Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2016/17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ashton
Μια που η ΚΑΕ ανακοίνωσε που & πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο, ας ξεκινησουμε το thread για τη νεα χρονιά..

QUOTE
Στις 16 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση
Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 17:06

Η ΑΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα συνεχίζει απρόσκοπτα το σχεδιασμό της για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Γίνεται γνωστό, ότι η πρώτη συγκέντρωση της «Βασίλισσας» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 στο ΟΑΚΑ. Θα ακολουθήσουν επί τριήμερον προπονήσεις και οι προβλεπόμενες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Kranjska Gora της Σλοβενίας από την Παρασκευή 19 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για περισσότερες λεπτομέρειες για το σχεδιασμό και για τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

http://www.aekbc.gr/el/articles-893/sti-16...sugkentrwsh.htm

και μια και έκλεισε για σλοβενία, ο Ζντοβτς δεν κουνιεται (μέχρι να έρθουν οι γκέλες το φθινοπωρο τουλαχιστον)
radical
QUOTE
Όλα για την επόμενη μέρα του μπάσκετ της ΑΕΚ!

Πάνος Λούπος 11/05/2016 18:28

Η ημιτελική σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό, άφησε πληγές στην μπασκετική ΑΕΚ. Συντριβή και άθλια εικόνα στο ΣΕΦ στο πρώτο παιχνίδι και μια ομάδα εντελώς ανέτοιμη, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για να τιμήσει την επιστροφή της «Βασίλισσας» στα ημιτελικά του πρωταθλήματος ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια.

Βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα στο ΣΕΦ στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά και πάλι εύκολη σχετικά ήττα, που πέρασε ωστόσο σε δεύτερη μοίρα, ελέω του προσβλητικού για την ΑΕΚ, επεισοδίου, με πρωταγωνιστές τους Ζντοβτς και Γκριν.

Αγωνιστική μεταμόρφωση και παθιασμένη εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά μόνο για 25 λεπτά, αφού ακολούθησε οριστική αγωνιστική κατάρρευση, που έφερε και το «3-0» για τους Πειραιώτες. Αλλά και εκτός παρκέ, η εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με εντάσεις και επεισοδιακές στιγμές.

Γεγονός είναι ότι μετά από το «3-0» από τον Ολυμπιακό, μπορείς πλέον και επίσημα να κάνεις τον απολογισμό και να πεις ότι η σεζόν είναι αποτυχημένη. Κι αυτό είναι κάτι που δεν θα το διαφοροποιήσει, το τι θα γίνει στη σειρά των μικρών τελικών με τον Άρη.

Η ομάδα έμεινε εκτός Κυπέλλου από τον Άρη με το… καλημέρα της σεζόν. Έμεινε εκτός της συνέχειας του Eurocup, σε έναν ομολογουμένως δύσκολο όμιλο, την ώρα ωστόσο που προκρίθηκαν και συνέχισαν, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Και στο πρωτάθλημα, το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν, την βρήκε κάτω από τον Άρη, με μπάσκετ που δεν ικανοποίησε, με ομάδα που δεν βελτιωνόταν, με ήττες που πόνεσαν πολύ και που δεν φανέρωναν χαρακτήρα.

Κι όλα αυτά, σε μια ομάδα, που έχει την τύχη να διαθέτει έναν μεγαλομέτοχο που έχει βάλει πάρα πολλά λεφτά, που έσπευδε αμέσως να διορθώσει κάθε άτυχη στιγμή και κάθε λανθασμένη επιλογή, που παλεύει για να βρεθεί η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, που δίνει μάχη για να αποκτήσει το δικό της μπασκετικό σπίτι, στεγάζοντας μάλιστα και όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής.

Και παρά το γεγονός ότι έχουν δοθεί ουκ ολίγες αφορμές για να απογοητευτεί, παρά το γεγονός ότι ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ δεν έχει στηρίξει την ομάδα στο βαθμό που θα έπρεπε, ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν απογοητεύτηκε σε κανένα σημείο, δεν πέρασε καν από το μυαλό του, η σκέψη να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Ίσα ίσα που πείσμωνε, ολοένα και περισσότερο.

Τα λάθη πολλά. Και οι ατυχίες επίσης. Επισημάνθηκαν, καταγράφηκαν, είναι γνωστά σε όλους. Το ζήτημα είναι τι γίνεται την επόμενη μέρα. Και κάπου εδώ ξεκινάει το ρεπορτάζ…

Το πρώτο, το βασικότερο, το σημείο από το οποίο ξεκινάνε και τελειώνουν τα πάντα, είναι ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι περισσότερο αποφασισμένος και πιο… πωρωμένος από ποτέ, να συνεχίσει. Να συνεχίσει και να πετύχει!

ΜΕΝΕΙ Ο ΖΝΤΟΒΤΣ

Κεφάλαιο πρώτο: Προπονητής. Πέτυχε ή απέτυχε ο Ζντοβτς; Προφανώς και απέτυχε. Όχι φυσικά επειδή η ομάδα δεν πέτυχε τους αγωνιστικούς της στόχους. Αυτό είναι κάτι στο οποίο δεδομένα, δεν θα ευθυνόταν. Αποκλεισμένη από το Κύπελλο κι από την Ευρώπη, την ανέλαβε. Και ο αποκλεισμός από τον τελικό του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να συνιστά αποτυχία και να τον χρεωθεί, γιατί πολύ απλά θα ήταν παράλογη η απαίτηση να μηδενίσει από τώρα η ΑΕΚ, την απόσταση από τους δύο «αιώνιους».

Σε τι απέτυχε, λοιπόν, μέχρι στιγμής, ο Ζντοβτς; 1)Στο να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. 2)Στο να παρουσιάσει ένα σύνολο με πίστη, με αυτοπεποίθηση, με χαρακτήρα, με συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και φιλοσοφία. 3)Στο να «κερδίσει» έστω κι έναν παίκτη. 4)Στο να δημιουργήσει ένα κλίμα ΟΜΑΔΑΣ μέσα στα αποδυτήρια. 5)Στο να διαχειριστεί σωστά, τις μεταγραφικές επιλογές που του είχαν απομείνει στη μετά-Σάκοτα (ως προπονητή) εποχή, με αποκορύφωμα ότι προτίμησε να μην καλύψει το εμφανέστατο κενό στη θέση του πλέι μέικερ, αλλά να φέρει έναν Αμερικανό ψηλό που εν τέλει δεν εμπιστεύτηκε ποτέ! Αν μη τι άλλο, ξεκάθαρο το αρνητικό πρόσημο για τον Σλοβένο προπονητή.

Και σε όλο αυτό το «πακέτο», ήρθαν κι… έδεσαν, νεύρα και άσχημες συμπεριφορές, που δεν είναι ανάγκη να τις θυμίζουμε, αλλά και που σίγουρα δεν θα γινόταν να περάσουν σαν να μην έγινε τίποτα. Κι ακόμα και σήμερα, υπάρχουν παίκτες της ομάδας που λένε ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί διαφορετικά ο κόουτς, το συμβάν με τον Γκριν. Όπως επίσης, υπάρχουν παίκτες που δημόσια μπορεί να μην το λένε, αλλά που σε όλες τις κουβέντες και συζητήσεις τους, υποστηρίζουν ότι ο Ζντοβτς δεν είχε χειριστεί καλά, ούτε την περίπτωση Κούπερ.

