QUOTE(Nemesakos @ Apr 1 2016, 10:15 )
Δεν μίλησα για αξία. Προφανώς και είναι σωστά αυτά που λες. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να τον δουλέψεις. Να πάρεις τον Ζήση για ένα χρόνο και μετά να σταματήσει το μπάσκετ και να δώσεις δανεικό τον Μποχωρίδη για να ξαναγυρίσει οταν θα σταματήσει το μπάσκετ ο Ζήσης εμένα δεν μου φαίνεται λογικό. Πιο λογικό στα μάτια μου είναι να μπει στα βαθεία επιτέλους ο Μπόχω και να δοκιμαστεί. Να ξέρουμε και που βρισκόμαστε με την περίπτωσή του. Και ξαναλέω, το ποστ μου έγινε με βάση το ότι κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει κ ο επόμενος Έλληνας γκαρντ και να υπάρξει κ η ελληνοποίηση που είναι πόθος και πάθος πολλών οπαδών φιλάθλων αλλά και του προέδρου. Αλλιώς εύκολα Ντιοτ Ντε Κολό και Μίλος. Πρώτος τους έχω γράψει. ¨Οπως επίσης δεν πιστεύω πως θα πάμε σε αλογιστες σπατάλες φέτος...
Ετσι οπως το θετεις συμφωνω οτι πρεπει να δουμε αν μπορει ή οχι...Απλα επειδη εχουμε φετος ενα καλο κορμο παικτων με δυο τρεις καλες κινησεις μπορεις να χτισεις πολυ καλο συνολο για του χρονου και να βλεπεις εξ’αρχης final four,οποτε θεωρω ριψοκινδυνο να σπαταλησεις μια θεση στη περιφερεια για ενα στοιχημα...Δεν διαφωνουμε καπου....
Nemesakos
Apr 1 2016, 11:51
QUOTE (pk13 @ Apr 1 2016, 12:27 )
Ετσι οπως το θετεις συμφωνω οτι πρεπει να δουμε αν μπορει ή οχι...Απλα επειδη εχουμε φετος ενα καλο κορμο παικτων με δυο τρεις καλες κινησεις μπορεις να χτισεις πολυ καλο συνολο για του χρονου και να βλεπεις εξ’αρχης final four,οποτε θεωρω ριψοκινδυνο να σπαταλησεις μια θεση στη περιφερεια για ενα στοιχημα...Δεν διαφωνουμε καπου....
Συμφωνώ. Απλά σου γέμισα το ρόστερ με ένα σούπερ 3αρι σαν τον Μασιούλις όπου μαζί με λίγο Ουίλιαμς (ίσως και όχι) και λίγο Βλάντο ή Χαραλάμπη, ανεβάζουν πολύ το αμυντικό κομμάτι, και σου έβαλα και ένα πιο έμπειρο 5αρι ΜΑΠ που μπορει να αποδώσει σαφώς καλύτερα από ότι ο νέος αλλά εξελίξιμος Χάντερ. Τον Χάντερ μιας και είναι 22 δεν θα τον θυσίαζα, αλλά θα το έδινα δανεικό σε Ιταλίες Γερμανίες να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πραγματικά μιας και είναι κόλλημα μου μεγάλο και πάντα με τρώει, του χρόνου θέλω για ΜΑΠ πάλι Λάσμε. Ποτε δεν κατάλαβα γιατί έφυγαν και οι 2 (Λασμε Μασιούλις).. Οπότε δυναμώνοντας άλλες 2 θέσεις με εξαιρετικούς παίκτες, ίσως να μην φανεί πολύ το κενό ενός δεύτερου δημιουργού. Ο Καλάθης εύκολα παίζει με Γκιστ Λάσμε όπως έχουμε δει, ενώ ο Ράντου δεν χρειάζεται καναν τραγικά εξαιρετικό δημιουργό για να τροφοδοτηθεί. Θεωρώ πως όταν είναι μέσα ο Μπόχω θα είναι και ο Ράντου και θα ταίζεται το ίδιο. Υποθετικά πάντα μιλάω καθώς 2 παίκτες σαν τους 2 που ανέφερα μάλλον ανεβάζουν το μπάτζετ κατά πολύ.. Πάρα πολύ.. Δεν θα θέλουν και οι 2 από ενα 800αρι? Σύνολο 1.600.000 σύν τα 2 του Καλάθη, σύν το 1.0 του Ράντου, σύν το 1.5 του Ουίλιαμς, θα έχουμε 5 παίκτες που θα παίρνουν 6.100.000. Και μένουν και 7 παίκτες με
Μπόχω 200.000
Παππας 300.000
Βλάντο 250.000
Φώτσης 400.000 (θέλω να ελπίζω)
Γκίστ 800.000
Παπαγιάννης 100.000
Φελντίν 500.000
Χαραλάμποπουλος Λούντζης Κόνιαρης (150.000)
Σύνολο 2,700,000+6,100,00 = 8.800.000
Οκ μια χαρά ρόστερ είναι τελικά..
Όσο πρέπει παραπάνω μιας και τα έσοδα θα είναι λίγο μεγαλύτερα φέτος...
Ίσως λίγο να υπάρχουν ανισορροπίες αλλά οκ, πάντα θα υπάρχουν.
Νομίζω πρέπει να ξεχάσουμε ονόματα τύπου Diot, De Colo κλπ. Πάνε αυτές οι εποχές για εμας και τώρα υπάρχουν 3-4 ομάδεςστην Ευρώπη που πραγματικά δίνουν αυτά τα λεφτά. Καταρχάς θεωρώντας δεδομένο το ότι ο Σάλε θα παραμείνει, θα στραφούμε πάλι σε σέρβικες επιλογές, απλώς όχι τόσο ρισκαδόρικες αυτή τη φορά.
Το πιο λογικό στο μυαλό μου είναι, αν δοθεί σε έναν παίχτη το συμβόλαιο του Μήτσου, να δοθεί στον Teodosic. Σε αυτό το σενάριο ο Williams είναι φευγάτος. Πρώτες επιλογές της ομάδας θεωρώ πως θα είναι Jovic, Nedovic για σκόρερ και κάποιος ψηλός αθλητικός τύπου Miller.
Φυσικά όλα μα όλα μπορεί να είναι φιλολογίες καθώς έχουμε ακόμα πάρα πολύ δρόμο στη σεζόν και επίσης το αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα ή όχι, θα κρίνει πολλά για την επόμενη χρονιά. Αλλά το ότι αν μείνει ο Σάλε θα βρούμε έναν εκ των Jovic ή Milos στην ομάδα, το έχω σιγουράκι.
j-kidd13
Apr 1 2016, 12:11
QUOTE(Nemesakos @ Apr 1 2016, 12:51 )
Συμφωνώ. Απλά σου γέμισα το ρόστερ με ένα σούπερ 3αρι σαν τον Μασιούλις όπου μαζί με λίγο Ουίλιαμς (ίσως και όχι) και λίγο Βλάντο ή Χαραλάμπη, ανεβάζουν πολύ το αμυντικό κομμάτι, και σου έβαλα και ένα πιο έμπειρο 5αρι ΜΑΠ που μπορει να αποδώσει σαφώς καλύτερα από ότι ο νέος αλλά εξελίξιμος Χάντερ. Τον Χάντερ μιας και είναι 22 δεν θα τον θυσίαζα, αλλά θα το έδινα δανεικό σε Ιταλίες Γερμανίες να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πραγματικά μιας και είναι κόλλημα μου μεγάλο και πάντα με τρώει, του χρόνου θέλω για ΜΑΠ πάλι Λάσμε. Ποτε δεν κατάλαβα γιατί έφυγαν και οι 2 (Λασμε Μασιούλις).. Οπότε δυναμώνοντας άλλες 2 θέσεις με εξαιρετικούς παίκτες, ίσως να μην φανεί πολύ το κενό ενός δεύτερου δημιουργού. Ο Καλάθης εύκολα παίζει με Γκιστ Λάσμε όπως έχουμε δει, ενώ ο Ράντου δεν χρειάζεται καναν τραγικά εξαιρετικό δημιουργό για να τροφοδοτηθεί. Θεωρώ πως όταν είναι μέσα ο Μπόχω θα είναι και ο Ράντου και θα ταίζεται το ίδιο. Υποθετικά πάντα μιλάω καθώς 2 παίκτες σαν τους 2 που ανέφερα μάλλον ανεβάζουν το μπάτζετ κατά πολύ.. Πάρα πολύ.. Δεν θα θέλουν και οι 2 από ενα 800αρι? Σύνολο 1.600.000 σύν τα 2 του Καλάθη, σύν το 1.0 του Ράντου, σύν το 1.5 του Ουίλιαμς, θα έχουμε 5 παίκτες που θα παίρνουν 6.100.000. Και μένουν και 7 παίκτες με
Μπόχω 200.000
Παππας 300.000
Βλάντο 250.000
Γκίστ 800.000
Παπαγιάννης 100.000
Φελντίν 500.000
Kαι αφηνεις την ομαδα με Καλαθη Μποχωριδη μονο στον ασο?Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!
