bodiroga10
Jul 5 2016, 20:22
πολυ προωρο να συζηταμε για του χρονου.....
και εκτος του οτι εχει του χρονου ορο που δινει δυνατοτητα στον καλαθη να παει nba υπαρχει και η ληξη του συμβολαιου του σλουκα απο την φενερ.....
Nik Tepits
Jul 5 2016, 20:23
Ξερω οτι ονειροπολω αλλα ο ΔΔ δεν υπαρχει περιπτωση να το ξανασκεφτει για ενα χρονο με ενα 10λεπτο ανα ματς?
Ποσο θα κολλαγε στην υπαρχοντα ομαδα! Και επιτελους θα ειχε ενα τελος που του αρμοζει, τουλαχιστον με συμμετοχη στο Φ4.
Αμα παρουμε και Κλαβερ, παντως κανουμε μετεγραφες απο εποχη Ζοτς! Μεγαλος γριφος εαν ο Τζειμς γινει κοινοτικος, ενω εαν ο Μπουρουσης δεν μας απαντησει εχουμε τα χερια δεμενα.
Για Ταιους, Εμπακουε δεν εχει ακουστει καμμια αλλη ομαδα? Ο Ντρειμπερ παει για Ρεαλ, ενω ο Τζανινκς κι αυτος ΝΒΑ. Τρελλοκομειο η αγορα!
Εδω λεει οτι ο Κλαβερ προταθηκε!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=130392139
jonaldidhs
Jul 5 2016, 20:32
Θα βγει ο κοντος στο σπορφμ τωρα για κλαβερ να μας πει
Κοντός τώρα λέει πως :
Αν έρθει ο Μπουρούσης αποκλείεται να έρθει και ο Κλαβερ ταυτόχρονα.
Αν δεν ερθει ο Μπουρούσης και έρθει ο Βουγιούκας θα υπάρξει προσπάθεια για Κλαβέρ. Και πάλι όμως δύσκολο.
Οπότε όπως τα λέει μικρές πιθανότητες..για Κλαβέρ.
edit
Πιθανότατα ο Γκιστ θα υπολογίζεται για 5 του χρόνου λέει. Και ο επόμενος ψηλός θα είναι το 4αρι θα ειναι τυπου Κλαβερ ( αν δεν ειναι ο Κλαβερ ) . Αυτά στην πιο πιθανη περίπτωση να ειναι ο Βουγιούκας το 5αρι.
ranaoutis
Jul 5 2016, 20:49
Ασχετα με τον Κλαβερ εγω δεν εχω καταλαβει τελικα θελουν η οχι αλλο 4αρι;
Ο Φωτσης προοριζεται για δευτερο η τριτο 4αρι;
sni79per
Jul 5 2016, 20:54
καλα οτι να ναι λεει.
5ος κοντος ο μποχω αλλα μπορει να παρουν κοινοτικο.
αλλα μπορει να παρουμε κ 3αρι ξενο.
η μπουρουσης η βουγιουκας το ενα 5ρι με τον γκιστ να ειναι ο 2ος μαπ κ θα παρουν 4ρι κοινοτικο.
SkyFall
Jul 5 2016, 20:56
χαχα νταξ τον άκουσα πρώτη φορά και εγώ. Νομίζω ότι ήταν φανερό ότι δεν ήθελε να πει τίποτα συγκεκριμένο, δεν κατάλαβα αν ξέρει ή οχι κιόλας. Για τον Κλαβέρ αν δεν το είχε βγάλει ο Πικ ούτε που θα αναφερόταν καθόλου.
sni79per
Jul 5 2016, 20:59
παιδια ο ανθρωπος λεει οτι του επιτρεπουν η τον αφηνουν να λεει.
διαφορετικα θα εχει την καταληξη του μπουρλακη που κελαηδουσε
αν οντως ξερει κατι περισσοτερο κ το πει.
jonaldidhs
Jul 5 2016, 21:05
QUOTE (sni79per @ Jul 5 2016, 21:54 )
καλα οτι να ναι λεει.
5ος κοντος ο μποχω αλλα μπορει να παρουν κοινοτικο.
αλλα μπορει να παρουμε κ 3αρι ξενο.
η μπουρουσης η βουγιουκας το ενα 5ρι με τον γκιστ να ειναι ο 2ος μαπ κ θα παρουν 4ρι κοινοτικο.