Ο Ζντοβτς από την άλλη, όμως, είναι ένας προπονητής, που έχει υπογράψει κλειστό συμβόλαιο 2,5 ετών με την ΑΕΚ. Μπορεί να αναστρέψει την εις βάρος του διαμορφωθείσα σημερινή κατάσταση και να «κερδίσει» παίκτες, κόσμο και όλους όσοι τον αμφισβητούν σήμερα; Ο Μάκης Αγγελόπουλος πιστεύει ακράδαντα ότι μπορεί. Και τον στηρίζει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά. Και δεν συζητά το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή.

Και μάλιστα, η απόφαση του «αφεντικού» της ΚΑΕ ΑΕΚ, να πορευθεί με τον Γιούρι Ζντοβτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και για την επόμενη χρονιά, ήταν ειλημμένη χωρίς να την επηρεάζει, το τι θα γινόταν στη σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό, κι απ’ ότι φαίνεται και δίχως να πρόκειται να την επηρεάσει το τι θα συμβεί στη σειρά των αγώνων με τον Άρη. Αγγελόπουλος και Ζντοβτς, τα έβαλαν όλα κάτω στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν και μάλιστα μίλησαν και με ονόματα για το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού! Και οι επαφές θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα!

Πριν όμως από το τι θα γίνει για την επόμενη σεζόν, είναι πολύ σημαντικό, ότι οι δύο τους, συμφώνησαν και παραδέχτηκαν ότι έγιναν πολλά λάθη τους τελευταίους μήνες και ότι ο απολογισμός της σεζόν, είναι αρνητικός! Εν κατακλείδι, για το θέμα του προπονητή, ο Μάκης Αγγελόπουλος πιστεύει πραγματικά στις ικανότητες του Ζντοβτς. Και γι’ αυτό τον κρατά και όχι για το συμβόλαιο. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο…

Ο ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο… ΠΑΟ

Παράπονα για το τεχνικό επιτελείο, δεν υπάρχουν. Και δεν υπάρχει και η πρόθεση για αλλαγές. Για τη δουλειά του Σωτήρη Μανωλόπουλου, για παράδειγμα, δεν υπάρχει άνθρωπος στην ΑΕΚ που να λέει κακή κουβέντα. Όλοι οι παίκτες της ομάδας, τον εκτιμάνε, τον συμβουλεύονται και θέλουν να δουλεύουν μαζί του. Το… πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να λέει κακή κουβέντα κι εκτός ΑΕΚ! Κι εξηγούμαι. Ο Μανωλόπουλος είναι διακαής πόθος του Αργύρη Πεδουλάκη, που επέστρεψε στον ΠΑΟ. Κι αυτό δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε άγνωστο… Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το «δεξί χέρι» του Ζντοβτς, κοντά μια δεκαετία, είναι ο Στέφανος Δέδας, που ανέλαβε head coach στην Γκαζιάντεπ, όταν ήρθε ο Σλοβένος στην «Ένωση». Αλλά, είναι άγνωστο το αν θα συνεχίσει στην Τουρκία.

ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΕ

Εννοείται ότι για τον αρνητικό απολογισμό της σεζόν, δεν θα μπορούσε να ευθυνόταν μόνο ο Ζντοβτς, που ούτως ή άλλως, ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της περιόδου. Όλοι ευθύνονται όταν δεν πάει καλά μια ομάδα. Και μεγάλες είναι οι ευθύνες και μελών της διοίκησης, ακόμα και μελών του προσωπικού. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις, να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα από όσα ήδη υπήρχαν ή προέκυπταν (συνεχώς). Τώρα, όμως, κάνει και ο ίδιος, τον απολογισμό και όσοι φάνηκαν ανεπαρκείς, ασυνεπείς, ακατάλληλοι ή για να μην το κουράζουμε, δεν πέτυχαν στο ρόλο τους, θα δουν την πόρτα της εξόδου…

ΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΒΗΣ

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Σταύρος Δουβής, μπορεί να είχε διάθεση και να ασχολήθηκε πράγματι, πάρα πολλές ώρες και για πάρα πολλά θέματα με την ΑΕΚ, αλλά σε έναν τομέα, όπου θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημά του, ώστε να προστατεύεται η ομάδα από το «σύστημα» του μπάσκετ και από τη διαιτησία, δεν τα κατάφερε. Πέρα από τα όποια… στραβά της, η ΑΕΚ δέχθηκε ανελέητα «χτυπήματα» από τη διαιτησία, σχεδόν σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια, αλλά ειδικά στους αγώνες που έδωσε με τον Άρη και με τον Ολυμπιακό. Στο ερώτημα αν θα μείνει ή θα φύγει ο Σταύρος Δουβής από την ΑΕΚ, η απάντηση – προς το παρόν – είναι ότι οριστική απόφαση δεν υπάρχει…

ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Η μεγαλύτερη αποτυχία της φετινής σεζόν δεν είναι ούτε ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό, ούτε οι ήττες που πόνεσαν, αλλά το ότι ενώ η χρονιά ξεκίνησε για να δημιουργηθεί μια ομάδα που στο τέλος της σεζόν, θα αποτελούσε τον κορμό για την επόμενη, τώρα απαιτούνται ξανά, πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Και η ξεκάθαρη απόφαση είναι να γίνουν αυτές οι αλλαγές, αφού αποδείχτηκε πως από τη μια υπήρξαν παίκτες που δεν έχουν την προσωπικότητα για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ κι από την άλλη πως υπάρχουν παίκτες που η προσφορά τους δεν προσέγγισε καν την απόσβεση που θα έπρεπε να κάνουν βάσει των οικονομικών του απολαβών. Κι όταν λέμε για αλλαγές στο ρόστερ, μιλάμε για ποσοστό που μπορεί να ξεπεράσει και το 50%…


enwsi.gr
ashton
Καλα ας μην ειχε συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά μέχρι το 2016 και θα βλεπαμε αν τον κράταγε γιατί τον πιστεύει ή λόγω συμβολαίου ..
ashton
η λίστα με το πότε λήγουν τα συμβολαια του ρόστερ & των δανεικών

