Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κοινοτικός ο Μάσεϊ!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
The Admiral
QUOTE
Ακουσα μια φημη οτι θα παρει Σκοπιανικό τελικα.


Μασει,ζουμε

''Μακεδονα" να σε δουμε laugh.gif laugh.gif laugh.gif !!
Warrior
QUOTE(ablade @ Nov 1 2007, 03:04 ) *
Και μια πληροφορία απο άνθρωπο που γνωρίζει τον Τζεβελέκη. Το διαβατήριο εκδόθηκε και αύριο ή μεθαύριο θα πάει άνθρωπος να το πάρει... Αντε να δούμε!!!!


Eγω δεν πιστευω τιποτα πλεον αν δεν το δω!! 33.gif biggrin.gif
ablade
και καλά κάνεις γιατί μας δουλεύουνε μου φαίνεται...
Alexmei
Εγώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα ήθελα τον Μάσεϊ στην Εθνική Ελλάδος rolleyes.gif
Air Kef
Eγώ τον Τ-Μακ.


Θαυματοποιος σήμερα ο Τζέρι.

Αντε να δούμε ποτε θα παιξει ο καημενος ο Τερι!
Alexmei
QUOTE(Air Kef @ Nov 4 2007, 19:38 ) *
Eγώ τον Τ-Μακ.



Γιατί στην Σλοβακία/Βουλγαρία που θα παίξει αξίζει να έχει έναν τέτοιο παίχτη αντί να είχε Ελληνικό Διαβατήριο; Ίσα-ίσα είναι και 3-4 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ του βγάζουν διαβατήριο για χώρα που δεν έχει πατήσει το πόδι του (;, δεν είμαι σίγουρος αν έχει πάει προς τις χώρες που θέλουν να βγάλουν διαβατήριο)

Αλλά όλα αυτά είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου.... rolleyes.gif
basketaris
Μασεϊδης, δηλαδη...? rolleyes.gif
Not bad...39.gif tongue.gif
Anaz
Να θεσω ενα αλλο ερωτημα?? Αν ο Μασει κοινοτικοποιηθει κιολας,εχετε σκεφτει ποσο δυσκολο θα'ναι να παραμεινει κ του χρονου στον Αρη? με τετοιες εμφανισεις κ το κοινοτικο στα χερια θα'ναι περιζητητος στην Ευρωπη!Ηδη εχω ενα προαισθημα οτι το καλοκαιρι οι "αιωνιοι" θα κονταροχτυπηθουν για την αποκτηση του.. rolleyes.gif
Βεβαια αν παρει γερη αποζημιωση ο Αρης,δεν ειναι μεγαλο το κακο..
klearxos
Διετες δεν τον εχουμε?
Ξερει κανεις το buy-out?
basketaris
To buy-out ειναι οσο η αντικειμενικη αξια του Παλε ντε Σπορ, του Λευκου Πυργου και ολοκληρου του Δημου Θεσσαλονικης... tongue.gif

Ειχα ακουσει οτι το καλοκαιρι ειχε υπογραψει διετες, αλλα οταν θα εβγαινε το διαβατηριο, θα αναπροσαρμοζοταν σε 3ετες... Για τη ρητρα δε γνωριζω, παντως, θα ειναι σαφως πανω απο 1.000.000 για το επομενο καλοκαιρι...

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι δεν προκειται να κατεβει Αθηνα... Ειτε θα βγει Ευρωπη ειτε θα δοκιμασει την τυχη του στο ΝΒΑ, εφοσον ενδιαφερθει καποια ομαδα... Το εχει δηλωσει και ο ιδιος, εξαλλου, οτι παρεμεινε στον ΑΡΗ γιατι γουσταρει την ατμοσφαιρα και την πολη και οτι θελει αυτη του η παραμονη να ειναι ο προθαλαμος του ΝΒΑ... Με τετοιες εμφανισεις, μαλλον κονταινει την αποσταση...
Warrior
Δεν φανταζομαι να καναμε παλι το ιδιο λαθος με τον Ουιλκινσον(αν και τοτε δεν ειχαμε αλλη επιλογη),οταν
του βαλαμε τοσο μικρο buy-out...O Mασει το καλοκαιρι (νομιζω) υπεγραψε διετες συμβολαιο.

Καθιστε ομως να γινει κοινοτικος πρωτα και βλεπουμε... rolleyes.gif
basketaris
QUOTE
Διαβατήριο για τον Τζερεμάια

Μετά τη χθεσινή φοβερή εμφάνιση του Τζέρι Μάσεϊ είναι "ηλίου φαεινότερο" ότι η υπόθεση "διαβατήριο" αρχίζει να "στοιχειώνει" το "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο". Τη μια παίζει σούπερ ο Τέρι, την άλλη παίζει φοβερά ο Μάσεϊ - σαν να βάλθηκαν και οι δύο, όπως γράψαμε και προχθές - να πιέσουν με τον τρόπο τους τη διοίκηση της ΚΑΕ να ψάξει μια λύση άμεσα για το θέμα της "κοινοτικοποίησης"!