Nemesakos
Apr 1 2016, 12:25
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 1 2016, 13:11 )
Kαι αφηνεις την ομαδα με Καλαθη Μποχωριδη μονο στον ασο?Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!
Απλά για του χρόνου αφού θα υπάρχει κ Παππάς (θεωρητικά) και Ουίλιαμς (πάλι θεωρητικα) προτιμώ να δυναμώσω θέσεις που πάσχει πολλά χρόνια η ομάδα. Στο 3 μετά τον Μασιούλις έχουμε δει μία χρονιά Βλάντο και μία χρονιά Βλάντο και Πάβλοβιτς, ενώ μετά τον Λάσμε στο 5 έναν ΜΑΠ της προκοπής δεν βρήκαμε. Επίσης έγραψα κ πιο πάνω ότι επειδή ο Μπόχω του χρόνου θα είναι 23 πρέπει να πάρει επιτέλους την ευκαιρία του, και αν δεν την αξίζει, πάντα θα υπάρχει και ένας Χεινς...
QUOTE(Nemesakos @ Apr 1 2016, 10:51 )
Μπόχω 200.000
Παππας 300.000
Βλάντο 250.000
Γκίστ 800.000
Παπαγιάννης 100.000
Φελντίν 500.000
Εξαιρετικο το ροστερ που γραφεις...Αν ειχε και εναν ασσο ακομη θα ηταν το ιδανικο σεναριο για του χρονου....
Nemesakos
Apr 1 2016, 12:42
QUOTE (pk13 @ Apr 1 2016, 13:36 )
Εξαιρετικο το ροστερ που γραφεις...Αν ειχε και εναν ασσο ακομη θα ηταν το ιδανικο σεναριο για του χρονου....
Ε προφανώς...Αν έμπαινε ο Ντιότ ας πούμε θα ήταν εξαιρετικό! Και πόσα θα ήθελε? 500-600?? Ούτε το μπάτζετ θα εκτιναζόταν με Ντε Κολό ή Μίλος ή Ντιλέινι. Πρόβλημα ποιος θα ήταν 7ος ξένος βέβαια...Ας μην είμαστε πλεονέκτες όμως..
Νομίζω ότι μία χρονια με μόνο δημιουργό τον Καλάθη και πίσω του τον Μπόχω βγαίνει. Αν δεν βγει ο Μπόχω του χρόνου, ας πάει στην ευχή της παναγίας, ώστε τότε να κοιτάξουμε να φέρουμε τον Ντιότ ας πούμε ή όποιον άλλο αξιόλογο δημιουργό τύπου Γιόβιτς κλπ κλπ. Πάντως επιμένω πως δυναμώνοντας όλες τις θέσεις ισως να μην φανεί η έλλειψη δεύτερου δημιουργού. Πλέον υπάρχουν και παίκτες που δημιουργούν για τον εαυτό τους, υπάρχουν περισσότερες επιλογές και ατομικές και ομαδικές και συνολικά η ομάδα ανεβαίνει σε πολύ ψηλά στάνταρ..Anyway ωραία είναι τα όνειρα...
j-kidd13
Apr 1 2016, 12:48
QUOTE(Nemesakos @ Apr 1 2016, 13:25 )
Απλά για του χρόνου αφού θα υπάρχει κ Παππάς (θεωρητικά) και Ουίλιαμς (πάλι θεωρητικα) προτιμώ να δυναμώσω θέσεις που πάσχει πολλά χρόνια η ομάδα. Στο 3 μετά τον Μασιούλις έχουμε δει μία χρονιά Βλάντο και μία χρονιά Βλάντο και Πάβλοβιτς, ενώ μετά τον Λάσμε στο 5 έναν ΜΑΠ της προκοπής δεν βρήκαμε. Επίσης έγραψα κ πιο πάνω ότι επειδή ο Μπόχω του χρόνου θα είναι 23 πρέπει να πάρει επιτέλους την ευκαιρία του, και αν δεν την αξίζει, πάντα θα υπάρχει και ένας Χεινς...
Τι σχεση εχουν ομως Παππας και Ουιλιαμς με τη θεση του πλευ μεικερ?Καμια...
Δεν εχει σημασια αν ο Μποχω ειναι 23 του χρονου,μεχρι τωρα δεν εχει δειξει το παραμικρο για να παρει την ευκαιρια του 2ου πλευ μεικερ.Δεν ειχε την εξελιξη που θα θελαμε,του εκατσε και η ατυχια με τον τραυματισμο,και δεν εχει δειξει το παραμικρο,δεν μπορεις σε μια ομαδα οπως ο Παναθηναικος,να εμπιστευτεις εναν τετοιο παικτη σαν δευτερο,και εξ ισου κομβικο,ασο.Ουτε ο Χεινς δεν κανει καλα καλα για δευτερος!Η ομαδα θελει εκει παικτη,οχι απο το πανω ραφι,διοτι δεν μπορει να διαθεσει το καταλληλο ποσο,αλλα τουλαχιστον απο το δευτερο.Δεν μπορεις να αφησεις σοβαρη ομαδα χωρις 2 ικανοτατους δημιουργους.Πρεπει να ερθει παικτης τουλαχιστον της αξιας του Γιοβιτς κατα τη γνωμη μου,και μετα,να εχεις 3ο τον Μποχωριδη και αν δεις αν μπορει να ανταποκριθει.
Nemesakos
Apr 1 2016, 12:55
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 1 2016, 13:48 )
Τι σχεση εχουν ομως Παππας και Ουιλιαμς με τη θεση του πλευ μεικερ?Καμια...
Δεν εχει σημασια αν ο Μποχω ειναι 23 του χρονου,μεχρι τωρα δεν εχει δειξει το παραμικρο για να παρει την ευκαιρια του 2ου πλευ μεικερ.Δεν ειχε την εξελιξη που θα θελαμε,του εκατσε και η ατυχια με τον τραυματισμο,και δεν εχει δειξει το παραμικρο,δεν μπορεις σε μια ομαδα οπως ο Παναθηναικος,να εμπιστευτεις εναν τετοιο παικτη σαν δευτερο,και εξ ισου κομβικο,ασο.Ουτε ο Χεινς δεν κανει καλα καλα για δευτερος!Η ομαδα θελει εκει παικτη,οχι απο το πανω ραφι,διοτι δεν μπορει να διαθεσει το καταλληλο ποσο,αλλα τουλαχιστον απο το δευτερο.Δεν μπορεις να αφησεις σοβαρη ομαδα χωρις 2 ικανοτατους δημιουργους.Πρεπει να ερθει παικτης τουλαχιστον της αξιας του Γιοβιτς κατα τη γνωμη μου,και μετα,να εχεις 3ο τον Μποχωριδη και αν δεις αν μπορει να ανταποκριθει.
Εντάξει διαφωνώ λίγο, σε όλα...
Λίγο όμως. Ο Ουίλιαμς είναι 1-2 ασχετο που εδώ τον βαφτίζουμε 3 επειδή στην Ευρώπη μπορεί να παίξει την θέση. Την καριέρα του την έκανε σαν 1-2. Επίσης και για τον Παππά που ανέφερε μαζί με τον Ουίλιαμς, δεν τους χαρακτηρισα δημιουργούς ομάδας, αλλά είπα ότι μπορούν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους. Στοιχείο που χρειάζεται στο συγχρονο μπάσκετ.