3 Καμαριανός ----------- υπεγραψε περσι για 5 χρονια μεχρι το 2020
4 Παπαντωνίου----------- υπεγραψε περσι για 2 χρονια, δηλ μεχρι 2017
5 Sakota --------------- υπεγραψε το Δεκεμβρη του 14 μεχρι το 2017 .
6 Atic------------------ υπεγραψε το Σεπτεμβρη για 6 χρονια μεχρι το 2021
7 Hairston-------------- υπέγραψε για 2 χρονια τον Ιουλιο, δηλ μεχρι το 2017
8 Milosevic------------- ληγει τέλος της χρονιάς
9 Green ---------------- ειχε συμβολαιο μεχρι τελος σεζον
11 Scrubb---------------- υπεγραψε περσι για 2 χρονια, δηλ μεχρι το 2017
12 Μαυροκεφαλίδης-------- υπέγραψε πέρσι για 1+1 χρονο, αρα θα κριθει το καλοκαιρι η ανανεωση
13 Carter --------------- υπεγραψε περσι για 1 χρονο, ληγει τελος σεζον .
14 Brown----------------- συμβολαιο μεχρι τελος της σεζον
15 Σαρικοπουλος---------- υπεγραψε το Μαιο για 2+1 χρονια, αρα εχει συμβολαιο σιγουρα μεχρι 2017
19 Κατσιβελης------------ υπεγραψε τον Αυγουστο για 2 χρονια, αρα εχει μεχρι το 2017
20 Καλαμποκης------------ υπεγραψε αρχικα για 1 μηνα, και μετα μεχρι τελος σεζον
21 Μωραϊτης-------------- υπεγραψε περσι για 6 χρονια μεχρι το 2021
22 Μαυροειδης----------- συμβολαιο μεχρι τελος της σεζον
31 Paulos---------------- υπεγραψε περσι για 2 χρονια, δηλ μεχρι το 2017
34 Τσαλμπούρης----------- υπεγραψε περσι για 5 χρονια μεχρι το 2020
50 Eric------------------ συμβολαιο μεχρι τελος της σεζον
12 Καμπερίδης--------------- υπέγραψε το Γενάρη του 2015 για 3 χρονια, δηλ. μεχρι το 2018
Διονύσης
Ακούω γνώμες για το ρόστερ της νέας σεζόν, δηλαδή ποιοι πιστεύεται ότι πρέπει να μείνουν και τί προσθήκες παικτών πρέπει να γίνουν. Τώρα ο προπονητής όπως φαίνεται θα μείνει, ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο σχεδιασμό από πέρυσι χωρίς αυτά τα πολλά πήγαινε έλα.

Στα γκαρντ 3η επιλογή ο Κατσίβελης και από κει και πέρα μακάρι να μπορούσε να πείσει ο Αγγελόπουλος μια προσωπικότητα όπως ο Ζήσης θα μάθει πολλά πράγματα δίπλα του ο Μωραΐτης και για δεύτερο έναν Αμερικάνο.
Μπράουν νομίζω αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία και μετά από κει και πέρα να έρθει πίσω ο Σκραμπ έκανε πολύ καλή σεζόν στη Γερμανία και αξίζει την ευκαιρία του.
Στους Φόργουορντ είμαι 50-50 για Χέρστον αν είναι ο Χέρστον της πρώτης σεζόν να μείνει με χίλια αν είναι αυτός της φετινής με τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα είναι δίκοπο μαχαίρι, ορισμένες φορές μου μοιάζει να αδιαφορεί. Οι ικανότητές του είναι πολύ παραπάνω από αυτά που έχει προσφέρει φέτος, να φέρει και Μπράμος και στο 3 θα είμαστε αρκετά δυνατοί. Στο 4 να μείνει ο μαχητής Μίλο κέρδισε με το σπαθί του ακόμη μια ανανέωση συμβολαίου μαζί με Μαυροκεφαλίδη που θα παίζει 4-5 και να έρθει ένας αθλητικός Αμερικανός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Στη θέση του σέντερ να μείνει ο Μαυροειδής και να τα δώσει όλα ο Αγγελόπουλος για τον Μπουρούση αξίζει μέχρι και το τελευταίο cents ειδικά μετά τις φετινές του εμφανίσεις!
Και φυσικά να παίρνουν παραπάνω ευκαιρίες σε πιο εύκολα παιχνίδια οι μικροί βλέπε Τσαλμπούρης, Μωραΐτης, Καμαριανός και όποιος άλλος έρθει.

Υγ: Νομίζω υπνοβατώ ειδικά με τους Ζήση και Μπουρούση από τη στιγμή που θα παίζουμε Eurocup, αλλά ο Μάκης μιλούσε όταν ήρθε για προσθήκες Ελλήνων διεθνών και απέδειξε περίτρανα φέτος ότι δεν έχει θέμα ρευστότητας κάθε άλλο. Οπότε αναμένουμε για νέες εκπλήξεις τύπου Μαυροκεφαλίδη. smile.gif
radical
ας μην τρεφουμε αυταπατες για επιστροφη Ζηση-Μπουρουση
ειχα διαβασει οτι ο Ζησης ανανεωσε στην ομαδα του και ο Μπουρουσης θα παει σε τοπ ομαδα Ευρωλιγκας
δεν υπαρχει περιπτωση ο Μακης Αγγελοπουλος να εκτοξευσει το μπατζετ
αυτο που χρειαζομαστε ειναι εναν σοβαρο προπονητη για να διαχειριστει σωστα το μπατζετ της ομαδας, που λογικα θα παραμεινει στα ιδια επιπεδα
Διονύσης
QUOTE (radical @ May 26 2016, 19:30 ) *
ας μην τρεφουμε αυταπατες για επιστροφη Ζηση-Μπουρουση
ειχα διαβασει οτι ο Ζησης ανανεωσε στην ομαδα του και ο Μπουρουσης θα παει σε τοπ ομαδα Ευρωλιγκας
δεν υπαρχει περιπτωση ο Μακης Αγγελοπουλος να εκτοξευσει το μπατζετ
αυτο που χρειαζομαστε ειναι εναν σοβαρο προπονητη για να διαχειριστει σωστα το μπατζετ της ομαδας, που λογικα θα παραμεινει στα ιδια επιπεδα