Εδώ, μας έλεγαν κάποιοι φίλοι Αρειανοί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (τι να κάνεις, πάμε και στη μπάλα, η δουλειά είναι δουλειά) πως "εδώ έκαναν στο πι και φι κοινοτικό τον... Φλέτσερ, τον Στακ και τον Ουίλκινσον και δεν μπορούμε να κάνουμε τον καλύτερο μας παίκτη;". Είναι ένα ερώτημα το οποίο πολλοί μπορεί να έχουν, αλλά είναι δεδομένο ότι το να βγάζεις (...) ένα διαβατήριο για κάποιον δεν είναι ίσως κάθε μέρα τόσο εύκολο.

Εντάξει, επειδή οι υποθέσεις αυτές γίνονται στις Ανατολικές χώρες όλοι νομίζουμε ότι "με ένα τζιν και κανά πενηντάρικο" γίνεται εύκολα η "δουλειά". Αποδείχθηκε - δυστυχώς - στην περίπτωση του Άρη και του Μάσεϊ πως είτε δεν δόθηκε το "τζιν" στον σωστό άνθρωπο ή δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση ο... σωστός άνθρωπος.

Ή απλά έτυχε να "πέσουν" στον πιο αυστηρό και έντιμο... Σλοβάκο δημόσιο υπάλληλο της τελευταίας πενηνταετίας, που δεν "σηκώνει μύγα στο σπαθί του"! Αλίμονο, η υπόθεση αυτή έχει κουράσει και την ίδια την ομάδα και θυμίζει εκείνα τα χρόνια με τις δύο πεντάδες που είχε ο Άρης με ξένο τον Σούμποτιτς.

Αν διαβάσατε και τις δηλώσεις του Τέρι στο "Μ" στο προχθεσινό φύλλο, θα είδατε ότι υπάρχει ένταση στον παίκτη, δήλωσε εκνευρισμένος με την όλη κατάσταση. Γιατί; Γιατί πολύ απλά ο παικταράς αυτός ήρθε να παίξει, στην πρώτη του χρονιά μετά το "Κολέγιο", κάτι που σημαίνει ότι θέλει χρόνο, ότι θέλει να "γράψει" στατιστικά καλά, γιατί τον παρακολουθούν τα "μάτια" του ΝΒΑ. Αν παίζει μόνο στην Ευρώπη, ίσως να μην είναι και τόσο βολικά γι' αυτόν τα πράγματα - άσχετα αν είναι επαγγελματίας και πρέπει να παίζει όπου και όπως τον θέλει ο προπονητής και η ομάδα.

Ελπίζουμε, για να μην το κουράσουμε, να προχωρήσει η υπόθεση, να "βγει" το διαβατήριο του Μάσεϊ και να μπορέσει να "ρολάρει" καλύτερα ο Άρης στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής πάει καλά, αν είχε και τον Τέρι, θα πήγαινε πολύ καλύτερα, έχασε ένα ματς που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά κι έτσι η χρονιά είναι ακόμη στο ξεκίνημα της. Υπομονή...

* Η δική σας άποψη "μετράει", στο kousis@metrosport.gr!

www.metrosport.gr
Warrior
Εχει εκνευριστει ο Τερι...ρωτανε τον Χερμπερτ συνεχως στις συνεντευξεις τυπου...βγαλτε το επιτελους
το κ@λ%διαβατηριο!! angry.gif

Ο Τζεβελεκης βγηκε και ειπε πριν τον αγωνα οτι δεν εχει νοημα να το συζηταμε αλλο το θεμα και οτι μαλλον
θα ειναι κοντα μας στον επομενο αγωνα,οχι επι λεξη,το νοημα αυτο ηταν.Ας ελπισουμε να μην δουμε αλλη
μια επικοινωνιακη "γκαφα" αυτη τη φορα και να ηρεμησουμε ολοι μας!
basketaris
QUOTE
Μάσεϊ: «Δεν είδα καν τη στατιστική του αγώνα με την ΑΕΚ»!

Τι δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αρη

Ο Τζέρεμι Μάσεϊ... έσπασε τα κοντέρ στον αγώνα με την ΑΕΚ, όμως δεν του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του. Μιλώντας στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», ο Αμερικανός φόργουορντ είπε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ: «Δε μου αρέσει να ασχολούμαι με αριθμούς. Δεν είδα καν τη στατιστική τού αγώνα, που όμως μου λέτε περιείχε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα, ούτε και λαμβάνω υπόψη μου το ότι είμαι πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα μου και να κάνω αυτά που μου ζητά ο προπονητής μου στο γήπεδο. Ημουν την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση, οι συμπαίκτες μου με αξιοποίησαν σωστά και είχα την ευκαιρία να πετύχω κάποια εύκολα καλάθια. Αν δεν έχανα και κάποιες βολές θα ήταν ακόμη καλύτερα, αλλά σημασία έχει ότι πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Μέσα στο μυαλό μου, σαν ένα επιπλέον κίνητρο, είχα και το ότι πέρυσι στον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο Ελλάδος δεν είχα κάνει καλή αμυντική δουλειά και ο Ταπούτος με είχε εκθέσει. Ήθελα, λοιπόν, να ανταποδώσω…».

ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕ MVP: «Δεν πιστεύω ότι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, αν και η αλήθεια είναι ότι είδα το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ο Σπανούλης έκανε μεγάλη εμφάνιση. Εγώ νιώθω πολύτιμος, όταν φεύγω από το γήπεδο δίνοντας το 100% των δυνάμεών μου για την ομάδα. Αν κερδίζουμε είμαι πολύ χαρούμενος και αν χάνουμε νιώθω τουλάχιστον ότι έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να αποτρέψω την ήττα».

