QUOTE(Ginobili @ Jun 14 2016, 13:50 )
Bullet,συμφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα μαζί σου,σχετικά με την γνώμη σου για τον Χίκμαν,προσωπικά εμένα δεν μου κάνει για 1-2ος play δίπλα στον Καλάθη.Τον θεωρώ λίγο.Στην Φενέρ έχει μπροστά του Σλουκα-Ντίξον.....θα μου πεις,εμείς δεν είμαστε ομαδάρα σαν την Φενέρ...και πάλι όμως,δεν το δέχομαι.
Δηλαδή για αντι-Διαμαντίδη που ψάχνουμε..δεν θεωρώ ότι θα προσφέρει αυτά που χρειαζόμαστε.Βέβαια...θα μου πεις....για 3ος μπορεί να είναι ΠΟΛΥΣ....δεκτό.
Δηλαδή αν φέρουμε και τον Πάνγκος για 3ο....για μένα είναι "κλάφτα χαράλαμπε" το σχήμα.
Προτιμώ έναν παρα πολύ καλό...σχεδόν αντάξιο του Καλάθη(με άλλα χαρακτηριστικά προφανώς σε σκορ και σουτ) και έναν 3ο σαν τον Πάνγκος.....Παρά δύο "μετριο-καλούς" δηλ.....Χίκμαν-Ντρέιπερ.
Προσωπικα δεν θεωρώ τον Χίκμαν μετριο.
Τον θεωρώ πολύ καλό παικτη και ενα ρισκο που ο Παναθηναϊκός θα αξιζε να αγοράσει.
Ο τωρινός Παναθηναϊκός με τον τωρινό Χικμαν μπορουν να κολλησουν.
Πριν μέρες μιλησαμε για το ρίσκο που αγόρασε ο Παναθηναϊκός πριν χρόνια με τον Σισκα.
Προς θεού δεν κάνω και ανάλογες συγκρίσεις μεταξύ των παικτών.
Παραλληλιζω όμως τα δεδομένα των περιπτωσεων.
Ο Χικμαν του 14' ήταν αναρπαστος και με υψηλό κασέ, τώρα δεν είναι.
Τα χρόνια δεν τον πήραν.
Αν ο Χικμαν ξαναεβρισκε τον ρυθμό του σε ενα περιβάλλον που θα τον εμπιστευοταν, πολύ απλά θα αποδεικνυοταν " Πανεξυπνη βομβα".
Όσες φορές τον πρότεινα, το εκανα στην λογική του να είναι ο παρτενέρ του Καλάθη στο βασικό σχήμα και οχι ως back up του.
Ως back up του Καλάθη πρέπει να αποκτηθεί ΣΙΓΟΥΡΑ άλλος "ένας" παικτης.
Ο Χικμαν, εκτός απο παρτενέρ του Καλάθη, θα μπορούσε να λογίζεται ΚΑΙ ως το 3oPG , προσφέροντας ως δικλειδα το απαραίτητο βάθος στην θέση.
Κυριως όμως τον σκέφτομαι ως το Combo G που μαζί με τον Παππα, θα κάλυπταν θαυμάσια το SG.
Λες πως θέλεις εναν πολύ καλό και αντάξιο του Καλάθη.
Μαζί σου!
Δεν θα διαφωνουσα ΚΑΘΟΛΟΥ σε αυτή την προοπτική.
ΌΜΩΣ...1ον, δεν νομίζω οτι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει κοντά στα 2 μύρια για εναν τέτοιο παικτη.
2ον, δεν πιστεύω ότι κάποιος πρωτοκλασατος και με κασέ στα 2μυρια ετησίως, πως θα δεχοταν να έρθει ως back up του Καλάθη.
Θα μου πεις πως ο Delaney θα μπορούσε ΚΑΙ να συνυπάρξει με τον Καλάθη, και να αποτελεί την απαραίτητη δικλειδα,συν την προσθήκη ενός πιο φθηνού PG.
Ο Delaney όμως ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΣ.
Ο Xickman όμως που έχει ενα ανάλογο πακέτο και προφίλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Οσον αφορά τον Pangos την γνώμη μου την είπα.
Δεν είμαι αρνητικός ,αλλά δεν δηλώνω ΚΑΙ ενθουσιασμενος!
Το πιο πρόσφατο κόλλημα μου ο Nate Wolters , πιστευω οτι έχει καλύτερη αναλογία-σχέση ρίσκου-κόστους-πιθανοτητας μεγάλης προοπτικής.
Για να επανελθω αλλά και να καταλήξω όσον αφορά τον Hickman.
Θα πρέπει να σκεφτείς και να σκεφτούν και οι υπόλοιποι φίλοι, ποιο είναι το τωρινό στάτουςτου Παναθηναικου.
Ο Παναθηναϊκός εχει χασει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη φτάνει ως το top8.
Δεν μπορώ να δεχθώ ούτε ότι ο Hickman είναι ένας μετριος παικτης, ούτε ότι είναι λίγος για τον Παναθηναϊκό.
Νομίζω ότι τα χνωτα τους ταιριάζουν...
Οι στόχοι και τα στάτους τους μπορούν ΑΝΕΤΑ να ταιριαξουν ΚΑΙ να συμπλευσουν!
Και αν πέφτω μέσα στην εκτίμηση μου πως το κασέ του θα είναι εκεί γύρω στα 700χιλ ετησίως, νομίζω ότι είναι ΚΑΙ προσιτός οικονομικά.
QUOTE(more stars @ Jun 14 2016, 13:52 )
Δεν έκανα τέτοιο συσχετισμό.
Αντίθετα πιστεύω ότι ακόμα και αν επιλεγεί ψηλά, θα τον αφήσουν στην Ευρώπη.
Το γράφω άλλωσε εμμέσως στο ποστ. 2 απο τους 3 θα μείνουν.
Έγραψα και χτες ότι όσοι συσχετίζουν την περίπτωση Παπαγιάννη με τίτλους κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά...
Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρος μπορει να γίνω.
Το παιδί ΠΡΕΠΕΙ να αξιοποιθεί όσο γίνεται καλύτερα, εφόσον μείνει (που πιστεύω ότι θα μείνει).
Για εκατό λόγους!!!
Γράψε λάθος τότε
Συμφωνούμε σε όλα!