Ο Σωτηρίου στην Era είπε πως κοιτάμε και ένα καλύτερο όνομα αντί του Γκίμπσον.Ο Μπράμος έχει προταθεί εδώ και μέρες.Από το τπτ θα βοηθούσε αλλά γενικώς χρειαζόμαστε βασικό 3άρι με δεύτερο τον Χαραλαμπόπουλο από του χρόνου.
SG3ptshooter
Jan 26 2016, 20:11
Zητάω συγγνώμη προκαταβολικά που συνεχίζω τη συζήτηση και δεν έχω κάτι προσωπικό με το χρήστη roben δεν τον ξέρω τον άνθρωπο έχει τις απόψεις του, έχει τη δική του επαφή με το μπάσκετ, τα δικά του χρόνια να παρακολουθεί το σπορ με το δικό του τρόπο, απ' τη δική του ηλικία και τα δικά του βιώματα. Αλλά επειδή πάντα με κεντρίζουν οι τοποθετήσεις του, το νέο "εγώ θα τον άφηνα μέσα" ως λύση για Radu από που είναι παράλληλα τεκμήριο αμυντικής επιτυχίας;
Τα γραψα και χτες και δεν πήρα απάντηση. Αυτή η αισιοδοξία πως αν τον αφήσεις από κάτω θα έχεις καλύτερη αμυντική αποτελεσματικότητα από που ακριβώς προκύπτει; Ωραία για έξω δεν κάνει. Το Vesely που θα έρχεται με φόρα από roll τι θα κάνει θα σηκωθεί στα 3,5 μέτρα από στάση και θα τον κόψει; Αν βουτάει στο screen ο Delaney και πάει για επαφή και βολές θα το αποφύγει το foul συστηματικά πως; Το ελεύθερο σουτ πίσω απ' το screen που όχι απλά δεν προλαβαίνει να βγει αλλά έχει κι εντολή να μη βγαίνει ο Chacho, o Teodosic, ο Ribas κλπ δε θα στο βάλουν; Αν φέρεις αμυντικό σκαλοπάτι στο high post δε θα βγάλουν την έξτρα πάσα για ελεύθερο τρίποντο αυτοί οι guards; Τον τόπο θα τον πιάνει μέχρι να μαζέψει τα fouls του και μετά Kuzmic. Όσο για ψηλά ο άνθρωπος δεν έκοβε τάπες στο Κινέζικο και σε garbage παιδάκια σε ανούσια λεπτά στο ΝΒΑ, εδώ στον ΕΣΑΚΕ έχει σε μισή χρονιά μία τάπα κάνει. Μία. 1. Σύνολο. Και στην Ευρωλίγκα εκεί στο 0,21 είναι, δηλαδή 3, 2 με τη Kuban και 1 με τη Barcelona. Σε 260+ λεπτά. Σύνολο θα κοντεύει τα 500, με 4 τάπες.
Όπως είπε κι ο Σκουντής χτες, είχε πει ο Ιωαννίδης για τον αιφνιδιασμό πως μόνοι οι τρελοί στο Δρομοκαΐτειο τρέχουνε χωρίς τη μπάλα. Συγγνώμη, το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι πια εκεί.
Και κλείνω όπως έκλεισα και χτες. Για να τον χρησιμοποιεί έτσι ο προπονητής-μέντοράς του που του έσωσε την καριέρα και τον θεωρεί ο ίδιος ο παίκτης το Djole γκουρού και έχων το χάρισμα, φαντάζομαι τι τον έχει δει να τρώει πίσω αν τον αφήσει κώνο από κάτω..
Marciulionis
Jan 26 2016, 20:12
Ποιος Μπράμος ρε παιδιά? Που τον θυμηθήκανε αυτόν? Που παίζει? Εγώ έναν άμπαλο ξυλοκόπο θυμάμαι που το μόνο του προσόν ήταν
η άμυνα και το σουτ αν και μόνο αν τύχαινε να βρεθεί στη μέρα του. Που δε τύχαινε και πολύ συχνά... Ο Γιάνκοβιτς καλύτερος είναι σε
όλα εκτός την άμυνα...
Ας αφήσουνε τα αστεία με τους Μράμους κι ας κοιτάξουν να φέρουνε κανονικούς παίκτες (και κανονικό προπονητή).
j.browning
Jan 26 2016, 20:21
QUOTE (ghetto13 @ Jan 26 2016, 19:46 )

δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκοο να βρεις ενα τριαρι καλυτερο τουμπραμου με λιγοτερο απο 1εκατ..το να χεις καλο τριαρι ειναι πολυ σημαντικο..δεν ειμαστε στις εποχες ζοτς που χα με 4 παικταραδες στα γκαρντ και 3 στο 4 πεντε και παιζαμε με τον νεο τοτε περπεργογλου και δεν φαινοταν τοσο πολυ το προβλημα...δεν πχ την εφες φετος που χει προβλημα γιατι γεμισει την περιφερεια και το 4-5 και στο τρια παιζει με τον οσμαν που ναι ταλεντο αλλα δεν μπορει τωρα να βοηθησει οσο θα μπορει στο μελλον..
να ρωτησω τον κατσικαρη για τον αντετοκουμπο και τον ματζαρη που τους αχρηστευσε???τον εναν τον εβαλε στο 3 να βαραει τριποντα και τον αλλο για καποιον δικο του λογο δεν τον εβαζε..(αλλα ξινεις πληγη τωρα που αναφερεσε στον κατσικαρη αλλα αυτο ειναι θεμα για την εθνικη..)
οσον αφορα τον βασιλοπουλο ξεχνας οτι ειχε τον τραυματισμο που τον τελειωσε...αν δεν τον παθαινε θα κανε μεγαλη καριερα!ο μονος παικτης που μαρεσε απο εκεινον τον ολυμπιακο!
πολυ δυσκολο να βρεις καλυτερο τριαρι του μπραμου με λιγοτερο απο 1 εκατ.(ποσα διναμε του παπανικολαου?που για μενα δεν ειναι καλυτερος)
το να εχεις καλο τριαρι ειναι πολυ σημαντικο ακομα και οταν ησουν στην εποχη του ζοτς.δες με τι ροστερ επαιξες την μπαλα που επαιξες το 2010 και με τι το 2007.
ο κατσικαρης για μενα ειναι ο μαυροκεφαλιδης των προπονητων.αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση με βρισκει συμφωνω. ο παπ τωρα δεν μπορει το παληκαρι.το τι θα γινει αυριο βλεπουμε
το ιδιο λεμε για των βασιλοπουλο και εμενα μου αρεσε πολυ και τοτε λεγαμε πως θα γινει τρομακτικο τριαρι αλλα οι τραυματισμοι των εστειλαν αδιαβαστο.γιαυτο δεν μπορεις να λες σε 3-4 χρονια ο παπ θα ειναι το καλυτερο τριαρι.ποτε δεν ξερεις
QUOTE (Putnam @ Jan 26 2016, 19:57 )

Απορώ που υπάρχουν ακόμα και σήμερα νοσταλγοί του Μπράμου
Ρε παιδιά όταν έφυγε ο παίκτης
έλλειψε σε κανέναν? ή διαμαρτυρήθηκε/στεναχωρέθηκε κανείς? μέτριος παίκτης ήταν και καλώς δεν τον κράτησαν.
Το να λέμε ας ξανάρθει ο Μπράμος επειδή αυτοί που έχουμε είναι ακόμα πιο μέτριοι δεν είναι λογική, χίλιες φορές να πάμε για άγνωστο παίκτη μήπως κάτσει και κανά λαχείο παρά να πάμε σε δοκιμασμένη λύση που δεν πρόσφερε και κάτι το ιδιαίτερο.
ναι σε εμενα.
δεν λεμε να ερθει ο μπραμος γιατι αυτοι που εχουμε ειναι πιο μετριοι.λεμε να ερθει γιατι ειναι αξιολογος σε πραγματα που χρειαζεται η ομαδα χτες και ειναι και ελληνας και φτηνος.
τα ιδια λεγανε μερικοι και για των ματσιουλης και για των λασμε και για των πεδουλακη αλλα σιγα σιγα αναθεωρουν
QUOTE (SG3ptshooter @ Jan 26 2016, 15:30 )

Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε 53-29. Τα σχήματα χωρίς Radu στο παρκέ ήταν -4, με Radu -20. Στο δεύτερο ήταν +12 χωρίς, -2 με.
Μαυρη αληθεια
Βεβαια και ο τροπος που αμυνεται πολλες φορες η ομαδα αλλα και οι παιχτες διπλα του ,καποιοι συγκεκριμενοι τον εκθετουν ακομα περισσοτερο
Ειναι οου ειναι αδυναμος κρικος δειχνει ακομα χειροτερος αν πλαι του εχει τον φωτση και στην ιδια πενταδα παυλοβιτς η αν τον βλεπεις να παει για δυναμικα hedge out τρομαρα μας.
Φταει πολλες φορες και αυτος αλλα κυριως ο σαλε που δεν τον καλυπτει με καποιον τροπο.οσο μπορει η τραγικη στελεχωση της ομαδας
djibriliant
Jan 26 2016, 20:32
QUOTE (bodiroga10 @ Jan 26 2016, 19:15 )

γενικα στο 3 ελαχιστοι παικτες κανουν πραγματικα την διαφορα οι περισσοτερες ομαδες απλα εχουν καποιους καλους αμυντικους και καλους σουτερ στοιχεια που εχει ο μπραμος.
αν θελεις να παρεις παικτη στο 3 να κανει την διαφορα πρεπει να του δωσεις πανω απο εκατ πχ γουιμς ή τζεντιλε και ειναι και θεση που δεν εχεις πολλες επιλογες ενα καρο λεφτα εσκασε ο ομπραντοβιτς στον καλινιτς και τωρα πρεπει να τα κλαιει
προσωπικα προτιμω να εχω μετριοτητες στο 3 και παικταραδες στο 1 και το 5 παρα το αντιθετο.
ο ομπραντοβιτς σε ομαδαρες με τεραστια μπατζετ ηταν η μονη θεση που την εβγαζε οικονομικα με τον περπερογλου και κετσμαν. καλυτερα να εχουμε 4-5 καλα γκαρντ και να ανεβαζουμε καποιο στο 3 αν χρειαζεται παρα να σκασουμε πανω απο εκατ για να παρουμε κανεναν σατο που την 2η χρονια του δεν μπορουσε να βαλει πανω απο 10 ποντους με τιποτα...
Έχω μια μικρή ένσταση ο Περπέρογλου στα καλά του στον Παναθηναϊκό ήταν τοπ παίκτης άλλο αν λόγω ήπιου χαρακτήρα δεν ακουγόταν όσο άξιζε, επίσης είχε Αλβέρτη είχε σισκάουσκας είχε μποντιρόγκα(τυπικα τουλαχιστον 3αρι) δλδ υπήρχαν και χρονιές που είχε δυνατά τριάρια, τώρα αν είναι να έχουμε το ρόστερ του 8-9 δεν θέλω καν αδύναμο sf δεν θέλω καν sf ας είχαμε αυτό το ρόστερ και ας παίζαμε με 4 παίκτες
j.browning
Jan 26 2016, 20:40
QUOTE (Marciulionis @ Jan 26 2016, 20:12 )

Ποιος Μπράμος ρε παιδιά? Που τον θυμηθήκανε αυτόν? Που παίζει? Εγώ έναν άμπαλο ξυλοκόπο θυμάμαι που το μόνο του προσόν ήταν
η άμυνα και το σουτ αν και μόνο αν τύχαινε να βρεθεί στη μέρα του. Που δε τύχαινε και πολύ συχνά... Ο Γιάνκοβιτς καλύτερος είναι σε
όλα εκτός την άμυνα...
Ας αφήσουνε τα αστεία με τους Μράμους κι ας κοιτάξουν να φέρουνε κανονικούς παίκτες (και κανονικό προπονητή).
εσυ εισαι ο ανθρωπος μου
δεν μου λες το ποτηρι ειναι μισοαδειο ή μισογεματο?
μην τα μηδενιζεις ολα ετσι απλα.ποιος ειναι δηλαδη για σενα ο κανονικος προπονητης και οι κανονικοι παιχτες?
QUOTE (SG3ptshooter @ Jan 26 2016, 20:11 )