Στον Μπόχω έχουμε ξαναδιαφωνήσει.. Την πρώτη χρονιά δεν έπαιξε καθόλου. Την δεύτερη χρονιά με τον Ιβάνοβιτς έμπλεξε πολύ. Και φέτος τραυματίστηκε. Εχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες και πιστεύω ότι του χρόνου αξίζει να δούμε τι έχει να δώσει σαν ενεργό μέλος και όχι σαν 6ος κόντος. Αποκτήθηκε σαν το μεγαλυτερο ταλέντο σε αυτή την ηλικία και χωρίς να τον δούμε θα το πετάξουμε εντελώς? Αυτή είναι η ένστασή μου στο θέμα Μπόχω και γιαυτό φέτος θέλω να παίξει ενεργό ρόλο στην ομάδα.
thanath
Apr 1 2016, 13:01
QUOTE (Nemesakos @ Apr 1 2016, 13:55 )
Λίγο όμως. Ο Ουίλιαμς είναι 1-2 ασχετο που εδώ τον βαφτίζουμε 3 επειδή στην Ευρώπη μπορεί να παίξει την θέση. Την καριέρα του την έκανε σαν 1-2. Επίσης και για τον Παππά που ανέφερε μαζί με τον Ουίλιαμς, δεν τους χαρακτηρισα δημιουργούς ομάδας, αλλά είπα ότι μπορούν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους. Στοιχείο που χρειάζεται στο συγχρονο μπάσκετ.
Στον Μπόχω έχουμε ξαναδιαφωνήσει.. Την πρώτη χρονιά δεν έπαιξε καθόλου. Την δεύτερη χρονιά με τον Ιβάνοβιτς έμπλεξε πολύ. Και φέτος τραυματίστηκε. Εχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες και πιστεύω ότι του χρόνου αξίζει να δούμε τι έχει να δώσει σαν ενεργό μέλος και όχι σαν 6ος κόντος. Αποκτήθηκε σαν το μεγαλυτερο ταλέντο σε αυτή την ηλικία και χωρίς να τον δούμε θα το πετάξουμε εντελώς? Αυτή είναι η ένστασή μου στο θέμα Μπόχω και γιαυτό φέτος θέλω να παίξει ενεργό ρόλο στην ομάδα.
Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά του Μποχωρίδη στην ομάδα. Πέρυσι με Ιβάνοβιτς ήρθε, όπως και οι Παπαγιάννης, Λούτζης, Κόνιαρης. Ίσως πρέπει να ακολουθηθεί το μοντέλο Σλούκας. Δανεικός ένα χρόνο, να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος σε μικρότερη ομάδα με ρόλο και μετά επιστροφή αν δείξει ότι μπορεί, κι ας είναι χαμηλότερο το επίπεδο!
salonikatasos
Apr 1 2016, 13:02
ο μίλερ(του ερυθρού αστέρα) είναι καλός παίχτης. αλλά τον έχω δει στη σερβία και αν θεωρούμε τον γκιστ 1 φορά ως απείθαρχο εντός παρκέ,ο μίλερ είναι 10 φορές. είναι σίγουρο καλύτερος επιθετικός από τον γκιστ,αλλά δεν τον θεωρώ παίχτη που λειτουργεί μέσα από το σύστημα της ομάδας. τον έχω δει να κατεβάζει το ριμπάουντ,να κατεβάζει τη μπάλα,να σταματάει στο τρίποντο και να το μπουμπουνάει(με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία τις περισσότερες φορές). και δεν είναι και ο τύπος που θα στηθεί στο τρίποντο σαν τον φώτση ώστε να ανοίξει ο χώρος για τον ραντούλιτσα. έναν φώτση στο πιο γρήγορο θέλουμε. ο γκιστ μαζί με ραντούλιτσα στην 5αδα δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα,αν βάλουμε μέσα και τον καλάθη,ακόμα μεγαλύτερο. αναγκαστικά επειδή ο φώτσης δε μπορεί να καλύψει χώρους πλέον,παίζει ο γκιστ με ραντούλιτσα για να καλύψει τις αμυντικές του αδυναμίες και χάνουμε στην επίθεση λόγω αυτού.
ο γιόβιτς που γράφουν πολλοί,αν τον πάρουμε εκτός του ότι δεν είναι κανά νιάτο(και αυτό κάτι πρέπει να μας λέει. γιατί έκανε το ξεπέταγμα στα 26? οι σέρβοι που το έχουν φαίνονται από μικροί) εμένα μου θυμίζει πολύ τέπιτς. καλός δηλαδή στο περιβάλλον μιας σέρβικης νεανικής ομάδας που δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις,αλλά μόλις πάει στο εξωτερικό τον τρώει η μαρμάγκα. θεωρώ τον νέντοβιτς μάλιστα,πολύ καλύτερο παίχτη. ταιριάζει και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας με τα κοψίματα των κοντών στο καλάθι από την τελική γραμμή. μπορεί να παίξει και με καλάθη στην ίδια πεντάδα,όπως κάνει στην εθνική με τεόντοσιτς(καλάθης) και μπογκντάνοβιτς (williams ή και φελντέιν σε πιο τραβηγμένο σενάριο). πολύ καλός pg είναι και ο quino colom της ούνιξ. διεθνής με ισπανία
εφόσον μείνει ο williams πάντως δε θα θυσίαζα τη θέση του 6ου ξένου για άλλο ένα guard(με καλάθη,παππά,φελντέιν και williams ήδη στην ομάδα). ζήσης(που δεν τον συμπαθώ) για 2ος μιας και ο μποχωρίδης δε μπορεί(γενικά σαν pg,όχι σαν 2ος) και μποχωρίδης 6ο guard. και η θέση του ξένου στο 3-4.
καλάθης-ζήσης-μποχωρίδης
παππάς-φελντέιν
williams
γιάνκοβιτς/μπράμος-χαραλαμπόπουλος
μεταγραφή καλού ξένου (είτε 3-4αρια,είτε καθαρά 4αρια:maciulis,kuzminskas,melli,honeycut,haragondy και βάλτε κι άλλους αν θέλετε)
γκιστ-φώτσης-(μίτογλου για να μην το πάρει ο ολυμπιακός κι ας φύγει δανεικός)
ραντούλιτσα-hunter(ή άλλος πιο έμπειρος,αλλά μετά λόγω μπάτζετ θα πρέπει να πάμε σε πιο μέτρια επιλογή στο 3-4)-παπαγιάννης
νομίζω πλήρες ρόστερ (με μπάτζετ λίγο μεγαλύτερο από φέτος,αν βάλουμε μέσα τα λεφτά που δώσαμε στη μέση της χρονιάς κι εκείνα που θα γλιτώσουμε από διαμαντίδη,πάβλοβιτς,κούζμιτς,haynes,buy outs,μείωση φώτση) και με χώρο και για τους μικρούς να παίξουν και χωρίς να στερεί από την ομάδα την εμπειρία και τη δυνατότητα ευρωπαϊκής διάκρισης.
Nemesakos
Apr 1 2016, 13:05
QUOTE (thanath @ Apr 1 2016, 14:01 )
Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά του Μποχωρίδη στην ομάδα. Πέρυσι με Ιβάνοβιτς ήρθε, όπως και οι Παπαγιάννης, Λούτζης, Κόνιαρης. Ίσως πρέπει να ακολουθηθεί το μοντέλο Σλούκας. Δανεικός ένα χρόνο, να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος σε μικρότερη ομάδα με ρόλο και μετά επιστροφή αν δείξει ότι μπορεί, κι ας είναι χαμηλότερο το επίπεδο!
Εχεις δίκιο. 2ος χρόνος στο ΠΑΟ...(σαν αιώνας μοιάζει...
) Αν είναι να έρθει ο Ζήσης διαφώνω καθέτvς οριζοντίως και όποιον άλλον τρόπο μπορώ να διαφωνήσω, να δοθεί δανεικός. Δεν έχει νόημα θεωρώ...Τέσπα...
j-kidd13
Apr 1 2016, 13:11
QUOTE(Nemesakos @ Apr 1 2016, 13:55 )
Ουιλιαμς και 1,δεν υπαρχει ουτε σε καβντικο περιβαλλον
Κλασικος scoring sg,που μπορει να σταθει στην Ευρωπη και στο 3,λογω αθλητικοτητας.
Το οτι Παππας και Ουλιαμς μπορουν να δημιουργησουν για τον εαυτο τους,δεν τους καθιστα δημιουργους για την ομαδα.Μπορουν να βοηθησουν και εκει,αλλα επικουρικα,σαν εξτρα πηγες.
