Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Σεζόν 2017-2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3
SteelGandalf
QUOTE(geo82 @ May 6 2018, 07:43 ) *
Ακριβώς. Η σωστή λέξη είναι "αδιάφορος". Γιατί να "ματώσουν" οι παίχτες, όταν η διοίκηση φέρεται τόσο άσχημα στον προπονητή τους; Πήραμε ό,τι μας άξιζε.


Εγώ δεν είδα έλλειψη διάθεσης από πλευράς Πανιωνίου. Άγχος πολύ διέγνωσα και αδυναμία για να επιτεθεί σωστά. Όταν, δε, ο Άρης πήρε διαφορά και ήλεγχε το παιχνίδι, με τον χρόνο να περνάει, αυτό που έβλεπα στα μάτια των παιχτών σας ήταν απελπισία.

Από 'κει και πέρα, έχετε ακόμη δύο παιχνίδια. Εγώ δεν σας ξέγραψα, άσχετα αν είναι δύσκολη η προσπάθεια σας. Εδώ που τα λέμε, μεταξύ των τριών τελευταίων σας παιχνιδιών, αυτό το χθεσινό ήταν με τις λιγότερες πιθανότητες νίκης, για όλους τους γνωστούς λόγους. Παρόλ' αυτά, ναι, οι πιθανότητες τούτη την ώρα δεν είναι με το μέρος σας.

Υ.Γ. Η συζήτηση για τον Πανιώνιο, παρακαλώ να συνεχιστεί στην ανάλογη θεματική ενότητα.

Υ.Γ.2 Αν μπορείς φίλε geo82 άλλαξε την εικόνα στην υπογραφή σου. Είναι τεράστια κι επηρεάζει την εικόνα των θεματικών ενοτήτων στις οποίες συμμετέχεις.
geo82
QUOTE (SteelGandalf @ May 6 2018, 10:59 ) *
Υ.Γ.2 Αν μπορείς φίλε geo82 άλλαξε την εικόνα στην υπογραφή σου. Είναι τεράστια κι επηρεάζει την εικόνα των θεματικών ενοτήτων στις οποίες συμμετέχεις.


Ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα. rolleyes.gif
SteelGandalf
QUOTE(geo82 @ May 6 2018, 12:01 ) *
Ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα. rolleyes.gif


Εμφανώς καλύτερα! Ευχαριστώ. wink.gif
geo82
Δε χρειάζεστε να με ευχαριστήσεις για κάτι, το αυτονόητο έκανα. Συγγνώμη που ενόχλησα, έστω κι άθελά μου.
SteelGandalf
25 Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Τετάρτη, 9/5/2018, 18:00
(ΕΡΤ1 "λεπτό προς λεπτό" & ERTplay2)

Άρης - Ρέθυμνο

Τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για την κανονική περίοδο η αυριανή. Αν η ομάδα μας δεν καταφέρει να πετύχει δύο νίκες στις δύο εναπομέινασες αναμετρήσεις (με Ρέθυμνο αύριο εντός και με Κολοσσό, εκτός, την Κυριακή), τότε αύριο το απόγευμα θα ολοκληρωθούν οι εντός έδρας παρουσίες της στο φετινό, μαρτυρικό, πρωτάθλημα.

Η 8η θέση που "οδηγεί" στα playoffs, κρίνεται στις αναμετρήσεις Άρη, Ρεθύμνου και Κολοσσού. Ο Άρης τις αντιμετωπίζει και τις δύο κι αν επιτύχει το απόλυτο, τότε τις αφήνει από κάτω του και τις δύο, και θα είναι αυτός που θα συνεχίσει στα playoffs. Mε νίκη αύριο και ήττα στην Ρόδο, την τελευταία αγωνιστική, ο Κολοσσός, εκτός συγκλονιστικού προόπτου θα είναι 8ος, ενώ το Ρέθυμνο για να καταφέρει να τερματίσει 8ο, θα πρέπει να κερδίσει αύριο στο Nick Galis Hall, αλλά και την τελευταία αγωνιστική, στην έδρα του, τον Πανιώνιο (που αν ηττηθεί αύριο από τον Π.Α.Ο.Κ., αποχαιρετά εκ νέου, την κατηγορία). Μύλος, αλλά ενδιαφέροντας μύλος!!!

QUOTE(www.pressaris.gr - 9/5/2018)
Μετά το τέλος του… μαρτυρίου, ό,τι καλύτερο προκύψει με το Ρέθυμνο (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ υποδέχεται σήμερα (18:00) ο Άρης το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο.

Μια στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League οι κίτρινοι θα επιδιώξουν αυτό που φάνταζε αδύνατο σε μια χρονιά μαρτυρίου. Να μπουν στα πλέι οφ.

Εφόσον κερδίσουν το Ρέθυμνο σήμερα και στη συνέχεια τον Κολοσσό στη Ρόδο θα καταλάβουν την 8η θέση και θα παίξουν στην ελληνική ποστ σίζον.