Χαχα εχει χασει την μπαλα
Βαζω στοιχημα μετα γελαει με τον ΔΓ που μας εχει κανει π%£€¥÷να
Δεν ξέρω αν γράφτηκε αλλά ο Κουζμίνσκας πάει Knicks.
jonaldidhs
Jul 5 2016, 21:16
QUOTE (Dred11 @ Jul 5 2016, 22:13 )
Δεν ξέρω αν γράφτηκε αλλά ο Κουζμίνσκας πάει Knicks.
Οχι αποσο ειδα παντως οι Σιξερς διεψευσαν για Ρουντυ ακουσα στο ραδιο..
QUOTE (jonaldidhs @ Jul 5 2016, 22:05 )
Πως ειναι δυνατον να δωσουμε ενα ακομα μεγαλο συμβολαιο οταν αν τα βαλεις κατω ,τα οικονομικα απο περσι εννοω,εχουμε ακομα να δωσουμε
Η τουλαχιςτον ετσι νομιζω
Εκτος αν ζηταει ο κλαβερ τιποτα τρελα κανα 1μιση εκατ.
erasitehnis
Jul 5 2016, 21:24
1) Αυτό που κρατάμε τις τελευταίες μέρες είναι ότι είμαστε ΠΟΛΥ τυχεροί που κλείσαμε Σίγκλετον Τζέιμς πριν την κοσμογονία των αμοιβών στην Αμερική (αν και έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι ο Τζέιμς θα βρει συμβόλαιο). Σε συνδυασμό με την ανασφάλεια στην Τουρκία δεν αποκλείεται να ξεκινήσουμε πολύ ψηλά στην λίστα των θεωρητικών φαβορί της euroleague.Το επόμενο καλοκαίρι είναι πολύ μακρινό. Ας παίξει ο Καλάθης μεγάλο μπάσκετ και ας φύγει του χρόνου. Εμείς θα έχουμε πάει final 4.
H μόνη ομάδα που ξεκινά ξεκάθαρα μπροστά από τις άλλες είναι -φυσικά- η ΤΣΣΚ.
2) Μόνο εγώ νομίζω ότι ο Θανασοκούμπο μπορεί να παίξει καλύτερα στο 4? Είναι 2.01, με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και πλέον έχει βάλει πολλά μυικά κιλά για να αντιμετωπίζει ψηλότερους παίκτες. Αντίθετα στο 3, παίκτες χωρίς μακρινό σουτ δεν πάνε πουθενά.
3) Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν διώξουμε τον Φελντίν και τον Μποχωρίδη για να φέρουμε παίκτες τύπου Γιόβιτς και Πάνγκος θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
QUOTE(jonaldidhs @ Jul 5 2016, 22:05 )
απο αυτο καταλαβαινω οτι τον σινγκλετον τον υπολογιζουν στο 5 και ο γκιστ ειναι το 4-5αρι που θελαμε. για την περιπτωση που ερθει ο μπουρου βασικα. αμα ερθει ο βουγιουκας αυτο ισως αλλαξει.
QUOTE(erasitehnis @ Jul 5 2016, 22:24 )
1) Αυτό που κρατάμε τις τελευταίες μέρες είναι ότι είμαστε ΠΟΛΥ τυχεροί που κλείσαμε Σίγκλετον Τζέιμς πριν την κοσμογονία των αμοιβών στην Αμερική (αν και έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι ο Τζέιμς θα βρει συμβόλαιο). Σε συνδυασμό με την ανασφάλεια στην Τουρκία δεν αποκλείεται να ξεκινήσουμε πολύ ψηλά στην λίστα των θεωρητικών φαβορί της euroleague.Το επόμενο καλοκαίρι είναι πολύ μακρινό. Ας παίξει ο Καλάθης μεγάλο μπάσκετ και ας φύγει του χρόνου. Εμείς θα έχουμε πάει final 4.
H μόνη ομάδα που ξεκινά ξεκάθαρα μπροστά από τις άλλες είναι -φυσικά- η ΤΣΣΚ.
2) Μόνο εγώ νομίζω ότι ο Θανασοκούμπο μπορεί να παίξει καλύτερα στο 4? Είναι 2.01, με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και πλέον έχει βάλει πολλά μυικά κιλά για να αντιμετωπίζει ψηλότερους παίκτες. Αντίθετα στο 3, παίκτες χωρίς μακρινό σουτ δεν πάνε πουθενά.
3) Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν διώξουμε τον Φελντίν και τον Μποχωρίδη για να φέρουμε παίκτες τύπου Γιόβιτς και Πάνγκος θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
1)συμφωνω
2)αμα ειναι πχ στην ιδια πενταδα με μπουρουση και κλαβερ(η τυπου κλαβερ) μια χαρα μπορει να παιξει και στο 3. αλλα συμφωνω πως η θεση του ειναι στο 4
3)ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο
http://olaprasina1908.gr/εξάστερο...-κλαβέρ/Αν ερθει ο μπουρουσης θα παιζει λογικα με σινγκλετον στο 5 και ο γκιστ θα ναι στο 4.βεβαια οι δυο τελευταιοι ειναι διπλοθεσιτες αλλα η θεση που προοριζονται ειναι ο πρωτος στο 5 και ο δευτερος στο 4.απο κει και περα οτι και να λεει ο κοντος ο παο θα κανει κρουση και εχει κανει δηλαδη,σε κλαβερ.απο οτι φαινεται και να μην τον αποχτησει εχει αποφασισει να αποχτησει παρεα με Μπουρουση ενα 4αρι.
Αν δεν παρει μπουρουση θα ακολουθησει βουγιουκας και ΜΑΠ
jonaldidhs
Jul 5 2016, 21:34
QUOTE (CG. @ Jul 5 2016, 22:18 )
Πως ειναι δυνατον να δωσουμε ενα ακομα μεγαλο συμβολαιο οταν αν τα βαλεις κατω ,τα οικονομικα απο περσι εννοω,εχουμε ακομα να δωσουμε
Η τουλαχιςτον ετσι νομιζω
Εκτος αν ζηταει ο κλαβερ τιποτα τρελα κανα 1μιση εκατ.
Το συμβολαιο του Κλαβερ για εκει ειναι..Σιγουρα 1,5 παντως..
more stars
Jul 5 2016, 21:37
QUOTE (sni79per @ Jul 5 2016, 21:59 )
παιδια ο ανθρωπος λεει οτι του επιτρεπουν η τον αφηνουν να λεει.
είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ξέρει όσα ξέρουμε και μεις...
ο πεδουλάκης δεν λέει τίποτα πουθενά παραδοσιακά και μέχρι να απαντήσει ο Μπουρούσης δεν ξέρει και ο ΔΓ τι θα γίνει.
το χαλί πάντως έχει στρωθεί με Τζέιμς και Σίνγκλετον. Τώρα αν μετά τον Μπορούση πατήσουμε φρένο με τίποτα μετριοπουθενάδες δεν ξέρω τι θα γίνει.
ΥΓ Ο Μπαρνιάνι έρηξε δυο κανονικές τάπες στην ίδια φάση στον Μπιλάν lol
QUOTE (jonaldidhs @ Jul 5 2016, 22:34 )
Το συμβολαιο του Κλαβερ για εκει ειναι..Σιγουρα 1,5 παντως..
Με υπεραξια ναι
Δεν το θεωρω τρελο
Αλλα δεν ειναι για πανω απο 1εκατ
Με 1μιση καλα θα κανουμε να παμε για αλλον.εστω να πληρωσουμε εμεις την βουλγαρια και τον τζεημς να παρει κοινοτικο διαβατηριο if you catch what i mean
jonaldidhs
Jul 5 2016, 21:53
QUOTE (CG. @ Jul 5 2016, 22:39 )
Με υπεραξια ναι
Δεν το θεωρω τρελο
Αλλα δεν ειναι για πανω απο 1εκατ
Με 1μιση καλα θα κανουμε να παμε για αλλον.εστω να πληρωσουμε εμεις την βουλγαρια και τον τζεημς να παρει κοινοτικο διαβατηριο if you catch what i mean
Σιγουρα υπεραξια αλλα καπου το ακουσα σημερα οτι για εκει παει η δουλεια..Αν ειναι να παρουνε Κλαβερ και μετα μετριους ουτε εγω τον θελω με 1,5..Αν ειναι ομως να παρουνε Κλαβερ και Βουγιουκα και αλλον εναν παιχτη με 6-7 κατοσταρικα τοτε τον θελω..
