QUOTE (j-kidd13 @ May 8 2017, 14:51 )
Αν διωξεις τον Τζειμς για τον χ ψ λογο,δεν γινεται να τον αντικαταστησεις με τον καθε Ρεντινγκ η Τζενκινς.Που δεν ειναι κακοι παικτες,αλλα για ομαδα οπως ο Παναθηναικος,θα μπορουσαν να ναι και οι 2,αντι-Φελντειν.Μεχρι εκει.
Για τον αντι Τζειμς θα κανουμε κουβεντα σε υψηλοτερο επιπεδο.
Ο στρελνιεκς σαν δευτερος οκ,δεν θα μας χαλαγε,αν και εγω μαλλον θα προτιμουσα τον Κολομ.Γενικα ομως δεν ξερω αν κρατουσα τον Τζειμς.Ισως πηγαινα σε Γκρειντζερ και σε ενα σουπερ 3αρι για βασικο,περνοντας στο 2 τον Ριβερς.
ο τζειμς ειναι απο τους αγαπημενους μου παικτες γενικα και για μενα ο καλυτερος παικτης της ομαδας μας. μακαρι να τον κρατησουμε και να μεινει για χρονια γιατι τετοιους παικτες δεν βρισκεις πουθενα. το θεμα ειναι οτι ετσι οπως ειναι η ομαδα ειναι δυσκολο να μεινουν ολοι. και αυτο που ειπα ειναι οτι ειναι πιο ευκολο να αντικαταστησεις εναν αμερικανο γκαρντ παρα ενα τριαρι ή 4-5αρι σαν τον ριβερς και τον κρις.
ο ριβερς δεν ειναι 2αρι. και δεν ειναι γιατι δεν μπορει να δημιουργησει και γιατι ειναι αργος για το 2. οτι πλεονεκτημα εχει θα το χασει αν παιξει στο 2 και φετος οταν επαιξε στο 2 ηταν χαλια. ο ριβερς μονο στο 3 πρεπει να παιζει.
εμενα το σκεπτικο μου ειναι να παρουμε ενα 2ο pg σαν τον κολομ, να μεινει σαφως ο τζειμς και ο μποχω να παιζει μονο στο 2 και να παιζουμε και με 3 γκαρντ μεσα στην 5αδα καποιες φορες με τον μποχω να μαρκαρει το αντιπαλο 3αρι σε καποια σχηματα. στο 3 να μεινουμε με τον ριβερς και τον ΒΧ ή να δωσουμε τον ΒΧ δανεικο σε καλη ομαδα και να παρουμε περπε. και στους ψηλους να παμε με κρις στο 4-5, μπορου και ενα ΜΑΠ στο 5, με γκιστ στο 4 και εναν ελληνα μικρο στο 4. επισης εγω απο περσυ το γραφω θα ηθελα και τον θανασοκουμπο οπου μαρκαρει απο το 1-4 και δινει λυσεις παντου σε αμυνα, ριμπαουντ, ενεργεια κλπ.
στην θεση του γκιστ θα μπορουμε φυσικα να παρουμε καποιον καλυτερο εννοειται αφου πλεον εχει πεσει ο γκιστ πολυ. στα γκαρντ αντι του μποχω μπορουμε να παρουμε αθηναιου και ετσι ο τζειμς να παιζει μονο στο 2. επισης μπορουμε να παρουμε ταις της μπαμπεργκ και να παει μονο στο 4 ο κρις.
1. καλαθης, κολομ,
1-2. τζειμς
2. παππας, μποχω
3. ριβερς, ΒΧ ή περπε, θανασοκουμπο
4. κρις, λινος ή μητογλου
4-5. ταις
5. μπουρου, μαπ (ταιους, ντανστον κλπ)
σαφως και προτιμω να ερθει ο ταις αντι του γκιστ αλλα ο γκιστ θα θελει μικροτερο συμβολαιο οποτε αν μεινουν κρις, ριβερς, καλαθης, τζειμς δεν με χαλαει να φυγει ο γκιστ και να ρθει αλλος. αν φυγουν ομως ολοι αυτοι και χαλασει ο κορμος τοτε καλο θα ηταν να μεινει ο γκιστ.
για ογκαστ δεν ξερω. αν ειναι ελληνας μονο τον θελω και τωρα νομιζω οτι δεν εχει διαβατηριο ελληνικο. δεν ξερω και απο συμπεριφορα τι παιζει οποτε δεν ξερω.
γενικα ειναι πολυ ευελικτο ροστερ αφου εχουμε και πολυ ποιοτητα και πολυ αθλητικοτητα και σουτ και ποστ παιχνιδι και μπασκετικους παικτες και πολυθεσιτες παικτες και σετ παιχνιδι μπορουμε να παιξουμε και να τρεχουμε στο transition κλπ. και επισης μαρεσει γιατι μπορεις να χρησιμοποιεισεις και να φτιαξεις πολλα διαφορετικα σχηματα με αυτο αφου εχεις παικτες πολυθεσιτες (κρις, ταις, τζειμς, θανασοκουμπο).