolis2510
Jun 15 2015, 11:13
Τα 1.6 για 2 χρονια νομιζω ειναι αρκετα καλη προταση για Σλουκα..Δεν προκειται να ρθει με τετοια προσφορα,αλλα δεν αξιζει και υψηλοτερη προσφορα...Θα καθονται οι συνομηλικοι του Παππας και Γιανκοβιτς να παιρνουν λιγοτερα απο τα μισα, ειδικα ο πρωτος που εκανε αρκετα καλη χρονια; Να κοψουμε λιγο τις υπεραξιες στους Ελληνες,οχι να τις αυξησουμε..
j-kidd13
Jun 15 2015, 11:15
QUOTE(silversurfer @ Jun 15 2015, 12:12 )

Αφετέρου ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ έχεις βρει?? Ή κάνεις μόνος σου μεταγραφές??????????????????????????????
Πόσο κρίμα να βλέπω την ομάδα μου να ξεφτιλίζεται από 1 μέλος της οικογένειας που την ανέδειξε κ την έκανε από τις καλύτερες στην Ευρώπη...
Να φανταστω αν εβγαινε σε μια βδομαδα ο προεδρος και ανακοινωνε συμφωνιες με Καλαθη-Φαρμαρ-Αντερσον-Μαριανοβιτς-Λαουαλ,η τεσπα αντιστοιχου βεληνεκους παικτες,θα ειχες την ιδια αντιδραση?
SkyFall
Jun 15 2015, 11:18
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 15 2015, 12:15 )

Να φανταστω αν εβγαινε σε μια βδομαδα ο προεδρος και ανακοινωνε συμφωνιες με Καλαθη-Φαρμαρ-Αντερσον-Μαριανοβιτς-Λαουαλ,η τεσπα αντιστοιχου βεληνεκους παικτες,θα ειχες την ιδια αντιδραση?
η ερώτησή σου είναι άσχετη με αυτό που λέμε. εσένα σου φαίνεται λογικό να να βγαίνουν τα νούμερα σε όλα τα σάιτ;
Goofy-shot
Jun 15 2015, 11:23
Ουσιαστικά η δημοσιοποίηση της πρότασης δείχνει πως τα πράγματα δεν είναι σοβαρά και ο Σλούκας δεν θα έρθει.Εκτός του ότι τα 800 χιλιάρικα μπορούν να τα ματσάρουν εύκολα οι Αγγελόπουλοι ή να δώσουν και λιγότερα και να μείνει ο παίκτης.
assistant
Jun 15 2015, 11:26
ο Σλουκας για να μεινει στον Ολυμπιακο ζηταει μια συναντηση-συζητηση με τον προπονητη για να ενημερωθεί για το ρολο του τα επομενα χρονια..........στον Παναθηναικο με ποιον θα κανει την αντιστοιχη κουβεντα;;;;;;;;η θα παει εκει μονο για τα φραγκα;;;;;;;........κακο timing η καταθεση προσφορας ενώ η ομαδα δεν εχει ακομα προπονητη........θεωρω ότι γινεται για επικοινωνιακούς λογους, ''για να προλάβουμε να δειξουμε ότι ειμαστε στο κολπο της μεταγραφης του Σλουκα,πριν αυτος ανακοινωσει που θα παιζει του χρονου.........'' να χαμε-να λεγαμε δηλαδή.........σοβαρες δουλειες δε γινονται μ αυτόν τον τροπο........
Air Kef
Jun 15 2015, 11:29
QUOTE(SkyFall @ Jun 15 2015, 11:59 )

