Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ελλαδα-Σλοβενια
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3
Razorblade Fish
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Sep 22 2009, 15:47 ) *
Δεν ειναι εμπαθεια ειναι αληθεια.Μας περασε η σερβια που ειχε σαφως χειροτερο υλικο οπως και να το δεις αρα θα μπορουσαμε παραπανω.Επισης οι μπουκ μας ειχαν δευτερους πριν την ισπανια.
Με την ιδια λογικη ο γιαννακης ειναι επιτυχημενος επειδη ο ολυμπιακος τερματισε δευτερος
Αν ο γιαννακης περσι ηταν επιτυχημενος τοτε και η εθνικη ομαδα ειναι αλλα μονο τοτε
Συμπεραινω οτι οι 3 ομαδες ειναι καλυτερες απο την συνολικη τους παρουσια στο τουρνουα.
Η γαλλια μας κερδισε ενω ηθελε να χασει! και επεσε πάνω στην ισπανια,
Οι σερβοι μας περασαν και ειχαν εμφανως καλυτερη ομαδα ενω του χρονου μπορει να τους ψαχνουμε με το κυαλι
Την σλοβενια την κερδισαμε κατακοπη χωρις ντραγκιτς,σμοντις,ουντριχ του χρονου θα χασουμε ανετα αν παιζουν ολοι αυτοι για να μη βαλω και τον βουγιασιτς.Ενω την τουρκια την κερδισαμε με την διαιτησια και του χρονου θα εχει οκουρ μεσα στην τουρκια.Δυσκολα τους κερδιζουμε.
Η ιστορια δεν αλλαζει αλλα του χρονου μας βλεπω πεμπτοεκτους και πολυ πιθανον και παρακατω.Αντικειμενικα


Υποκειμενικοτατα
Hakeem Olajuwon
QUOTE(Razorblade Fish @ Sep 22 2009, 15:50 ) *
Υποκειμενικοτατα


Κατα την υποκειμενικη σου κριση δεν ειμαι αντικεμενικος. smiley.gif
Αλλα αυτα ειναι πραγματα που ο χρονος θα δειξει.Αν του χρονου δικαιωθω μαλλον εχω κανει σωστη αναλυση
petrovic
Η φετινή Εθνική είναι ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Δε θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω για το εντελώς προφανές.

Του χρόνου ας μαζευτούν με το καλο όλοι οι δικοί μας (Παπαλουκας,Διαμαντίδης, Βασιλόπουλος), ολοι οι δικοί τους (Χόλντεν,Κιριλένκο, Κριάπα,Καούν-Σάρας, Σίσκα, Καουκένας, Σονγκάιλα,-Σμόντις, Ούντριχ, Μπετσίροβιτς, Βούγιασιτς-Μίλιτσιτς, Ρακόσεβιτς-Νοβίτσκι, Κέιμαν) και ας βγουν τότε τα ολοκληρωμένα συμπεράσματα για το τι είναι ο καθένας και πόσο μετράει.
Kanzler
QUOTE(Ευμένης @ Sep 21 2009, 21:20 ) *
Μια άποψη χαρακτηριστική της Ελλάδας της παρακμής, της ήττας, του μύθου της ψωροκώσταινας. Όταν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι η χώρα είναι μόνο για να τρώει καρπαζιές, τότε δεν μπορείς να πιστέψεις ότι υπάρχουν εκφάνσεις της ζωής μας σε αυτή την γη στις οποίες η Ελλάδα είναι υπερδύναμη!!!

Δεν μπορεί εμείς οι άχρηστοι να πετύχουμε ο,τιδήποτε με την αξία μας! Οι άλλοι ήταν κουλοί, εμείς απλά τυχεροί. Οι άλλοι ήταν άξιοι, εμείς κλεφτοκοτάδες της επιτυχίας! Οι άλλοι έπρεπε να κερδίσουν, εμείς έπρεπε να βουλιάξουμε, να πατώσουμε, για να γυρίσουμε στην Ελλάδα της μιζέριας και να βγάλουμε χολή ο ένας για τον άλλο. Γιατί έχουμε πιστέψει πως μάς αξίζει μόνο ο απόπατος! Τα άλλα, τα σπουδαία, τα μεγάλα είναι για τους άλλους, τους νικητές αυτού του κόσμου!! Εμείς ας κοιτάξουμε τα χάλια μας!

