QUOTE (Looter @ Jul 26 2018, 16:33 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Γράφω από χθες για Νταντσον ξέροντας ότι υπήρχαν επαφές καθώς ήθελε να επιστρέψει Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.
Τον Λάσμε τον έκλεισες 27 Ιουνίου και γράφω ξεκάθαρα ότι βιάστηκαν να πάρουν έναν 36χρονο που του χρόνου στην καλύτερη θα μείνει ελεύθερος. Στη χειρότερη θα σε εκθέσει από φέτος...
Βρε μαζί σου σε αυτό. Και επειδή όσο γυρίζεις τα social τα γυρίζω και γω, εντέλει ενώ υπήρχε η φήμη ότι θα μείνει ελεύθερος δεν έμεινε. Αν μείνει αύριο πχ, θα έπρεπε να περιμένουμε? Για τον Λάσμε έχουμε διαφορετική άποψη. Εγώ θεωρώ ότι θα προσφέρει.
Στις 30 Ιουνίου είχε το δικαίωμα να αφήσεις έως και 4 παίκτες (Ίαν , Γκάμπριελ , Ντένμον , Λέκα) και τελικά κράτησες 3/4 δεσμέυοντας το ρόστερ και το budget για τη νέα σεζόν. Αν νομίζεις ότι η διοίκηση σήμερα είναι ευχαριστημένη με αυτες τις αποφάσεις , σου λέω ξεκάθαρα ΟΧΙ.
Στις 30/6 αν αποφάσιζες να κάνεις 0/4 στα παραπάνω, συν τις σίγουρες μη ανανεώσεις των Ρίβερς, Τζέιμς, Σίνγκλετον, Πέιν, Όγκαστ θα είχες 6/15 παίκτες από το περσινό ρόστερ. Ανανέωσε λοιπόν παίκτες με σκοπό να διατηρήσει έναν έστω και μικρό κορμό. ότι έφυγε ο Ντένμον ήρθε στην πορεία. Έσκασε η πρόταση, λογικά πήρε και ένα buy out, συν το συμβόλαιο και βγήκε κερδισμένος σε μια θέση που είχε 3 παίκτες. Ο προγραμματισμός αλλάζει. Δες πχ τον Μπλατ που τον ανέφερες πριν. Τι σχέση καθαρά παικτικά έχει ο Λεσόρτ με τον Λέντει, ή ο Τουπάν με τον Χένρι. Ανάλογα το πλάνο υπάρχει και ανάλογος παίκτης.
Γράφεις ότι ο Ίαν θα είχε κλείσει μέσα σε 15 μέρες και θα είχαμε ξεμείνει. Θα σου απαντήσω ότι θα έκλεισε τόσο γρήγορα και με τόσα λεφτά (500.000) όσο έκλεισε και ο Παππάς που ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
Τον ΠΑΠΠΑ να ξέρεις ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.
O Παππάς ήταν ελεύθερος αλλά πάντα με προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό. Όπως είδες στην πορεία βρέθηκε πολύ κοντά στο να φύγει, από θέμα οικονομικών κ όχι από θέμα Πασκουάλ.
Όταν έχει στο μυαλό σου να πάρεις τον Κιθ , ο Λέκα δεν έχει ΚΑΜΙΑ θέση στην ομάδα όταν δεν υπάρχει ΕΝΑΣ να παίξει άμυνα μετά τον Νικ στο 1-2.
Όταν στο μυαλό σου έχει τον Κιθ, που θεωρητικά και πρακτικά όπως έχει δείξει η πορεία του είναι combo, αλλά τον υπολογίζεις κυρίως στο 2, τότε περισσεύει ο Ντένμον όπως και φάνηκε. Νομίζω τον έδωσαν αρκετά εύκολα.
Το πόσο λάθος ήταν να κρατήσει 3/4 στις 30 Ιουνίου φαίνεται στη δομή του ρόστερ και του budget 3 εβδομάδες μετά.
