Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
parketeza
QUOTE (passhootdrive @ Jan 21 2018, 12:27 ) *
Ὀσο για τον ΟΣΦΠ, ήταν και παραμένει ομάδα εσωτερικής κατανάλωσης. Κρίμα γιατί είναι επἰ της ουσίας η Εθνική μας.

Είναι άδικο, νομίζω, να συνδέουμε τον Ολυμπιακό με την Εθνική γυναικών. Το ότι τα 3/4 της γυναικών παίζει στον Ολυμπιακό είναι μόνο η επιφάνεια. Στην ουσία τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Άδικο, επομένως, για τις παίκτριες πρωτίστως και την ιστορία τους, αλλά και επικίνδυνο, γιατί η τοξική περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν θέλει και πολύ για να διαβρώσει μια κατά τ’ άλλα υγιή (στις σχέσεις και τις ισορροπίες της) ομάδα, όπως είναι η Εθνική γυναικών. Να θυμίσω ότι δυο φορές η Μάλτση βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, δι’ ασήμαντον αφορμήν, λόγω κακών χειρισμών τόσο της Ομοσπονδίας όσο και του Ολυμπιακού;

Σίγουρα οι κάτι παραπάνω από... "ατυχείς" δηλώσεις του Μίσσα και της Σταμάτη δεν βοηθούν και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί και οι δύο, αλλά μην ξεχνάμε ότι έγιναν στο site του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, οπότε προσυπογράφω τα περί "εσωτερικής κατανάλωσης". Κι ας μην τους δίνουμε περισσότερη σημασία απ’ ό,τι αξίζουν.


QUOTE (Gkos @ Jan 21 2018, 14:56 ) *
Να κατεβαινε Α2 εννοούσα....

Κατευθείαν.
Όχι να έκλεινε το τμημα.


Ομάδα που αποχωρεί από το Πρωτάθλημα Κατηγορίας στην οποία συμμετέχει ή δεν δηλώσει ως οφείλει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα υποβιβάζεται δύο κατηγορίες […]. Στην ρύθμιση της παραγράφου αυτής περιλαμβάνονται και οι ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. (Άρθρο 49, παράγραφος 3 του Κανονισμού της ΕΟΚ).

* sorry, @ggrilik, που παρεμβαίνω, αλλά είχα πρόχειρο τον Κανονισμό. smile.gif


υγ.
Επειδή καμιά φορά οι συγκρίσεις βοηθούν στο να αποκτήσουμε καλύτερη προοπτική πάνω στα πράγματα, ειδικά αν καταφέρουμε/τολμήσουμε να βγάλουμε τα οπαδικά γυαλιά, τρία αποτελέσματα από το τσεχικό γυναικείο πρωτάθλημα στις 3 τελευταίες αγωνιστικές:

Usk Prague – U19 Chance 108-33 (6-1-2018)
Ostrava – Usk Prague 43-125 (12-1-2018)
Usk Prague – Loko Trutnov 139-35 (20-1-2018)

Κοινώς, συμβαίνουν κι αλλού, και ειδικά στα παρακμιακά πρωταθλήματα! 39.gif
ggrilik
@ parketeza

προσκυνώ σε ! 77.gif 77.gif 77.gif
benchwarmer
Αν δεν λεγόταν Παναθηναϊκός ο αντίπαλος δεν νομίζω ότι θα το κυνηγούσαν τόσο πολύ προφανώς, παίζοντας απέναντι σε νεάνιδες. Συνέπεσε και χρονικά ο βαρύς αποκλεισμός από το Γιούροκαπ, επομένως αναμενόμενο το ποιος θα την πλήρωνε...

Βέβαια δεν έχουμε ακριβή εικόνα του ματς για να ορίσουμε το "πολύ". Από τη μία πχ οι δύο ομάδες έκαναν παρόμοιο αριθμό φάουλ και ο Παναθηναϊκός είχε 39 λάθη, δείγμα ότι ο Ολυμπιακός όντως κατά πάσα πιθανότητα πίεσε επί 40 λεπτά ενώ δεν "χρειαζόταν". Από την άλλη, η Μάλτση πχ έπαιξε 16 λεπτά και η Καλτσίδου 17...
Οι δηλώσεις πράγματι είναι ατυχείς (θα μπορούσαν να είναι και χειρότερες βέβαια) και όντως για "εσωτερική κατανάλωση". Από την άλλη όμως, γιατί να μην δώσεις και χαρά στον κόσμο που πλήρωσε για να σε δει? Εξάλλου πέρυσι πχ ο Παναθηναϊκός είχε κάνει ένσταση για την συμμετοχή της Μάλτση σε ματς που έχασε 30 πόντους (και σωστά έκανε, δικαιώθηκε μάλιστα), ενώ είχε κερδίσει αντίστοιχα τις κορασίδες τις Τερψιθέας με 105-30....
Εν πάσει περιπτώσει, όλα αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έχει να κάνει με τις όποιες "ηθικές" προτεραιότητες του καθενός ("σέβεσαι" πχ περισσότερο τον αντίπαλο ή τον κόσμο που σε στηρίζει?) και απλά στην προκειμένη περίπτωση απέκτησαν περισσότερη δημοσιότητα λόγω των ονομάτων των ομάδων... Δεν πιστεύω πάντως πως θα διαταραχθούν κάποιες "σχέσεις", τα διάφορα σχόλια περί ντροπής κλπ δεν είδα να προέρχονται από τα ίδια τα άτομα (προπονητής, παίχτριες κλπ) του Παναθηναϊκού.

Γουατέβερ, και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικότερα θέματα να λύσουν...
passhootdrive
Ομάδα που αποχωρεί από το Πρωτάθλημα Κατηγορίας στην οποία συμμετέχει ή δεν δηλώσει ως οφείλει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα υποβιβάζεται δύο κατηγορίες […]. Στην ρύθμιση της παραγράφου αυτής περιλαμβάνονται και οι ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. (Άρθρο 49, παράγραφος 3 του Κανονισμού της ΕΟΚ).

* sorry, @ggrilik, που παρεμβαίνω, αλλά είχα πρόχειρο τον Κανονισμό. smile.gif

Και Α ΕΣΚΑ να είχε παίξει, καλύτερα. Του χρόνου πάλι Α2 θα ήταν.


υγ.
Επειδή καμιά φορά οι συγκρίσεις βοηθούν στο να αποκτήσουμε καλύτερη προοπτική πάνω στα πράγματα, ειδικά αν καταφέρουμε/τολμήσουμε να βγάλουμε τα οπαδικά γυαλιά, τρία αποτελέσματα από το τσεχικό γυναικείο πρωτάθλημα στις 3 τελευταίες αγωνιστικές:

Usk Prague – U19 Chance 108-33 (6-1-2018)
Ostrava – Usk Prague 43-125 (12-1-2018)
Usk Prague – Loko Trutnov 139-35 (20-1-2018)

Κοινώς, συμβαίνουν κι αλλού, και ειδικά στα παρακμιακά πρωταθλήματα! 39.gif
[/quote]

Ναι, σε ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να είχε τις μισές ομάδες. Υπάρχει κι αυτό https://www.youtube.com/watch?v=XQeENTgjip4

Για δες σκορ ΟΣΠΦ με τον προτελευταίο της Α! Γυναικών
ggrilik
QUOTE (passhootdrive @ Jan 21 2018, 17:47 ) *
Και Α ΕΣΚΑ να είχε παίξει, καλύτερα. Του χρόνου πάλι Α2 θα ήταν.

Είναι ένα ζήτημα αυτό. Κάποιες παίκτριες ίσως θα είχαν ωφεληθεί περισσότερο απο συμμετοχή στην Α' ΕΣΚΑ κάποιες πάλι όχι.

Θα παραθέσω κάποια στατιστικά που έχουν ενδιαφέρον.

Α. RANKINGS AFTER 11 DAYS, FOULS WON:
1 TSINEKE Katerina PANATHINAIKOS 76
2 MOORER Ariana ESPERIDES KALLITHEA 74
3 ANDREWS Ciara OLYMPIAKOS VOLOS 64
...
14 EZETZA-TSINASA S. PANATHINAIKOS 39


Β. RANKINGS AFTER 11 DAYS, REBOUNDS:
1 LITTLE Hannah ATHINAIKOS 166
2 HEALY Katie PANIONIOS 127
3 MOORER Ariana ESPERIDES KALLITHEA 108
4 SWAN Jamee ATHINAIKOS 106
5 JOHNSON Lykendra FAROS KERATSINI 103
6 EZETZA-TSINASA S. PANATHINAIKOS 96
7 LUNA-CASTRO Jackie ESPERIDES KALLITHEA 96
...
21 TSINEKE Katerina PANATHINAIKOS 55


C. RANKINGS AFTER 11 DAYS, ASSISTS:
...
19 KASDAGLI Vasiliki PANATHINAIKOS 29


D. RANKINGS AFTER 11 DAYS, BLOCKS:
1 MACAULAY Vicky OLYMPIACOS CFP 10
2 JOHNSON Ann-Marie PANIONIOS 9
3 SWAN Jamee ATHINAIKOS 9
4 LITTLE Hannah ATHINAIKOS 9
5 WALKER Jade FAROS KERATSINI 8
6 HEALY Katie PANIONIOS 8
....
11 EZETZA-TSINASA S. PANATHINAIKOS 6
12 TSINEKE Katerina PANATHINAIKOS 6


E. RANKINGS AFTER 11 DAYS, POINTS:
....
11 TSINEKE Katerina PANATHINAIKOS 161
....
18 EZETZA-TSINASA S. PANATHINAIKOS 138


F. RANKINGS AFTER 11 DAYS, TURNOVERS:
1 TSINEKE Katerina PANATHINAIKOS 67
2 McKAY Samantha ATHINAIKOS 48
3 SPATHAROU Katerina PANIONIOS 44
4 DIETRICK Blake DAFNI AG. DIMITRIOU 42
5 HEALY Katie PANIONIOS 39
6 SOULTANI Rafaela OLYMPIAKOS VOLOS 37
7 JOHNSON Lykendra FAROS KERATSINI 36
8 ALEXANDRI Dion. DAFNI AG. DIMITRIOU 36
9 SWAN Jamee ATHINAIKOS 36
10 KOLATOU Evgenia PROTEAS VOULAS 35
11 KYRATZI Eleni PANATHLITIKOS 34
12 TSINEKE Elena NIKI LEFKADA 34
13 KECHAGIA Zoi FAROS KERATSINI 33
14 LIMOURA Lolita P.A.O.K. 33
15 KILIA Paraskevi PANATHINAIKOS 33
16 KASDAGLI Vasiliki PANATHINAIKOS 33


G. RANKINGS AFTER 11 DAYS, EVALUATION:
...
21 EZETZA-TSINASA S. PANATHINAIKOS 0.558 (286')

Δλδ υπάρχουν παίκτριες που σίγουρα ωφελούνται, υπάρχουν παίκτριες που δεν μοιάζει να ωφελούνται και ίσως μια συμμετοχή στην ΕΣΚΑ να ήταν πιο ωφέλιμη, απο την άλλη υπάρχει και η συμμετοχή στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΣΚΑ, οπότε οι παίκτριες παίρνουν πράγματα κι απο κει.