και έσπευσαν να δώσουν αμέσως ποσά και χρονική διάρκεια στους δημοσιογράφους; καμία σοβαρότητα.
Δυστυχώς για τον ΠΑΟ, φαίνεται ξεκάθαρα με αυτήν την κίνηση ότι ο μόνος στόχος που υπάρχει για Σλούκα είναι να του ανεβάσουν όσο μπορούν το κασέ του στον Ολυμπιακό - ακόμα και 100κ να ανέβει ο Ολυμπιακός το θεωρούν κέρδος.
ΜΕ 800κ δεν πάει στον ΠΑΟ ο Σλούκας, και με άμεση δημοσίευση της πρότασης φαίνεται ότι απλά είναι για επικοινωνιακούς λόγους, μήπως και προκαλέσουν όση αναστάτωση γίνεται στο απέναντι στρατόπεδο και να υπάρχει και αυτό το ποσό στο τραπέζι μήπως και ο Σλούκας αντί για 650, πάρει 750 και πέσει το μπάτζετ του Ολυμπιιακού έξω. Συν ότι πολλοί κάποιοι πουν "να ο ΔΓ κινήθηκε άμεσα, ξέρει τι γίνεται, χτυπάει τον αντίπαλο κτλ."
Κρίμα.
Καλησπέρα σε όλους πρώτο μου post σήμερα.
Είνα ιεροσυλία απο καποιους εδω μεσα που μιλανε για αποχωρηση του φωτση. Ητανε ο μονος που στη σειρα με τον ολυμπιακο που προσπαθουσε και ''ματωνε'' τη φανελα. Θεωρω οποτε προσβολη να μιλαμε για αποχωρηση του. Προτιμω ενα 35αρη Φωτση που ξερει τι σημαινει Παναθηναικος και μαχεται σε καθε φαση παρα 18αρηδεσ 20αρηδεσ και 25αρηδεσ παιχτες που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει Παναθηναικος.
Δευτερον, συζηταμε για νεαρους παιχτες και κανουμε συγκρισεις με την ομαδα του ολυμπιακου με σλουκα μαντζαρη κλπ. Σπουδαια ταλεντα παππας κ γιανκοβιτς, ο Παππας μαλιστα εδειξε φετος οτι μπορει να σταθει σε υωηλο επιπεδο, ωστοσο η διαφορα ειναι οτι αυτοι του ολυμπιακου στα 22 τους πηγαν κ πηραν ευρωλιγκα εχοντας διπλα τους βεβαια τον σπανουλη τον πριντεζη και αλλους. Γαλουχιθηκαν λοιπον σαν νικητες. Ποσο νικητης μπορει να αισθανεται ο παππας ο γιανκοβιτς κ οι λοιποι πιτσιρικαδες που εβλεπαν στην ευρωλιγκα τον παναθηναικο να χανει απο αλμπες και αλλες μικρες ομαδες.
Και τελος να μιλησουε κ λιγο για μεταγραφικα. Δυστυχως οσο παμε ετσι το brandname Παναθηναικος μικραινει κ εκει που ειμασταν προορισμος για καθε παιχτη σε λιγο καιρο θα μας βλεπουν σαν μια ομαδα που θα τους επιτρεπει τη μεταγγραφη τους σε κλαμπ τοπ επιπεδου. Κριμα αληθεια κριμα για τον Παναθηναικο μας.
DominiqueWilkins
Jun 15 2015, 11:33
Δυστυχώς με ΔΓ δεν έχει νόημα να κάνουμε προβλέψεις για σοβαρό σχεδιασμό. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι αν δεν ασχοληθεί κάποιος σοβαρός επενδυτής τότε η ομάδα θα πιάσει πάτο. Ήταν τυχερός το 13' στην επιλογή του Πεδουλάκη (αν ήταν δικιά του κι όχι των παπούδων) ο οποίος βασιζόμενος στον τεράστιο Διαμαντίδη του έστησε μια ομάδα αντίδοτο στον ΟΣΦΠ η οποία πήρε όλους του εγχώριους τίτλους για 2 χρόνια. Κι εκεί που έπρεπε να φέρει ένα προπονητή ο οποίος θα μπορούσε να εξελίξει στο επιθετικό κομμάτι την ομάδα Πεδουλάκη με 2 ποιοτικές προσθήκες, ο ΔΓ πήγε και διέλυσε το σύλλογο διώχνοντας παίκτες με συμβόλαια οι οποίοι είχαν γίνει εφιάλτης του ΟΣΦΠ, για να φέρει τον Μποχωρίδη και κάτι 17αρηδες.
Το αποτέλεσμα ήταν να χαρίσει ένα εύκολο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και μάλιστα με σκούπα μειώνοντας το πρεστιζ του συλλόγου. Στην ουσία πέταξε μια χρονιά καθώς ούτε και οι νέοι παίκτες δουλεύτηκαν όπως θα έπρεπε. Το πλάνο της ομάδας την Κυριακή ήταν να βγάλει νέους παίκτες και τη Δευτέρα ήταν να πάρει τίτλο και να πάει φάιναλ φορ. Ο Ιβάνοβιτς με τα υλικά που είχε και τα τρελά που του ζητούσαν έφτιαξε μια χαρά ομάδα.
Για το μέλλον η μόνη μας ουσιαστική έγνοια θα πρέπει να είναι να δώσει ο ΔΓ τα κλειδιά της ομάδας σε Αλβέρτη και Διαμαντίδη οι οποίοι θα φτιάξουν ένα πλάνο με ένα σοβαρό προπονητή και μια ισορροπημένη ομάδα η οποία θα βάζει σταδιακά τους νέους παίκτες στο ροτέισον σαν τρίτη επιλογή σε κάθε θέση. Δεν έχει σημασία το ποιός θα έρθει αλλά σε τι συνθήκες θα έρθει. Καλό θα είναι ο ΔΓ να ασχολείται όσο λιγότερο μπορεί στο προσκήνιο γιατί καταστρέφει το προφίλ της ομάδας το οποίο με τόσο κόπο έχτισαν οι προκάτοχοι του με τις ύβρεις του και τις αστείες δικαιολογίες για τη διαιτησία.
SkyFall
Jun 15 2015, 11:39
QUOTE (Air Kef @ Jun 15 2015, 12:29 )

