Το καλοκαίρι του Τσάβι.
ΝΤΡΙΙΙΝ
- Digame
- Έλα Τσάβι, εδώ σενιόρ Dimitris. Τάξε μου, τάξε μου!
- Que pasa presidente?
- Τους τον άρπαξα, υπέγραψα παιχτούρα από τον Ολυμπιακό, τον καλύτερο!! Τα κατάφερα!
- Fichaste a Papanikolau?
- Όχι ρε, ποιον Παπανικολάου, Παπαπέτρου πήραμε, παιχτούρα σου λέω!
- (τραβάει τα βαμμένα του μαλλιά) PEro presidente, el den petyhainei oute elefanta se diadromo kai tha moirazetai ti thesi me ton Thanasi, poios tha soutarei?
- Ναι όντως, μεγάλη επιτυχία!
ΝΤΡΙΙΙΝ
- Έλα Τσάβι!
- Presidente, μίλησα με τον Κοπόνεν και μου είπε πως παρότι τα βρήκαμε δεν τον έχετε πάρει telefono.
- Α ναι, δε στα είπα; Πέρασε ο Νίκος από δω να αποχαιρετίσει και τον υπέγραψα. Είναι πολλά τα 700, αλλά κλαίγονταν και τα παιδιά της 13
- ... (τραβάει τα βαμμένα του μαλλιά)
ΝΤΡΙΙΙΝ
- Έλα Τσάβι! Τάξε μου.
- ME cago en Dios.
- Ακριβώς! Σου βρήκα σέντερ!!!
- Τώρα κοιτούσα κάτι videocasetas...
- Κλείστα όλα, έφερα Λάσμε λέμε! Εκείνον που έριχνε ταπίδια σε Χάινς και Ντόρσεϊ!
- PEro presidente, eso paso en 2012...
- Έτσι έτσι, σαν το κρασί είναι σου λέω, κάθε χρόνο και καλύτερος!
ΝΤΡΙΙΝ
- Presidente... Tengo la lista de los shooting guards...
- Καλά δε θα το πιστέψεις, ό,τι θα σε έπαιρνα! ΜΕ πήρε ο Λώτσος και μου λέει έχω Λάγκφορντ με 500. Ε του λέω φέρτον!!! Τρομερό;;;
- Voy a renunciar, de verdad...
- Αυτό λέω κι εγώ!!!
ΝΤΡΙΙΙΙΝ
- Τσάβι μου, καλέ μου, που με στήριξες και με τον Μπερτομέου...
- Que pasa? Tha me afiseis na kano mia metagrafi monos mou???
- Ναι... ΚΑΙ Παπαγιάννη!!! ΌΧι πες μου είμαι σε ρέντα ο μπαγάσας;;; Άσε που ήρθε μια τρελοπροσφορά από Κίνα και πούλησα το Ντένμον!!
QUOTE(basketikos13 @ Aug 7 2018, 20:12 )

Δεν μιλησε αγωνιστικα, μιλησε απο αποψη συμπαθειας. Τεραστια διαφορα.
υγ: Επισης εξηγει και τον λογο που εφυγε ο κ. αργυρης. Δεν ηταν η τζαμαρια του τζειμς....
Δεν είχε πει κανείς πως έφυγε για τη τζαμαρία. Έφυγε στην πρώτη ήττα της χρονιάς (από τον Ολυμπιακό με μεγα΄λη διαφοράσ το ΣΕΦ στα μεθεόρτια της τζαμαρίας), όταν σε συνάντηση στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ τσακώθηκαν επειδή ο ΔΓ του ζήτησε να φέρει προπονητή επίθεσης (!), μάλιστα είχε ακουστεί το όνομα του Κοκόσκοφ. Είχε κάνει το γύρο των μύδια τότε η είδηση και κουτσομπολιό Έλληνα παίκτη της ΑΕΚ που γράφτηκε σε παρα-αθλητικές στήλες που είπδε ότι τους είδε να φωνάζουν ο ένας στον άλλον και να κυνηγιούνται την ώρα που έκανε προπόνηση η ΑΕΚ δίπλα. Δε νομίζω να υπήρχε πουθενά η υποψία ότι απολύθηκε λόγω του καβγά με το Τζέημς, το θέμα είχε καλυφθεί σε συνέντευξη Τύπου (εκείνη με την ατυχέστατη έκφραση "στη ζωή πρέπει να αγαπάς και τον άσχημο").
Εμένα μου προκάλεσε καλή εντύπωση που λέει ότι έχει καλή σχέση με τον Αργύρη και όλα τα καλά σχόλια που ακούγονται για τις μπασκετικές του γνωσεις από το Σάρας και τον Παππά μέχρι το ΔΓ και τον Παπαγιάννη. ΜΑκάρι να μπορέσει να ξαναπροσφέρει στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο.
Τωρα τα της συνέντευξης για το συμβόλαιο του Καλάθη τα θεωρώ φάουλ. Δε βγαίνει ιδιοκτήτης να πει τέτοια για το αστέρι της ομάδας δημοσίως. Χώρια που η εντύπωση που χσηματίζω εγώ είναι πως του έκανε το χατίρι του Πασκουάλ με τον Καλάθη και μετά υπέγραψε όσους του άρεσαν, από το Λάγκφορντ μέχρι τον Παπαπέτρου.
Επίσης είναι λίγο περίεργο ουσιαστικά να λες ότι το μοντέλο με τους Αμερικανούς είναι αποτυχημένο, να υιοθετείς εκείνο του Ολυμπιακού και μετά να λες πως ο Ολυμπιακός πήγε καλύτερα στην Ευρώπη... επειδή επένδυσε εξωαγωνιστικά. Την ώρα που πας να τα βρεις με την Ευρωλίγκα αυτό.