Μακάρι να μην υπήρχε κι αυτό το καταραμένο το μπάσκετ να μας θυμίζει ότι με όνειρο, δουλειά και τόλμη υπάρχει ελπίδα να ανοίξουμε κι εμείς κάποτε τα φτερά μας! Θα νοιώθαμε έτσι καλύτερα με την μιζέρια και την ηττοπάθειά μας. Τουλάχιστον τις έχουμε συνηθίσει!


Μπραβο, πολυ σωστα το εγραψες! Τελεια. Δεν μπορω να καταλαβω την κακολογια που κανουν καποιοι, σε ολα και σε ολους. Δεν αναγνωριζουν τιποτα και τα μουντζουρονουν ολα.

Η αληθεια ειναι, οτι κανενας δεν χαρισε στην εθνικη ομαδα αυτο το μεταλλιο. Οι παιχτες το κερδισαν με το ταλεντο, τη δουλεια και τον ιδρωτα τους. Αυτο ειναι που μετραει.

Ευμένης
QUOTE(TRAVELLER @ Sep 22 2009, 01:34 ) *
Πας να συνδέσεις τα ασύνδετα. Ο άνθρωπος είπε "δεν είμαστε εμείς σούπερ αλλά οι άλλοι κουλάδια" πράγμα με το οποίο σαφώς διαφωνώ αλλά όλα αυτά που γράφεις δεν ...κολλάνε.

Η επιτυχία στον αθλητισμό δεν πρέπει να ερμηνεύεται σαν προσπάθεια για ...εθνική ανάταση laugh.gif και η αποτυχία δεν είναι αφορμή για εθνικό μιρολόι.
Και το Πακιστάν έχει πολύ καλή ομάδα στο χόκεϊ επί χόρτου που πρωταγωνιστεί μονίμως αλλά Πακιστάν είναι. Ομοίως η Αιθιοπία έχει πολύ καλούς δρομείς στους δρόμους αντοχής. Ε και??
Στον αντίποδα η Φινλανδία δε φαίνεται πουθενά σε ομαδικό σπορ. Άντε να βγάλει κανένα οδηγό αγώνων και κανέναν ακοντιστή .

Επιυχίες στο μπάσκετ έχουμε από την εποχή του Τρότζου και του Αμερικάνου σε συλλογικό επίπεδο και σε εθνικό από την εποχή του Ντουκσάιρ. Λοιπόν??

Άλλο το μπάσκετ φίλε μου (που γενικώς μας πάει σαν άθλημα και μακάρι να συνεχίσει να μας δίνει χαρές) και άλλο αυτο που γράφεις εσύ.


Μάλλον δεν κατάλαβες τί έγραψα. Δεν είπα ούτε για εθνική ανάταση, ούτε για μοιρολόγια, ούτε για τίποτα τετοιο! Όπως σωστά λες κι εσύ το Πακιστάν έχει χόκεϊ και η Ελλάδα μπάσκετ, αλλά παραμένουν Πακιστάν και Ελλάδα!! Δηλαδή χώρες της καρπαζιάς και την ανυποληψίας!!! Και προφανώς η προηγμένη Φιλανδία δεν έχει ανάγκη κούπες και μετάλλια για να είναι προηγμένη!

Το μπάσκετ έχει όμως πετύχει δύο πράγματα:
1. Να μην μετέχει στην γενική ανυποληψία της χώρας,
2. Με τις συνεχείς επιτυχίες να μας έχει μάθει να αντιμετωπίζουμε επιτυχίες και αποτυχίες ώριμα και στις σωστές τους διαστάσεις, δηλαδή χωρίς τα ξεφωνητά και τις κραυγές των στερημένων. Χωρίς να δίνουμε διαστάσεις που δεν υπάρχουν.