Σαφώς για μια ομάδα με τη δυναμική και την οντότητα του Άρη δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία η είσοδος στην πρώτη οχτάδα, αλλά με όσα έχουν συμβεί φέτος, εντός και εκτός γηπέδου, είναι πολύ καλό για το τμήμα μπάσκετ να κλείσει τη σεζόν με θετικές εντυπώσεις.

Το Ρέθυμνο σαφώς και δεν είναι εύκολος αντίπαλος γι’ αυτόν τον Άρη, όμως οι κίτρινοι ευελπιστούν μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και την ψυχολογική αποσυμπίεση που συντελέστηκε, να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Απαλλαγμένοι από κάθε άγχος για το αποτέλεσμα οι παίκτες του Άρη θέλουν να παίξουν καλύτερα, θέλουν να βγάλουν στο παρκέ μια εικόνα που η αλήθεια είναι ότι έλειψε εδώ και μήνες στον κόσμο της ομάδας. Στο χέρι τους είναι…
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Ρέθυμνο : 11-19

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Ρέθυμνο : 34-30

3η Περίοδος

Άρης - Ρέθυμνο : 53-41

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Ρέθυμνο : 70-52

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 9/5/2018)
Νίκη επί του Ρεθύμνου (70-52) και πρώτο βήμα για τα πλέι οφ

Ο Άρης για πρώτη φορά μετά από καιρό τη φετινή χρονιά κέρδισε έναν αγώνα παίζοντας όμορφο μπάσκετ και θυμίζοντας “κανονική” ομάδα μπάσκετ. Η νίκη επί του Ρεθύμνου με σκορ 70-52 είναι το πρώτο βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Αν κερδίσει ο Άρης στον Κολοσσό θα είναι όγδοος.


Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι κίτρινοι δεν είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, το Ρέθυμνο βρήκε σκορ από την περιφέρεια με τον Γιαννόπουλο και προηγήθηκε με 9-19 λίγο πριν το τέλος της περιόδου (11-19 στο 10’), ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό, όμως τα πράγματα άλλαξαν πλήρως στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Οι κίτρινοι με κορυφαίους τους Μποχωρίδη και Μάρας έτρεξαν ένα σερί 15-0 και το 19-25 (14’) έγινε 34-25 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο ο Άρης ήταν καταπληκτικός σε άμυνα και επίθεση.

Το Ρέθυμνο εκμεταλλεύτηκε στιγμές αδράνειας και μείωσε σε 34-30 στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά ο Άρης είχε βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Οι κίτρινοι επέβαλλαν την κυριαρχία τους στο τρίτο δεκάλεπτο. Με πολύ καλή άμυνα, αλληλοκαλύψεις και στην περιφέρεια και στη ρακέτα η ομάδα του Αγγέλου επιβλήθηκε του Ρεθύμνου και την ίδια ώρα επιθετικά λειτούργησε εξαιρετικά, είχε συνεργασίες και σωστές εκτελέσεις και έφτασε στο +11 (49-38 στο 28’) και έκλεισε την περίοδο στο +12 (53-41).

Τα πάντα κρίθηκαν στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, όταν οι κίτρινοι με σερί 5-0 έφτασαν στο +17 (58-41) και έδωσαν τέλος στην υπόθεση νίκη, μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Παλέ.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 34-30, 53-41, 70-52.

ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Μάρας 11 (7ρ.), Μποχωρίδης 12 (6ρ., 5ασ., 2κλ.), Πουλιανίτης, Ντουβιέ 3 (1), Μπελ 3 (1), Καλαϊτζάκης 2, Φλιώνης 7 (2ασ.), Τσαϊρέλης 10 (4ρ., 2ασ.), Χρηστίδης 2, Μούρτος 9 (3ρ., 3ασ.), Αθηναίου 2, Προύιτ 9 (6ρ., 3ασ.).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Βετούλας): Ντάνιελς 10 (2), Χίκι 5 (1), Κώττας 2, Ντεσίλντς 7 (1), Γιαννόπουλος 6 (2), Γκούντγουϊν 12 (11ρ.), Χριστοδούλου 7 (1), Μούντι, Δραγάτης, Θεοδωρίδης, Λι 3.
El_Cid
Μπορεί το δείγμα των αγώνων να μην είναι μεγάλο, προσωπικά όμως βλέπω ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί εμφανώς με Αγγέλου. Έχει ρεκόρ 4-2, με τις τρεις από τις 4 νίκες να είναι με σημαντική διαφορά. ΟΚ, μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών δεν παίζουμε, χάνουμε πολλές βολές, κλπ, αλλά η ομάδα έχει γίνει πιο μαχητική και δεν κάνει τα κενά που έκανε με Γιαννάκη. Πλέον, νιώθω σχετικά πιο αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον από ότι 2 μήνες πριν που τα έβλεπα όλα μαύρα.

ΥΓ. Εύχομαι στον Πανιώνιο να μείνει στην κατηγορία, μου είναι πολύ συμπαθής αυτή η ομάδα και έχει μπασκετικό DNA
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ του Κολοσσού, αναφορά σχετικά με την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

26η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Κολοσσός - Άρης
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.