και
yeap..
QUOTE (irving @ Jul 5 2016, 22:30 )
απο αυτο καταλαβαινω οτι τον σινγκλετον τον υπολογιζουν στο 5 και ο γκιστ ειναι το 4-5αρι που θελαμε. για την περιπτωση που ερθει ο μπουρου βασικα. αμα ερθει ο βουγιουκας αυτο ισως αλλαξει.
Νομιζω με Μπουρουση θα παμε σε Οκαρο ή κατι τετοιο ακομα και εναν ασσο..Με Βουγιουκα ισχει το παραπανω που εγραψες οπου θα πανε σε καλο παιχτη στο 3-4αρο στυλ Κλαβερ και μετα ασσο και ισως 3αρι..
bodiroga10
Jul 5 2016, 21:53
οι τιμες θα ξεφυγουν και στο ευρωπαικο μπασκετ.
ηταν σημαντικες κινησεις στην αγορα ο σιγκλετον και ο τζειμς γιατι με την φυγη που υπαρχει προς το nba τωρα θα αρχισουν οι πλειστηριασμοι για τους λιγους ποιοτικους παικτες που εχουν μεινει στην αγορα
πιστευω οτι αν κλεισει και ο μπουρουσης μετα οι αλλες 2-3 κινησεις θα ειναι πιο ψαγμενες απο χαμηλοτερο ραφι τυπου ντοουσον
μεχρι και ο κουζμινσκας μαλλον βρηκε συμβολαιο στο nba με 6εκατ για 2 χρονια
sni79per
Jul 5 2016, 21:58
αν δεν τον αποκτησουμε τον μπουρουση (θεε μου σχωρα με παλι) το θεμα ειναι να πεσουν τα χρηματα αλλου.οχι να την βγαλουν με ιαν κ 2 κοινοτικους λαχεια.
Παντως αν δεν παρουμε τιν μπουρουση υπαρχει παντα ο μπιλαν
Τον καμαρωνω τωρα
Α ρε διαμαντοπουλε με τα αποκλειστηκα σου
Ξερει κανεις αν ο Ααρον Μπεινς εχει συμβολαιο, και ποσο ειναι το κασε του..?
Θα τον γουσταρα πολυ, θυμαμαι οτι εχει ποστ παιχνιδι, και ειναι αρκετα καλος και στα ριμπαουντ...
Nik Tepits
Jul 5 2016, 23:05
QUOTE(Dred11 @ Jul 5 2016, 14:46 )
Fredette η Cotton θα τανε οτι πρεπει!
shtarkws
Jul 5 2016, 23:30
Η χιονοστιβάδα με τα φουσκωμένα συμβόλαια φθάνει και στην Ευρώπη. Όταν Ρούντι και Κουζμινσκας πάνε NBA και μάλιστα με τέτοια συμβόλαια είναι λογικό οο λίγοι επιπέδου παίκτες που θα παραμείνουν να ζητήσουν τρελά λεφτά αφού θα τους θέλουν όλοι.
Las Plagas
Jul 6 2016, 07:06
QUOTE (vaggelis roum @ Jul 5 2016, 23:50 )
Θα τον γουσταρα πολυ, θυμαμαι οτι εχει ποστ παιχνιδι, και ειναι αρκετα καλος και στα ριμπαουντ...
που παιζει αυτος?
QUOTE(Las Plagas @ Jul 6 2016, 08:06 )
που παιζει αυτος?
Εγω τον ειχα αφησει στους Σπερς χωρις να εχει μεγαλη συμμετοχη. Απο οτι ειδα περσυ πηγε στους Πιστονς οπου επαιξε 81 παιχνιδια, με 15 λεπτα μ.ο. και περιπου 6 ποντους...
Αν θυμασαι ειναι αυτος ο ψηλος που ειχε περασει απο Ικαρο Καλιθεας..
https://www.youtube.com/watch?v=NSMe3JxX66Q
QUOTE(vaggelis roum @ Jul 5 2016, 23:50 )
Έχει συμβόλαιο 6.500.000 για το 16-17 και player option για το 17-18. Λογικά και αυτός του χρόνου θα πάρει πάνω από 10.000.000 οπότε μην τον ονειρευεσαι για τον ΠΑΟ
thanvot
Jul 6 2016, 09:25
Εγώ πάντως τον Παπαγιάννη δεν τον έχω ξεγράψει 100% για φέτος. Δεν έχει ακουστεί τίποτα για συμβόλαιο ή πληρωμη του μπαι αουτ και δεν ξέρω τι θα τους κανουν οι Kings τόσους σέντερ. Να πάει για trade ο Κουφός? Ή να μας τον δώσουν κάνα χρόνο πληρωμένο χα,χα,χα?