Ως εδώ δεν νομίζω ότι διαφωνούμε. Το σχόλιο μου, στο οποίο απάντησες, ΔΕΝ αφορούσε όμως το μπάσκετ. Το μπάσκετ καλά είναι και τραβάει τον δρόμο του. Το σχόλιο μου αφορούσε τον τρόπο που η Ελληνική κοινωνία ή μάλλον ένα μέρος της Ελληνικής κοινωνίας υποδέχεται αυτές τις επιτυχίες. Μαθημένοι να θεωρούμε την Ελλάδα παρακατιανή, μεγαλωμένοι και εξοικειωμένοι με την μιζέρια της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, το μυαλό ειλικρινά δεν μπορεί να "χωρέσει" ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους τα καταφέρνουμε τόσο καλά. Και γι' αυτό αναζητούμε την εξήγηση για τις επιτυχίες μας όχι στην δική μας αξία, αλλά στην τυχή, στην ανικανότητα των άλλων και άλλα πολλά φαιδρά!!

Ελπίζω να γίνεται σαφής η πρόθεσή μου τώρα. Αν και δεν δέχομαι την αξιωματική ιδεοληπτική τοποθέτηση ότι αθλητισμός και πολιτική δεν έχουν σχέση. Κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα κρύβει μέσα της μια πολιτική και μια κοινωνική διάσταση. Πολύ περισσότερο αποτελεί καθρέπτη του πολιτισμικού προτάγματος των δρώντων υποκειμένων. Όμως αυτό που έγραψα ήταν πολύ συγκεκριμένο και επιμένω ότι αποτελεί εκδήλωση μιας Ελλάδας που νοσεί, πιασμένη στα δίχτυα μιας διαρκούς και χρονίας παρακμής!

Τελοσπάντων, αρκετά ασχοληθήκαμε με την μιζέρια. Ας απολαύσουμε την επιτυχία της Εθνικής μας. Υπάρχει ένας τομέας στον οποίο μπορούμε να κοιτάξουμε τους μεγάλους αυτού του κόσμου στα μάτια και κάπου κάπου να τους βγαίνουμε κι από πάνω! Κυρίες και κύριοι υποκλιθείτε στο μπάσκετ! 77.gif



QUOTE(Apollonios @ Sep 22 2009, 16:58 ) *
Μπραβο, πολυ σωστα το εγραψες! Τελεια. Δεν μπορω να καταλαβω την κακολογια που κανουν καποιοι, σε ολα και σε ολους. Δεν αναγνωριζουν τιποτα και τα μουντζουρονουν ολα.

Η αληθεια ειναι, οτι κανενας δεν χαρισε στην εθνικη ομαδα αυτο το μεταλλιο. Οι παιχτες το κερδισαν με το ταλεντο, τη δουλεια και τον ιδρωτα τους. Αυτο ειναι που μετραει.



Ευχαριστώ αδελφέ! Έτσι είναι. Μόνο εμείς ψάχνουμε τρόπους να μειώσουμε τις επιτυχίες μας και να βρούμε "δικαιολογίες"!!! Απίστευτο! Είναι σαν να λέμε ενδόμυχα: "Μην κοιτάτε που πετύχαμε στο μπάσκετ! Τυχαίο ήτανε! Εξακολουθούμε πάντα να είμαστε οι γνωστοί αποτυχημένοι και καρπαζοεισπράκτωρες που γνωρίζατε!". Εθνική μιζέρια σε υπερθετικό βαθμό.

Εγώ πάντως βλέπω τους Ισπανούς να πανηγυρίζουν και να το χαίρονται. Δεν διάβασα να δηλώνουν ότι το χρυσό μετάλλιο είναι για τα σκουπίδια και δεν το πήραν με την αξία τους, αλλά το κέρδισαν από τύχη επειδή όλοι οι άλλοι έπαιξαν μισοί!!! Το ίδιο και οι Σέρβοι!! Τέτοιου είδους σχιζοφρένειες είναι ελληνικές πατέντες!
saleasss
Προσωπικά με εκνεύρισε πολύ η αντιμετώπιση της ερτ την κυριακή το βράδυ.. shot.gif

Παρατήρησα ότι όλοι οι παρεβρισκόμενοι στην εκπομπή "χαλάστηκαν" πάρα πολύ με την (θρασύτατα) μικρή παρένθεση της εκπομπής σε αυτήν την επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ.