Zητάω συγγνώμη προκαταβολικά που συνεχίζω τη συζήτηση και δεν έχω κάτι προσωπικό με το χρήστη roben δεν τον ξέρω τον άνθρωπο έχει τις απόψεις του, έχει τη δική του επαφή με το μπάσκετ, τα δικά του χρόνια να παρακολουθεί το σπορ με το δικό του τρόπο, απ' τη δική του ηλικία και τα δικά του βιώματα. Αλλά επειδή πάντα με κεντρίζουν οι τοποθετήσεις του, το νέο "εγώ θα τον άφηνα μέσα" ως λύση για Radu από που είναι παράλληλα τεκμήριο αμυντικής επιτυχίας;
Τα γραψα και χτες και δεν πήρα απάντηση. Αυτή η αισιοδοξία πως αν τον αφήσεις από κάτω θα έχεις καλύτερη αμυντική αποτελεσματικότητα από που ακριβώς προκύπτει; Ωραία για έξω δεν κάνει. Το Vesely που θα έρχεται με φόρα από roll τι θα κάνει θα σηκωθεί στα 3,5 μέτρα από στάση και θα τον κόψει; Αν βουτάει στο screen ο Delaney και πάει για επαφή και βολές θα το αποφύγει το foul συστηματικά πως; Το ελεύθερο σουτ πίσω απ' το screen που όχι απλά δεν προλαβαίνει να βγει αλλά έχει κι εντολή να μη βγαίνει ο Chacho, o Teodosic, ο Ribas κλπ δε θα στο βάλουν; Αν φέρεις αμυντικό σκαλοπάτι στο high post δε θα βγάλουν την έξτρα πάσα για ελεύθερο τρίποντο αυτοί οι guards; Τον τόπο θα τον πιάνει μέχρι να μαζέψει τα fouls του και μετά Kuzmic. Όσο για ψηλά ο άνθρωπος δεν έκοβε τάπες στο Κινέζικο και σε garbage παιδάκια σε ανούσια λεπτά στο ΝΒΑ, εδώ στον ΕΣΑΚΕ έχει σε μισή χρονιά μία τάπα κάνει. Μία. 1. Σύνολο. Και στην Ευρωλίγκα εκεί στο 0,21 είναι, δηλαδή 3, 2 με τη Kuban και 1 με τη Barcelona. Σε 260+ λεπτά. Σύνολο θα κοντεύει τα 500, με 4 τάπες.
Όπως είπε κι ο Σκουντής χτες, είχε πει ο Ιωαννίδης για τον αιφνιδιασμό πως μόνοι οι τρελοί στο Δρομοκαΐτειο τρέχουνε χωρίς τη μπάλα. Συγγνώμη, το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι πια εκεί.
Και κλείνω όπως έκλεισα και χτες. Για να τον χρησιμοποιεί έτσι ο προπονητής-μέντοράς του που του έσωσε την καριέρα και τον θεωρεί ο ίδιος ο παίκτης το Djole γκουρού και έχων το χάρισμα, φαντάζομαι τι τον έχει δει να τρώει πίσω αν τον αφήσει κώνο από κάτω..
respect και για αυτο το ποστ αλλα και για το προηγουμενο.φαινετασι οτι το κατεχεις καλα το αθλημα.και μην ζητας συγγνωμη για τετοιες μπασκετικες κουβεντες.
αλλα για πες μας ρε φιλε μου ο πεκοβιτς δηλαδη ηταν τοσο πολυ ανωτερος αμυντικα?πανω κατω(η μαλλον μονο κατω

)οι ιδιοι παιχτες μου φαινονται.πως και δεν ειχαμε προβλημα τοτε?
QUOTE (djibriliant @ Jan 26 2016, 20:32 )

Έχω μια μικρή ένσταση ο Περπέρογλου στα καλά του στον Παναθηναϊκό ήταν τοπ παίκτης άλλο αν λόγω ήπιου χαρακτήρα δεν ακουγόταν όσο άξιζε, επίσης είχε Αλβέρτη είχε σισκάουσκας είχε μποντιρόγκα(τυπικα τουλαχιστον 3αρι) δλδ υπήρχαν και χρονιές που είχε δυνατά τριάρια, τώρα αν είναι να έχουμε το ρόστερ του 8-9 δεν θέλω καν αδύναμο sf δεν θέλω καν sf ας είχαμε αυτό το ρόστερ και ας παίζαμε με 4 παίκτες

ε οχι και τοπ παιχτης ο στρατος ο περπερογλου μια απολυτη μετριοτητα ηταν μην βαζεις το ονομα του διπλα σε μποντιρογκα και σισκαουσκας γιατι ανατριχιαζω.για μενα ειναι στα ιδια επιπεδα με παπανικολαου μπραμο
QUOTE (ghetto13 @ Jan 26 2016, 17:44 )

Ωραια και παιρνουμε τον μπραμο..ενα ακομα ρολιστα στο 3..βασικο τρριαρι θα παρουμε???αν ηταν να διωξει τον γιανκοβιτς και να παρει τον μπραμο..οκ ελληνας ο ενας ελληνας ο αλλος..διωχνεις ενας ρολιστα και παιρνεις εναν αλλο...βασικο ομως θελουμε.κι ας ηρεμησουμε λιγο με μπραμο..ειχε να παιξι ενα χρονο και τωρα εχει 50% τριποντα στην 8η-9η ομαδα της ιταλιας...δεν βλεπω να λυνει κανενα θεμα...
αν θελουν απο την διοικηση να σωσουν την χρονια πρεπι να γινουν 3 μεταγραφες.. γκαρντ,3αρι και 5αρι και ολοι να ναι αθλητικοι!!!ας δουμε λιγο και τον ολυμπιακο τι στυλ παικτες!!
Για την ακριβεια θελει 3 βασικους ξενους σε 1,3,5
Συμφωνω σχετικα με μπραμο.ποιος μπραμος.θελουμε παιχτη που να κανει διαφορα.πενταδατο που να παρει την θεση σπιτι του.αλλιως αστο καλυτερα.
Μεχρι και οι αγγελοπουλοι μας κανουν πλακα με τους 5 ξενους.
QUOTE(RipCity @ Jan 26 2016, 20:47 )

Οκ οι ψηλοί να μένουν μέσα στο ζωγραφιστό. Όταν σκρινάρει ο Χάντερ τον Καλάθη και περνάει δύο βήματα μπροστά ο Σπανούλης ποιος θα μαρκάρει το σουτ αν έχει μείνει μέσα ο ψηλός. Ναι οκ τους ανεβάζει πολύ ψηλά, αλλά όχι ότι είναι απλό να λέμε θα μείνει μέσα ο ψηλός. Μια στοιχειώδη άμυνα θα πρέπει να μπορεί να την παίξει.
Το 4άρι καλύπτει τον χώρο στα 5 περίπου μέτρα και τοποθετείτε ανάλογα με το που βρίσκεται η μπάλα, ώστε να βγει να καλύψει το σουτ ή να πάρει τα βήματα του περιφερειακού σε περίπτωση που πάει σε διείσδυση... Ρισκάρεις περιφερειακό σουτ από το αντίπαλο 4άρι αλλά αν οι 2 και 3 έχουν ενέργεια, συγκέντρωση, σωστή τοποθέτηση και διορατικότητα η πιθανή πάσα στην αδύναμη πλευρά καλύπτεται... Στην πραγματικότητα οι πλάγιοι αμύνονται σε ζώνη, μαρκάρουν δηλαδή τον χώρο τους και βλέπουν με το ένα μάτι τις κινήσεις των αντιπάλων και με το άλλο τη μπάλα (διαβλέποντας την πάσα)... Όλα αυτά βέβαια θέλουν προπόνηση και σκληρή δουλειά ώστε να γίνονται αυτοματοποιημένα... Στον Παναθηναϊκό δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα από όλα αυτά και βλέπουμε τις παραδοσιακές αλλαγές με το 5άρι να βγαίνει στην περιφέρεια... Με Ραντούλιτσα και Κούζμιτς όμως είναι αυτοκτονία να αμύνεσαι έτσι...
Reggie Miller 31
Jan 26 2016, 20:47
Σιγά μην πάρει 3 παικτες ο ΔΓ... Θα πάρει Γκίμπσον και έναν αθλητικό ψηλό λογικά, με αποδέσμευση Παβλοβιτς-Κουζμιτς.
Στο 3 θα ειναι ο Βλάντο, θα πάρει ευκαιρίες ο Χαραλαμπόπουλος και με Γκίμπσον-Φέντελειν-Παππά-ΔΔ-Καλάθη-Μποχωρίδη θα παίζουμε σχήματα με 3 κοντούς. Το έκανε και ο Ζοτς άλλωστε αυτό.
Το θέμα είναι να φέρουμε κανά καλό ψηλό
ΥΓ Μπράμος για γέλια! ούτε σταθερός σουτέρ είναι, ούτε μπορεί να παίξει καλύτερα απο Βλάντο
Putnam
Jan 26 2016, 20:52
QUOTE (j.browning @ Jan 26 2016, 20:10 )

και τα πας πολυ χειροτερα απο τωρα.
εκανες την ομαδα μυλο και δεν κερδιζεις τιποτα.
ξεδυναμωνεις το τρια που ειναι ετσι και αλλιως αδυναμο λες οτι θα δανειστεις στο τρια χρονο απο τα γκαρντ που εχουν χτυπησει μπιελα απο την λειψανδρεια και περνεις ενα τεσσαρι κατσικι που δεν βαζει τριποντο ουτε με αιτηση και περιμενεις απο των μιρο με το αντιπαλο τεσσαρι και πενταρι βιδωμενο πανω του να παιξει λοου ποστ παιχνιδι.
συγγνωμη αλλα καλυτερα να μεινεις ακριβως οπως εισαι

Γιατί καλέ, αφού στα γκαρντ η λειψανδρία ήταν συγκυριακή λόγω τραυματιών που πλέον επέστρεψαν απλώς με γκίμπσον τους προσθέτεις και σκοράρισμα (που έχασες λόγω Παππά που δεν επανήλθε). Αποδυνάμωση αν φύγει ο Πάβλοβιτς? Ίσως θα είναι και το καμπανάκι στον Γιάνκοβιτς ν'αποδείξει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Στο 5 θα έχεις ένα αξιόπιστο ΜΑΠ που ξέρει τη δουλειά και έχει και σουτ. Τον Ραντούλιτσα έτσι κι αλλιώς όλοι νταμπλ τιμ τον παίζουν και στην ευρώπη πλέον γι'αυτό χάνει την ψυχραιμία του και κάνει βήματα ή λάθος ενέργειες, πάντως την μπάλα μετά από νταμπλ τιμ πάνω στο ποστάρισμα δύσκολα την σπάει προς τα έξω.
Για κατσικοτεσσάρι θα μας έκανε την δουλειά και εκείνος ο αμερικανός ΜΑΠ που τον έφερναν τα ρεπορτάζ πέρσι σε εμάς και τελικά κατέληξε σε κείνη την πολωνική, δεν θυμάμαι όνομα, στο μεταξύ μας ματς εκτός έδρας μας είχε κάνει και ψιλοζημιά, αν υπάρχει ακόμα στον χάρτη. Λογικά τα λεφτά για απόκτηση νέων παικτών θα είναι ελάχιστα έτσι και αλλιώς οπότε θα γίνουν αλχημείες. Και με Ραντούλιτσα στο 5 η εξίσωση θα λύνεται δύσκολα.
thanath
Jan 26 2016, 20:55
QUOTE (j.browning @ Jan 26 2016, 22:21 )