Φαντάζομαι η ιδέα ήταν μπας και βρεθεί λύση στα οικονομικά και καταφέρουν να ενισχυθούν στην μέση του πρωταθλήματος με 2 ξένες, έστω και μέτριες. Κάτι τέτοιο θα ωφελούσε πολύ την ανάπτυξη των παικτριών. Δυστυχώς δεν έκατσε.
Τα περι διασυρμού κλπ προσωπικά δεν τα δέχομαι.
benchwarmer
Νομίζω πως η Τσινέκε (Κατερίνα) και η Εζέτζα έχουν να κερδίσουν πολλά από αυτή τη χρονιά. Και αυτό γιατί είναι (με τεράστια διαφορά) πιο έτοιμες από τις υπόλοιπες, στο επίπεδο δηλαδή που θα μπορούσαν να σταθούν σε κάποιο ρόλο και σε άλλες ομάδες. Και φυσικά θα πρέπει για τις ίδιες να μην ακολουθήσουν την ομάδα στην Α2 του χρόνου....
Για τις υπόλοιπες κοπέλες όμως (ανεξάρτητα της ηλικίας τους) δεν νομίζω πως μπορεί να δώσει πολλά η συμμετοχή στην Α1 εκτός από εμπειρίες, είναι too much το επίπεδο. Θα τους έκανε αρκετά περισσότερο καλό ένα ανταγωνιστικό για τις ίδιες πρωτάθλημα σαν την Α2, αλλά είπαμε πως δεν ήταν δυνατό αυτό. Και ΟΚ, υπήρχαν κάποιες ελπίδες το καλοκαίρι ότι θα βρισκόταν κάποιος να δώσει κάποια χιλιάρικα για 2 ξένες, ε εν τέλει δεν βρέθηκε...


Στα υπόλοιπα ματς λοιπόν είχαμε:

Εσπερίδες 56 - Νίκη Λευκάδας 69
Σημαντική νίκη για την Λευκάδα, σε μία κακή μέρα για τις γηπεδούχες μετά από καιρό. Με "μόλις" 27 πόντους από τις 2 ξένες των Εσπερίδων είναι δύσκολο οι υπόλοιπες να τραβήξουν το σκορ. Θετικό πάντως ότι η καλύτερη Ελληνίδα για άλλη μία φορά ήταν η 20χρονη Χριστίνα Λίτση. Η Λευκάδα από την άλλη δυσκολεύεται να σταθεροποιήσει κάπου την απόδοσή της. Η Ντάναμ φυσικά ήταν κομβική με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ, η Τσινέκε (Έλενα) όμως είχε μεν 11 πόντους, ξανά όμως με 0 ασίστ και 5 λάθη... Παίζει μάλιστα και στο "2", νομίζω πως κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να πάρει την γενναία απόφαση να την δοκιμάσει καθαρά στο "1" (με ότι βραχυπρόθεσμο κόστος μπορεί να έχει αυτό), δεν νομίζω ότι θα μπορέσει ποτέ να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο ως κάτι άλλο, λόγω ύψους.

Ολυμπιακός Βόλου 76 - Παναθλητικός 73
Να λοιπόν η 2η νίκη για τις Βολιώτισσες στο πρωτάθλημα, σημάδι πως υπάρχει ζωή ακόμα. Εξακολουθούν βέβαια να χρειάζονται υπερβάσεις στα πλέι-άουτ, φαίνεται όμως πως έγινε καλή επιλογή στην νέα 2η ξένη (Γουίλιαμς), η οποία σήμερα είχε 23 πόντους και 20 ριμπάουντ, συγκομιδή που η προηγούμενη ήθελε 3-4 ματς για να κατορθώσει. Ο Παναθλητικός από την άλλη συνεχίζει να μην πείθει καθόλου. Έχει άλλες 10 μέρες να αλλάξει κάτι στις ξένες του αν θέλει (έχει ήδη αποχωρήσει η 1 εκ των 3 θυμίζω), ενώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα της Σταυρίδου, αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει... Είναι αρκετά σαφές πάντως πως πλέον δύσκολα θα γλιτώσει τα πλέι-άουτ, το θέμα είναι τι θα κάνει εκεί και κατ'αρχάς ποια θα είναι τα ζευγάρια.

ΠΑΟΚ 70 - Πρωτέας Βούλας 65
Η 3η ομάδα που δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι-άουτ μοιάζει να είναι ο Πρωτέας. Έχει 2 καλές ξένες, όμως σήμερα δεν μπόρεσε κάποια από τις (πρώην ή νυν) νεάνιδές του να βοηθήσει σημαντικά, οπότε μοιραία ήρθε η ήττα, έστω και δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την Μάλαρντ λόγω τραυματισμού, είχε όμως μία καταπληκτική Λύμουρα με 13 πόντους και 12 ασίστ, καθώς και την Τζόουνς με 23 πόντους σε μία εμφάνιση που μετά από καιρό θύμισε τις εμφανίσεις της στην αρχή της χρονιάς.

Δάφνη Αγ. Δημητρίου 63 - Πανιώνιος 60
Πολύ σημαντική νίκη για την Δάφνη στον δρόμο για την τιμητική 4η θέση, η Δάφνη μάλιστα που έχασε στο ζέσταμα την βασική σέντερ Ρόσελ. Η Τετενέ βέβαια τα πήγε εξαιρετικά, ενώ όλα τα λεφτά ήταν και πάλι η Ντίτρικ, με το νικητήριο τρίποντο να πετυχαίνει η Αλεξανδρή. Ο Πανιώνιος και πάλι τα περίμενε όλα από την γνωστή τριπλέτα Σπαθάρου-Χίλι-Τζόνσον (που τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο ως τώρα), με την Σπαθάρου πάντως μάλλον να χρειάζεται κάποια βοήθεια στα γκαρντ, σήμερα είχε 17 πόντους, 6 ασίστ αλλά και 9 λάθη, με τα πάντα να περνούν από τα χέρια της.

Φάρος Κερατσινίου 82 - Αθηναϊκός 65
Κοντά στο σκορ ο Αθηναϊκός για 3 δεκάλεπτα με την διαφορά να ξεφεύγει στο τελευταίο, μάλλον λόγω του (ναι, ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι) ροτέισιον των 7 παιχτριών του Αθηναϊκού. MVP του ματς η Λικέντρα Τζόνσον με 18 πόντους (με 9/10 δίποντα και 0/6 βολές!) και 15 ριμπάουντ.


Βαθμολογία
Ολυμπιακός 12-0
Φάρος 11-1
Πανιώνιος 9-3
Δάφνη 7-6
------------------
Νίκη Λευκάδας 6-6
Εσπερίδες 6-6
ΠΑΟΚ 6-6
-----------------
Αθηναϊκός 6-6
Πρωτέας 4-8
Παναθλητικός 3-9
Ολυμπιακός Β. 2-10
-------------------
Παναθηναϊκός 0-12


Πόντοι: Ντίτρικ (Δάφνη) 242, ΜακΚέι (Αθηναικός) 230, Άντριους (Ολυμπιακός Β.) 211, Λιούις (ΠΑΟΚ) 206, Λούνα-Κάστρο (Εσπερίδες) 202

Ριμπάουντ: Λιτλ (Αθηναικός) 173, Χίλι (Πανιώνιος) 140, Τζόνσον (Φάρος) 118, Σουάν (Αθηναικός) 115, Μούρερ (Εσπερίδες) 114

Ασίστ: Ντίτρικ (Δάφνη) 70, Σπαθάρου (Πανιώνιος) 67, Αλεξανδρή (Δάφνη) 59, Χατζηνικολάου (Ολυμπιακός) 58, ΜακΚέι (Αθηναικός) 55

Τendex: Χατζηνικολάου (Ολυμπιακός) 0.735, Σπυριδοπούλου (Ολυμπιακός) 0.713, Καλτσίδου (Ολυμπιακός) 0.711, Μακόλει (Ολυμπιακός) 0.707, Τζόνσον (Φάρος) 0.657
ethn
Αν και Ολυμπιακός, πρέπει να ομολογήσω ότι ένοιωσα άβολα με το εν λόγω αποτέλεσμα..Μου φάνηκε αν μη τι άλλο άκομψο το να θέλεις να ισοπεδώσεις μια ούτως ή άλλως ισοπεδωμένη ομάδα!Δεν έχω δει τον αγώνα και θέλω να ελπίζω ότι δεν παίχτηκε απο πλευράς της ομάδος μου ενα 'γκαζωμένο' 40λεπτο...Θα με στενοχωρούσε ΠΟΛΥ.... Να θυμίσω σε κάποιους οτι περσυ (ειχε τύχει να δω ένα ημίχρονο απο αυτόν τον αγώνα...) όταν η Τερψιθέα Γλυφάδας είχε ριξει λευκή πετσέτα και δεν είχε καν παικτριες, αγωνιστηκε με αντίπαλο την Νικη Λευκάδος με μόλις 4 πάικτριες (και μια τραυματία που απλά επαιξε καμια απειροελάχιστα για να ξεκινησει η πεντάδα.....) Και τότε φαντάζομαι θα μπορούσε η Νικη να κερδίσει με 70 ή 80 πόντους διαφορά...Δεν το έκανε......
The Admiral
Αν και δεν εχω ιδεα απο γυναικειο μπασκετ,ειχα την εντυπωση (απο λεγομενα γνωστων με παιδια σε ομαδες) οτι μολις εξασφαλιστει μια επαρκης διαφορα,πεφτει ο ρυθμος ,μπαινουν τα δευτερα κτλ. Βεβαια εδω ουτε παιδικο ειναι το πρωταθλημα,ουτε τοπικο...

Απο την αλλη εχω παραστει και σε παιδικα και τοπικα ματς και γνωριζω οτι η ατμοσφαιρα δεν ειναι παντα γιορτινη,το αντιθετο...Οχι βεβαια σαν τα χαλια ποδοσφαιρικων παιχνιδιων,αλλα ασχημα,οπως και να χει. Συνεπως δε μου κανει εντυπωση η "αντιμετωπιση" των κορασιδων. Αυτες τις νοοτροπιες μεταδιδουν ή/και ενισχυουν καποιοι σε παιδια και γονεις,ανθρωποι σαν το Μισσα δηλαδη. Ολα αυτα περι ατομου με ιστορια,στρατιωτη κτλ. μπορει να επεισαν τον φιλαθλο που βλεπει μπασκετ πού και πού,αλλα οσοι εβλεπαν μπασκετ τακτικα γνωριζαν οτι ηταν δικαιολογια της ΕΟΚ για το χαλι της Εθνικής. Ο Μισσας παρουσιασε μια κακη ομαδα τοτε,δικαιως επικριθηκε,δεν ειναι ο προπονητης που καποτε ειχε τον Πανιώνιο και η πορεια του ηταν φθινουσα ,αγωνιστικη και σε νοοτροπια. Πανε μαζι παντα αυτα! Οταν εισαι απολιθωμα σε κατι ,εισαι σε ολα, δεν μπορεις να εισαι απαρχαιωμενος προπονητικα και να μην εχεις επισης πρωτογονη αισθηση του ευ αγωνιζεσθαι. Οπως πρωτογονη απο καθε αποψη ηταν και η επιλογη του ως προπονητη της εθνικης ομαδας,μια επιλογη που αν καποτε βελτιωθουμε θα μνημονευεται ως το οργανωτικο low της εθνικης μας.

