salonikatasos
Sep 26 2015, 00:33
από αμερική λένε ότι ο παπανικολάου έμεινε ελεύθερος από νάγκετς. με τη μανία του γιαννακόπουλου με τους έλληνες,ας κρατήσουμε το όνομα. + ότι δεν έχει καταφέρει να πάρει παίχτη από τους αγγελόπουλους(πλην μαυροκεφαλίδη) + ότι τον πάβλοβιτς από την ώρα που τον πήραμε στα σάιτ του ομίλου γιαννακόπουλου γράφουν ότι τον έχουμε για 2αρι και όχι για 3αρι
sanmartean13
Sep 26 2015, 02:16
Σε 2 εβδομάδες κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και σε μετά από λίγες μέρες σε μεγάλο βαθμό και το πλεονέκτημα της έδρας.Μέχρι τα Χριστούγεννα επίσης, που λογικά θα γυρίσουν Παππάς και Μποχωρίδης είναι η πρώτη φάση, όπου ο όμιλος δεν είναι και ο πιο εύκολος, ενώ στην ουσία κυνηγάς μια απο τις 2 πρώτες θέσεις για να μπεις σε ενα δρόμο που μπορεί να σε οδηγήσει στο φαιναλ φορ. Μου φαίνεται σαν αυτοκτονία να πας όλη αυτή τη διαδρομή με τρια γκαρντ σύνολο, εκ των οποίων ο ένας είναι εντελώς καινουριος σε αυτό το επίπεδο(και δικαιολογημένα θα θέλει ένα διάστημα προσαρμογής),ενώ ο δεύτερος φτάνει τα 36 και καλό θα είναι να μην τον κάψεις τόσο νωρίς.
Αν κρίνω απο πέρισυ, θεωρώ σίγουρο οτι θα κινηθούμε για παίχτη.ο νέλσον που ανέφερε ένας φίλος χαριτολογώντας, υπέγραψε στη Μονακό
.εγώ είχα αναφέρει Ούκιτς.Αν σκεφτεί κανείς πως αυτο που αναζητάμε, είναι επι της ουσίας ένα παίχτη που να κλέβει χοντρικά 6-7 λεπτά απο ΔΔ και άλλα τόσα απο Φελντέιν δεν είναι και ανέφικτο να βρεις κάτι αυτήν την εποχή. Ο Κότον που αναφέραν τα παιδιά νομίζω βρήκε συμβόλαιο(και λογικό ήταν).Ομως είτε Αμερική ,είτε εδω καλές περιπτώσεις υπάρχουν.
Υ.Γ.¨Για Παπανικολάου δε νομίζω να τεθεί καν θέμα,και καλύτερα νομίζω και για μας και για αυτόν.Αν δε τον χτυπήσει η ΤΣΣΚΑ για να αναπληρώσει ότι μπορεί απ αυτα που έδινε ο Κιριλένκο, ο δρόμος για τον ΟΣΦΠ είναι ορθάνοιχτος.Η φενέρ έχει στο 3-4 Ντατομε-καλινιτς, Αντιτς-Μπαρις ερσεκ και ολιγον Μπογκντανοβιτς,πόσους να μαζέψει?Αν σκεφτεί κανείς μάλιστα πως ο ΟΣΦΠ άδειασε 2 θέσεις ξένων στο 3-4(Ντάρντεν-Κιαμος), μοιάζει σαν να τον περιμέναν.
http://www.trifillakia.gr/mpasket/article/...roto-apokalypsiΠαπανικολάου εννοούσε..βέβαια διαβάζοντας το κείμενο πιο πολύ για προσωπική άποψη-επιθυμία κάνει παρά για πληροφορία.. βρείτε σχήματά με τέσσερα 3άρια
thanath
Sep 26 2015, 09:45
QUOTE (sanmartean13 @ Sep 26 2015, 03:16 )
Σε 2 εβδομάδες κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και σε μετά από λίγες μέρες σε μεγάλο βαθμό και το πλεονέκτημα της έδρας.Μέχρι τα Χριστούγεννα επίσης, που λογικά θα γυρίσουν Παππάς και Μποχωρίδης είναι η
πρώτη φάση, όπου ο όμιλος δεν είναι και ο πιο εύκολος, ενώ στην ουσία κυνηγάς μια απο τις 2 πρώτες θέσεις για να μπεις σε ενα δρόμο που μπορεί να σε οδηγήσει στο φαιναλ φορ. Μου φαίνεται σαν αυτοκτονία να πας όλη αυτή τη διαδρομή με τρια γκαρντ σύνολο, εκ των οποίων ο ένας είναι εντελώς καινουριος σε αυτό το επίπεδο(και δικαιολογημένα θα θέλει ένα διάστημα προσαρμογής),ενώ ο δεύτερος φτάνει τα 36 και καλό θα είναι να μην τον κάψεις τόσο νωρίς.
Αν κρίνω απο πέρισυ, θεωρώ σίγουρο οτι θα κινηθούμε για παίχτη.ο νέλσον που ανέφερε ένας φίλος χαριτολογώντας, υπέγραψε στη Μονακό
.εγώ είχα αναφέρει Ούκιτς.Αν σκεφτεί κανείς πως αυτο που αναζητάμε, είναι επι της ουσίας ένα παίχτη που να κλέβει χοντρικά 6-7 λεπτά απο ΔΔ και άλλα τόσα απο Φελντέιν δεν είναι και ανέφικτο να βρεις κάτι αυτήν την εποχή. Ο Κότον που αναφέραν τα παιδιά νομίζω βρήκε συμβόλαιο(και λογικό ήταν).Ομως είτε Αμερική ,είτε εδω καλές περιπτώσεις υπάρχουν.
Υ.Γ.¨Για Παπανικολάου δε νομίζω να τεθεί καν θέμα,και καλύτερα νομίζω και για μας και για αυτόν.Αν δε τον χτυπήσει η ΤΣΣΚΑ για να αναπληρώσει ότι μπορεί απ αυτα που έδινε ο Κιριλένκο, ο δρόμος για τον ΟΣΦΠ είναι ορθάνοιχτος.Η φενέρ έχει στο 3-4 Ντατομε-καλινιτς, Αντιτς-Μπαρις ερσεκ και ολιγον Μπογκντανοβιτς,πόσους να μαζέψει?Αν σκεφτεί κανείς μάλιστα πως ο ΟΣΦΠ άδειασε 2 θέσεις ξένων στο 3-4(Ντάρντεν-Κιαμος), μοιάζει σαν να τον περιμέναν.
Είναι οφτοπικ αυτό, αλλά δεν ισχύει ότι πρώτη ή δεύτερη θέση σου δίνει πλεονέκτημα για το f4.. Είτε βγεις πρώτος είτε τρίτος στον ίδιο όμιλο θα πας. Είτε δεύτερος είτε τέταρτος πάλι το ίδιο. Οπότε όλα κρίνονται μετά. Ετσι οπως ειναι τωρα η ευρωλιγκα περα απο το οτι βλεπουμε μπασκετ δεν εχει κατι αλλο. Σπανιως γίνονται εκπλήξεις και σπανίως δεν περνάνε τα φαβορί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε παίκτη.. Χρειαζόμαστε και ει δυνατον πριν την Κίνα (μέγαλο λάθος το ταξίδι αυτό)!
