Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. @ Α1 2017/18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pan24
Αυτη την στιγμη η αεκ παιζει κατι σαν μπασκετ
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Dec 4 2017, 01:35 ) *
Αυτη την στιγμη η αεκ παιζει κατι σαν μπασκετ


Νομιζω στα περισσοτερα ματς φετος παιζει κατι σαν μπασκετ !
και η εντυπωσιακη εικονα του Λαυριου μεχρι την διακοπη δεν νομιζω να μας αφηνει την εντυπωση αποψε πως εγινε καποια εκπληξη..! ενος Λαυριου που αν εξαιρεσεις την περιπτωση του πλ ποιοτικου Μανι Χαρις ( ανεξαρτητα απο την ασχημη του σημερινη εμφανιση) τολμω να πω οτι συνολικα μπορει να εχει ισαξιους ξενους με την ΑΕΚ....!
btw θα μου παρει καιρο ακομα να συνειδητοποιησω πως αποκλειστηκαμε σε ημιτελικο κυπελλου απ αυτη τν ΑΕΚ..
jasonick
QUOTE(pan24 @ Dec 3 2017, 18:35 ) *
Αυτη την στιγμη η αεκ παιζει κατι σαν μπασκετ


13/43 δίποντα. icon_drunk.gif
ashton
Η ομάδα για ακόμα ένα ματς εκτός ΟΑΚΑ έδειξε πόσο "δουλεμένη" είναι... Και ειδικά ενώ μεσολαβούσαν δυο βδομάδες από το προηγούμενο ματς, μπήκαμε για νιοστή φορά νωχελικοί και μπλαζέ, κυνηγούσαμε από το καλημέρα το σκορ, επιλέξαμε ξαναμανα να αρχίσουμε και 1η και 3η περιοδο με την πεντάδα των 5 αμερικανοθρεμμένων και ξαναμανα "δικαιωθήκαμε" αφού αυτή η συνθεση ούτε νεύρο βγάζει ούτε πολύ περισσότερο σοβαρότητα..
Χάσαμε δίκαια από το Λαύριο με 80-72 και ας ελπίσουμε να ανατρέψουμε τη διαφορά στο ΟΑΚΑ στο β γυρο μπας και μπουμε τετράδα. ΓΙΑΤΙ SORRY, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΑΚΑ (Αλεξανδρειο, Βενετοκλειο και τώρα Λαύριο) ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΔΑ.. Ο Προμηθέας είναι αεροπατερα καλύτερος σε αυτά τα 7 ματς και μας έχει ήδη στο +2, το Λαύριο μας έκανε πλάκα και ο ΠΑΟΚ άρχισε να στρωνει τωρα που επέστρεψε ο Χαραλαμπό.
Μπορεί να είχαμε κάκιστη διαιτησία -ειδικά ο Σώμος- αλλά δε φταίει αυτός για την καθαρή ήττα (που ήταν η πρώτη μας από το Λαύριο - όταν κερδιζαμε με το ζορι με Σάλε και Ζντοβτς έπεφτε κράξιμο από τα ΜΜΕ - τώρα πάλι τουμπεκί θα πέσει)

Ειχαμε δυο βδομάδες να προετοιμαστούμε και παρουσιασαμε σύνολο που ειχε 13/43 (!!!) δίποντα... 1/7 ο Delroy, 1/9 ο Harris (που έπαιζε με πρόβλημα αλλά τον αφήναμε να σέρνεται), 1/5 ο -τραγικός- Green.. Ξανθοπουλος, Ντουσαν, Λάρυ το ψιλοπάλεψαν και αν ο πρώτος δεν φορτωνόταν με φάουλ ή ο κώουτς Μ εμπιστευοταν περισσοτερο το Μωραιτη θα είχαμε σίγουρα καλυτερη τυχη.. Bandja Sy & Barlow στα γνωτά μέτρια προς χάλια και χωρις προσπάθειες.. ο Μήτσος επιθετικά κάτι ψιλοέκανε αλλά αμυντικά ήταν τρύπα, ο Elonu φορτώθηκε σε dt με φάουλ και βγηκε εκτος αγώνα (και ξεχάστηκε στο τέλος - δεν αποβάλλονται νομίζω στα 4 φάουλ οι παίκτες αλλά στα 5..) ενω τον Καββαδά που έβαλε για 2,5 λεπτά στο α μέρος τον ξέχασε κι αυτον στο β...

Το πρόβλημα της ομάδας είναι δεδομένο και δεν είναι στους παίκτες, αλλά στον αγαπημένο προπονητή (;;;;) όλης της μασονίας . -
ashton
...............Λαύριο...............Α.Ε.Κ.
ΔΙΠΟΝΤΑ........19/36 53%............13/43 30%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ........5/22 23%.............7/21 33%
ΒΟΛΕΣ..........27/37 73%............25/31 81%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ......29-11................23-12
ΑΣΙΣΤ...........13...................17
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.........3...................1
ΦΑΟΥΛ...........26...................30
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ........8...................8
ΛΑΘΗ............17...................14


0. ELONU
Φορτώθηκε σε dt με 2 φάουλ στο πρώτο διλεπτο, κι έπαιξε συνολικά 10'20" αφου έκανε 4 φάουλ (και για τον πάγκο μας στα 4 αποβάλλονται οι παικτες και δεν ξαναμπαινουν ποτέ..)
Οσο έπαιξε είχε 4π από 2/3 2π, 3-1 ρημπάουντ ενώ κέρδισε και 2 φάουλ. Η απουσια του το υπολοιπο 30λεπτο στη ρακέτα μας εμφανής.


1. JAMES
Έχασε άπειρα σουτ (1/7 δίποντα...) - απ'εξω πιο καλός με 2/4 3π ενώ είχε και 1-1 βολές. Μονο 2 ρημπάουντ (επιθετικά και τα δυο) και ακομα 2 ασιστ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 1 φαουλ, 2 κερδισμενα σε 24'14"


2. GREEN
Κάκιστος ... 1/8 σουτ (1/5 2π, 0/3 3π) με καθόλου συγκέντρωση και πάμπολλες κακές επιλογές.. Ειχε 6π με 4/5 βολές ακομα και 4-0 ρημπαουντ, 6 ασιστ αλλά και 6 λάθη, 1 κλεψιμο, 4 φαουλ, 8 κερδισμενα, ενω εφαγε και μια ταπα σε 29'27".