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ: «Είναι αρκετά εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει με μένα, την ομάδα και το διαβατήριο, αλλά ελπίζω σύντομα να τελειώνει αυτό το σήριαλ. Έχουμε μεγάλη ανάγκη τον Τέρι, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είμαι βέβαιος ότι αν έπαιζε με τον Ολυμπιακό, θα είχαμε κερδίσει. Ελπίζω σύντομα να είμαστε σε θέση να παίξουμε όλοι μαζί, για να μπορέσουμε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και να πετύχουμε σημαντικές νίκες».

www.betsmat.gr
BILL79
Μ' αυτο το διαβατηριο τι γινεται; Θα βγει ποτε ή θα παιζουμε συνεχεια μ' εναν ξενο;;;
Warrior
Συμφωνα με τον Δασκαλου(σημερινη sportday),το ματς με τον Πανιωνιο ειναι το τελευταιο χωρις τον Τερι.
Οπως λεει,η διοικηση χθες ενημερωθηκε υπευθυνα απο το υπουργειο εωτερικων της Σλοβακιας οτι στα μεσα
της επομενης βδομαδας θα παραλαβουμε το πολυποθητο διαβατηριο.

Χαρακτηριστικα αναφερει οτι ιθυνοντες της ΚΑΕ ελεγαν:"Ειναι οριστικο και ενα...εκατομμυριο της εκατο
βεβαιο.Στο επομενο παιχνιδι με το Μαρουσι στην Αθηνα ο Χερμπερτ θα εχει ολους τους παικτες στην διαθεση
του."

Μαλιστα συμφωνα (παντα) με το ρεπορταζ,ενημερωθηκαν τοσο ο Τερι οσο και ο Χερμπερτ...

Τωρα κατα ποσο αληθευουν ολα αυτα,θα φανει τις επομενες μερες. 45.gif
basketaris
O Δασκαλου ειναι πολυ καλος ρεπορτερ και αυτα που λεει ειναι πολυ αξιοπιστα!
Ελπιζω να δικαιωθει και σε αυτην την ειδηση... Ιδωμεν... 39.gif
basketaris
Απο ενα παιδι στο forum του super3:
(ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ! 77.gif biggrin.gif )

weirdo1977
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...=2&pubid=616896


Ο Αρης έχει στα χέρια του το διαβατήριο του Μάσεϊ και όλα δείχνουν ότι το θέμα θα τελειώσει μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη το αργότερο.


Να το πιστέψουμε ?
basketaris
Μπα...
Oποιος εχει καει στο χυλο... 39.gif
Ιδωμεν...
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Nov 20 2007, 02:39 ) *
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...=2&pubid=616896
Ο Αρης έχει στα χέρια του το διαβατήριο του Μάσεϊ και όλα δείχνουν ότι το θέμα θα τελειώσει μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη το αργότερο.
Να το πιστέψουμε ?


Περασε και η Τεταρτη.... rolleyes.gif

Αντε να δουμε μεχρι ποτε θα παιζουν με τα νευρα μας και θα μας κοροιδευουν.... angry.gif
Air Kef
Υπάρχουν και χειρότερα.

πχ, να εισαι ο Ολυμπιακος το καλοκαίρι που πέρασε και να περιμενεις αν θα ερθει ο Γιασικεβιτσιους. 19.gif

Τουλάχιστον, ας εχει καλο τέλος η δικη σας ιστορία. tongue.gif
basketaris
QUOTE
Massey is finally Bosman!



After a 5-month delay, Jeremiah Massey obtained his Slovakian passport and has the right to play as Bosman in the greek league. The magagement of Aris tried a lot to take the passport earlier, but bureaucracy ruinned any effort.

From now on, "Ninja" can play as the 4th Bosman in the greek league leaving space for a 2nd non-european guy. Reyshawn Terry or....

http://basketballiq.blogspot.com/2007/11/m...lly-bosman.html
Eλπιζω μονο να μην ειναι "μουφα" και αυτο... 39.gif
Warrior
Παρασκευη σημερα και δεν εχω δει κατι ακομα.Μαλλον ειναι χαλασμενο το τηλεφωνο στην Σλοβακια laugh.gif
ή βαριεται ο Μασσει να παει να το παρει... rolleyes.gif

Οπως ολα δειχνουν ουτε με την ΑΕΛ θα κανει ντεμπουτο ο Τερι.

Αφου δεν ειναι σιγουροι...τι σκ#τ@ βγαινουνε και μιλανε,εκτιθονται και μας "σπανε" και τα νευρα? angry_red.gif
Δεν μπορω να καταλαβω...

Ή μηπως "παιζει" και τιποτα αλλο παρασκηνιακα(και δεν εννοω δακτυλους και σχετικα,μηπως σκεφτονται
καμια αλλαγη γενικοτερα... unsure.gif )
celtic_pride
QUOTE
Σκοπιανός ο Μάσεϊ

Χαράς ευαγγέλια για τον Γκόρντον Χέρμπερτ και τους ανθρώπους του Άρη. Είναι πλέον θέμα ημερών να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ρέισον Τέρι. Πως θα γίνει αυτό; Οι ενέργειες που έκαναν οι θεσσαλονικείς για να αποκτήσει ο Τζερεμάια Μάσεϊ κοινοτικό διαβατήριο έπιασαν τόπο.