Ginobili
Sep 26 2015, 17:21
QUOTE(ΔΔ 13 @ Sep 26 2015, 07:35 )
http://www.trifillakia.gr/mpasket/article/...roto-apokalypsiΠαπανικολάου εννοούσε..βέβαια διαβάζοντας το κείμενο πιο πολύ για προσωπική άποψη-επιθυμία κάνει παρά για πληροφορία.. βρείτε σχήματά με τέσσερα 3άρια
Αν και εφόσον είναι διατεθειμένος ο Γιαννακόπουλος να σκάσει κοντά κανά 2αρι ακόμα για τον ΠΑΠ...ok...
Εγώ δεν θα το πολυσκεφτόμουν,χτίζεις κορμό με τρομερά θεμέλια για το μέλλον.Παίκτης σε εκπληκτική ηλικία,και με τσαγανό στα δύσκολα.
Θα μπορούσε να είναι η νέα μεγάλη μετεγγραφή,Έλληνα παίκτη,που θα πάρει την θέση του Διαμντίδη του χρόνου,και τον παίρνεις από τώρα σε χαμηλότερη τιμή,απ'ότι θα μπορούσες.(Για τέτοιον παίκτη).
Να έχεις την θέση 3 πλήρης σε ποιότητα για πολλά χρόνια,να μπει και ομαλά ο Χαραλαμπόπουλος(Αυτα που λέει το άρθρο για Χαραλαμπόπουλο στο 4...είναι εγκληματικά για τον παίκτη).
Ο Γιάνκοβιτς σιγά σιγά θα πρέπει να συνηθίζει να γίνει 2αρι,είναι καλύτερα γι'αυτόν.
Υ.Γ
http://www.sport-fm.gr/article/basket/edw-...ikolaou/3111110Σενάριο δεν υπάρχει βέβαια για ΠΑΠ...
Οπότε καλό θα ήταν να ψαχτούμε για αλλού..
QUOTE(Ginobili @ Sep 26 2015, 18:21 )
Αν και εφόσον είναι διατεθειμένος ο Γιαννακόπουλος να σκάσει κοντά κανά 2αρι ακόμα για τον ΠΑΠ...ok...
Εγώ δεν θα το πολυσκεφτόμουν,χτίζεις κορμό με τρομερά θεμέλια για το μέλλον.Παίκτης σε εκπληκτική ηλικία,και με τσαγανό στα δύσκολα.
Θα μπορούσε να είναι η νέα μεγάλη μετεγγραφή,Έλληνα παίκτη,που θα πάρει την θέση του Διαμντίδη του χρόνου,και τον παίρνεις από τώρα σε χαμηλότερη τιμή,απ'ότι θα μπορούσες.(Για τέτοιον παίκτη).
Να έχεις την θέση 3 πλήρης σε ποιότητα για πολλά χρόνια,να μπει και ομαλά ο Χαραλαμπόπουλος(Αυτα που λέει το άρθρο για Χαραλαμπόπουλο στο 4...είναι εγκληματικά για τον παίκτη).
Ο Γιάνκοβιτς σιγά σιγά θα πρέπει να συνηθίζει να γίνει 2αρι,είναι καλύτερα γι'αυτόν.
Υ.Γ
http://www.sport-fm.gr/article/basket/edw-...ikolaou/3111110Σενάριο δεν υπάρχει βέβαια για ΠΑΠ...
Οπότε καλό θα ήταν να ψαχτούμε για αλλού..
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...oy.3685422.html"Κάπως έτσι, το κενό στην περιφέρεια θα καλυφθεί εκ των έσω, με τη δυνατότητα των Σάσα Πάβλοβιτς και Βλάντο Γιάνκοβιτς να αγωνιστούν στο "2" να βοηθά σε αυτό. Είπαμε: για το "3" υπάρχει κι ο Χαραλαμπόπουλος"
εδώ λέει ότι δεν πάμε γενικά για μεταγραφή..βλέπω μέχρι κ στο 1 τον Γιάνκοβιτς αν χτύπα ξύλο λείψει ένας από τους 2 που μας απέμειναν.
Ginobili
Oct 2 2015, 13:24
Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να περιμένουμε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό για να δούμε αν χρειαζόμαστε παίκτη.
Άν φανεί ο Φελντέιν έξω από τα νερά του,Λούντζης-Κόνιαρης άγουροι-ανέτοιμοι..και μείνουν μόνοι τους Καλάθης-3D...τι θα λέμε??
Θα μπούμε σε αυτό το τόπικ να ξεσπαθώσουμε?
Επίσης...αν βγει ο Κούζμιτς "λίγος" γιατί το πιθανότερο είναι να βγει κάτι τέτοιο όπως τον κόβω.Ένας τίμιος μεν ψηλός,που μπορεί να δώσει κάποια πράγματα σε ριμπ-άμυνα-έτοιμες φάσεις-καλάθια...αλλά μέχρι ένα επίπεδο.Καλάθια σε υψηλό επίπεδο δεν θα σκεπάζει,και το πιθανότερο είναι οι δυνατοί ψηλοί,που ξέρουν και λίγο μπάσκετ,να τον σπρώχνουν και να τον βάζουν μέσα στην ρακέτα.
Από κει και πέρα..να δούμε τι θα δούμε με τον Παπαγιάννη....
Άποψη μου είναι,ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε την μια θέση ξένου και να πάρουμε παίκτη,ώστε να προσαρμοστεί το γρηγορότερο,γιατί θα τον χρειαστούμε!!! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με το να λέμε τους πρώτους 3 μήνες δεν έχουμε κρίσιμα παιχνίδια.Μην κοροιδευομαστε..δεν ισχύουν αυτά.Και 1η αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο κρίσιμο παιχνίδι είναι,το πλεονέκτημα στις λεπτομέρειες θα κριθεί.
Το να ψάχνουμε Δεκέμβρη-Γενάρη και βάλε...οι επιλογές θα είναι Μπλουμς...Μόργκαν...και άντε γεια.Εκτός αν έχει κανά Ντόρσει ο Ιβάνοβιτς να μας δώσει...
Ginobili
Oct 6 2015, 23:56
"Χτίζεται" κι άλλο η Μακάμπι στην ρακέτα,με έναν παίκτη που θεωρώ ότι θα ήταν ΤΑΜΑΜ για εμάς,και θα κόλλαγε πολύ περισσότερο από τον Κούζμιτς δίπλα στον Ραντούλιτσα.
Γενικά..πιστευω θα έχουμε θέμα στην ρακέτα,και σε φρεσκάδα,και σε άμυνα,θα υπολειπόμαστε έναντι αρκετών αντιπάλων επιπέδου τοπ8.
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...aviv-o-onoyakoy
Paris87
Oct 7 2015, 00:12
Ο Κουζμιτς πρεπει να φυγει. Τοσο γιατι δεν δινει κατι στην ομαδα περισσοτερο απο τον Ραντουλιτσα ενω εχουν τις ιδιες αδυναμιες, οσο και για τον Παπαγιαννη.
Τα ιδια λεγαμε με Ιβανοβιτς που δεν ηταν του "στυλ" του οι mobile ψηλοι και ειδαμε τα προβληματα στην αμυνα.