Nik Tepits
Jul 6 2016, 09:27
Οπως ολα δειχνουν 2 ειναι τα σεναρια:
1) Βουγουκας, Κλαβερ, φθηνο γκαρντ. Εδω τα λεφτα του Μπουρουση λογικα θα πανε στον Κλαβερ, και το πρωτο μας 5αρι θα γινει αυτοματως ο Σιγκλετον.
2) Μπουριυσης, φθηνο ασσο και μαλλον 3αρι.Πρωτο 5αρι ο Μπουρουσης, Σιγκλετον να εναλασσεται στο 4-5 μαζι με Γκιστ.
Οποτε απ τα γραφομενα του Κοντου, και απ τα φερεφωνα του προεδρου δεν ερχονται ουτως η αλλιως Ταιους η Εμπακουε.
jonaldidhs
Jul 6 2016, 09:31
QUOTE (Nik Tepits @ Jul 6 2016, 10:27 )
1) Βουγουκας, Κλαβερ, φθηνο γκαρντ. Εδω τα λεφτα του Μπουρουση λογικα θα πανε στον Κλαβερ, και το πρωτο μας 5αρι θα γινει αυτοματως ο Σιγκλετον.
2) Μπουριυσης, φθηνο ασσο και μαλλον 3αρι.Πρωτο 5αρι ο Μπουρουσης, Σιγκλετον να εναλασσεται στο 4-5 μαζι με Γκιστ.
Οποτε απ τα γραφομενα του Κοντου, και απ τα φερεφωνα του προεδρου δεν ερχονται ουτως η αλλιως Ταιους η Εμπακουε.
Σωστα τα γραφεις σαν συμπληρωμα να προσθεσω οτι και στα δυο σεναρια υπαρχει και ο θανασοκουμπος..
Και νομιζω στο δευτερο σεναριο το μαλλον 3αρι ειναι παιχτης σαν τον Οκαρο Γουαιτ..
villiskabas
Jul 6 2016, 10:00
http://www.sport-fm.gr/article/basket/mana...-imeres/3181398Δεν το βλεπω για Μπουρουση παιδια! Μαλλον θα κανει χαζομαρα κατεμε που θα παει ΝΒΑ !ΚΑλο σκουπισμα παγκων!
RipCity
Jul 6 2016, 10:06
QUOTE (Nik Tepits @ Jul 6 2016, 09:27 )
Από αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα για της δηλώσεις του Κοντού εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως υπάρχει 3ο σενάριο το οποίο είναι και πιο πιθανό (ούτε Κλαβέρ-ούτε Μπουρούσης). Οπότε φαντάζομαι είναι πιθανό να ξανακοιταχθεί ένας από Τάιους ή Εμπάκουε.
salonikatasos
Jul 6 2016, 10:28
μετά τον μπουρούση που νομίζω θα τελειώσει θετικά μόλις τελειώσει η εθνική τις υποχρεώσεις της στο προολυμπιακό,εφόσον ο κλαβέρ οικονομικά δεν μας σηκώνει,το 3-4 που πρέπει να πάρουμε είναι ο honeycutt. αφού δίναμε τόσα λεφτά στον white,ας δώσουν λίγα ακόμα και να πάρουν τον honeycutt(αφού υποτίθεται θα βγει διαβατήριο στον τζέιμς,μπορούμε να πάρουμε αμερικάνο). γλιτώνουμε και τον αντετοκούμπο έτσι,αφού όλα αυτά που προσφέρει αυτός,τα δίνει και ο honeycutt σε καλύτερο βαθμό κιόλας,ενώ ο τελευταίος είναι και κανονικός (επαγγελματίας) μπασκετμπολίστας.κρατάς τον γιάνκοβιτς αντί του αδερφού του γιάννη για να έχεις και σουτ από την περιφέρεια,που υστερεί ο honeycutt(χωρίς να είναι βέβαια μαύρη τρύπα σαν τον αντετοκούμπο από εκεί. είναι σταθερός στο 35% περίπου ο honeycutt,χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις από χρονιά σε χρονιά) και κλείνεις με κοινοτικό guard (καλό pg και σουτέρ) και είσαι γεμάτος παντού. δυστυχώς ο honeycutt προχθές ήταν πολύ καλός με το dallas,ελπίζω να μη βρει συμβόλαιο...