3. HARRIS
Ειπαν οτι επαιξε με πρόβλημα και φαινόταν καθαρά πως δεν ειχε καλά πατηματα.. 7π με 2/2 1π, 1/9 διποντα (...), 1/3 3π και 5-0 ρημπαουντ, 4 ασιστ, 1 κλεψιμο, 2 λαθη, 3 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 24'43"


4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Φορτώθηκε κι αυτος γρηγορα με φαουλ και δεν ξαναμπηκε γιατί οι δικοι μας αποβαλλονται στα 4 αφου .. (ούτε δοκιμασαμε σχημα με Βασιλη-Γκριν όταν το Λαυριο έπαιζε χωρις πλειμεικερ... Τοση σοβαροτητα..)
Σε 10'33" είχε 2π από 2/2 βολές, 3 ασιστ, 3 κλεψιματα, 4 φαουλ και 1 κερδισμενο.


5. SAKOTA
Προσπάθησε επιθετικά, είχε 13π με 5/5 1π, 1/4 2π, 2/4 3π, πήρε 6 (3-3) ρημπαουντ, κι ακομα 1 ασιστ, 1 τάπα, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα σε 25'24"

12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Σιγουρα από αυτους που διασώθηκαν. 12 ποντους από 2/2 1π, 2/4 2π, 2/5 3π, 2-1 ρημπαουντ, 2 κλεψιματα, 4 φαουλ, 1 κερδισμενο ενώ έφαγε και μια ταπα σε 16'22"


13. BARLOW
Στα γνωστα... Δεν πήρε προσπάθειες (3π από 3/4 1π, 0/1 3π, 0/1 2π), και ειχε 3-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 λαθος, 4 φαουλ, 2 κερδισμενα σε 24'11".

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Μπηκε στο τελος του ημιχρονου για 1'41" και δεν νομίζω πως ηταν κακός.. Θα μπορούσε σίγουρα να παίξει περισσοτερο με τόσο κακό και θολωμενο Green


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Επιθετικά βοήθησε, αμυντικά τα γνωστά προβλήματα.. Σε 18'38" ειχε 11π με 5/8 1π, 3/8 2π, 1-5 ρημπάουντ, 2 λαθη, 3 φαουλ, 5 κερδισμενα ενώ εφαγε και μια ταπα


24. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Επαιξε για 2'33" στα μεσα της 2ης περιοδου. Ειχε 2π με 1/1 2π και 1 φαουλ. Τον ξέχασε στο 2ο εκτός και αν δεν αντέχει για παραπάνω ακόμα..

35. SY
Στα γνωστα κι αυτός. Σε 11'54" ειχε 3π με 1/2 1π, 1/1 2π, 0/1 3π, 2-0 ρημπαουντ, 2 λαθη, 1 κερδισμενο φαουλ.



αλλη μια πίκρα για τον κόσμο..


Η ομάδα έβγαλε στο παρκέ ότι σχεδίαζε αυτές τις 15 μέρες. Νομίζω χρειάζεται να δώσουμε άπλετο χρόνο γιατί η ομάδα είναι μόλις δυο νίκες πίσω από τον Προμηθέα που είχε πολλαπλάσιο μπάτζετ, παίζει μπασκετάρα και παίρνουν και χρόνο οι μικροί.
pan24
Η αεκ εχει και θεμα spacing
Ο χαρις ειναι σουτερ κατω του 35% στο τριποντο στην καριερα του
Λαρεντζακης,μπαρλοου με το ζορι στο 30%

Ειδικα οταν παιζουν αυτοι με ξανθοπουλο στο 1...
Ειναι πολυ δυσκολο να στησεις καλες επιθεσεις οταν σχεδον καθε στιγμη στο παρκε τουλαχιστον οι 2 απο τους 3 περιφερειακους σου δεν εχουν σουτ
Φυσικα ο προπονητης φταιει αυτος διαλεξε τους παικτες