Ουτε κλαψα ουτε τιποτα. Ναι ειναι νωρις, αλλα με Κουζμιτς/ΡΑντου δεν θα δουμε ταχυτητα και νευρα στην αμυνα.
Ο Γκιστ απο το 4 δεν μπορει να καλυπτει 20-40 λεπτα τα 5αρια μας.
Bodiroga87
Oct 7 2015, 10:28
Ο Κούζμιτς δεν είναι τόσο αργός όσο νομίζετε στην άμυνα. Αντίθετα έχει το πλεονέκτημα ότι λόγω μεγάλων χεριών μπορεί και μαρκάρει και τα αντίπαλα γκαρντ. Σε περιπτώσεις απομόνωσης δηλαδή δεν είναι το χωνί που ήταν ο Μπατίστα ή ο Λουκάς.
j-kidd13
Oct 7 2015, 10:59
Αφηστε να τον δουμε λιγο τον Κουζμιτς στην ομαδα.Εγω παραστασεις δεν εχω απο αυτον,παρα ελαχιστα στιγμιοτυπα.
Ας ξεκινησει η χρονια,να δουμε τι ψαρια πιανει και στο αμυντικο κομματι.Παντως απο δημοσιογραφους που ακουω,ολοι λενε οτι ο Κουζμιτς οντως δεν ειναι αργος,και δεν ειναι τρυπα στην αντιμετωπιση του πικ εν ρολ.
Το οτι θα θελαμε εναν παικτη εκει,πιο mobile,ναι ισως τον θελαμε,αλλα τετοιο παικτη εχουμε ηδη,τον Γκιστ.
Για τα υπολοιπα θα τα δουμε στην πορεια.Εξ αλλου παντα υπαρχει κενη θεση ξενου που μπορει να γινει κινηση οποιαδηποτε στιγμη.Η Αμερικη ειναι γεματη απο τετοιους παικτες.
Lazeras
Oct 7 2015, 16:09
QUOTE(j-kidd13 @ Oct 7 2015, 11:59 )
Αφηστε να τον δουμε λιγο τον Κουζμιτς στην ομαδα.Εγω παραστασεις δεν εχω απο αυτον,παρα ελαχιστα στιγμιοτυπα.
Ας ξεκινησει η χρονια,να δουμε τι ψαρια ψανει και στο αμυντικο κομματι.Παντως απο δημοσιογραφους που ακουω,ολοι λενε οτι ο Κουζμιτς οντως δεν ειναι αργος,και δεν ειναι τρυπα στην αντιμετωπιση του πικ εν ρολ.
Το οτι θα θελαμε εναν παικτη εκει,πιο mobile,ναι ισως τον θελαμε,αλλα τετοιο παικτη εχουμε ηδη,τον Γκιστ.
Για τα υπολοιπα θα τα δουμε στην πορεια.Εξ αλλου παντα υπαρχει κενη θεση ξενου που μπορει να γινει κινηση οποιαδηποτε στιγμη.Η Αμερικη ειναι γεματη απο τετοιους παικτες.
Πραγματικά γιατί απαντάς; Δεν έχουν καν δει τον Κουζμιτς.Και τον έχουν βγάλει παλτό ήδη και ότι δεν μπορεί να παίξει.
Ελληνάρες μου.Περιμένω κωλοτουμπάρες την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.Κι εγώ θέλω τον Lebron James αλλαγή του Γκιστ.Αλλά δεν γίνεται.
Κι εγώ είμαι της γνώμης να κάνουμε υπομονή για τους ψηλούς τουλάχιστον. Ολόκληρο ευρωμπάσκετ έβγαλε αυτό το δίδυμο με εξαιρετικούς αντιπάλους και δεν νομίζω ότι εκτέθηκε από κάποιον.
RipCity
Oct 7 2015, 21:45
Καλά το ολόκληρο Ευρωμπάσκετ είναι 7 παιχνίδια. Εντελώς διαφορετικό να σαι καλά από Νοέμβρη μέχρι Μάιο και να χεις δύναμη το Μάιο να φορτσάρεις. Αυτό σχετικά με το Ευρωμπάσκετ και το τι μπορεί να δείξει αυτό, δεν κρίνω το δίδυμο ποιοτικά.
Επίσης μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αλλά το μπάσκετ εθνικών ομάδων δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παίζεται στη Euroleague.
Paris87
Oct 7 2015, 23:09
QUOTE(Lazeras @ Oct 7 2015, 17:09 )
Πραγματικά γιατί απαντάς; Δεν έχουν καν δει τον Κουζμιτς.Και τον έχουν βγάλει παλτό ήδη και ότι δεν μπορεί να παίξει.
Ελληνάρες μου.Περιμένω κωλοτουμπάρες την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.Κι εγώ θέλω τον Lebron James αλλαγή του Γκιστ.Αλλά δεν γίνεται.
Δεν νομιζω να ειπα για παλτο και οτι δεν μπορει να παιξει.
Ειπα οτι εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον Ραντουλιτσα, δεν κολλανε μαζι και τρωει και τον χρονο του Παπαγιαννη ο οποιος ειναι με ιδια στοιχεια. Θα ριξω την κωλοτουμπα μου την Πεμπτη, εκτος και αν την ριξεις εσυ που υπονοεις οτι θα κανει καλο ματς εως ματσαρα.
Επισης για μενα εκτεθηκαν στο Γιουρομπασκετ οταν η Σερβια καθαριζε τα ματς με Ερτσενγκ στο 5 στα τελευταια λεπτα.
salonikatasos
Oct 7 2015, 23:51
QUOTE (Paris87 @ Oct 8 2015, 00:09 )
Δεν νομιζω να ειπα για παλτο και οτι δεν μπορει να παιξει.
Ειπα οτι εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον Ραντουλιτσα, δεν κολλανε μαζι και τρωει και τον χρονο του Παπαγιαννη ο οποιος ειναι με ιδια στοιχεια. Θα ριξω την κωλοτουμπα μου την Πεμπτη, εκτος και αν την ριξεις εσυ που υπονοεις οτι θα κανει καλο ματς εως ματσαρα.
Επισης για μενα εκτεθηκαν στο Γιουρομπασκετ οταν η Σερβια καθαριζε τα ματς με Ερτσενγκ στο 5 στα τελευταια λεπτα.
καμία σχέση τα χαρακτηριστικά του ραντούλιτσα με τον κούζμιτς. το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι είναι σέρβοι και οι 2 είναι 2,13 και είναι καλοί στις βολές.
ο ραντούλιτσα είναι πολύ δυνατός και καλός στο ποστ. ο κούζμιτς δεν είναι
ο ραντούλιτσα είναι αδιάφορος στην άμυνα. ο κούζμιτς δεν είναι,άσχετα αν τα καταφέρνει(τις περισσότερες φορές) ή όχι
ο ραντούλιτσα δεν είναι καλός ριμπάουντερ. ο κούζμιτς είναι
ο κούζμιτς έχει κι ένα σουτάκι από τα 3-4 μέτρα,ο ραντούλιτσα ή θα καρφώσει ή θα κάνει layup ή θα κάνει hook από το μισό μέτρο. σουτ κάνει μόνο μέσω των βολών
Lazeras
Oct 8 2015, 00:09
Paris87 το παλτό το είπα καθ'υπερβολή.Δεν βάζω λόγια στο στόμα σου.Αλλά δεν έχουν καμμιά σχέση ο Παπαγιάννης με τον Κουζμιτς σαν παίχτες.Τους έχεις δει? Κάνε λιγάκι υπομονή.Πιστεύω θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Paris87
Oct 8 2015, 07:23
QUOTE(salonikatasos @ Oct 8 2015, 00:51 )
καμία σχέση τα χαρακτηριστικά του ραντούλιτσα με τον κούζμιτς. το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι είναι σέρβοι και οι 2 είναι 2,13 και είναι καλοί στις βολές.