Για τον Μποχωριδη,ειμαι καθετος στην αποψη μου.Δεν θα τον αφησω να μαθει στου κασιδη το κεφαλι.
Περσυ,πηρε καποιες ευκαιριες,οχι τιποτα τρελο,αλλα 15 ματς τα επαιξε στην ευρωλιγκα,με μο 10 λεπτα συμμετοχης.Ε,δεν ειδα το παραμικρο απο τον Μποχωριδη,να πω σε 1-2 ματς,μπραβο στον μικρο,δειχνει οτι το εχει,και αξιζει την ευκαιρια.Εδω καλα καλα δεν το εκανε αυτο ουτε στο χαμηλου επιπεδου ελληνικο πρωταθλημα.Με λιγα λογια,δεν εχει δειξει το παραμικρο για να προβιβαστει σε 2ο πλευ μεικερ ομαδας επιπεδου του Παναθηναικου.Πρωτα θα δειξει οτι το εχει,και μετα θα παρει την ευκαιρια του.Δεν θα τον βαλουμε χωρις αναλογη "προϋπηρεσια" για να δουμε ΑΝ θα μας βγει.Ετσι το βλεπω.
Nemesakos
Apr 1 2016, 13:52
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 1 2016, 14:11 )
Ουιλιαμς και 1,δεν υπαρχει ουτε σε καβντικο περιβαλλον
Κλασικος scoring sg,που μπορει να σταθει στην Ευρωπη και στο 3,λογω αθλητικοτητας.
Το οτι Παππας και Ουλιαμς μπορουν να δημιουργησουν για τον εαυτο τους,δεν τους καθιστα δημιουργους για την ομαδα.Μπορουν να βοηθησουν και εκει,αλλα επικουρικα,σαν εξτρα πηγες.
Για τον Μποχωριδη,ειμαι καθετος στην αποψη μου.Δεν θα τον αφησω να μαθει στου κασιδη το κεφαλι.
Περσυ,πηρε καποιες ευκαιριες,οχι τιποτα τρελο,αλλα 15 ματς τα επαιξε στην ευρωλιγκα,με μο 10 λεπτα συμμετοχης.Ε,δεν ειδα το παραμικρο απο τον Μποχωριδη,να πω σε 1-2 ματς,μπραβο στον μικρο,δειχνει οτι το εχει,και αξιζει την ευκαιρια.Εδω καλα καλα δεν το εκανε αυτο ουτε στο χαμηλου επιπεδου ελληνικο πρωταθλημα.Με λιγα λογια,δεν εχει δειξει το παραμικρο για να προβιβαστει σε 2ο πλευ μεικερ ομαδας επιπεδου του Παναθηναικου.Πρωτα θα δειξει οτι το εχει,και μετα θα παρει την ευκαιρια του.Δεν θα τον βαλουμε χωρις αναλογη "προϋπηρεσια" για να δουμε ΑΝ θα μας βγει.Ετσι το βλεπω.
Μου απαντάς λάθος στο πρώτο κομμάτι πάντως..Δεν είπα πουθενα για αυτους τους 2 ότι είναι δημιουργοι! Είπα ότι δημιουργούν για τον εαυτό τους και ως εκεί...
Για τον Μπόχω δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. Στου κασίδη το κεφάλι πχ, μαθαίνουν οι πιο μικροί. Επίσης σε μια καταστροφική χρονιά με κόουτς Ιβάνοβιτς, με αστείο ρόστερ και με κανένα προπονητικό πλάνο, δεν μπορεί να κριθεί ο Μποχωρίδης. Και αν κριθεί για αυτή την χρονιά είναι πέρα για πέρα άδικο. Αλλωστε εδώ όλοι έχουμε παραδεχτεί την τραγική περσινή χρονιά, όλοι έχουμε αναφέρει τα λαθη του Ιβάνοβιτς και όλοι δικαιολογήθηκαν. Δεν μπορεί να μην μπορεί να δικαιολογηθεί ο Μπόχω και να βγαίνει κακός επειδή σε μια κατα τα άλλα τραγική χρονια δεν ξεχώρισε. Εγώ προσωπικά εικόνα δεν έχω από τον Μπόχω.
QUOTE (thanath @ Apr 1 2016, 14:01 )
To ανησυχητικό με Μποχωρίδη είναι ότι ενώ ο Τζόρτζεβιτς έχει πει κατ'επανάληψιν ότι έλλειψε πολύ από την ομάδα κλπ, εντούτοις δεν τον χρησιμοποιεί. Δηλαδή φαινομενικά παρατηρούμε μια διάσταση των λόγων με τις πράξεις του κόουτς.
Θέλω να πιστεύω ότι τον προστατεύει, υπό την έννοια ότι ο παίκτης επέστρεψε από τον τραυματισμό πάνω σε κρίσιμη καμπή της γιουρολίγκ και δεν ήθελε να τον φορτώσει. Θυμόμαστε πέρσι τι κράξιμο έτρωγε. Κάτι ανάλογο έκανε και με τον Χάντερ που τον προστάτεψε στα πρώτα παιχνίδια ενώ χρειαζόμασταν απεγνωσμένα ψηλό.
Ελπίζω να τον δουλέψουν πολύ στην ντρίπλα και το κατέβασμα για να γίνει καθαρός άσσος, τις ασίστ πάντως τις έχει. Του δίνεις όμως τη θέση του ΔΔ και μένεις ήσυχος οργανωτικά?
TakeshyKurosawa
Apr 1 2016, 13:58
Το πιο λογικό είναι ότι δεν γουστάρει αυτά που βλέπει από Μποχωρίδη και δεν τον εμπιστεύεται.
Nemesakos
Apr 1 2016, 14:00
QUOTE (Putnam @ Apr 1 2016, 14:53 )
Ελπίζω να τον δουλέψουν πολύ στην ντρίπλα και το κατέβασμα για να γίνει καθαρός άσσος, τις ασίστ πάντως τις έχει. Του δίνεις όμως τη θέση του ΔΔ και μένεις ήσυχος οργανωτικά?
Φυσικά κ όχι.. Το φαντάσμα του ΔΔ θα κυκλοφορεί για πάααααααααααααρα πολλά χρόνια, όπως κυκλοφορεί ακόμα του Ομπράντοβιτς.
Οποιον και να φέρουμε θα είναι λίγος, θα ακούσει γκρίνια. Οπότε το να ψάχνεις αντικαταστάτη του ΔΔ το θεωρώ τραγικό. Γιαυτό και στο δικό μου ρόστερ επίτηδες δεν έβαλα κανέναν νέο άσο. Το βάρος που θα έχει να σηκώσει δεν σηκώνεται από κανέναν.
j-kidd13
Apr 1 2016, 14:00
QUOTE(Nemesakos @ Apr 1 2016, 14:52 )
Μου απαντάς λάθος στο πρώτο κομμάτι πάντως..Δεν είπα πουθενα για αυτους τους 2 ότι είναι δημιουργοι! Είπα ότι δημιουργούν για τον εαυτό τους και ως εκεί...
Για τον Μπόχω δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. Στου κασίδη το κεφάλι πχ, μαθαίνουν οι πιο μικροί. Επίσης σε μια καταστροφική χρονιά με κόουτς Ιβάνοβιτς, με αστείο ρόστερ και με κανένα προπονητικό πλάνο, δεν μπορεί να κριθεί ο Μποχωρίδης. Και αν κριθεί για αυτή την χρονιά είναι πέρα για πέρα άδικο. Αλλωστε εδώ όλοι έχουμε παραδεχτεί την τραγική περσινή χρονιά, όλοι έχουμε αναφέρει τα λαθη του Ιβάνοβιτς και όλοι δικαιολογήθηκαν. Δεν μπορεί να μην μπορεί να δικαιολογηθεί ο Μπόχω και να βγαίνει κακός επειδή σε μια κατα τα άλλα τραγική χρονια δεν ξεχώρισε. Εγώ προσωπικά εικόνα δεν έχω από τον Μπόχω.
Για το πρωτο σκελος,στο αρχικο σου ποστ εγραψες οτι αφου υπαρχουν Παππας και Ουιλιαμς,προτιμας να δυναμωσεις αλλες θεσεις και οχι το δημιουργικο κομματι,δηλαδη τον ασο,που προτεινες μονο Καλαθη και Μποχω.Το εξελαβα οτι πονταρεις στην δημιουργια και στους Παππα-Ουιλιαμς,και αυτο δεν γινεται κατα τη γνωμη μου.Αν το πηρα λαθος,οκ!Αλλα τοτε χειροτερευει το πραγμα,με μια ομαδα με μονα πλευ μεικερ Καλαθη και Μποχωριδη!Ενα τραυματισμο να βγαλει ο Καλαθης,τελειωσε ο Παναθηναικος!
