QUOTE(more stars @ Jul 18 2016, 16:01 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Θα την πω τη γνώμη μου, γιατί έχω μαζέψει πλέον αρκετά στοιχεία απο τη λογική Πεδουλάκη και ας φάω γιουχα.
Ο RG θέλει πνιγμό στη άμυνα σε σημείο να σκέφτονται οι αντίπαλοι "δεν πληρώνομαι για κάτι τέτοιο, τα παρατάω"... και στην επίθεση να τρέχει με σφεντόνες κοντούς και γκραμπερς/φινισερς ψηλούς...
Στην αλλαγή του ρυθμού ποστ ποστ ποστ με Σίνγκλετον Μπουρούση (και κάποιους ακόμα στα μισσμάτσις) για βέλτιστη στατιστικά εκδήλωση επίθεσης + φθορά του αντιπάλου + αξιόπιστο μακρινό σουτ είτε μετά απο προσωπική ενέργεια είτε απο σπλιτ αουτ (Τζέιμς, Παππας με μπούκα - Μπουρού, Σίνγκλετον απο το χάι ποστ).
4 παίκτες του χρειάζονται γι αυτά.
Ο sf απλά θα απασχολεί ένα παίκτη, άντε να τον αλλάζει με το 2άρι στο τρίποντο ή με το 4 άρι στο low post. Πιο κάτω δεν έχει...
Παίκτες σαν τον Τέιλορ ή τον Μίλλερ ή τον Νάνουαλι που αναφέρουμε απλά δεν μπορεί να τους αξιοποιήσει.
Και τον Μασιούλις under achiever τον είχε να αναλώνεται σε μαρκαρίσματα και τελειώματα σε πεθαμένες επιθέσεις (σουτ ή ποστ). Την πρώτη χρονιά προσωπικά είχα χτικιάσει και στη δεύτερη που φάνηκε ο άνθρωπος, βούτηξε η ομάδα στο πηγάδι!
Μετά τον είδαμε στη Λιθουανία να βάζει 40 πόντους απο το 2 ως το 4... δεν αντιλήφθηκε καν πως και γιατί ο RG!
Οπότε πάμε για Μαρκο ή Μπρόκχοφ ή εν τέλει Βλάντο και Πατ... και μια απο τα ίδια.
βαράτε τώρα... :-)
Κανεις εκτιμήσεις, βάσει του τι ο Πεδουλακης παρουσίασε την τελευταία φορά, και αυτό είναι εν μέρει λογικό.
Όμως, η απόκτηση των Singlenton, Μπουρούση, δεν παραπέμπουν στο τελευταίο concept που παρουσίασε ο Πεδουλακης.
Ούτε παικτη σαν τον James , θυμάμαι να είχε ποτέ.
Λογικά, θα διατηρήσει τον βασικό πυρήνα της προπονητικής του σκέψης.
Έμφαση στο αμυντικό σκελος, παιχνιδι με pick n'roll, διάβασμα των mismatches, φθορά του αντιπάλου.
Βλέπω όμως επίσης, πως θα προσθέσει και άλλα πράγματα.
Και αυτό το λέω, βλέποντας τα συστατικά που έχει στα χέρια του.
Για τον Jeff Taylor αιτιολογησα το σκεπτικό μου πριν.
Με τον Σουηδό μέσα, συν την αθλητικότητα του James , ο Παναθηναϊκός θα γινόταν πυραυλοκινητος.
Και η περιφερειακή του άμυνα, θα γινόταν πολύ δυνατή.
Θα μπορούσαν κάλλιστα, τα χρήματα που προορίζονταν για τον Claver, να δοθούν στον Taylor.
Απο την στιγμή που δεν υπάρχουν πολλοί top κοινοτικοί, ο Taylor θα ήταν καραμπινατη περίπτωση, που θα καλυπτε και ένα μεγάλο κενό στο SF.
Το ότι στο συνοθυλλευμα της Ρεαλ δεν βρήκε ρυθμό, δεν σημαίνει ότι σε ένα άλλο περιβάλλον, με έναν σημαντικοτερο ρόλο, πως δεν θα τα κατάφερνε.
Απέναντιας, που πιστεύω ότι θα μπορούσε να αποδειχθεί και καταλυτικός.
Και με τι άλλο τον ταίριαξα?
Με το πακέτο ικανοτήτων του Coty Clark.
Γιατί?
Διότι Clark και Μπουρούσης, εκτός του θα ταίριαζαν ιδανικά ως δίδυμο, θα μεγαλωναν τόσο πολύ τις αποστάσεις στην επιθεση, που οι Καλάθης, James, Taylor, θα είχαν όλους εκείνους τους απαραίτητους χώρους για να δραστηριοποιηθουν.
Οι James, Taylor, θα μπορούσαν πολύ καλύτερα να παίξουν στις απομονωσεις.
Και γιατί δίδυμο του Taylor τον no name Coty Clark?
Διότι με τον Clark, τα 4/5 της5αδας, θα είχαν μεγάλη έφεση-ικανότητα στην άμυνα, και θα μπορούσε ο Πεδουλακης να κρύψει ωραία, τις τυχόν αμυντικές αδυναμίες του Μπουρούση.
Επιπλέον, θα μπορούσε να απελευθερωθει κάπως και ο ρυθμός στην επιθεση.
Ο Πεδουλακης θα είχε όλα εκείνα τα συστατικά, που και άμυνα θα έπαιζε και το ανοιχτό γήπεδο και τις ενδιαμεσες επιθέσεις, θα μπορούσε να επιδιώξει.
Διαβάζω για Μαρκοισβιλι, Βαν Ροσομ , Μπροερκοφ κλπ.
Αν θα ήθελα ένα στοίχημα σε αυτό το ροστερ, θα προτιμούσα να έχει και μεγαλύτερη πιθανότητα προοπτικής.
Σαν concept μου κολλαει θαυμάσια και είναι συμβατό και με
τα θέλω του Πεδουλάκη.
Θα έμενε σε αυτό το σενάριο, να βρεθει, ποιος κοινοτικός G θα πλαισιωνε τους Παππα, Χαραλαμποπουλο,Gist, Singleton στην second unit.
Με τον Hickman τι γίνεται?
Μια χαρά θα κολλούσε ο Hickman νομίζω.
QUOTE(villiskabas @ Jul 18 2016, 17:37 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
ναι βγαζει ματια τωρα, ισως να τον κρατησει καποιος στο NBA για δοκιμη
Τα δικαιώματα του ανήκουν στους Cavs.