πολυ δυσκολο να βρεις καλυτερο τριαρι του μπραμου με λιγοτερο απο 1 εκατ.(ποσα διναμε του παπανικολαου?που για μενα δεν ειναι καλυτερος)
το να εχεις καλο τριαρι ειναι πολυ σημαντικο ακομα και οταν ησουν στην εποχη του ζοτς.δες με τι ροστερ επαιξες την μπαλα που επαιξες το 2010 και με τι το 2007.
ο κατσικαρης για μενα ειναι ο μαυροκεφαλιδης των προπονητων.αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση με βρισκει συμφωνω. ο παπ τωρα δεν μπορει το παληκαρι.το τι θα γινει αυριο βλεπουμε
το ιδιο λεμε για των βασιλοπουλο και εμενα μου αρεσε πολυ και τοτε λεγαμε πως θα γινει τρομακτικο τριαρι αλλα οι τραυματισμοι των εστειλαν αδιαβαστο.γιαυτο δεν μπορεις να λες σε 3-4 χρονια ο παπ θα ειναι το καλυτερο τριαρι.ποτε δεν ξερεις
ναι σε εμενα.
δεν λεμε να ερθει ο μπραμος γιατι αυτοι που εχουμε ειναι πιο μετριοι.λεμε να ερθει γιατι ειναι αξιολογος σε πραγματα που χρειαζεται η ομαδα χτες και ειναι και ελληνας και φτηνος.
τα ιδια λεγανε μερικοι και για των ματσιουλης και για των λασμε και για των πεδουλακη αλλα σιγα σιγα αναθεωρουν
Για τον Ματσιούλις και τον Λάσμε δε νομίζω να είχε κανένας πρόβλημα να γυρίσουν. Ίσως για τον δεύτερο λόγω του γεγονότος ότι έχει μεγαλώσει και στηρίζεται στα αθλητικά του προσόντα πολλοί να είπαν ότι προτιμούν κάποιον νεότερο, αλλά όχι ότι θα μας χάλαγε η επιστροφή του...
Τώρα για τους άλλους 2 εγώ έχω να πω ότι δεν θέλω κανένα από τους 2 να γυρίσει στην ομάδα.. Το σουτ του Μπράμου δεν είναι σταθερό και αυτό ίσχυε και στην πρώτη καλή του χρονιά! Αν είναι να γυρίσει κάποιο τριάρι αυτό είναι το καλοκαίρι ο Ματσιούλις και κανένας άλλος! Για τώρα είτε έχουμε τον Παύλοβιτς είτε τον Μπράμο προσωπικά μου είναι αδιάφορο γιατί νομίζω ότι η ομάδα έχει σοβαρότερα προβλήματα από την θέση 3. Όπως είπε και ένας φίλος, καλύτερα να ενισχυθούμε στα γκαρντ με ένα παίχτη και έναν ψηλό καλό παρά να πάρουμε και 3 και να μοιραστούν τα χρήματα!
Όσο για τον Πεδουλάκη δεν θέλω να γυρίσει και δεν πρέπει και ο ίδιος να γυρίσει για τον εαυτό του.
Εγώ δεν θέλω να γυρίσει γιατί είδαμε τι μπορεί να κάνει σε αυτό το επίπεδο ο Πεδουλάκης και πήρε και την ευκαιρία να φτιάξει ένα ρόστερ με πολλά λεφτά και έκανε μια τρύπα στο νερό.. Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να δώσει αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος προπονητής! Άσε που με το ρόστερ που έχουμε θα αποτύχει παταγωδώς γιατί του λείπει η αθλητικότητα, χαρακτηριστικό που στηριζόταν πολύ το μπάσκετ που έπαιζε η ομάδα του.
Για τον εαυτό του δεν πρέπει να γυρίσει γιατί όπως είπε πάλι ένας φίλος στον Παναθηναϊκό δεν τον σεβάστηκαν με τον τρόπο που τον έδιωξαν.. Και αν είναι να γυρίσει και να έχει την ίδια κατάληξη (που θα την έχει) θα καταντήσει να είναι ο Λεμονής του μπάσκετ που όποτε ήθελε ο πρόεδρας τον έφερνε και όποτε ήθελε τον έδιωχνε!
Ο προπονητής που πρέπει να έχει η ομάδα είναι κάποιος με προσωπικότητα, για να μπορέσει όσο είναι δυνατό να χαλιναγωγήσει τον ΔΓ και τις αλλόκοτες κινήσεις του! Ο Τζόρτζεβιτς προσωπικότητα έχει! Το πρόβλημα είναι ότι του λείπουν τακτική και εμπειρία και προσπαθεί να τα αποκτήσει στον Παναθηναϊκό! Κακά τα ψέματα το ξέραμε ότι του έλειπαν αυτά τα 2 στοιχεία οπότε όταν τον προσέλαβαν έπρεπε να είναι έτοιμοι να τον στηρίξουν και στα κακά και όχι να βγαίνει η ΚΑΕ μέσω της εφημερίδας και να τον αδειάζει στην ψύχρα!
Όσο για τις μεταγραφές, αφού φτάσαμε εδώ που φτάσαμε είτε πάρουμε τώρα είτε σε 2 βδομάδες παίχτη τους επόμενους 2 αγώνες θα τους παίξουμε με τον υπάρχον ρόστερ! Αλλαγές δεν επιτρέπονται πριν την 6η αγωνιστική (αν δεν κάνω λάθος), οπότε και να τους διώξει από τώρα τους 2 Σέρβους θα είναι δώρο άδωρον γιατί θα υπάρχει ποσοτικό πρόβλημα!
Όσο το να βάλει τώρα τους μικρούς μέσα και σ αυτό δε βρίσκω νόημα! Το θέμα δεν είναι μόνο να παίξουν οι μικροί και να χάνουν με 30ρες! Το θέμα είναι με κάποιο τρόπο να αποκτήσουν τη νοοτροπία του refuse to loose που έχουν Φώτσης και Διαμαντίδης! Αν είναι να τους πετάξει έτσι μέσα θα μάθουν να χάνουν και πάλι χαμένοι θα είμαστε! Και ο Ολυμπιακός δεν πέταξε κατευθείαν στα βαθιά! Πέρασαν όλοι όσοι τώρα τα πηγαίνουν καλά στην Ευρωλίγκα από μία διαδικασία και είχαν δίπλα τους τον Σπανούλη στο πικ του, τον Πρίντεζη το ίδιο, τον Λο στα καλύτερα κοκ! Τώρα ο Παναθηναϊκός τί έχει? 3 σέρβους που ο 1 είναι τίμιος αλλά δεν μπορεί παραπάνω, 1 που θυμώνεις να τον βλέπεις και απορείς πως έκανε καριέρα τόσα χρόνια στο ΝΒΑ με τα βλακώδη λάθη και την χαζή νοοτροπία που έχει και άλλον 1 που πραγματικά απ όσο τον έχω δει τον Ραντούλιτσα δεν έχω κατασταλάξει αν φταίει αυτός, οι συμπαίκτες του, ο προπονητής + τους 2 αμερικάνους που προσπαθούν αλλά στην δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι και στα καλύτερά τους..
Στο nbdl που παιζουν κατι τζοουνς και κλαρκ παιζουν πολυ καλυτεροι παιχτες απο τον μπραμος.δεν υπαρχει καν συγκριση σε ταλεντο απο τον μιχαλη που δεν εχει καν τεχνικη να σταθει στο 2 (ουτε δημιουργια βεβαια) και ενα μετριο σουτ που σε περιοδους που τρεμει η μπαλα θα πηγαινει το τουβλο φουλ.
Το θεμα οτι τετοιοι παιχτες τετοια περιοδο πρεπει να μπουν σε καλουπι ,οταν μαλιστα πολλοι απο αυτους δεν εχουν πατησει καν ευρωπη και δεν ξερουν και πολλα απο τακτικη.εκει ειναι το προβλημα οχι στην αξια
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 26 2016, 21:11 )

Οι παρατηρήσεις που κάνεις είναι σωστές... Νωρίτερα απαντώντας σε άλλο post ανέφερα έναν πιθανό τρόπο άμυνας... Εγγύηση επιτυχίας προφανώς δεν υπάρχει, οφείλεις ωστόσο να σκεφτείς κάτι διαφορετικό και να το δοκιμάσεις... Τι νόημα έχει να επιμένεις σε ένα τρόπο παιχνιδιού που και θεωρητικά αλλά και πρακτικά είναι καταδικασμένος; Τι νόημα έχει να εκθέτεις έτσι τους παίκτες σου, τον εαυτό σου (τον Τζόρτζεβιτς εννοώ) και την ομάδα; Προπονητής είσαι... Βλέπεις ότι κάτι δεν βγαίνει... ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ! Κάνε κάτι νέο! Αλλιώς τι κάνουμε; Είναι σαν να λέμε ότι ο Ραντούλιτσα και ο Κούζμιτς είναι άχρηστοι στο σύγχρονο μπάσκετ και καλύτερα να βρουν κάποια άλλη δουλειά να κάνουν... Μπορεί να είναι και έτσι... Αλλά εσύ τους διάλεξες, είσαι ο προπονητής, η δουλειά σου είναι να αξιοποιήσεις τους παίκτες σου, να διαβάσεις τι μπορούν και τι δεν μπορούν, να τους εκπαιδεύσεις, να τους βελτιώσεις, να τους κάνεις ομάδα... ΣΚΕΨΟΥ! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ! Άμπαλοι (για μένα τουλάχιστον) δεν είναι... Το μπάσκετ εξελίσσεται, δεν γίνεται να είμαστε απόλυτοι και άκαμπτοι... Πάντα υπάρχει χώρος για νέες ιδέες... Δεν έχω θέμα με τον παραδοσιακό τρόπο άμυνας στο πικ εν ρολ... Θέλεις να παίξεις έτσι; Οκ! Πάρε τους αντίστοιχους παίκτες! Δεν γίνεται όμως να παίρνεις Ραντούλιτσα-Κούζμιτς και να παίζεις έτσι! Δεν υπάρχει μπασκετική λογική σε αυτό...
Εγώ πάντως είμαι φουλ υπερ της απόκτησης Μπράμος αν είναι να γίνει. Όπως επίσης θεωρώ πως αν δείξει ότι μπορεί ακόμα να ανταπεξέλθει τότε καλώς να παραμείνει και του χρόνου στη θέση του Γιάνκοβιτς (αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και δεν έχει δραματική βελτίωση).
Διαφωνώ εννοείται πως είναι του ίδιου επιπέδου με τον Παπανικολάου αλλά δεν είναι και τόσο υπερβολικά πίσω. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ούτε να τον υπερεκτιμάμε πρέπει γιατί δεν είναι σε καμία περίπτωση απ' το πάνω (ή ακόμα και απ' το λίγο πιο κάτω) ράφι αλλά ούτε κανάς άσχετος που λένε μερικοί. Υποτιμημενος είναι σίγουρα και είναι λογικό γιατί είναι παίχτης που συνήθως αυτά που κάνει περνάνε απαρατήρητα. Κάτι σαν το Σάτο το '11 που στα 4/5 της σεζόν θεωρούταν από πολλούς γνωστούς άγνωστους κατσίκι και τίποτε άλλο...
Όπως και να 'χει αυτό με του σουτ είναι αστείο γιατί όπως πάντα επιλέγουμε να θυμόμαστε τα πράγματα όπως μας βολεύει και όχι όπως ήταν. Εννοείται πως θα θυμηθούμε τους κάκιστους τελικούς τη δεύτερη χρονιά του (με Φράνκι κόουτς...) και όχι τους τελικούς της πρώτης. Να τον συγκρίνουμε με τα τότε τριάρια του αντιπάλου. Ούτε θα σου θημηθεί κανένας πως σε πήγε Τοπ16 τη μία και Τοπ8 την άλλη με 7 τρίποντα. Στο κάτω κάτω και ασταθής σουτέρ να είναι (που θα είναι) είναι σαφώς καλύτερος από τους υπάρχοντες οι οποίοι δεν είναι ασταθείς αλλά τουβλαδώροι. Δηλαδή ο Μπράμος δεν μπορεί να μαρκάρει το Στρόμπερι καλύτερα ή τον Παπανικολάου απ' ότι οι τωρινοί; Όχι δεν θα κερδίζαμε αλλά μπορεί ο Στρόμπερι εκεί που έβαλε 14 να έβαζε 10, μπορεί και ένα από τα ασταθή τρίποντά του να έβρισκε στόχο σε σχέση με τους τωρινούς, με βάση το νόμο των πιθανοτήτων και των υπαρκτών στατιστικων.
Και στην τελική πες ότι ο Μπράμος δεν πρόσφερε στην ομάδα και δεν μας έλειψε. Ειδικά πέρυσι με το Μπλουμς τι να τον κάναμε; Είχαμε το Βλάντο. 3η χρονιά αυτός και τα μισά απ' όσα πρόσφερε ο Μάικ δεν τα έχει δώσει ακόμα. Πες δεν μας κάνει. Τι ακριβώς περιμένουμε Φλεβάρη μήνα με 100 χιλιάρικα να πάρουμε; Δηλαδή παίχτης που ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουμε απόλυτα, σε καλή ηλικία, έμπειρος, γνώστης της ομάδας, έλληνας και φτηνός δεν μας κάνει; Ναι έχει μικρό ταβάνι αλλά είπαμε για Ουίμς είναι δύσκολο το πράγμα. Ας το δούμε το καλοκαίρι το ζήτημα.
Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για τις υπόλοιπες τυχόν μεταγραφές στις άλλες θέσεις. Να κατέβουμε λίγο από το καλάμι και να το δούμε ρεαλιστικά. Όσο για τα άστα όπως είναι δεν το κατάλαβα. Όταν είσαι Παναθηναικός πολεμάς για τη νίκη. Έτσι ξέρω, έτσι έμαθα. Έχουμε 10% να πάρουμε το πρωτάθλημα; (όπως πέρυσι) Ε θα δοκιμάσουμε να το πάμε 15% αν μπορούμε. Δεν θα πούμε δεν πειράζει μωρέ, ας κρατήσουμε τον Πάβλοβιτς και ας μην περιμένυμε τίποτα εμείς και το καλοκαίρι αυτός για να τα παρατήσει. Το Μπράμο μόνο μη φέρουμε γιατί δεν μας αρέσει και ας είναι καλύτερος.
Πολύ μίζερη λογική και ηττοπαθής.
Nik Tepits
Jan 26 2016, 21:23
Αλιμονο να παρουμε τον Μπραμο! Μετριουνται στα δαχτυλα οι καλες εμφανισεις του στην θητεια του στον Παναθηναικο. Μονο ως Αντι-Γιανκοβιτς αλλα ουτε, αφου ειναι και μεγαλυτερος. Aς παρουμε και τον Ουιλσον τοτε, γιατι μια φορα εβαλε 7/8 τριποντα στο ΣΕΦ. Σονυ και καλα πρεπει να παρουμε πρωην παιχτες? Ποιος Πεδουλακης ρε παιδια? Επειδη νικαγαμε τον Ολυμπιακο, αυτο μας νοιαζει? Θυμαστε το μπασκετ που παιζαμε με Πεδουλα? Για πηγαιντε πισω στις σελιδες αυτου του φορουμ και κοιταξτε σχολια απο τοτε. Καλητερα οπως λενε μερικοι καινουργιοι παιχτες, παμε για αλλα!
Ισως να υπαρχει η μικρη ελπιδα να καταλαβε ο ΔΓ οτι χωρις λεφτα δεν φτιαχνεις ομαδα. Δεν αρκουν 2 μεγαλα συμβολαια, εαν δεν τους πλαισιωσεις καταλληλως. Πιστευω ο Σαλε προσπαθησε το καλοκαιρι να παρει Ταιους η Λασμε αλλα με τα παζαρια της διοικησης δεν εκατσε. Τωρα εννοειτα οτι πρεπει να καλυπτει τους δικους τους παιχτες. Εκει που εχει αποκλειστικη ευθηνη ειναι για τον Παβλοβιτς, που τον αφησε τελειως ξεκρεμαστο. Συμφωνω με roben, αμα στην αμυνα κρυβεις τον Ραντου, στην επιθεση εχεις ανα πασα στιγμη ενα υπεροπλο. Αυτο που χρειαζομαστε ειναι πραγματικα ενα σουτερ και ενα ΜΑΠ 4/5.
bodiroga10
Jan 26 2016, 21:33
QUOTE (Nik Tepits @ Jan 26 2016, 21:23 )