Επισης δεν καταλαβα γιατι εφυγε ο ουκιτς
ashton
o Ukic έφυγε γιατί ήθελε να πάει σε ομάδα ευρωλίγκας όπως ελεγε ο αγαπημένος των ΜΜΕ. Το ότι πήγε Cedevita & EuroCup ειναι μικρολεπτομέρεια.
Άλλωστε ήταν μεγάλος και φέραμε τον Green που είναι όσο ήταν πέρσι ο Roko, για να φτιάξουμε αθλητική ομάδα όπως έλεγε ο αγαπημένος των ΜΜΕ .
Για το spacing τι να έκανε ; να είχε πχ και στην Α1 τον Atic που είναι ο ορισμός του team player γεμιζοντας/καλυπτοντας χωρους και κλεινοντας τρυπες στο 2-3 (αλλά και το 4) ; Αφού είναι ανέτοιμος, κάτω από 30 και το πρόβλημα της ομάδας είναι πως δεν έχει 10 παικτες να παιζουν στο 3, οπως λεει ο αγαπημενος των ΜΜΕ . Ή να κράταγε τον Milosevic που εκτιμούσε ο αγαπημένος των ΜΜΕ αλλά προτιμήσαμε τον Early και μετά τον Bandja Sy ;
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, η ομάδα ειναι μέσα στους στόχους της (οκ απο μεθαυριο θα κοιτάει με κυαλια και τους 16 του BCL αλλά και το FIBA Europe Cup ευρωπαϊκή διοργάνωση ειναι, ενώ μόνο 3 ήττες ουσιαστικά πίσω απο τον Προμηθεα ειναι στο πρωτάθλημα) ενώ παίζουν και οι μικροί και ψήνονται, φτιάξαμε αθλητικη ομάδα που τρώει 80ρες από όλους και παίζουμε modern basket (ο Green να ξεμένει με τον αντίπαλο σέντερ στο μαρκάρισμα) .
Ο κώουτς Μ είναι πολυ καλός, το έχει δείξει όπου έχει δουλέψει σαν πρώτος και δεν είναι λογικό να γκρινιάζουν οι ΑΕΚτζήδες επειδή χάσανε απο το Λαυριο με κάτω τα χερια. Δεν μπορεί να κερδιζει ολα τα ματς η ομάδα - και οι Golden State χανουν ματς ..
ashton
Α να πουμε και ενα μπράβο στον πολυαγαπημένο των ΜΜΕ που τηρεί το fairplay.
Παίζει με 8 παίκτες πρακτικά ο Αρης στο Αλεξάνδρειο; Ξεχνάει κι αυτος 4 στον πάγκο για να παίξει κι αυτος με 8.
Ερχεται με 10 παικτες η Rosa Radom στο ΟΑΚΑ ; Κλειστό rotation κι εμείς για να μην παίξουν όλοι και τους σκάσουμε / δεν κάνει.
Ξεμένει απο playmaker το Λαυριο γιατί βγηκαν με τραυματισμό Nixon-Βεργινης και κατεβάζει τη μπαλα ο Moore ; Δεν ασκούμε πίεση στην περιφέρεια για να τηρήσουμε το fairplay ...
stefkorner
QUOTE (ashton @ Dec 4 2017, 16:11 ) *
Α να πουμε και ενα μπράβο στον πολυαγαπημένο των ΜΜΕ που τηρεί το fairplay.
Παίζει με 8 παίκτες πρακτικά ο Αρης στο Αλεξάνδρειο; Ξεχνάει κι αυτος 4 στον πάγκο για να παίξει κι αυτος με 8.
Ερχεται με 10 παικτες η Rosa Radom στο ΟΑΚΑ ; Κλειστό rotation κι εμείς για να μην παίξουν όλοι και τους σκάσουμε / δεν κάνει.
Ξεμένει απο playmaker το Λαυριο γιατί βγηκαν με τραυματισμό Nixon-Βεργινης και κατεβάζει τη μπαλα ο Moore ; Δεν ασκούμε πίεση στην περιφέρεια για να τηρήσουμε το fairplay ...



αυτη την αναλαμπη στον ημιτελικο με Πασκουαλ πως την ειχε και τον κερδισε κιολας με πετυχημενο ροτεισον,μου λες ;;;
ακομα δεν μπορω να το χωνεψω... !!!
βλεπω συνεχιζεται και η ομορφη ιστορια με τον Μπαρλοου!και απορω πλεον ; ειναι ερωτευμενος ο Μανωλοπουλος μαζι του η μηπως παιζει καμια μανατζεροδουλεια .... ;; 39.gif
εγω ξερω οτι ο Μπαρλοου αν ηταν παικτης του Λαυριου χθες δεν θα παιζε πανω απο 10λεπτα!
ο δε Σι πανω που ανεβαινε μεχρι την διακοπη να σου πισογυρισμα χθες !
γενικα στην διακοπη ο coach φαινεται δουλεψε τοσο ωστε να ξανα εμφανιστει η κακιστη ΑΕΚ με τα ανεξηγητα φαινομενα διαχειρισης ,που βλεπαμε μεχρι και τον ημιτελικο με παο! μιλαμε για πετυχεσια Μανωλοπουλου,οχι αστεια ...
pan24
ashton ξερεις περιπου ποσο ειναι το μπατζετ της αεκ?
Δεν ξερω κατι συγκεκριμενο αλλα αν ισχυει οτι ειναι 1,5 το αγωνιστικο(χωρις εφορια) καποιος τρωει τα λεφτα του αγγελοπουλου
Επειδη ο συ μου εκανε εντυπωση με το ποσο δεν την παλευει κοιταξα στατιστικα,περσι στην βιλερμπαν ειχε κατι σαν 6 ποντους και 3 ριμπαουντ
Ποιος και γιατι τον εφερε και ποσο να τον πληρωνει?

stef αντε να βγαλει τον μπαρλοου.Να βαλει μεσα ποιον απο την στιγμη που δικαια η αδικα δεν ξερω,δεν εμπιστευεται τον ατιτς?
pan24
Κατι πηρε το αυτι μου οτι αν χασετε στο τσαμπιονς λιγκ την τεταρτη εχετε ετοιμη νοσταλγια με τον ζουρο τον ηλια(?)
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Dec 4 2017, 19:57 ) *
Κατι πηρε το αυτι μου οτι αν χασετε στο τσαμπιονς λιγκ την τεταρτη εχετε ετοιμη νοσταλγια με τον ζουρο τον ηλια(?)


το ειχα γραψει και εγω για Ζουρο ,τοτε που ειχε διαρρευσει μετα τον ημιτελικο κυπελλου ,οτι ηταν ετοιμος..! αλλα ο ashton ειχε απαντησει πως ηταν της φαντασιας των δημοσιογραφων!
με Γεωργια ομως το συμβολαιο που ανανεωσε θα το επιτρεπει;
η μηπως θα κανει δουλεια παραλληλα και ο βοηθος του εκει ο Λιμνιατης..;
back2back
QUOTE(pan24 @ Dec 4 2017, 13:57 ) *
Κατι πηρε το αυτι μου οτι αν χασετε στο τσαμπιονς λιγκ την τεταρτη εχετε ετοιμη νοσταλγια με τον ζουρο τον ηλια(?)


Κάτι για Σούλη διάβασα εγώ
ashton
Μακάρι να άλλαζε και ΧΘΕΣ, αλλά δεν πρόκειται ...
pan24
QUOTE (ashton @ Dec 7 2017, 00:35 ) *
Μακάρι να άλλαζε και ΧΘΕΣ, αλλά δεν πρόκειται ...