Οι αντιδρασεις παντως για την ευρυτητα του σκορ ειναι υπερβολικες και συναισθηματικες,σε αυτο το επιπεδο ειναι συχνες και μαλιστα υπο συνθηκες μικροτερης ανισοτητας. Ειναι το δεντρο που καλυπτει το δασος, το οποιο ειναι οτι οι επιλογες της εοκ ειναι δεκαετιας του 80 και αρκουσαν μερικοι μηνες για να πειστουν και οι ασχετοι γι αυτο.
ethn
http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/art...ssas/olympiakos

Μεγάλη θλίψη....Ήθελα να πιστεύω ότι τα πράγματα ήταν αλλιώς... Ντοπιάζομαι τόσο πολύ σήμερα για την ομάδα μου με την εικόνα αυτου του βίντεο! Και όχι μόνο για το Μίσσα....Και για τις παίκτριες μας! Πίστευα οτι κάθε μία απο αυτές είχε το ειδικό βάρος να μπορεί να άντισταθεί' στον κανιβαλισμό του αντιπάλου! ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!Λιγοι όλοι και όλες..πολύ λιγοι.. 68.gif 68.gif 68.gif

nikos64
Προσωπικα πιστευω οτι ο Μισσας εδειξε το πραγματικο προσωπο του κοσμου μας ..... τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο.
fair play ? απο τα πιο ωραια ανεκδοτα ....δυο λεξεις που αποτυπωνουν τον φαρισαϊσμό της κοινωνιας μας (οχι μονο εδω παντου) .
Στο κατω κατω τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους , οταν παιρνεις την αποφαση να αγωνιστεις καπου νασαι ετοιμος να δεχτεις και τις συνεπειες .....
Δυστυχως δεν μπορω να τα ριξω ολα στον Μισσα ,ωραια θα ηταν , αν κατι δεν σας ταιριαζει ,σας χαλαει την αισθητικη σας δεν φταιει ενας αλλα ολοι που συμμετειχαν , το ακολουθω τις εντολες του προπονητη εεε συγγνωμη δεν με πειθει ,το οτι δεχομαι να παιξω α1 απεναντι σε οτι βρεθει στο διαβα μου παλι δεν μου αρεσει και ρισκαροντας ποσα πραγματα μαλλον ματαιοδοξια δειχνει ....
ggrilik
Πολύ φασαρία για το τίποτα. Το είδα το 7-λεπτο βιντεάκι και δεν διαπίστωσα κάτι κακό.
Έτσι είναι το μπάσκετ. Θα χάσεις και με μεγάλες διαφορές.

Δεν είναι unfair να ευστοχούν στα τρίποντα (13/26) ή σε παίζουν καλή άμυνα.

Αυτό εδώ ίσως είναι unfair


οπου η Μολδαβία έκανε 80 λάθη απο την 40-λεπτη πίεση απο την επαναφορά ακόμα ακόμα. Και παρόλα αυτά κανείς δεν είπε τίποτα.

Πάμε παρακάτω.
BASKET TUNE
Αν και Παναθηναικάκιας αυτό που έκανε ο Μίσσας με θλίβει όπως και η περυσινή <<συμπεριφοά>> του ΠΑΟ έναντι της Τερψιθέας, και το ίδιο με τα σκορ στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων στην ΕΚΑΣΘ αλλά και σε άλλες ενώσεις.
Για μένα το θέμα είναι γενικότερο και αυτομάτως το κάνει πιο θλιβερό.
Εδώ στο Τσιότρα ένας (δε τον θυμάμαι) ποστάρει ατομικές στατιστικές επιτυχίες κοριτσιών στα τρίποντα και εν γένει στο σκοράρισμα όταν το 90% των αγώνων λήγει με διαφορά 70 πόντων.
nikos64
QUOTE(Gkos @ Jan 20 2018, 21:01 ) *
Aπό το (δημόσιο) προφίλ του Κώστα Βαιμάκη στο fb!

"Ντροπή δεν είναι το 102 -29 απέναντι στις Νεάνιδες του Παναθηναϊκού. Ντροπή είναι ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο τέως ομοσπονδιακός Κώστας Μίσσας, που πήγαν να μας τον πλασάρουν σαν «καλό στρατιώτη της Εθνικής» και «Πατριάρχη», πάνω από το Σκουρτόπουλο. Απέδειξε ότι πέρα από ανεπαρκής προπονητής και «Αμερικάνος από την Καλλιθέα», με αμερικανική προφορά που έχει μόνο αυτός και η Γιάννα Νταρίλη, είναι και πολύ μικρός σαν άνθρωπος. Ελάχιστος για την ακρίβεια. Μπράβο πρώην Ομοσπονδιακέ της Εθνικής Αντρών, που «έδωσες ένα μάθημα ζωής» στις Νεάνιδες του Παναθηναϊκού. Μπράβο που έδειξες το πραγματικό σου, άθλιο πρόσωπο."


μαθηματα δημοσιογραφικου ηθους !!! και τα αναπαραγουμε...... τυπικο δειγμα νεοελληνικης δημοσιογραφιας ....
benchwarmer
Νομίζω πως θα πρέπει να μείνουμε και να κλείσουμε το θέμα με τις δηλώσεις του ίδιου του κόουτς του Παναθηναϊκού, απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα ηθικής από το πουθενά (ή έστω από κάτι όχι πρωτόγνωρο, αν έστω μία από τις δύο ομάδες δεν λεγόταν Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός δεν θα είχε ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ, όπως έχει συμβεί άλλωστε στο παρελθόν), καθώς και στους διάφορους Ολυμπιακάρες και Παναθηναϊκάρες των πληκτρολογίων (και δεν αναφέρομαι φυσικά σε κάποιον από εδώ μέσα όπου απλώς ειπώθηκαν οι γνώμες του καθενός).

«Αν διαβάσετε τις δηλώσεις του κυρίου Μίσσα αλλά και όσα έγιναν μετά το παιχνίδι επιβεβαιώθηκαν αυτά που είπα. Έπαιζαν επί 40 λεπτά σε υψηλό ρυθμό και δεν έχει πιέσει με τον ίδιο τρόπο σε άλλο παιχνίδι. Εχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του σε βίντεο και ποτέ δεν έχει εφαρμόσει τέτοια πίεση. Έχουμε δώσει όμως, παραπάνω σημασία απ' ότι πρέπει.

Γιατί κάπου είναι και φυσιολογικό. Όταν παίζεις κόντρα στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας θέλεις να παρουσιάσεις κάτι ξεχωριστό, κάτι πολύ δυνατό. Δεν θέλω να επεκταθώ επί του θέματος. Δεν θέλω να επηρεάζονται και οι παίκτριες μας. Δεν υπάρχει λόγος. Φέτος δουλεύουμε λίγο διαφορετικά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Φέτος χτίζουμε την ομάδα βγάζοντας παίκτριες από τις ακαδημίες μας. Υπάρχουν ταλέντα που έρχονται και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε».
Firnen
Δεν υπάρχει κανένα unfair και κανένα θέμα. Ο Παναθηναϊκός έχει φαει 40αρες με το κουταλι φετος, ο Ολυμπιακος εχει ριξει 40αρες και σε αλλες ομαδες, λογικο να παει στους 70 στο μεταξυ μας.

Επισης εγω θα προσθετα και τα εξης :

Γιατι να υπαρξει λυπηση σε μια ομαδα που

α) περσι εκανε ενσταση για να παρει το ματς που εφαγε 30 ποντους στο κεφαλι στα χαρτια για μια προφαση ενος κανονα της ΕΟΚ, και χωρις να εχει καν κανα ιδιαιτερο κινητρο γι αυτο, δεν εχανε την 1η θεση ο Ολυμπιακος με τιποτα. Ετσι απλα για να δειξουν οτι μπορουν το κανανε.
β) λοιδωρει και δυσφημει το τμημα μας με ολα του ΜΜΕ ως "Πρωην Ελληνικο" με ολες τις σχετικες κραυγες περι εξαγορας ομαδων που συνοδευουν το θεμα. Μηδενικο σεβασμο εχει δειξει 2 χρονια τωρα στη γυναικεια ομαδα μπασκετ του Ολυμπιακου, με ΜΜΕ του κιολας να καθυβριζουν τη Μαλτση.
γ) εκανε ακριβως το ιδιο περσι στην Τερψιθεα, δεν ειχε καν κινητρο αντιπαλοτητας εκει (δεν ηταν ουτε Ολυμπιακος ουτε ΑΕΚ) κι ομως το εκανε.


Και να σας θυμισω και το κυριοτερο : ο ερασιτεχνης Ολυμπιακος διοικειται απ τη θυρα 7. Δεν ειναι αυτονομο το μπασκετ γυναικων απ τα αλλα τμηματα. Η εχθρα Ολυμπιακου-Παναθηναικου υπαρχει και θα υπαρχει και στο υποβρυχιο ταβλι. Επομενως ναι αφου τις βρηκαν μποσικες τις ριξανε οσους ποντους μπορουσανε.

Στο κατω κατω δεν αναγκασε κανεις τον Παναθηναικο να κατεβασει αυτον τον περιοδευοντα θιασο που διασυρεται σε καθε ματς στην Α1. Εφοσον αυτη την ομαδα κατεβαζουν, να ειναι και ετοιμοι για το τι διαφορες θα τρωνε.
ggrilik
QUOTE (Firnen @ Jan 25 2018, 03:23 ) *
αυτον τον περιοδευοντα θιασο που διασυρεται σε καθε ματς στην Α1.

περιοδεύοντες θίασοι στο μπάσκετ δεν υπάρχουν πλην ομάδων που δεν προσπαθούν, κι ίσως των Χάρλεμ γκλόμπτρότερς.
Περιοδεύοντες ανόητοι σε φόρουμ όμως υπάρχουν πολλοί. Και με ύφος χιλίων Καρδιναλίων μάλιστα.

Υ.Γ. Κύριοι διαχειριστές την ποινή μου παρακαλώ. Θα την θωρήσω κι αυτή σαν παράσημο. rolleyes.gif
passhootdrive
QUOTE (Firnen @ Jan 25 2018, 04:23 ) *
Δεν υπάρχει κανένα unfair και κανένα θέμα. Ο Παναθηναϊκός έχει φαει 40αρες με το κουταλι φετος, ο Ολυμπιακος εχει ριξει 40αρες και σε αλλες ομαδες, λογικο να παει στους 70 στο μεταξυ μας.

Επισης εγω θα προσθετα και τα εξης :

Γιατι να υπαρξει λυπηση σε μια ομαδα που

α) περσι εκανε ενσταση για να παρει το ματς που εφαγε 30 ποντους στο κεφαλι στα χαρτια για μια προφαση ενος κανονα της ΕΟΚ, και χωρις να εχει καν κανα ιδιαιτερο κινητρο γι αυτο, δεν εχανε την 1η θεση ο Ολυμπιακος με τιποτα. Ετσι απλα για να δειξουν οτι μπορουν το κανανε.
β) λοιδωρει και δυσφημει το τμημα μας με ολα του ΜΜΕ ως "Πρωην Ελληνικο" με ολες τις σχετικες κραυγες περι εξαγορας ομαδων που συνοδευουν το θεμα. Μηδενικο σεβασμο εχει δειξει 2 χρονια τωρα στη γυναικεια ομαδα μπασκετ του Ολυμπιακου, με ΜΜΕ του κιολας να καθυβριζουν τη Μαλτση.
γ) εκανε ακριβως το ιδιο περσι στην Τερψιθεα, δεν ειχε καν κινητρο αντιπαλοτητας εκει (δεν ηταν ουτε Ολυμπιακος ουτε ΑΕΚ) κι ομως το εκανε.


Και να σας θυμισω και το κυριοτερο : ο ερασιτεχνης Ολυμπιακος διοικειται απ τη θυρα 7. Δεν ειναι αυτονομο το μπασκετ γυναικων απ τα αλλα τμηματα. Η εχθρα Ολυμπιακου-Παναθηναικου υπαρχει και θα υπαρχει και στο υποβρυχιο ταβλι. Επομενως ναι αφου τις βρηκαν μποσικες τις ριξανε οσους ποντους μπορουσανε.

Στο κατω κατω δεν αναγκασε κανεις τον Παναθηναικο να κατεβασει αυτον τον περιοδευοντα θιασο που διασυρεται σε καθε ματς στην Α1. Εφοσον αυτη την ομαδα κατεβαζουν, να ειναι και ετοιμοι για το τι διαφορες θα τρωνε.