Ο πρώην Αμερικανός και νυν Σκοπιανός φόργουορντ θα μεταβεί στις επόμενες μέρες στα Σκόπια προκειμένου να πάρει στα χέρια του το νέο του διαβατήριο και στη συνέχεια θα γίνουν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ως κοινοτικός και τη θέση του Αμερικάνου στο ρόστερ του Άρη να καταλάβει ο Τέρι.

Συγκρίνοντας την ευρωπαϊκή πορεία του Άρη μ’ αυτή στο ελληνικό πρωτάθλημα, όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι αυτή η εξέλιξη αφού οι «κιτρινόμαυροι» ενισχύονται σημαντικά. Αρχικά, ο Μάσεϊ ήταν να γίνει Σλοβάκος, ωστόσο η γραφειοκρατία σ’ αυτή τη χώρα ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο κι έτσι η διοίκηση του Άρη απευθύνθηκε στα Σκόπια.

www.superbasket.gr


Λέτε?? 39.gif 39.gif
Alexmei
Αν δεν βγει ανακοίνωση από την ΚΑΕ καλύτερα ας μην πιστεύουμε τίποτα... Εδώ περιμέναμε τον Τέρι να παίξει με Αελ και πιο πριν με Μαρούσι αλλά.... 68.gif
basketaris
QUOTE
Νέο "κόλλημα" για Μάσει

Το μεγαλύτερο φετινό πρόβλημα του Άρη από το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν είναι άλλο από την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στο θέμα της παραλαβής του σλοβάκικου διαβατηρίου του Τζερεμάια Μάσεϊ. Ένα διαβατήριο στην σιγουριά της έγκυρης παραλαβής του χτίστηκε όλη η ομάδα για να ακολουθήσει η ανακοίνωση της απόκτησης του Ρέισον Τέρι.

Η πρώτη διαβεβαίωση από την Σλοβάκικη Ομοσπονδία για την περίπτωση του Μάσεϊ είχε έρθει στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στα μέσα του Αυγούστου. Τότε δηλαδή που αυτόματα είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του Τέρι και έτσι το ρόστερ της φετινής χρονιάς συμπληρώθηκε. Από τότε όμως μέχρι σήμερα έχουν περάσει κάτι λιγότερο από τέσσερις μήνες χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Το σλοβάκικο διαβατήριο δεν έχει φθάσει ποτέ στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης με αποτέλεσμα ο Τέρι να παραμένει παροπλισμένος για το ελληνικό πρωτάθλημα και να αγωνίζεται μόνο μεσοβδόμαδα στην Ευρωλίγκα. Ένα γεγονός που όπως έχει αποδειχθεί τον έχει επηρεάσει και στην απόδοσή του με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να τηρεί στάση αναμονής.

Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο ξεκίνημα κάθε εβδομάδας από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα στα τέλη του Οκτώβρη υπήρχε αισιοδοξία πως το σλοβάκικο διαβατήριο του Μάσεϊ θα έρθει. Στο τέλος της όμως αυτήν διαδεχόταν η απογοήτευση με μεταφορά ελπίδας για την επόμενη εβδομάδα.

Την φορά αυτή όμως στο ξεκίνημα της εβδομάδας, χθες δηλαδή, ξεκίνησε ο προβληματισμός ότι το όλο θέμα δεν πρόκειται να προχωρήσει. Αυτό σημαίνει πως παραμένει να είναι κολλημένο στην γραφειοκρατία της Σλοβακίας που όπως αποδεικνύεται είναι ιδιαίτερα περίπλοκη δεδομένου μάλιστα ότι πρόκειται για μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι σημαίνει η χθεσινή εξέλιξη της ενημέρωσης που υπήρχε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης; Ότι προέκυψαν για μία ακόμη φορά σύννεφα πιο νωρίς από κάθε άλλη από τις προηγούμενες εβδομάδες ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης. Αν δηλαδή το σλοβάκικο διαβατήριο του Μάσεϊ θα βρίσκεται στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης μέχρι την Παρασκευή ώστε ο Τέρι να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα την Κυριακή στην Λάρισα κόντρα στην Ολύμπια.

Την ίδια ώρα όμως που η καθυστέρηση από την Σλοβακία καλά κρατεί πληροφορίες κάνουν λόγο για δημοσίευμα της εφημερίδας BREME από τα Σκόπια που αναφέρει ότι το κοινοτικό διαβατήριο του Μάσεϊ θα βγει από την γειτονική χώρα. Όπως δηλαδή είχε ακουστεί για πρώτη φορά στα τέλη Οκτωβρίου χωρίς όμως να φαίνεται ότι μπορεί να προχωρήσει με αυτό που απομένει να φανεί επί του παρόντος είναι το τι μέλλει γενέσθαι τώρα. Κι όσο για αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Άρη είναι να βγει επιτέλους το ευρωπαϊκό διαβατήριο του Μάσεϊ - με μικρή σημασία να έχει η χώρα - ώστε παράλληλα να λυθούν τα χέρια του Χέρμπερτ αφού ο Καναδός τεχνικός θα έχει στη συνέχεια παρόντος του Τέρι την ίδια ομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

www.metrosport.gr
Warrior
Καλα...συνηθισαμε πια!

