Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. @ Α1 2017/18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jasonick
Πέρα από το θέμα με το rotation, κουράστηκα να βλέπω σήμερα αλλαγές στο πικ εν ρολ, ποστάρισμα του μισματς, ντουμπλάρισμα και μετά τρίποντο του ΠΑΟΚ και τον Σάκοτα να μην αντιδρά. Δεν έχω νούμερα μπροστά μου αλλά και στα 4 ματς νομίζω δεχθήκαμε πολλά τρίποντα και δεν προσαρμοστήκαμε. Εκτός από το τρίποντο όμως, στα drive δίναμε πολύ εύκολα τα λέυ-απ. Με τον Καββαδά (ειδικά στο 2ο δεκάλεπτο) κάπως έστρωσε το πράγμα αλλά στον υπόλοιπο αγώνα υπήρχε θέμα.
Ο Χάρις έπαθε Barlow στην επιθεση. Απαθής τελείως και ταυτόχρονα κάκιστος στην άμυνα απέναντι στον Petteway.
sarounas
νομίζω ότι η ΑΕΚ είχε αδειάσει τελείως ψυχολογικά μετά και το ΦΦ αλλά δεν τους καίγεται καρφάκι για τον αποκλεισμό. Μπορεί και να τους έκατσε και καλύτερα από το να είχαν μία ασκοπη ταλαιπωρία με τον ΠΑΟ wink.gif
ashton
γλυτώνουν κι ένα μήνα βαβούρα άνευ σημασίας και πρακτικού κέρδους (και τα αντιστοιχα συμβολαια των παικτων). Λογικό να το κάνουν . Με ενοχλεί προσωπικά αλλά το κατανοώ .
aegeansheed
QUOTE(ashton @ May 19 2018, 19:09 ) *
Τα ******** μπαινουν απο μένα για τις αυτολογοκριμένες εκφράσεις αφου κάποιες αναφορές απαγορευονται. Μη λογοκριμένη έκδοση υπάρχει στο fb μου (ή στο aek.com)

Επειδή το διευκρινίζεις πολύ συγκεκριμένα και ξηγημένα... θα μας επιτρέψεις να το διευκρινίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας... το ίδιο ξηγημένα και συγκεκριμένα... ότι σε λίγες μέρες κάτι τέτοια όπως το παραπάνω δε θα βρίσκονται πλέον στο μενού της ημέρας.
Εσύ δεν ήσουν που δήλωνες ότι ήθελες ισονομία στην εφαρμογή των κανονισμών στο άλλο topic ή κάνω λάθος; Δε μπορούν κάποιοι να μπορούν να αναφέρονται και κάποιοι να μη μπορούν. Αυτό θα ήταν άνιση μεταχείριση, δε νομίζεις;

QUOTE
Προστέθηκε ο κανονισμός 14 ως εξής:
Κανονισμός 14:
  • Δεν επιτρέπονται οι δημοσιεύσεις σχολίων επί διαιτητικών αποφάσεων ή για τη διαιτησία γενικότερα, με τρόπο που ερμηνεύεται ότι υποδηλώνουν εύνοια ή αδικία, ότι υποθάλπουν καταστάσεις που ενδεχομένως προκαλέσουν οπαδική κόντρα, προσωπική αντιπαράθεση ή γενικότερη σύγκρουση, που απαξιώνουν πρόσωπα, καταστάσεις και τον θεσμό της διαιτησίας.
    Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις με αντικείμενο τη μεταφορά θέσεων ή ανακοινώσεων επίσημων παραγόντων (ανακοινώσεις ομάδων, ανακοινώσεις παραγόντων, δημοσιεύσεις σε social media κ.ά.), που αφορούν σε διαιτητικές αποφάσεις ή στη διαιτησία γενικότερα.
    Δεν επιτρέπονται οι αναδημοσιεύσεις άρθρων ή παραπομπές συνδέσμων από εξωτερικές πηγές με υλικό (άρθρα, φωτογραφίες, οπτικό υλικό, οπαδικά μπλογκ κ.ά.) ή αναφορές σε αυτά, που αναφέρονται σε διαιτητικές αποφάσεις ή παίρνουν θέση επί αυτών, με ύφος σχετικό με αυτό που περιγράφεται στις ανωτέρω παραγράφους.
    Οι δημοσιεύσεις δε θα διαγράφονται στις περιπτώσεις που κρίνεται ότι δεν αντιτίθενται στους κανονισμούς. Ο σχολιασμός για τις περιπτώσεις διαιτητικών αποφάσεων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για συζήτηση (απορία για μια απόφαση, κατανόηση κανονισμών, διευκρινίσεις κ.ά.) και δεν αντιτίθενται στους κανονισμούς, μπορεί να γίνεται μόνο στα σχετικά Θέματα που έχουν ανοίξει σχετικά.
Ποινή:
  • Click to view attachmentΠρόσθεση 1 φάουλ.
  • Click to view attachmentΠιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
  • Click to view attachmentΠιθανός -κατά την κρίση των συντονιστών- αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ - άρση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ (προσωπικά μηνύματα, παιχνίδια fantasy league, overplaybet...).
==============================================
ashton
1/ Ξηγημένα κι εγώ λέω πως όποτε έχω χρόνο θα κάνω report οποιοδήποτε ποστάρισμα όπως αναφορές για Κοτλέμπα στο Φ4 του 1989 που δε θα έχουν μεταφερθεί στα υποφορουμ διαιτησίας .
2/ Δεν έκανα καμια παραπομπή συνδέσμου - δεν έβαλα κανένα λινκ .


