Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Show your desktop
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τεχνολογία και www
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jois21
Eγω δε θα ζουσα ετσι!

Εγγυηση δεν εχει; Αν εχει ακομα, αλλαγη φυσικα.
NBAholic
Τι έχει το background; Ίσα-ίσα, είναι ξεχωριστό. Κι εδώ που τα λέμε, δες το τώρα που υπάρχει ακόμη, γιατί δεν ξέρεις σε 30 χρόνια τι θα έχεις διαθέσιμο.
Xaroumenos loukoumas
Να το δικό μου, σε κατάσταση screensaver:

jois21
Τι οθονη εχεις;
Xaroumenos loukoumas
Την L245WP-BN.
Ανάλυση 1920x1200, όπως του screenshot smile.gif
Xaroumenos loukoumas
Έχεις άποψη επί της οθόνης παρεπιπτόντως;
Επειδή φαίνεται ότι ξερεις.

(ΥΓ: δυστυχώς είναι TN-panel, αλλά η MVA δεν έρχεται πλέον από την αντιπροσωπία..)
jois21
Οχι ιδιαιτερα, αλλα στα λεφτα της πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες. Μη τρελαινεσαι για το πανελ, εως σημερα μετρημενα στα δαχτυλα μοντελα δεν ηταν ΤΝ στις οθονες πισι. Εσυ εισαι ικανοποιημενος;

Πρεπει να κοιταξω και γω για καμια...
Xaroumenos loukoumas
Πολύ ευχαριστημένος είμαι..
Είναι στο κατάλληλο μέγεθος (αν κάθεσαι ώρες στον υπολογιστή, σου συνιστώ τις 24''), με πολυ καλή αντίθεση και έντονα χρώματα.
Θεωρώ ότι για να πας σε κάτι καλύτερο, θα πρέπει να ανέβεις αρκετές χρηματικές στάθμες..
PanosIlio
Εγώ για οθόνη έχω αυτή και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Και μάλιστα πριν κάνα μήνα την είχα πάρει 20 ευρουλάκια πιο ακριβά tongue.gif
k_sal_15
Πολύ 24'' παίζει τελευταία... Τις βλέπω τις 19αρες να καταργούνται σε κανά χρόνο... Και εγώ 24αρα έχω, στην αρχή μου βγήκαν τα μάτια να την συνηθήσω αλλά τώρα είναι πολύ ξεκούραστη... (+ τα όποια άλλα πλεονεκτήματα που προσφέρουν, π.χ. η δικιά μου είναι και τηλεόραση αλλά έχω ταυτόχρονα και δύο PC συνδεδεμένα...)
jois21
Ποια ειναι και τηλεοραση;
PanosIlio
Πιθανά θα εννοεί πως έχει και κάρτα τηλεόρασης για να βλέπει τηλεόραση tongue.gif
k_sal_15
Nope... Εννοώ ότι η οθόνη είναι και TV και Monitor ταυτόχρονα... Ούτε κάρτα TV έχω, ούτε τίποτα...
jois21
Αυτο καταλαβα και γω...

H οποια ειναι; (μοντελο...?)
k_sal_15
Για το μοντέλο δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω.. Πάντως είναι μία FLATRON Wide monitorTV HD-ready από την LG...
jois21
24ρη μονιτορ που να εχει και TV δε βγαζει η LG σε καμια χωρα. blink.gif

Για να λεει και HD ready μαλλον τηλεοραση πηρες. icon_drunk.gif RMAOTFL
k_sal_15
23" λες να βγάζει;; (Γιατί ούτε για τις ίντσες είμαι πολύ σίγουρος αν και σαν να θυμάμαι ότι τελικά είναι 23αρα... biggrin.gif ) Για δες και πες please....
PanosIlio
Μάλλον αυτή πρέπει να έχεις, εκτός και αν είναι κάποιο μοντέλο με μεγαλύτερη διαγώνιο αλλά θεωρώ πως θα ήταν στο site τους
jois21
Λογικα αυτη εχει(22"). Αλλιως εχει τηλεοραση.

Αλλα να μη ξερεις ποσων ιντσων οθονη πηρες.... tongue.gif
k_sal_15
Πωπω... Τελικά αυτή πήρα. biggrin.gif biggrin.gif
Μα να μην ξέρω ποιο monitor έχω, hammer.gif hammer.gif hammer.gif
jois21
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ May 23 2008, 00:59 ) *
(ΥΓ: δυστυχώς είναι TN-panel, αλλά η MVA δεν έρχεται πλέον από την αντιπροσωπία..)

dry.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Xaroumenos loukoumas
sihainas
Vista still suck...αλλά έχουν το @@ το DirectX 10

ps. Believe it or not δεν έχω παίξει κανένα Diablo...αν και πάντα ήθελα να το κάνω... ίσως να ήρθε ο καιρός να ξεκινήσω το 2 κάποια στιγμή...
Gravedigger
QUOTE(sihainas @ Jun 28 2008, 21:20 ) *
Vista still suck...αλλά έχουν το @@ το DirectX 10

ps. Believe it or not δεν έχω παίξει κανένα Diablo...αν και πάντα ήθελα να το κάνω... ίσως να ήρθε ο καιρός να ξεκινήσω το 2 κάποια στιγμή...

