Καλησπερίζω!
Ο ΑΡΗΣ νικησε 74-49 την Ασπίδα όπως είπαμε
http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/50...this-aris-49-74ενώ και η Ακαδημία επιβλήθηκε 60-50 του Προμηθέα !
http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/50...romitheas-60-50Όπως έγραψα και εχτές πολυ μεγάλη νίκη της Ακαδημίας με τον Προμηθέα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακη βραδιά του Αρσενόπουλου!
Η ομάδα της Παλλήνης έμεινε πιστή στο πλανο της και αυτό πιστώνεται στον πάγκο της που της μετέδιδε ηρεμία!
Ο Προίσκος παρακαλείται να να μην κανονισει διακοπές,γιατί κλείδωσε 12άδα εθνικης παίδων χτες!
Για να μην πει κανεις οτι κάνω αβαβά ,ο Αρσενόπουλος(παροτι είχε 2 τριποντα χαιλαιτ και ήταν καλός στην άμυνα ) ήταν απογοητευτικότατος εχτές,γιατί ενώ έβλεπε ότι ήταν σε κακή βραδιά συνέχισε να
εκβιάζει προσπάθειες σε εκνευριστικό βαθμό(τρίχα δεν μου έχει μείνει από τα μαλλιά) και αυτό χρεώνεται και στον πάγκο της Ακαδημίας που έπρεπε να είχε επέμβει...
Μου θύμισε ενα ΚΑΠ-Ακαδημία του 2014-2015 που νόμιζα ότι το ειχα "ξεχάσει"...
Βέβαια πρέπει όλοι να καταλάβετε ποσο μεγάλο βάρος έχει πέσει στις πλάτες του με όλα αυτά τα "ωραία" άρθρα που δημοσιευονταν τόσο καιρό στα σαιτ (και αναπαραγατε και εσείς εδώ) με το sport24 μάλιστα,να τονίζει δις ( στο άρθρο που ανέβασε για το stream χτες και προχτές) "να προσέξουμε το 11 που είναι το ταλέντο και έχει συμφωνήσει με Ολυμπιακό για του χρονου" (το καταλαβαμε και με την πρώτη, δεν είμαστε καθυστερημενοι κουκλίτσα μου) !
Αυτά!
Το σημερινό πρόγραμμα!
Πέμπτη 30 Ιουνίου
15.00 Πανιώνιος-Ασπίδα Ξάνθης
17.00 Άρης-Ακαδημία
19.00 Προμηθέας Πάτρας-ΟΦΗ
Το "μεγάλο" ματς είναι στις 5 , όπου είτε θα έχουμε πρόωρη στεψη είτε παράταση ενδιαφέροντος!
Η Ακαδημία με ψυχολογία στο φουλ αλλα και κουρασμενη σαφέστατα αφου ειναι το τριτο σερί ντέρμπι και έπαιζε βράδυ!
Άντε να δουμε τι θα δούμε γιατί ενα καλο ματς τοσο σε εξελιξη όσο και σε "θέαμα" δεν εχουμε δει ,και μας το χρωστάει η διοργάνωση και αν δεν είναι αυτό,τότε δύσκολο να είναι άλλο!
Τα λεμέ κατά τις 5 λοιπόν!
QUOTE (Flinafim @ Jun 28 2016, 19:05 )
Υ.Γ η η ΕΣΚΑΝΑ ειχε πολυ χαμηλό επίπεδο φέτος ή παίκτες του Πανιωνίου εκαναν τα παιχνίδια της ζωής τους στους τελικούς τουλαχιστον ή βρέθηκαν στη χειρότερη τους μερα σήμερα...
Η ΕΣΚΑΝΑ ειχε μια χαρα επίπεδο φετος(στο παιδικό λεμε παντα) και η 4αδα που έφτασε στο τελος μας χάρισε ωραία ντέρμπι και συγκινήσεις!
Τώρα για Πανιωνιο που ρωτάς είναι λίγο απόλα :
Η άμυνα του ,το πάθος του ,η. φανελα,ο Ρουμελιωτης που είχε εκπληκτικό 2μηνο,ο (Ιωσηφ) Κολοβέρος που ερχόταν από τον πάγκο και άλλαζε τον ρυθμό και το...κοκομπλόκο που έπαθε ο Πρωτεας(που θα μπορουσε να ειχε τελειωσει την σειρα στο Βαρικας),όλα αυτά μαζί στείλανε τον Πανιωνιο στα Τρίκαλα!
Ήταν υπέρβαση όμως όπως έγραψα....Θα ήταν ο Πρωτέας αν δεν είχε αυτοκτονήσει...
Χωρίς να έχω δει τον χτεσινο αγώνα με ΟΦΗ ,ότι νίκησε με τόσο μικρή διαφορά ,δείχνει ότι αντοχές δεν υπάρχουν και θα παλέψει να νικήσει Ξανθη απλά για την 4τη θέση!
QUOTE (bros @ Jun 30 2016, 00:09 )
Εαν εχει αντοχες και τρεξιματα ο Αρης εχει ελπιδες....
Προφανως και εχει!
Ολα θα κριθουν στο γήπεδο!