Η ιδανική λύση θα είναι αυτός που θα κάτσει να δουλέψει με το υλικό που θα του δωθεί, και δεν θα εύχεται (από μέσα του ή και δημοσίως) να είχε και τον Διαμαντίδη ή τον Παπαλουκά. Χρειάζεται αναγέννηση επιπέδου 2005, με τους μεγαλύτερους παίχτες να είναι στα 29 του ο Σπανούλης.
Προτινόμενη 12αδα:
Ζησης-Καλαθης-Παππας
Σπανουλης-Βασιλειαδης(και οχι, δεν ειμαι φαν του

)
Περπερογλου-Παπανικολαου
Πριντεζης-Καιμακογλου-Μαυροκεφαλιδης
Μπουρουσης-Σχορτσανιτης
Τον Κουφο δεν τον συμπεριλαμβανω καν, γιατι οσο ειναι στην Αμερικη δεν τον βλεπω να ξαναπαιζει ποτε στην Εθνικη.
Οποιος λοιπον ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να δουλεψει με ενα ροστερ σαν αυτο, ας ειναι ο επομενος. Και επειδη το πιθανοτερο ειναι ενας ξενος προπονητης να μην γνωριζει τις πληρεις δυνατοτητες του, και να το θεωρησει κατωτερο του αναμενομενου (γιατι εγω πιστευω οτι και με ενα τετοιο ροστερ -δουλεμενο βεβαια- ανετα μπορουμε να χτυπησουμε 4αδα σε ενα -αποδυναμωμενο βεβαια γενικα- Ευρωμπασκετ του χρονου), και επειδη επισης αποδειχτηκε τελικα οτι ο Καζλαουσκας δεν προσεφερε και κατι περισσοτερο απο τον Γιαννακη, μαλλον το αντιθετο, ειμαι υπερ ενος Ελληνα προπονητη. Δεν με νοιαζει εαν θα εχει και ομαδα παραλληλα, αρκει να γινει η συμφωνια τωρα, ωστε να εχει τα ματια του ολη τη χρονια στραμμενα εκει που πρεπει.
*Τον Γιαννακη προσωπικα δεν θα τον ξαναηθελα (και οχι για αγωνιστικους λογους), αλλα δεν το αποκλειω καθολου.
*Ο Κατσικαρης εχει το ασυμβιβαστο της ACB, και επεσε και πολυ στην υποληψη μου στο περασμα-αστραπη του απο τον Αρη.
*Ο Μισσας ειναι "ανθρωπος εμπιστοσυνης", τον συμπαθω και παρα πολυ, αλλα αλλο οι μικρες εθνικες και οι γυναικες, και αλλο η ανδρων.
*Ο Σφαιροπουλος πιθανοτατα καηκε κι αυτος φετος, χρειαζεται κατι καινουριο.
*Ο Ιτουδης δεν πιστευω να ενδιαφερεται, αλλωστε φανταζομαι οτι το γνωστο "βετο" θα περιλαμβανει και τους βοηθους, και οχι μονο τους πρωτους προπονητες.
*Μαρκοπουλος, Πεδουλακης κλπ ειναι πολυ καλοι προπονητες, αλλα δεν μπορω να τους φανταστω στο τιμονι της εθνικης.
*Μια πολυ καλη λυση θα ηταν ο Ζουρος (ο οποιος πιθανοτατα θα μεινει και χωρις ομαδα οπως παει ο Πανελληνιος), και ειναι και η 2η μου επιλογη.
*Και η 1η μου επιλογη ειναι ο Μπαρτζωκας. Απεδειξε τι μπορει να κανει φετος με το Μαρουσι, ειναι παντελως εκτος της κοντρας Ολυμπιακου-Παναθηναικου, εχει αριστες τεχνικες ικανοτητες, εχει συνηθισει σε χαμηλου προφιλ ομαδες, επομενως γιατι οχι?
Και βεβαια, εαν καποιος δεν θελει να παιξει, προβλημα του. Χιλιες φορες να δω την εθνικη με 5αδα Παπαμακαριο-Χαραλαμπιδη-Καλαμποκη-Μπαρλο-Γλυνιαδακη, παρα με παιχτες που θα παιζουν με μιση καρδια.