Δυστυχώς για τον ΠΑΟ, φαίνεται ξεκάθαρα με αυτήν την κίνηση ότι ο μόνος στόχος που υπάρχει για Σλούκα είναι να του ανεβάσουν όσο μπορούν το κασέ του στον Ολυμπιακό - ακόμα και 100κ να ανέβει ο Ολυμπιακός το θεωρούν κέρδος.
ΜΕ 800κ δεν πάει στον ΠΑΟ ο Σλούκας, και με άμεση δημοσίευση της πρότασης φαίνεται ότι απλά είναι για επικοινωνιακούς λόγους, μήπως και προκαλέσουν όση αναστάτωση γίνεται στο απέναντι στρατόπεδο και να υπάρχει και αυτό το ποσό στο τραπέζι μήπως και ο Σλούκας αντί για 650, πάρει 750 και πέσει το μπάτζετ του Ολυμπιιακού έξω. Συν ότι πολλοί κάποιοι πουν "να ο ΔΓ κινήθηκε άμεσα, ξέρει τι γίνεται, χτυπάει τον αντίπαλο κτλ."
Κρίμα.
Ενδέχεται να μην ισχύει αυτό που λες στο 100% (το προφανές για τους λογικούς) και να θέλει όντως τον παίχτη (και να ανέβει στο 1€ το χρόνο για τριετές) αλλά διαφωνώ με τον τρόπο.
silversurfer
Jun 15 2015, 11:40
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 15 2015, 12:15 )

Δεν είμαι της γκρίνιας και της κωλοτούμπας ρε συ. Όσους παιχταράδες και αν φέρει αν δεν υπάρχει κάποιος σε αυτό το ρημάδι το τιμόνι το καράβι θα πάει στα βράχια..
Επίσης έχει νόημα αυτό το πράγμα? Προσέγγισε τον παίκτη διακριτικά και κάνε τα κουμάντα σου. Το έκανες πέρυσι με τον Μάντζαρη και πήρες το τίποτα. Μάλλον δεν ήταν αρκετό, θέλεις να πεισμώσεις και άλλον παίκτη της αντίπαλης ομάδας και ουσιαστικά να τον ωθήσεις να υπογράψει σε αυτούς..
750.000€ θα υπογράψει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό, έτσι όπως τα έκανε.. Το είπε και ο ίδιος.. Πέντε πάνω πέντε κάτω θα τα βρούμε
Το μονο που κανoυν με αυτες τις φημες ειναι να ξεφτιλιζουν τον Παναθηναικο γιατι ο Σλουκας θα "εκβιασει"με πατημα αυτη την υποτιθεμενη προταση για να παρει καλυτερο συμβολαιο απο τον Γαυρο Ολυμπιακό κ να μιλανε μετα για επικοινωνιακη νικη.Δηλ ημαρτον
Air Kef
Jun 15 2015, 11:55
QUOTE(SkyFall @ Jun 15 2015, 12:39 )