Την εκπομπή αυτή απαρτίζουν άτομα που μισούν το μπάσκετ και την ονομάζουν "σπυριάρα" την μπάλλα του μπασκετ μεταξύ τους και ζηλεύουν που ένα άλλο ομαδικό άθλημα φέρνει μαζεμένες επιτυχίες και το δικό τους (ποδόσφαιρο) είναι στον πάτο.

Την αθλητική κυριακή θα πρέπει να την μετονομάσουν σε "ποδοσφαιρική κυριακή" η ακόμα καλύτερα σε "ποδοσφαιρική παρακμή", που είναι και η τωρινή κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
theov
QUOTE(androu @ Sep 20 2009, 22:23 ) *
Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής και ιδίως στον Σοφοκλή που έδειξε σήμερα ένα δείγμα του τι θα μπορούσε να γίνει ... 77.gif

Ο Έλληνας Moses Malone afro.gif ή Darryl Dawkins!!! ohmy.gif 56.gif

Ευτυχώς δεν μας στοίχησε στο τέλος η κούραση του Σπανούλη , που ήταν πράγματι κομμάτια...

Υ.Γ. Ο Σκουντής στον ΣΚΑΙ θα τον πνίξει τον Καρμοίρη (μιλάμε ο άνθρωπος έχει πάθει πλάκα - η εθνική να έχει πάρει μετάλιο και αυτός να ασχολείται με το Λεβαδιακός - Ξάνθη ) laugh.gif torture.gif shot.gif kill.gif 19.gif angry_red.gif


Darryl Dawkins? MAKARI...
traveller
QUOTE(Ευμένης @ Sep 22 2009, 20:06 ) *
..............................



Exeis δίκιο, δεν είχα καταλάβει. smile.gif Στα του μπάσκετ συμφωνούμε smile.gif , τα υπόλοιπα ούτε με αφορούν ούτε με ενδιαφέρουν smile.gif
zorba
QUOTE(petrovic @ Sep 22 2009, 16:15 ) *
Ελπίζω (και πιστεύω, για να είμαι ειλικρινής) ότι τα πράγματα δε θα είναι τόσο εφιαλτικά του χρόνου. Γιατί πράγματι θα είναι εφιαλτικό να παίξει του χρόνου ο Καλάθης, μετά από ένα χρόνο θητεία δίπλα στον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, όσο έπαιξε και φέτος. Ο Καλάθης με γέμισε φοβερές ελπίδες. Ηταν συγκλονιστικό το γεγονός ότι αυτός ο 20άχρονος παίκτης είχε τα περισσότερα guts από όλους τους άλλους κόντρα στην Ισπανία. Έχω (πάρα) πολλές προσδοκίες από αυτό τον παίκτη και τους προπονητές του (και Ζοτς και Καζλάουσκας). ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!


Ακριβώς!!! Ο Καλάθης έχει δυο φορές την ταχύτητα του Σπανούλη και το εγκεφαλικό παιχνίδι του Παπαλουκά. Το νεαρό της ηλικίας του σε συνάρτηση με την υπερβολική ενέργεια που βγάζει στο παρκέ, μερικές φορές τον ωθούν σε επιπόλαιες επιλογές που κάτω από την οδηγία του Ομπράντοβιτς θα ελέγξει. Δε θέλω να φανώ ιερόσυλος αλλά θα τολμούσα να πω (μη βαράτε) ότι σε κάποια πράγματα μου θυμίζει Ντράζεν (ουφ το είπα).
Επίσης προσθέτω και τον Κουφό ο οποίος είναι ο πλέον αδικημένος παίκτης αυτού του ευρωμπάσκετ (ελπίζω να μην το κρατήσει μανιάτικο). Μη ξεχνάμε ότι όταν του δόθηκε χρόνος στο ΝΒΑ (αναγκαστικός λόγω τραυματισμών και όχι από εμπιστοσύνη του κόουτς) ήταν πρωταγωνιστής κόντρα στους Ντάλας του Νοβίτσκι με 18 πόντους. Δεν πιστεύω ότι δε χωρούσε έστω και λίγα λεπτά στα νοκ άουτ παιχνίδια...
Όσο για τον Καζλάουσκας, όσο τον ήθελα... τόσο με πρόδωσε... (μακάρι να με διαψεύσει του χρόνου)!
traveller
QUOTE(zorba @ Sep 22 2009, 23:16 ) *
Ακριβώς!!! Ο Καλάθης έχει δυο φορές την ταχύτητα του Σπανούλη και το εγκεφαλικό παιχνίδι του Παπαλουκά.