ο ραντούλιτσα είναι πολύ δυνατός και καλός στο ποστ. ο κούζμιτς δεν είναι
ο ραντούλιτσα είναι αδιάφορος στην άμυνα. ο κούζμιτς δεν είναι,άσχετα αν τα καταφέρνει(τις περισσότερες φορές) ή όχι
ο ραντούλιτσα δεν είναι καλός ριμπάουντερ. ο κούζμιτς είναι
ο κούζμιτς έχει κι ένα σουτάκι από τα 3-4 μέτρα,ο ραντούλιτσα ή θα καρφώσει ή θα κάνει layup ή θα κάνει hook από το μισό μέτρο. σουτ κάνει μόνο μέσω των βολών
Μεχρι τωρα στο ποστ ο Ραντουλιτσα δεν με εχει εντυπωσιασει, χωρις να τον εχω δει ΝΒΑ.
Και οι 2 ειναι κακοι αμυντικοι, ο ενας αδυναμος και αργος, ο αλλος δυνατος και αργος, με προβληματα στο πικενρολ. (Τωρα εαν το ενα προερχεται απο βαρεμαρα και το αλλο οχι, το αποτελεσμα μενει το ιδιο)
Για το ριμπαουντ του Κουζμις συμφωνω.
Το θεμα δεν ειναι τοσο οι μικρες διαφορες οπως ενα περιφεριακο σουτακι του Κουζμιτς.
Το θεμα ειναι οτι μας λειπουν στοιχεια στο 5 που δεν τα δινει κανεις τους. Εκει παει το "ιδιο στυλ".
Ενιγουει, καλο ματς να χουμε σημερα.
shtarkws
Oct 8 2015, 11:46
Κυριοι συνεχιστε την συζητηση στο off topic του παναθηναικου
Στην περιφερεια το ροστερ μας θα ειναι καλα
Μεχρι τα χριστουγεννα κουτσα στραβα βγαινουμε με ΔΔ-καλαθη-φελντειν+λουντζη για ελλαδα μετα επιστρεφουν μποχωριδης-παππας
Στους ψηλους θεωρω οτι τον χειμωνα θα γινει μια μεταγγραφη(ή θα γινει εσωτερικη μεταγγραφη με αναβαθμιση παπατζον)
Ο κουζμιτς εχει συγκεκριμενο ταβανι
Ειναι νωρις ακομα αλλα το οριο του ειναι συγκεκριμενο
Στην επιθεση δεν υπαρχει και στην αμυνα οκ βοηθαει αλλα δεν ειναι αλτικος ή πολυ γρηγορος.Απλα παιζει αμυνα ενω ο ραντου κοιταει
Γνωμη μου αν δεν υπαρξει δραματικη βελτιωση τα χριστουγεννα θα πρεπει να παμε για καποιον ΜΑΠ ή σταδιακα να παιρνει τον χρονο του ο παπαγιαννης
Ο παπαγιαννης δεν νομιζω οτι ειναι πιο αργος απο τον κουζμιτς και στην επιθεση ειναι τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο
Ενα αλλο θεμα που κρυφτηκε στο ματς με τον ολυμπιακο λογω της αστοχιας του ειναι οι περιστροφες
Ο ραντουλιτσα ειναια αργος,ο κουζμιτς δεν ειναι γρηγορος απλα δεν ειναι αργος και ο φωτσης λογω ηλικιας ειναι πολυ αργος
Γιαυτο πιστευω οτι θα παρουμε τελικα ΜΑΠ
Με τον ολυμπιακο επειδη ηταν αστοχος μπορουσε η αμυνα να κλεινει μεσα στην ρακετα και να αφησει το σουτ και ετσι το προβλημα δεν φανηκε
Ομως σε παιχνιδια με ομαδες που μπορουν να εχουν 5αδες οπου 4/5 ειναι καλοι σουτερ(βλεπε ρεαλ,φενερ και αλλες) το προβλημα θα φανει
Επισης επιφυλασσομαι τι θα γινει οταν ομαδες με γρηγορους ψηλους(χαινς,βεσελυ,ταιους,ντανστον) και καλους προπονητες αποφασισουν να χτυπησουν τα 5 μας στην ταχυτητα
Το περσινο παιχνιδι με την μακαμπι στο οακα που ο ταιους μας εβαλε στα καλαθια ειναι ενδεικτικο
Ginobili
Oct 10 2015, 11:28
QUOTE(pan24 @ Oct 10 2015, 09:33 )
Γνωμη μου αν δεν υπαρξει δραματικη βελτιωση τα χριστουγεννα θα πρεπει να παμε για καποιον ΜΑΠ ή σταδιακα να παιρνει τον χρονο του ο παπαγιαννης
Ο παπαγιαννης δεν νομιζω οτι ειναι πιο αργος απο τον κουζμιτς και στην επιθεση ειναι τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο
Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες,και γιαυτόν τον λόγο ελπίζω να πάρουμε ΜΑΠ....αλλά το θέμα είναι τι θα πάρουμε..ΑΝ πάρουμε.Μην φέρουν κανένα Μόργκαν..
Στη σύγκριση όμως Παπαγιάννη-Κούζμιτς,ο 1ος είναι σαφέστατα καλύτερος επιθετικά,όσον αφορά πλάτη,χουκ,κινήσεις.Έχει τρομερή αίσθηση του χώρου και ισορροπία του κορμιού του ο Παπαγιάννης για το ύψος του και την ηλικία του.
Όμως...μπορεί να μην είναι πιο αργός από τον Κούζμιτς όταν τρέχουν το γήπεδο ευθεία,
στα πλάγια βήματα όμως που παίζουν και τον καθοριστικό ρόλο στην άμυνα για την κάλυψη χώρου,ο Κούζμιτς είναι πολύ πιο γρήγορος.
Όμως!! Ο Παπαγιάννης υπερτερεί του Κούζμιτς στο ψηλό παιχνίδι,στην άμυνα με επαφή,στα ίσα.Ο 2ος μπορεί να προσφέρει μόνο σε ομαδική λειτουργία.
