QUOTE (Ledas @ Jun 14 2017, 04:30 )

Καταρχας τον κορυ δεν τον βλέπω σαν μαπ. Δε μπορώ να καταλάβω τί εννοείς καλό, και πως κρινεις κάποιον από το nbdl ως καλό; Ο χαντερ πέρυσι ήρθε σαν ένας από τους καλύτερους, αλλά δεν έπιασε. Πως έιναι δηλαδή οι αθλητικοί;
Λογικό μου φαινόταν ο φώτσης να διαπίστωνε ότι δε μπορεί να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο ευρωλίγκας και, μιας και είναι μεγάλος, σκεφτηκα ότι ίσως επαιρνε απόφαση να σταματήσει η να συνέχιζε σε άλλη ομάδα αν τα έυρισκε με την ομάδα. Και ο φελντέιν έχει συμβόλαιο, αλλά όλοι γράφουν ότι μαλλον χαιρετάει, για να πάμε σε κατι καλύτερο.
αλλο τόσο παράλογο πρέπει να σου φαινονται αυτά που έλεγες για τον καλάθη που ήθελες να κατσει σαν αναπληρωματικός με 800 χιλιαρικα μαξ.
Δεν απαιτώ να φύγει ο φωτσης. Οποτε ναι ας σοβαρευτούμε.
Κακός θα Απαντήσω Σε Όλα! (Γιατί περισσότερα Ανούσιο είναι και λιγότερο έχουν σχέση με : Σκέψεις πάνω στο σχήμα της επόμενης χρονιάς που είναι και το θέμα με της μεταγραφές ).
Συγνώμη για το Σεντόνι αλλά όταν πρέπει να απαντήσω σε εσένα είναι αναγκαίο κακό με τα πολλά ερωτήματα που βάζεις.
Λοιπόν από την αρχή να το πάμε , 5ρι δεν θέλουμε ? (τότε ποιος ο λόγος της κουβέντας για ένα παίχτη που σου κάνει για 4ρι? Αν βάλεις κάτω την λογική θα δεις ότι εκεί έχεις Σίγκλετον , Γκιστ και Γκάμπριελ. ( και δεν ξέρεις ποιον να διώξεις )
- Ο Γκιστ δεν μπορεί να είναι το αναπληρωματικό σου 5άρι ( Κατ' εξαίρεση παίζει την θέση ) , μετά ξέρεις τι θα γίνει ο Μπουρού θα παίζει ξύλο με άλλους ΜΑΠαρους & Δεινόσαυρους! ( Γιατί να μην το φτιάξεις αυτό ? και να φέρεις άλλον ένα 4άρι μου λες? )
Βλέπεις αν τα βάλεις κάτω είναι λάθος το σκεπτικό σου , την στιγμή που έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου να φέρεις δύο παίχτες που λείπουν ( αναπληρωματικό στο 1 και δεύτερο βασικό Σέντερ ) όχι περισσότερους ( + Περπέ που είναι η 3η μεταγρ. σου ) .
Τα έχεις μπερδέψει και για κάποιο λόγο θέλεις να αντικαταστήσεις τον Γκάμπριελ ...δεν βγάζει νόημα όμως.
Πάμε στα άλλα χρειάζεσαι 5άρι που να μπορεί να μαζεύει ριμπάουντ και να έχει έναν όγκο ώστε να εκμεταλλεύεται την δύναμη του κάτω από το Καλάθι! (Αυτός δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανάλογο, μπορεί στα άλλα να είναι μια χαρά παίχτης αλλά δεν τα χρειαζόμαστε εμείς για τα άλλα ).
Για τον Χάντερ που δεν ξέρω καν τον λόγο που το ανέφερες ( σου αρέσει να τα μπερδεύεις λίγο ) ... ήταν 3η και φαρμακερή επιλογή τότε! και μάλιστα μέσα στην μέση της χρονιάς και φυσικά δεν ήταν μια χαρά όπως λες! έτσι τον πάρασαν στα πρόβατα , βέβαια δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση το ένα με το άλλο.
Nbdl δεν βλέπω καθόλου ... αλλά προσπαθώ να μην βλέπω και video και να βγάζω συμπεράσματα από τα χιλιοεπεξεργασμένα κομμάτια από διάφορα παιχνίδια που δεν ξέρεις τι σημασία είχαν )
- Μαπ 5άρι θέλω που να μοιάζει με Γιάνγκ , '' Ντούκι δλδ '' ( τέτοιο στιλ δεν έχουμε) τέτοιον να ψάξει στο nbdl! Και όχι Ταιους που είναι Τύπου Λάσμε .
- Για τον Φώτση σου έχω απαντήσει με μια μόνο φράση πριν ...τα άλλα είναι φαντασίες ( για τον ίδιο είναι η δουλειά του δεν θα τα χάριζε και είναι λογικό )
Μην διαβάζεις ότι γράφετε γιατί πολλά είναι μόνο για τα Κλικ.
Ο Φελντειν είναι το πιθανότερο να φύγειτο είπαμε αυτό αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα τι σχέση έχει πάλι ο Νικ ... απ την άλλη δεν είχα πει καν για 800χιλ αλλά δεν πειράζει αυτό θα ήθελες να θυμάσαι και να λες! ( είχα πει 1.3 όμως έτσι για να ξέρεις ) άσε που έχει και συμβόλαιο και δεν πρόκειται να γίνει αυτό.
Μην βγάζεις χολή και αντιπάθεια επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω ... προσπάθησε να μην γράφεις μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας ( γιατί όλοι βλέπουμε όνειρα αλλά δεν καθόμαστε να τα γράφουμε!

