QUOTE (freeze1908 @ Jul 5 2016, 16:04 )
αν ισχύει ότι πάμε για κλαβέρ σημαίνει ότι αφήνουμε "οκαρο" και κρατάμε feldeine... κακό σενάριο για μένα γιατί θα τον πάρουν οι απέναντι... τέλος πάντων...αν πάρεις κοινοτικό στο 4 ο feldein δεν κουνιέται Τιμά στους κοντούς και τέλος.. πολύ κρίμα πολύ χαμηλό ταβάνι ομάδας..(άποψη μου)
Ενα ενα
Αν παρεις τον κλαβερ σαν πρωτο κοινοτικο ειναι πολυ καλη μεταγραφη.ετοιμος παιχτης (και σιγουρα πιο ετοιμος απο οκαρο) που ειναι παιχτης ομαδας.δεν εχει το τρελο ταλεντο αλλα ευκολα προσφερει στην ομαδα.ο οκαρο ειναι αγνωστο πως θα παιξει ερχομενος απο πισω και σε τοπ επιπεδο.θαα δουμε αν και εφοσον βεβαια γυρισει ελλαδα η γενικοτερα ευρωπη το μελλον του.απο κει και επειτα την συγκεκριμενη στιγμη ο κλαβερ ειναι καλυτερος παιχτης και μια τιμια λυση μεχρι 1εκατ και αυτο βαρια βαρια.Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για κοινοτικο..
Ο τιμα που τον ειδα αρκετα περσι στο γιουροκαπ και εχω γραψει την γνωμη μου γιαυτον στο παρελθον,ειναι ευκολα αναβαθμιση στο 3.το παιδι εχει ανεβει παρα πολυ τον τελευταιο χρονο και δειχνει οτι εχει καλο ταβανι.το κακο ειναι οτι το ταβανι του δειχνει οτι μπορει να παει τωρα η καποια στιγμη απεναντι.απο κει και περα ειναι και αυτος κοινοτικος και καλη μεταγραφη χαμηλου ρισκου
Ο φελντεην συζητιεται εντονα οτι υπαρχουν σκεψεις για να ναι 7ος ξενος.αυτος που του ξινιζει ειναι ο πεδουλακης ,και ισως καλα κανει,που θεωρει οτι η ομαδα πρεπει να ειναι η ιδια σε ολες τις διοργανωσεις.οπως και να χει κρατηστε μικρο καλαθι γιατι φαινεται οτι ψαχνονται για αλλαγη αν κατσει κατι καλο..
Οποτε παλι διαφωνουμε.αν η ομαδα παρει ενα καλο ΜΑΠ και εναν ασο μπακαπ οπως αλλωστε λεγεται και ειναι αναμενομενο απο τους κυκλους της ομαδας θα δυναμωσει.αν παρει επισης μπουρουση ,θαναση για βαθος στο τρια και ισως προχωρησει σε αλλαγη του φελντεην ( η τοοθετηση του ως 7ου ξενου )με τριαρι τυπου τιμα (που φαινεται οτι υπαρχουν σκεψεις ξεκαθαρα για το 3 στην ομαδα) γινεσαι αυτοματως ξεκαθαρα φαβορι για F4
Η frontline σου με γκιστ,κλαβερ (λεμε τωρα),φωτση,σινγκλετον,μπουρουση,αξιολογο ΜΑΠ ειναι μεσα στις κορυφαιες σε βαθος μαζι με ρεαλ,τσσκα,μπαρτσα
Επισης τo backcourt σου με καλαθης,τζειμς,ξενο καθαρο PG,παπας,φελτεην και ισως μποχωριδη ειναι επισης βαθυ για να πας μακρια
Το τρια ειναι ερωτηματικο ομως.και γω θα θελα εναν βασικο αλλα δεν βγαινουν τα κουκια.για να βγουν θελει φελντεην 7ο η οπως εμενα μου καθεται στο μυαλο αποδεσμευση του (ταπεινη μεταγραφη πραγματικα αλλα θες πρωτα σταρτερς και μετα αναπληρωματικους..)και ελευση καποιου ξεκαθαρα πενταδατου.ο κουζμινσκας ηταν ιδανικοτατος απο ολες τις πλευρες αλλα...
Πολυ βασικο και φοβερα χρησιμο στην ενδυναμωση της ομαδας ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ 5 ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΠ που λεμε ειναι να γινει κοινοτικος ο τζεημς