Υ.Γ Παρά ήταν καλός φαίνεται αυτός ο παικταράς ο Cotton που λιγουρεύομασταν οι περισσότεροι.Έπαιξε pre season χθες με την Γιούτα 17' και είχε και 8 ποντάκια.
bodiroga10
Oct 10 2015, 13:38
για μενα σωστα η ομαδα δεν καλυψε και την 6η θεση ξενου και στην αρχη θα προσπαθησει να δωσει καποιο χρονο στον παπαγιαννη ,στον χαραλαμποπουλο και στον μποχωριδη αν δεν τραυματιζοταν και επισης οι καινουργιοι παικτες θα εχουν χωρο να δειξουν τις ικανοτητες τους και δεν θα εχουν πιεση χρονου που θα ειχαν σε ενα ροστερ 12 ισοδυναμων παικτων
απ την αλλη αν η ομαδα παει τραινο και δημιουργησει μεγαλες προσδοκιες για το 7ο και με την μεγαλη διψα που δειχνει απ οτι φαινεται ο κοσμος(λογικα θα φερει και αυξηση εισιτηριων και εσοδων...) δεν ειναι απιθανο ο γιαννακοπουλος γυρω στα χριστουγεννα να κανει αλλη μια πολυ καλη μεταγραφη
Janjuri
Oct 11 2015, 11:35
Η αμήχανη στιγμή, που ενώ ακούς τον Σάλε να λέει πως ο Κούζμιτς ήταν κλειδί για την νίκη, διαβάζεις στο basketforum πως είναι χειρότερος του Παπαγιάννη.
Dred11
Oct 11 2015, 12:20
Χωρίς να θέλω να πω ότι ο Κούζμιτς είναι υπερπαίκτης αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερος του Παπαγιάννη. Ο Παπαγιάννης είναι πολύ καλή πρώτη ύλη, έχει φοβερά σωματικά προσόντα, αλλά μέχρι εκεί. Στην άμυνα είναι όχι λίγο, αλλά πολύ πιο αργός από τον Κούζμιτς, όχι τόσο λόγω υστέρησης στην ταχύτητα, αλλά επειδή ακόμα δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι καθόλου (μα εντελώς καθόλου). Στην επίθεση είναι καλύτερος, αλλά ακόμα δεν έχει έλεγχο του σώματός του. Αποφεύγει την επαφή γιατί φοβάται το επιθετικό φάουλ και όταν κάνει την επαφή, συνήθως κάνει πράγματι επιθετικό φάουλ. Βέβαια αν δουλευτεί 2-3 χρόνια καλά, θα γίνει σούπερ, δεν το συζητάμε.
Ginobili
Oct 11 2015, 12:34
QUOTE(Dred11 @ Oct 11 2015, 10:20 )
Χωρίς να θέλω να πω ότι ο Κούζμιτς είναι υπερπαίκτης αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερος του Παπαγιάννη. Ο Παπαγιάννης είναι πολύ καλή πρώτη ύλη, έχει φοβερά σωματικά προσόντα, αλλά μέχρι εκεί. Στην άμυνα είναι όχι λίγο, αλλά πολύ πιο αργός από τον Κούζμιτς, όχι τόσο λόγω υστέρησης στην ταχύτητα, αλλά επειδή ακόμα δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι καθόλου (μα εντελώς καθόλου). Στην επίθεση είναι καλύτερος, αλλά ακόμα δεν έχει έλεγχο του σώματός του. Αποφεύγει την επαφή γιατί φοβάται το επιθετικό φάουλ και όταν κάνει την επαφή, συνήθως κάνει πράγματι επιθετικό φάουλ. Βέβαια αν δουλευτεί 2-3 χρόνια καλά, θα γίνει σούπερ, δεν το συζητάμε.
Ε τότε...καλύτερα να δοθεί δανεικός κάπου,γιατί αν έχουμε 3ο σέντερ τον Γκιστ..και δεδομένου ότι αν σε μεγάλα παιχνίδια φτάσουμε στο σημείο ο Ραντούλιτσα να παίζει 15' επειδή δεν τον εμπιστεύεται στην άμυνα ο Σάλε....άντε γεια.
Δεν βγαίνει το πράγμα..χρειαζόμαστε 4-5αρι,έναν 2ο Γκιστ πιο 5 όμως
Υ.Γ Γνώμη μου πάντως είναι,ότι οι μεγάλης κλάσης παίκτες-ΨΗΛΟΙ παίζουν,προσφέρουν από τις μικρές ηλικίες.Ο Παπαγιάννης θα έπρεπε να παίζει από τώρα σε επίπεδο Ευρωλίγκα σαν 2-3ος ψηλός.Όχι μόνο με τα ρέθυμνα..
irving
Oct 15 2015, 01:01
ο θανασης αντετοκουμπο δυσκολα θα μεινει στο nba.
θα μπορουσε να βοηθησει στις θεσεις 4-5?εχοντας παρακολουθησει τον παιχτη ελαχιστα νομιζω θελει πολυ δουλεια, ωστοσο εχει το potential για να σταθει στη euroleague. ειναι ελληνας σε καλη ηλικια!
salonikatasos
Oct 15 2015, 01:08
QUOTE (irving @ Oct 15 2015, 02:01 )
ο θανασης αντετοκουμπο δυσκολα θα μεινει στο nba.
θα μπορουσε να βοηθησει στις θεσεις 4-5?εχοντας παρακολουθησει τον παιχτη ελαχιστα νομιζω θελει πολυ δουλεια, ωστοσο εχει το potential για να σταθει στη euroleague. ειναι ελληνας σε καλη ηλικια!
3αρι είναι,βαριά βαριά στο 4 ευρώπη. ίδιος παίχτης με τον παπανικολάου είναι,απλά πιο δυνατός και χειρότερος σουτέρ
άσε που το θέμα δεν είναι αν θα έρθει έλληνας ή ξένος.μία θέση ξένου την έχουμε κενή και μέχρι να τελειώσει η πρώτη φάση της ευρωλίγκας δεν θα έρθει κανείς,γιατί θα παίξει ακόμα και ο παπαγιάννης σε κάποια ματς και θα φανεί τον δεκέμβρη αν θα πρέπει να πάρουμε 4αρι στυλ έρτσεγκ(είναι ελεύθερος ακόμα) ή 5αρι στυλ λάσμε
more stars
Oct 15 2015, 08:53
imo μας λείπει ένα δεκάλεπτο στο 2 και στο 5.
Η λογική μου λέει πως ο Τζόρτζεβιτς θα περιμένει να δει την ενσωμάτωση κατα πρώτο λόγο του Παπα και κατα δεύτερο του Μποχώ αλλά και την προσαρμογή των ψηλών, που είναι νέοι στην ομάδα και δεν έχουν παραστάσεις ΕL, οπότε είναι αναμενόμενη η όποια υστέρησή τους στη πρώτη φάση.
Επίσης ο Τζορτζεβιτς με τη Σερβία έχει δείξει πως στην επίθεση δεν καίγεται για την κυριαρχία σε κάποια θέση, αλλα για τον ρυθμό και την αξιοποίηση όλων των παικτών (ευτυχώς!).
Οπότε πιστεύω ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε ένα τρίμηνο και κάπου στις αρχές του νέου χρόνου θα γίνει η κατάλληλη κίνηση.
Οι νέοι imo δεν πρέπει να μπουν βιαστικά στο κόλπο. Μόνο ο Χαραλαμπό μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην ΕL.
Oι υπόλοιποι θα παίρνουν παραστάσεις στα εύκολα και θα δώσουν τη μάχη τους στην Α1, ξεκουράζοντας τις γεροντάρες μας (Μήτσο, Παβλοβιτς, Μπατμαν) και τον Ραντού που προς το παρόν παίζει σαν παλαίμαχος.
Ginobili
Oct 15 2015, 12:32
QUOTE(more stars @ Oct 15 2015, 07:53 )
Οι νέοι imo δεν πρέπει να μπουν βιαστικά στο κόλπο. Μόνο ο Χαραλαμπό μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην ΕL.