για το α, ο ΠΑΟ είχε δίκιο άρα μάλλον με τους δικούς σου θα πρέπει να τα πεις αφού και χωρίς την Μάλτση πάλι ο ΟΣΦΠ θα κέρδιζε.

για το β, το τμήμα είναι εξέλιξη του Ελληνικού, άρα γιατί τόση αντίδραση;

για το γ, εκεί ήταν επαγγελματίες ενατνίων επαγγελματιών. Εάν είχε κατέβει ο ΠΑΟ με ξένες κτλ, ας έχανε με 100 πόντους.

Οσο για την 7, δεν βάζει εκείνη τα λεφτά (πάνω από 150 χιλιάδες) αλλά ένας συγκεκριμένος εφοπλιστής. Αρά ότι και να πει η 7 (η η 13) δεν έχει και τόση σημασία, δεν θα έπρεπε να έχει.
benchwarmer
QUOTE(passhootdrive @ Jan 25 2018, 08:59 ) *
για το β, το τμήμα είναι εξέλιξη του Ελληνικού, άρα γιατί τόση αντίδραση;

Υπάρχουν διάφορα Παναθηναϊκά σάιτ (όχι φυσικά το επίσημο της ομάδας, η οποία ξαναλέω μέσω του προπονητή της κλπ έχει αντιμετωπίσει πολύ ψύχραιμα το θέμα), που αναφέρονται στα γυναικεία αποτελέσματα ως "πρώην Ελληνικό" όταν γράφουν την βαθμολογία πχ του πρωταθλήματος....

QUOTE(passhootdrive @ Jan 25 2018, 08:59 ) *
για το γ, εκεί ήταν επαγγελματίες ενατνίων επαγγελματιών. Εάν είχε κατέβει ο ΠΑΟ με ξένες κτλ, ας έχανε με 100 πόντους.

Όχι, η Τερψιθέα ήταν διαλυμένη και κατέβαινε με κορασίδες, πολύ χειρότερες μάλιστα αυτών του σημερινού Παναθηναϊκού.
Βέβαια, η αλήθεια είναι πως σε εκείνο το ματς ο Παναθηναϊκός μάλλον δεν το είχε κυνηγήσει και ιδιαίτερα, οι ξένες του είχαν παίξει 6-7 λεπτά, απλά ήταν πράγματι τεράστια η διαφορά των ομάδων.


Εν πάσει περιπτώσει, πάει να ξεφύγει λίγο το πράγμα, οπότε δυστυχώς ο επόμενος χαρακτηρισμός είτε προς μέλος του φόρουμ είτε προς δημόσιο πρόσωπο πιθανόν να έχει επιπτώσεις... Ψυχραιμία κύριοι smile.gif
nikos64
QUOTE(benchwarmer @ Jan 25 2018, 10:47 ) *
Εν πάσει περιπτώσει, πάει να ξεφύγει λίγο το πράγμα, οπότε δυστυχώς ο επόμενος χαρακτηρισμός είτε προς μέλος του φόρουμ είτε προς δημόσιο πρόσωπο πιθανόν να έχει επιπτώσεις... Ψυχραιμία κύριοι smile.gif


απο ολα οσα "ειπωθηκαν" προσωπικα εκεινο που με πειραξε, με ενοχλησε ηταν η αναπαραγωγη του εμετικου κειμενου ενος δημοσιογραφου - οπαδου του παναθηναικου , απο ενα εδω μελος που μεχρι τωρα ειχα αριστες εντυπωσεις .Μπορεις να πεις για την δουλεια του καθενος οτι θελεις αχρηστο παικτη/προπονητη κλπ να του κανεις ομως επιθεση σαν ανθρωπο δεν το δεχομαι με τιποτα .Ειλικρινα θα ηθελα να του κανει μια μηνυση ο Μισσας του εν λογω δημοσιογραφου και εδω θα ηθελα να μην υπαρχει το εν λογω ποστ .

sacarame
+1 foul στον χρήστη ggrilik για τους χαρακτηρισμούς..



Τώρα για την ανάρτηση κάποιου σχολίου από το φεισμπουκ, δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Μια ανάρτηση ατόμου στο προσωπικό του προφίλ.. Δεν τη συμμερίζεται κανείς, δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από ότι είδα στα παρακάτω ποστ, και σίγουρα δεν την υιοθετούμε εδώ μέσα.. Οπότε δεν νομίζω ότι έκανε κάτι επιλήψιμο ο χρήστης που την ανέβασε...


Νομίζω γενικά μετά τις δηλώσεις και του κόουτς του Παναθηναϊκού, το θέμα οδηγείται προς λήξιν, οπότε ίσως κι εμείς σιγά σιγά πρέπει να προχωρήσουμε...

Συνεχίζουμε...
nikos64
QUOTE(sacarame @ Jan 25 2018, 13:14 ) *
+1 foul στον χρήστη ggrilik για τους χαρακτηρισμούς..



Τώρα για την ανάρτηση κάποιου σχολίου από το φεισμπουκ, δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Μια ανάρτηση ατόμου στο προσωπικό του προφίλ.. Δεν τη συμμερίζεται κανείς, δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από ότι είδα στα παρακάτω ποστ, και σίγουρα δεν την υιοθετούμε εδώ μέσα.. Οπότε δεν νομίζω ότι έκανε κάτι επιλήψιμο ο χρήστης που την ανέβασε...


Νομίζω γενικά μετά τις δηλώσεις και του κόουτς του Παναθηναϊκού, το θέμα οδηγείται προς λήξιν, οπότε ίσως κι εμείς σιγά σιγά πρέπει να προχωρήσουμε...

Συνεχίζουμε...

οπως το βλεπει κανεις.... και ο καθενας βλεπει οτι μπορει η οτι θελει να δει..... πχ εγω βλεπω οτι λες αυτα που θελεις να πεις με τα λογια αλλου .
Δειγματα γραφης ... συνεχιζουμε ... δηλαδη παμε για αλλα (ατυχη στιγμη την θεωρω του μελους εδω )
jhantzop
QUOTE(nikos64 @ Jan 24 2018, 20:26 ) *
Προσωπικα πιστευω οτι ο Μισσας εδειξε το πραγματικο προσωπο του κοσμου μας ..... τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο.
fair play ? απο τα πιο ωραια ανεκδοτα ....δυο λεξεις που αποτυπωνουν τον φαρισαϊσμό της κοινωνιας μας (οχι μονο εδω παντου) .
Στο κατω κατω τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους , οταν παιρνεις την αποφαση να αγωνιστεις καπου νασαι ετοιμος να δεχτεις και τις συνεπειες .....
Δυστυχως δεν μπορω να τα ριξω ολα στον Μισσα ,ωραια θα ηταν , αν κατι δεν σας ταιριαζει ,σας χαλαει την αισθητικη σας δεν φταιει ενας αλλα ολοι που συμμετειχαν , το ακολουθω τις εντολες του προπονητη εεε συγγνωμη δεν με πειθει ,το οτι δεχομαι να παιξω α1 απεναντι σε οτι βρεθει στο διαβα μου παλι δεν μου αρεσει και ρισκαροντας ποσα πραγματα μαλλον ματαιοδοξια δειχνει ....

Θα συμφωνήσω 100% και θα προσθέσω πως είναι παίκτριες εθνικής ομάδας... και θα παραθέσω τη δήλωση της Σταμάτη:

«Παίξαμε με σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό ήταν το στοίχημα μας, δηλαδή να είμαστε για 40 λεπτά σοβαρές και μαχητικές. Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αδύναμος αυτήν την χρονιά αλλά προσωπικά δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε. Εμείς μπαίνουμε μέσα και τα δίνουμε όλα, είτε παίζουμε με κάποιον καλύτερό μας είτε με κάποιον αδύναμο. Σήμερα ήταν και ένας λόγος παραπάνω για να παίξουμε καλά επειδή αγωνιζόμασταν απέναντι στον Παναθηναϊκό και το χάρηκε και ο κόσμος που ήρθε και μας είδε»
Gkos
QUOTE (nikos64 @ Jan 25 2018, 12:00 ) *
απο ολα οσα "ειπωθηκαν" προσωπικα εκεινο που με πειραξε, με ενοχλησε ηταν η αναπαραγωγη του εμετικου κειμενου ενος δημοσιογραφου - οπαδου του παναθηναικου , απο ενα εδω μελος που μεχρι τωρα ειχα αριστες εντυπωσεις .


Σε ευχαριστω wink.gif

QUOTE (nikos64 @ Jan 25 2018, 12:00 ) *
Μπορεις να πεις για την δουλεια του καθενος οτι θελεις αχρηστο παικτη/προπονητη κλπ να του κανεις ομως επιθεση σαν ανθρωπο δεν το δεχομαι με τιποτα .Ειλικρινα θα ηθελα να του κανει μια μηνυση ο Μισσας του εν λογω δημοσιογραφου και εδω θα ηθελα να μην υπαρχει το εν λογω ποστ .


Μάλλον δεν έχεις φεισμπουκ .
Γιατι αν ειχες ,αυτο ειναι το πιο ευγενικο σχολιο απο τα 100δες που διάβασα για Μισσα ...
Δεν φανταζεσαι τι εχει γραφτεί από για ταβέρνες μέχρι καρ@@νους ....
Κοιτα ηταν ενα δημοσιο σχόλιο απο εναν δημοσιογραφο και καθοτι το ειδα στην κεντρικη μου σελιδα και με εξεφραζε (παροτι δεν ειχα δει το παιγχνιδι-προφανως) το ανεβασα στα πλαισια της συζητησης !
Συυγνωμη που δεν σου αρεσε ...

Τωρα για την μηνυση που λες απο Μισσα μονο να γελασω μπορω , σε δημοσια ποστ, σε σαιτ ,σε οτι θες, του εχουν βριστει μεχρι τα δισεγγονα με τον χειροτερο τροπο ,ωσπου να πεθανει στα δικαστηρια θα πρεπει να ειναι αμα θελει να κινηθει...
parketeza
Θα σας πρότεινα, για ακόμη μια φορά, να αφήσετε την Εθνική γυναικών και τις παίκτριές της στην ησυχία τους και να αποφεύγετε ατυχείς παραλληλισμούς. Οι περισσότεροι εδώ μέσα τις ανακαλύψατε το περασμένο καλοκαίρι, εγώ πάλι όχι - και δυστυχώς γνωρίζω πολύ καλά πως ανήκω στη μειοψηφία. Εκτός κι αν βρεθεί κάποιος να μου αποδείξει ότι έχει παρακολουθήσει επισταμένα την πορεία της Μάλτση σε Ισπανία, Γαλλία, Τσεχία και Τουρκία (και WNBA), της Καλτσίδου σε Γαλλία και Τουρκία, κοκ.

Όσο για αυτό εδώ το ποστ:

QUOTE (sacarame @ Jan 25 2018, 13:14 ) *
+1 foul στον χρήστη ggrilik για τους χαρακτηρισμούς..

Τώρα για την ανάρτηση κάποιου σχολίου από το φεισμπουκ, δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Μια ανάρτηση ατόμου στο προσωπικό του προφίλ.. Δεν τη συμμερίζεται κανείς, δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από ότι είδα στα παρακάτω ποστ, και σίγουρα δεν την υιοθετούμε εδώ μέσα.. Οπότε δεν νομίζω ότι έκανε κάτι επιλήψιμο ο χρήστης που την ανέβασε...

Νομίζω γενικά μετά τις δηλώσεις και του κόουτς του Παναθηναϊκού, το θέμα οδηγείται προς λήξιν, οπότε ίσως κι εμείς σιγά σιγά πρέπει να προχωρήσουμε...

Συνεχίζουμε...