Φίλε radical γνωρίζεις κάτι επί του θέματος ή απλά υποθέτεις ότι ο Αγγελόπουλος θα μείνει στα ίδια επίπεδα στο μπάτζετ. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου ότι είναι δύσκολο στο να έρθουν οι συγκεκριμένοι παίχτες αλλά όχι απίθανο με τα κατάλληλα λεφτά. Επίσης γνωρίζεις το μπάτζετ της ομάδας και αν ναι πόσο είναι περίπου, γιατί έχω ακούσει διάφορες εκδοχές.
ashton
1/ ο Ζήσης δεν πρόκειται να γυρίσει Ελλάδα εκτός από την τελευταια του χρονιά . Εχει 2-3 σεζον ακόμα.
2/ ο Μπουρούσης δήλωσε πως πρώτο λόγο έχει η Λαμποραλ, αν δεν κάτσει τότε θέλει ομάδα που θα διεκδικει εισοδο σε Φ4. Και με τις φετινές εμφανισεις (καλυτερη πενταδα ευρωλιγκας, mvp σε ισπανία) μάλλον θα το βρει το συμβολαιο άνετα .
radical
δεν ειναι κανενας μεγιστανας ο προεδρος... απο εκει και περα λογω χρεων ουσιαστικα φτασαμε στο σημειο να φουνταρουμε, δεν χρειαζεται η ομαδα να κανει υπερβολικες σπαταλες. τα εσοδα ειναι περιορισμενα.
οι δυο πιο ακριβοπληρωμενοι παικτες ειναι οι Μαυροκεφαλιδης (600) και Χερστον (550). Συνολικα δεν ξερω το ακριβες υψος του μπατζετ αλλα πρεπει να ειναι γυρω στα 2 εκ. το συνολικο υψος των συμβολαιων. Ο Πριφτης με λιγοτερα απο τα μισα (8 εκατοσταρικα μπατζετ) εφτιαξε καλυτερο συνολο. Ο Μακης πρεπει να αλλαξει γνωμη και να φερει αλλο κοουτς.
ashton
εκει γυρω στα 2-2,5 πρέπει να είναι τα φετινά συμβόλαια .
Jabar
Δυστυχώς ο Ζντοβς δεν κουνιέται λογικά, οπότε θα μας στοιχίσει κάτι παραπάνω η απομάκρυνσή του και δεν ξέρω τι θα είναι διαθέσιμο εκείνη την περίοδο.Δεν χρειάζονται σπατάλες και υπερβολές ,βιώσαμε και την Β Εθνική και η απόσταση είναι μικρή.
Μεγάλο ρόλο θα παίξει η σταθερή παρουσία και η δημιουργία σταθερού κοινού. Πρέπει το γήπεδο να γεμίσει και αυτός να είναι ο πρωταρχικός στόχος για την καινούρια χρονιά.Το δεύτερο θα ήταν η ανεύρεση πρωτοκλασάτου προπονητή.
3 Καμαριανός -----------
4 Παπαντωνίου--- διακρίνεται κυρίως για τα εκτός γηπέδου.Αν θέλουμε να κάνουμε ομάδα επιπέδου ,το φιλότιμο δεν φτάνει
5 Sakota ----Τριάρι δεν είναι ,αμυντικά πάσχει στο 4 λόγω δύναμης και ριμπάουντ στο 3 λόγω ταχύτητας.Καλός σουτέρ πρέπει να δούμε τι θα έχουμε στο 4-5 για να δούμε αν θα πρέπει να μείνει.Πάντως όχι για βασικός.
6 Atic-------
7 Hairston---Ο ποιοτικότερος παίκτης μας επιπέδου Ευρολίγκας.Έχει γράψει όμως πολλά χλμ το κοντέρ και έχει μυικά προβλήματα και άλλα.Εδώ χρειάζεται ο προπονητής με σχεδιασμό.
8 Milosevic---Πολύ φιλότιμος αυτόν θα κράταγα αντί του ΣΑΚΟΤΑ και θα πήγαινα για πρώτο 4άρι.
9 Green ---- Ψάχναμε πολύ για να τον βρούμε!!!!!!!!!!!?
11 Scrubb-------
12 Μαυροκεφαλίδης--Καλός σκόρερ όχι όμως με πλάτη,πρόβλημα στην άμυνα και την δύναμη.Εκεί στα 4άρια χρειάζεται ανασχεδιασμός.
13 Carter --- Δεν είναι κακός αλλά από αμερικάνο περιμένεις περισσότερα .
14 Brown-------- Αν τον εντάξει σε σωστό σχεδιασμό δεν είναι κακός.
15 Σαρικοπουλος----- Το στοίχημά του δυστυχώς χάθηκε για το Ελληνικό μπάσκετ όταν ήταν μικρός και έκανε εγχειρίσεις.Αξιοθαύμαστος που συνεχίζει ,αλλά κινητικά δεν είναι σωστός για αυτό το επίπεδο πρόβλημα στην άμυνα.
19 Κατσιβελης------ νομίζω ότι η αγωνιστική απραξία του στοίχισε φέτος,πιστεύω να ανέβει πολύ του χρόνου.
20 Καλαμποκης-----Τίμησε με το παραπάνω το συμβόλαιό του. Όριμος και διαμάντι.Δυστυχώς η ηλικία δεν τον βοηθά και για αυτό το επίπεδο που ψάχνουμε .
21 Μωραϊτης------- Νομίζω ότι καλλίτερο στις μικρές ηλικίες. Σαν τα μάτια μας.
22 Μαυροειδης----Μία θέση στα πεντάρι μαζί με βασικό αθλητικό αμερικάνο και έναν ψηλότερο θα μπορούσε να την έχει.
31 Paulos-----------
34 Τσαλμπούρης-----------
50 Eric-----------Τίποτε ιδιαίτερο.
12 Καμπερίδης------
Το μεγαλύτερο φετινό λάθος ήταν το ότι δεν δημιουργήθηκε η βάση για την επόμενη χρονιά και το βήμα παραπάνω. Χρειαζόμαστε μια πεντάδα έτοιμων παικτών. Και την επόμενη χρονιά το βήμα για την πρώτη δυάδα.
radical
QUOTE
Έτοιμη για την έκπληξη με Ουάιτ η ΑΕΚ!
MAY 29TH, 2016


Του Βαγγέλη Πάτα/ info@eurohoops.net

Στην ΑΕΚ δεν χάνουν χρόνο και ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με τον Οκάρο Ουάιτ να αποτελεί βασικό στόχο.

Στην “Ένωση”, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “ΩΡΑ των σπορ” βλέπουν με θετικό μάτι την περίπτωση του παίκτη του Άρη, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του δεύτερου γύρου στη Basket League.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops οι δύο πλευρές βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε προχωρημένες επαφές κι είναι αρκετά πιθανό τώρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και των δύο να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Να θυμίσουμε ότι με την περίπτωση του Ουάιτ ασχολήθηκαν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, ωστόσο, φαίνεται ότι κινήθηκε άμεσα, κάτι που είχε συμβεί και πέρσι με την περίπτωση του Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.


eurohoops.net
Διονύσης
Πραγματικά αν ισχύει το εν λόγω άρθρο θα είναι πολύ μεγάλη κίνηση, ο Οκάρο απέδειξε φέτος στον Άρη ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Μακάρι είδωμεν.
Runt
Δεν θα ειναι τοσο ευκολο να συμβει αυτο δεδομενης της κοντρας (για την πολυποθητη 3η θεση) που εχει δημιουργηθει μεταξυ των κιτρινων.
Δεν ξερω τι συμβολαιο εχει ο Ουαιτ, αλλα σιγουρα ο Λασκαρης θα θελει να τον κρατησει, ειναι και θεμα πρεστιζ πως να το κανουμε....εκτος κι αν ο ιδιος θελει να κατεβει Αθηνα.
Παιχταρα μεγαλη παντως και καλως να ερθει αν ερθει.
gerorge
Χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ την ΑΕΚ ή οτιδήποτε αλλα θεωρω δύσκολο έως απίθανο ο γουαιτ να κλείσει απο τωρα συμβόλαιο στην Ευρώπη αφού έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για ΝΒΑ, ποσω μαλλον στην ΑΕΚ που δεν μπορεί να τον δελεάσει με την ευρωλιγκα εκτός φυσικά αν απο το πουθενα του προσφέρει κανα μυριο συμβόλαιο.
ashton
λογικά ο παικτης θα δοκιμασει summer leagues κλπ και με συμβολαιο σε ομαδες μεχρι Οκτωβρη (οπως πχ ο Wilbekin) . Θα κοιταξει Ευρωπη οταν ξεκαθαρισει απο αυτά - θα κριθει τοτε ποια ομαδα θα εχει κενα .
ashton
ξανά στο στόχαστρο (ήταν και το ΓεναροΦλεβαρη) ο Rudd που έπαιζε Nizhny
http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/se-periopti-thesi-o-rant/

stats σε eurocup
http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/c...easoncode=U2015