Αλιμονο να παρουμε τον Μπραμο! Μετριουνται στα δαχτυλα οι καλες εμφανισεις του στην θητεια του στον Παναθηναικο. Μονο ως Αντι-Γιανκοβιτς αλλα ουτε, αφου ειναι και μεγαλυτερος. Aς παρουμε και τον Ουιλσον τοτε, γιατι μια φορα εβαλε 7/8 τριποντα στο ΣΕΦ. Σονυ και καλα πρεπει να παρουμε πρωην παιχτες? Ποιος Πεδουλακης ρε παιδια? Επειδη νικαγαμε τον Ολυμπιακο, αυτο μας νοιαζει? Θυμαστε το μπασκετ που παιζαμε με Πεδουλα? Για πηγαιντε πισω στις σελιδες αυτου του φορουμ και κοιταξτε σχολια απο τοτε. Καλητερα οπως λενε μερικοι καινουργιοι παιχτες, παμε για αλλα!
την 1η του χρονια ηταν παικτης κλειδι καθοριστικος οτι φτασαμε ενα βημα πριν το φαιναλ4
μας περασε απ την 1η φαση στο ματς με την καντου και στην σειρα με την μπαρτσελονα καταπληκτικος στις 2 νικες και απ τους ελαχιστους στο 4ο ματς στο οακα που ηταν ανταξιος της κρισιμοτητας του αγωνα που σε περιπτωση νικης μας πηγαινε φαιναλ4
την 2η χρονια ηταν σαφως χειροτερος αλλα και εκει ειχε καλα παιχνιδια
SG3ptshooter
Jan 26 2016, 21:36
QUOTE(j.browning @ Jan 26 2016, 20:40 )

αλλα για πες μας ρε φιλε μου ο πεκοβιτς δηλαδη ηταν τοσο πολυ ανωτερος αμυντικα?πανω κατω(η μαλλον μονο κατω

Ο Pekovic ήταν καλύτερος σε πολλά πράγματα, μπορεί στα περισσότερα να είναι οριακά καλύτερος και σε 1-2 ίσως να υστερεί και κάπως, αλλά overall και για το ρόλο που τον ήθελες και μεγαλύτερο impact είχε αναλογικά μπροστά και ναι μπορεί να μην ήταν συνταρακτικός αμυντικός αλλά ήταν καλύτερος του Raduljica. Αλλά το θέμα δεν είναι τόσο να ψειρίσουμε μια σύγκριση του παρελθόντος ως head2head, αλλά να δούμε τις συνθήκες στο κάθε rotation. Αν ένα matchup δεν πήγαινε καθόλου στον Pekovic σήκωνες το Batiste με τα δικά του διαφορετικά χαρακτηριστικά και είχες και Κώστα Τσαρτσαρή από πίσω. Και διάφορους άλλους καβάτζα μη σου πω. Τώρα έχεις επενδύσει σε έναν λιγότερο σπουδαίο σε συνολικό impact παίκτη, που όχι δεν o μόνος αδύναμος αμυντικά παίκτης που είχες ποτέ αλλά είναι περισσότερο ρίσκο το πόσο θα μπορεί να σε βοηθήσει συστηματικά, μεγαλύτερο μέρος ενός μικρότερου budget και με σαφέστατα χειρότερες εναλλακτικές λύσεις. Πίσω ή δίπλα από έναν παίκτη που απ' τη στιγμή που τον υπογράφεις ξέρεις ότι είναι οι εναλλακτικές σου το λιγότερο αναγκαίες.
QUOTE(roben @ Jan 26 2016, 21:06 )

Οι παρατηρήσεις που κάνεις είναι σωστές... Νωρίτερα απαντώντας σε άλλο post ανέφερα έναν πιθανό τρόπο άμυνας... Εγγύηση επιτυχίας προφανώς δεν υπάρχει, οφείλεις ωστόσο να σκεφτείς κάτι διαφορετικό και να το δοκιμάσεις... Τι νόημα έχει να επιμένεις σε ένα τρόπο παιχνιδιού που και θεωρητικά αλλά και πρακτικά είναι καταδικασμένος; Τι νόημα έχει να εκθέτεις έτσι τους παίκτες σου, τον εαυτό σου (τον Τζόρτζεβιτς εννοώ) και την ομάδα; Προπονητής είσαι... Βλέπεις ότι κάτι δεν βγαίνει... ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ! Κάνε κάτι νέο! Αλλιώς τι κάνουμε; Είναι σαν να λέμε ότι ο Ραντούλιτσα και ο Κούζμιτς είναι άχρηστοι στο σύγχρονο μπάσκετ και καλύτερα να βρουν κάποια άλλη δουλειά να κάνουν... Μπορεί να είναι και έτσι... Αλλά εσύ τους διάλεξες, είσαι ο προπονητής, η δουλειά σου είναι να αξιοποιήσεις τους παίκτες σου, να διαβάσεις τι μπορούν και τι δεν μπορούν, να τους εκπαιδεύσεις, να τους βελτιώσεις, να τους κάνεις ομάδα... ΣΚΕΨΟΥ! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ! Άμπαλοι (για μένα τουλάχιστον) δεν είναι... Το μπάσκετ εξελίσσεται, δεν γίνεται να είμαστε απόλυτοι και άκαμπτοι... Πάντα υπάρχει χώρος για νέες ιδέες... Δεν έχω θέμα με τον παραδοσιακό τρόπο άμυνας στο πικ εν ρολ... Θέλεις να παίξεις έτσι; Οκ! Πάρε τους αντίστοιχους παίκτες! Δεν γίνεται όμως να παίρνεις Ραντούλιτσα-Κούζμιτς και να παίζεις έτσι! Δεν υπάρχει μπασκετική λογική σε αυτό...
Πάνω κάτω ανέφερα κι εγώ κάτι αντίστοιχο, δεν πιστεύω πως δεν περιμένει κανείς τη λογική αντιμετώπιση. Απλά δεν πιστεύω πως μπορείς να εφαρμόσεις ένα πλάνο με αρκετή σωματική καταπόνηση στο 1 και 4 που οι παίκτες είναι ήδη σκασμένοι με το τωρινό αμυντικό scheme, και με αρκετές απαιτήσεις αντίληψης και άμεσης αντίδρασης με closeout σε ένα roster που στο 2-3 έχεις τους αρνητικούς ή μυστήρια τρένα ή τον επίσης καταπονημένο λόγω λεπτών σε κάθε παιχνίδι Feldeine. Εδώ δεν πιάνανε τους παίκτες της Malaga μες το ΟΑΚΑ χωρίς Kuzminskas στα off-ball screens. Δε διαφωνώ πως αυτό που παίζουμε τώρα μοιάζει καταδικασμένο ούτε παλεύω για κάποιο λόγο να υπερασπιστώ τη συνέχισή του. Απλά δεν πιστεύω πως θα σώσεις την κατάσταση είτε κρύβοντας είτε συντηρώντας το 5 σε παθητική άμυνα. Το να τον εκθέτεις σε μια ενεργητική προσέγγιση που δε μπορεί να παίξει έχει για το Djordjevic τη λογική του, δε συμφωνώ, δεν μ' αρέσει αλλά τολμώ να πω για την επιλέγει όταν έχει τέτοια οικειότητα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη, την κατανοώ. Δε μπορώ βάζοντάς τα κάτω να εγγυηθώ σε κανέναν πως θα τα πάμε καλύτερα με άλλη προσέγγιση.
Δε θεωρώ άχρηστο το Raduljica, ούτε τον Kuzmic. Απλά για μένα δεν είναι λειτουργικό σα δίδυμο, το ίδιο έλεγα και για την παρουσία του Batista πέρυσι ως πρώτου. Μου είναι δύσκολο να ενθουσιαστώ αν βλέπω για κολό/ώνα τις σεζόν και για ακριβότερους στο roster παίκτες με μία σοβαρή δεξιότητα σε 2-3 πράγματα που του λείπουν άλλα 2-3 στοιχεία κι έχει και 3+ αδυναμίες. Προτιμώ την ισορροπία. Στην τελική και η απόδοση ενός ψηλού σχετική είναι, τα λεπτά που παίρνει ακόμα και της Gora ο ψηλός με τα rebs και τις φορές που θα τους ακουμπήσεις τη μπάλα ένα ranking θα στο κάνουν, ανεξαρτήτως πραγματικής αποτελεσματικότητας. Δε βρίσκω το Raduljica αναποτελεσματικό επιθετικά ούτε πιστεύω πως μας καταδικάζει η παρουσία του. Ξέρω πως αν έπαιζε ως ηγέτης και go-to-ψηλός σε μια τρίτη ομάδα και επρόκειτο να πάει στη Real ή στην CSKA στους 8, δε θα πόνταρα υπέρ της ομάδας του. Όσο για τη μπασκετική λογική μου, σου ή του Sale, με ιντριγκάρει η φράση σου γιατί ο τίτλος στο leoforos χτες το βράδυ για τις δηλώσεις του ήταν ακριβώς αυτός: "Ξεπερνά την μπασκετική μου λογική".
djibriliant
Jan 26 2016, 21:36
QUOTE (j.browning @ Jan 26 2016, 20:40 )

εσυ εισαι ο ανθρωπος μου
δεν μου λες το ποτηρι ειναι μισοαδειο ή μισογεματο?
μην τα μηδενιζεις ολα ετσι απλα.ποιος ειναι δηλαδη για σενα ο κανονικος προπονητης και οι κανονικοι παιχτες?
respect και για αυτο το ποστ αλλα και για το προηγουμενο.φαινετασι οτι το κατεχεις καλα το αθλημα.και μην ζητας συγγνωμη για τετοιες μπασκετικες κουβεντες.