3/ Δεν έκανα ΚΑΜΙΑ αναφορά στη λέξη διαιτησία ή σε σφυριγμα στην ανάρτηση μου.
aegeansheed
QUOTE(ashton @ May 19 2018, 21:42 ) *
1/ Ξηγημένα κι εγώ λέω πως όποτε έχω χρόνο θα κάνω report οποιοδήποτε ποστάρισμα όπως αναφορές για Κοτλέμπα στο Φ4 του 1989 που δε θα έχουν μεταφερθεί στα υποφορουμ διαιτησίας .
2/ Δεν έκανα καμια παραπομπή συνδέσμου - δεν έβαλα κανένα λινκ .


3/ Δεν έκανα ΚΑΜΙΑ αναφορά στη λέξη διαιτησία ή σε σφυριγμα στην ανάρτηση μου.


Για το ένα κάθετος. Α λα ούνο.
Δεν ξέρω πώς σου δόθηκε η εντύπωση ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.. για μεταφορά παλιών post δηλ.. blink.gif Σου απάντησα ήδη με ένα ισχυρό και ξερό "όχι" στο post που έγιναν οι προηγούμενες αναφορές σου με τις αλλαγές των κανονισμών.
Αν αρχίσεις και κάνεις αυτό που λες, θα αντιμετωπίσεις και τις συνέπειές του. Έχουμε τιμωρήσει ήδη στο παρελθόν άτομα που έκαναν αλόγιστη χρήση του report, παρά τις συστάσεις μας, οπότε δε θα είσαι ο πρώτος.
Κάνε όσα θες από την ημερομηνία που θα έχουν εφαρμογή οι κανονισμοί κι έπειτα, αρκεί να στοιχειοθετείται περίπτωση που σηκώνει αξιολόγηση. Σε κάθε περίπτωση όμως που διαπιστωθεί ότι το κάνεις με εκδικητικότητα ή πρόθεση να "μας τιμωρήσεις με τον τρόπο σου", παίζεις με τη θέση σου εδώ.

Α λα ντούε κάθετος. Διάβασε ξανά τον κανονισμό σε παρακαλώ. Αν παραπέμπεις είτε με απλή λεκτική αναφορά σε ένα άρθρο ή μία δημοσίευση που εκεί αναφέται ό,τι δε μπορεί να αναφέρεται στο φόρουμ, έχει τις ίδιες συνέπειες με το να το γραψεις με λέξεις, χωρίς λέξεις ή με υπόνοιες. Λες πήγαινε στο AEKsiteOLE να διαβάσεις εκεί αυτό που δε μπορώ να γράψω εδώ. Εμείς λέμε γράψε εδώ με ό,τι μπορείς να γράψεις, αλλά χωρίς αναφορές σε άλλα μέσα ή με άλλο τρόπο που εκεί αναφέρονται τα "άλλα" (φοβάμαι να γράψω τη λέξη κι εγώ...).

Τρία. α λα καρτ. Το εννοείς με το να παραπέμπεις σε συνδέσμους που θα φιλοξενήσουν το ίδιο κείμενό σου με τις αναφορές στη διαιτησία εκεί. Πρακτικά το ίδιο με το παραπάνω, απλά ήθελα να χρησιμοποιήσω την έκφραση που σου αρέσει.


Ον τόπικ τώρα.