προσωπικά, αισθάνομαι ότι υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Λυπάμαι...

nikos64
QUOTE(Gkos @ Jan 25 2018, 17:28 ) *
Σε ευχαριστω wink.gif



Μάλλον δεν έχεις φεισμπουκ .
Γιατι αν ειχες ,αυτο ειναι το πιο ευγενικο σχολιο απο τα 100δες που διάβασα για Μισσα ...
Δεν φανταζεσαι τι εχει γραφτεί από για ταβέρνες μέχρι καρ@@νους ....
Κοιτα ηταν ενα δημοσιο σχόλιο απο εναν δημοσιογραφο και καθοτι το ειδα στην κεντρικη μου σελιδα και με εξεφραζε (παροτι δεν ειχα δει το παιγχνιδι-προφανως) το ανεβασα στα πλαισια της συζητησης !
Συυγνωμη που δεν σου αρεσε ...

Τωρα για την μηνυση που λες απο Μισσα μονο να γελασω μπορω , σε δημοσια ποστ, σε σαιτ ,σε οτι θες, του εχουν βριστει μεχρι τα δισεγγονα με τον χειροτερο τροπο ,ωσπου να πεθανει στα δικαστηρια θα πρεπει να ειναι αμα θελει να κινηθει...


Ωστε σε εκφραζουν οι χαρακτηρισμοι
QUOTE
πολύ μικρός σαν άνθρωπος
η
QUOTE
άθλιο πρόσωπο
.
Φανταζομαι θα τον ξερεις και προσωπικα, θα ξερεις και πως ειναι στην καθημερινη του ζωη .... για να προσυπογραφεις τετοιους χαρακτηρισμους.
Τωρα το οτι γελας για αυτο με την μηνυση που εγραψα (οχι βεβαια σε σενα ουτε σε καποιον γενικα οπαδο αλλα σε εναν δημοσιογραφο που επηρεαζει οτι μυαλα επηρεαζει) με την λογικη οχι αν καταδικαζοταν αλλα την λογικη ζησε μαη μου να φας τριφυλλι συγνωμη αλλα στην ζωη μου δεν εχω μαθει ετσι ...
Τελος παντων μας χωριζει μια σεβαστη αποσταση στο πως αντιλαμβανομαστε τον κοσμο μας ... σεβαστο .

Οποτε αγαπητε sacarame
QUOTE
Τώρα για την ανάρτηση κάποιου σχολίου από το φεισμπουκ, δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Μια ανάρτηση ατόμου στο προσωπικό του προφίλ.. Δεν τη συμμερίζεται κανείς, δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από ότι είδα στα παρακάτω ποστ, και σίγουρα δεν την υιοθετούμε εδώ μέσα.. Οπότε δεν νομίζω ότι έκανε κάτι επιλήψιμο ο χρήστης που την ανέβασε...


εαν εξακολουθεις να πιστευεις αυτα που εγραψες μαλλον κανεις λαθος διοτι απο οτι θα ειδες και την συμμεριζονται και την υιοθετουν , οποτε ειναι κατι επιληψιμο και οπως σου γραψανε μην υποτιμας την νοημοσυνη μας ......
parketeza
Α, ωραία! Τώρα τον κάψαμε τελείως τον εγκέφαλό μας! ugly8.gif hammer.gif

Λοιπόν, προτροπές προς... νεαράς ναυτιλομένας: Μακριά, όσο μπορείτε πιο μακριά!!! Περάστε ατλαντικούς, ειρηνικούς, θάλασσες και βουνά, μονοπάτια και γεφύρια, και τρέξτε να σωθείτε!!! Μόνο μακριά από δω...

fast.gif
nikos64
QUOTE(parketeza @ Jan 25 2018, 21:32 ) *
Α, ωραία! Τώρα τον κάψαμε τελείως τον εγκεφαλό μας! ugly8.gif

Λοιπόν, προτροπές προς... νεαράς ναυτιλομένας: Μακριά, όσο μπορείτε πιο μακριά!!! Περάστε ατλαντικούς, ειρηνικούς, θάλασσες και βουνά, μονοπάτια και γεφύρια, και τρέξτε να σωθείτε!!! Μόνο μακριά από δω...

fast.gif


ετσι για να αλλαξουμε επιπεδο

εγω ειμαι της αποψης του ποιητη

QUOTE
Η Πόλις

Είπες· «Θα πάγω σ’ άλλη γη, θα πάγω σ’ άλλη θάλασσα.
Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή.
Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή·
κ’ είν’ η καρδιά μου — σαν νεκρός — θαμένη.
Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμόν αυτόν θα μένει.
Όπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω
ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ,
που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα.»

Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες.
Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς
τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς·
και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ’ ασπρίζεις.
Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού — μη ελπίζεις—
δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό.
Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
στην κώχη τούτη την μικρή, σ’ όλην την γη την χάλασες.


και το μηλο ποσο μακρυα πεφτει απο την μηλια ?
θελει παρα πολυ κοπο και χρονο για να αποκτηθει η κοινη λογικη .....

Υ.Γ. 1.δεν θεωρω οτι υπαρχει ομαδα που ειναι Η ΗΘΙΚΗ και οι αλλοι ειναι οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ.
2. τουλαχιστον ολο κατι μαθαμε και για τα εδω μεσα .......
parketeza
QUOTE (nikos64 @ Jan 25 2018, 21:41 ) *
ετσι για να αλλαξουμε επιπεδο

εγω ειμαι της αποψης του ποιητη



και το μηλο ποσο μακρυα πεφτει απο την μηλια ?
θελει παρα πολυ κοπο και χρονο για να αποκτηθει η κοινη λογικη .....

Υ.Γ. 1.δεν θεωρω οτι υπαρχει ομαδα που ειναι Η ΗΘΙΚΗ και οι αλλοι ειναι οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ.
2. τουλαχιστον ολο κατι μαθαμε και για τα εδω μεσα .......


Καβάφης σ' ένα τέτοιο φόρουμ; Ανεβάζεις πολύ το επίπεδο, δεν κάνει! smile.gif

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει να μιλώ για ηθική, εξάλλου η ηθική είναι σαν τα ρούχα, ξεχειλώνουν ή, έστω, παίρνουν το σχήμα καθενός που τα φοράει. Αντιθέτως, οι πρακτικές με ενδιαφέρουν και τα πλαίσια, που κι αυτά βέβαια δεν είναι σταθερά, διαμορφώνονται συνεχώς ανάλογα με τις συνθήκες και τους ανθρώπους. Και επειδή έχω ταξιδέψει και έχω ζήσει στο εξωτερικό, και έχω δει και πολύ γυναικείο μπάσκετ εκεί, οι πρακτικές και τα πλαίσια είναι απείρως πιο υγιεινά. Και για τους νοήμονες θεατές αλλά και, όσο φτάνει η γνώση μου, για τις ίδιες τις αθλήτριες...

Φυσικά δεν θέλω να τα ισοπεδώσω όλα, υπάρχουν κι εδώ αξιόλογοι άνθρωποι που προσπαθούν, αλλά όταν έχεις γύρω σου καμμένα μυαλά, πόσο εύκολο είναι το έργο σου; 39.gif

υγ.
Κι αυτό εδώ, ως ανταπάντηση biggrin.gif
sacarame
Να ζητήσω αρχικά συγνώμη από όσους ένιωσαν ότι υποτιμήθηκε η νοημοσύνη τους από το ποστ που έκανα. Δεν είχα τέτοιο σκοπό..


Να πω ότι το συγκεκριμένο ποστ το είδα κι εγώ εδώ στο φόρουμ καθώς δεν ακολουθώ κανένα δημοσιογράφο στο φβ ούτε με ενδιαφέρει τι γράφουν εκεί..

Να πω ότι διαβάζοντας την ανάρτηση του δημοσιογράφου εκνευρίστηκα καθώς δεν μπορώ να δεκτώ πως ένας άνθρωπος βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα προς έναν άλλο άνθρωπο.. Στη συνέχεια προχώρησα παρακάτω, προφανώς ανεπηρέαστος καθώς θεωρώ πως έχω την κριτική ικανότητα να φιλτράρω την άποψη κάποιου και να δω αν έχει να μου προσφέρει τίποτα ή όχι.

Η συγκεκριμένη άποψη λοιπόν όχι μόνο δεν με εκφράζει, αλλά δεν με απασχολεί καν. Οπότε θεωρώ πως δεν επηρεάζει επ' ουδενί την κρίση μου. Στα δικά μου μάτια λοιπόν η συγκεκριμένη ανάρτηση απλά είναι για να χαθεί μέσα στις στις δεκάδες των ποστ.


Την ίδια λοιπόν ικανότητα θεωρώ πως έχουν και τα μέλη του φόρουμ. Πιστεύω πως είμαστε ένας χώρος που ελκύει άτομα που θέλουν να μιλήσουν για μπάσκετ και δεν πηγαίνουν στο γήπεδο να φωνάξουν ΟΥΓΚ και ΑΡΓΚ φορώντας πράσινα, κόκκινα, κίτρινα, μαύρα ή δεν ξέρω κι εγώ τι χρώμα γυαλιά. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος σε αυτό...


Αυτά τα πολύ λίγα από μένα. Δεν θα επανέλθω καθώς έτσι ανακυκλώνεται ένα θέμα που δεν χρειάζεται...
benchwarmer
13η αγωνιστική λοιπόν...

Νίκη Λευκάδας 60 - Ολυμπιακός 75
Κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, απέναντι στη Νίκη που τον είχε "δυσκολέψει" και στον πρώτο γύρο. Μόνο(?) θετικό οι 23 πόντοι της Μάλτση (φετινό ρεκόρ νομίζω), την οποία θα χρειαστεί η Εθνική σε 2 βδομάδες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Νίκη είχε αιχμή του δόρατος τις 2 ξένες ψηλές Ντάναμ και Γουίτεντ με 41 πόντους και 23 ριμπάουντ συνολικά (άλλη μία απόδειξη τις ελλιπούς γραμμής ψηλών του Ολυμπιακού, για Γιούροκαπ έστω). Αρνητικό οι 0 πόντοι της Έλενας Τσινέκε...

Παναθηναϊκός 53 - Ολυμπιακός Βόλου 67
Με την διαφορά να είναι μόλις στους 7 στο 30', άξια συγχαρητηρίων τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Φυσικά οι 41 από τους 53 πόντους ήρθαν από το φοβερό δίδυμο Κατερίνα Τσινέκε και Σύνθια Εζέτζα (η οποία μάζεψε και 23!!! ριμπάουντ, και ειλικρινά ελπίζω να μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη και να την δούμε σύντομα στις μικρές Εθνικές, και αν συνεχίσει να δουλεύει γιατί όχι και στην μεγάλη Εθνική κάποια στιγμή). Οι Βολιώτισσες σίγουρα θα είναι αουτσάιντερ για την παραμονή ως το τέλος και τίποτα παραπάνω, και ελπίζουν να κάνουν την έκπληξη τότε.

Πανιώνιος 62 - Εσπερίδες 60
Άλλη μία νίκη για τον Πανιώνιο, που συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση του πρωταθλήματος, υπερβαίνοντας μάλλον τις προσδοκίες που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν. Μοιρασμένο το σκοράρισμα πάντως, σε αντίθεση με τις Εσπερίδες όπου τους 55 από τους 60 πόντους πέτυχαν οι 2 ξένες και η Λίτση. Οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι σημαντικές για αυτές για το αν θα παραμείνουν στην μέση της βαθμολογίας ή θα κινηθούν προς τα πλέι-άουτ που ήταν η αρχική εκτίμηση. Είχαμε πάντως και την επανεμφάνιση μετά από αρκετές αγωνιστικές της 48χρονης πλέον Τατιάνας Ζότοβα, ειλικρινά δεν ξέρω πόσες έχουν εμφανιστεί σε Α' κατηγορία διεθνώς σε αυτήν την ηλικία.