ε οχι και τοπ παιχτης ο στρατος ο περπερογλου μια απολυτη μετριοτητα ηταν μην βαζεις το ονομα του διπλα σε μποντιρογκα και σισκαουσκας γιατι ανατριχιαζω.για μενα ειναι στα ιδια επιπεδα με παπανικολαου μπραμο
Επαναδιατυπώνω ΔΕΝ τον θεωρώ ισάξιο με Μποντιρόγκα Σισκάουσκας, τον θεωρώ παίκτη τοπ επιπέδου που είναι αδικημένος και δεν αναγνωρίστηκε η τότε προσφορά του.
Nik Tepits
Jan 26 2016, 21:40
QUOTE(bodiroga10 @ Jan 26 2016, 12:33 )

την 1η του χρονια ηταν παικτης κλειδι καθοριστικος οτι φτασαμε ενα βημα πριν το φαιναλ4
μας περασε απ την 1η φαση στο ματς με την καντου και στην σειρα με την μπαρτσελονα καταπληκτικος στις 2 νικες και απ τους ελαχιστους στο 4ο ματς στο οακα που ηταν ανταξιος της κρισιμοτητας του αγωνα που σε περιπτωση νικης μας πηγαινε φαιναλ4
την 2η χρονια ηταν σαφως χειροτερος αλλα και εκει ειχε καλα παιχνιδια
Βλεπεις οτι ειναι ελαχιστα τα παιχνδια που επαιξε καλα? Δεν αμφιβαλλω οτι αμυντικα ειναι 2 σκαλια ανωτερος απο τα υπαρχοντα 3αρια μας με παθος, ενεργεια. Σκυλι. Αλλα αυτο που χρειαζομαστε τωρα ειναι σκορ, θελουμε 3αρι πολυβολο. Εαν πιστευεις οτι ο Μπραμος ειναι τετοιος...
Τωρα αυτο καλο ειναι η οχι?
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithe...ka.3879415.html
Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος διαβάζω μετά τις συναντήσεις της ημέρας. Δηλαδή έπρεπε να φτάσουμε στο 1-3 στην Ευρώπη και να χάσουμε με τέτοιο τρόπο από τον Ολυμπιακό για να πάρουν την απόφαση για αλλαγές και ενίσχυση; Η ομάδα βαδίζει έτσι από τον Νοέμβριο, δεν είμαστε τυφλοί. Ο όμιλος ήταν για 2η θέση και τώρα τρέχουμε για την 4η θέση. Αδιανόητα πράγματα και φέτος στην ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις "1" και "5", δίνοντας έμφαση στο αθλητικό και γρήγορο ψηλό, που θα είναι διαφορετικός από τους υπάρχοντες ψηλούς του ρόστερ.
Οσον αφορά στην περίπτωση του Γκίμπσον, ο οποίος αποτελεί βασική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος.
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithe...ka.3879415.htmlΠιο σοφτ ομάδα δε γινόταν να φτιάξουμε το καλοκαίρι. Ελπίζω να το κατάλαβαν και οι ίδιοι. Για να δούμε αν και είναι αργά νομίζω και θα φορτωθούμε με κανέναν Μόργκαν.
Με τον Μπράμο τι είχαμε τι χάσαμε. Δεν νομίζω να ισχύει!
bodiroga10
Jan 26 2016, 21:49
QUOTE (Nik Tepits @ Jan 26 2016, 21:40 )

Βλεπεις οτι ειναι ελαχιστα τα παιχνδια που επαιξε καλα? Δεν αμφιβαλλω οτι αμυντικα ειναι 2 σκαλια ανωτερος απο τα υπαρχοντα 3αρια μας με παθος, ενεργεια. Σκυλι. Αλλα αυτο που χρειαζομαστε τωρα ειναι σκορ, θελουμε 3αρι πολυβολο. Εαν πιστευεις οτι ο Μπραμος ειναι τετοιος...

προφανως και δεν ειναι πολυβολο αλλα απλα εγω θεωρω οτι θελουμε 3αρι που να ειναι καλος αμυντικος και καλος σουτερ δεν χρειαζομαστε 3αρι που να κανει τιποτα παραπανω.
απ την αρχη πιστευω μας λειπει ενας πλαγιος τυπου ντιμπλερ ή μπροεκχοφ φυσικα ο μπραμος δεν ειναι τοσο σταθερος σουτερ αλλα απ την αλλη ειναι καλυτερος αμυντικος απ αυτους τους δυο
το σκορ πιστευω πρεπει να το παρουμε απ τα πικ εν ρολ του καλαθη και του διαμαντιδη με τον γκιστ και με καλους σουτερ για να εχουμε και καλες αποστασεις στην επιθεση τυπου φωτση και μπραμος
3αρι που να δημιουργει για τον εαυτο του και να προσφερει σκορ δεν νομιζω οτι υπαρχει στην αγορα και αμφιβαλλω και αν υπαρχουν πανω απο 3-4 τετοια στην ευρωλιγκα. παντως αν ψαχναμε σκορ απ το 3 τοτε ο παπανικολαου δεν μας εκανε με τιποτα οπως δεν μας κανει και ο μπραμος παικτες που ουτε στα μισα παιχνιδια δεν εχουν διψηφιο αριθμο ποντων
yorgos
Jan 26 2016, 21:57
Ο Τζόρτζεβιτς προσωπικότητα έχει!
Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Εμένα μου κάνει ότι ψιλογραμμένο τον έχουν εντός, εκτός ομάδας κι επί τα αυτά. Μέτριος τεχνικά, μέτριος εμψυχωτικά, ψιλοανύπαρκτη προπονητική καριέρα, δηλώσεις κουκουρούκου, περισσότερες άστοχες επιλογές παικτών απ' ό,τι καλές, δεν έχω δει να έχει γυρίσει ένα ματς, εμμονή σε πράγματα που δε βγαίνουν. Τώρα τι προσωπικότητα έχει δεν ξέρω, δεν πήγε και στο Ραντεβού στα Τυφλά να μας πει πέντε πράγματα για το τι θα έκανε στο πρώτο ραντεβού, αν είναι χοτροφάγος και τι πιστεύει για την υπερθέρμανση του πλανήτη και το Γκαμπιρέλ Γκαρσία Μάρκες, αλλά εγώ δε βλέπω κάποιον που θα πρέπει να μείνει επειδή η προσωπικότητά του είναι ξέρω γω πιο συνταρακτική από του Πρίφτη ή του Μανωλόπουλου. Και το λέω εγώ που δε βρίσκω λόγο να φύγει αυτή τη στιγμή, απλά αυτό με την προσωπικότητα το διαβάζω συνέχεια και με εκπλήσσει. Προσωπικότητα είχε ο Γιατζόγλου. Ο Σάλε έχει... τι έχει είπαμε;
Nemesakos
Jan 26 2016, 21:58
O Κοντος πάντως τώρα στο Sport-fm είπε τα εξής:
* 2 σίγουρους νέους παίκτες
* σίγουρα γκαρντ και αθλητικό ψηλό
* σίγουρα 2 αποχωρήσεις (οι γνωστές) μετά την πρώτη φάση του τοπ16
* αναθεώρησαν για Γκίμπσον κοιτάνε κάτι καλύτερο
Αντε να δούμε...
Α! και ο ΔΔ προλαβαίνει οριακα την Νταρουσαφακα...
salonikatasos
Jan 26 2016, 22:09
όσο ήταν ο πεδουλάκης στην ομάδα γκρίνιαζαν πολλοί,επειδή έκανε μεταγραφές ο γιαννακόπουλος(όλες οι μεταγραφές το 2013 ήταν εκτός λογικής πεδουλάκη και γι αυτό και δεν έπαιζαν εξάλλου).
έρχεται ο ιβάνοβιτς,φέρνει τους δικούς του(άγνωστοι όλοι εκτός του μπατίστα),δείτε τι μας κουβάλησε ο άσχετος
το επόμενο καλοκαίρι έρχεται ο τζόρτζεβιτς και λένε όλοι επιτέλους θα κάνει κουμάντο αυτός στην ομάδα. φέρνει εκτός καλάθη,παίχτες που ο ίδιος επέλεξε και πάλι φταίει ο γιαννακόπουλος,επειδή δεν έπιασαν κάποιοι εξ αυτών.αρχίζουν τα γνωστά "τράκη φέρε παίχτες". τώρα λένε κάποιες σελίδες ότι θα το πάρει πάνω του ο γιαννακόπουλος και θα φέρει παίχτες,αρχίζουν οι φράσεις "τώρα αυτό είναι καλό?" και άλλα τέτοια ωραία. το καλοκαίρι λοιπόν η πρότασή μου είναι να βγαίνει μια λίστα με τους υποψήφιους στόχους της ομάδας και να ψηφίζει ο κόσμος και να παίρνουμε εκείνους με τις περισσότερες ψήφους,για να σταματήσει επιτέλους η γκρίνια για το θέμα των μεταγραφών
στο θέμα τώρα,για τον μπράμο δεν τρελαίνομαι. θα φέρει καλή άμυνα στο 3 και γρήγορα πόδια και στατικό τρίποντο στην επίθεση(ο μοναδικός τρόπος που απειλεί στην επίθεση μισού γηπέδου). βέβαια το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να ψάξουμε έλληνες παίχτες,οπότε από κάτι περίεργους στυλ θανασοκούμπο,είναι προτιμότερος ο μάικ που έχει παίξει και σε αυτό το επίπεδο κι έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί σαν βοηθητικός. θα παρακαλάμε βέβαια στα κρίσιμα ματς να βάλει 1 από τα 2 πρώτα σουτ του,γιατί αλλιώς συνεχίζει το χτίσιμο όλο το βράδυ. κατά τη γνώμη μου βέβαια η ομάδα χρειάζεται ένα 4αρι πιο πολύ από όλα σε σχέση με το 1-2 που ακούμε ή το 5 που λένε άλλοι και μπορεί να παίξει και ο γκιστ για λίγα λεπτά(οπότε αναγκαστικά παίζει περισσότερο ο φώτσης κι γι αυτό και η ανάγκη για 4αρι). το ρόλο αυτό θα μπορούσε να τον παίξει και ο χαραλαμπόπουλος,αλλά από ότι φαίνεται ο λόγος που δεν παίζει δεν είναι ο τζόρτζεβιτς,αλλά τα προβλήματα που έχει με τους τραυματισμούς από το καλοκαίρι ήδη
για προπονητή φυσικά η γνώμη μου είναι να μείνει ο τζόρτζεβιτς και μετά το καλοκαίρι. και φυσικά μακριά από πειράματα στυλ πρίφτη,ο οποίος έιναι κατά τη γνώμη μου υπερεκτιμημένος και με κακή διαχείριση των παιχνιδιών και θα μας φορτώσει και με αρκετά ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αμερικανάκια)
QUOTE(salonikatasos @ Jan 26 2016, 21:09 )