Ο Παπαθεοδώρου πήρε ταυτότητες (και) σήμερα.
Τραγική ΑΕΚ που σχεδόν δεν έπαιξε άμυνα και πίστευε ότι απέναντι σε ένα foul court press θα κέρδιζε με iso-game. Πού κουράγια...
Η ΑΕΚ απογοήτευσε στις τελευταίες δύο εβδομάδες, μπορεί να μην υπήρχε το κίνητρο για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή επειδή κέρδισε ήδη τον Ολυμπιακό δύο φορές, αλλά όταν λες ότι θέλεις να επιστρέψεις ψηλά και να καθιερωθείς στην "τριάδα", "τετράδα" ή ο,τιδήποτε δε μπορείς να χάνεις με αυτόν τον τρόπο από μία ομάδα που δεν έχει το σημερινό ρόστερ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα σαφές ψυχολογικό πισωγύρισμα για την ομάδα (θα μου πεις και σωστά, και τί έγινε, αφού δεν ξέρεις καν πόσοι θα μείνουν του χρόνου) και άσχημο για τον κόσμο που έχει πιστέψει σε αυτήν την προσπάθεια για επιστροφή. Κατανοητό όμως το συναισθηματικό άδειασμα των παικτών μετά την υπερπροσπάθειά τους στο F4, καθώς έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις σε σημείο εξάντλησης.
Ας γίνει μια καλή αξιολόγηση του ρόστερ σε σχέση με έναν βασικό σχεδιασμό, που θα έχει πρώτα απ' όλα άξονες τον ορισμό στόχων για το 18/19, ένα budget, αλλά το σημαντικότερο:ένα όραμα για το πώς φαντάζονται την ΑΕΚ σε 3 χρόνια από τώρα.
akratacity
Η χρονια ειναι απολυτα επιτυχημενη για την ΑΕΚ αλλα ειχε καλλιεργηθει η εντυπωση σε πολλους (προ φαιναλ φορ) οτι θα μπορουσε να χτυπησει το διπολο Παο-Οσφπ και για αυτο μενει μια πικρια.

Νομιζω παντως οτι γενικα και ο Προμηθεας και ο ΠΑΟΚ ηταν πιο σταθεροι φετος απο την ΑΕΚ και τους αξιζει που βρισκονται στην τετραδα αντι αυτης. Εξαλλου την κερδισαν συνολικα 6 φορες φετος (2 οι πατρινοι και 4 ο δικεφαλος του Βορρα).

Ο Παπαθεοδωρου αν παρει την τριτη θεση φετος θα ειναι σουπερ επιτυχημενος αν σκεφτουμε ποσο ασχημα ξεκινησε τη σεζον (κομβικες οι διορθωτικες αλλαγες) και οτι αν ειχαν μπει δυο ελευθερα σουτ στην Τουρκια θα ειχε προχωρησει και αυτος στο Τσαμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ του χρονου πρεπει να επενδυσει πανω στη φετινη επιτυχια.
ashton
(ευχαριστώ για τα τσεκουρώματα χωρίς καν ενημέρωση...)

.............Α.Ε.Κ............ΠΑΟΚ
ΣΟΥΤ.........25/60 41%........31/52 59%
ΔΙΠΟΝΤΑ......18/36 50%........16/28 57%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ......7/24 29%........15/24 62%
ΒΟΛΕΣ........31/36 86%........16/26 61%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....16-9............22-8
ΑΣΙΣΤ..........17.............18
ΚΟΨΙΜΑΤΑ........3..............4
ΦΑΟΥΛ..........20.............31
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.......7..............7
ΛΑΘΗ............7.............15

Μπορει να καναμε λιγα λαθη, να επιστρεψαμε σε φυσιολογικα επιπεδα ευστοχιας σε βολες μετα τα 65ρια στα τελευταια, αλλά με άμυνα με τα μάτια και τον αντιπαλο να εχει 15/24 3π δεν εχεις τυχη.
Πόσο όταν **************************************. ************************************************..

κακό φινάλε σε μια τρομερά επιτυχημένη χρονιά


0. PUNTER
Μπηκε κλασικά στο τελος της 1ης περιοδου, και ξανά στο τέλος της 3ης ...Αρκετά άστοχος (αν και πολλά τριποντα έγιναν αναγκαστικα σε τελος χρονου κυριως με λαθη/ολιγωριες Ξανθοπουλου)
Σε 22'04" ειχε 13π απο 4/6 2π, 1/8 3π, 2/3 1π, 1-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 φαουλ, 4 κερδισμενα, 1 κλεψιμο, 1 λαθος


1. JAMES
Πολυ καλος και πάλι ο Delroy, όπως και στην πλειοψηφία των σημαντικών αγώνων φετος, αλλά άλλο ενα ματς που ηταν πολυ καλος και χασαμε.
Σε 24'39" είχε 16π από 5/8 1π, 4/6 2π, 1/4 3π, 3-1 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 3 φαουλ, 5 κερδισμενα, 1 λαθος (και -6)