Αλλαξε σημερα...
G-arenas
σουλης μακραν η καλυτερη επιλογη. ξερει την α1, ξερει ελληνες παικτες, ξερει τα ευρωπαικα πρωταθληματα και γενικα ειναι γατα. αν τον παρετε μονο να του παρετε καλους ξενους και οχι αυτους που φερνετε μεχρις στιγμης και ολα τα αλλα θα ερθουν. τρελη ευκαιρια να ειναι διαθεσιμος ο σουλης αυτην την στιγμη.
stefkorner
QUOTE (G-arenas @ Dec 8 2017, 01:40 ) *
σουλης μακραν η καλυτερη επιλογη. ξερει την α1, ξερει ελληνες παικτες, ξερει τα ευρωπαικα πρωταθληματα και γενικα ειναι γατα. αν τον παρετε μονο να του παρετε καλους ξενους και οχι αυτους που φερνετε μεχρις στιγμης και ολα τα αλλα θα ερθουν. τρελη ευκαιρια να ειναι διαθεσιμος ο σουλης αυτην την στιγμη.


ασε ρε gilbert τον 70χρονο Σουλη να απολαυσει την συνταξη του !ημαρτον πια,με τον προπονηταρα τον Σουλη! rolleyes.gif
Ζουρος με τα 1000 !
οτι πρεπει για τα μεσο-μακροπροθεσμα πλανα μιας ομαδας με σοβαρη διοικηση σαν αυτη που εχει τωρα η Αεκ!
back2back
QUOTE(stefkorner @ Dec 7 2017, 18:52 ) *
ασε ρε gilbert τον 70χρονο Σουλη να απολαυσει την συνταξη του !ημαρτον πια,με τον προπονηταρα τον Σουλη! rolleyes.gif
Ζουρος με τα 1000 !
οτι πρεπει για τα μεσο-μακροπροθεσμα πλανα μιας ομαδας με σοβαρη διοικηση σαν αυτη που εχει τωρα η Αεκ!


Ο Ηλίας Ζούρος είναι προπονητής ? ohmy.gif unsure.gif wacko.gif ugly8.gif sad-smiley-009.gif
pan24
QUOTE (stefkorner @ Dec 7 2017, 18:52 ) *
ασε ρε gilbert τον 70χρονο Σουλη να απολαυσει την συνταξη του !ημαρτον πια,με τον προπονηταρα τον Σουλη! rolleyes.gif
Ζουρος με τα 1000 !
οτι πρεπει για τα μεσο-μακροπροθεσμα πλανα μιας ομαδας με σοβαρη διοικηση σαν αυτη που εχει τωρα η Αεκ!

blink.gif ohmy.gif blink.gif
Η πρωτη φορα που διαφωνω τοσο πολυ μαζι σου
Οχι ο σουλης δεν ειναι κανενας ομπραντοβιτς
Ο ζουρος ομως τι εχει δειξει?
stefkorner
QUOTE (back2back @ Dec 8 2017, 01:02 ) *
Ο Ηλίας Ζούρος είναι προπονητής ? ohmy.gif unsure.gif wacko.gif ugly8.gif sad-smiley-009.gif


για μια Ελληνικη ομαδα που θελει να επενδυσει πανω σε καποια καλα προτζεκτ νεων παικτων και ταυτοχρονα να ψαξει αγωνιστικες υπερβασεις σε Ελλαδα και Ευρωπη ναι μια χαρα προπονητης ειναι!και δεν νομιζω να υπαρχει αλλος καταλληλοτερος για την τωρινη Αεκ


QUOTE (pan24 @ Dec 8 2017, 02:06 ) *
blink.gif ohmy.gif blink.gif
Η πρωτη φορα που διαφωνω τοσο πολυ μαζι σου
Οχι ο σουλης δεν ειναι κανενας ομπραντοβιτς
Ο ζουρος ομως τι εχει δειξει?


θα τα ξαναπουμε απο αυριο!τωρα θελω να συγκεντρωθω στο ματς στο καουνας smiley.gif
δεν απαξιωνω τον Σουλη ι!(λαθος μου αν φανηκε κατι τετοιο)
αλλα δεν τον εχω και για επιπεδο Ιβκοβιτς ωστε να μοιαζει τοσο περιζητητος στα 70 του..!
για τον Ζουρο ας κρατησουμε οτι διατηρει μια καλη αναγνωρισιμοτητα εκτος Ελλαδας!αναλογη με του Πριφτη θα ελεγα..
Redoctor
Ζουρος θα ειναι η 4η συνεχομενη λανθασμενη επιλογη προπονητή.
Ενω ο ελληνας Ιβκοβιτς των φτωχών πολυ καλυτερη επιλογη και θεωρητικά ταιριαστη με το νεανικο προτζεκτ της ΑΕΚ που δεν βλεπουμε ως τωρα. Με μαρκοπουλο μπορει να ρχομαι και οακα καμια φορα!
pan24
Ο σουλης μπορει να στησει μια ομαδα καλα,να δουλεψει με κανα μικρο και αν η ομαδα εχει ενα χ μπατζετ θα παιζει σαν να εχει διπλασιο
Με μπατζετ κοροιβου ειχε τοσα χρονια τον παοκ να παιζει για 3-4η θεση

Ο ζουρος τι εχει δειξει και τι να κανει
Shion
Αν η επιλογή είναι Σούλης η Ζούρος, τότε σίγουρα Σούλης.

Αλλά αν ήμουν στην ΑΕΚ θα έπαιρνα Πεδουλάκη με κλειστά μάτια.
Dwyane ''the flash'' Wade
Πεδουλάκης... χτες αλλιώς Σούλης. Ζούρος με τίποτα κατ' εμέ.
ashton
QUOTE (pan24 @ Dec 7 2017, 18:32 ) *
Αλλαξε σημερα...


Αν δεν γινει ανακοινωση δεν πανηγυρίζω :-)
stefkorner
παιδια ξαναλεω ,ο Σουλης ειναι 70ρης !!
και μιλαμε για μια Αεκ που δεν ειναι ομαδα να ψαξει προπονητη για να βγαλει μια χρονια στους στοχους της !εκτος αν αποτελει αυτοσκοπος η 3η θεση στην κανονικη περιοδο της α1(που πιθανοτατα να την επαιρνε και ο Μανωλοπουλος..) και η προκριση απο τον ομιλο στο c.l !τοτε παω πασο!μπορει ο εμπειρος Σουλης να προσφερει καποια πραγματακια αμεσα καλυτερα απο τον Ζουρο..! εγω προτιμω Ζουρου και με τα 1000 μαλιστα ,επειδη οπως το αντιλαμβανομαι η Αεκ πρεπει να ψαξει εναν προπονητη που να διατηρησει τον Ελληνικο κορμο ,να εμπιστευτει τα προτζεκτ Μωραιτης ,Ατιτς περισσοτερο απο Μανωλοπουλο και να κανει κ πλ καλυτερες επιλογες ξενων..

