QUOTE(hotballer @ Mar 13 2017, 23:17 )
Για να καταλάβω, προσπαθείτε να πεισετε το forum οτι ο ΓΑΟΚ έχασε από το trash talking των παιχτων του Ευνικου;
Εγώ έμαθα απο καποιον φιλο που ηταν στο γηπεδο οτι ο Ευνικος χωρίς τους 2 καλυτερους περφερειακους του που αποβλήθηκαν με 5 φαουλ στα μεσα του
4ου δεκαλεπτου και αλλους δυο με 4 φαουλ πήγε το ματς στη παραταση και το κέρδισε εξ αιτίας της εκπληκτικής
απόδοσης του 9 που τον έβλεπαν να βάζει το ένα σουτ μετά το άλλο και πάγκος του ΓΑΟΚ κοιμότανε αφήνοντας τον ελεύθερο.
Επιβεβαιώστε εάν είναι έτσι παρακαλώ...
Λοιπόν... αρχικά επισυνάπτετε την απάντησή μου σε επιτιμιτικό σχόλιο που δεν έχει καμία σχέση με το ερώτημά σας, αλλά πολύ ευχαρίστως να σας απαντήσω:
Δεν επιχειρώ να πείσω για τίποτα άλλο πέραν αυτού που εχω πεί πολλές φορές ήδη.
Οι παίχτες του Εύνικου που εφυγαν με 5 φαουλ δεν ήταν οι 2 καλύτεροι περιφεριακοί του ούτε έφυγαν με 5 φαουλ στα μέσα, αλλά στο τέλος του 4ου δεκάλεπτου.
Για τον συναγερμό που είχαν συνδέσει αυτοσχέδια με μπαταρία και δημιουργούσε συνθήκες τρέλας, στον επόμενο αγώνα με τους Άγιους, με απαίτηση του διαιτητή, αφαιρέθηκε.
Το trash-talking έγινε ανεκτό ενώ επιρέαζε σαφώς τον αγώνα προς την κατεύθυνση του να δημιουργηθεί αναμπουμπούλα, να μην παιχτεί μπάσκετ επι της ουσίας, αλλά συνθήκες όπου "ο λύκος χαίρεται" μαζί με τις σηρείνες, τους συναγερμούς, τον πανικό με τις βρισιές και την γενικότερα αντιαθλητική ατμόσφαιρα που έγινε ανεκτή - παραδόξως - απο τους διαιτητές.
Και στην κανονική περίοδο η ισοφάριση έγινε με αναμπουμπούλα και ασυλία σε αντιαθλητικό παιχνίδι, και στην παράταση πάλι - όπως εχω ξαναγράψει - δόθηκε υπερβολικό επιθετικό εναντίον του ΓΑΟΚ, στην τελευταία του επίθεση, σε φάση ένας εναντίον ενος και με σκορ ισόπαλο! Ενω στην επόμενη σκόραρε το νικητήριο καλάθι ο ΕΥΝΙΚΟΣ με μπάσιμο " μπόουλινγκ" πάνω σε τρείς αμυντικούς, που τους έριξε κάτω και εβαλε το καλάθι 1,6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πράγμα που δεν δείχνει ισότιμη αντιμετώπιση!
Πήραν τη νίκη με το ζόρι, και αυτό έγινε ανεκτό - όπως και πολλά άλλα - απο τους διαιτητές.
Στον πάγκο του ΓΑΟΚ ηταν ο μπαρουτοκαπνισμένος Γιώργος Κουκλάκης που νομίζω οτι δεν χρειάζεται συστάσεις απο μένα για το πως χειρίστηκε την φάση που αναφέρεστε!