Δεν ειπα οτι βγηκε κακος ο Μποχωριδης.Ειπα οτι στις ευκαιριες που πηρε,γιατι πηρε δεν ειναι οτι δεν επαιξε,δεν εδειξε τιποτα απολυτως ωστε να τον προωθησουμε σε 2ο.Θα μπορουσε να δειξει φετος αν το εχει,αλλα σταθηκε ατυχος.
more stars
Apr 1 2016, 14:17
imo o Mποχώ είναι project μακράν καλύτερο απ'όποιοδήποτε άλλο στην ελλάδα, στην ηλικία του.
Αυτά που έχουμε ήδη δει απο Αρη, μικρές Εθνικές και Παο το επιβεβαιώνουν.
Αποκλειω την περίπτωση να γίνει κάτι λιγότερο απο Μάντζαρης. Και σε ταβάνι δεν υπάρχει όριο.
Ναι, δείχνει αργός, άψυχος, στάσιμος. Κάποιοι παίκτες έτσι είναι. Το στυλ του δεν σημαίνει τίποτα.
Χειρισμό δεν έχει κακό (γι αυτό και τον χρησιμοποιούν όλοι στο 1), ύψος, καλά στοιχεία στην άμυνα και στην δημιουργία.
Μένει να πάρει λίγο πάνω του και κυρίως να τρέξει λίγο αίμα.
Θα ήθελα να μείνει σαν combo guard 5-6ος και σταδιακά μέσα στην επόμενη χρονια να ανεβάζει χρόνο στα σημαντικά.
Οι παραστάσεις που θα πάρει σε μας είναι απείρως περισσότερες - μεγαλύτερες απ'ότι σε μια μικρή ομάδα Α1 (που τις έχει πάρει ήδη αυτές).
Τέλος, το μπαντζετ μας, εφόσον δεν γίνει κάτι συνταρακτικό δεν επιτρέπει να έχουμε κάτι καλύτερο για αυτό το ρόλο
Θα τον περίμενα 1-2 χρόνια ακόμα.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως εάν μείνει ο Ουιλιαμς έχουμε ένα πολύ δυνατό κορμό και με τρεις προσεγμενες και καλού επιπεδου κινήσεις (άσσο,τριαροτεσσαρι,Μαπ) θα είμαστε πολύ καλά του χρόνου...Και μπορούμε να κλείσουμε και νεους(Μητογλου) για να βλέπουμε και το μέλλον...Έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλό ας ελπίσουμε σε πιθανή απώλεια του πρωταθληματος να μην ξεμπαζωσει πάλι η διοίκηση...
taurus13
Apr 1 2016, 14:24
Με Καλάθη και Μποχωρίδη χρονιά δε βγαίνει με τίποτα. Ακόμα και να μην τραυματιστεί θα σκάσει τελείως ο Καλάθης όταν αναγκαστεί στα περισσότερα ματς να βαράει 35λεπτα. Οπότε τελείωσες με μαθηματική ακρίβεια.
Ο play maker δεν είναι απλά αυτός που έχει ένα καλό κοντρόλ στην μπάλα και την κατεβάζει χωρίς να του την κλέψουν, είναι αυτός που βλέπει το γήπεδο, αυτός που δημιουργεί τις φάσεις, αυτός που ξεκινάει πχ ένα μπάσιμο και δεν έχει αποφασίσει σίγουρα τι θα κάνει, αλλά πράττει αναλόγως πως θα εξελιχθεί μια φάση αποφασίζοντας σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Γνώμη μου είναι ότι ο Μποχωρίδης δεν μπορεί να τα κάνει αυτά.
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Apr 1 2016, 14:58 )
Το πιο λογικό είναι ότι δεν γουστάρει αυτά που βλέπει από Μποχωρίδη και δεν τον εμπιστεύεται.
Και γιατί τότε έλεγε από μόνος του δίχως καν να τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι πόσο σημαντική ήταν η απώλεια του Μποχωρίδη και πόσο θα βοηθούσε την ομάδα αν δεν είχε τραυματιστεί. Εκτός αν χάλασε τόσο πολύ η εικόνα που είχε γι'αυτόν στα παιχνίδια της Α1 που τον χρησιμοποίησε (αν και θυμάμαι αγώνες που έδινε πόντους από τρίποντα και ασίστ). Ή αν ήθελε να πικάρει τον Παππά και γι'αυτό προέβαλλε συνεχώς τον έτερο πρώην τραυματία Μποχωρίδη για την δήθεν αξία του
ισως για ψυχολογικους λογους και ποσοτικους. μην ξεχναμε οτι ξεκινησαμε τη χρονια με 3 κοντους. ο μποχωριδης τοτε θα ειχε πολυ χρονο κυριως σε α1 και λογικα θα ηταν σε καλυτερο επιπεδο απο οτι ειναι τωρα λογω του τραυματισμου.
το καλο με τις μεταγραφες ειναι οτι εχουμε εναν κορμο και οι προσθηκες θα ειναι συγκεκριμενες. δεν θα ξηλωσουμε παλι την ομαδα.
Εφιαλτικά σενάρια διαβάζω με μοναδικό άσσο Καλάθη και back up Μποχωρίδη.
Με τέτοια γραμμη άσσων δεν πας απλα πουθενά..
Επίσης δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχουμε με τους δανεισμούς.
Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος κτλ θα έπρεπε να ψηθούν με παιχνίδια σε κάποια αλλη ομάδα.
QUOTE (pan24 @ Apr 1 2016, 10:11 )
Συγγνωμη που αργησα να απαντησω τωρα το ειδα
Ο μιλερ του ερυθρου μου αρεσει και λογικα θα ειναι φτηνοτερος του χαραγκοντι.Με 700-800 max θα ερθει
Ο μιλερ παει του χρονου ευκολα για 1μιση εκατ. σε ευρωπη αν και εφοσν θα την προτιμησει γιατκ τον βλεπω απεναντι να δοκιμαζει
more stars
Apr 1 2016, 17:06
Πιο εφιαλτικά είναι τα σενάρια να μην έχεις 6 έλληνες για 12αδα και να παίζουν 35λεπτα 2-3 βασικοί.
Προσωπικά πάντως δεν είπα ότι ο Μποχώ πρέπει να είναι του χρόνου ο μόνος πίσω απο τον Καλάθη, αλλα 5-6ος με ευκαιρίες ώστε να τον ετοιμάσεις για το επόμενο χρόνο.
Αν δεν εμπιστευτείς ένα παίκτη να τον βάλεις να παίξει, δεν θα εμπιστευτεί και αυτός τον εαυτό του. Είναι απλά τα πράγματα.
QUOTE (shtarkws @ Apr 1 2016, 11:17 )
Συμφωνω με οποιον λεει για Γιοβιτς και ειδικά Μιλερ. Ο πρωτος φαινεται ενα καλο προτζεκτ σε νευραλγικη θεση οπου δεν μπορεις πλεον να πληρωσεις για τους καλυτερους, ο Μιλερ δε αν καταφερουμε να τον παρουμε πριν τα μεγαλα πορτοφολια, θα ειναι steal καθως μου φαινεται σαν αντιγραφη του Γκιστ με περισοοτερη τεχνικη
Καλαθης Γιοβιτς Μποχωριδης
Φελντειν Ζησης Παππας
Ουιλιαμς Γιανκοβιτς Χαραλαμποπουλος
Γκιστ Μιλερ Φωτσης
Ραντουλιτσα Αθητικος Ψηλος Παπαγιαννης
Ενα πληρες ροστερ 15 παικτων γεματο κατα την γνωμη μου σε καθε θεση με 7ο ξενο τον αθλητικο ψηλο μονο για την Ευρωλιγκα
Βεβαια η χρονια ειναι ακομη σε εξελιξη και δεν ξερουμε πως θα αξιολογηθει καθε παικτης στο τελος της ή αν θα μεινει ο Ουιλιαμς, παντως φαινεται να εχει δημιουργηθει ενας αξιολογος κορμος που χρειαζεται μονο 2-3 στοχευμενες κινησεις
Μια χαρα το ροστερ απλα καποιες επισυμανσεις
1.επειδη το συζητατε αρκετα δεν βλεπω πιθανο σεναριο να χει η ομαδα του χρονου ,στην αρχη τουλαχιστον πανω απο 6 ξενους.το φετινο ειναι τραγελαφικο να χεις 8 και ξεκαθαρα αστοχια υλικου.το οποιο και παλι μονο φετος εχει συναντηθει στην ιστορια του κλαμπ.οποτε δεν ειναι καν δεδομενο να δουμε του χρονου την ομαδα με 7.