Παναθλητικός 70 – ΠΑΟΚ 84
Επιστροφή στα παρκέ μετά από σχεδόν ένα χρόνο για την Ναυσικά Σταυρίδου, η οποία όμως ήταν φανερά ανέτοιμη (2/12 σουτ). Επίσης αποκτήθηκε για τον Παναθλητικό η Κασάντρα Μπράουν (πέρυσι στην Δάφνη), ενώ δεν αγωνίστηκε η Χέμπεν που πιθανώς αποχωρεί(?), αν και υπάρχει θέση ξένης. Παρά αυτές τις αλλαγές λοιπόν ήρθε άλλη μία ήττα από τον συντοπίτη ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε μεν την απουσία της τραυματία Μάλαρντ είχε όμως και τις καταπληκτικές Λιούις (26π), Αλμπάνεζ (30π με 6 τρίποντα) και Λύμουρα (8π-13ασίστ). Αποκλειστικοί στόχοι των 2 ομάδων πλέον καθαρά η παραμονή για τον Παναθλητικό και η 4άδα για τον ΠΑΟΚ.

Πρωτέας Βούλας 62 - Φάρος Κερατσινίου 68
Ο Πρωτέας το πάλεψε ως ίσος απέναντι σε μία ομάδα με εμφανώς καλύτερο ρόστερ, όμως δεν τα κατάφερε. Αποκλειστικός στόχος λοιπόν πλέον για την ομάδα της Βούλας η παραμονή με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ ο Φάρος συνεχίζει αήττητος (πλην Ολυμπιακού), αν και το σημερινό ματς καταδεικνύει ότι οι διαφορές μεταξύ των περισσότερων ομάδων είναι μικρές. Και ένα ενδιαφέρον στατιστικό για τον Φάρο, παρόλο που βρίσκεται στη 2η θέση με μόλις μία ήττα, είναι η ομάδα με τα λιγότερα εύστοχα τρίποντα και το χειρότερο ποσοστό (ακόμα και από τα κορίτσια του Παναθηναϊκού)...

Αθηναϊκός 73 - Δάφνη Αγ. Δημητρίου 66
Ωραίο ματς απέναντι σε δύο συμπαθείς ομάδες, με τον Αθηναϊκό να επιστρέφει στο κλασικό ροτέισιον των 6 παιχτριών, πετυχημένα πάντως. Χαρακτηριστικό του ματς δυστυχώς το ότι οι 5 πρώτες σκόρερ του ματς ήταν οι 5 ξένες των δύο ομάδων, χαρακτηριστικό γενικά του πρωταθλήματός μας..


Η βαθμολογία:
Ολυμπιακός 13-0
Φάρος 12-1
Πανιώνιος 10-3
Δάφνη 7-6
--------------------
Αθηναϊκός 7-6
ΠΑΟΚ 7-6
Νίκη Λευκάδας 6-7
---------------------
Εσπερίδες 6-7
Πρωτέας 4-9
Παναθλητικός 3-10
Ολυμπιακός Β. 3-10
-----------------------
Παναθηναικός 0-13
ggrilik
QUOTE (benchwarmer @ Jan 29 2018, 00:25 ) *
13η αγωνιστική λοιπόν...

Νίκη Λευκάδας 60 - Ολυμπιακός 75
Κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, απέναντι στη Νίκη που τον είχε "δυσκολέψει" και στον πρώτο γύρο. Μόνο(?) θετικό οι 23 πόντοι της Μάλτση (φετινό ρεκόρ νομίζω), την οποία θα χρειαστεί η Εθνική σε 2 βδομάδες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Νίκη είχε αιχμή του δόρατος τις 2 ξένες ψηλές Ντάναμ και Γουίτεντ με 41 πόντους και 23 ριμπάουντ συνολικά (άλλη μία απόδειξη τις ελλιπούς γραμμής ψηλών του Ολυμπιακού, για Γιούροκαπ έστω). Αρνητικό οι 0 πόντοι της Έλενας Τσινέκε...


Η Έλενα γενικά στα τελευταία παιχνίδια έχει φθίνουσα απόδοση.
Νομίζω έπεσε πάνω στο κλασικό rookie wall. Του χρόνου θα είναι αρκετά καλύτερη.

QUOTE (benchwarmer @ Jan 29 2018, 00:25 ) *
Παναθηναϊκός 53 - Ολυμπιακός Βόλου 67
Με την διαφορά να είναι μόλις στους 7 στο 30', άξια συγχαρητηρίων τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Φυσικά οι 41 από τους 53 πόντους ήρθαν από το φοβερό δίδυμο Κατερίνα Τσινέκε και Σύνθια Εζέτζα (η οποία μάζεψε και 23!!! ριμπάουντ, και ειλικρινά ελπίζω να μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη και να την δούμε σύντομα στις μικρές Εθνικές, και αν συνεχίσει να δουλεύει γιατί όχι και στην μεγάλη Εθνική κάποια στιγμή). Οι Βολιώτισσες σίγουρα θα είναι αουτσάιντερ για την παραμονή ως το τέλος και τίποτα παραπάνω, και ελπίζουν να κάνουν την έκπληξη τότε.


Είπαμε, "the art of rebounding"



smile.gif
Κι όχι μόνο. Έχει κι άλλα καλά στοιχεία.

Πάντως αξιοσημείωτη είναι η άνοδος της Άννας Ταντουρόβσκα. Στο προηγούμενο παιχνίδι έσωσε την ομάδα της με τρία συνεχόμενα μεγάλα τρίποντα στο τέλος του αγώνα (5/9 συνολικά) και σήμερα ειχε το εξαιρετικό 5/10. Πολύ καλή σουτέρισα. Πάντως για τον Ολυμπιακό βόλου δεν έπαιξε η Ραφαέλα Σουλτάνη, η άλλη βασική Ελληνίδα περιφεριακή του Ολυμπιακού. Τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθλητικό νωρίς. Περαστικά της να πούμε.
parketeza
QUOTE (ggrilik @ Jan 29 2018, 02:07 ) *
Η Έλενα γενικά στα τελευταία παιχνίδια έχει φθίνουσα απόδοση.
Νομίζω έπεσε πάνω στο κλασικό rookie wall. Του χρόνου θα είναι αρκετά καλύτερη.

Λες; Μακάρι! sad.gif
Αλήθεια, ξέρουμε αν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο η Τσινέκε έμεινε στο 0; Σε Α1 ή Α2; Θυμάται κανείς;

Επειδή δεν το πήρα είδηση, ο Αθηναϊκός "στρίμαρε" τελικά το παιχνίδι του; Ή αυτό ήταν, ό,τι είδαμε, είδαμε για φέτος; rolleyes.gif
ggrilik
QUOTE (parketeza @ Jan 29 2018, 16:19 ) *
Λες; Μακάρι! sad.gif
Αλήθεια, ξέρουμε αν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο η Τσινέκε έμεινε στο 0; Σε Α1 ή Α2; Θυμάται κανείς;

Επειδή δεν το πήρα είδηση, ο Αθηναϊκός "στρίμαρε" τελικά το παιχνίδι του; Ή αυτό ήταν, ό,τι είδαμε, είδαμε για φέτος; rolleyes.gif

1. Δεν νομίζω
2. Ελπίζω να μην σταμάτησε...

Ο Πρωτέας πήρε τρίτη ξένη, την Αμερικανίδα "κεντρική" Νταϊάνα Ντέλβα. Καλώς την πάλι smile.gif

ggrilik
Υπάρχουν κάποιες πρακτικές που με στεναχωρούνε, γιατί παρόλο που στερούνται οποιασδήποτε λογικής υιοθετούνται απο πολλούς.

Παράδειγμα το βιντεάκι που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ με τα χαϊλίκια του αγώνα με τις Εσπερίδες.
Το βλέπει κανείς και μένει με την εντύπωση πως η άλλη ομάδα δεν έβαλε ούτε έναν πόντο.

Προς τους διοικητικούς του Ολυμπιακού ΣΦΠ: Κύριοι διοικητικοί, τόσο εγωπαθείς είστε? Θεωρείτε τους αντιπάλους ανάξιους λόγου και πως έτσι πρέπει να μείνουν? Μήπως νομίζετε πως εσείς υπάρχετε ανεξαρτήτων των άλλων? Ή νομίζετε πως ζείτε μόνοι σας κι οι άλλοι είναι απλά μια οφθαλμαπάτη σε ένα κόσμο Matrix?



benchwarmer
14η αγωνιστική λοιπόν, τελευταία πριν το 2ο παράθυρο της Εθνικής.

Ολυμπιακός 100 - Εσπερίδες 37
Χωρίς σχόλια.

ΠΑΟΚ 72 - Παναθηναϊκός 53
Τιμητικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ βέβαια να αγωνίζεται στο περισσότερο ματς με τα δεύτερα.

Ολυμπιακός Βόλου 57 - Νίκη Λευκάδας 75
Μετά το 0 της προηγούμενης βδομάδας, η Έλενα Τσινέκε επέστρεψε δριμύτερη με 24 πόντους, ίσως career high της στην Α1 smile.gif

Φάρος Κερατσινίου 81 - Παναθλητικός 45
Άλλο ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα (είχαμε αρκετά τέτοια αυτήν την αγωνιστική), με τον Παναθλητικό να κατεβαίνει στην Αθήνα με απουσίες και ουσιαστικά έχοντας το ματς "παρατημένο" από την αρχή. Τα πάντα θα κριθούν στα πλέι-άουτ, ή μάλλον και νωρίτερα ώστε να βγουν τα ζευγάρια των πλέι-άουτ, στα οποία ζευγάρια βέβαια μεταφέρονται και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου...

Πανιώνιος 76 - Αθηναϊκός 64
Το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Πανιώνιο να επιβεβαιώνει πως πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός 3άδας. Πρώτη σκόρερ η εκπληκτική φέτος Σπαθάρου, πολύ κοντά σε τριπλ-νταμπλ η Χίλι με 10π-10ρ-8α. Ο Αθηναϊκός ξανά τα περίμενε όλα από την (εκπληκτική κατά τ' άλλα) τριάδα ξένων του, οι μεν δύο ψηλές ήταν στα γνωστά τους στάνταρ (34 πόντοι και 28 ριμπάουντ), η Μακέι όμως είχε 2/16 σουτ οπότε η ήττα ήρθε φυσιολογικά...

Δάφνη Αγ. Δημητρίου 52 - Πρωτέας Βούλας 45
Ο Πρωτέας φαίνεται πως θα δυναμώσει αρκετά με την Ντέλβα ως 3η ξένη και ίσως να μπει στα πλέι-άουτ ως "φαβορί" για την παραμονή. Για την Δάφνη η Ντίτρικ είχε ένα μάλλον μέτριο ματς για αυτή, καθάρισε όμως η έτερη ξένη Ροσέλ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τον Πρωτέα πάντως οι 3 ξένες του είχαν αθροιστικά 14 πόντους, ενώ πρώτες σκόρερ ήταν οι 20χρονες Κολλάτου και Καρλάφτη με 11 έκαστη.