Εχμ, μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί?? Εάν ο Καλάθης συγκρίνεται στα 20 του με τέτοια εμβέλειας παίχτης και συνεχίσει να δουλεύει , στα 25 του λογικά θα αναζητήσει άλλο ηλιακό σύστημα για να παίξει μπάσκετ. Το δικό μας δεν θα το χωρά. laugh.gif



joi
QUOTE(TRAVELLER @ Sep 23 2009, 00:47 ) *
Εχμ, μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί?? Εάν ο Καλάθης συγκρίνεται στα 20 του με τέτοια εμβέλειας παίχτης και συνεχίσει να δουλεύει , στα 25 του λογικά θα αναζητήσει άλλο ηλιακό σύστημα για να παίξει μπάσκετ. Το δικό μας δεν θα το χωρά. laugh.gif


Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου για αυτήν την κριτική.

Και εκένα ο Καλάθης μου φάνηκε απίστευτα καλός, αναλογικά με τον ρόλο του στο τουρνουά.
Δεν μπορώ να θυμηθώ καλύτερο έλληνα guard στα 19-20 του (από την άλλη δεν φημίζομαι και για το μνημονικό μου smiley.gif ).

Τον είχα δει και πέρισυ στο NCAA σε καμιά 10ριά παιχνίδια και ψιλοήξερα πως παίζει.
Δεν είμουνα καθόλου σίγουρος όμως πως (και αν) θα καταφέρει να μεταφέρει το παιχνίδι του σε μία διοργάνωση ανδρών, αλλά και σε ένα τελείως ευρωπαϊκό setting.

Ε λοιπόν τα κατάφερε απίστευτα ο μικρός και μάλιστα έπαιξε και καλύτερο μπάσκετ από αυτό που έπαιζε πέρισυ στο κολέγιο.

Δεν θα τον συγκρήνω με τον Ντράζεν, αλλά θα κρατήσω την μπασκετική ποιότητα σε συνδιασμό με τα υπερβολικά καλά αθλητικά προσόντα του σε αυτό το τουρνουά.
petrovic
QUOTE(TRAVELLER @ Sep 22 2009, 23:47 ) *
Εχμ, μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί?? Εάν ο Καλάθης συγκρίνεται στα 20 του με τέτοια εμβέλειας παίχτης και συνεχίσει να δουλεύει , στα 25 του λογικά θα αναζητήσει άλλο ηλιακό σύστημα για να παίξει μπάσκετ. Το δικό μας δεν θα το χωρά. laugh.gif


Προφανώς ο φίλος δεν εννοούσε ότι είναι ΤΩΡΑ συγκρίσιμος με αυτούς τους παίχτες, αλλά ότι έχει τα προσόντα ΑΡΓΟΤΕΡΑ να τους φτάσει και να τους ξεπεράσει, πράγμα με το οποίο συμφωνώ. Καλά να είναι ο Νικ, μακρια από τραυματισμούς κλπ. και οι προοπτικές είναι μια χαρά. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!
AZ1980
QUOTE(petrovic @ Sep 23 2009, 01:24 ) *
Προφανώς ο φίλος δεν εννοούσε ότι είναι ΤΩΡΑ συγκρίσιμος με αυτούς τους παίχτες, αλλά ότι έχει τα προσόντα ΑΡΓΟΤΕΡΑ να τους φτάσει και να τους ξεπεράσει, πράγμα με το οποίο συμφωνώ. Καλά να είναι ο Νικ, μακρια από τραυματισμούς κλπ. και οι προοπτικές είναι μια χαρά. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!



Δε νομίζω πως ο Ντράζεν είναι σωστό μέτρο σύγκρισης για τον Καλάθη.

Και ο μόνος λόγος γι' αυτό είναι το ότι πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικούς παίκτες, το στιλ τους ελάχιστα μοιάζει. Αν αρχίσω να αναλύω τις διαφορές στην προσέγγισή τους στο παιχνίδι, θα τελειώσω αύριο!