Oι υπόλοιποι θα παίρνουν παραστάσεις στα εύκολα και θα δώσουν τη μάχη τους στην Α1, ξεκουράζοντας τις γεροντάρες μας (Μήτσο, Παβλοβιτς, Μπατμαν) και τον Ραντού που προς το παρόν παίζει σαν παλαίμαχος.
Έτσι θα παίζει ο Ραντούλιτσα όλη την χρονιά...με τα φεγγάρια του θα είναι,και σε αρκετά παιχνίδια θα είναι καταλυτικός στην επίθεση..(μια καλύτερη βερσιόν του τίμιου και αδικημένου Μπατίστα).Όσο μάλιστα δεν έχει και ανταγωνισμό στην θέση με τον Κούζμιτς...δεν το κόβω τον Ραντου...να ιδρώνει ιδιαίτερα το αφτί του.
Nemesakos
Oct 15 2015, 12:50
QUOTE (Ginobili @ Oct 15 2015, 13:32 )
Έτσι θα παίζει ο Ραντούλιτσα όλη την χρονιά...με τα φεγγάρια του θα είναι,και σε αρκετά παιχνίδια θα είναι καταλυτικός στην επίθεση..(μια καλύτερη βερσιόν του τίμιου και αδικημένου Μπατίστα).Όσο μάλιστα δεν έχει και ανταγωνισμό στην θέση με τον Κούζμιτς...δεν το κόβω τον Ραντου...να ιδρώνει ιδιαίτερα το αφτί του.
Πολύ αισιοδοξία διακρίνω ρε Ginobili!!
Απορώ πως βγαίνουν αυτά τα συμπεράσματα, ότι έχουμε δει την ομάδα μόλις σε 2 επίσημους αγώνες και άντε ακόμα 2 φιλικά..Απορώ πραγματικά πόσο εύκολα βγαίνουν τα συμπεράσματα για τον Κούζμιτς, τον Παβλοβιτς τον Ραντούλιτσα...
Βαριέται ο ένας, δεν κάνει ο άλλος...
Και μάλιστα όλα αυτά μετά από 2 νίκες σε δύσκολες έδρες, μετά από μόλις 2 επίσημα ματς, μετά από λιγότερο από ένα μήνα προετοιμασίας όλης της ομάδας..
more stars
Oct 15 2015, 12:50
Διαχρονικά δεν είχε πάνω απο 20λεπτο. Απλά έχει το επιθετικό ταλέντο του Σοφο και του Μπατίστα, χωρίς τα μειονεκτήματα των δύο πρώτων. Όχι στον ίδιο βαθμό τουλάχιστον. Θα δούμε πόσο καλά θα συμπληρώσει τη θέση ο Σάλε, με τις υπάρχουσες λύσεις στη πορεία.
Επίσης πιστεύω ότι έχει αρκετά ελαθρυντικά για την εικόνα που δείχνει. Έχουν ειπωθεί άλλωστε.
Αγωνιστική απραξία, ελλειπή προετοιμασία, νέος στην ομάδα, νέος στις υποχρεώσεις μας (Α1-ΕL).
Η γνώμη μου είναι ότι θα δούμε σημαντική αγωνιστική βελτίωση (στα πλαίσια του 20λεπτου πάντα).
Το αλλο ερωτηματικό για την θέση, Κούζμιτς (αν θα τα καταφέρει αμυντικά, χωρίς να γίνει απλά σπρώχτης στην επίθεση) είναι σημαντικότερο κατ εμέ. Η λύση Γκιστ σημαίνει αποδυνάμωση του 4. Πρακτικά είναι λύση αναγκης και μάλιστα με αμφίβολα αποτελέσματα.
Πήρε ρίσκο ο σάλε,,, θα δούμε.
QUOTE (bodiroga10 @ Oct 10 2015, 14:38 )
για μενα σωστα η ομαδα δεν καλυψε και την 6η θεση ξενου και στην αρχη θα προσπαθησει να δωσει καποιο χρονο στον παπαγιαννη ,στον χαραλαμποπουλο και στον μποχωριδη αν δεν τραυματιζοταν και επισης οι καινουργιοι παικτες θα εχουν χωρο να δειξουν τις ικανοτητες τους και δεν θα εχουν πιεση χρονου που θα ειχαν σε ενα ροστερ 12 ισοδυναμων παικτων
απ την αλλη αν η ομαδα παει τραινο και δημιουργησει μεγαλες προσδοκιες για το 7ο και με την μεγαλη διψα που δειχνει απ οτι φαινεται ο κοσμος(λογικα θα φερει και αυξηση εισιτηριων και εσοδων...) δεν ειναι απιθανο ο γιαννακοπουλος γυρω στα χριστουγεννα να κανει αλλη μια πολυ καλη μεταγραφη
Η μπορει πολυ απλα να μην κανουμε καθολου 6η μεταγραφη φετος...
Με την διαφενομενη ηττα της μπαρτσα απο την καρσιγιακα και μαλιστα οπως φαινεται και ευκολα..αποδεικνυεται ακομα μια φορα οτι ο ομιλος ειναι πολυ υποπτος και οτι η ομαδα πηρε ρισκο με το να μην παρει εναν ακομα γκαρντ
bodiroga10
Oct 15 2015, 19:57
QUOTE (CG. @ Oct 15 2015, 20:30 )
Με την διαφενομενη ηττα της μπαρτσα απο την καρσιγιακα και μαλιστα οπως φαινεται και ευκολα..αποδεικνυεται ακομα μια φορα οτι ο ομιλος ειναι πολυ υποπτος και οτι η ομαδα πηρε ρισκο με το να μην παρει εναν ακομα γκαρντ
ή αποδεικνυεται οτι ο ομιλος ειναι πιο ευκολος απ το αναμενομενο αφου η μπαρτσελονα και την κυριακη με την σαραγοσα εχανε στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου και κερδισε στο τελευταιο 5λεπτο μεσα στην εδρα της κιολας.....
καθοριστικο το αυριανο αφου αν κερδισουμε την κουμπαν γινομαστε φαβορι για την 1η θεση δεν νομιζω αν και ειναι αρκετα καλη ομαδα η καρσιγιακα να μπορεσει να μας κερδισει μεσα στο οακα
QUOTE (bodiroga10 @ Oct 15 2015, 20:57 )
ή αποδεικνυεται οτι ο ομιλος ειναι πιο ευκολος απ το αναμενομενο αφου η μπαρτσελονα και την κυριακη με την σαραγοσα εχανε στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου και κερδισε στο τελευταιο 5λεπτο μεσα στην εδρα της κιολας.....
καθοριστικο το αυριανο αφου αν κερδισουμε την κουμπαν γινομαστε φαβορι για την 1η θεση δεν νομιζω αν και ειναι αρκετα καλη ομαδα η καρσιγιακα να μπορεσει να μας κερδισει μεσα στο οακα
Ευκολος δεν παιζει με τιποτα.