Πολυ φοβαμαι οτι σε λιγο καιρο ισως αποχαιρετησουμε τον Τερι... sad.gif
klearxos
Μου εχουν πει κατι εδω και αρκετο καιρο αλλα δεν το ειχα ποσταρει ειτε γιατι δεν το πιστευα ειτε γιατι δεν ηθελα να το πιστεψω.
Το θεμα κολλαει επιτηδες απο την διοικηση για καθαρα οικονομικους λογους.
Ο Μασσευ θα παρει μια αυξηση που του ειχαν υποσχεθει απο το καλοκαιρι εφοσον γινει κοινοτικος. Ο Τερι πληρωνεται με τον αγωνα αυτην τη στιγμη πραγμα που λενε οτι συμφερει στη διοικηση. Προφανως πιστευουν οτι δεν χρειαζομαστε τον Τερι για την καταληψη της τριτης θεσης στο πρωταθλημα.

Οι δικοι μου ενδοιασμοι σε αυτην την παραφιλολογια εχουν να κανουν καθαρα με τον Τερι και το γεγονος οτι το παλικαρι ηρθε στην Ελλαδα με την προοπτικη να παιξει καλο μπασκετ και να αποδειξει οτι αξιζει μια θεση στο ΝΒΑ οποτε το γεγονος οτι θα υπεγραφε συμβολαιο οπου θα πληρωνονταν με οτν αγωνα το βλεπω σχεδον αδυνατον.!
Οπως και να εχει ομως μετα απο 4 (αν δεν κανω λαθος) μηνες σχεδον τιποτα δεν μου φαινεται απιστευτο...
basketaris
Εγω θεωρω απιθανο να εχει πραξει κατ' αυτον τον τροπο η διοικηση. Αν ηταν ετσι, για ποιο λογο να μπει καν στον κοπο να κινησει διαδικασιες εκδοσης διαβατηριου και να εκτεθει στον κοσμο επι 4 (και πλεον) μηνες? Θα μπορουσε καλλιστα να φερει εναν παικτη μονο για Ευρωλιγκα (οπως περυσι με Ραουφ) και θα τελειωνε το θεμα... Συμφωνω και με τον ενδοιασμο σου, Κλεαρχε, αποκλειεται ο ιδιος ο παικτης να υπεγραφε συμβολαιο που θα προεβλεπε την πληρωμη του ανα αγωνα. Απ' οσο γνωριζω ο Τερι εχει κανονικο συμβολαιο, αλλωστε...

Το θεμα ειναι οτι οσο το θεμα κωλυσιεργει, ειναι λογικο να βρισκουν προσφορο εδαφος ολες αυτες οι παραφιλολογιες... Για μενα, η επιλογη της Σλοβακιας ηταν απο μονη της μια αστοχη κινηση... Απαξ κι εγινε, απο κει και περα ο,τι εχει ακολουθησει ειναι καθαρα επικοινωνιακο λαθος της ΚΑΕ, αφου εσπευδε να διαβεβαιωσει οτι θα εκδοθει το καλοκαιρι (αρχικα), το Σεπτεμβριο (επειτα) και "απο βδομαδα" (εν τελει)... Θα επρεπε ή να στραφουν αλλου ή να ξεκαθαρισουν οτι ειναι αγνωστο το ποτε θα εκδοθει, αρα και να μην ελπιζει αδικα ο κοσμος... Το λαθος, βεβαια, θα ειχε ηδη γινει, αλλα τουλαχιστον η αναμονη δεν θα επαιρνε αυτην την κουραστικη παραταση καθε Δευτερα...
basketaris
QUOTE
MVP Νοεμβρίου ο Μάσεϊ

Μια ακόμη προσωπική διάκριση κατέκτησε ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ. Ο φόουργορντ του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναδείχθηκε δίκαια από τον ΕΣΑΚΕ ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού Πρωταθλήματος για το μήνα Νοέμβριο (αφήνοντας πίσω τον Άντονι Γκράντι και τον Μαμαντού Εντζάϊ του Πανελληνίου), ως μια επιβράβευση των εκπληκτικών του εμφανίσεων.

Μια σημαντική παράμετρος που διατρανώνει την ανωτερότητα του Μάσεϊ έναντι των υπολοίπων αντιπάλων του που… έριζαν για το συγκεκριμένο βραβείο είναι ότι κατάλαβε την πρώτη θέση όχι μέσω ψηφοφορίας, αλλά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και πιο συγκεκριμένα μέσω της συνολικής βαθμολογίας που συγκέντρωσε από το σύστημα αξιολόγησης (TENDEX) της στατιστικής υπηρεσίας GalanisSportsData.

Στα γνωστά κριτήρια που αφορούν την αξιολόγηση, άλλαξε μια παράμετρος: αυτή του χρόνου συμμετοχής, με την ελάχιστη να είναι τα 25 λεπτά ανά αγώνα. Δεδομένου ότι ο Νοέμβριος είχε 4 αγωνιστικές, η ελάχιστη απαιτούμενη συμμετοχή διαμορφώνεται στα 100 λεπτά.

Μάσεϊ: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου»

Ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ αναφερόμενος για το νέο ατομικό του επίτευγμα τόνισε στο επίσημο σάϊτ του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) ότι: «Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν να κάνω ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα και γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να τους ευχαριστήσω. Προσωπικά, με αφήνει αδιάφορο το να είμαι ο καλύτερος παίκτης. Αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι να κερδίζω και όσο κερδίζουμε είμαι ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το «μυστικό» που μπορεί να με οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να βοηθώ την ομάδα μου και θεωρώ ότι είμαι καλός σε αυτό».