Συμφωνώ ωστόσο πως ο Νικ είναι ένας εν δυνάμει μεγάλος παίκτης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στι συγκεκριμένο Ευρωμπάσκετ σε μικρότερο βαθμό από αυτόν που υπαγορευόταν από την απόδοση, την αξία, και την επιρροή του στο παιχνίδι της Εθνικής.

Ενδεχομένως αυτό να στοίχισε κιόλας.



bball.gif
zorba
[quote name='AZ1980' date='Sep 23 2009, 05:04 ' post='343278']
Δε νομίζω πως ο Ντράζεν είναι σωστό μέτρο σύγκρισης για τον Καλάθη.

Και ο μόνος λόγος γι' αυτό είναι το ότι πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικούς παίκτες, το στιλ τους ελάχιστα μοιάζει. Αν αρχίσω να αναλύω τις διαφορές στην προσέγγισή τους στο παιχνίδι, θα τελειώσω αύριο!

Συμφωνώ ωστόσο πως ο Νικ είναι ένας εν δυνάμει μεγάλος παίκτης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στι συγκεκριμένο Ευρωμπάσκετ σε μικρότερο βαθμό από αυτόν που υπαγορευόταν από την απόδοση, την αξία, και την επιρροή του στο παιχνίδι της Εθνικής.

Ενδεχομένως αυτό να στοίχισε κιόλας.



Είπα μου θυμίζει σε κάποια στοιχεία τον Ντράζεν. Συγκεκριμένα στο θράσος, την ταχύτητα και τη γρήγορη σκέψη και εκτέλεση αν και στο τελευταίο πρέπει να ιδρώσει ακόμη πολύ...



[quote name='AZ1980' date='Sep 23 2009, 05:04 ' post='343278']
Δε νομίζω πως ο Ντράζεν είναι σωστό μέτρο σύγκρισης για τον Καλάθη.

Και ο μόνος λόγος γι' αυτό είναι το ότι πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικούς παίκτες, το στιλ τους ελάχιστα μοιάζει. Αν αρχίσω να αναλύω τις διαφορές στην προσέγγισή τους στο παιχνίδι, θα τελειώσω αύριο!

Συμφωνώ ωστόσο πως ο Νικ είναι ένας εν δυνάμει μεγάλος παίκτης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στι συγκεκριμένο Ευρωμπάσκετ σε μικρότερο βαθμό από αυτόν που υπαγορευόταν από την απόδοση, την αξία, και την επιρροή του στο παιχνίδι της Εθνικής.

Ενδεχομένως αυτό να στοίχισε κιόλας.



Είπα μου θυμίζει σε κάποια στοιχεία τον Ντράζεν. Συγκεκριμένα στο θράσος, την ταχύτητα και τη γρήγορη σκέψη και εκτέλεση αν και στο τελευταίο πρέπει να ιδρώσει ακόμη πολύ...

petrovic
QUOTE(AZ1980 @ Sep 23 2009, 06:04 ) *
Δε νομίζω πως ο Ντράζεν είναι σωστό μέτρο σύγκρισης για τον Καλάθη.

Και ο μόνος λόγος γι' αυτό είναι το ότι πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικούς παίκτες, το στιλ τους ελάχιστα μοιάζει. Αν αρχίσω να αναλύω τις διαφορές στην προσέγγισή τους στο παιχνίδι, θα τελειώσω αύριο!

Συμφωνώ ωστόσο πως ο Νικ είναι ένας εν δυνάμει μεγάλος παίκτης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στι συγκεκριμένο Ευρωμπάσκετ σε μικρότερο βαθμό από αυτόν που υπαγορευόταν από την απόδοση, την αξία, και την επιρροή του στο παιχνίδι της Εθνικής.