με τετοιο ροστερ η μπαρτσα θα βρει ρυθμο και θα κανει σερι νικες.μην την υποτιμουμε
Dred11
Oct 15 2015, 20:57
Αφού είμαστε στο θέμα των μεταγραφών, οι υποστηρικτές των ΜΑΠ δείτε την τρομερή απόδοση που έπιασαν Εμπάκουε και Ονουάκου στην ΤΣΣΚΑ. Νομίζω ότι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι όταν σκέπτονται ΜΑΠ τον ταυτίζουν με τον Λάσμε. Υπάρχουν πολλοί ΜΑΠ out there που είναι ακατάλληλοι για το υψηλό επίπεδο. Το σύνηθες πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουν τεχνική ή σουτ, αλλά το ότι δεν έχουν αντίληψη του παιχνιδιού (εκεί που ο Λάσμε έσκιζε).
Putnam
Oct 15 2015, 21:04
QUOTE (Ginobili @ Oct 10 2015, 12:28 )
Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες,και γιαυτόν τον λόγο ελπίζω να πάρουμε ΜΑΠ....αλλά το θέμα είναι τι θα πάρουμε..ΑΝ πάρουμε.Μην φέρουν κανένα Μόργκαν..
Στη σύγκριση όμως Παπαγιάννη-Κούζμιτς,ο 1ος είναι σαφέστατα καλύτερος επιθετικά,όσον αφορά πλάτη,χουκ,κινήσεις.Έχει τρομερή αίσθηση του χώρου και ισορροπία του κορμιού του ο Παπαγιάννης για το ύψος του και την ηλικία του.
Όμως...μπορεί να μην είναι πιο αργός από τον Κούζμιτς όταν τρέχουν το γήπεδο ευθεία,στα πλάγια βήματα όμως που παίζουν και τον καθοριστικό ρόλο στην άμυνα για την κάλυψη χώρου,ο Κούζμιτς είναι πολύ πιο γρήγορος.
Όμως!! Ο Παπαγιάννης υπερτερεί του Κούζμιτς στο ψηλό παιχνίδι,στην άμυνα με επαφή,στα ίσα.Ο 2ος μπορεί να προσφέρει μόνο σε ομαδική λειτουργία.
Υ.Γ Παρά ήταν καλός φαίνεται αυτός ο παικταράς ο Cotton που λιγουρεύομασταν οι περισσότεροι.Έπαιξε pre season χθες με την Γιούτα 17' και είχε και 8 ποντάκια.
Ο παπαγιάννης το καλοκαίρι δεν μπορούσε να ποστάρει ούτε τους συνομηλίκους του και αμυντικά είναι απλά πολύ αργός. Εγώ περισσότερο απορώ με τον τζόρτζεβιτς που λέγεται ότι τον έπεισε κιόλας να μείνει στην ομάδα, τι ζόρι τραβάει με τέτοιου τύπου πεντάρια;
Απορώ επίσης τι μπορεί να σκέφτηκε ο Παπαγιάννης όταν έβλεπε τον προπονητή του να μην χρησιμοποιεί τον Μιλουτίνοφ με την Σερβία ενώ υποτίθεται ότι τον ήθελε για δεύτερο σέντερ στον ΠΑΟ...Πολύ αμφιβάλλω αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην ευρωλίγκα αυτός ο παίκτης και όχι άδικα κατά τη γνώμη μου αφού δεν κάνει ακόμα για τέτοιο επίπεδο. Θα ήταν καλύτερο για όλους να έχει πάει σε κανά κολλέγιο στο αμέρικα ξέρω γω.
*Ο Κούζμιτς στα ριμπάουντ έχει δείξει πολύ καλά δείγματα.
QUOTE (Dred11 @ Oct 15 2015, 21:57 )
Αφού είμαστε στο θέμα των μεταγραφών, οι υποστηρικτές των ΜΑΠ δείτε την τρομερή απόδοση που έπιασαν Εμπάκουε και Ονουάκου στην ΤΣΣΚΑ. Νομίζω ότι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι όταν σκέπτονται ΜΑΠ τον ταυτίζουν με τον Λάσμε. Υπάρχουν πολλοί ΜΑΠ out there που είναι ακατάλληλοι για το υψηλό επίπεδο. Το σύνηθες πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουν τεχνική ή σουτ, αλλά το ότι δεν έχουν αντίληψη του παιχνιδιού (εκεί που ο Λάσμε έσκιζε).
Αν δεν εχεις γκαρντ να τους υποστηριζει στην επιθεση και αν δεν εχουν αμυντικη αντιληψη αστα να πανε.για καθε χαινς ταιους και λασμε υπαρχουν 100 που λεει ο λογος λαουαλ και ραιτ..
οσο αφορα τον ονουυακου επειδη το ειδα και γω το ματς...αστα να πανε.
παντως η ομαδα ψαχνοταν για ποιοτικο φετος ΜΑΠ και οχι παλτουδιες
qspock
Oct 21 2015, 22:56
QUOTE(Dred11 @ Oct 15 2015, 21:57 )
Eγω παντως ειδα την Εφες στη Λιμοζ και οι Ντανστον-Μπραουν-Ταοιους απλα σκιζανε! Χαλαρα οι καλυτερη φροντ λαιν ΜΑΠ που υπαρχει φετος στην Ευρωλιγκα.
SG3ptshooter
Oct 22 2015, 00:27
QUOTE(Dred11 @ Oct 15 2015, 21:57 )
-Κι ο Batista όσες τάπες είχε φάει μέχρι τους 8, άλλες τόσες έφαγε σε 17 λεπτά μέσο όρο απ' τους Ρώσους. Με 3 αξιολόγηση μέσο όρο στη σειρά, και οι υποστηρικτές του δε νομίζω να υπάρχει στατιστικό που να λατρεύουν περισσότερο.
Προφανώς και θες οι καλοί σου παίκτες να ανταποκριθούν στα "δύσκολα", αλλά από ένα παιχνίδι ή από μια σειρά παιχνιδιών δύσκολα βγάζει κανείς ασφαλή συμπεράσματα. Κι ο Young MVP της πρώτης αγωνιστικής στην EL βγήκε.
-Έχω βαρεθεί να "υποστηρίζω" για κάποιους τους ΜΑΠ και πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτούμε πως το πρόβλημα είναι η αυθαίρετη σύγκριση όρων, το x είναι καλύτερο απ' το y λες και όλοι χωρούν σε 2 ταμπέλες, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ένα "ΜΑΠ" το "m" του οποίου δε σημαίνει "mobile", που κι αυτός με τη σειρά του είναι άλλος ένας όρος που δεν περιέχει αυτόματα αυτό στο οποίο έρχομαι να συμφωνήσω, τη σημασία που έχει και η πνευματική ικανότητα. Υπάρχουν παίκτες που ανεξάρτητα από κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα ύψους,
χρώματος, σωματοδομής ή αντίληψης στα πλαίσια του μπάσκετ μπορούν να παίξουν καλά ή λιγότερο καλά, και το πόσο καλά ανάλογα με την άποψη του καθενός συνήθως χωρά και αρκετή συζήτηση.
