Εγω αν πω οτι προτιμώ Kuzmic απο Λάσμε είμαι ντεμοντέ και passe
![cool.gif](../style_emoticons/default/cool.gif)
?Μια χαρά παίχτης είναι...και μια χαρα ευκίνητος για τόσο υψος!Προτιμούσα Kravtsov ,που είναι κτήνος αλλά απο βιντεάκια μου φάνηκε τεχνικά ο Kuzmi(
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
) πολυ καλός.Xουκ και ποστ παιχνίδι και απο τις 2 πλευρές και με αριστερό και με δεξί χέρι και με πολυ καλό σουτ απο 4-5 μέτρα!
Μην κρίνουμε γρήγορα...και θα συμφωνήσω με Colonel,οτι το φιλότιμο(έλλειψη ψηλών) έγινε ανάγκη(center 2 μέτρα).Εδώ ο Μπατίστα στα 32,χωρίς κανέναν από πίσω του και στα playoff χωρίς Gist ,να καλύπτει τρύπες έκανε παπάδες,και έβαζε Ντάνστον ,Χαντερ στα καλάθια.
Τώρα μην ξεχνάτε οτι δεν είναι ένας μόνος ,αλλά δύο ψηλοί!Επίσης μην ξεχνάτε ποιοι θα δημιουργούν απο περιφέρεια,Καλάθης και Δ.Δ .Εαν ο Δ.Δ έκανε μάγκα τον Λάσμε ,μπορεί ακομα πιο εύκολα ,με συνδρομη Nick να κάνει μαγκες,2 ψηλους απείρως πιο μπασκετικούς!
Και κάτι τελευταίο:Στο μπάσκετ δεν υπάρχει συνταγή επιτυχιας.Και πολλές φορές ,έρχεται μια καινοτόμια,μια αλλαγή...Το οτι βγήκαν οι ΜΑΠ,και πήρε ο Ολυμπιακός 2 ευρωπαικά ,δεν σημαίνει οτι θα γίνεται εσσαει!Αν οι ψηλοί δεν πηγαίνανε στην απέναντι όχθη ,θα σας έλεγα για ΜΑΠ ,τύπου Λάσμε ,Χαινς κτλ
Παθιάζομαι γιατί όσο έπαιζα ημουν 4αρι παλαιάς κοπής και κάτι ΛΑΠ και ΜΑΠ ,με προσποιήσεις τους έστελνα το κεφάλι στο ταμπλό.