Βαθμολογία (που φαίνεται σιγά σιγά να καθαρίζει)
Ολυμπιακός 14-0
Φάρος 13-1
Πανιώνιος 11-3
ΠΑΟΚ 8-6
----------------
Δάφνη 8-6
Αθηναϊκός 7-7
Νίκη Λευκάδας 7-7
-------------------
Εσπερίδες 6-8
Πρωτέας 4-10
Παναθλητικός 3-11
Ολυμπιακός Β. 3-11
---------------------
Παναθηναϊκός 0-14


Πόντοι: Ντίτρικ (Δάφνη) 274, Μακέι (Αθηναϊκός) 256, Άντριους (Ολυμπιακός Β.) 246, Λούνα-Κάστρο (Εσπερίδες) 237, Σουάν (Αθηναϊκός) 233
Ριμπάουντ: Λιτλ (Αθηναϊκός) 206, Χίλι (Πανιώνιος) 163, Σουάν (Αθηναϊκός) 140, Εζέτζα (Παναθηναϊκός) 138, Τζόνσον (Φάρος) 134
Ασίστ: Λύμουρα (ΠΑΟΚ) 78, Σπαθάρου (Πανιώνιος) 77, Ντίτρικ (Δάφνη) 77, Χατζηνικολάου (Ολυμπιακός) 68, Αλεξανδρή (Δάφνη) 64
Τρίποντα: Σπαθάρου (Πανιώνιος) 35, Μακέι (Αθηναϊκός) 33, Ταντουρόφσκα (Ολυμπιακός Β.) 31, Σλούκα (Αθηναϊκός) 28, Αλμπάνεζ (ΠΑΟΚ) 27
Λεπτά: Ντίτρικ (Δάφνη) 541, Μακέι (Αθηναϊκός) 539, Λούνα-Κάστρο (Εσπερίδες) 523, Λιτλ (Αθηναϊκός) 514, Άντριους (Ολυμπιακός Β.) 514
Tendex: Σπυριδοπούλου (Ολυμπιακός) 0.728, Καλτσίδου (Ολυμπιακός) 0.692, Μακόλει (Ολυμπιακός) 0.691, Χατζηνικολάου (Ολυμπιακός) 0.674, Χίλι (Πανιώνιος) 0.658
nikos64
QUOTE(ggrilik @ Feb 4 2018, 17:47 ) *
Υπάρχουν κάποιες πρακτικές που με στεναχωρούνε, γιατί παρόλο που στερούνται οποιασδήποτε λογικής υιοθετούνται απο πολλούς.

Παράδειγμα το βιντεάκι που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ με τα χαϊλίκια του αγώνα με τις Εσπερίδες.
Το βλέπει κανείς και μένει με την εντύπωση πως η άλλη ομάδα δεν έβαλε ούτε έναν πόντο.

Προς τους διοικητικούς του Ολυμπιακού ΣΦΠ: Κύριοι διοικητικοί, τόσο εγωπαθείς είστε? Θεωρείτε τους αντιπάλους ανάξιους λόγου και πως έτσι πρέπει να μείνουν? Μήπως νομίζετε πως εσείς υπάρχετε ανεξαρτήτων των άλλων? Ή νομίζετε πως ζείτε μόνοι σας κι οι άλλοι είναι απλά μια οφθαλμαπάτη σε ένα κόσμο Matrix?




Ενσταση κυριε προεδρε για προκαταληψη . smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Γιατι πχ

https://www.youtube.com/channel/UCRylABqFk3...sable_polymer=1

βρειτε μου ενα αγωνα που να δειχνει ποντους αντιπαλου η ομαδα που ανεβαζει τα βιντεακια

και πχ

Sportshero

στα ταιμ αουτ των τριων αγωνων των νεανιδων του παναθηναικου η καμερα παει μονο στον παο !!!!!

ggrilik
QUOTE (nikos64 @ Feb 4 2018, 20:48 ) *
Ενσταση κυριε προεδρε για προκαταληψη . smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Γιατι πχ ....

Καμία προκατάληψη. Το βίντεο του ΟΣΦΠ το αναφέρω ως παράδειγμα. Κι ειλικρινά θα περίμενα απ' την πιο επαγγελματική ομάδα της χώρας να τραβήξει το κάρο, να δείξει πιο ανοιχτό μυαλό.

Αν βαριούνται μια και το μοντάζ είναι κάπως βαρετό, προτείνω εναλλακτικά ένα μικρότερο βίντεο μόνο με τα πραγματικά αξιόλογα καλάθια/φάσεις απ όποια ομάδα κι αν προέρχονται. Ορίστε, τους γλυτώνω και κόπο.
nikos64
QUOTE(ggrilik @ Feb 4 2018, 21:03 ) *
Καμία προκατάληψη. Το βίντεο του ΟΣΦΠ το αναφέρω ως παράδειγμα. Κι ειλικρινά θα περίμενα απ' την πιο επαγγελματική ομάδα της χώρας να τραβήξει το κάρο, να δείξει πιο ανοιχτό μυαλό.

Αν βαριούνται μια και το μοντάζ είναι κάπως βαρετό, προτείνω εναλλακτικά ένα μικρότερο βίντεο μόνο με τα πραγματικά αξιόλογα καλάθια/φάσεις απ όποια ομάδα κι αν προέρχονται. Ορίστε, τους γλυτώνω και κόπο.


την μια γιατι κερδισε τον παναθηναικο με τοσους ποντους και πως τον επαιξε τωρα ενα βιντεακι ... ελεος εχει βρεθει καποιος που βαζει το χερι στην τσεπη και κατι φτιαχνει και ολο να του βρουμε λαθη ...

τεσπα χιουμοριστικα στο ειπα για αυτο και τα χαμογελα ..... αλλα να δεν συμφερει κανεναν να ξαναγινει ο ολυμπιακος οπως ηταν πριν .... αυτο και bye (καταλαβαινω -πιστευω- τον τροπο/λογο του τι εγραψες ελπιζω και εσυ τον δικο μου )
ggrilik
QUOTE (nikos64 @ Feb 4 2018, 21:22 ) *
τεσπα χιουμοριστικα στο ειπα για αυτο και τα χαμογελα ..... αλλα να δεν συμφερει κανεναν να ξαναγινει ο ολυμπιακος οπως ηταν πριν .... αυτο και bye (καταλαβαινω -πιστευω- τον τροπο/λογο του τι εγραψες ελπιζω και εσυ τον δικο μου )


Εγώ απλά θέλω να γίνουν καλύτεροι. Αν πχ θες να επικεντρωθείς στην ομάδα σου μπορείς να φτιάξεις κάτι σαν κι αυτό που είναι πολύ ωραίο, πάλι απο τον ΟΣΦΠ αλλά απο βόλεϊ https://www.youtube.com/watch?v=lrMt7FASZzM Κανένα πρόβλημα.

Αν βάζεις καλάθια γενικώς πιο ευγενές και όμορφο και χρήσιμο είναι να βάζεις και του αντιπάλου.
jhantzop
QUOTE(nikos64 @ Feb 4 2018, 20:48 ) *
Ενσταση κυριε προεδρε για προκαταληψη . smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Γιατι πχ

https://www.youtube.com/channel/UCRylABqFk3...sable_polymer=1

βρειτε μου ενα αγωνα που να δειχνει ποντους αντιπαλου η ομαδα που ανεβαζει τα βιντεακια

και πχ

Sportshero

στα ταιμ αουτ των τριων αγωνων των νεανιδων του παναθηναικου η καμερα παει μονο στον παο !!!!!

Η σύγκριση (αν υπάρχει) μεταξύ καναλιού ομάδας με κανάλι ειδησεογραφικού site, άστοχη. Το video είναι εξτρα οπτικοακουστικό υλικό, όπως πχ οι φωτογραφίες από αγώνες. Ας αρχίσουν πρώτα οι ομάδες να έχουν site ή ωραίο fb page, να βάζουν τα αποτελέσματά τους και να δίνουν πόντους (και) αντιπάλων. Videos + photos είναι nice2have. Ναι, το ξέρω... το καλύτερο θα ήταν να είχαμε και όλον τον αγώνα, αλλά δεν...

smiley.gif
basketball_fan
QUOTE (benchwarmer @ Feb 4 2018, 20:35 ) *
Βαθμολογία (που φαίνεται σιγά σιγά να καθαρίζει)
Ολυμπιακός 14-0
Φάρος 13-1
Πανιώνιος 11-3
ΠΑΟΚ 8-6
----------------
Δάφνη 8-6
Αθηναϊκός 7-7
Νίκη Λευκάδας 7-7
-------------------
Εσπερίδες 6-8
Πρωτέας 4-10
Παναθλητικός 3-11
Ολυμπιακός Β. 3-11
---------------------
Παναθηναϊκός 0-14


Πόντοι: Ντίτρικ (Δάφνη) 274, Μακέι (Αθηναϊκός) 256, Άντριους (Ολυμπιακός Β.) 246, Λούνα-Κάστρο (Εσπερίδες) 237, Σουάν (Αθηναϊκός) 233
Ριμπάουντ: Λιτλ (Αθηναϊκός) 206, Χίλι (Πανιώνιος) 163, Σουάν (Αθηναϊκός) 140, Εζέτζα (Παναθηναϊκός) 138, Τζόνσον (Φάρος) 134
Ασίστ: Λύμουρα (ΠΑΟΚ) 78, Σπαθάρου (Πανιώνιος) 77, Ντίτρικ (Δάφνη) 77, Χατζηνικολάου (Ολυμπιακός) 68, Αλεξανδρή (Δάφνη) 64
Τρίποντα: Σπαθάρου (Πανιώνιος) 35, Μακέι (Αθηναϊκός) 33, Ταντουρόφσκα (Ολυμπιακός Β.) 31, Σλούκα (Αθηναϊκός) 28, Αλμπάνεζ (ΠΑΟΚ) 27
Λεπτά: Ντίτρικ (Δάφνη) 541, Μακέι (Αθηναϊκός) 539, Λούνα-Κάστρο (Εσπερίδες) 523, Λιτλ (Αθηναϊκός) 514, Άντριους (Ολυμπιακός Β.) 514
Tendex: Σπυριδοπούλου (Ολυμπιακός) 0.728, Καλτσίδου (Ολυμπιακός) 0.692, Μακόλει (Ολυμπιακός) 0.691, Χατζηνικολάου (Ολυμπιακός) 0.674, Χίλι (Πανιώνιος) 0.658


Ευχαριστούμε για την ενημέρωση παιδιά!Απλά μια μικρή διόρθωση:

Στην 4η θέση είναι η Δάφνη Αγίου Δημητρίου και στην 5η θέση ο ΠΑΟΚ λόγω νίκης της πρώτης στο μεταξύ τους παιχνίδι (αν θυμάμαι καλά στην Θεσσαλονίκη).
ggrilik
QUOTE (benchwarmer @ Feb 4 2018, 20:35 ) *
14η αγωνιστική λοιπόν, τελευταία πριν το 2ο παράθυρο της Εθνικής.

.....
Δάφνη Αγ. Δημητρίου 52 - Πρωτέας Βούλας 45
Ο Πρωτέας φαίνεται πως θα δυναμώσει αρκετά με την Ντέλβα ως 3η ξένη και ίσως να μπει στα πλέι-άουτ ως "φαβορί" για την παραμονή. Για την Δάφνη η Ντίτρικ είχε ένα μάλλον μέτριο ματς για αυτή, καθάρισε όμως η έτερη ξένη Ροσέλ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τον Πρωτέα πάντως οι 3 ξένες του είχαν αθροιστικά 14 πόντους, ενώ πρώτες σκόρερ ήταν οι 20χρονες Κολλάτου και Καρλάφτη με 11 έκαστη.