Οι αριθμοί του Μάσεϊ για το μήνα Νοέμβριο…

TENDEX: 0.723, ΛΕΠΤΑ: 125, ΠΟΝΤΟΙ: 73, ΒΟΛΕΣ: 16/23 (69%), ΔΙΠΟΝΤΑ: 27/46 (58%), ΤΡΙΠΟΝΤΑ: 1/5 (20%), ΦΑΟΥΛ: 8, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ: 21, ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 37, ΛΑΘΗ: 8, ΑΣΙΣΤ: 5, ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 11, ΤΑΠΕΣ: 3, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: 4

www.arisbc.gr
klearxos
QUOTE(basketaris @ Dec 6 2007, 18:53 ) *
Εγω θεωρω απιθανο να εχει πραξει κατ' αυτον τον τροπο η διοικηση. Αν ηταν ετσι, για ποιο λογο να μπει καν στον κοπο να κινησει διαδικασιες εκδοσης διαβατηριου και να εκτεθει στον κοσμο επι 4 (και πλεον) μηνες? Θα μπορουσε καλλιστα να φερει εναν παικτη μονο για Ευρωλιγκα (οπως περυσι με Ραουφ) και θα τελειωνε το θεμα... Συμφωνω και με τον ενδοιασμο σου, Κλεαρχε, αποκλειεται ο ιδιος ο παικτης να υπεγραφε συμβολαιο που θα προεβλεπε την πληρωμη του ανα αγωνα. Απ' οσο γνωριζω ο Τερι εχει κανονικο συμβολαιο, αλλωστε...

Το θεμα ειναι οτι οσο το θεμα κωλυσιεργει, ειναι λογικο να βρισκουν προσφορο εδαφος ολες αυτες οι παραφιλολογιες... Για μενα, η επιλογη της Σλοβακιας ηταν απο μονη της μια αστοχη κινηση... Απαξ κι εγινε, απο κει και περα ο,τι εχει ακολουθησει ειναι καθαρα επικοινωνιακο λαθος της ΚΑΕ, αφου εσπευδε να διαβεβαιωσει οτι θα εκδοθει το καλοκαιρι (αρχικα), το Σεπτεμβριο (επειτα) και "απο βδομαδα" (εν τελει)... Θα επρεπε ή να στραφουν αλλου ή να ξεκαθαρισουν οτι ειναι αγνωστο το ποτε θα εκδοθει, αρα και να μην ελπιζει αδικα ο κοσμος... Το λαθος, βεβαια, θα ειχε ηδη γινει, αλλα τουλαχιστον η αναμονη δεν θα επαιρνε αυτην την κουραστικη παραταση καθε Δευτερα...


Για το κομματι που αναφερεις ως λαθος την επιλογη της Σλοβακιας δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει καθησει στο μυαλο οτι ο Μασσευ και πιθανως και ο Αρης δεν ηθελαν την περιπτωση των Σκοπιων αφου οι συγκεκριμενοι ζητουν απο τους Αμερικανους που βγαζουν τα διαβατηρια να συμμετεχουν στην εθνικη τους ομαδα. Απο την αλλη βεβαια μερια απο κει δεν πηραμε και τα διαβατηρια των Στακ και Wilkinson?
basketaris
QUOTE
ΑΡΗΣ: Σκοπιανός ο Μάσεϊ

Παίζει με Ολύμπια ο Τέρι

Στα Σκόπια βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Τζέρεμεϊ Μάσεϊ. Ο φόργουορντ του Αρη ταξίδεψε μαζί με τον μάνατζερ της ΚΑΕ, Βασίλη Βουρτζούμη, στα Σκόπια για να πάρει το κοινοτικό διαβατήριό του. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρεϊσόν Τέρι θα κάνει το ντεμπούτο του στην Α1 την Κυριακή κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας.

www.betsmart.gr
Air Kef
24.gif





(Με μας επρεπε να κανει ντεμπουτο ρε γ***ώ.) ;;
basketaris
Με οποια αντιπαλη ομαδα και να εκανε ντεμπουτο απο δω και περα, ολοι το ιδιο θα αναρωτιοντουσαν...
"Με μας βρηκε να κανει ντεμπουτο?"...

Παντως, ειναι πραγματι για γελια η ολη κατασταση... Τι το παιδευαν τοσο καιρο με την @#$%^& τη Σλοβακια? Ο Λαζαρος να 'ναι καλα.... rolleyes.gif
Warrior
Δηλαδη να βγαλω το ερωτηματικο απο τον τιτλο??? w00t.gif

Εγω δεν το πιστευω ακομα..... tongue.gif
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Πλάκα πλάκα με τα αμερικανάκια wos_sport4.gif που μαζεύει ο Λάζαρος πάει για το επόμενο ευρωπαϊκό!!! 32.gif
και μετά να δω τα μούτρα των υπεύθυνων στην ΦΙΜΠΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠ blech.gif
azannetop
από www.superbasket.gr