Pierce
stefkorner να δεχθώ αυτά που λες για τον Σούλη.

Η λύση είναι ο Ζούρος που φεύγει νύχτα στο 6μηνο από την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων του;
Ή ο Αγγέλου ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΙΟΛΑΣ.

Σοβαρευτείτε στην ΚΑΕ.
stefkorner
QUOTE (Pierce @ Dec 8 2017, 06:17 ) *
stefkorner να δεχθώ αυτά που λες για τον Σούλη.

Η λύση είναι ο Ζούρος που φεύγει νύχτα στο 6μηνο από την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων του;
Ή ο Αγγέλου ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΙΟΛΑΣ.

Σοβαρευτείτε στην ΚΑΕ.


αυτο που λες για Αγγελου ειναι οντως δραματικο !και εννοειται δεν θα τον προτεινα σε καμια περιπτωση!
για τον Ζουρο εγω βλεπω οτι συνεχιζουν να τον εκτιμουν στο εξωτερικο οσο αναφορα ομαδες που βρισκονται πανω κατω στο τωρινο επιπεδο της Αεκ !
επισης οι δυο τελευταιες του δουλειες πηγαν πολυ καλα στην εθνικη Γεωργιας και στην Μπουντουσνοστ,την οποια φανταζομαι δεν την υποτιμαμε...
pan24
QUOTE (stefkorner @ Dec 8 2017, 00:26 ) *
αυτο που λες για Αγγελου ειναι οντως δραματικο !και εννοειται δεν θα τον προτεινα σε καμια περιπτωση!
για τον Ζουρο εγω βλεπω οτι συνεχιζουν να τον εκτιμουν στο εξωτερικο οσο αναφορα ομαδες που βρισκονται πανω κατω στο τωρινο επιπεδο της Αεκ !
επισης οι δυο τελευταιες του δουλειες πηγαν πολυ καλα στην εθνικη Γεωργιας και στην Μπουντουσνοστ,την οποια φανταζομαι δεν την υποτιμαμε...

Απο την μπουντουσνοστ στην μεση της χρονιας εφυγε περσι αποτι ειδα
Δεν ξερω αν εφυγε η τον εφυγαν
Pierce
Εγώ πάντως όσο θυμάμαι το Β' ημίχρονο του παιχνιδιού με την Νιγηρία, απορώ ποιος δίνει δουλειά ακόμα στον Ζούρο.

H αλήθεια είναι ότι την πορεία του στην Μπούντουτσνοστ δεν την έχω παρακολουθήσει, αλλά αν είναι να πάρουμε κάποιον πρώην προπονητή της , ας είναι ο Radonjić.
benchwarmer
Ο Ζούρος έφυγε από την Μπούντουτσνοστ κάπου τον Απρίλιο (ενώ είχε τελειώσει η Αδριατική και πριν τα πλέι-οφ του Μαυροβουνιακού πρωταθλήματος) λόγω εγχείρησης που θα έκανε στο ισχίο. Θα μπορούσε φυσικά να ανανεωθεί για μετά το καλοκαίρι (για την φετινή σεζόν δηλαδή), αλλά δεν συνέβη.
Οπότε με τούτα και με εκείνα ναι, έχει να βγάλει σεζόν σε ομάδα νομίζω από τoν Πανελλήνιο το 2010....
Ακούγεται εδώ και πολύ καιρό πάντως.

Ο Σούλης είναι 68, δεν είναι απαγορευτικό αλλά δεν δουλεύει για όλους ο χρόνος το ίδιο από μία ηλικία και μετά, δεν ξέρω.
Τον Πεδουλάκη τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή (ή έστω καλύτερο από ότι αρκετοί συνφορουμίτες) αλλά ίσως μετά το δεύτερο του πέρασμα από τον ΠΑΟ να "στιγματίστηκε" ως "πράσινος στρατιώτης" ή κάτι τέτοιο...
Ο Αγγέλου νομίζω έχει προηγούμενα με την ΑΕΚ ναι.

Τώρα για προπονητές επιπέδου Ράντονιτς μακάρι να ήταν η ΑΕΚ ελκυστικός προορισμός, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι.

Τι να πω, ας (ξανά)πάει με τον Σάκοτα μέχρι το καλοκαίρι, και ας αρχίσει το ψάξιμο από τώρα για τότε, έχοντας φυσικά ένα συγκεκριμένο πλάνο στα υπόψην, και βουνό και θάλασσα δεν γίνεται.
Pierce
Money talks, bullshit walks. Αν όντως έχουν σκοπό να μεγαλώσουν την λίμνη (όπως φαίνεται από διάφορες συνεντεύξεις του κ. Αγγελόπουλου που λένε για τρόπαια) τέτοιον προπονητή θέλουν, σαν τον φχψ Ράντονιτς.

Διαφορετικά αν ο σκοπός είναι να βγαίνεις 3ος στο πρωτάθλημα των 2, και να χάνεις από τους καφενέδες και τα χωριά στην διοργάνωση της FIBA ας μέναμε με τον Ζιάγκο. Αλλά πρέπει να αποφασίσουν επιτέλους τι θέλουν να κάνουν και να μην έχουμε κάθε 3 αγωνιστικές γκρίνια για το ότι δεν πατάει ο κόσμος στο γήπεδο, γιατί αν εξαιρέσουμε το δεύτερο μισό της πρώτης χρονιάς με Μπονσού κλπ , η ομάδα κάθε χρόνο είναι χειρότερη και τα μάτια μας πονάνε από το μπάσκετ που δεν παίζουν και δυστυχώς ούτε τα πρότζεκτ των μικρών τρέχουν.