όσο ήταν ο πεδουλάκης στην ομάδα γκρίνιαζαν πολλοί,επειδή έκανε μεταγραφές ο γιαννακόπουλος(όλες οι μεταγραφές το 2013 ήταν εκτός λογικής πεδουλάκη και γι αυτό και δεν έπαιζαν εξάλλου).
έρχεται ο ιβάνοβιτς,φέρνει τους δικούς του(άγνωστοι όλοι εκτός του μπατίστα),δείτε τι μας κουβάλησε ο άσχετος
το επόμενο καλοκαίρι έρχεται ο τζόρτζεβιτς και λένε όλοι επιτέλους θα κάνει κουμάντο αυτός στην ομάδα. φέρνει εκτός καλάθη,παίχτες που ο ίδιος επέλεξε και πάλι φταίει ο γιαννακόπουλος,επειδή δεν έπιασαν κάποιοι εξ αυτών.αρχίζουν τα γνωστά "τράκη φέρε παίχτες". τώρα λένε κάποιες σελίδες ότι θα το πάρει πάνω του ο γιαννακόπουλος και θα φέρει παίχτες,αρχίζουν οι φράσεις "τώρα αυτό είναι καλό?" και άλλα τέτοια ωραία. το καλοκαίρι λοιπόν η πρότασή μου είναι να βγαίνει μια λίστα με τους υποψήφιους στόχους της ομάδας και να ψηφίζει ο κόσμος και να παίρνουμε εκείνους με τις περισσότερες ψήφους,για να σταματήσει επιτέλους η γκρίνια για το θέμα των μεταγραφών
στο θέμα τώρα,για τον μπράμο δεν τρελαίνομαι. θα φέρει καλή άμυνα στο 3 και γρήγορα πόδια και στατικό τρίποντο στην επίθεση(ο μοναδικός τρόπος που απειλεί στην επίθεση μισού γηπέδου). βέβαια το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να ψάξουμε έλληνες παίχτες,οπότε από κάτι περίεργους στυλ θανασοκούμπο,είναι προτιμότερος ο μάικ που έχει παίξει και σε αυτό το επίπεδο κι έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί σαν βοηθητικός. θα παρακαλάμε βέβαια στα κρίσιμα ματς να βάλει 1 από τα 2 πρώτα σουτ του,γιατί αλλιώς συνεχίζει το χτίσιμο όλο το βράδυ. κατά τη γνώμη μου βέβαια η ομάδα χρειάζεται ένα 4αρι πιο πολύ από όλα σε σχέση με το 1-2 που ακούμε ή το 5 που λένε άλλοι και μπορεί να παίξει και ο γκιστ για λίγα λεπτά(οπότε αναγκαστικά παίζει περισσότερο ο φώτσης κι γι αυτό και η ανάγκη για 4αρι). το ρόλο αυτό θα μπορούσε να τον παίξει και ο χαραλαμπόπουλος,αλλά από ότι φαίνεται ο λόγος που δεν παίζει δεν είναι ο τζόρτζεβιτς,αλλά τα προβλήματα που έχει με τους τραυματισμούς από το καλοκαίρι ήδη
για προπονητή φυσικά η γνώμη μου είναι να μείνει ο τζόρτζεβιτς και μετά το καλοκαίρι. και φυσικά μακριά από πειράματα στυλ πρίφτη,ο οποίος έιναι κατά τη γνώμη μου υπερεκτιμημένος και με κακή διαχείριση των παιχνιδιών και θα μας φορτώσει και με αρκετά ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αμερικανάκια)
Καλα εχει ευθυνες και ο ΔΓ μην τρελαθουμε...Επεβαλλε τον Καλαθη τον οποιο και περιμεναμε ποσο καιρο...Οχι οτι ο Σαλε δεν τον ηθελε αλλα ο ΔΓ ειχε κανει προταση στον παικτη πριν παρει προπονητη...
Μετα αν θεωρησουμε πως τα ονοματα που ακουγονταν ηταν επιλογες του Σαλε τοτε πριν τον Κουζμιτς ηθελε Ταιους-Λασμε-Μεζρι που ο ΔΓ απετυχε να φερει λογω χρηματων(Ταιους) και ανικανοτητας στις διαπραγματευσεις(Λασμε)...
Ασε που με τον τροπο του(εφημεριδες,σαιτ) αναγκαζει τον προπονητη να χρησιμοποιει συγκεκριμενους παικτες περισσοτερο απο οτι ο ιδιος πιστευει..(Χαραλαμποπουλος,Παπαγιαννης)..
Γενικα ειναι μεγαλη ατυχια να δουλευεις για τον ΔΓ...
salonikatasos
Jan 26 2016, 22:31
QUOTE (pk13 @ Jan 26 2016, 22:22 )

Καλα εχει ευθυνες και ο ΔΓ μην τρελαθουμε...Επεβαλλε τον Καλαθη τον οποιο και περιμεναμε ποσο καιρο...Οχι οτι ο Σαλε δεν τον ηθελε αλλα ο ΔΓ ειχε κανει προταση στον παικτη πριν παρει προπονητη...
Μετα αν θεωρησουμε πως τα ονοματα που ακουγονταν ηταν επιλογες του Σαλε τοτε πριν τον Κουζμιτς ηθελε Ταιους-Λασμε-Μεζρι που ο ΔΓ απετυχε να φερει λογω χρηματων(Ταιους) και ανικανοτητας στις διαπραγματευσεις(Λασμε)...
Ασε που με τον τροπο του(εφημεριδες,σαιτ) αναγκαζει τον προπονητη να χρησιμοποιει συγκεκριμενους παικτες περισσοτερο απο οτι ο ιδιος πιστευει..(Χαραλαμποπουλος,Παπαγιαννης)..
όλοι έχουν ευθύνη. και ο πρόεδρος και οι παίχτες και ο προπονητής.
άλλο αυτό όμως και άλλο το να ακούμε συνέχεια ότι για όλα φταίει ο ΔΓ κάποια στιγμή καταντά κουραστικό και σε βαθμό εμμονής από κάποιους. ειδικά φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα,αφού κι εξωαγωνιστικά δεν ακούγεται καθόλου. είτε ασχολείται με τις μεταγραφές,είτε όχι φταίει μονίμως ο ΔΓ σύμφωνα με ορισμένους. ε σε αυτό δε μπορώ να συμφωνήσω
bodiroga10
Jan 26 2016, 22:33

τον μιλουτινοφ ξεχασες
απο ποτε ο μεζρι θεωρειται τιποτα ιδιαιτερο επειδη επαιξε προχτες 28 λεπτα επειδη ηταν εκτος ο πατσουλια και ο μαγκι ενω ολη την χρονια εχει παιξει 8 αγωνες απ τους 46 του νταλας.ο μεζρι απο αποψη ταλεντου ιδια περιπτωση με τον κουζμιτς ειναι
QUOTE(bodiroga10 @ Jan 26 2016, 21:33 )

τον μιλουτινοφ ξεχασες
απο ποτε ο μεζρι θεωρειται τιποτα ιδιαιτερο επειδη επαιξε προχτες 28 λεπτα επειδη ηταν εκτος ο πατσουλια και ο μαγκι ενω ολη την χρονια εχει παιξει 8 αγωνες απ τους 46 του νταλας.ο μεζρι απο αποψη ταλεντου ιδια περιπτωση με τον κουζμιτς ειναι
Προφανως και ειναι καλυτερος ο Μεζρι απο τον Κουζμιτς αν τον εχεις δει καταλαβαινεις οτι και μεγαλυτερη εμπειρια εχει και ειναι ανωτερος σε αμυνα και επιθεση..Εγω δεν ειπα οτι ειναι παικταρας καπου..Ενας μετριος ρολιστας ειναι για την ευρωλιγκα αλλα καλυτερος του ΚΑΚΟΥ Κουζμιτς...
bodiroga10
Jan 26 2016, 22:50
το ασχημο με τον γιαννακοπουλο ειναι οτι οταν αποφασιζει να βαλει λεφτα για μεταγραφες πρεπει να τις κανει ο ιδιος,οταν δινει λιγα αφηνει τον προπονητη
http://www.eurohoops.net/el/featured-el/17...-giannakopoulou
salonikatasos
Jan 26 2016, 22:58
εφόσον είναι διατεθιμένος να δώσει αρκετά χρήματα για μεταγραφές και δεν θα πάρουμε τον γκίμπσον επειδή ψάχνουν κάτι καλύτερο,υπάρχει ο παίχτης που δίπλα στον καλάθη μπορεί να κάνει παππάδες και τον έχουν-έχουμε γράψει πολλές φορές.
jimmer fredette
green_sky
Jan 26 2016, 23:01
QUOTE (bodiroga10 @ Jan 26 2016, 22:50 )

Για να δουμε αν θα παρει κανα σοβαρο παιχτη ή αν περασουν κανα δυο βδομαδες ξεχασθει το χθεσινο , κανει η ομαδα και καμμια νικη και παει το πλανο ενισχυσης για το καλοκαιρι.............................
Τα χριστουγεννα δεν μπορουσε δηλαδη να το παρει πανω του ??? Αφου το πραγμα φαινοταν.Και βεβαια δεν ειναι κατασταση αυτη να ευχομαστε να χανουμε απο τον ολυμπιακο για να δουμε κανα παιχτη στην ομαδα.Γιατι αν το καλοκαιρι δεν γινοταν οτι εγινε παλι με το Γιαννη τον Μπλουμς θα ειμασταν.
bodiroga10
Jan 26 2016, 23:08
εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ερθουν δυο δυνατα ονοματα αλλα πολυ φοβαμαι οτι πλεον μην ειναι αργα
αν δεν γινει τουλαχιστον 2/3 στα επομενα ματς της ευρωλιγκας(κατι που δεν ειναι καθολου ευκολο στην κατασταση που βρισκομαστε) νομιζω μετα η προκριση εχει τελειωσει.
Reggie Miller 31
Jan 26 2016, 23:58

Καλά δεν γίνεται να θες αθλητικό ψηλό όπως Τάιους ή Λάσμε πχ και μετά αντί να καταλήξεις σε κάποιον πιο φθηνό ΜΑΠ να καταλήγεις σε δεινόσαυρό... Επιλογή του Σάλε είναι ο Κουζμιτς. Επίσης ο Mejri το ότι έπαιξε βασικός σε έναν αγώνα δεν λέει τίποτα.. και ο Παπανικολάου έχει ξεκινήσει βασικός.
Επίσης, δεν ειδα τον Σάλε να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους παίκτες. Με Πάβλοβιτς επιμένει μέχρι να βγει με 5ο φάουλ και με δεινόσαυρους ψηλούς παίζει συνέχεια αντί να βάλει τον Γκιστ 5 πχ
green_sky
Jan 26 2016, 23:59
QUOTE (bodiroga10 @ Jan 26 2016, 23:08 )

εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ερθουν δυο δυνατα ονοματα αλλα πολυ φοβαμαι οτι πλεον μην ειναι αργα
αν δεν γινει τουλαχιστον 2/3 στα επομενα ματς της ευρωλιγκας(κατι που δεν ειναι καθολου ευκολο στην κατασταση που βρισκομαστε) νομιζω μετα η προκριση εχει τελειωσει.
Τα επομενα τρια ματς ειναι με Νταρουσαφακα μεσα , Τσεντεβιτα εξω και Εφες μεσα.Θεωρητικα Νταρουσαφακα και Τσεντεβιτα ειναι οι χειροτερες ομαδες των 16.....Θεωρητικα....Πρακτικα ευκολο παιχνιδι δεν υπαρχει γιατι οι ομαδες δεν εχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ τους οποτε και ο " στα χαρτια " κατωτερος αντιπαλος αν βρεθει σε μερα μπορει να κανει ζημια.Παντως αν θελουμε να μιλαμε για συνεχεια στην ευρωπη τα παιχνιδια της παρασκευης και της αλλη εβδομαδας ειναι must win.Ας τα παρουν αυτα και βλεπουμε μετα το παιχνιδι με τον ιβκοβιτς.Μακαρι να εχεις δικιο και να φερει καλους παιχτες γιατι η ομαδα με τις καταλληλες προσθηκες ανεβαινει επιπεδα.
Υ.Γ Ασχετο ειδα χθες το Παρτιζαν - Ερυθρος .Ειχε φιλαθλους και απο τις δυο ομαδες.Στο γηπεδο ηταν ολοι κυριες.Αυτα για τους δικους μας εδω που εχουν κοψει τις μετακινησεις και τα ντερμπι εχουν γινει εν μερει αχρωμα.Με την σωστη μεθοδο ολα γινονται.
Nik Tepits
Jan 27 2016, 00:05
Ολα τα αθλητικα σαιτ μιλανε για 2 μεταγραφες, στο 1/2 και στο 5.
Επιτελους η διοικηση και ο προπονητης καταλαβανε οτι δεν παει αλλο. Απο Νοεμβριο λεμε τα ιδια και τα ιδια εδω μεσα. Μαλλον καλο μας εκανε ο Ολυμπιακος, ουτως η αλλιως το πρωταθλημα κρινεται τον Ιουνιο.Στην Ευρωλιγκα τωρα, δυστηχως οι οποιες προσθηκες θα παιξουν απο 25/2 με Φενερ μεσα. Τωρα προεχει να κανουμε ενα μικρο θαυμα και να κανουμε 3 νικες, με την τουρκικη, Τσεντεβιντα εκτος και Εφες εντος. Απο κει και περα ολα παιζονται και με διαφορες. Εννοειται κυνηγαμε διπλο σε Βελιγραδι και Μαλαγα.
Τι λετε για τις προσθηκες? Θα σας αρεσε ο Ντορσευ? Συμφωνω για Fredette, αλλα εαν επρεπε να επιλεξω θα προτιμουσα Γκιμπσον που ειναι φθηνος και το χαρτι να πεσει στο 5αρι.
whaler
Jan 27 2016, 00:24
O Fredette που βρίσκεται;
salonikatasos
Jan 27 2016, 00:34
QUOTE (Fitz @ Jan 27 2016, 00:24 )

O Fredette που βρίσκεται;
στη θυγατρική των νικς,στην ίδια ομάδα που είναι ο θανάσης αντετοκούμπο. κάποια περίοδο το καλοκαίρι είχε ακουστεί για αρμάνι
Ginobili
Jan 27 2016, 00:47
Αφού θέλουν από το πάνω ράφι...γιατί δεν παίρνουν τον Φάρμαρ να τελειώνουμε,να τον έχουμε και για του χρόνου που θα σταματήσει ο Διαμαντίδης.
Μην το πολυπαιδεύουμε...μακράν ό,τι καλύτερο μπορούμε να φέρουμε,και σε ηλικία,και σε προσωπικότητα,και σε ικανότητες.
Ο Ντόρσευ...φαντάζει ιδανικός...αλλά...αν ψάχνεται να έρθει Ολυμπιακό..και στο μυαλό του έχει άλλα...δεν.Άν έρθει και είναι φιλότιμος...ΟΚ
irving
Jan 27 2016, 00:52
QUOTE(bodiroga10 @ Jan 26 2016, 22:50 )

το ασχημο με τον γιαννακοπουλο ειναι οτι οταν αποφασιζει να βαλει λεφτα για μεταγραφες πρεπει να τις κανει ο ιδιος,οταν δινει λιγα αφηνει τον προπονητη
http://www.eurohoops.net/el/featured-el/17...-giannakopoulouμε τους παιχτες που εφερε ο σαλε, καλυτερα να τις κανει ο Γιαννακοπουλος
KOSKAR
Jan 27 2016, 01:58
σε πρωτο σταδιο οι 2 καλυτερες μεταγραφες ειναι να φυγουν Παβλοβιτς κ Κουζμιτς.ενταξει ο Κουζμιτς σε καποια παιχνιδια προσπαθησε.στη τελικη τοσο μπορει τοσο παιζει.αυτον τον Παβλοβιτς σου ερχεται να μπεις μεσα κ να τον πλακωσεις στα κλωτσιδια.προκλητικα ανευρος κ αδιαφορος!!σου λεει ενταξει παιρνω τα λεφτα μου,Ελλαδα ωραια χωρα μια χαρα δε θα σκοτωθω κιολας.Οχι κυριε Παβλοβιτς αν νομιζεις οτι ο Παναθηναικος ειναι για τουρισμο,τοτε δε ξερεις που ηρθες.στα τσακιδια κ δε θα μας λειψεις καθολου.....
QUOTE(irving @ Jan 27 2016, 00:52 )

με τους παιχτες που εφερε ο σαλε, καλυτερα να τις κανει ο Γιαννακοπουλος
Να τον διωξει αρα τον Σαλε, να κατσει και στο παγκο με βοηθο τον Μπαλτακο και παμε για το 7ο!!!
Διαφωνω εντελως με το σκεπτικο. Οκ ο Τζορτζεβιτς εκανε καποιες λανθασμενες επιλογες παιχτων. Ο Ραντουλιτσα δεν μπορει να ειναι το βασικο σου πενταρι, οταν εχεις απο πισω του τον Κουζμιτς. Να ειχες πχ τον Αγιον, βαλτου πισω του τον Αρτεμη Κουβαρη και μια χαρα θα ειναι η ομαδα.
Επισης Παβλοβιτς και Κουζμιτς δεν μοιαζου με παιχτες επιπεδου Ευρωλιγκας.
Αλλα θελω να πιστευω, οτι αυτα τα πραγματα ο Τζορτζεβιτς τα βλεπει. Δεν μπορει να μην εχει διαπιστωσει οτι οταν εχεις τον καλυτερο παιχτη στην Ευρωπη στην δημιουργια μετα απο πικ-εν-ρολ (Δ.Δ), ειναι χαζο να μην εχεις εναν παιχτη να το εκμεταλλευτει. Θελω να πιστευω οτι το 3ο δεκαλεπτο προχθες, με τα αλλεπαλληλα πικ-εντ-ρολ του Μητσου με τον Γκιστ (που εβγαλαν ειτε ευκολα καλαθια στον Αμερικανο, ειτε τριποντα απο τον Διαμαντιδη, ειτε ελευθερα σουτ απο Φελντειν και Φωτση) ηταν μαθημα στον Σαλε για το τι λειπει απο την ομαδα. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ PICK AND ROLL!!
Δεν μπορει να μην ξερει ο Τζορτζεβιτς τι λειπει απο την ομαδα. Αν δεν το εχει καταλαβει, καλως, ας ερθει καποιος αλλος να κανει τις μεταγραφες. Αλλα σιγουρα να μην τις κανει ο προεδρος..
irving
Jan 27 2016, 02:40
QUOTE(Igor @ Jan 27 2016, 02:07 )

Να τον διωξει αρα τον Σαλε, να κατσει και στο παγκο με βοηθο τον Μπαλτακο και παμε για το 7ο!!!
Διαφωνω εντελως με το σκεπτικο. Οκ ο Τζορτζεβιτς εκανε καποιες λανθασμενες επιλογες παιχτων. Ο Ραντουλιτσα δεν μπορει να ειναι το βασικο σου πενταρι, οταν εχεις απο πισω του τον Κουζμιτς. Να ειχες πχ τον Αγιον, βαλτου πισω του τον Αρτεμη Κουβαρη και μια χαρα θα ειναι η ομαδα.
Επισης Παβλοβιτς και Κουζμιτς δεν μοιαζου με παιχτες επιπεδου Ευρωλιγκας.
Αλλα θελω να πιστευω, οτι αυτα τα πραγματα ο Τζορτζεβιτς τα βλεπει. Δεν μπορει να μην εχει διαπιστωσει οτι οταν εχεις τον καλυτερο παιχτη στην Ευρωπη στην δημιουργια μετα απο πικ-εν-ρολ (Δ.Δ), ειναι χαζο να μην εχεις εναν παιχτη να το εκμεταλλευτει. Θελω να πιστευω οτι το 3ο δεκαλεπτο προχθες, με τα αλλεπαλληλα πικ-εντ-ρολ του Μητσου με τον Γκιστ (που εβγαλαν ειτε ευκολα καλαθια στον Αμερικανο, ειτε τριποντα απο τον Διαμαντιδη, ειτε ελευθερα σουτ απο Φελντειν και Φωτση) ηταν μαθημα στον Σαλε για το τι λειπει απο την ομαδα. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ PICK AND ROLL!!
Δεν μπορει να μην ξερει ο Τζορτζεβιτς τι λειπει απο την ομαδα. Αν δεν το εχει καταλαβει, καλως, ας ερθει καποιος αλλος να κανει τις μεταγραφες. Αλλα σιγουρα να μην τις κανει ο προεδρος..
το σχολιο μου ειναι πιο πολυ χιουμοριστικο και μετα θιγει τις κακες επιλογες του σαλε.
συμφωνω απολυτα μαζι σου!
(θελω να) πιστευω οτι ο σαλε ειδε τι χρειαζεται ο παο, γι αυτο εβαλε στο 3ο δεκαλεπτο τον γκιστ στο 5. απλα νομιζω οτι δεν θελει να παραδεχτει τα λαθη του (κουζμιτς) καιεπιμενει σε καποια σχηματα.
οσο για παβλοβιτς, ρισκο ηταν και δεν βγηκε. ενω ο κουζμιτς ισως ηταν ρισκο απο θεμα ποιοτητας(αν και τον ηξερε απο την εθνικη ο σαλε) αλλα οχι απο θεμα στυλ παιχνιδιου!
shtarkws
Jan 27 2016, 09:16
Εγω νομιζω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Οντως ο Σαλε διαχειρίστηκε λαθος το μπατζετ για το χτισιμο της ομαδας, με αποτελεσμα η ομαδα να εχει χτυπητες αδυναμιες, απο την αλλη ομως ο ΔΓ του εδωσε μικρο μπατζετ για να μπορεσει να χτυπησει τις ομαδες επιπεδου f4 και μαλιστα το μεγαλυτερο ποσοστο του μπατζετ δεσμευμενο σε 3 παικτες που βρηκε(ΔΔ Καλαθη Φωτση)
Πρεπει να γινει μια ειλικρινης συζητηση μεταξυ διοικησης και προπονητικου τιμ ωστε να υπαρχει ουσιαστικη βελτιωση του ροστερ με μελλοντικο οριζοντα. Οχι λυσεις εντυπωσιασμου και εκατερωθεν επίρριψη ευθυνων.
Για μενα δεν ειναι το βασικο λαθος του Σαλε οι επιλογες που εκανε το καλοκαιρι...Ας του εδινε ο ΔΓ 1.000.000ευρω να εφερνε παικταρα στο τρια...Με 250 χιλιαρικα που εδωσαν για τον Παβλοβιτς τι περιμεναν τον Ντουραντ?Σιγουρα απο την αρχη ηταν ρισκο και πολυ απλα δεν βγηκε...
Για τον Κουζμιτς εχει ευθυνη ο Σαλε γιατι προφανως ηθελε να κλεισει γρηγορα το ροστερ και μετα τα ναυαγια αρκετων υποθεσεων εφερε τον Κουζμιτς που τον γνωριζε ενω θα μπορουσε με τα ιδια λεφτα να βρει εναν αθλητικο ψηλο...
Αυτο που εγω χρεωνω στον Σαλε ειναι το ποσο αδουλευτη δειχνει η ομαδα...
Πηρε τον Ραντουλιτσα με τον οποιο ειχε δουλεψει ηδη δυο καλοκαιρια και ηξερε τις αδυναμιες του.....Ξεκινησε λοιπον να τον στελνει για hedge out στο πικ στην αμυνα για να κοβει το σουτ στον κοντο αφηνοντας την ρακετα αδεια γιατι ο Ραντουλιτσα αργει να επιστρεψει και δεν υπαρχει αλληλοκαλυψη...Ολοι σχεδον οι κοντοι τον τιμωρησαν δινοντας παρε βαλε πασες στους ψηλους...Τεσσερις μηνες μετα συνεχιζεται το ιδιο βιολι με ακριβως το ιδιο αποτελεσμα να μας ξεφτιλιζουν στο ζωγραφιστο...Διαολε τεσσερις μηνες βλεπεις οτι δεν τραβαει αυτο το πραγμα σκεψου κατι αλλο αλλαξε λιγο την προσεγγιση σου μπερδεψε τον αντιπαλο, κανε κατι...Ας τον μεσα στο ζωγραφιστο και ρισκαρε το σουτ και ας μη σου βγει...Προσπαθησε να αλλαξεις το παιχνιδι...
Εχεις μεσα γυρω στο εικοσαλεπτο τον Κουζμιτς και στην επιθεση του περνας την μπαλα στο ποστ οπου τις δυο απο τις τρεις φορες αφου θα καθυστερησει πεντε δευτερολεπρα την πεταει ξανα στην περιφερεια χαλοντας την επιθεση...Δεν αντιλαμβανεσαι πως το παιδι ουτε κινησεις ουτε ογκο εχει για να παιξει στο ποστ...Και στο πικ εν ρολ καμια βελτιωση οποτε παιζει με Καλαθη η Διαμαντιδη ειτε θα κανει βηματα ειτε θα χασει την μπαλα μεσα απο τα χερια του ειτε θα κανει λει απ πετωντας την μπαλα σαν τσουβαλι με πατατες...Οταν ηρθε υποτιθεται πως ειχε ενα στοιχειωδες σουτακι απο τα τεσσερα μετρα,βαντον να παιξει ενα πικ εν ποπ μια φορα και ας μην σου βγει....Παλεψε το....
Εχω βαρεθει να ακουω πως μας ειχαν διαβασει οι αντιπαλοι προπονητες ενω εσυ ποτε δεν τους εχεις διαβασει...Ελεος...
Το πραγμα σωζεται ακομα αν ο Σαλε δεχτει να παρκαρει τον Κουζμιτς και τον Παβλοβιτς και παιξει με εναν αθλητικο ψηλο....Αν μεινει κολλημενος στην ιδια τακτικη θα απολυθει πολυ συντομα...
SkyFall
Jan 27 2016, 09:59
QUOTE (shtarkws @ Jan 27 2016, 09:16 )