από κει και πέρα υπάρχει χώρος ως 13ο και 14ο παίχτη και για τους μίτογλου-όγκουστ αν αποκτηθεί κάποιος ή και οι 2 με τον μποχωρίδη δανεικό σε καμιά κηφισιά ή πάοκ
green_sky
Jul 6 2016, 11:05
QUOTE (villiskabas @ Jul 6 2016, 11:00 )
http://www.sport-fm.gr/article/basket/mana...-imeres/3181398Δεν το βλεπω για Μπουρουση παιδια! Μαλλον θα κανει χαζομαρα κατεμε που θα παει ΝΒΑ !ΚΑλο σκουπισμα παγκων!
Πιεζει τον ΔΓ να δωσει περισσοτερα.Αν ειναι να παρει ολο το μαρουλι ο Μπουρουσης και οι αλλες θεσεις να στελεχωθουν με τιποτα τσιου τοτε ας παει στο καλο.Ελα να σοβαρευτουμε λιγο ο παικτης ειναι στα 33.Καναμε ενα βημα πισω να παιξει στον Εξαστερο αλλα μην μας @@@@@@@@@ κι ολας
SkyFall
Jul 6 2016, 11:06
Τελικά ο Τζέιμς κατεβαίνει στο Λας Βέγκας με τους Πέλικανς; Δεν είχε κάνει δηλώσεις ότι δεν θα αγωνιστεί;
QUOTE (green_sky @ Jul 6 2016, 12:05 )
Πιεζει τον ΔΓ να δωσει περισσοτερα.Αν ειναι να παρει ολο το μαρουλι ο Μπουρουσης και οι αλλες θεσεις να στελεχωθουν με τιποτα τσιου τοτε ας παει στο καλο.Ελα να σοβαρευτουμε λιγο ο παικτης ειναι στα 33.Καναμε ενα βημα πισω να παιξει στον Εξαστερο αλλα μην μας @@@@@@@@@ κι ολας
villiskabas
Jul 6 2016, 11:19
QUOTE (green_sky @ Jul 6 2016, 11:05 )
Πραγματικα ομως δεν νομιζω οτι πρεπει να τον κυνηγαμε και αυτος να μας κανει τον δυσκολο!
john wick
Jul 6 2016, 12:25
Φανταζομαι μεχρι την Παρασκευη θα τπν περιμενουμε , καθως κ ο Βουγιουκας δεν θα περιμενει εμας μια ζωη.
Νομιζω οτι εαν δεν ερθει ο Μπουρουσης θα ακουστουν κ παλι τα ονοματα των Ταιους κ Embakwe για την θεση του ΜΑΠ οποτε κ θα επανελθουμε σε σχημα ψηλων με
Gist
Singleton
Βουγιουκας
Embakwe (Tauius)
Φωτσης
3-4αρι στυλ Okaro White.
Δεν το λες σουπερ , ουτε κ ασχημο...
QUOTE (john wick @ Jul 6 2016, 13:25 )
Φανταζομαι μεχρι την Παρασκευη θα τπν περιμενουμε , καθως κ ο Βουγιουκας δεν θα περιμενει εμας μια ζωη.
Νομιζω οτι εαν δεν ερθει ο Μπουρουσης θα ακουστουν κ παλι τα ονοματα των Ταιους κ Embakwe για την θεση του ΜΑΠ οποτε κ θα επανελθουμε σε σχημα ψηλων με
Gist
Singleton
Βουγιουκας
Embakwe (Tauius)
Φωτσης
3-4αρι στυλ Okaro White.
εξι ψηλοί για 5 θέσεις χλωμό το βλέπω,μη κοινοτικό δεν έχουμε θέση και επίσης μη βάζεις 3,4άρι τον Οκαρο πιο 4άρι δεν γίνεται
john wick
Jul 6 2016, 12:45
Καπου ειχε γραφτει οτι ο RG του εχει υποσχεθεί χρονο στην θεση 3...τι να πω;.....
