QUOTE(TakeshyKurosawa @ Jun 12 2015, 10:39 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Φίλε επί Μπαρτζώκα η ομάδα παρουσίαζε πολλές φορές ασταθές πρόσωπο! Θυμάμαι πήραμε πάρα πολλά παιχνίδια με επικές ανατροπές και ηρωισμούς και όχι μέσο κάποιου πλάνου! Στην πρώτη του χρονιά περάσαμε με χίλια ζόρια στους 8 και από εκεί κοντέψαμε να αποκλειστούμε από την Εφές! Ναι εντάξει στο φάιναλ 4 του Λονδίνου παίξαμε ιδανικά με cska. Τον έδεσε κόμπο τον Μεσίνα. Με τη Ρεάλ είμαι διχασμένος γιατί αρχικά διάβασε λάθος το παιχνίδι και βρεθήκαμε να χάνουμε για 17 πόντους, ενώ μετά το βλέπαμε βαρέλι και έμπαιναν όλα μέσα! Καλά με τον ΠΑΟ έχασε με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο!
Η ομάδα του Σφαιρόπουλου βγάζει πολύ μεγαλύτερη σιγουριά και σταθερότητα από αυτή του Μπαρτζώκα! Πιστεύω ότι στο φάιναλ 4 ήταν πολύ άτυχος που ο Σπανούλης έκανε τις χειρότερες εμφανίσεις του έβερ!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή σύγκριση στην εικόνα και την ετοιμότητα του Ολυμπιακού του Μπαρτζώκα στο Λονδίνο σε σχέση με τον Ολυμπιακό του Σφαιρόπουλου στο φετινό final4.Ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ,και ο γραφικός κατά τα άλλα Μπαρτζώκας άφησε και την σφραγίδα του σε αυτό.
Ο Ολυμπιακός στην Μαδρίτη δεν έδειξε απολύτως τίποτα σε υψηλό επίπεδο μπάσκετ,με την ΤΣΣΚΑ ήταν σαφώς χειρότερος,αλλά την πιάσανε τα κόμπλεξ της στο τέλος,"κοιμήθηκε" ο Θεός...αλλά και φυσικά έπαιξε 3' ο Σπανούλης που τους ισοπέδωσε-άλλαξε τα πετρέλαια.
Θα μου πει κάποιος,ο Ολυμπιακός του Λονδίνου είχε καλύτερο ρόστερ,Δεκτό!
Η εικόνα όμως και ετοιμότητα μεταξύ των 2 ομάδων έχει μεγάλη διαφορά.
Τώρα,για την Πανάθα...ομολογώ ότι δεν θέλω να βλέπω ρόστερ για του χρόνου χωρίς τον Μπατίστα.Ανεξαρτήτου αν τον έφερε ο "τρικυμίας" ο Ουρουγουανός για την ποιότητα του,και τα λεφτά που παίρνει είναι must!!! Δεν αξίζει το ρίσκο κατά την γνώμη μου να διώξεις σέντερ με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και δεδομένου ότι πρέπει(και θέλω να ελπίζω ότι θα πάρουμε) σέντερ "ΜΑΠ" σαν τον Λάσμε..(δεν τρελαίνομαι πια για τον Λάσμε τόσο...χάνει δυνάμεις σιγά σιγά) ιδανικά τον Τάιους,θεωρώ ότι κολλάει καλύτερα ο Μπατίστα δίδυμο σέντερ ως 2ος.
-Επίσης,συμφωνώ με μερικούς για τον Νέλσον,ότι αξίζει και για του χρόνου να συμπληρώνει την 3αδα στον "άσσο",καθώς είναι από τους καλύτερους-τοπ αμυντικούς στην θέση του στην Ευρώπη(έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις με τα δύο κορυφαία γκαρντ στην Ευρώπη φέτος Ροντρίγκεθ-Σπανούλη),και χρησιμοποιεί πολύ καλά τα αθλητικά του προσόντα στον αέρα και στον αιφνιδιασμό.
Θα είχα όμως επιφύλαξη να τον έχω μαζί με Καλάθη,θα ταίριαζε καλύτερα με τον Φάρμαρ πιστεύω.
1)Φάρμαρ-Νέλσον-Διαμαντίδης
2)Παπάς(από Δεκέμβρη και μετά...και σε τι κατάσταση θα είναι)-Μποχωρίδης-
2-3)Τζέιμς Άντερσον
3)Γιάνκοβιτς-Χαραλαμπόπουλος
4)Φώτσης-Γκιστ-Καιμακόγλου
5)Μπατίστα-Τάιους-Παπαγιάννης
(Ο Καιμακόγλου μπορεί να βοηθήσει και στο 3,και να ποστάρει σε κάποια σχήματα σε σετ παιχνίδι)
Αν έρθει ο Καλάθης1)Καλάθης-Διαμαντίδης-Τζάκσον(ή άλλο κόμπο γκαρντ σκόρερ)
2)Παπάς-Μποχωρίδης
3)Μασιούλις-Γιάνκοβιτς-Χαραλαμπόπουλος
4)Φώτσης-Γκιστ-Βενζέκοφ
5)Μπατίστα-Τάιους-Παπαγιάννης