2. GREEN
Ο καλυτερος σημερα παρά τις επιπολαιοτητες (και την εμμονη να κάνει γιουρουσια οταν τσαντιζεται σε προηγουμενη φαση με σφυριγματα)
Σε 23'31" ειχε 19π από 3/8 2π, 3/3 3π, 4/4 1π, 0-1 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 4 φαουλ, 3 κερδισμενα, 1 κλεψιμο, 2 λαθη. (και +4)


3. HARRIS
Εμεινε παράλογα πολύ στο παρκέ ενώ δεν ηταν σε καλή βραδιά, το ένοιωθε και ο ιδιος και γι'αυτο δε σουταρε, ενω δεν μπορεσε να περιορισει φυσικα ποτε τον Petteway.
Σε 31'30" ειχε 5π απο 1/2 3π, 1/3 2π, 5-0 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 4 φαουλ, 1 κερδισμενο (και -5)


4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Προσπάθησε, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό σε αρκετές περιπτώσεις..Εμπαινε μέσα στη ρακέτα και εβγαζε εξω για να μην επιχειρησει αυτος το σουτ.
Σε 17'14" είχε 3π απο 3/4 1π, 2-1 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 2 φαουλ, 4 κερδισμενα, 1 κλεψιμο, 1 λαθος (και -6)


5. SAKOTA
Μετριος ο Dusan, που δεν του άφησαν τριποντα. Εμεινε στους 8π απο 4/4 1π, 2/4 2π, 0/1 3π, 1-0 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 3 φαουλ, 3 κερδισμενα, 1 κλεψιμο, 1 λαθος (και -5)


8. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Επαιξε μονο στο 2ο δεκαλεπτο για 6'39", είχε 0/2 3π, 2-0 ρημπαουντ αλλά και -6..

9. ATIC
Ουτε σημερα πατησε παρκέ. Οταν λεμε πως δε φρεσκάρουμε την ομάδα ρε συ Σάλε αλλά τον έχουμε βιδωμένο στον πάγκο στα 21 του κάπου χάνει το πράγμα..


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Δεν του βγηκαν τα περισσοτερα σουτ, ψιλοπροσπαθησε στην αμυνα και θα μπορουσε να δοκιμαστεί ειδικά στις αρχες της 4ης περιοδου που θελαμε ροκάνισμα διαφοράς..
Σε 20'20" είχε 8π από 3/3 1π, 1/3 2π, 1/4 3π, 1-0 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 1 φαουλ, 2 κερδισμενα, 2 κλεψιματα (και +2)

22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Πρωτο ματς που δεν έπαιξε φέτος. Προφανως δεν άντεχε (οπως δειχνανε τα 4ρο5λεπτα και στα προηγουμενα). Σε αυτη την περιπτωση γιατι να μη μπει πχ ο Καμπεριδης στη 12αδα ;


24. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Προσπάθησε, πιεσε αμυντικά και κέρδισε αρκετά φαουλ αφου ειχε πλεονεκτημα σε δυναμη-ογκο.
Σε 14'10" ειχε 8π από 4/4 1π, 2/3 2π, 1-2 ρημπαουντ, 2 κοψιματα, 1 φαουλ, 5 κερδισμενα (και +2)

32. HUNTER
Ειχε πολλα προβληματα με τον Jackson (λογικό αφου ηταν πιο ογκωδης-δυνατος και τραβιοταν και εξω για σουτ).
Σε 17'19" έβαλε 8π με 6/6 1π, 1/3 2π, 0-3 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 κοψιμο, 1 φαουλ, 3 κερδισμενα, 1 κλεψιμο, 1 λαθος (και -4)


Dragan ευχαριστούμε για το ότι είχες το θάρρος να αναλάβεις μια εντελώς κακοφτιαγμένη ομάδα και την οδήγησες σε δυο Κύπελλα με μπασκετ κυριαρχιας και στους δυο τελικους και με απόλυτα προσεγμενες κινησεις με Βασιλοπουλο-Hunter-Punter.
ashton
βιντεο απο το χθεσινο ματς
Weekendman
Η σαιζόν ήταν σίγουρα επιτυχημένη η πραγματική όμως επιτυχία για την ΑΕΚ θα είναι όταν φτάσει στο επίπεδο να απαξιώσει το Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε φέτος.
radical
QUOTE(Weekendman @ May 21 2018, 15:28 ) *
Η σαιζόν ήταν σίγουρα επιτυχημένη η πραγματική όμως επιτυχία για την ΑΕΚ θα είναι όταν φτάσει στο επίπεδο να απαξιώσει το Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε φέτος.


Δεν μπορει να κανει κατι η ΑΕΚ για αυτο, εφοσον η Μπερτολιγκα ειναι κλειστο κλαμπ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.