Όχι ότι στο ΣΕΦ ή στο πράσινο ΟΑΚΑ είναι δραματικά περισσότεροι στην Α1, αλλά να 'χαμε να λέγαμε.
yorgos
QUOTE(stefkorner @ Dec 8 2017, 00:51 ) *
παιδια ξαναλεω ,ο Σουλης ειναι 70ρης !!

Kαλά για κόουτς ψάχνουν για ομάδα με πολλά νέα ταλέντα, όχι σφίχτερμαν προικισμένο για να αντέχει σε δίωρη τσόντα.
xaris1986
Σουλης by far.
Ο Ζουρος ειναι ρισκο υπο την εννοια οτι στο βιογραφικο του εχει και αρκετες "κακιες" δουλειες.
Το υλικο της Αεκ οπως ειναι διαμορφωμενο δεν ταιριαζει στον Πεδουλακη που ζηταει προσηλωση στην αμυνα.

Θελω πολυ να δω τον Μαρκοπουλο στο project της ΑΕΚ.Τα περι ηλικιας τα ακουω βερεσε.Και ο Ντουντα σε μας το '12 δεν ηταν και κανα παιδαρελι.

Τωρα απο κει και περα αν ο προεδρος θελει να δωσει κατι παραπανω για προπονητη ο Ραντονιτς(πρωην του Αστερα)ειχε δειξει πολυ καλα στοιχεια.Κλασσικος προπονητης της Σερβικης σχολης με σκληραδα και γνωση του αντικειμενου.
ashton
Aπό τα ονόματα που έχουν ακουστεί
- Ζούρος. Συμπαθής, σε καλή ηλικία για να έρθει με προοπτική, αλλά το ότι δεν έχει στεριώσει σε ομάδα πλην Εθνικης Γεωργιας τα τελευταια χρονια ειναι στα πλην. Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη .
- Μαρκόπουλος. Έχω εξαιρετική εικόνα για την παρουσία του 40 χρόνια στους πάγκους και ακόμα περισσότερο από το πέρασμά του στην ΑΕΚ το 2007 . Στα θετικά πως μπορει να δώσει πιο άμεσα λύσεις - Δεν ξέρω πόσο θέλει να μπλέξει ή όχι. Αυτό που μπορεί να δώσει στο 6μηνο μπορεί να το κάνει και ο Σάκοτα (αν δεν πέφτει κράξιμο από τους ποδοσφαιρικους της εξεδρας)
- Αγγέλου. Seriously ?? Σκεπτόμαστε να αλλάξουμε το χειρότερο (βάσει εμφανισεων-αποτελεσματων) προπονητη της 10ετίας με τον αμέσως προηγουμενο αυτης της κατηγορίας, τον Σολεαποκλεισμένο Αγγέλου ; Μακριά .
- Bagatskis . Ενδιαφέρουσα περίπτωση και μου άρεσε στη Nizhny που ήταν όταν τον αντιμετωπίσαμε στο eurocup.

Αν πάντως θέλει η ΑΕΚ να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τελικό το Φλεβάρη μάλλον πρέπει να πάει με ξένο προπονητή εκεί.
(οι προπονητές μας στους προηγουμενους 10 τελικους - 3 με ξένο, 3 κατακτήσεις, 7 με Έλληνα, 7 ήττες)
1976 Κώστας Μουρούζης
1978 Γιώργος Αμερικάνος
1980 Γιώργος Τρόντζος
1981 Frank Devely
1988 Βαγγέλης Νικητόπουλος
1992 Βαγγέλης Νικητόπουλος
1998 Γιάννης Ιωαννίδης
1999 Κώστας Πολίτης
2000 Dusan Ivkovic
2001 Dusan Ivkovic
stefkorner
QUOTE (ashton @ Dec 8 2017, 16:09 ) *
- Bagatskis . Ενδιαφέρουσα περίπτωση και μου άρεσε στη Nizhny που ήταν όταν τον αντιμετωπίσαμε στο eurocup.


απιστευτα καλη περιπτωση !! οσο και να λενε οτι δεν ειναι τοσο του σκεπτομενου μπασκετ,εμενα μου αρκει που βλεπω τις ομαδες του να παιζουν πολυ ομορφο- συγχρονο μπασκετ!ειδαμε και την εθνικης Λεττονιας στο τελευταιο ευρωμπασκετ!που αν οριακα ειχε περασει αυτη αντι της Σλοβενιας ,μπορει να ηταν αυτη στο τελος η πρωταθλητρια ευρωπης!
μακαρι να παιζει δυνατα!!! ακομα και η ομαδα μου να εψαχνε προπονητη ,αυτον θα τον ηθελα rolleyes.gif

pan24
QUOTE (ashton @ Dec 8 2017, 09:09 ) *
Αν πάντως θέλει η ΑΕΚ να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τελικό το Φλεβάρη μάλλον πρέπει να πάει με ξένο προπονητή εκεί.

Εδω σε βρισκω λαθος
Μονη εξαιρεση αν καποιος ελευθερος επιπεδου ραντονιτς η και μπαγκατσκις(βασικα μονο αυτοι τετοιου επιπεδου ειναι ελευθεροι τωρα) ειναι προθυμος να κλεισει αντι να περιμενει μηπως αδειασει παγκος ευρωλιγκας/τοπ ομαδας γιουροκαπ
Ασε που τετοιοι ακομα κι αν τους αρεσει η προοπτικη δυσκολα θα αναλαμβαναν μεσα στην σεζον

Αν πας με ξενο χαμηλοτερου επιπεδου απο αυτο,ειδικα μεσα στην σεζον,ειναι πιο πιθανο να βγει ζντοβς παρα οτιδηποτε αλλο
Τωρα η καλυτερη λυση ειναι καποιος που ξερει την ομαδα και το ροστερ και δεν θα χρειαστει κανα διμηνο να μαθει τους παικτες του και τι αλλαγες χρειαζονται
ashton
Δεν το αναφέρω λόγω προπονητικής αξίας αλλά λόγω ΑΕΚτζήδικης παράδοσης. Έχουμε χάσει όσους τελικους πήγαμε με έλληνα προπονητη, έχουμε κερδίσει όσους πήγαμε με ξένο . Τόσο απλά .
stefkorner
συνεχιζει με Σακοτα ( ; )

