Οιδήποδα, Δ'ΕΣΚΑ, είμαστε συμπαίχτες.
Εγώ μόλις γύρισα (κι ευτυχώς βρήκα αμέσως πάρκινγκ
)...
80-79 κερδίσαμε (δεν παίζαμε με χρόνο αλλά με σκορ, στα 40 ημίχρονο στα 80 τέλος) σε ένα παιχνίδι με πολύ νεύρο όμως, τσακωμούς (αυτά παθαίνεις αν δεν υπάρχει ένας διαιτητής να παίρνει τις αποφάσεις) και αρκετές εναλλαγές στο σκορ.
Στο τέλος, κι ενώ το σκορ ήταν κάπου 78-73 κάναμε αντεπίθεση και με τη βοήθεια των αντιπάλων μας που έχασαν αρκετές κρίσιμες βολές καταφέραμε και πήραμε το ροζ φύλλο αγώνος
!
Συγκεκριμένα, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, το σκορ ήταν 79-79 και με έναν έστω πόντο το παιχνίδι έληγε...
Είχαμε τη μπάλα και ο Warrior ακροβολισμένος στη γωνία περίμενε τη μπάλα....
Τη ζήτησε και την πήρε...
Ξεκίνησε με μία άτσαλη τρίπλα που είναι αλήθεια πως με ανησύχησε λίγο (
) αλλά ο Κώστας ήξερε τί έκανε...
Σταματάει την τρίπλα στη βασική γραμμή πολύ πλάγια και κοντά στη βασική γραμμή...
Ένα βήμα...
Δύο βήματα...
Πάει να σηκωθεί για ένα λέι απ που αν το έβαζε, θα το ζήλευε ακόμη κι ο Dr J αλλά δεν καταφέρνει να τελειώσει την προσπάθειά του καθώς ο αμυντικός του υποκύπτει σε φάουλ...
Πάει στη γραμμή...
Πρώτη βολή....
Airball!!!!
Δεύτερη βολή...
Οι αμυντικοί κι επιθετικοί παίρνουν θέση για το ριμπάουντ και η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Warrior και κατευθύνεται προς το καλάθι...
Θα ορκιζόμουν πως η πορεία που είχε πάρει ήταν για να κάνει άλλο ένα άγγιχτο σουτ=airball.
Αλλά η μπάλα βρίσκει μόνο δίχτυ...κι από την σωστή πλευρά του στεφανιού...τη μέσα!!!
Το σκορ είναι 80-79 και το παιχνίδι λήγει!!!!
Α ρε Κώστα, μπορεί στο overplaybet να πατώνεις
αλλά σήμερα μας το έκανες το θαύμα σου!
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας πρέπει να ήταν ο Garnett, ενώ τα περισσότερα ριμπάουντ θα πήρε ο Dominique.
Περισσότερα στατιστικά δε μας δίνει ο Γαλάνης
.
Η επόμενη συνάντηση πάντως, θα φροντίσω να γίνει κάποια λογική ώρα και λογική μέρα (καμιά Κυριακή απόγευμα) και μάλλον για να παίξουμε κανένα μονάκι μεταξύ μας (γιατί η φυσική μας κατάσταση είναι....
).
Περισσότερα νέα εν καιρώ
.
ΥΓ1: Δυστυχώς μεσα στην ένταση του αγώνα, δε σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφίες και η μία μόνο που έβγαλα ήταν θολή.
ΥΓ2: Θα το εκτιμούσα αν δε γίνονταν σχόλια παρακάτω για τους οποιουσδήποτε τσακωμούς που έγιναν μεταξύ παιχτών της ομάδας μας και της αντίπαλης...πέρασε και δε χρειάζεται να χαλιόμαστε..Ούτως ή άλλως κερδίσαμε!
ΥΓ3: Εγώ πήρα την πρωτοβουλία να ασχοληθώ με τις αλλαγές της ομάδας και είναι αλήθεια πως αδίκησα αρκετά παιδιά με τις αποφάσεις μου (ή τη μη λήψη αποφάσεων) και το χρόνο συμμετοχής που τους δόθηκε.
Ζητώ συγνώμη για τα λάθη μου και αυτός είναι ένας λόγος που την επόμενη φορά θα μαζευτούμε για μονά
.