-Αν ήθελα τόσο κάθετα ΜΑΠ θα είχα κράξει τον Kuzmic απ' τη μέρα που τον πήραμε και έχουν παρουσιαστεί και πάμπολλες αφορμές από τότε, ο ρόλος του είναι άχαρος και άχαρα θα παίξει, η αποτελεσματικότητά του θα φανεί σε βάθος χρόνου. Και να αποδειχθεί αποτυχημένη η μεταγραφή αυτή έχει κερδίσει ο Djordjevic το δικαίωμα να έχει η επιλογή του την πίστωση χρόνου. Με τα λεφτά του Kuzmic μπορεί να βρίσκεις καλύτερο παίκτη, δεν αντιλέγω. Δε θα βρεις καθόλου εύκολα παίκτη που να τον προτιμά ο προπονητής σου.
giotis1985
Oct 23 2015, 09:48
τι πιθανοτητες υπαρχουν να ερθει ο ερτσεγκ στον παναθηναικο ωστε να παιζει και ο γκιστ στο 5 σε πιο χαμηλα σχηματα?
thanath
Oct 23 2015, 14:07
QUOTE (giotis1985 @ Oct 23 2015, 10:48 )
τι πιθανοτητες υπαρχουν να ερθει ο ερτσεγκ στον παναθηναικο ωστε να παιζει και ο γκιστ στο 5 σε πιο χαμηλα σχηματα?
Η αλήθεια είναι ότι όσο δεν βρίσκει ομάδα, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει προς τα Χριστούγεννα.. Και ενώ το καλοκαίρι ήμουν αρνητικός, νομίζω ότι προκειμένου να μην έρθει κανένας παίχτης, ο Έρτσεγκ θα βοηθούσε αρκετά στο 4-5!
SkyFall
Oct 23 2015, 19:10
QUOTE (thanath @ Oct 23 2015, 15:07 )
Η αλήθεια είναι ότι όσο δεν βρίσκει ομάδα, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει προς τα Χριστούγεννα.. Και ενώ το καλοκαίρι ήμουν αρνητικός, νομίζω ότι προκειμένου να μην έρθει κανένας παίχτης, ο Έρτσεγκ θα βοηθούσε αρκετά στο 4-5!
Νομίζω ότι ο μοναδικός λόγος να πάρουμε παίχτη ψηλό είναι για να δώσει ενέργεια και πολύ καλή άμυνα στα PnR, κάτι που δεν έχουμε τώρα. Ο airceg δεν τα έχει αυτά οπότε δεν δίνω καμία πιθανότητα για τον συγκεκριμένο.
Μια περίπτωση που imho ίσως κοιτάξουμε αν κοπεί από τους Πέλικανς είναι ο Jeff Adrien.
bodiroga10
Oct 23 2015, 19:24
QUOTE (giotis1985 @ Oct 23 2015, 10:48 )
ελαχιστες μεχρι στιγμης εχει απορριψει προτασεις απ την μακαμπι,καχα,μιλανο και βαλενθια επειδη δεν του δινουν τα λεφτα που επαιρνε περυσι στην γαλατα πανω απο 1εκατ
επισης νομιζω οτι μεχρι το τελος της 1ης φασης αν δεν προκυψει τραυματισμος οι πιθανοτητες μεταγραφης ειναι ελαχιστες
shtarkws
Oct 24 2015, 00:14
Άραγε τι εικόνα θα είχε η ομάδα αν αντι αυτού του Ραντουλιτσα ήταν αυτός ο Μπουρουσης?
MiDi_MiLiZ
Oct 24 2015, 00:24
QUOTE (shtarkws @ Oct 24 2015, 01:14 )
Άραγε τι εικόνα θα είχε η ομάδα αν αυτού του Ραντουλιτσα ήταν αυτός ο Μπουρουσης?
Και αν τα ρεστα που θα μεναν απτο 1,5μυριο του Σερβου Μαυροκεφαλιδη με την ανυπαρκτη καριερα ειχαν επενδυθει σε ενα πιο ποιοτικο δευτερο 5ρι πισω απο τον Μπουρουση...
Βρε παλι καλα που την πατησαν οι Αγγελοπουλοι με τον Μιλουτινοφ, αλλιως θα ειχαμε το 4/4 με τις επιλογες Σασα...
salonikatasos
Oct 24 2015, 00:36
Άραγε τι εικόνα θα είχε η ομάδα αν αυτού του Ραντουλιτσα ήταν αυτός ο Μπουρουσης?
για την ταού μια χαρά είναι. πέρσι η ρεάλ πήρε μπρος όταν ο μπουρούσης πήγε μεταξύ εξέδρας και πάγκου. είναι καλός παίχτης,αλλά δεν κάνει για μεγάλη ομάδα. έχει κάκιστη νοοτροπία,μιλάει υπερβολικά πολύ(εντός κι εκτός παρκέ) και στα μεγάλα ματς αγνοείται. το ότι έφτασε 30+ για να πάρει σοβαρό τίτλο,αν και ήταν σε ομάδες που διεκδικούσαν όλους τους τίτλους εδώ και 10 χρόνια σχεδόν) λέει πολλά
Ginobili
Oct 24 2015, 17:07
QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Oct 23 2015, 23:24 )
Και αν τα ρεστα που θα μεναν απτο 1,5μυριο του Σερβου Μαυροκεφαλιδη με την ανυπαρκτη καριερα ειχαν επενδυθει σε ενα πιο ποιοτικο δευτερο 5ρι πισω απο τον Μπουρουση...
Βρε παλι καλα που την πατησαν οι Αγγελοπουλοι με τον Μιλουτινοφ, αλλιως θα ειχαμε το 4/4 με τις επιλογες Σασα...
1 εκ παίρνει ο Ραντούλιτσα.
Τόσα το λιγότερο ήθελε και ο Μπουρούσης...καλύτερα να κράταγα τον Μπατίστα με 500
thanath
Oct 24 2015, 18:30
Άραγε τι εικόνα θα είχε η ομάδα αν αντι αυτού του Ραντουλιτσα ήταν αυτός ο Μπουρουσης?
Ή διαφορά είναι ότι από τον Μπουρούση περιμένεις να δεις πότε θα εξαφανιστεί και σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια είναι όταν οι νίκες θα μετράνε, τώρα που όλοι ψάχνουν τα πατήματα τους κάνει σπουδαία ματς... Αντίθετα αν ο Σαλε καταφέρει τον Ραντουλιτσα να παίξει αυτό που μπορεί θα έχεις το πενταρι με το καλύτερο inside game στην Ευρώπη!
Όπως είπε ο Ginobili καλυτερα Μπατιστα
EXASFAIROS
Oct 25 2015, 14:11
Παντως ακουστηκε απο Γιουροχουπς οτι παραμενει ελευθερος ο Ερτζεκ.Δεν ειναι και η αδυναμια μου,παντως για ενα μονοετες δεν θα ημουνα και αρνητικος.Το θεμα ειναι οτι οι μικροι δεν χρησιμοποιουνται στην Ευρωλιγκα και το ροτεσιον ειναι εκει στους 9 παιχτες και αν γυρισει ο Παππας 10.Παντως ανεξαρτητου Ερτζεκ κλπ χρειαζομαστε ενα 4-5αρο!!!!Ξεκινησε η σεζον και οι δεινοσαυροι κυριαρχουν των Μαπ,αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα...Απολυτη αναγκη η αποκτηση ενος ακομη ψηλου....Πολλες μεγαλες ομαδες ξεκινησαν οχι και πολυ καλα.Θελουν τον χρονο τους σαφως αλλα με μια καλη προσθηκη στους ψηλους θα μπορουσα να ονειρευτω Βερολινο.Κομμενοι απο ΝΒΑ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.