φιλοι Αεκτζηδες υπομονη..! θα χρειαστουν ακομα αρκετες σφαλιαρες μεχρι να την δει αλλιως η διοικηση σας! blink.gif
ashton
η ανακοίνωση αφήνει στο φλου για το αν θα μείνει μέχρι το τέλος ή αν θα ειναι υπηρεσιακος.
Πιστεύω πως θα πάνε με το βλέποντας και κάνοντας.
Anyway, μετά από 2 χρόνια θα έχουμε ξανά κανονικό και μη ψυχωτικό προπονητή στον πάγκο .
pan24
QUOTE (ashton @ Dec 8 2017, 20:17 ) *
η ανακοίνωση αφήνει στο φλου για το αν θα μείνει μέχρι το τέλος ή αν θα ειναι υπηρεσιακος.
Πιστεύω πως θα πάνε με το βλέποντας και κάνοντας.
Anyway, μετά από 2 χρόνια θα έχουμε ξανά κανονικό και μη ψυχωτικό προπονητή στον πάγκο .

Κανονικος μπορει να ειναι αλλα ειναι και συνταξιουχος
Το θεωρω σωστη κινηση μονο αν ειναι στο φλου δηλαδη για ενα σεβαστο αλλα μικρο διαστημα πχ ενος μηνα ωστε να βρουν με ησυχια τον επομενο
Αν ειναι μεχρι τελος της σεζον μαλλον πετας την χρονια

Βεβαια θα μου πεις ποια χρονια.Η αεκ ειναι με 1,5 ποδι εκτος τσαμπιονς λιγκ,στο πρωταθλημα ταβανι ειναι η 3η θεση που πιστευω ευκολα-δυσκολα θα ερθει και στο κυπελλο οι πιθανοτητες ειναι μικρες οπως και να το κανουμε
gerorge
QUOTE (pan24 @ Dec 8 2017, 20:26 ) *
Κανονικος μπορει να ειναι αλλα ειναι και συνταξιουχος
Το θεωρω σωστη κινηση μονο αν ειναι στο φλου δηλαδη για ενα σεβαστο αλλα μικρο διαστημα πχ ενος μηνα ωστε να βρουν με ησυχια τον επομενο
Αν ειναι μεχρι τελος της σεζον μαλλον πετας την χρονια

Βεβαια θα μου πεις ποια χρονια.Η αεκ ειναι με 1,5 ποδι εκτος τσαμπιονς λιγκ,στο πρωταθλημα ταβανι ειναι η 3η θεση που πιστευω ευκολα-δυσκολα θα ερθει και στο κυπελλο οι πιθανοτητες ειναι μικρες οπως και να το κανουμε



Πολυ ψηλοτερες ομως απο προηγουμενα χρονια και πιθανως απο επομενα,οποτε δεν πετας μια τετοια ευκαιρια απο επιλογη
stefkorner
χωρις να ξερω την αεκ ουτε στο 1/10 σε σχεση με ashton ,αν θυμαμαι καλα ο Σακοτα με γιουχες δεν αποχωρησε....... ;;;
μαλιστα ειχε παρει τετοιες διαστασεις που ηταν στα ορια του και ο παικτης Σακοτα να φυγει ,επειδη επαιρνε κ αυτον η μπαλα..!
ashton
Αναλυτική λίστα με τους προπονητές που έχουν κάτσει στον πάγκο μας στην Α1 (και στα αλώνια ενδιάμεσα)
http://vasilissa.blogspot.gr/2017/12/blog-post_8.html
Στα αρνητικά - ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει κάτσει τρίτο χρόνο στην ομάδα αυτά τα 30+ χρόνια στην Α1 (μόνο ο Ζιάγκος με 2 γεμάτες σεζον σε Β-Α2 και ξεκινημα στην Α1 μετά).
Από το 2008/09 όταν άρχισε και τέλειωσε τη σεζόν ο Φλεβαράκης, ΠΑΝΤΑ άλλος ξεκινάει τη χρονιά και άλλος την τελειώνει.
xaris1986
Σακοτα οπως λεμε Μπαγιεβιτς.
Δεν βαζουν μυαλο στην διοικηση της ΑΕΚ.
Βρηκαν χειροτερο απ τον Μανωλοπουλο.
Κριμα γιατι γινεται μια αξιολογη προσπαθεια απ τον κ.Αγγελοπουλο αλλα η ελλειψη εμπειριας και τεχνογνωσιας κοστιζει.
yorgos
QUOTE
- Αγγέλου. Seriously ?? Σκεπτόμαστε να αλλάξουμε το χειρότερο (βάσει εμφανισεων-αποτελεσματων) προπονητη της 10ετίας με τον αμέσως προηγουμενο αυτης της κατηγορίας, τον Σολεαποκλεισμένο Αγγέλου ; Μακριά .

+1
Ο Πέδουλας δε θα δεχόταν πρόταση από την ΑΕΚ; Σταθερότητα έχει, σοβαρό πρόεδρο έχει, για οικογενειακούς λόγους τον βολεύει η Αθήνα, τα λεφτά δεν τον ενδιέφεραν ποτέ, το πρότζεκτ είναι ενδιαφέρον, το έχει με τα νέα παιδιά, βεντέτες δε διαθέτει η ομάδα (που δεν το έχει ο Πέδουλας καθόλου), μέχρι και τα στεφάνια ξέρει. Ε, μπορεί να πέσει πάνω στο ΔΓ σε καμιά προπόνηση στο βοηθητικό για να έχουμε να γράφουμε κανένα κουτσομπολιό κιόλας...
shtarkws
Αν ημουν στην διοικηση της ΑΕΚ θα προτεινα για προπονητη

Νο1 : Μαρκοπουλος Σουλης, εμπειρια - γνωση - εξιδικευση στα καλα αποτελεσματα με χαμηλα μπατζετ. Επισης για οσους εχουν θεμα με την ηλικια του να υπογραμμισω οτι ειναι στην ιδια ηλικια με τον Γκρεγκ Ποποβιτς. Δεν νομιζω να λεει κανεις γέρο τον Γκρεγκ

Νο2 : Πεδουλάκης Αργύρης, γνωστης του πρωταθληματος και συνηθισμενος στον πρωταθλητισμο

Νο3 : Dejan Radonjic, απο τα ανερχομενα ονοματα, προπονητης euroleague
Air Kef
QUOTE(ashton @ Dec 8 2017, 23:33 ) *
Από το 2008/09 όταν άρχισε και τέλειωσε τη σεζόν ο Φλεβαράκης, ΠΑΝΤΑ άλλος ξεκινάει τη χρονιά και άλλος την τελειώνει.