20αγ 15,8π με 49% 2π, 32% 3π (σουταρε 5+ ανα ματς), 75% 1π, 6.7ρ, 0.8κλ, 2.1ασ, 0.6κψ

ρωσια
http://www.vtb-league.com/frontend/handler...ayer_id=5043267

28αγ 15,2π με 50% 2π, 31% 3π (μο 4.5 σουταρε), 81% 1π, 6.9ρ, 0.8κλ, 2.7ασ, 0.4κψ


ενώ η Ω μιλάει πρωτοσέλιδα για White & Bramos
tuareg
τη προταση στον οκαρο δε τη κανατε τωρα,αλλα πριν κανα 2 μηνες (νταξει σε παικτη αντιπαλου εν μεσω της χρονιας)
Του δινατε 350.
Ξαναπλησιασατε τωρα ,ο Κουβελος (μανατζερ του) σας ειπε ξεχαστε το.
Εχει προταση 500αρικο απο την Αρμανι.
Σ εμας ειπε οτι θα τη ψαξει για ΝΒΑ
ashton
ψάχνοντας χτες ειδα πως ειναι και στους στοχους της Γαλατα που ειναι επισης ευρωλιγκα.
ashton
o Rudd ηταν σε μινι-καμπ των Νετς
http://www.netsdaily.com/2016/5/26/1178177...-nets-mini-camp
ashton
Μπράμο-Μπόγρη λένε στο sdna
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...eia-gia-tin-aek
tuareg
QUOTE (tuareg @ May 30 2016, 09:49 ) *
τη προταση στον οκαρο δε τη κανατε τωρα,αλλα πριν κανα 2 μηνες (νταξει σε παικτη αντιπαλου εν μεσω της χρονιας)
Του δινατε 350.
Ξαναπλησιασατε τωρα ,ο Κουβελος (μανατζερ του) σας ειπε ξεχαστε το.
Εχει προταση 500αρικο απο την Αρμανι.
Σ εμας ειπε οτι θα τη ψαξει για ΝΒΑ


διορθωση..κουνουπας ο μανατζερ
fear_me
QUOTE(tuareg @ May 30 2016, 16:45 ) *
Οι δύο πλέι μέικερ στο στόχαστρο του Γιούρι, τι έχει γίνει με Ζήση

Ο σχεδιασμός της Βασίλισσας για την σεζόν 2016 - 2017 έχει ήδη αρχίσει πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν που έφερε ξανά την ΑΕΚ στην ελίτ και στην τρίτη θέση της Α1 κάτω μόνο από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Ο Μάκης Αγγελόπουλοςκαι ο Γιούρι Ζντοβτς είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για όλα έχουν κάνει αρχικές συζητήσεις και έχουν βάλει τα πράγματα σε σειρά. Πρώτα θα παρθούν αποφάσεις για το ποιοι θα μείνουν στην ομάδα από το φετινό ρόστερ, ανεξάρτητα από το αν έχουν συμβόλαιο, εν συνεχεία η ομάδα θα προσπαθήσει να κλείσει τους Ελληνες παίκτες που θέλει για να φτιάξει τον Ελληνικό κορπμό που θεωρείται από πρόεδρο και προπονητή το κλειδί για μια ακόμη πιο ανταγωνιστική ΑΕΚ.
Υπάρχει όμως μια θέση που η ΑΕΚ δεν έχει να περιμένει τίποτα. Είναι αυτή του πλέι μέικερ που η “κατάρα” της την σεζόν που έληξε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Για την θέση αυτή όπως και πέρυσι πρώτη επιλογή είναι ο Νίκος Ζήσης, με την διαφορά πως η ΑΕΚ δεν περίμενε να λήξει η σεζόν και έχει ήδη μιλήσει με τον παίκτη. Ο ίδιος ο Γιούρι τον πήρε τηλέφωνο και αυτό που προέκυψε ήταν ένα ραντεβού για του… χρόνου αφού ο Ζήσης επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Μπάμπεργκ παίζοντας στην Ευρωλίγκα. Το παράθυρο που είχε αφήσει λίγο ανοικτό, αν η Μπάμπεργκ δεν συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση, μάλλον κλείνει οριστικά αφού η ομάδα του είναι τεράστιο φαβορί για την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα ο Ζντοβτς ασχολήθηκε με τον πλέι μέικερ της Nίζνι και της Εθνικής Ρωσίας Ντιμίτρι Κοστόφ,όμως η Λοκομοτίβ Κούμπαν κέρδισε την μάχη. Ο Ζντοβτς που θεωρεί το Α και το Ω της δικής του ομάδος τον άσο έχει στραφεί σε δύο άλλες λυσεις. Δύο γνωστά ονόματα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ όταν η ομάδα έψαχνε για άσο πριν καταλήξει σχεδόν… αναγκαστικά στον Τορίν Γκριν. Πρόκειται για τον Κλιφ Χάμοντς και τον Ερλ Κάλογουει που θεωρούνται από τον Σλοβένο κόουτς πρότυπα για την θέση και για το πως θέλει αυτόν πλέι μέικερ. Καλοί οργανωτές και οι δύο, σκυλιά στην άμυνα και σοβαρά παιδιά που παίζουν πρώτα για την ομάδα χωρίς να υστερούν στο σκοράρισμα αφού και οι δύο έχουν μέσους όρους πάνω από 10 πόντους σχεδόν σε όλες τις ομάδες τους.