)
QUOTE (Putnam @ Jun 14 2017, 13:42 )

ο Καλάθης είπε σήμερα σε συνέντευξη ότι έχει ακόμα στο μυαλό του το ΝΒΑ
αν φυγει του χρονου θα είμαστε -1 έλληνα πρώτης γραμμής
αρα πρεπει να φροντίσουμε από τωρα για πιθανο αντικαταστατη (σλουκας-μαντζαρης)
για τον ιδιο λογο αξιζει να επενδυσουμε σε ογκαστ αφου και ο μπουρουσης δεν εχει πολλα ψωμια ακομα
Πάντα το είχε στο μυαλό του εδώ ήταν να πάει ο Μπουρού στα γεράματα!( οπότε ναι πρέπει να έχουμε κάνει την καβάτζα μας )
Γιαυτό έλεγα για Σλούκα ( αν και οι πιθανότητες να μην ανανεώσει με Φενέρ είναι ελάχιστες)
Τώρα με βάση όλα αυτά που έχουν γραφτεί ( δλδ πρόταση σε Σλούκα , σε Ερτέλ , σε Μάτζαρη , σε Λάνγκφορτ ... εγώ νομίζω ότι είναι μια κίνηση στο να πιέσουν και τον Τζειμς στο να δεκτή ανανέωση. Πολλά μπορεί να παίζουν.
QUOTE (benchwarmer @ Jun 14 2017, 13:59 )

Ο Περπέρογλου όμως είναι Έλληνας, οπότε δεν υπάρχει κάποια συζήτηση
- Φέρνεις Περπέρογλου για 1 χρόνο στέλνοντας τον ΒΧ δανεικό,
- Φέρνεις έναν καθαρό άσο αντί του Φελντέιν (με Τζέιμς στο 2),
- Φέρνεις και έναν ΜΑΠ αντί του Γκάμπριελ και είσαι ψιλο ΟΚ.
Όλα αυτά στην περίπτωση που πράγματι όλα είναι ΟΚ πλέον με Σίνγκλετον, Τζέιμς κλπ. Γιατί καθαρά αγωνιστικά, λόγος για να αλλάξεις τόσο ποιοτικούς παίχτες (με τα όποια στραβά τους κι αυτοί) δεν υπάρχει.
*Στο ιδανικό σενάριο θα κοιτούσα προσωπικά να ξεφορτωθώ και Μπουρούση, αλλά μετά το νταμπλ δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.
Έτσι ακριβός!!!
Ο Μπουρού θα φύγει τον επόμενο χρόνο ( άλλο έναν μπορεί να τον βγάλει ακόμα )