2.ο αθλητικος ψηλος θα πιζει ελλαδα γιατι ο βασικος σου αντιπαλος παιζει με τετοιους και πρεπει να τον κοντραρεις.του χρονου με γιανγκ και χαντερ δεν μπορεις εσυ να παιζεις με δεινοσαυρους και αμυντικα αδυναμους κρικους
3.με γιοβιτς νομιζω ο ζησης ειναι υπερβολη.η μηπως με ζηση ο γιοβιτς ειναι υπερβολη..
Επισης ακουω ντε κολο ,τεοντοσιτς και λοιπα...παιδια που ζειτε?
QUOTE (pan24 @ Apr 1 2016, 08:11 )
Συγγνωμη που αργησα να απαντησω τωρα το ειδα
Ο μιλερ του ερυθρου μου αρεσει και λογικα θα ειναι φτηνοτερος του χαραγκοντι.Με 700-800 max θα ερθει
Καλά,ο Μίλερ του Ερυθρού Αστέρα είναι ο αγαπημένος μου παίκτης στην Ευρωλίγκα φέτος.Εκπληκτικός.Το Μίλερ-Γκιστ στο 4 θα ήταν ένα όνειρο...Απλά είναι τόσο top class παίκτης,που έχω την εντύπωση ότι του χρόνου θα βρει εύκολα συμβόλαιο με πάνω από 1 εκατομμύριο.
QUOTE (pk13 @ Apr 1 2016, 08:05 )
Καλο ροστερ το συγκεκριμενο αν και εχει θεματα...Δεν αναφερεις καθολου τον Παππα που δεν νομιζω πως θα τον αφησουν να φυγει...Επισης στο τεσσερα υπαρχει μεγαλη τρυπα,ο Μητογλου ειναι παρα πολυ αγουρος και ο Φωτσης ετοιμος για συνταξη,παλι ο Γκιστ θα κανει υπερωριες...Και για μενα ιδανικα αντι για τον συμπαθη Γιοβιτς θα ηθελα τον Ερτελ...
Τον Παππά και τον Βλάντο,δεν τους αναφέρω γιατί έχουν 3 χρόνια στην ομάδα και έχουν αποδείξει με κάθε τρόπο ότι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, σωματικά,αγωνιστικά,δεν κάνουν για πρωταθλητισμό.Ο πρωταθλητισμός απαιτεί να είσαι σε θέση να προσφέρεις τουλάχιστον 20 ΚΑΛΑ ματς την σεζόν.Ο μεν Παππάς προσφέρει 4-5 κάθε χρόνο,ο δε Βλάντο 2-3.
Έχω την εντύπωση ότι για τα παιδιά αυτά,είναι καλύτερο να πάνε σε καμιά ΑΕΚ,σε πιο χαλαρό περιβάλλον,με λιγότερες απαιτήσεις,να μην ζορίζονται και πολύ.Θα δυναμώσει και η ΑΕΚ και θα αποκτήσει ενδιαφέρον και η Α1.
Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό,οι ρυθμοί,η ένταση,η πειθαρχία,Η ΖΩΗ που πρέπει να κάνεις,είναι,καθώς φαίνεται,άπιαστα όνειρα για αυτούς.
Τι να πω.Αν καταφέρουν να πείσουν τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ότι αξίζουν κι άλλη ευκαιρία...κι αν ο Γιαννακόπουλος έχει κανα 800άρι επιπλέον το χρόνο για ξόδεμα,θα μείνουν.Αλλιώς,όχι.
Το πρόβλημα με τον ελληνικό κορμό είναι δεδομένο και χρειάζεται καλό σχεδιασμό.
Έχουμε σίγουρα Καλάθη και απο κει και πέρα τίποτα δεδομένο.
Φωτσης ερωτηματικό, Παππάς δεν έχουμε τα περιθώρια να τον διώξουμε, αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι έχει εξαφανιστεί.
Γιανκοβιτς απ ότι φαίνεται δεν τον πιστεύουν και με βάση τα όσα έχει δειξει καλυτερα να φύγει και να ερθει Μπράμος.
Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης να έχουν πιο ενεργό ρολο, ειδικά για τον δεύτερο.
Μποχωρίδης ή ευκαιρίες ή δανεικός.
Απο κει και πέρα για Καιμακόγλου δεν ψήνομαι πλεον, σαν μια λύση ανάγκης σε περίπτωση που φύγει ο Φώτσης θα ηθελα Ζηση.
Nik Tepits
Apr 1 2016, 19:04
O επομενος ηγετης στην μετα ΔΔ εποχη εχει ηδη ερθει και ειναι ο Καλαθης. Μην περιμενετε αλλο πρωτοκλασσατο ονομα, ο Νικ μαζι με τον Ουιλλαμς θα ειναι τα πρωτα βιολια της ομαδας. Πιστευω οτι οσα θελει ο Ελλιοτ, θα τα δωσει ο ΔΓ γιατι το αξιζει.
Εχουμε γεμισει 2αρια. Φελντειν, Παππας, Χεινς και Ουλλιαμς. Δεν νομιζω να μας παιρνει οικονομικα να διωξουμε Βλαντο και Παππα, απλα δεν θα ειναι ποτε πρωταγωνιστες. Κλασσικοι ρολιστες που θα ξεκουραζουν τους βασικους.
Πιστευω ο Φωτσης χαιρεταει, γιατι δεν νομιζω να συμβιβαστει με τοση μειωση συμβολαιου. Μαλλον για ΑΕΚ τον βλεπω. Εννοειται και Παβλοβιτς και Κουζμιτς και λογικα και ο Χεινς που δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Ο Χαντερ ηταν λυση αναγκης, δεν νομιζω να κανει για 2ο πενταρι ομαδας Ευρωλιγκας και το ξερει και ο Σαλε.
Οποτε παμε για καπως ετσι:
Καλαθης-Μποχω-Mεταγραφη
Φελντειν- Παππας- Ελλιοτ
Βλαντο -Χαραλαμποπουλος
Γκιστ -Μεταγραφη
Ραντουλιτσα -Μεταγραφη-Παπαγιαννης
Εννοειται οτι ο Ελλιοτ θα παιζει αναμεσα σε 2-3 αναλογα με τον αντιπαλο. Αυτο που χρειαζομαστε επειγοντως και ελπιζω φετος να μην μας κοστισει ειναι ενας καθαρος σουτερ. Τα ποσοστα στα τριποντα ειναι απογοητευτικα και μειωνεται και η ισχυς του Ραντουλιστα ετσι. Μετα παμε για καθαρο ασσο, για καλο 2ο 4αρι και καλο ετοιμο ΜΑΠ (στυλ Μπακβε).
Στο ενδεχόμενο ανανέωσης του
συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό
αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Έλιοτ
Γουίλιαμς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Goal:
"Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τη
διοίκηση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η
συνέχεια που μας περιμένει. Είμαι
συγκεντρωμένος στα πλέι οφ της Euroleague
και του πρωταθλήματος. Δεν σκέφτομαι
τίποτα άλλο ".
http://m.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Bas...sh.3988831.html
Janjuri
Apr 3 2016, 15:09
Οπωσδήποτε πρέπει να μείνει ο Φώτσης. Εκτός του προβλήματος του ελληνικού κορμού, χρειάζεται και για τα αποδυτήρια.
QUOTE(Janjuri @ Apr 3 2016, 13:09 )
Οπωσδήποτε πρέπει να μείνει ο Φώτσης. Εκτός του προβλήματος του ελληνικού κορμού, χρειάζεται και για τα αποδυτήρια.