Ο Γιούρι Ζντοβτς όταν έφυγε ο Κούπερ είχε πρώτη και καλύτερη επιλογή τον Κλίφ Χάμοντς και με τον ύψους 1.91 πόιντ γκαρντ μίλησε από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ. Ο παίκτης όμως κυρίως για οικογενειακούς λόγους, έχει οικογένεια με πέντε παιδιά, προτίμησε να μείνει μέχρι τέλος σεζόν στην Αμερική παίζοντας στο NBDL με τους Ρίνο Μπιγκχορνς.
Ο Ερλ Κάλογουει δεν μπορούσε να φύγει με τίποτα στη μέση της σεζόν από τον Γκάζιαντεπ όπου τον είχε πάρει ο Γιούρι όμως μπορεί να το κάνει υπό προϋποθέσεις αυτό το καλοκαίρι. Παρά την ηλικία των 33 ετών είναι σε άριστη κατάσταση και ήταν βασικός πρωταγωνιστής της εισόδου της Γκαζιαντέπ στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η ΑΕΚ έχει επαφές και με τους δύο, περιθώρια απόκτησης τους υπάρχουν και αναμένεται να γινει η τελική επιλογή την κατάλληλη στιγμή αφού από την δυάδα θα επιλεγή ένας. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ θα πάει πιθανόν για δύο πλέι μέικερ, ενώ σίγουρα του χρόνου θα δοθεί πολύ χρόνος και στον Δημήτρη Μωραϊτη.


http://www.aek365.com/a-461271/xamont-kai-...h-basilissa.htm
ashton
στο enwsi.gr στο αντιστοιχο ρεπορταζ
http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/psachnoun-kala-gia-ton-aso/
λενε πως ο Ζντοβτς δεν πολυθελει Calloway (που τον ειχε 2 χρονια)
προσωπικά τον προτιμω απο Hammonds . Εχει καλυτερο σουτ, καλυτερα ποσοστα στις βολές και κοινοτικό (βουλγαρικο) διαβατηριο..
Dwyane ''the flash'' Wade
Απο απλή περιέργεια. Οι ειδήσεις από αυτά τα σάιτ είναι έγκυρες. Ρωτάω επειδή δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να ενημερώνομαι απο οπαδικά σάιτ ή σάιτ ομάδων.
Dwyane ''the flash'' Wade
Ο Σκουλίδας μάλλον έχει κλείσει απ'ότι λέγεται.
ashton
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Jun 1 2016, 11:38 ) *
Απο απλή περιέργεια. Οι ειδήσεις από αυτά τα σάιτ είναι έγκυρες. Ρωτάω επειδή δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να ενημερώνομαι απο οπαδικά σάιτ ή σάιτ ομάδων.


τα site των ομάδων μάλλον είναι έγκυρα . Δεν νομίζω να ανεβάσει στο επίσημο site ανακοίνωση για κάτι που να είναι μούφα μια ΚΑΕ .

Τα οπαδικά είναι ανάλογα των non paper που κυκλοφοράνε σε κάθε ομάδα και των διασυνδέσεων που έχουν .
Το να είναι οπαδικό δε σημαινει αφερέγγυο σε θέματα ειδησεογραφίας, όπως και το να είναι αντικειμενικό δε σημαινει κατ'ανάγκη πως είναι φερέγγυο.
Πχ το sdna, είχε βγάλει φέτος πως ο Μαυροκεφαλίδης έφευγε για Μακαμπι που δεν έφυγε, πως ο Κουπερ πιάστηκε ντοπέ που δεν πιάστηκε κλπ

QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Jun 1 2016, 13:54 ) *
Ο Σκουλίδας μάλλον έχει κλείσει απ'ότι λέγεται.


ήταν και πέρσι/πρόπερσι στους στόχους - πέρσι είχε πει πως προτιμούσε να έμενε στο Περιστερι μια σεζον

φέτος είχε σε 28 ματς
320 πόντους (11,4) με 49/67 1π (73%), 47/111 2π (42%), 59/148 3π (39%), 93-20ρ (4,0μο), 30λθ, 41ασ, 17κλ, 2κψ

λένε και για Χατζηδάκη (2000, 2μ08) από Ικαρο Καλλιθέας, πακέτο με Σκουλίδα σε aek365 κλπ
xxx-4711
QUOTE(ashton @ Jun 1 2016, 15:17 ) *
ήταν και πέρσι/πρόπερσι στους στόχους - πέρσι είχε πει πως προτιμούσε να έμενε στο Περιστερι μια σεζον

φέτος είχε σε 28 ματς
320 πόντους (11,4) με 49/67 1π (73%), 47/111 2π (42%), 59/148 3π (39%), 93-20ρ (4,0μο), 30λθ, 41ασ, 17κλ, 2κψ

λένε και για Χατζηδάκη (2000, 2μ08) από Ικαρο Καλλιθέας, πακέτο με Σκουλίδα σε aek365 κλπ


http://www.ebasket.gr/2016/06/kitrinomavri...-ke-chatzidakis
και εδω λεει οτι εκλεισαν. καλος ο σκουλιδας αλλα ιδια θεση και ηλικια με τον ατιτς
ashton
ο Atic ειναι 2ρο3ρι . ο Σκουλίδας μάλλον 3ρο4ρι .
xxx-4711
QUOTE(ashton @ Jun 1 2016, 15:34 ) *
ο Atic ειναι 2ρο3ρι . ο Σκουλίδας μάλλον 3ρο4ρι .

τριαρι ειναι ο σκουλιδας δεν ξερω αν στο περιστερι επαιζε και 4
ο ατιτς μπορει να παιξει και στις 3 θεσεις της περιφερειας πιο γρηγορος πιο καλος χειριστης αλλα χειροτερος σουτερ. ιδια θεση και ηλικια και ο καμαριανος
ashton
to enwsi.gr γράφει και για Βικτωρα Γκουαλτιέρι από Πανελευσινιακό (1999, 1μ94) που είχε παιξει και 2 ματς Α1 πέρσι .
http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/ke-trito-bam-apo-tin-aek/
Διονύσης
Νομίζω πως η διοίκηση της Βασίλισσας το πηγαίνει καλά το θέμα, αφού όυτως ή αλλως είναι πολύ δύσκολο να πάρεις έτοιμους εγνωσμένης αξίας Έλληνες παίκτες, διότι προτιμούν Ευρωλίγκα και εμείς θα παίζουμε Γιούροκαπ. Γι' αυτό προσπαθεί να φτιάξει την ομάδα του μέλλοντος και να μην χρειάζεται να σκάει τρελά λεφτά να τους παίρνει αργότερα που θα κάνουν το όνομα. Αλλά πιστεύω θα φέρει και φέτος κάνα δυο Έλληνες παίκτες αξίας και ταλέντου Λουκά, από κει και πέρα η μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να πέσει στην επιλογή των Αμερικανών παικτών. Είδαμε στην σεζόν που τελείωσε τι κάναμε σε αυτό τον τομέα και ελπίζω σε βελτίωση.
Διονύσης
Πάντως από τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι στιγμής για του Αμερικανούς φαίνεται σε καλό δρόμο ο σχεδιασμός και Οκάρο και Ραντ πολύ καλοί παίκτες! Τώρα άλλο θέμα αν δεν προχωρήσουν. Πάντως διάβασα στο eurohoops.net για Μπράμος, Μπουρούση και Οκάρο ότι είναι στη λίστα του ΠΑΟ, οπότε γίνονται πολύ δύσκολες οι συγκεκριμένες ούτως ή άλλως δύσκολες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.
Runt
Τριαρι ειναι ο Σκουλιδας (2μ με το ζορι). Περσι με την εθνικη δε, 'αναγκαζοταν" στιγμες-στιγμες να κατεβαινει και στο 2 για λογους τακτικης.
Ο πιο ψημενος παικτης σε αυτες της ηλικιες θα μπει πιο αμεσα αν υπαρχει βεβαια τετοια προθεση. Μεταγραφαρα αν ισχυει!

