QUOTE (North_gato @ Feb 17 2016, 17:19 )
Αν δεν απατωμαι το θεμα ειναι το αποτελεσμα του αγωνα Λυκοβρυσης- Δια.
Πες μου επομενως που κολαει το σχολιο σου στην περιπτωση αυτη με τις επιλογες της Πολιτειας που την εφεραν στην Δ ΕΣΚΑ, και ποια σχεση εχει αυτο που εγραψες σε μεταγενεστερο σχολιο σου:
"Κρίμα γιατί ούτε αυτό δεν το καταλαβαίνουν ....
Φαντάσου να έκρινε και άνοδο τί θα γινόταν-γραφόταν!!!
Συγνώμη παιδιά που καταφέραμε να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι τον άξια 1ο του ομίλου..."
σε απαντηση δικου μου σχολιου, το οποιο και υπογραμιζεις, που χαρακτηριζα νικη γοητρου και οχι ουσιας?
Και για να βοηθηθω στην απαντηση που θελω να σου δωσω και μην αερολογω και μακρυγορω, αν εχεις την ευγενη καλωσυνη, πες μου εν περιληψει τα σχολια σου για τα αποτελεσματα της Λυκοβρυσης στους τρεις αγωνες που αναφερεις οτι δεν τα πηγε καλα, και τελος, ποιους, πως και με ποια σειρα αξιολογεις τις κατ΄εσε τεσσερεις καλυτερες ομαδες του ομιλου.
Φίλε μου καλέ εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με την Πολιτεία ούτε με καμία άλλη ομάδα του ομίλου μας.
Στα μέχρι τώρα ποστ μου έλεγα προγνωστικά και τίποτα άλλο είτε καλο είτε κακό σχόλιο.
Είπα λοιπόν (έμμεσα) οτι δεν με ενφιαφέρει το τι θα κάνει η Πολιτεία αφού είναι καθαρά δικό της θέμα στο παιχνίδι με τον Δία και επίσης ήθελα να δείξω οτι
συμφωνώ στο σχόλιο σου οτι δεν έκρινε και κανά σοβαρό αποτέλεσμα παρά μόνο γόητρο.
Τα σχόλια που γράφτηκαν ειδικά για το αποτέλεσμα κλπ κλπ έβγαλαν χολή κάτι άδικο για την ομάδα μου ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και από άτομα που δεν ήταν καν στο γήπεδο...
Άλλωστε και μετά την ήττα μας στην Πολιτεία δεν έγραψα το παραμικρό απόδειξη οτι σέβομαι τα αποτελέσματα και τις ομάδες και τα παιδιά.
Χάσαμε δίκαια αλλά τουλάχιστον κρατήσαμε την μεταξύ μας διαφορά.
Νομίζω επίσης οτι συμφωνήσαμε στο θέμα της τακτικής που είχαμε στο παιχνίδι με το Κρυονέρι( καθως είχαμε πολλές ασθένειες και τραυματισμούς).
Στο Χαιδάρι επίσης
χάσαμε δίκαια τον 1ο γύρο(επίσης πολλα προβλήματα ,κάποιοσ φίλος τα έγραφε πιο πάνω)
Επίσης με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα(άσχετα για τους λόγους που μπορεί να έγιναν αυτά π.χ τραυματισμοί) θεωρώ οτι η μέχρι σήμερα εικόνα του ομίλου είναι οκ δηλ.
1 ΔΙΑΣ
2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
3 ΠΟΛΙΤΕΙΑ
4 ανοικτό ακόμα για εμένα.
Σίγουρα η Πολιτεία με την απουσία των παιδιών που είχε δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα στον 1ο γύρο αλλά στον 2ο δείχνει οτι μπορεί να κερδίσει παντού.
Γι αυτό και εγώ αν ήμουν στην ομάδα της θα είχα αυτήν την διάθεση για τον 2ο γύρο άσχετα αν προλαβαίνω ή όχι μία καλύτερη θέση.