Το θέμα είναι να μείνει ως πεμπτος ψηλός μετά τον Ραντουλιτσα,τον Γκιστ,έναν Μαπ και ένα άλλο τεσσαρι...Να παίζει ένα ποιοτικο δεκάλεπτο και να δίνει το σουτ του και την εμπειρία του...Αν είναι να μείνει ως δεύτερο τεσσαρι καληνυχτα και καλή ψυχη....
QUOTE (pk13 @ Apr 3 2016, 17:15 )
Το θέμα είναι να μείνει ως πεμπτος ψηλός μετά τον Ραντουλιτσα,τον Γκιστ,έναν Μαπ και ένα άλλο τεσσαρι...Να παίζει ένα ποιοτικο δεκάλεπτο και να δίνει το σουτ του και την εμπειρία του...Αν είναι να μείνει ως δεύτερο τεσσαρι καληνυχτα και καλή ψυχη....
Εκτος αν το 3αρι που θα παρουμε ειναι στυλ μασιουλις και παιζει αρκετο χρονο στο 4
Αν κρατησεις φωτση πεμπτο ψηλο ο παπαγιαννης γινεται 6ος ψηλος ενω απο την νεα χρονια ο παπατζον κανονικα θα πρεπει να παιρνει τα λεπτα του κουζμιτς
Παντως αν ο φωτσης θελει να μεινει απαγορευεται να μην τον ανανεωσεις
j-kidd13
Apr 3 2016, 16:46
Ο Φωτσης πρεπει να μεινει.Δεν γινεται να φυγουν απο τα αποδυτηρια και ο Διαμαντιδης και ο Φωτσης.
Πρεπει να υπαρχει καποιος,και στα αποδυτηρια και στο παρκε,που να κουβαλει την αυρα του Παναθηναικου της εποχης Ομπραντοβιτς.
Το θεμα ειναι πρωτιστως,μειωση βαρβατη στο εξωφρενικα μεγαλο συμβολαιο του.
Απο κει και περα,με δεδομενο οτι θα εχουμε τρεις στο 5,Ραντουλιτσα-Ξενος-Παπαγιαννης,και τον Γκιστ στο 4,με την παραμονη του Φωτση,χρειαζομαστε απαραιτητα παικτη ο οποιος θα ειναι μπαλαντερ, στο 3 και στο 4,ακομα καλυτερα και εναν αθλητικο παικτη.
Ο Φωτσης δεν μπορει να εχει ρολο/χρονο μεγαλυτερο των 10 λεπτων.Γι αυτο πρεπει να αποκτηθει ενας παικτης που θα καλυπτει σαν μπακ απ και τον Γκιστ στο 4,σαν μια επιπλεον λυση.
Μην ξαναπω για τον Περικλη Τζοουνς,εχει μαλιασει το πληκτρολογιο μου.
QUOTE(pan24 @ Apr 3 2016, 15:30 )
Εκτος αν το 3αρι που θα παρουμε ειναι στυλ μασιουλις και παιζει αρκετο χρονο στο 4
Αν κρατησεις φωτση πεμπτο ψηλο ο παπαγιαννης γινεται 6ος ψηλος ενω απο την νεα χρονια ο παπατζον κανονικα θα πρεπει να παιρνει τα λεπτα του κουζμιτς
Παντως αν ο φωτσης θελει να μεινει απαγορευεται να μην τον ανανεωσεις
Ιδανικος θα ηταν ο Μασιουλις...Και εγω πιστευω πως πρεπει ο Φωτσης να μεινει αλλα με μικρο ρολο για να μπορει να ανταπεξελθει στη διαρκεια της χρονιας...
Ένα σχετικά φτηνό, αλλά ελπιδοφόρο ρόστερ για του χρόνου, το οποίο δεν έχει μέσα ούτε Φώτση αλλά ούτε Παππά (που είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο) θα μπορούσε να είναι:
Καλάθης Φρέιζερ Μποχωρίδης
Φελντίν Πονίτκα
Μπράμος Χαραλαμπόπουλος Γιάνκοβιτς
Γκιστ Ραντ
Ραντούλιτσα Όγκαστ Παπαγιάννης Χάντερ (μόνο για Ευρωλίγκα)
Στο ρόστερ αυτό δεν είναι μέσα ο Γουίλιαμς, που ενδεχομένως να μην μπορούμε να τον κρατήσουμε ή να μην αξίζει να τον κρατήσουμε αν η τιμή του ξεφύγει από ένα όριο και πάνω (εγώ θα το τοποθετούσα στο 1-1.2 εκ. ευρώ). Ως αναπληρωματικός του Καλάθη προτείνεται ένα καθαρό pg που με πείθει πιο πολύ επιθετικά από άλλα καθαρά pg που προτείνονται όπως ο Γιόβιτς (χωρίς να υπολογίζω τα πανάκριβα pg που υπάρχουν). Για αντι Γουίλιαμς προτείνεται το μεγάλο ταλέντο, ο Πονίτκα, που μπορεί να παίξει και 2 και 3 (οπότε μην σας τρομάζει τόσο ο Μπράμος που έβαλα ως φθηνή αλλά αξιόπιστη αμυντικά προσθήκη στο 3). Επίσης, δεν θα πρέπει να τρομάζει ιδιαίτερα το διαφαινόμενο ρίσκο με την επιλογή στις θέσεις των αναπληρωματικών σέντερ του Όγκαστ και του Παπαγιάννη. Ο Ραντ θα παίρνει τον περισσότερο χρόνο στο 4 και ο Γκιστ θα μπορεί να παίρνει αρκετά λεπτά στο 5. Στη δε Ευρωλίγκα θα συμμετέχει ο εξελίξιμος και φθηνός Χάντερ. Σε σχέση με το παρόν ρόστερ έχουμε μια αναβάθμιση στον αναπληρωματικό άσσο (Φρέιζερ αντί Χέινς), κάποιον λίγο χειρότερο συνολικά από τον Γουίλιαμς, αλλά καλύτερο σουτέρ στο 2-3 και μια αναβάθμιση στο 4 (Ραντ αντί Φώτσης). Στο 5 πάνω κάτω θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι στην Ευρωλίγκα με την καλύτερη ενσωμάτωση του Χάντερ και την προσθήκη του Όγκαστ. Το κενό βέβαια του Διαμαντίδη δεν καλύπτεται αλλά θα πρέπει να μάθουμε έτσι κι αλλιώς να ζούμε χωρίς αυτόν.Το ρόστερ είναι αρκετά νεανικό με αθλητικούς παίκτες. Η αξία του ρόστερ μάλλον θα είναι μικρότερη από αυτή του φετινού χωρίς Διαμαντίδη, Φώτση, Παππά, Γουίλιαμς, Χέινς.
salonikatasos
Apr 4 2016, 01:45
ούτε 8αδα δε μπαίνουμε με αυτό το ρόστερ
Επειδη βλεπω σε πολλα ροστερ ογκαστ αληθεια οσοι τον βαζετε εχετε δει κανενα παιχνιδι ή μπαινει ετσι για να υπαρχει?
Το παισδι ειναι στα 22 και εχει χειροτερη τεχνικη απο τον παπαγιαννη και γενικα ειναι χειροτερος του
Δεν λεω καποια στιγμη μπορει να γινει ενας πολυ καλος backup c αλλα αυτη την στιγμη θα ηταν μονο για τριτος
Δεν γινεται να εχεις ταυτοχρονα υπο αναπτυξη δυο ψηλους που δεν ειναι 16χρονοι αλλα ειναι σε φαση που πρεπει να αρχισουν να παιρνουν χρονο
Ας παιξει ο ογκαστ καπου αλλου την νεα σεζον και αν απο την 2017-2018 ο παπαγιαννης ειναι ο δευτερος σεντερ που θα παιζει 15-20' στην ευρωλιγκα τοτε ας ερθει ως τριτοε ο ογκαστ
QUOTE (salonikatasos @ Apr 4 2016, 02:45 )
ούτε 8αδα δε μπαίνουμε με αυτό το ρόστερ
Ναι αλλά τηρούνται οι δεσμεύσεις του μνημονίου!
Εννοείται ότι θέλω όλους τους πανάκριβους παικταράδες. Αυτό το έβαλα ως φθηνή εναλλακτική που γεννά όμως κάποιες προσδοκίες.
Janjuri
Apr 4 2016, 12:38
Δύσκολο πάντως να γίνουν προβλέψεις για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, μιας και δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον του Παππά και του Έλλιοτ.