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ δεν επέστρεψε με την αποστολή του Αρη, από το Τελ Αβίβ στη Θεσσαλονίκη, αλλά μετέβη στα Σκόπια προκειμένου να παραλάβει το διαβατήριο που θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως κοινοτικός. Ο Μάσεϊ θα είναι εντός των ημερών Σκοπιανός, όπως άλλωστε σας ενημέρωσε έγκαιρα, από την 1η Δεκεμβρίου το SUPERBASKET.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, αυτό είναι το δεύτερο ταξίδι που πραγματοποιεί ο Μάσεϊ στα Σκόπια στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στα Σκόπια στις αρχές της εβδομάδας, υπήρξαν ορισμένες λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν και λογικά σήμερα θα επιστρέψει έχοντας το διαβατήριο στα χέρια του. Μαζί και τη δυνατότητα να παίξει πλέον ως κοινοτικός, κάτι που δεν αποκλείεται να δώσει τη δυνατότητα στο Ρεϊσόν Τέρι να κάνει το ντεμπούτο του στην Α1, ακόμη και στον αγώνα με την Ολύμπια στη Λάρισα.
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Κοντά στο σκοπιανό διαβατήριο ο Μάσεϊ
QUOTE
Ο Τζερεμάια Μάσεϊ βρίσκεται στα Σκόπια με τον μάνατζερ του Αρη, Βασίλη Βουρτζούμη, για να γίνει κάτοχος σκοπιανού διαβατηρίου. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε ουσιαστικά την Πέμπτη και οι δύο άντρες μετέβησαν στα Σκόπια από το Τελ Αβίβ, χωρίς να ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή του Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο, όπως είπαν και άνθρωποι της ομάδας στο Sportnet, και ο Μάσεϊ πιθανότατα πολύ σύντομα θα είναι… Σκοπιανός. Όμως, αυτό μπορεί να μη γίνει την Παρασκευή, για γραφειοκρατικούς λόγους.

Ακόμη κι αν το θέμα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή, ο Μάσεϊ θα αγωνιστεί ως Αμερικανός εναντίον της Ολύμπιας, μιας και δεν θα προλάβει να εκδοθεί το νέο δελτίο. Οπότε, ο Ρεϊσόν Τέρι δεν θα είναι στη δωδεκάδα του Αρη ούτε αυτή τη φορά. Αλλά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την επόμενη εβδομάδα, ο Τέρι θα ντεμπουτάρει και στην Α1 και ο Αρης θα έχει πλέον το πλήρες ρόστερ του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

7/12/2007 sportnet.gr


Άντε Έιρ την γλυτώσατε
basketaris
QUOTE(azannetop @ Dec 7 2007, 13:08 ) *
....
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, αυτό είναι το δεύτερο ταξίδι που πραγματοποιεί ο Μάσεϊ στα Σκόπια στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στα Σκόπια στις αρχές της εβδομάδας, υπήρξαν ορισμένες λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν και λογικά σήμερα θα επιστρέψει έχοντας το διαβατήριο στα χέρια του.

Ωραια ενημερωση μας εχουν οι δημοσιογραφοι... Κατοπιν εορτης μας λενε οτι ειχε παει αρχες εβδομαδας ξανα στα Σκοπια... angry_red.gif "Μυρωδια" ειναι ολοι τους, μου φαινεται...
QUOTE(ΚιτρινιΑΡΗΣ @ Dec 7 2007, 12:29 ) *
Πλάκα πλάκα με τα αμερικανάκια wos_sport4.gif που μαζεύει ο Λάζαρος πάει για το επόμενο ευρωπαϊκό!!! 32.gif
και μετά να δω τα μούτρα των υπεύθυνων στην ΦΙΜΠΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠ blech.gif

Νομιζω, κιτρινιΑΡΗ, υπαρχει κανονισμος που επιτρεπει ΜΕΧΡΙ 2 "νατουραλιζε" παικτες... Ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον... 39.gif
Air Kef
wtf ρε σεις με αυτο το πράγμα!!!!


Ένας επιτρέπεται. Αλλιώς τα Σκοπια θα πήγαιναν Πεκινο. biggrin.gif
leelo15
Γιατι να παρει σκοπιανο διαβατηριο κ οχι ελληνικο?? Αληθεια γιατι ολους τους παιχτες τους κανουμε Βουλγαρους, Σκοπιανους κ.τ.λ??
klearxos
Τελικα τι γινεται ρε παλικαρια?
Το Sport24 λεει πως θα παιξει ο Τερι
Warrior
Και ναι..ειναι ιστορικη στιγμη!Μετα απο 10 μηνες (παρα κατι μερες),ηρθε η ωρα να βγει το ερωτηματικο
απο τον τιτλο του τοπικ! w00t.gif wav.gif

Mαλλον παιζει με Ολυμπια ο Τερι..

QUOTE
ΑΡΗΣ: Το τέλος του σίριαλ και η σειρά του Τέρι


Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη... σκοπιανοποίηση του Μάσεϊ και ο Τέρι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Α1

Η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσε κι επισήμως ότι ο Τζέρεμι Μάσεϊ είναι πλέον κάτοχος σκοπιανού διαβατηρίου (η Σλοβακία αποδείχτηκε τελικά... ανίκητη).