Ενδέχεται να μην ισχύει αυτό που λες στο 100% (το προφανές για τους λογικούς) και να θέλει όντως τον παίχτη (και να ανέβει στο 1€ το χρόνο για τριετές) αλλά διαφωνώ με τον τρόπο.
Το σκέφτηκαι και αυτό, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα δημοσιοποιούταν η πρόταση αυτή, όχι τόσο άμεσα τέλος παντων και επίσημα. Ούτε 24ωρο δεν έκλεισε. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει ο ΔΓ αύριο με κλασσικά πρωτοσέλιδα τύπου "τους κλέβει τον Σλούκα πριν καν γυρίσουν από τα μπουζούκια" κτλ.
silversurfer
Jun 15 2015, 11:57
QUOTE(Air Kef @ Jun 15 2015, 12:55 )

Το σκέφτηκαι και αυτό, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα δημοσιοποιούταν η πρόταση αυτή, όχι τόσο άμεσα τέλος παντων και επίσημα. Ούτε 24ωρο δεν έκλεισε. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει ο ΔΓ αύριο με κλασσικά πρωτοσέλιδα τύπου "τους κλέβει τον Σλούκα πριν καν γυρίσουν από τα μπουζούκια" κτλ.
Το βλέπω ήδη μπροστά μου με αυτόν τον τίτλο!
Εγώ το ξαναλέω, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δεν γίνεται να κάνει μεταγραφές ο πρόεδρος χωρίς προπονητή..
j-kidd13
Jun 15 2015, 12:01
QUOTE(SkyFall @ Jun 15 2015, 12:18 )

η ερώτησή σου είναι άσχετη με αυτό που λέμε. εσένα σου φαίνεται λογικό να να βγαίνουν τα νούμερα σε όλα τα σάιτ;
Ηταν απαντηση στο δεν γινεται να γινονται μεταγραφες χωρις προπονητη.
SkyFall
Jun 15 2015, 12:03
QUOTE (silversurfer @ Jun 15 2015, 12:57 )

Το βλέπω ήδη μπροστά μου με αυτόν τον τίτλο!
Εγώ το ξαναλέω, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δεν γίνεται να κάνει μεταγραφές ο πρόεδρος χωρίς προπονητή..
Φίλε μου σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με προπονητή από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Αναμένουμε!
ps: πιστεύω ότι αν υπάρχει προπονητής που μπορεί να φέρει αντιρρήσεις σε μεταγραφές όπως του Καλάθη και του Σλούκα καλό θα είναι να μην έρθει στην ομάδα.
D-Wade
Jun 15 2015, 12:06
Παίδες δε χρειάζεται προπονητής για να κάνεις μεταγραφή Έλληνα διεθνή.
silversurfer
Jun 15 2015, 12:07
Μα υποτίθεται ότι του χρόνου θα τα διαλύσει όλα θα πάμε για το 7ο κτλ κτλ κτλ.. Πως θα πάμε όταν πάει μόνος του και παίρνει παίκτες;
Σαφώς και γίνονται μεταγραφές χωρίς προπονητή, εδώ επι Ζότς το έκαναν τα αδέλφια, αλλά ο ΔΓ είναι τρικυμία με εχει πιάσει. Δρα μόνο παρορμητικά και έχει δίπλα του αμφιβόλου αξίας και αγνών προθέσεων ανθρώπους που όπως έχει δείξει η 3ετία δεν βοηθούν και πάρα πολύ. Γιαυτό επιμένω πως πρέπει να βρει έναν προπονητή και να τον αφήσει να κάνει εκείνος το πλάνο του..
j-kidd13
Jun 15 2015, 12:11
QUOTE(silversurfer @ Jun 15 2015, 12:40 )