Κι εγώ θα ήθελα τον Ματσιούλις στην ομάδα, αλλά αν υποθέσουμε ότι οι ξένοι μας θα είναι οι φετινοί και ένας άσος αντί του Χέινζ (εκτός των Πάβλο-Κούζμιτς φυσικά), θα θέλει να έρθει ως 7ος ξένος;
EXASFAIROS
Apr 4 2016, 13:25
Σαφως και ειναι δυσκολο νά ξερουμε πως θα διαμορφωθει το ροστερ της επομενης σεζον.
Πανω σε αυτο θα ηθελα να σταθω σε μια παραμετρο που δεν εχουμε αγγιξει καθολου μεχρι τωρα αλλα εδω θα μετρησει .....η ψυχη του καθενος παιχτη αλλα και του προπονητη.Ειδικα για τον Σαλε αμην τι αλλο παρα το οτι εκανε πολλα λαθη φετος υπαρχει μια προκληση και αυτο ονομαζεται ....Ευρωλιγκα.
Θα μπορουσε κανεις να σχηματισει ενα νεο ροστερ με βασει το επιπεδο που βρισκομαστε τα 4 τελευταια χρονια.Και ποιο ειναι αυτο ?Οτι μπαινουμε 8αδα και μετα αποκλειομαστε...Θα μπορουσε κανεις απο εμας να μαντεψει τι ροστερ θα σκεφτομασταν και θα γραφαμε εδω στο φορουμ....αν καταφερναμε με ενα τρελο τροπο να σηκωναμε την Ευρωλιγκα?Εγω προσωπικα θα εγραφα αμεσως μετα τον τελικο μια 15αδα τουλαχιστον 2 μυρια πανω απο αυτην που παραθεταμε μεχρι τωρα σε λογικα πλαισια...και ποια ειναι αυτα τα λογικα πλαισια...η ψυχολογια του οτι φτανω μεχρι τους 8 και δεν εχω αλλο αερα στα πνευμονια.Αν καταφερναμε αυτο που ανεφερα παραπανω πρωτος ο Προεδρος θα το επραττε
Ενα θαυμα θελω φετος και μονο αυτος που θα αποσυρθει το καλοκαιρι μπορει να του περασει απο το μυαλο.Η ψυχολογια του τσιτωμενου αουτσαιντερ που ξαφνιαζει τους παντες....Ενας τιτλος μπορει να σου αλλαξει ολο τον σχεδιασμο και η ελληνοποιηση να κινηθει σε πιο ρεαλιστικα επιπεδα.Οι μικροι θα ξυπνησουν και θα σοβαρευτουν και αυτοι που σηκωνουν ατιθασα μπαιρακι η βρισκονται στον κοσμο τους θα αναγκαστουν να κανουν την αυτοκριτικη τους και μαλιστα με ωμο τροπο.Αλλος τροπος για να φυγει η ομαδα απο την μετριοτητα ιδιως για το ποιον των ελληνων της ομαδας και την νοοτροπια που κουβαλανε οι νεωτεροι πιστευω οτι δεν υπαρχει.Θα αλλαξει προς το καλυτερο μια απροσδοκητη Ευρωκουπα και θα ωφελησει κυριως τους Ελληνες παιχτες της ομαδαςωστε να αυτοχαστουκηθουν και να ξυπνησουν.Αυτοι που παρουν το μηνυμα θα προοδευσουν.Αυτοι που θα λουφαρουν στις δαφνες των φωτο θα πανε σε Πανιωνιο,Αεκ κλπ
Επομενως μια αναπαντεχη συγκυρια μπορει να αλλαξει ολο το πλανο αλλα και την νοοτροπια που λειτουργει ο Συλλογος τα τελευταια 4 χρονια.Ειδομεν...
Καλά,εννοείται ότι άμα φέτος γίνει κανένα κουφό και περάσουμε στους 4 για 1η φορά στην εποχή ΔΓ,θ'αρχίσω και γω μετά να φτιάχνω ρόστερ με Μίλος,με Τζεντίλε,με Κουίνσι Μίλερ και με Ντόρσεϊ.Έχει βάση η σκέψη του Εξάσφαιρου.
Αλλά εμένα με απασχολεί το πιο πιθανό σενάριο.Στους 8 είμαστε αουτσάιντερ με όποιον κι αν πέσουμε.Το πιθανότερο είναι να μην πάμε παραπάνω.Στην περίπτωση αυτή,την πιο πιθανή δηλαδή,τι κάνουμε;Δεν πρέπει να κρατήσουμε ό,τι καλό είδαμε φέτος στο ρόστερ και να το ενισχύσουμε με 3 κινήσεις που θα μας δίνουν ώθηση,στις θέσεις στις οποίες συμφωνούμε σχεδόν όλοι (1, 3-4, δεύτερο 5άρι);Του χρόνου μπορούμε να γίνουμε βασικοί διεκδικητές της εισόδου στο φάιναλ φορ και όχι αουτσάιντερ όπως είμαστε φέτος.2-3 καλές κινήσεις έμειναν. Έναν βασικό κορμό τον έχουμε ήδη.
Η πιο δυνατή ομάδα που είδαμε στην εποχή ΔΓ,ήταν αυτή της 1ης χρονιάς.2012-2013 .Πιο δυνατή από τη φετινή ,ήταν εκείνη η ομάδα.Έφτασε μια ανάσα από το φάιναλ φορ του Λονδίνου.Κι όμως,την ξηλώσαμε το 2014.Ας μάθουμε από τα λάθη μας.
Οτι και αν κανουμε,οποιος προπονητης και αν ερθει δεν πρεπει να ξηλωθει ο κορμος
Πραγματι 2-3 πρωτοκλασσατες κινησεις θελουμε(pg,3-4αρο ή/και 4-5αρι) και ειμαστε απο θεση ισχυος την νεα σεζον
Στο σεναριο που το μπατζετ δεν αυξανεται,οο παππας συνεχιζει και ο φωτσης μενει με μειωση και η διαφορα απο το συμβολαιο του+ τα λεφτα παβλοβιτς,κουζμιτς ισως και μη ανανεωσης γιανκοβιτς πανε σε βαρβατο 3-4αρο θα μενει το συμβολαιο του ΔΔ(1+ κατι ψηλα μυριο)
Εκει αυτο το ποσο το δινεις για ανανεωση ελιοτ ή πας για εναν καλο δημιουργο?
Οσο και αν μου αρεσει ο γουιλιαμς σε τετοιο σεναριο προτιμω καθαροαιμο pg
rahxephon13
Apr 4 2016, 21:56
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/219792...i-me-ti-diikisiΑπο τι λεει ο ουλιαμς ο ατζεντης του βρισκεται σε συζητησεις μαζι μας καλο σημαδι αυτο και μακαρι να εχουμε αισιο τελος και να μεινει για πολλα χρονια ο παιχτης στην ομαδα.
j-kidd13
Apr 4 2016, 22:21
Πιστευω οτι με τον Παναθηναικο να ειναι πολυ κοντα στο f4,αν περασει,θα υπαρξει ενισχυση και περα απο την παραμονη του Ουιλιαμς.Ειναι ενθουσιωδης ο προεδρος,οποτε μια παρουσια στο f4,αρκει νομιζω να του ξυπνησει τη διαθεση για να ενισχυσει την ομαδα.
Janjuri
Apr 5 2016, 10:56
Nemesakos
Apr 5 2016, 11:14
QUOTE (Janjuri @ Apr 5 2016, 11:56 )
Το δημοσίευμα λέει ότι το συμβόλαιο του θα είναι κοντά στα λεφτά του Καλάθη (1,5 τουλάχιστον). Απλά ακόμα και τώρα δεν ξέρω πόσο να τον κοστολογήσω. Από την μία έχει λίγο καιρό στην Ευρώπη με τρομερά νούμερα, από την άλλη δεν ξέρουμε το τάβανι του.. Είναι λίγα? είναι πολλά αυτά που του δίνουμε? Πληρώνουμε υπεραξία? Μπορεί να βρει και περισσότερα? ή και με λιγότερα μένει? Ειλικρινά δεν μπορώ να τον κοστολογήσω..
Ο Φώτσης είμαστε σίγουροι πως θα δεχθεί μείωση;
Μην την κάνει να βρεί κάποιο αντίστοιχο συμβόλαιο σε καμιά Τουρκία για το φινάλε του...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.