Έχουμε και βιντεάκι του τελευταίου δεκαλέπτου

https://www.youtube.com/watch?v=-w_Zn6PrNzQ

Δυνατό παιχνίδι, αλλά η διαιτησία.... Ειδικά αυτά τα τρία δευτερόλεπτα στην αρχή... στο 0:58 μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω.. w00t.gif
nikos64
QUOTE(jhantzop @ Feb 4 2018, 22:22 ) *
Η σύγκριση (αν υπάρχει) μεταξύ καναλιού ομάδας με κανάλι ειδησεογραφικού site, άστοχη. Το video είναι εξτρα οπτικοακουστικό υλικό, όπως πχ οι φωτογραφίες από αγώνες. Ας αρχίσουν πρώτα οι ομάδες να έχουν site ή ωραίο fb page, να βάζουν τα αποτελέσματά τους και να δίνουν πόντους (και) αντιπάλων. Videos + photos είναι nice2have. Ναι, το ξέρω... το καλύτερο θα ήταν να είχαμε και όλον τον αγώνα, αλλά δεν...

smiley.gif

καλη μερα και καλη εβδομαδα

κατι παρελειψα στο ποστ μου δηλαδη ηθελα να εκφρασω το εξης
πχ γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες σε αυτη την περιπτωση και χρησιμοποιησα το πιο ευκαιρο παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο (εσας)και επ'ευκαιριας να δηλωσω οτι το θεωρω φυσιολογικοτατο να δειχνεις τα δικα σου χαι λαιτς δηλαδη το βρισκω και ανοητο να δειχνεις στα χαι λαιτ σου τις ατυχες στιγμες σου (σκεψου τωρα αντρες και να δειχνεις πως σου ριχνουν ταπα )

και στο δευτερο πχ και γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες σε αυτο με το δημοσιογραφικο καναλι (που και δεν συγκρινονται οπως σωστα λες) που ειναι τελειως unfair και αντιδεοντολογικο ..
και μου διαμαρτυρησε για το βιντεακι του ολυμπιακου...

QUOTE
ggrilik



Εγώ απλά θέλω να γίνουν καλύτεροι. Αν πχ θες να επικεντρωθείς στην ομάδα σου μπορείς να φτιάξεις κάτι σαν κι αυτό που είναι πολύ ωραίο, πάλι απο τον ΟΣΦΠ αλλά απο βόλεϊ https://www.youtube.com/watch?v=lrMt7FASZzM Κανένα πρόβλημα.

Αν βάζεις καλάθια γενικώς πιο ευγενές και όμορφο και χρήσιμο είναι να βάζεις και του αντιπάλου.


να γινουν καλλιτεροι? ας φτιαξουν τις υποδομες τους (σιγα το δυσκολο με το ονομα που εχουν και τα λεφτα που διαθετουν)
δεν ειναι δυνατον να μην υπαρχει μια πιτσιρικα στο ροστερ σου ας ξεκινησουν απο εκει ....
jhantzop
QUOTE(nikos64 @ Feb 5 2018, 09:24 ) *
πχ γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες σε αυτη την περιπτωση και χρησιμοποιησα το πιο ευκαιρο παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο (εσας)και επ'ευκαιριας να δηλωσω οτι το θεωρω φυσιολογικοτατο να δειχνεις τα δικα σου χαι λαιτς δηλαδη το βρισκω και ανοητο να δειχνεις στα χαι λαιτ σου τις ατυχες στιγμες σου (σκεψου τωρα αντρες και να δειχνεις πως σου ριχνουν ταπα )

και στο δευτερο πχ και γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες σε αυτο με το δημοσιογραφικο καναλι (που και δεν συγκρινονται οπως σωστα λες) που ειναι τελειως unfair και αντιδεοντολογικο ..
και μου διαμαρτυρησε για το βιντεακι του ολυμπιακου...

Δεν διαμαρτυρήθηκα για κάτι, απλά ανέφερα πως πιο σημαντικά είναι τα θέματα όπως οι συνθέσεις των ομάδων αντί του οπτικοακουστικού υλικού, πράγματα που δεν κάνουν αρκετοί. Τουλάχιστον η δική μου ομάδα από Παμπαίδες/Παγκορασίδες και πάνω, έχει συνθέσεις/πόντους. Δεν ήθελα να διαμαρτυρηθώ για κάτι, απλά να πω το παραπάνω επειδή αναφέρθηκες στο site μας.
nikos64
QUOTE(jhantzop @ Feb 6 2018, 09:37 ) *
Δεν διαμαρτυρήθηκα για κάτι, απλά ανέφερα πως πιο σημαντικά είναι τα θέματα όπως οι συνθέσεις των ομάδων αντί του οπτικοακουστικού υλικού, πράγματα που δεν κάνουν αρκετοί. Τουλάχιστον η δική μου ομάδα από Παμπαίδες/Παγκορασίδες και πάνω, έχει συνθέσεις/πόντους. Δεν ήθελα να διαμαρτυρηθώ για κάτι, απλά να πω το παραπάνω επειδή αναφέρθηκες στο site μας.

παει τα'χω εντελως χαμενα δεν εννοουσα εσενα , ηθελα να πω στον ggrilik γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες εκει και εκει κλπ..
αν χρειαζεται να γραψω 10 ποστ για νε εξηγησω αστα να πανε δεν τοχω να με κοιταξω σε κανενα ντοκτορ......
jhantzop
QUOTE(nikos64 @ Feb 6 2018, 10:00 ) *
παει τα'χω εντελως χαμενα δεν εννοουσα εσενα , ηθελα να πω στον ggrilik γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες εκει και εκει κλπ..
αν χρειαζεται να γραψω 10 ποστ για νε εξηγησω αστα να πανε δεν τοχω να με κοιταξω σε κανενα ντοκτορ......

smiley.gif
ggrilik
QUOTE (nikos64 @ Feb 6 2018, 10:00 ) *
παει τα'χω εντελως χαμενα δεν εννοουσα εσενα , ηθελα να πω στον ggrilik γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες εκει και εκει κλπ..
αν χρειαζεται να γραψω 10 ποστ για νε εξηγησω αστα να πανε δεν τοχω να με κοιταξω σε κανενα ντοκτορ......

Εγώ πάντος το κατάλαβα οτι την έλεγες σε μένα αλλά "εποιούμην την Νήσσα" rolleyes.gif
nikos64
QUOTE(ggrilik @ Feb 6 2018, 13:11 ) *
Εγώ πάντος το κατάλαβα οτι την έλεγες σε μένα αλλά "εποιούμην την Νήσσα" rolleyes.gif

να αλλαξεις ψευδωνυμο να συναγωνιστεις τον ετερο παπια

http://www.gazzetta.gr/stili/h-mixani-tou-...papia-pics-vids

εγω ετοιμαζομαι σε αλλο αθλημα ...προσεχως νεοτερα
benchwarmer
Επιστροφή στην Α1 με την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος...

Ολυμπιακός 102 - Ολυμπιακός Βόλου 56
Χωρίς σχόλια. Η μάλλον θα κάνω ένα για την Σπυριδοπούλου που έχει συνολικά στο πρωτάθλημα (που ΟΚ δεν είναι και ασφαλές κριτήριο για τον Ολυμπιακό) 19/31 τρίποντα (61%), δείχνοντας ότι αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να βοηθήσει και την Εθνική και τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη προσφέροντας αυτό το στατικό σουτ. Εξάλλου και στο Ευρωμπάσκετ πέρυσι είχε 6/8 τρίποντα.

Παναθηναϊκός 41 - Φάρος Κερατσινίου 67
Κι εδώ δεν χρειάζονται πολλά σχόλια, χαρακτηριστικό ότι πρώτη σκόρερ του Φάρου και του ματς ήταν η Καρακασίδου (γεννημένη το 2001) με 15 πόντους... Και ένα ακόμη σχόλιο (ίσως λίγο οφ-τόπικ): Με την Παπαμιχαήλ έχει παιχτεί κάτι? Είναι σε πολύ καλή ηλικία (31, σε σχέση με άλλες κοριτσόπουλο), έχει βοηθήσει την Εθνική απίστευτα πριν την εμφάνιση της Σπανού, είναι βασικότατη με διψήφιους πόντους στην 2η ομάδα του πρωταθλήματος και ενώ είναι σαφής η έλλειψη σε ψηλές τόσο στην Εθνική όσο και στον Ολυμπιακό φέτος αυτή δεν κλήθηκε στην Εθνική και έφυγε και από τον Ολυμπιακό... Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο (έστω με πμ αν είναι κάτι ίσως που δεν λέγεται δημόσια, δεν ξέρω τι να υποθέσω).

Νίκη Λευκάδας 76 - ΠΑΟΚ 62
Πολύ σημαντική νίκη για την Λευκάδα στην μάχη(?) για την 4η θέση. Η Τσινέκε έμεινε χαμηλά, όμως οι δύο ψηλές ξένες (Ντάναμ και Γουίτεντ) είχαν την εκπληκτική συγκομιδή των 46 πόντων και 30 ριμπάουντ, εκμηδενίζοντας τις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ (Μάλαρντ και Λιούις) που είχαν 4/22 σουτ!

Εσπερίδες 69 - Αθηναϊκός 79
Ο Αθηναϊκός συνεχίζει στο γνωστό του στυλ, με τις ξένες του να έχουν βγει λαβράκια (με τον αστερίσκο βέβαια ότι θέλοντας και μη παίζουν όλο το ματς οπότε τα νούμερα θα είναι φουσκωμένα ούτως ή άλλως). Λαβράκια βέβαια είναι και οι αντίστοιχες των Εσπερίδων (η Μούρερ έφτασε κοντά σε ένα εκπληκτικό τριπλ-ντάμπλ με 23π-11ρ-9α) αλλά είναι μόνο 2 και όχι 3, επομένως οι Εσπερίδες σιγά σιγά υποχωρούν προς τα πλέι-άουτ, όπου βέβαια θα μπουν από πλεονεκτική θέση. Πάντως για το συγκεκριμένο ματς εκδόθηκε και ανακοίνωση από τις Εσπερίδες για την διαιτησία, φυσικά δεν μπορούμε να έχουμε άποψη...

Πρωτέας Βούλας 69 - Πανιώνιος 64
Να λοιπόν ο Πρωτέας που αποφάσισε να ενισχυθεί με 3η ξένη (την γνώριμη στην Α1 Ντέλβα) και πλέον βρίσκεται σε πλεονεκτική μάλλον θέση να σώσει την παρτίδα. Πάρα πολύ σπουδαία νίκη στην παράταση απέναντι στον 3ο του πρωταθλήματος Πανιώνιο, ο οποίος φυσικά παραμένει καθαρά 3ος αλλά δεν νομίζω πως έχει τελικά το ρόστερ να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, δεν πάρθηκε όμως η απόφαση τελικά για ενίσχυση με 3η ξένη (γκαρντ λογικά, δίπλα στην Σπαθάρου που τραβάει όλο το κουπί μόνη της). Που βέβαια δεν θα άλλαζε και κάτι πρακτικά, τι 2ος τι 3ος σε αυτό το πρωτάθλημα...

Παναθλητικός 48 - Δάφνη Αγίου Δημητρίου 67
Άλλη μία κάκιστη εμφάνιση για τον Παναθλητικό που πλέον βρίσκεται σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση. Δεν δείχνει να βοήθησε ούτε η αλλαγή προπονητή, ούτε η αλλαγή ξένης, ούτε η επιστροφή της Σταυρίδου (άποντη σήμερα). Η Δάφνη συνεχίζει την σταθερότατη πορεία της, βρισκόμενη πλέον αρκετά κοντά στην 2η συνεχόμενη παρουσία της στην τετράδα της Α1 (στα δύο πρώτα χρόνια παρουσίας της γενικά στην κατηγορία).


Η βαθμολογία
Ολυμπιακός 15-0
Φάρος Κερατσινίου 14-1
Πανιώνιος 11-4
Δάφνη 9-6
------------------------
Νίκη Λευκάδας 8-7
ΠΑΟΚ 8-7
Αθηναϊκός 8-7
-----------------------
Εσπερίδες 6-9
Πρωτέας 5-10
Παναθλητικός 3-12
Ολυμπιακός Β. 3-12
------------------------
Παναθηναϊκός 0-15
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.