Νομίζω οτι στον αθλητισμό πρέπει να έχουμε κίνητρο το αποτέλεσμα(νίκη) ,και όχι αν μας "βολεύει" ή όχι σε κάτι επόμενο...(βλ Εθνικές ομάδες στα διάφορα τουρνουά με διασταυρώσεις κλπ κλπ ή ακόμα και Euroleaque), αλλά αν χάνουμε να κοιτάμε τα της ομάδας μας πρώτα.
Ελπίζω να σε καλυψα
υγ:Δεκτή πάντως θα ήταν μία νίκη σας επί του Δία έτσι????
QUOTE (North_gato @ Feb 17 2016, 18:49 )
Πιθανολογω οτι ειμαστε γνωστοι, αλλα αυτο δεν εχει σημασια.
Στο πρηγουμενο σχολιο σου απαντησα αλλα η απαντηση, σκοπιμα ισως,παρερμηνευθηκε απο αλλον χρηστη.
Με τα αν δεν βγαινει τιποτα. Οιι τραυμαστισμοι ηταν γεγονος και με αυτοι καθως και αλλα καθορισαν την πορεια. Με αυτα τα δεδομενα επομενως εξεφρασα την αποψη οτι δεν εχει νοημα να σκοτωθει για να κερδισει και αυτη εναν αγωνα γοητρου. Στον πρωτο αγωνα με τον Ατταλο, μεσα στην Πολιτεια, παικτης εσπασε το χερι του, στον αγωνα με την Λυκοβρυση ειχαμε ασχημο τραυματισμο στο γονατο, απο τον αγωνα μεσα στο Καματερο ενος ακομα του πονανε τα πλευρα. Η Πολιτεια δεν εχει το την πολυτελεια του ατελειωτου παγκου. Υπαρχουν και απουσιες για επαγγελματικους φοιτητικους λογους. Στον αγωνα με την Λυκοβωρυση παρεταξε ενδεκαδα, στον αγωνα με το Καπανδριτι δεκαδα. Με αυτες τις συνθηκες ειναι ριψοκινδυνο να ματωσει, οσο και αν αυτο εξυπηρετει η οχι την Λυκοβρυση και τον Δια αντιστοιχα. Ανεξαρτητως αποτελεσματος τριτη θα τερματισει. Αν κερδισει θα την υμνει η Λυκοβρυση, αν χασει θα ης δινει συγχαρητηρια ο Διας.. Επονται και play off.
Να σου λυσω μια απορια, αν σου εχει δημιουργηθει βεβαια.
Στον αγωνα του πρωτου γυρου η Πολιτεια επαιζε πιο πληρης και πιο ετοιμη απο τον αγωνα του δευτερου γυρου.
Στον αγωνα του δευτερου γυρου ειχε προηγηθει η γκελα με τον Διονυσο και υπηρχε μεγαλο αγχος.
Απλα πραγματα.
Για το πρώτο κείμενο συμφωνώ σε όλα
Στο δεύτερο κομμάτι σου εγώ νομίζω οτι η Πολιτεία του 2ου παιχνιδιού με τον ΚΑΟΛ ήταν καλύτερη από τον 1ο γύρο
Όσοι μπήκαν έδωσαν βοήθειες ακόμα και ο φίλος μου ο Βαγγέλης!!!!!!!!!!
QUOTE (must_win @ Feb 18 2016, 15:08 )
ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (2)
ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ - ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (1)
ΑΣ ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ (2)
ΑΣ ΔΙΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (1)
Να δώσω και εγώ τα δικά μου:
ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2 (Πιο γεμάτη πλέον ομάδα η Πολιτεία ,μόνο η ζώνη ίσως τους δυσκολέψει)
ΦΟΙΒΟΣ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1 (Πάω με την έδρα )
Ν.ΔΡΟΣΙΑΣ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1 (Δύσκολο γήπεδο δίνω μικρό προβάδισμα στην έδρα)
ΔΙΑΣ -ΑΤΤΑΛΟΣ 1 (Νομίζω οτι θα ξεσπάσουν.Και ζώνη να παίξει ο Άτταλος δεν έχει τον τρόπο να τους δυσκολέψει παραπάνω)
Καλά παιχνίδια με υγεία σε όλους