Ενδεχομένως αυτό να στοίχισε κιόλας.



bball.gif


Ναι συμφωνώ. και εγώ δεν αναφερόμουν σε Ντράζεν αλλά σε Παπαλουκά-Σπανούλη ως μέτρο σύγκρισης. Τεσπα νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε πως πρόκειται για παίκτη με πολλές προοπτικές.Τόσο ο Ομπράντοβιτς όσο και ο Καζλάουσκας θα κριθούν αυστηρά ως προς τον τρόπο και το εύρος αξιοποίησής του. Και αν φέτος ο Κάζλα είχε ως ελαφρυντικό το άγχος του πρωτάρη που πρέπει να φέρει μετάλλιο και προτίμησε να πάει σε πιο σιγουρατζίδικες λύσεις (Σπανούλης-Μπουρούσης μέσα μέχρι να λιώσουν), του χρόνου πλέον πρέπει να αξιοποιήσει περισσότερο Καλάθη-Κουφό.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(saleasss @ Sep 22 2009, 21:20 ) *
Προσωπικά με εκνεύρισε πολύ η αντιμετώπιση της ερτ την κυριακή το βράδυ.. shot.gif

Παρατήρησα ότι όλοι οι παρεβρισκόμενοι στην εκπομπή "χαλάστηκαν" πάρα πολύ με την (θρασύτατα) μικρή παρένθεση της εκπομπής σε αυτήν την επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ.

Την εκπομπή αυτή απαρτίζουν άτομα που μισούν το μπάσκετ και την ονομάζουν "σπυριάρα" την μπάλλα του μπασκετ μεταξύ τους και ζηλεύουν που ένα άλλο ομαδικό άθλημα φέρνει μαζεμένες επιτυχίες και το δικό τους (ποδόσφαιρο) είναι στον πάτο.

Την αθλητική κυριακή θα πρέπει να την μετονομάσουν σε "ποδοσφαιρική κυριακή" η ακόμα καλύτερα σε "ποδοσφαιρική παρακμή", που είναι και η τωρινή κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!

ηταν πολυ σημαντικοτερο να δουμε το διπλο του θρυλου στη τουμπα και την νικη της παναθας επι του αρη!!!!!

αλλα το αποκορυφωμα ηταν ο ''κυριος'' βαρουχας ο οποιος ειπε:''για ποια ανανεωση μιλατε στην ομαδα???απλα υπηρχαν απωλεις λογω τραυματισμων!!!!!!''ελεος ''κυριε'' βαρουχα!!!!!ασχοληθειτε με το αν ηταν ή δεν ηταν πεναλντι ή με το αν ο ταδε εποπτης σηκωσε τη σημαια του και αφηστε το μπασκετ εκει που ειναι!!!ή μηπως ο ''κυριος'' βαρουχας ειναι καθηγητης και της καλαθοσφαιρισης?!?ημαρτον!!!
Kanzler
Υπερπροσπαθεια εκαναν οι παιχτες στο παιχνιδι με τους Σλοβενους. Συγχαρητηρια στην ομαδα για αυτη τη μεγαλη επιτυχια.

Μπραβο και στον Σχορτσανιτη για το πολυ δυνατο του παιχνιδι. Μπραβο Big Sofo, ετσι να παιζεις παντα.

Το Ευρωμπασκετ τελειωσε με τον καλυτερο τροπο.
saleasss
QUOTE(ronin @ Sep 23 2009, 15:16 ) *
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!

ηταν πολυ σημαντικοτερο να δουμε το διπλο του θρυλου στη τουμπα και την νικη της παναθας επι του αρη!!!!!

αλλα το αποκορυφωμα ηταν ο ''κυριος'' βαρουχας ο οποιος ειπε:''για ποια ανανεωση μιλατε στην ομαδα???απλα υπηρχαν απωλεις λογω τραυματισμων!!!!!!''ελεος ''κυριε'' βαρουχα!!!!!ασχοληθειτε με το αν ηταν ή δεν ηταν πεναλντι ή με το αν ο ταδε εποπτης σηκωσε τη σημαια του και αφηστε το μπασκετ εκει που ειναι!!!ή μηπως ο ''κυριος'' βαρουχας ειναι καθηγητης και της καλαθοσφαιρισης?!?ημαρτον!!!


Βασικά φοβούνται την απαξίωση του ποδοσφαίρου και οτι η στροφή του Ελληνα στο μπάσκετ απο 1987 blove.gif και μετα, κάποια στιγμή θα τους αφήσει άνεργους..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.