«Το πολύκροτο σίριαλ της απόκτησης κοινοτικού διαβατηρίου για λογαριασμό του Τζερεμάϊα Μάσεϊ έλαβε τέλος. Ο 25χρονος φόργουορντ είναι από σήμερα κάτοχος σκοπιανού διαβατηρίου και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή (09/12) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας καταλαμβάνοντας θέση κοινοτικού αντί Αμερικανού. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ανοίξει ο δρόμος της συμμετοχής του Ρέισον Τέρι στο ελληνικό Πρωτάθλημα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Μάσεϊ πήγε στα Σκόπια μαζί με τον μάνατζερ Βασίλη Βουρτζούμη και ο τελευταίος έμεινε για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τι μέλλει γενέσθαι; Από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» θα έχουν το διαβατήριο στα χέρια τους, αύριο το πρωί θα κατέβουν στην Αθήνα για να εκδώσουν τα νέα δελτία των Μάσεϊ και Ρεϊσόν Τέρι, ώστε ο Αρης να παίξει πλήρης για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας την Κυριακή. Ο Τέρι θα περάσει αύριο τις απαραίτητες εξετάσεις και θα κάνει το ντεμπούτο του και οι «κίτρινοι» περιμένουν διαφορετικό πρόσωπο στη Νεάπολη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Μάσεϊ τόνισε για τον κυριακάτικο αγώνα: «Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση. Η Ολύμπια έχει μια καλή ομάδα φέτος και ξέρουμε ότι θα παίξουνε σκληρά μια και αγωνίζονται μέσα στην έδρα τους και θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αγώνας. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε ότι θα μπούμε μέσα στο παρκέ και θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε διαρκώς συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε το τέμπο του αγώνα. Αν το κάνουμε αυτό, τότε όλα θα μας πάνε καλά».
Air Kef
Θα ανοιξεις ρε Κωστα το τοπικ στο φορουμ της Ολυμπια να το παρουμε το ματσακι κοντρα σε ολες τα προγνωστικα η να το ανοιξω εγω;
Warrior
angry_red.gif angry_red.gif

tongue.gif
hagi
Επιτέλους καιρός ήταν..Καλά μέσα σε 10 μέρες πήρε το Σκοπιανό..γιατί δεν το έκαναν από την αρχή;; blink.gif

Δεν πειράζει όμως..Σημασία έχει ότι επιτέλους θα παίζουμε πλήρης και η ομάδα θα δέσει καλύτερα.
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE
"Ο Aρης είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, αλλά θα ήθελα να παίξω σε μία κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και να διεκδικήσω ευρωπαϊκούς τίτλους". Τζ. Μάσεϊ


QUOTE
H καριέρα του Τζερεμάια Μάσεϊ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια. Από το ξεκίνημα τις σεζόν 2006-07, όταν και πρωτοφόρεσε τη φανέλα του Αρη, ο Μάσεϊ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, τόσο στην Α1 όσο και στην Ευρωλίγκα. Είναι κοινό ...μυστικό ότι πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν και ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει διαθέσιμος.



Ιδιαίτερα τώρα που εξασφάλισε κοινοτικό διαβατήριο, ο Μάσεϊ έχει γίνει περιζήτητος και ο Αρης είναι πολύ τυχερός που τον έχει στις τάξεις του. Με αφορμή την εξασφάλιση διαβατηρίου από τα Σκόπια ο Μάσεϊ παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της γειτονικής χώρας και μίλησε για τα όνειρά του."Αυτή τη σεζόν ο Aρης έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Προσωπικά, θέλω πολύ να παίξω στο Final 4, πράγμα που φυσικά επιθυμεί κάθε παίκτης που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα".

Ο Μάσεϊ στα 25 του χρόνια έχει πολλά όνειρα για το μέλλον του και αν ο νους σας πάει στο ΝΒΑ, έχετε πέσει έξω: "Δεν σκοπεύω να γυρίσω στο ΝΒΑ. Αυτό ήταν καλό για μένα στην αρχή της καριέρας μου, που ήμουν και μικρότερος σε ηλικία. Τώρα σκέφτομαι ρεαλιστικά. Για μένα είναι καλό να βελτιώνομαι συνεχώς ως παίκτης. Ο Aρης είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, αλλά θα ήθελα να παίξω σε μία κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και να διεκδικήσω ευρωπαϊκούς τίτλους".

Κλείνοντας, ο Μάσεϊ έκανε και την ευχή του για το 2008: "Εύχομαι πάνω απ' όλα να είμαιυγιής, να έχω επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, να αγωνίζομαι πάντα και να νικάω. Ελπίζω το 2008 να είναι μια καλή χρονιά και να έχω περισσότερο χρόνο για την οικογένειά μου".
sportline.gr


Έτσι παιδιά για να προετοιμαζόμαστε!!!

Καλή χρονιά σε όλους
weirdo1977
e καλά, αυτό το ξέραμε, το θέμα είναι πως έχει συμβόλαιο... οποιος τον θέλει... ας κοπιάσει

βασικά θα με ενοχλήσει λιγότερο από την φυγή του μάικ
Warrior
Και γω νομιζω οτι ειναι κατι που γμωριζουμε ολοι μας οτι θα γινει αργα ή γρηγορα....Εκτος και αν αλλαξουν
πολλα.Παντως το σημαντικο ειναι οτι εχει συμβολαιο και γα την επομενη χρονια,οποτε η ομαδα θα αποζημιωθει
απο ενδεχομενη φυγη του,εκτος και αν εχουν κανει καμια "πατατα" με το buy-out.Αν και νομιζ οτι το παθημα
με τον Ουιλκινσον εγινε μαθημα.

Βεβαια ο τροπος και ο χρονος που εγιναν οι δηλωσεις ειναι κατι που με ενοχλησε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.