QUOTE(CG. @ Oct 9 2014, 07:28 )

Χωρις παρεξηγηση αν δεν βλεπεις οτι ο σχεδιασμος της ομαδας ειναι οτι να ναι τοτε φιλε αρχιζω και πιστευω οτι εισαιο ΔΓ.Δεν εξηγειται αλλιως.και αντε δεν συμφωνουσες με τις προηγουμεες παλαιοτερες αποφασεις - κινησεις Αν βλεπεις λογικο τωρα ομως να φερνουμε να δοκιμασουμε χαλαρα μια εβδομαδα πριν την εναρξη των υποχρεωσεων μαςτον wright πουχεινα παιξει μπασκετ 8 μηνες λογο τραυματισμου.να παιρνεισ για ασο που χρειαζεσαι απαραιτητα πλεον ενα κοντο δυαρι και η σιγουρη μεταγραφη σεντερ να αγνοειτα μεταξυ αμερικης ελλαδας eurocup και δεν ξερω που αλλου, (ουτε λογος για τριαρι , θα παιζει ο βιονικος 4 θεσεις φετος) , ε τοτε τι να πω.Σηκωνω τα χερια
Να σου απαντησω για να κατεβασεις τα χερια,γιατι θα πιαστεις τοση ωρα σηκωμενα...
Ο σχεδιασμος της ομαδας ειναι αποτελεσμα του προπονητη,αυτος βλεπει,αυτος κρινει και αποφασιζει.Οποτε απο την αρχη,και ας μη συμφωνουσα με πολλα,περιμενα να δω τι θα γινει στο τελος,γιατι ο προπονητης ξερει καλυτερα απο εμενα και απο εσενα,τι χρειαζεται για να δουλεψει αυτο που θελει.Μπορει να ηθελε να δει στους αγωνες,αν οντως του λειπει ο mobile ψηλος,και μετα να κινηθει.Απο αυτη την αποψη ειναι καθ ολα λογικο,να κινειται τωρα για ψηλο,αφου ειδε την ομαδα αγωνιζομενη.Κι εγω θα ηθελα να εχει κλεισει τον κλωνο του Σον Κεμπ απο τον Ιουλιο κι ολας,αλλα δεν ειμαι εγω ο κοουτς.Ο Μπλουμς ηρθε για μπαλωμα,μπορει ο κοουτς να εκρινε οτι ειναι πιο χρησιμος απο τον Βαλτερς που ειναι καθαρος ασος,μπορει να μην βρηκε στην αγορα πλευ μεικερ
για 2 μηνες,με χαμηλο συμβολαιο, που να του κανει,και ορθως δεν πηρε καποιον απλα για να τον παρει,και πηρε τον Μπλουμς που δεν ειναι ασος μεν,αλλα κατι θα ειδε ο κοουτς για τον επιλεξει.Ο σιγουρος ψηλος φανταζομαι θα αποκτηθει συντομα...Για 3αρι μαζι σου...Αλλα αν θελουν να στηριξουν τον μικρο,τοτε οκ,και ας μην θελω κι εγω να πεταξουμε μια χρονια στα σκουπιδια με στοχο να βγαλουμε 2-3 παικτες.
Γενικα δεν βλεπω οτι ο σχεδιασμος ειναι οτι να ναι επειδη δεν πηρε 3αρι και αργησε να παρει 5αρι.
Ηθελες βοηθεια στον ΔΔ..Το προβλημα που φωναζαμε ολοι περσυ και μιλαγαμε για λαθος σχεδιασμο..Εφεραν 3 παικτες.Νελσον-Σλοτερ-Μποχω.3αρι δεν εχει ερθει γιατι προφανως θελουν να βγαλουν μπροστα τον Βλαντο και να στηριξουν το Χαραλαμποπουλο.Αν τους νοιαζει πιο πολυ το να βγουν οι παικτες παρα να παρουμε το νταμπλ και να παμε f4,τοτε καλα εκαναν και δεν πηραν 3αρι,και ας μη μας αρεσει.Ο ψηλος,ποτε δεν βγηκε κανεις επισημα να πει
δεν παιρνουμε αλλο ψηλο...Απλα οσο περνουσαν οι μερες και δεν ακουγοταν τιποτα,σαν κλασικοι Ελληναραδες βγαζαμε συμπερασματα...ΕΙναι εγκλημα αν δεν αποκτηθει ψηλος,και ιδιαιτερα αθλητικος,αλλα εστω και αργα η ομαδα κινειται γι αυτο.