ο Χατζηδακης ειναι καθαρο πενταρι στα 2.05. Ο Βασικος σεντερ της εθνικης παιδων. Πολυ καλα τελειωματα, αλλα οχι και πολυ καλος αμυντικος, ενω καλο θα ηταν να παρει (αν εχει το περιθωριο) λιγο υψος, διοτι του λειπει και αθλητικοτητα.
Ο ΧΧΧ-4711 που τα ξερει καλυτερα θα συμφωνει στα παραπανω.

Οπως και να εχει καλη κι αυτη η μεταγραφη, αν και σιγα-σιγα η ομαδα πρεπει να οργανωσει και τις δικες της ακαδημιες και να μην παιρνει μονο"ετοιμους".

Γευση απο Χατζηδακη (νο14) βιντεο απο πρωταθλημα παιδων ΕΣΚΑΝΑ

sportshero.gr
ashton
συμφωνα με το aek365 ο Ντράγκαν Σακοτα θα είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες πλέον και δε θα έχει σχέση με την 1η ομάδα .
xxx-4711
QUOTE(Runt @ Jun 1 2016, 18:30 ) *
Τριαρι ειναι ο Σκουλιδας (2μ με το ζορι). Περσι με την εθνικη δε, 'αναγκαζοταν" στιγμες-στιγμες να κατεβαινει και στο 2 για λογους τακτικης.
Ο πιο ψημενος παικτης σε αυτες της ηλικιες θα μπει πιο αμεσα αν υπαρχει βεβαια τετοια προθεση. Μεταγραφαρα αν ισχυει!

ο Χατζηδακης ειναι καθαρο πενταρι στα 2.05. Ο Βασικος σεντερ της εθνικης παιδων. Πολυ καλα τελειωματα, αλλα οχι και πολυ καλος αμυντικος, ενω καλο θα ηταν να παρει (αν εχει το περιθωριο) λιγο υψος, διοτι του λειπει και αθλητικοτητα.
Ο ΧΧΧ-4711 που τα ξερει καλυτερα θα συμφωνει στα παραπανω.

Οπως και να εχει καλη κι αυτη η μεταγραφη, αν και σιγα-σιγα η ομαδα πρεπει να οργανωσει και τις δικες της ακαδημιες και να μην παιρνει μονο"ετοιμους

σιγα που τα ξερω καλυτερα εσυ ισως τον εχεις παρακολουθησει περισοτερο. συμφωνω απολυτα σε οσα γραφεις για το χατζηδακη. 2.06 μετρηθηκε το δεκεμβριο ε δε θα εχει παρει 2-3 ποντους ακομα (2.08 τον δινουν τα σαιτ) στο πρωταθλημα της εσκανα επαιζε ουσιαστικα χωρις αντιπαλο παραδειγμα στο βιντεο που εβαλες ο ψηλοτερος παικτης του πανιωνιου ειναι λιγο πανω απο 1.90 θα αγωνιστει στο επομενο πανευρωπαικο παιδων και εκει θα δουμε ποσο καλος ειναι
ενταξει ολυμπιακος παναθηναικος και οχι μονο κανουν πολλες μεταγραφες στις μικρες ηλικιες.
το θεμα ειναι τα παιδια που θα αποκτηθουν να βελτιωσουν το παιχνιδι τους και να μη μεινουν στασιμα με προοπτικη καποια απο αυτα να αγωνιστουν στο αντρικο και οχι να μαζευουμε νεους παικτες για να γραφουν τα σαιτ για παιδομαζωμα επενδυσεις στο μελλον και αλλα γραφικα ή για να κερδισουμε τιτλους στα παιδικοεφηβικα.

Runt
QUOTE (xxx-4711 @ Jun 2 2016, 03:01 ) *
σιγα που τα ξερω καλυτερα εσυ ισως τον εχεις παρακολουθησει περισοτερο. συμφωνω απολυτα σε οσα γραφεις για το χατζηδακη.
2.06 μετρηθηκε το δεκεμβριο ε δε θα εχει παρει 2-3 ποντους ακομα (2.08 τον δινουν τα σαιτ)

Μπα, κατι βιντεακια, κι οσα διαβαζω στα τοπικ υποδομων. μακαρι να ειναι παντως 2.08, αλλα ξερεις τωρα, συνηθως στα υψη που δινονται στα σαιτ προσθετονται 2-3 ποντακια.

QUOTE
στο πρωταθλημα της εσκανα επαιζε ουσιαστικα χωρις αντιπαλο παραδειγμα στο βιντεο που εβαλες ο ψηλοτερος παικτης του πανιωνιου ειναι λιγο πανω απο 1.90 θα αγωνιστει στο επομενο πανευρωπαικο παιδων και εκει θα δουμε ποσο καλος ειναι

Καλα πιο προμοταριστικο βιντεο ουτε ο πατερας του δεν θα εβαζε tongue.gif

QUOTE
ενταξει ολυμπιακος παναθηναικος και οχι μονο κανουν πολλες μεταγραφες στις μικρες ηλικιες.
το θεμα ειναι τα παιδια που θα αποκτηθουν να βελτιωσουν το παιχνιδι τους και να μη μεινουν στασιμα με προοπτικη καποια απο αυτα να αγωνιστουν στο αντρικο και οχι να μαζευουμε νεους παικτες για να γραφουν τα σαιτ για παιδομαζωμα επενδυσεις στο μελλον και αλλα γραφικα ή για να κερδισουμε τιτλους στα παιδικοεφηβικα.


Αν κρινουμε απο τον Τσαλμπουρη που δεν εχει παρουσιασει καμμια βελτιωση, καλυτερα να μην περιμενουμε πολλα πραγματα. Τουλαχιστον οσον αφορα τους πολυ μικρους. Γιατι για μενα Ατιτς, Μωραιτης, και Σκουλιδας πρεπει να μπουν δωδεκαδα.

Παντως μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω: Εχεις εναν παικτη 20 χρονων, στα 2.15, με τεραστια ακρα που επιπλεον απειλει απο μεση και μακρινη αποσταση κι αντι να τον
μαζεψεις να του πεις: "Ελα εδω ρε Γιωργο, παρε εδω περα εναν personal trainer, δουλεψε μαζι του 10 ωρες την εβδομαδα για εξι μηνες, και τον Δεκεμβριο με το καλο,
θα σε στειλουμε σε μια ομαδα μικροτερης κατηγοριας να παρεις παιχνιδια".

Αντ' αυτου, τον αφηνεις στην μοιρα του, να παιζει σε κατι υ21 και χαζομαρες. Κι αυτον κι αλλα παιδια.