Α γεια σου.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν ειναι ο προπονητής, αλλά μία παράξενη νοοτροπία που στα μάτια μου μοιάζει με νεοφώτιστη/νεόπλουτη/διαπλεκόμενη ομάδα της Σουπερ Λίγκ και όχι μίας ιστορικής ομάδας με όνειρα όπως η μπασκετική ΑΕΚ.

Γενικά ΠΑΡΑ πολλές αλλαγές στην ΑΕΚ, σε προπονητές και παίκτες καθε χρόνο τώρα, η κατάσταση είναι εμφανώς προβληματική, χωρίς να ξέρω ποιος φταίει, διοίκηση που δεν ξερει τι της γίνεται και τι να κάνει ή ο κόσμος που μπορεί να πιέζει για άμεσα μεγαλεία.

Η ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει μπάτζετ για να φτιάξει ρόστερ που θα χτυπήσει την 2αδα, ούτε καν έχει κάποιο ρόστερ που μπορείς να πεις ότι ξεχωρίζει τρομερά από τις υπόλοιπες μεσαίας δυναμικής ομάδες της Α1, οπότε θεωρώ φυσιολογικό να έρχονται που και που ήττες όπως στο Λαύριο - όχι ότι είναι η νόρμα αυτό, απλά δεν μπορεί να θεωρείται αδιανόητη μια τέτοια ήττα.

Το Τσ. Λιγκ προσωπικά το θεωρώ αστεία διοργάνωση, δηλαδή αλήθεια, ποιος ασχολείται πέραν των ίδιων των ομάδων που παίζουν. Το να μην προχωράει κάποιος το θεωρώ περισσότερο έλλειψη κινήτρου παικτών/προπονητικού τιμ παρά απόδειξη ότι η ομάδα δεν πατάει καλά.

'Ηρθε ένας Euroleague caliber προπονητής πέρσι, γιατί έφυγε χωρίς να του δωθούν 1-2 χρόνια να δείξει αν μπορεί να κάνει κάτι αλλά λίγοι μήνες; Ο Μανωλόπουλος που απέκλεισε τον ΠΑΟ και πάει "ΟΚ" στην Α1 γιατί να μην στηριχτεί να βγάλει την σεζόν έστω;

Δεν υπερασπίζομαι Μανωλόπουλο προφανώς, δεν έχω σοβαρή άποψη για το έργο του και τα πεπραγμένα του, ωστόσο υποστηρίζω το ότι η ΑΕΚ εδώ και χρόνια βγάζει μια εικόνα και νοοτροπία που δεν ταιριάζει σε μεγάλη και σοβαρή ομάδα και αν δεν την αποβάλλει θα είναι καταδικασμένη να μην μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω που φαίνεται να είναι το ζητούμενο.

Πάρε σοβαρό προπονητή, δώστου στόχους, ρώτα τον τι χρείαζεται για να πετύχει τους στόχους και δώστου χρόνο και στήριξη στις στραβές. Με κόψε/ράψε 2-3 φορές τον χρόνο δεν θα αλλάξει τίποτα.
gerorge
Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω και μαλλον αυτο ενισχυεται απο τις δηλωσεις του Χηνα(χηνας)
Απ'οσο καταλαβαινω δεν ηταν μονο τα αποτελεσματα που εφεραν την απολυση του Μανωλοπουλο αλλα κυριως η μη χρησιμοποιηση των μικρων.Αυτο πως θα αλλαξει φερνοντας εναν προπονητη ο οποιος εφαγε τετοιο κραξιμο απο τον κοσμο που παραλιγο να φυγει και ο γιος τους απο την ομαδα.Απο τη στιγμη που εχει φαει τοσο κραξιμο και δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στο προσωπο του θα πιεζεται και αυτος για το αποτελεσμα οποτε οι μικροι θα ειναι οι τελευταιοι στους οποιους θα στραφει.
stefkorner
QUOTE (gerorge @ Dec 9 2017, 21:11 ) *
Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω και μαλλον αυτο ενισχυεται απο τις δηλωσεις του Χηνα(χηνας)
Απ'οσο καταλαβαινω δεν ηταν μονο τα αποτελεσματα που εφεραν την απολυση του Μανωλοπουλο αλλα κυριως η μη χρησιμοποιηση των μικρων.Αυτο πως θα αλλαξει φερνοντας εναν προπονητη ο οποιος εφαγε τετοιο κραξιμο απο τον κοσμο που παραλιγο να φυγει και ο γιος τους απο την ομαδα.Απο τη στιγμη που εχει φαει τοσο κραξιμο και δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στο προσωπο του θα πιεζεται και αυτος για το αποτελεσμα οποτε οι μικροι θα ειναι οι τελευταιοι στους οποιους θα στραφει.


αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω ,γι αυτο μαλιστα εγραψα χθες τα σχετικα με Σακοτα,για τοτε που ουσιαστικα εκδιωχθηκε..!
αν οντως υπηρχε η δυνατοτητα να αποκτηθει προπονητης σαν τον Μπαγκατσκις ,τοτε μιλαμε για αλλο ενα εγκληματικο λαθος της απειρης αυτης διοικησης,οπως την λεμε !και καθε νεο λαθος μοιαζει να ειναι και μεγαλυτερο απο τα προηγουμενα..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.