QUOTE(MaJesty23 @ Feb 13 2018, 10:22 )
Λοιπόν με δόση ειλικρίνειας και πλάκας,το άγχος που έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού ,μήπως και/δεν ταιριάξουν οι James-Καλάθης,είναι πρωτόγνωρο.
Το μόνο σίγουρο,είναι οτι ο τύπος είναι παιχταράς...και σίγουρα 9 στους 10 φίλους του Ολυμπιακού θα διατάρασσαν ισορροπίες για να ντυθει στα ερυθρόλευκα.Τα άλλα είναι "φόβος".Κακά τα ψέματα η περιφέρεια του ΠΑΟ με Τζεημς είναι πυρηνική και δύσκολα μπορει να αντιμετωπισθεί απο τα γκαρντ του αιωνίου αντιπάλου.Αλλα εμένα δεν με ενδιαφέρει πρωτάθλημα τόσο.Το χαριζω για ενα final four άνετα.
Εχω διαίσθηση οτι ο Πειν θα είναι ο Καννιβαλάκος που έλειπε!Μονο που κάθεται και βλέπει βίντεο και κάνει scouting Khimki δείχνει διάθεση.
Δεν λέω πως δεν θα ταιριάξουν. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να πάρεις το μάξιμουμ και από τους 2 όταν θέλουν 25+ λεπτά την μπάλα στα χέρια για να κάνουν το παιχνίδι τους. Απλά αντί να κάνει ματσάρες ο Καλάθης, θα τις κάνει τώρα ο James, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Αν ο James μπει σε έναν ρόλο όπως τον περσυνό του Green στον Ολυμπιακό τότε ναι μιλάμε για τεράστια προσθήκη, αλλά δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι τέτοιο. Εδώ γκρίνιαζε -και με το δίκιο του- ο Green, θα το δεχτεί ο james;
QUOTE(qspock @ Feb 13 2018, 12:11 )
Ποια ακριβως ειναι τα δειγματα αυτα? Ο μονος που παρεθεσε ακριβη στοιχεια ειναι ο j-kidd13 και αυτα συνηγορουν υπερ της αποψης οτι Τζειμς και Καλαθης συνηπαρχουν μια χαρα.
Δεν παρέθεσα στατιστικά γιατί δεν νομίζω πως χρειάζονταν. Από το παιχνίδι του ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα και για τα επόμενα 10-12 παιχνίδια ο Καλάθης δεν βλεπόταν.
Μια καθαρα υποκειμενικη αποψη που ανετα σηκωνει αντιλογο. Ενα προχειρο που μου ερχεται στο νου ειναι ο τροπος που εχασε η εθνικη απο την Ρωσια: Κουραστηκε ο Καλαθης...
Ο Καλάθης και ο Παπανικολάου ήταν οι μόνοι που θα έπρεπε να έχουν παίξει περίπου τόσο σε εκείνον τον αγώνα. Η υπόλοιπη πεντάδα ήταν που τα έφτυσε.
Και παλι ο αντιλογος ειναι: Δεν εχει να κανει με τι θελει η δε θελει ο Τζειμς (αν ειναι οπως τα λες ο χαρακτηρας του, κι αυτο υποκειμενικο-υποθετικο) αλλα με το πως θα χρησιμοποιηθει απο τον κοουτς σε μια ετοιμη μαλιστα ομαδα...
Ρισκο θα ειχε αν η ομαδα πηγαινε ως εχει και περιμενει να παει final four, ποσω μαλλον να το παρει κιολας. Μανι μανι βρισκω 4 καλυτερες ομαδες βασει ειτε βαθμολογιας (η μια) ειτε ισοβαθμιων με ΠΑΟ (οι υπολοιπες).
Για τον χαρακτήρα του αν δεν κάνω λάθος μέχρι και στο Phoenix σχολίασαν πως υπερεκτιμά τις ικανότητές του. Πιστεύεις ότι θα χρησιμοποιηθεί διαφορετικά από τον Pascual σε σχέση με πέρυσι;
Αρα δικη μου αποψη ειναι πως η προσθηκη Τζειμς εχει ολες τις προοποτικες με το μερος της. Αλλωστε, περσυ αποδειχτηκε πως ο παιχτης προσφερε στην ομαδα, γιατι οχι και φετος?
Δεν αμφιβάλλω ότι θα προσφέρει. Απλά συνδυαστικά μαζί με τον Καλάθη το -/+ νομίζω πως θα είναι το ίδιο που θα ήταν ακόμα κι αν έπαιζε μόνο ο ένας. Δεν περιμένω πως ο James θα βάζει 25 πόντους και ο Καλάθης θα κάνει double double.