Δυστυχως Σπανουληδες, Κακιουζηδες κτλ κτλ δεν βγαινουν καθε μερα. Και δεν αναφερομαι βεβαια στις παικτικες τους ικανοτητες, μιλαω για φοκους μακρια, φιλοδοξια, θεληση και ολα τα συναφη.
Εισαι η δοικηση, ο Σακοτα, βλεπεις οτι ο αλλος δεν εχει ωριμασει ακομα, δεν δουλευει οσο πρεπει κανε εστω το αυτονοητο, προστατεψε δηλαδη την επενδυση σου.

Αλλα ειπαμε ειναι οπως τα λες.ι μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.

Δεν υπαρχει υπομονη ουτε κι απο εμας ομως. Αντρα θελουμε τωρα τον εθελουμε...


Gkos
QUOTE (Runt @ Jun 2 2016, 11:40 ) *
Παντως μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω: Εχεις εναν παικτη 20 χρονων, στα 2.15, με τεραστια ακρα που επιπλεον απειλει απο μεση και μακρινη αποσταση κι αντι να τον
μαζεψεις να του πεις: "Ελα εδω ρε Γιωργο, παρε εδω περα εναν personal trainer, δουλεψε μαζι του 10 ωρες την εβδομαδα για εξι μηνες, και τον Δεκεμβριο με το καλο,
θα σε στειλουμε σε μια ομαδα μικροτερης κατηγοριας να παρεις παιχνιδια".

Αντ' αυτου, τον αφηνεις στην μοιρα του, να παιζει σε κατι υ21 και χαζομαρες. Κι αυτον κι αλλα παιδια.

Δεν υπαρχει υπομονη ουτε κι απο εμας ομως. Αντρα θελουμε τωρα τον εθελουμε...


Σωστές σκέψεις...
xxx-4711

μια που ανεφερες τον τσαλμπουρη φρεσκο βιντεο που ανεβασε γνωστος μανατζερ με πολυσυλλαβο επιθετο με αρκετες φασεις απο το φαιναλ φορ u22 και το εντυπωσιακο κοψιμο πανω στο μουρτο στον αγωνα με τον αρη κατι στατιστικα που παραθετει για την αμυντικη του ικανοτητα ειναι εντελως παραπλανητικα εξαιτιας του πολυ μικρου χρονου συμμετοχης του
Gkos
Καλά όσοι είδανε,είδανε.
Μην βλέπετε τα βίντεο.
U21 ηταν btw!
Runt
QUOTE (Gkos @ Jun 2 2016, 12:56 ) *
Καλά όσοι είδανε,είδανε.
Μην βλέπετε τα βίντεο.
U21 ηταν btw!

Σαμπως εχουμε και τιποτα αλλο να δουμε οι περισσοτεροι sad.gif .
Τον Τσαλμπουρη παντως δεν χρειαζεται να τον παρακολουθεις απο κοντα για να καταλαβεις ποσο τζαμπα θα παει αν δεν τον δουλεψει (οχι μονο τεχνικα) ο οποιοσδηποτε τον εχει αναλαβει, οποια ιδιοτητα κι αν εχει.

ashton
συνεντευξη μακρυναρι του Ζντοβτς σε Ασπρουλια
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...yti-synenteyksi
ειδικα η ατάκα "δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτη στη μέση της σεζόν" θεϊκή ... Κι αφου δεν μπορείς να βρεις γιατί άφησες αυτούς που είχες και έμεινε ξεκρέμαστη η ομάδα στο 1, οεο ; Και γιατι δεν έβαζες τον Αντιτς στην Α1 αντι να ψαχνεις ξένους "που δεν βρίσκεις στη μέση της σεζόν" κλπ κλπ
Διονύσης
Ρε παίδες διαβάστε το εν λόγω άρθρο του contra.gr δεν ξέρω κατά πόσο έγκυρο είναι.

http://m.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Bas...ia.4095547.html
cydonian
QUOTE(Διονύσης @ Jun 3 2016, 11:50 ) *
Ρε παίδες διαβάστε το εν λόγω άρθρο του contra.gr δεν ξέρω κατά πόσο έγκυρο είναι.

http://m.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Bas...ia.4095547.html


Δε νομίζω το κασέ του Ουίλιαμς να είναι στα κυβικά της ΑΕΚ...
Runt
Ο Ζησης εχει δηλωσει πολλες φορες οτι δεν προκειται να επιστρεψει στην Ελλαδα. Για να κλεισει την καριερα του μπορει.
Τον Μπραμος, το γραφει κι ιδιος ο Γεωργιου οτι τον θελει ο Πεδουλακης, αρα δυσκολα.
Για Μπουρουση ουτε συζητηση με τη χρονια που εκανε.
Παντως ο Γεωργιου δεν θα γραφε οτι ναναι αν δεν ειχε παρει του αφτι του κατι. Δεν ειναι οπαδικος δηλαδη (ΑΕΚτζης ελεγε οτι ειναι καποτε, λογω του πατερα του).

Dwyane ''the flash'' Wade
Ενω το contra εχει αποδειχθει στο παρελθον πληρως αναξιοπιστο για τον Γεωργιου γενικα εχω καλη αποψη. Απο σεναρια ομως αλλο τιποτα μεχρι το τελος της περιοδου...
Ειδωμεν.
Διονύσης
Παίζει και του Βασιλειάδη στην ΑΕΚ σύμφωνα με το aek365.

http://www.aek365.com/a-461905/mia-suzhths...adh-kai-aek.htm
ashton
Καλός παίκτης (να πάρει τη θέση του Καλαμποκη στο φετινο ροστερ)- τουλάχιστον αν παιζουμε με τριποντα να υπάρχει και ενας αξιοπιστος σουτερ :-)
D-Wade
Μεγαλη κίνηση αν γίνει. Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος, να αποκτήσεις όσο περισσότερους Έλληνες μπορείς στο επίπεδο της Εθνικής(ή κοντά σε αυτό). Και μετά είναι οι καλές επιλογές στους ξένους. Αρκεί βέβαια να μην κάνεις πάλι 176 αλλαγές μέσα στη χρονιά tongue.gif
ashton
Για τους Σλοβένους Πρεπελιτς - Κλομπουτσαρ λέει το enwsi.gr
http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/sto-myalo...-ke-kloboutsar/


Klemen Prepelic (1992, 1m91)
Γερμανία
http://www.beko-bbl.de/de/statistiken/spie...lemen-prepelic/
33 αγωνες (23'12" μο) 325π (9,9) 58% 2π, 36% 3π, 91% 1π - 3,0ρ - 3,3ασ- 0,6κλ-1,9λθ
Eurocup
http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/c...easoncode=U2015
15 αγώνες (22'06" μο) 8,4π - 43% 2π, 29% 3π, 84% 1π, 2,2ρ- 2,7ασ- 0,5κλ- 1,6λθ
(σε σχέση με Σκραμπ πχ η βασική διαφορά ειναι πως ο Πρεπελιτς είναι Σλοβένος)


Jaka Klobucar (1987, 1μ98)
http://www.bsl.org.tr/bsl/oyuncular?name=O...56&Lig=7369
29 αγώνες, 316π (10,9) - 54% 2π, 29% 3π, 78% 1π, 3,8ρ- 4,2ασ

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.