Ας ολοκληρωθεί το ρόστερ και το βλέπουμε. Ακόμα και τώρα με 2 παίκτες ισιώνει πολύ η κατάσταση. Με την ποιότητα του Μπράουν ή του Ράντολφ, και ένα ακόμα pg με καλή άμυνα και first pass νομίζω η κατάσταση εξισορροπείτε.
- Ο Ίαν είναι 4ος ψηλός των 500.000 σε μια ομάδα που δεν έχει 2-3 κατοστάρικα να δώσει παραπάνω για σοβαρό 4αρι.
- Ο Ντένμον έφυγε πακεταρισμένος με κορδέλα επείδη βρέθηκε μια πρόταση από την Κίνα καθώς θα ήταν τον 3ο 2αρι των 500.000 σε μια ομάδα με πολύ σοβαρότερες απώλειες.
- Ο Λέκα μοιάζει περιττός για 2αρι των 500.000 όταν δεν υπάρχει ένα σοβαρό back up του Νικ.
- Ο Ίαν ήταν ο 3ος ψηλός, αλλά τον Παπαγιάννη δεν τον προσπερνάς. Όπως δεν προσπέρασε ο ΟΣΦΠ τον Παπανικολάου, όπως εμείς κάποτε τον Τζεντίλε, άσχετα με την κατάληξη. Μην ξεχνάς ότι ο Ιαν μπορεί να λειτουργήσει και λίγο σαν μέντορας. Τώρα αν κάνει για 0.5 δεν ξέρω, αλλά εγώ όπως κ άλλα παιδιά είχαν διαβάσει για 0.35.
-Ο Ντένμον καλώς έφυγε, η ομάδα κερδισμένη βγήκε και οικονομικά και αγωνιστικά αφού απελευθέρωσε χώρο.
- Ο Λέκα δεν είναι 2άρι, είναι combo. Ο Τσάβι 1 τον έβαζε, ο Σάρας στην Ζαλγκίρις 1 τον έβαζε. Ρολίστας είναι και ως εκεί. Με Λέκα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα
Να ξέρεις ότι ΔΠΓ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ. Βλέπει ότι η ομάδα πληρώνει τις ΦΟΒΙΕΣ του ΠΑΣΚΟΥΑΛ με αποτέλεσμα να έχει εξαντληθεί το budget χωρίς να υπάρχουν ΤΟΠ παίκτες όπως πέρυσι.
Κυριακή , κοντή γιορτή...
Προφανώς και δεν είναι χαζός. όπως και ο Πασκουάλ δεν είναι χαζός. Με 12άδα χρονιά δεν βγαίνει. Όπως δεν βγαίνει και με 13ο τον Λούτζη και 14ο τον Καλαιτζάκη. Γιατί αυτούς θα είχες αν σου έλειπες για οποιοδήποτε λόγο κάποιος. Οπότε κάποια πράγματα είναι αναγκαστικά για να μπορεί πέρα από έστω την αμφισβητούμενη ποιότητα κατά πολλούς να υπάρχει και μια κάποια ποσότητα ώστε να μπορεί η ομάδα να αντέξει μια κάποια έλλειψη. Εγώ απλά θέλω να δω την ομάδα και εδώ θα είμαστε να τα λέμε όλο το χειμώνα
Και πήγαινε εσύ να τους ανταγωνιστείς με τον τίμιο Ίαν , τον Λέκα που τον ποστάρω ΑΝΕΤΑ , τον Παππά που δεν τον θέλει ο κόουτς και στο έδειξε και πέρυσι με τον Τζέϊμς , χωρίς παίκτη πίσω από τον Νικ , κλπ..
Άμα τον ποστάρεις άνετα, η ομάδα μου ψάχνει 3άρι. Στείλε μου πληροφορίες μπας και κάνω και καμιά μεταγραφή σε off season. Και δεν το λέω ειρωνικά..