Μόνο πες μου ότι αυτό είναι Diablo 3... ohmy.gif Γιατί έτσι φαίνεται από το λογότυπο...
sihainas
Yeap...ανακοινώθηκε σήμερα... αλλά απ'ότι ακούγεται πριν το 2010 δεν θα το δούμε
Gravedigger
QUOTE(sihainas @ Jun 28 2008, 21:29 ) *
Yeap...ανακοινώθηκε σήμερα... αλλά απ'ότι ακούγεται πριν το 2010 δεν θα το δούμε

Τζάμπα χάρηκα δηλαδή....Το 2 είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ.Έχω περάσει μ'αυτό όσες ώρες έχω περάσει με όλα τα άλλα παιχνίδια μαζί...(off topic...) smile.gif
jois21
Aνοργανωτο ακομα αλλα οκ.tongue.gif
sihainas
Το βρίζουμε όλη την ώρα το MacOS X και την Apple αλλά το wallpaper τους το τιμάμε ιδιαιτέρως ε; tongue.gif biggrin.gif
jois21
Μιας και δεν αξιζει κατι αλλο... tongue.gif

Ειναι νεος ο δισκος με τα ΧΡ και εβαλα κατι στα γρηγορα, αλλα μου φανηκε καλο και το κρατησα.

υγ. εσυ γιατι εχεις βιστα;;;; biggrin.gif
sihainas
Εγώ λέω από πάνω γιατί έχω Vista... για το DirectX 10 καθώς μπορεί το σύστημα μου να είναι σχετικά παλιό αλλά ακόμα τα παίζει τα τελευταία παιχνίδια έστω και με το ζόρι μερικά από αυτά

btw. 1080p βίντεο με την 8800 gts δεν μπορώ να δω τελικά...μάλλον χρειάζομαι C2D... αλλά προς το παρόν μάλλον θα πάρω ένα mini dvi to vga από το ebay και θα συνδέσω το macbook στην tv που είναι και οικονομικότερο
jois21
Ειρωνικα ρωτησα, το ειχα δει...

Αφου εχουμε πει οτι ειναι θεμα επεξεργαστη τα .mkv
Αν αλλαξεις επεξεργαστη, με αυτη την καρτα θα παιζεις τα παντα για πολυ καιρο.

VGA; Γιατι αναλογικα;
sihainas
Γιατι VGA έχει η tv μου και mini dvi to hdmi δεν ξέρω αν υπάρχει...αν υπάρχει φυσικά θα προτιμίσω HDMI....δεν το έχω ψάξει το θέμα... βέβαια τώρα που το σκέφτομαι με το macbook θα έχω πρόβλημα στον ήχο... ε δεν λέει να έχει την τέλεια εικόνα...και να ακούς από τα ηχεία ενός laptop tongue.gif
jois21
Μονοδρομος ο επεξεργαστης... 19.gif
sihainas
Ναι όμως με motherboard την Asus a8n-e με socket 939 δεν κάνουμε δουλειά... οπότε αν είναι να αλλάξω ολόκληρο το pc μόνο και μόνο για να δω 1080p...άστο καλύτερα...και με 480p που λέει ο λόγος μια χαρά είμαι tongue.gif
jois21
Ειδες; Παλι στο μακ καταληγουμε. Αν ειχες παρει φτηνοτερο λαπτοπ, τωρα, με τη διαφορα και αφου πουλουσες το 939 θα επαιρνες c2d. tongue.gif tongue.gif
sihainas
Ναι εδώ και 3/2 χρόνο θα μου είχαν μείνει τα 200-300 ευρώ λιγότερα αν έπαιρνα ένα κοινό laptop... tongue.gif tongue.gif
jois21
Δικαιολογιες...
Alexmei
thx H.D. tongue.gif

Xaroumenos loukoumas
Τπτ! :up:
Έκανα κι ένα modification:
B for Basketball
Για αγνωστο λογο δεν μπορω να κανω print screen οποτε παραθετω μονο το wallpaper μου.

Αφιερωμενο Λουκουμαδακι tongue.gif
jois21
Tι, και τωρα θα εχουμε το ιδιο (περιπου);

Αλλαζω... tongue.gif
jois21
Pierce
μαλλον θα επρεπε να ανοιξω καινουριο τοπικ στις τεχνες, αλλα τελος παντων
Δεν ξερεις τι να πρωτοκοιταξεις. Την Aston, ή την ατελειωτη ομορφια της Ζυριχης;

sihainas
Μπα το μάτι μάλλον πεφτει πρώτα στα 1,000,000 εικονίδια και στο εντελώς άκυρο μπλε κάτω κατώ... w00t.gif

Ωραίο wallpaper πάντως δεν μπορώ να πω..
Pierce
να φανταστεις τα τακτοποιησα και διεγραψα μερικα , πριν το print screen laugh.gif
οσο για το αλλο, εχω στησει καρτερι, που θα παει, θα περασει η λεοπρδαλη και θα την καμακωσω icon_drunk.gif

ΥΓ:Θενξ biggrin.gif
Zmac

My iMac!!
sihainas
Μιας και το πες...

P.Faliro13

Xaroumenos loukoumas
Μετά την προσωπική δημιουργία της εικόνας, που δεν ειναι κάτι σπουδαίο αλλά είναι η πρώτη μου ( smile.gif ) ποστάρω το screenshot μου:

jois21
Απαραδεκτο να φαινονται τοσο μη ΑΑ-ed οι ευθειες για wallpaper.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.