Δεν είμαι της γκρίνιας και της κωλοτούμπας ρε συ. Όσους παιχταράδες και αν φέρει αν δεν υπάρχει κάποιος σε αυτό το ρημάδι το τιμόνι το καράβι θα πάει στα βράχια..
Επίσης έχει νόημα αυτό το πράγμα? Προσέγγισε τον παίκτη διακριτικά και κάνε τα κουμάντα σου. Το έκανες πέρυσι με τον Μάντζαρη και πήρες το τίποτα. Μάλλον δεν ήταν αρκετό, θέλεις να πεισμώσεις και άλλον παίκτη της αντίπαλης ομάδας και ουσιαστικά να τον ωθήσεις να υπογράψει σε αυτούς..
750.000€ θα υπογράψει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό, έτσι όπως τα έκανε.. Το είπε και ο ίδιος.. Πέντε πάνω πέντε κάτω θα τα βρούμε
Ε καλα ειναι γνωστο οτι ο ΔΓ ειναι της φιγουρας και της προβολης...
Σιγουρα θελει και τον παικτη,εκανε μια προταση,πολυ καλη,αλλα οχι αρκετη.
Ο Σλουκας αυτη τη στιγμη για μενα εχει ταβανι τα 800 για ομαδα με τα οικονομικα του Παο και του ΟΣΦΠ.Προφανως Ρωσοι και Τουρκοι μπορουν να δωσουν και 1 και 1,2.Σε ομαδα με πιο νορμαλ οικονομικα δεδομενα,παικτης ταλαντουχος που δεν εχει αναλαβει τα ηνια της ομαδας του για μια εστω σεζον,δεν μπορει να αξιωνει 1 εκατ.
Το μονο δελεαρ που μπορει να δωσει ο Παο στον Σλουκα ειναι οτι θα αναλαβει ηγετικο ρολο με το καλημερα,και χρονο και προσπαθειες.Αλλα δεν νομιζω οτι αρκει για τον κανει να αλλαξει στρατοπεδο.Επομενως η θα μεινει η θα παει για τα ξενα.
Τωρα για το κομματι του κοουτς και των μεταγραφων,καταλαβαινω αυτο που λες,αλλα οταν μιλαμε για παικτες κοινως αποδεκτους,ε δεν τρεχει και τιποτα...Δεν νομιζω οτι αν περναμε τον Σλουκα τωρα,θα ειναι πολλοι οι προπονητες που δεν θα τον ηθελαν...
stevaskts
Jun 15 2015, 12:12
Αυτό που κάποιοι έχετε πληροφορίες εκ των έσω είναι λίγο κουραστικό. Λέτε πράγματα που δεν έχουν ισχύσει ποτέ η σχεδόν ποτέ.Ο λόγος ποιος είναι?
Paris87
Jun 15 2015, 12:16
QUOTE(stevaskts @ Jun 15 2015, 13:12 )

Αυτό που κάποιοι έχετε πληροφορίες εκ των έσω είναι λίγο κουραστικό. Λέτε πράγματα που δεν έχουν ισχύσει ποτέ η σχεδόν ποτέ.Ο λόγος ποιος είναι?
Ο λογος? Εχουν πληροφοριες εκ των εσω
O Σλουκας δεν προκειται να φυγει απο ΟΣΦΠ. "Στρωμενη" ομαδα και του χρονου θα εχει βασικοτατο ρολο (αν οχι φετος).
silversurfer
Jun 15 2015, 12:17
QUOTE(D-Wade @ Jun 15 2015, 12:06 )

Παίδες δε χρειάζεται προπονητής για να κάνεις μεταγραφή Έλληνα διεθνή.
Ακριβώς.
Ο ΠΑΟ έχει μείνει πίσω στο κομμάτι των ντόπιων παικτών σε σχέση με τον ΟΣΦΠ. Με πιθανή την απόσυρση Διαμαντίδη-Φώτση σε 1 χρόνο, τα πράγματα θα ζορίσουν και άλλο. Δεν χρειάζεται να έρθει προπονητής για να ζητήσει τα αυτονόητα.
Επομένως αν η πρόταση αληθεύει πολύ καλά κάνει ο ΠΑΟ και μπαίνει στη διεκδίκηση του παίκτη. Και τα 800 χιλιάρικα είναι πολύ καλά λεφτά για τον Σλούκα.
Ginobili
Jun 15 2015, 12:28
QUOTE(silversurfer @ Jun 15 2015, 10:12 )