Εγω νομιζω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Οντως ο Σαλε διαχειρίστηκε λαθος το μπατζετ για το χτισιμο της ομαδας, με αποτελεσμα η ομαδα να εχει χτυπητες αδυναμιες, απο την αλλη ομως ο ΔΓ του εδωσε μικρο μπατζετ για να μπορεσει να χτυπησει τις ομαδες επιπεδου f4 και μαλιστα το μεγαλυτερο ποσοστο του μπατζετ δεσμευμενο σε 3 παικτες που βρηκε(ΔΔ Καλαθη Φωτση)
Πρεπει να γινει μια ειλικρινης συζητηση μεταξυ διοικησης και προπονητικου τιμ ωστε να υπαρχει ουσιαστικη βελτιωση του ροστερ με μελλοντικο οριζοντα. Οχι λυσεις εντυπωσιασμου και εκατερωθεν επίρριψη ευθυνων.
Προφανώς ο ΔΓ αποφάσισε να κάνει και τη δουλειά του GM. Παρακαλώ κάποιος να τους ενημερώσει ότι η ομάδα χρειάζεται πραγματικό GM δίπλα (ειδικά) σε άπειρο κόουτς.
Επίσης θεωρώ απαραίτητο να φτιαχτεί τμήμα σκάουτινγκ. Είναι αδιανόητο ομάδα τέτοιου μεγέθους να μην έχει.
Τα χθεσινοβραδινά νέα μου αφήνουν ανάμεικτες εντυπώσεις. Από τη μια λέω επιτέλους αποφάσισαν να κάνουν κάτι και από την άλλη σκέφτομαι αν οι επιλογές που θα γίνουν θα έχουν άμεση εξάρτηση μεταξύ τους και αν θα συμφωνεί όντως με αυτές ο προπονητής. Προπονητής που μέχρι προχθές πίστευε ότι το ρόστερ είναι πλήρεις στη φροντλαιν και στήριζε με νύχια και με δόντια το προτζεκτ του.
Εκτός και αν δεν τα μάθαμε όλα χθες το βράδυ.
thanath
Jan 27 2016, 13:02
QUOTE (salonikatasos @ Jan 27 2016, 00:31 )

όλοι έχουν ευθύνη. και ο πρόεδρος και οι παίχτες και ο προπονητής.
άλλο αυτό όμως και άλλο το να ακούμε συνέχεια ότι για όλα φταίει ο ΔΓ κάποια στιγμή καταντά κουραστικό και σε βαθμό εμμονής από κάποιους. ειδικά φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα,αφού κι εξωαγωνιστικά δεν ακούγεται καθόλου. είτε ασχολείται με τις μεταγραφές,είτε όχι φταίει μονίμως ο ΔΓ σύμφωνα με ορισμένους. ε σε αυτό δε μπορώ να συμφωνήσω
Η μεγάλη ευθύνη του Γιαννακόπουλου που συνηγορεί στο να αρχίσουν όλοι να τα ρίχνουν όλα πάνω του είναι ότι δεν έχει αυτά τα 3-4 χρόνια που είναι στο τιμόνι της ομάδας μια σταθερή γνώμη και άποψη στο τι πρέπει να γίνει..
Το 2012 το ξεκίνησε καλά.. Δεν του έκατσαν οι προπονητές που είχε σαν πρώτους στόχους, πήρε τον Πεδουλάκη (που ας μην κάνει για το επίπεδο αυτό είναι δουλευταράς) και στήριξε το πλάνο που είχε με αλλαγές στο ρόστερ μέχρι να καταλήξουν σ αυτούς που τελικά μπορούσαν να βοηθήσουν πραγματικά!
Το 2013 όμως άρχισε τις ομορφιές.. Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά φόρτωσε παίκτες που δεν έκαναν στον Πεδουλάκη με αυτόν τελικά να μην μπορεί να ανταπεξέλθει και να απολύεται..
Το καλοκαίρι το 14 κάνει την συνέντευξη περί ελληνοποίησης και ότι οι τίτλοι δεν είναι αυτοσκοπός και παίρνει έναν προπονητή στρατηγό για να αναδείξει τα ταλέντα που μάζεψε το καλοκαίρι.. Στην πορεία όμως δεν ξέρω τι άλλαξε και τελικά αποφάσισε ότι θέλει και τίτλους και δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα να χάνει.. Τί κάνει? Διώχνει τον Ιβανόβιτς και έρχεται τελικά η διαφαινόμενη σκούπα από τον ΟΣΦΠ..
Τώρα πέρυσι το καλοκαίρι και ενώ τα τσιράκια του διατυμπανόυσαν πως πάμε για το 7ο στο Βερολίνο, φέρνει τον Τζόρτζεβιτς έναν άπειρο σε συλλογικό επίπεδο προπονητή που δεν γνωρίζει και την αγορά γενικότερα, και του δίνει σαν μπάτζετ ένα μικρό ποσό για 5 θέσεις (βάζω μέσα και αυτή του Παππά που ξέραμε ότι θα αργήσει να γυρίσει πόσο μάλλον να προσφέρει κι ας μην καλύφθηκε ποτέ).. Ε τί έκανε ο Τζόρτζεβιτς? Προσπάθησε να βρει παίχτες φθηνούς, με ρίσκο που όμως να τους ξέρει και να τους εμπιστεύεται.. Και αυτό έκανε.. Η ευθύνη του Τζόρτζεβιτς είναι ότι από την στιγμή που δεν του βγήκαν τα ρίσκα δεν είχε back up plan και όχι γιατί έκανε αυτές τις μεταγραφές..
Ginobili
Jan 27 2016, 13:40
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Σάλε στην αρχή της της σεζόν,στον Καλκαβούρα...και θυμηθείτε τι είχε πει."Θέλαμε κάποιους παίκτες,αλλά δεν υπήρχε συμφωνία εν τέλη,καθώς είχαν άλλες απαιτήσεις"
Μην το κουράζουμε...λοιπόν...ναι,ήθελε τον Τάιους και τον Λάσμε.Το θυμάστε το καλόκαίρι ότι υπήρχαν επαφές και προχωρημένες μάλιστα.
Δείτε πόσα λεφτά παίρνει ο Κούζμιτς...ο Παύλοβιτς και ο Φελντέιν...και καταλαβαίνουμε ότι δεν υπήρχαν λεφτά για να φέρει αυτό που ήθελε.
Να παιζες τώρα με δίδυμο Τάιους-Γκιστ....Παναγία βόηθα...για τους αντιπάλους
MaJesty23
Jan 27 2016, 14:06
Φελντέιν τι λαχείο!!Απιστεύτος!Πρέπει να ανανεωθεί άμεσα ,γιατι το κασέ του θα ανέβει ,αν μπουμε σε καλοκαιρινούς πληστειριασμούς!
Ας το πιστώσουμε αυτο σε Τζόρτζεβιτς...

!Στα των μεταγραφών:
-Απο κει και πέρα,Ντόρσευ δεν με χαλάει...αλλά Ταιους ακόμα καλυτερα!To NBDL έχει καλές περιπτώσεις .Μάλλον εκεί πρέπει να ψαχτούμε για 4-5αρι αθλητικό.Χρήμα για Ταιους και Ντόρσευ δεν το κοβω να υπάρχει
-Μπράμο δεν θέλω...ρολίστας και εμεις θέλουμε παίχτη να τραβαει κάνα 25λεπτο!Συμφωνώ οτι παίζει καλή άμυνα,αλλα θέλουμε και σκορ.Που να τον βρεις τώρα βέβαια?
Γιαννακόπουλο δεν τον πάω και έχω καταφερθεί εναντίον του αρκετές φόρες.Αλλα κουμάντο στην τσέπη του δεν πρόκειται να κάνω.Το μπάσκετ δεν είναι ποδοσφαιρο που ο Βαγγέλας ,κάνει μπίζνα και κερδίζει κιόλας.Στο μπάσκετ ,οι προέδροι και των 2 αιωνίων, κάνουν την τρέλα τους ...Οπότε είτε μου φέρει απο πάνω ράφι,είτε απο το κάτω,πέρα απο ένα γαμώτο πως αλλάξαν οι καίροί δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
bodiroga10
Jan 27 2016, 14:12
αν ηθελε πραγματικα ταιους θα εδινε το συμβολαιο του ραντουλιτσα στον ταιους και τον συμβολαιο του κουζμιτς στον βουγιουκα τοσο απλα....
αν ηθελε τον πιο οικονομικο απ τον ταιους τον λασμε θα εμεναν και τα υπολοιπα λεφτα για το 5 στον μπατιστα(50χιλ τον μηνα ζηταγε απ τον αρη τον νοεμβριο)
και εγω αντι για 8εκατ θα ηθελα μπατζετ 12 αλλα πλεον αυτα τα λεφτα τα βρισκεις μονο στην εφες,την φενερ,την τσκκα,την κμκι και τις δυο ισπανικες
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithe...ts.3880017.html''Ο "Σάλε" είχε τονίσει και κάτι ακόμα σε εκείνη τη γεμάτη ένταση συνέντευξη Τύπου, για "ατζέντηδες που δεν πρέπει να τηλεφωνούν στους πελάτες τους πριν και μετά από κρίσιμα παιχνίδια για να μάθουν γιατί δεν παίζουν όσο θα ήθελαν. Αυτοί δεν είναι ευπρόσδεκτοι στον Παναθηναϊκό".
Κι αν τότε, πάνω στη σύγχυση της στιγμής, ο συσχετισμός έγινε με τους πιο νεαρούς Έλληνες του Παναθηναϊκού με μικρό χρόνο συμμετοχής, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ίσως αποκαλυφθεί με τις επόμενες εξελίξεις στην ομάδα. Η εθνικότητα είναι ίδια. Η ηλικία και ο χρόνος συμμετοχής κάπως μεγαλύτερος...''
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.