Εν τω μεταξυ
http://www.onsports.gr/basket/Euroleague/i...Real-o-NtreiperΠαει κ ο Ντρειπερ...
Ginobili
Jul 6 2016, 12:46
QUOTE(SkyFall @ Jul 6 2016, 09:06 )
Τελικά ο Τζέιμς κατεβαίνει στο Λας Βέγκας με τους Πέλικανς; Δεν είχε κάνει δηλώσεις ότι δεν θα αγωνιστεί;
Έλα ντε....Να πάθουμε καμια νίλα...και άντε να βρίσκεις πρωτοκλασσάτο κόμπο γκαρντ μετά με 900Κ στο 15Αυγουστο
bodiroga10
Jul 6 2016, 12:54
QUOTE (SkyFall @ Jul 6 2016, 12:06 )
δεν ειναι απαραιτητο οτι θα κατεβει......
το πιο πιθανο ειναι να μην κατεβει απ την στιγμη που εχει συμβολαιο αλλα απλα να προσπαθει μεσω των προπονησεων να βρει θεση στο nba οπως εκανε και ο κουζμινσκας
Ginobili
Jul 6 2016, 12:56
QUOTE(john wick @ Jul 6 2016, 11:45 )
Καπου ειχε γραφτει οτι ο RG του εχει υποσχεθεί χρονο στην θεση 3...τι να πω;.....
Εν τω μεταξυ
http://www.onsports.gr/basket/Euroleague/i...Real-o-NtreiperΠαει κ ο Ντρειπερ...
Κοίτα τι κάνει το ΝΒΑ...ξέρουμε με πόσα?? Τον έφτιαξε ο Ροντρίγκεθ.. Άν πήρε κοντά στα λεφτά που ζήταγε(1 εκ $))...να κάνουμε τον σταυρό μας μην βρει ο Τζειμς συμβόλαιο στο ΝΒΑ,γιατί με τα νέα οικονομικά δεδομένα..εκεί θα δούμε τι θα πει ΥΠΕΡΑΞΙΑ..όταν με τα λεφτά που δώσαμε στον Τζέιμς,οι άλλοι παίρνουν Ντρειπερ..
Αυτή την εποχή είναι πολύ τσιμπημένα τα κασέ ίσως περιμένουμε κανα μήνα να κλείσουν κάποια ρόστερ και μετά να ψωνίσουμε αλλιώς δεν βλέπω να βγαίνει
http://www.leoforos.gr/basketball/story/10...ozare-me-tzeimsεδω λεει οτι δεν θα αγωνιστει στο σαμμερ λιγκ ο τζειμς ενω για τον γιανκοβιτς λεει οτι πλεον ειναι ελευθερος απο τον παναθηναικο. κατι το οποιο μου δειχνει πως κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ανανεωσει
green_sky
Jul 6 2016, 13:07
QUOTE (john wick @ Jul 6 2016, 13:25 )
Gist
Singleton
Βουγιουκας
Embakwe (Tauius)
Φωτσης
3-4αρι στυλ Okaro White.
Εγω πιστευω οτι και Βουγιουκα και πρωτοκλασσατο ΜΑΠ πρεπει να το ξεχασουμε.Θα παρει Βουγιουκα και ενα ψηλο εντελως...τριτο.
Ο Βουγιουκας αν ερθει , θα ερθει για να καλυψει την γραμμη των ψηλων μαζι με τον Σιγκλετον.Σε αυτη την περιπτωση γνωμη μου ειναι οτι δεν θα παρει και αλλον πρωτοκλασσατο ψηλο.Θα παει σε ενα πολυ καλο τεσσαρι και θα ανεβαζει τον Γκιστ αν χρειαστει στο 5.
Με Μπουρουση στο ροστερ ο Φωτσης θα εχει πιο ενεργη συμμετοχη στο ροτεισον.Σε αυτη την περιπτωση αν παρουν παικτη στο 3/4 θα ειναι καποιο λαχειο και αν κληρωσει κληρωσε.........
Αντιθετα με Βουγιουκα στο ροστερ ο Φωτσης παει πιο πισω και μεγαλο μερος του χρονου του θα τον παιρνει το καλο τεσσαρι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.