Άμα είσαι σοβαρός...απεναντίας,δεν θα ρωτήσεις κανέναν προπονητή για το αν δέχεται τους καλύτερους νέους Έλληνες μπασκετμπολίστες στον κορμό της ομάδας.Σε αυτήν την περίπτωση...ο προπονητής δεν είναι σοβαρός,και αν έχει αντίρρηση δεν ασχολείσαι μαζί του.
Τέτοιους παίκτες σαν τον καλάθη..ή τον Σλούκα μετά,τους παίρνεις έτσι,χωρίς προπονητή.
silversurfer
Jun 15 2015, 12:30
Βρε guys δεν είπα να μην κάνει πρόταση στον Σλούκα ή σε κάποιον άλλο παίκτη και ειδικά παίκτη εγνωσμένης αξίας και Έλληνα.
Απλά κάνει κάθε χρόνο τα ίδια και τα κάνει για επικοινωνιακούς λόγους. Αν πραγματικά θέλεις παίκτη τον ανακοινώνεις όταν οι άλλοι βλεπουν τελικό Μουντιάλ if you know what i mean.
Ούτε εννοούσα ότι ο προπονητής θα απορρίψει τον Σλούκα ή τον οποίον Σλούκα. Το είπα γιατί στο δικό μου μυαλό, θα ήθελα να μιλήσω με έναν προπονητή πριν υπογράψω το ρημάδι. Να δω τι πλάνα έχει, τι σκέψεις έχει για το παιχνίδι.
Αυτό λέω..
Και το ότι δεν είναι σοβαρός ο ΔΓ, εκτός από το ότι δεν είναι και το ξέρουμε, το είπα γιατί πάλι κάνει μια κίνηση Μάντζαρη για να ρίξει στάχτη στα μάτια..
Δεν ισχυει για σασα τουλαχιστον οχι οπως τα λεει ο φιλος ..
Οσο για Σλουκα πιστευω οτι δεν αξιζει 800κ αλλα στο εξωτερικο μπορει να βρει και περισσοτερα, αρα...
Ginobili
Jun 15 2015, 12:33
QUOTE(Manolis2510 @ Jun 15 2015, 10:13 )

Τα 1.6 για 2 χρονια νομιζω ειναι αρκετα καλη προταση για Σλουκα..Δεν προκειται να ρθει με τετοια προσφορα,αλλα δεν αξιζει και υψηλοτερη προσφορα...Θα καθονται οι συνομηλικοι του Παππας και Γιανκοβιτς να παιρνουν λιγοτερα απο τα μισα, ειδικα ο πρωτος που εκανε αρκετα καλη χρονια; Να κοψουμε λιγο τις υπεραξιες στους Ελληνες,οχι να τις αυξησουμε..
Δεν έχεις άδικο,αλλά να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.Ο Σλούκας έχει πάρει 2 ευρωλίγκες,και έχει συνεισφέρει σε αυτές.Έχει δείξει προσωπικότητα δηλ για μεγάλα ματς.Ο Παπάς...και
πολύ πολύ πολύ περισσότερο ο Γιάνκοβιτς,δεν θα πρεπε να μιλήσει καθόλου.Ο Γιάνκοβιτς θα πρέπει να λέει κι ευχαριστώ,το αν ήταν φιλαράκια και ίδια σειρά...δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρει κι αυτός κάποια λεφτά.
Skonokinis
Jun 15 2015, 12:33
QUOTE (ακης @ Jun 15 2015, 12:40 )

Το μονο που κανoυν με αυτες τις φημες ειναι να ξεφτιλιζουν τον Παναθηναικο γιατι ο Σλουκας θα "εκβιασει"με πατημα αυτη την υποτιθεμενη προταση για να παρει καλυτερο συμβολαιο απο τον Γαυρο Ολυμπιακό κ να μιλανε μετα για επικοινωνιακη νικη.Δηλ ημαρτον
μαν τι επικοινωνιακή ήττα αφου και μόνος σου εξηγείς τους λόγους της πρότασης, να αναγκαστούν οι αφοί να δώσουν από το προϋπολογισμό της ομάδας παραπάνω χρήματα στον παίκτη από εκείνα που θα έδιναν
Ginobili
Jun 15 2015, 12:35
QUOTE(Air Kef @ Jun 15 2015, 10:29 )

Κρίμα.
Άν δεν πάρει Καλάθη ο ΠΑΟ,ο Σλούκας θα υπογράψει τρέχοντας.Ήταν σαφέστατες και οι δηλώσεις του ίδιου για τον ρόλο του στην ομάδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.